Rybáriková zaskočila Wozniackou, zahraje si o finále

13. 2. 2009, 15:38
Aktuality 3
Slovenská tenistka Magdalena Rybáriková se postarala o největší překvapení dnešních čtvrtfinálových bojů v Pattayi. Nenasazená hráčka porazila turnajovou dvojku Caroline Wozniackou hladce ve dvou setech a zítra si zahraje o finále.
Magdalena Rybáriková

Dvanáctá hráčka světa Caroline Wozniacká nastoupila k dnešnímu zápasu necelých čtyřiadvacet hodin po dramatickém utkání s mladou Ruskou Pervakovou. Síly, které vynaložila na postup do čtvrtfinále, jí pak v souboji s Magdalenou Rybárikovou chyběly: Slovence, kterou ještě jako juniorka dvakrát porazila, vzdorovala jen v prvním setu a za 77 minut se s turnajem rozloučila po výsledku 4-6 1-6.

"Byl to můj nejlepší letošní zápas," radovala se po utkání Rybáriková. "Musela jsem hrát agresivně a dobře podávat, protože má výborný return."

Pro dvacetiletou Slovenku to bude už druhé letošní semifinále, na začátku sezony se totiž dostala mezi nejlepší čtyři v australském Hobartu.

"Letošní rok je pro mě zatím dobrý, porazila jsem pár dobrých soupeřek," řekla Rybáriková, která si jako první postupující musela počkat na to, kdo ji bude čekat v semifinále. "Tanasugarnová je domácí hráčka. Hraje dobře na trávě, ve Wimbledonu byla ve čtvrtfinále. Mirzaová byla zase v top 30. Je jedno, s kým budu hrát, bude to těžký zápas."

O několik hodin později Indka Sania Mirzaová rozesmutnila fanoušky v Pattayi, protože šestou nasazenou Tanasugarnovou porazila 7-5 6-4.

O finále si zahraje také turnajová jednička Věra Zvonarevová, která v souboji dvou nasazených tenistek porazila Číňanku Peng 6-2 6-3. Její soupeřkou bude lepšící se Izraelka Shahar Peerová, jež v třísetové bitvě zvítězila nad Ruskou Duševinovou.

Výsledky - Pattaya (dotace 220.000 dolarů):

Dvouhra - čtvrtfinále:
Zvonarevová (1-Rus.) - Šuaj Pcheng (5-Čína) 6:2, 6:3, Rybáriková (8-SR) - Wozniacká (2-Dán.) 6:4, 6:1, Mirzaová (Indie) - Tanasugarnová (6-Thaj.) 7:5, 6:4, Peerová (7-Izr.) - Duševinová (Rus.) 6:4, 4:6, 6:2.

Semifinálové dvojice: Zvonarevová - Peerová, Mirzaová - Rybáriková.

Komentáře

3
Přidat komentář
skott
Jsem docela zvedavy jestli zitra Magda konecne prejde pres semifinale.Pral bych ji to, protoze na jeji hru se moc pekne diva, je v ni velky potecial a Veru by mohla hodne potrapit:)
Reagovat
smazaný uživatel
taky jí fandím...:-)
do toho magdo!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
No chtěl jsem si na ni vsadit, ale lekl jsem se toho vysokého kurzu, tak jsem místo toho střelil její prohru 2:1 :o( Škoda, že jsem na ten kurz čuměl :o(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist