Šafářová nedopodávala zápas proti Gavrilovové, v Torontu končí i Kvitová a Strýcová

12. 8. 2015, 19:39
Aktuality 534
WTA TORONTO - České tenistky v Torontu po dvou koleh dohrály. Den po Plíškové ztratila dobře rozehraný úvodní zápas na turnaji i Lucie Šafářová, která sice byla v prvním duelu od Wimbledonu dva míčky od postupu přes Darju Gavrilovovou, ale servis neudržela a nakonec se srdnatě se bránící Ruskou padla ve třech setech. V Kanadě se nedařilo ani Petře Kvitové a Barboře Strýcové.
Lucie Šafářová

Lucie Šafářová prožívá životní sezonu. Získala dva grandslamové tituly ve čtyřhře, byla ve finále French Open ve dvouhře, získala svůj dosud nejcennější titul a stala se hráčkou Top 10. Přípravu na US Open však podle představ nezačala. V Torontu, kde bydlí její trenér Rob Steckley, vypadla hned po svém prvním zápase.

Světová sedmička měla v úvodním kole volný los a začala tak až prvním vzájemným duelem proti Darje Gavrilovové, která včera vyřadila Australanku Samanthu Stosurovou. Česká tenistka vedla 6-3, 5-4 a 30-0 při svém podání, ale k mečbolu se nedostala a nakonec prohrála 6-4 5-7 5-7.

Osmadvacetiletá Šafářová začala výborně. V prvním setu nečelila jedinému brejkbolu, ve druhém otočila z 2-4 na 5-4 a šla podávat na postup. Třikrát byla dva míčky od vítězství, jednadvacetiletou Rusku však 'dorazit' nedokázala. Naopak prohrála tři gamy po sobě a rozhodnout musel třetí set.

V něm nejprve neudržela brejk, poté dotáhla manko 1-3. Jenže skvěle se bránící Gavrilovová, jež v klíčových momentech dokázala vytáhnout i výborné útočné údery, bojovala do posledního míčku a nakonec vybojovala svou třetí výhru nad hráčkou Top 10. Světová čtyřicítka si letos vyšlápla také na Anu Ivanovičovou a Marii Šarapovovou.

Šafářová tak na Rogers Cupu neobhájila loňské osmifinále. V Torontu ještě pokračuje ve čtyřhře s Bethanií Mattekovou-Sandsovou. Před US Open ji pak čeká ještě v příštím týdnu turnaj v Cincinnati.

Nic velkého se v Torontu nečekalo od české jedničky Petry Kvitové. Světová čtyřka hrála první turnaj poté, co v pondělí oznámila, že prodělala na jaře mononukleózu, která byla příčinou její únavy a herní pauzy. Sice nic nebrání tomu, aby hrála dál turnaje, je však pod dozorem lékařů a není v plném tréninkovém zatížení. 

Kvitová navíc hned ve svém prvním utkání od Wimbledonu narazila na těžkou soupeřku v podobě bývalé světové jedničky Viktorie Azarenkové., proti které mohla v současné situaci jen překvapit. Ale nepovedlo se jí to, Bělorusce podlehla hladce 2-6 3-6.


V utkání s Azarenkovou, která se dostává do bývalé formy, byla Kvitová pod velkým tlakem při svém servisu. Čelila sedmnácti brejkbolům a pětkrát o podání přišla. Za stavu 2-6 a 1-4 snížila na 3-4, ale pak prohrála další dva gamy. 

"Je skvělé, že jsem v utkání předvedla hru na vysoké úrovni po celý zápas. Přesně tohle před US Open potřebuju," radovala se Azarenková, která porazila hráčku světové čtyřky poprvé po dvou letech a s Kvitovou snížila bilanci na 3-4.

V Torontu tak nevyhrála jediný zápas ani jedna z trojice českých tenistek z elitní desítky žebříčku WTA. Osmá hráčka světa Karolína Plíšková vypadla už v 1. kole, v němž
ztratila dokonce vedení 6-3 a 4-0.


S turnajem se už rozloučila také Barbora Strýcová, jež jako jediná z českých tenistek v Torontu vyhrála alespoň jedno utkání. Ve druhém kole už ale neuspěla, když ve třetím vzájemném duelu se Sabinou Lisickou poprvé prohrála. V prvním setu měla česká hráčku výhodu brejku i setbol, své šance ale nevyužila, v druhé sadě udržela jen jeden z pěti servisů a nakonec německé soupeřce podlehla 6-7 4-6.

• WTA PREMIER 5 TORONTO •
Kanada, tv. povrch, 2,513.000 dolarů
středeční výsledky (12. 08. 2015)
• Dvouhra - 2. kolo •
Azarenková (Běl.) - Kvitová (3-ČR) 6-2 6-3
Gavrilovová (Rus.) - Šafářová (7-ČR) 4-6 7-5 7-5
Lisická (Něm.) - Strýcová (ČR) 7-6(3) 6-4
Halepová (2-Rum.) - Jankovičová (Srb.) 6-3 6-4
Bencicová (Švýc.) - Wozniacká (4-Dán.) 7-5 7-5
Ivanovičová (5-Srb.) - Govorcovová (Běl.) 6-4 7-6(4)
A. Radwaňská (6-Pol.) - Görgesová (Něm.) 7-5 6-3
Curenková (Ukr.) - Muguruzaová (8-Šp.) 7-5 6-1
Hercogová (Slovin.) - Makarovová (11-Rus.) 6-2 6-7(2) 7-5
Kerberová (13-Něm.) - Puigová (Portor.) 6-2 6-3
Erraniová (15-It.) - Brengleová (USA) 6-3 2-6 6-3
Petkovicová (16-Něm.) - Watsonová (Brit.) 6-4 6-3
Vinciová (It.) - Lučičová-Baroniová (Chorv.) 6-3 6-3
Witthöftová (Něm.) - Riskeová (USA) 6-4 5-7 6-3
Cornetová (Fr.) - Cibulková (SR) 6-3 6-2
• Čtyřhra - 1. kolo •
Hao-Ching Chan/Yung-Jan Chan (Tchaj-wan) - Hlaváčková/Hradecká (ČR) 6-4 3-6 10-8
• Čtyřhra - 2. kolo •
Matteková-Sandsová/Šafářová (3-USA/ČR) - Juraková/Kopsová-Jonesová (Chorv./USA) 6-2 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

534
Přidat komentář
smazaný uživatel
V plánovaném zápase Šafářová - Plíšková vyřadila Vinci Gavrilovou.
Reagovat
tommr
což jen potvrdilo to co jsem už říkal včera: Gavrilova není žádnej zázrak a Lucka se porazila hlavně sama ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka podělala ty koncovky, ale to není novinka. Jinak to bylo hlavně o nerozehranosti, ale to se dalo čekat. Snad to bude lepší.
Reagovat
Mayo
Skoro som odpadol, ked som uvidel Kotyzu na lavicke Petry ako jej daval rady...toto by sa malo zakazat, amaterske a smiesne mi to pride
Reagovat
smazaný uživatel
Je vidět, že horko na tebe působí. Rada - mokrý hadr na hlavu nebo lépe ledovou sprchu.
Reagovat
tommr
průběžnej singlovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném druhém kole v Torontu ...
Vzhledem k posunu kalendáře už byly všem hráčkám odečteny body za lonské Cincinnati i když se tam hraje až příští týden ...
Hvězdička znamená, že hráčka postoupila v Torontu do třetího kola ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 11576 (+6581) *
2. Sharapova 6036 (+1041)
3. Halep 5066 (+71) *
-----------------------------------
4. Kvitová 4995
-----------------------------------
5. Wozniacki 4735 (-260)
------------------------------------------
6. Šafářová 3361 (-1634)
7. Plíšková, Karolína 3335 (-1660)
------------------------------------------
8. Muguruza 3315 (-1680)
9. Ivanovic 3226 (-1769)
10. Suarez Navarro 3190 (-1805)
11. Kerber 3150 (-1845) *
12. Makarova 2920 (-2075)
13. Bacsinszky 2920 (-2075)
14. Radwanska, A. 2675 (-2320) *
15. Petkovic 2400 (-2595) *
16. Errani 2325 (-2670) *
17. Stosur 2290 (-2705)
18. Keys 2270 (-2725)
19. Svitolina 2240 (-2755)
20. Azarenka 2166 (-2829) *
21. Bencic 2165 (-2830) *
...
Reagovat
tommr
Naše elitní hráčky v Torontu totálně vyhořely a všechny vypadly už v prvním zápase. Na jejich postavení v žebříčku se to ale zatím neprojevilo, protože předčasně vypadla i většina jejich konkurentek ...

Petra Kvitová zatím zůstává v žebříčku na 4.místě a její náskok na pátou Wozniackou dokonce o něco vzrostl ...
Předčasný výpadek a s tím spojená ztráta bodů se projeví až příští týden kdy se Petře budou odečítat body za lonskej titul v New Havenu ...

Lucka Šafářová se v žebříčku i přes nečekanou porážku už v prvním zápase trochu paradoxně posunula na 6.místo ...
Předstihnout jí ale ještě můžou Ivanovicová a Kerberová pokud v Torontu postoupí aspon do semifinále a Aga Radwanská pokud v Torontu získá titul ...

Také Karolína Plíšková se v žebříčku i přes nečekanou porážku už v prvním zápase posunula na 7.místo ...
Platí pro ní ovšem totéž co pro Lucku - předstihnout jí ještě můžou Ivanovicová a Kerberová pokud v Torontu postoupí aspon do semifinále a Aga Radwanská pokud v Torontu získá titul ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku propad Ivanovicový, kterej ale bude nejspíš jen dočasnej. Ivanovicová, Kerberová a Aga Radwanská zůstávají jako jedny z mála favoritek v turnaji a dá se čekat, že ještě půjdou nahoru. To platí i pro přemožitelku Petry Azarenkovou, která se vrátila do první dvacítky a může se v Torontu teoreticky propracovat až na 12.místo ...
Reagovat
misa
Lucka už jenom 211 bodů od vypadnutí z desítky. A může být ještě hůř :-(
Reagovat
tommr
vzhledem k jejím výkonům v období po FO je spíš s podivem, že v tý desítce ještě pořád je ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
U Ivanovič ti chybí hvězdička!?
Reagovat
tommr
jj díky za upozornění - chybička se vloudila. Z mýho komentáře je snad ale dostatečně jasný, že Ivanovicová zatím postupuje dál ... :)
Reagovat
misa
Bohužel postupuje. Když jsem viděl, že jí chybí hvězdička, myslel jsem, že už nebude v žebříčku zlobit :)
Reagovat
tommr
no proti Govortsový k tomu moc nechybělo. Ted musíme doufat, že to "napraví" bud Hercogová nebo nejpozději Bencicová/Lisická. Vypadnutí se Serenou by už přišlo pozdě ...
Reagovat
misa
nechci ti bořit vzdušné zámky, ale Lucka a Tokyo 2020 fakt nejde dohromady. A že někdo hraje ve 30 a nemluví o konci? Každý je jiný a nikdo neví, co se stane za týden, měsíc, rok. Třeba hlasatelka lásky a hezkých vztahů pozná někoho, koho nebude chtít kvůli tenisu a neustálému cestování ztratit a zamává nám na rozloučenou dřív než bys čekal...

Raději si nebudu dělat nějaké dalekosáhlé plány, které stejně nevyjdou a užiju si každý její zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
V Tokyu 2020 jí bude 33, v tý době klidně ještě hrát může. Přeci jenom průměrný věk "odchodu do důchodu" se v posledních letech trochu zvyšuje..
Reagovat
EllNino
klidně jí může za rok začít docházet motivace a šťáva a ve 30 se na to vyprdne, nedivil bych se :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo taky ne. Letos si konečně dokázala, že může myslet na mety nejvyšší, tak to určitě bude chtít ještě zkusit. Navíc, když něco děláš odmala, těžko se to opouští, kor když jsi na vrcholu sil, což člověk ve třiceti obvykle bývá. ;-)
Reagovat
misa
Chválím tvůj zájem o Lucinku :) 33 je na tenistku už moc, každá není Serena.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych ji předem neodepisoval. Navíc, těch, kterým je třicet a více, běhá po kurtech dost a dost, není to jenom Serena..
Reagovat
misa
Lucku neodepisuju, jenom si nedovedu představit tak dalekou budoucnost. Aby hrála i za tolik let, musela by si udržet vysokou výkonnost, jinak by to pro ni asi nemělo smysl.
Reagovat
smazaný uživatel
To je samozřejmé, já jenom chtěl podotknout, že hrát vrcholově tenis i ve třiatřiceti není dneska až nereálná představa.
Reagovat
misa
Bavim se s queshem o Lucii, úžasné :) Viděl jsem na jejím facebooku, že jsi jí v minulosti psával vzkazy, třeba bys mohl zase začít :)

Já si moc neumím představit ani to, že v roce 2020 bude hrát Petra.
Reagovat
tommr
u Petry nemá cenu spekulovat o tom jestli bude hrát po třicítce. U ní je otázka spíš jestli bude hrát ještě příští rok ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by neměla?
Reagovat
tommr
pokud bude pořád nemocná a nebude moct pořádně trénovat tak půjdou její výsledky do kopru a Petru to brzo přestane bavit. Už ted to někdy vypadá, že je tenis u ní na vedlejší koleji ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, zdraví by mohl být hypoteticky problém, ale to se bavíme o eventualitě, která zatím nenastala a která, jak snad všichni doufáme, ani nenastala

Co se týče toho, že je u ní tenis na vedlejší koleji - její činy ukazují něco jiného, ostatně stačí si přečíst, co prohlásila k té mononukleóze. A když už jsme u té mononukleózy - to tě nenapadlo, že kdyby ji ten tenis tak strašně nebavil, byla by to pro ni v tuhle chvíli ideální možnost, jak se z toho minimálně do konce sezóny elegantně vyvlíknout s tím, že se potřebuje doléčit, takže to pro letošek balí. Nikdo by jí to totiž nemohl vyčítat. To, že to neudělala a naopak se i přes ne úplně optimální stav snaží hrát dál ukazuje, že je pro ni tenis naopak velice důležitý.
Reagovat
misa
Protože třeba nebude mít možnost hrát ještě profesionálně tenis kvůli zdraví.
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě. Ale to hrozí každému sportovci, není důvod to předpokládat jenom speciálně u Petry.
Reagovat
smazaný uživatel
Já proti Lucii nikdy nic neměl, i když to tak někdy možná nevypadalo. :-)

Petra chce hrát alespoň do třiceti, takže sezonu 2020 by stihnout měla. ;-)
Reagovat
misa
Když snižuješ její úspěchy třeba na letošním French Open, tak to vypadá všelijak.
Reagovat
sprchon
Nechápu, že na ni před zápasem tak vzrostl kurz... Z 1.61 na 2.00. Zatím to vypadá, že to bude jednodušší než včera. :)
Reagovat
tommr
první set byl až podezřele snadnej. Ve druhým to vypadá na komplikace ... :(
Reagovat
sprchon
3 BB parádně odvrácené. :) Jako od hráčky top 20.
Reagovat
Lunej..
Jsi s tommrem na kurtu č. 1? :D
Reagovat
tommr
já to sleduju bohužel jen přes čísla. Dneska nejsem ve stavu někam jít ... :(
Reagovat
Lunej..
se bojíš, že bych tě vystopovala :D
Reagovat
tommr
to ani ne. Jen jsem včera dost podcenil tu sluneční výhen a ted za to pykám ... :(
Reagovat
sprchon
Koukal jsem chvíli na stream a fakt super podívaná. :)
Reagovat
tmora
Mate nekdo stream na Nicol? Diky
Reagovat
smazaný uživatel
http://sport.idnes.cz/kolik-vydelavaji-nejlepsi-sportovkyne-kvitova-je-sesta-na-svete-pho-/tenis.aspx?c=A150813_085248_tenis_ald

A pak že si nevydělává dost :-)
Reagovat
Lunej..
vůbec nevím, proč to píšou, akorát se zase spustí vlna nenávistných projevů vůči Petře, protože závistivců, kteří sami toho moc nedokázali, jsou mraky. A nejen vůči Petře, prostě myšlení "má se líp než já, je to hajzl" je bohužel nesmrtelné.
Reagovat
smazaný uživatel
S tou závistí máš bohužel pravdu.

Co mě ale víc překvapilo, že Petra je na tom téměř stejně jako Anča, která je považovaná za marketingově zajímavější..
Reagovat
smazaný uživatel
Z pohledu čísel zvládla Petra na kurtech "vydělat" cca 5,0mil, kdežto Ana zhruba polovinu. Rozdíl je marketing a reklama.
Reagovat
slacker
Me teda mnohem vice prekvapuje ze Sarapova vede tak s vyraznym naskokem pred Serenou.
Reagovat
smazaný uživatel
Má svou značku Sugarpova a propagace Porsche a Evian bude tvořit zásadní rozdíl.
Reagovat
FulnekUltras
přes zastydlý postpubertální sexismus se dneska dá nahrabat celkem slušně...
Reagovat
VlS
Stejská se ti po 1000 příspěvků o Monacu?
Reagovat
Lunej..
Dnes je mezinárodní den leváků, tak všem přeju vše nejlepší.. prý je s námi někdy těžké pořízení, tvrdí praváci :)
Reagovat
A.R.R.
Já jsem sice pravák, ale dík za přání :-D
Reagovat
sprchon
Tak to doufám, že Angie ví, že je ve skutečnosti pravák a že smůla, která se včera držela našich levaček, se jí dnes týkat nebude. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dík ;-)
Reagovat
Lunej..
Soudržnost se prostě nezapře. :)
Reagovat
EllNino
Dík Lunejko :D taky jsem leftie :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://cilichili.cz/blog/15-zaludnosti-ktere-levaci-nenavidi/

http://www.national-geographic.cz/clanky/10-faktu-o-levacich-ktere-jste-netusili.html#.VcxlgrV-lJ8

Ovšem toto... :((( :D
http://tn.nova.cz/clanek/zpravy/zajimavosti/desiva-studie-levaci-umiraji-o-6-let-driv-zjistili-vedci.html
Reagovat
EllNino
neeeee .)
Reagovat
smazaný uživatel
Neuveríš, ale keď som bola posledne kúpiť ceruzky, tak bolo na nich napísané. Pre pravákov a Pre ľavákov.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.sevtprerodinu.sk/ceruzka-stabilo-easygraph-pre-lavakov.html
Reagovat
Lunej..
Já píšu pravou, takže jsem tak trochu vyčleněná a mám celý život vlastně naruby a rozházený :D

S tím umíráním bych to tak tragicky neviděla :)
Reagovat
smazaný uživatel
V tom případě nejsi levák :P :)))
Reagovat
sprchon
Levačka předělaná na pravačku. :D
Reagovat
dadaft
no, zkrátka letošní Rogers Cup se našim nepovedl.
nejvíc mrzí samozřejmě Lucka a Karolína, těm se vítězství doslova vysmeklo z rukou,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

pavouk turnaje teď vypadá dost vybrakovaně, nicméně když se podívám na dnešní zápasy, nemůžu si stěžovat,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, na Grandstand si odskočím na Agu, ale jinak volím Centr - hitovka je samozřejmě Angie - Simona, ale myslím, že i první zápas Vinci - Gavrilova by klidně mohl mít své kouzlo...
Reagovat
smazaný uživatel
Tedy pro mne >>> Angie - Simona.... na betonu....hitovka asi nebude...
...odskocit si za Agou jiste...;)
Ale ja...jestli budu odskakovat...tak uz si asi odskocim spise k tem chlapum...tam se deji prevratne veci...Gulbis postupuje pavoukem vpred...;)
Reagovat
Lunej..
Já se juknu ráda na momentálně neoblíbeného a kritizovaného Nicka, jak si poradí s Johnem. A Simča vs Angie bude možná dlouhý zápas :)
Reagovat
gigin
:)))

A věřím, že Kačera zmákne. Pak buď Djoko nebo Ponožka. Nakonec je jedno, koho semele...

Teď vážněji, víš vůbec jakou mám radost? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim, ale asi si dokazu predstavit;)

Ovsem dnes ceka IzzYho tezky test...doufam, ze Nicka dnes polozi
Reagovat
dadaft
chlapské zápasy mě dneska moc neberou, možná Djokovič se Sockem,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jisteeee Jack vs. Nole...
Tlacit Jacka budu fest, ale nevim jestli to nejak pomuze;)
Jinak mne tedy ty chlapske berou v tehle situaci mnohem vice...

Po tom extempore Nicka.., kdo neni zvedavy na to, jak si poradi s IzzYm...ja jen doufam, ze IzzY s nim zamete... no a Gulbis uz vyhral dva zapasy za sebou, a to je tedy famozni pecka.
Toz a jak Gulbis vyhraje dalsi zapas s Donaldem, se cele Valassko zatrese...;)
...a Lotyssko taky;D)
Reagovat
gigin
Čtyři. Na kvaldu si zapomněl.
Reagovat
smazaný uživatel
bozeee promin;D))))
ja uplne zapomnel, ze on uz musi do kvaldy;)
Reagovat
Lunej..
jsem zaspala, ale stejně jsem o nic nepřišla, výhru jsem nečekala. Takže jak chápu, vyhrála horší hráčka, žebříčkově asi že? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lunejko...chapat to muzes ruzne;D)
Reagovat
Lunej..
No tak Jirka píše, že vyhrála horší hráčka, Petra je výš v žebři než Vika, tak to tak chápu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jisteeeee. A jak bude hrat Nadal s Rebelem na antuce a Rebel rupne, to napisu, ze horsi hrac postoupil i diky empajrum, kteri jsou uplne tragiccti;DD)))
Ja si myslim, ze to spatny napad neni, ty Nadalovce tady by z toho podle mne uplne kleplo;DD))))
Reagovat
smazaný uživatel
Opacko zapasu...

https://www.youtube.com/watch?v=8-ecw0Vnt9Q

https://www.youtube.com/watch?v=ZYI4QLsuGek

***

Tak neni to nejaky uzasny zapas. Petra v prvnim sete svym prvni servem dokonce "strasila" i divaky;) V prekladu pro nechapave...Auty dost obcas neuveritelne. Footwork Petry v prvnim sete urcite mimo, ale postupne se zlepsoval...Vika celkem prvnim setem prosla bez vetsiho odporu...ono to klidne mohlo byt 6:1...
prvni set se da smele nazvat dle italskeho komentare "MAMA MIA" kdy okomentoval jeden z autu Petry;))) No ja si to mama mia hlavne rikal pri tech nekterych prvnich servech...;)

Druhy set uz vyrovnanejsi a take 1000x i pohlednejsi (coz nebyl problem, zvednout tu kvalitu;), ovsem Vika si to celkem kontrolovala zadni lajnou, na ktere je stale slusna, ......ikdyz ke konci vymekla.... se uz videla v satne...a kdo vi jak by to dopadlo, kdyby na druhe strane stal nekdo jinej;) Ale na kdyby se nehraje....ze...

Za stavu 1:4 ve druhem divak mel moznost i videt nadhernou vymenu;) Asi vymenu zapasu, kterou vyhrala Petule...tak aspon neco ji muze zahrat na srdci...

Jedna vlastovka tam byla ...treba Kvitko si pomahalo obcas pekne slajsy, a na betonech, takze nebyl to uplny ulet.;)
Reagovat
gigin
O všem rozhodly dva DF horší hráčky, které jí rozhodčí nechali projít.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja zapomnel dopsat...
...pochopitelne Viktorie zaslouzene postoupila, byla evidentne tou lepsi hrackou na kurtu.;)
Ja jen, aby v tom nebyl nejaky zmatek;D)
Reagovat
kada.tom
tak určitě :-D +1
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhovor s Viktorii;)
Neco pro Montaka ;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně něco pro mě! :D Jinak po tom rozhovoru tam jsou i statistiky, které víceméně potvrzují to, co jsem tady napsal. Vika neměla nějakou super bilanci, ale Petra udělala strašně moc chyb, což rozhodlo zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra udelala snad jen 34UE...!
To je na ni jeste malo, dokaze jit vpohode i prez padesat...;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Přes padesát dokáže udělat ve třísetových zápasech. Vzhledem ke skóre 6:2, 6:3 je těch 34 opravdu hodně.
Reagovat
smazaný uživatel
Si delam legraci hombre;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Nejvíc chyb udělali rozhodčí, protože Petře blbě hlásili outy. Tak je to. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já už si zvykl, že je Kvěš po prohrách Petry nezvladatelný... :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt. Ti empajtovi nasekaji v prumeru za zapas tech UE kolem stovky:D)
A to se drzim pri zemi abych neprehanel;D)
Reagovat
Desetinka
no přesně, opět zase a znova, škodiči záludní. A navíc Vice odpustili dvě jasný dvojchyby, trágové jedni jednostranní.
Nechápu, proč už tý svý nemocný oči dávno neřeší, čároví, umpire, všichni. To je furt dokola, vždyť se to opakuje s železnou pravidelností každej zápas (Petřin), za chvíli budou snad slepí úplně. To už i (ne)jeden divák vidí jasněji míče víc od svý TV z druhýho konce světa.
Pokud to teda nedělají naschvál, to už by bylo na pováženou.
:-)
Reagovat
Fandina
Podle sázkovek nebyla Petra favoritka a bohužel to tak i dopadlo. Viděla jsem něco ze začátku a Petra vypadala dobře, ale herně to nebylo ono. Tak doufám, že příště už vyhraje a držím palce. Peti pojď pojď pojď!!!
Reagovat
mahycek
To se dalo čekat, risknul jsem litr na Azarenku a vyšlo to. Ale vlastně to risk nebyl.
Reagovat
patriks
Kurs na výhru Viky byl 1,45, dá se tak říct, že Petra nepřekvapila a vše šlo tak jak mělo.
Reagovat
VlS
letos teda není českej úspěch ani v holkách, ani v chlapech. Možná je ta pauza po trávě moc dlouhá.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak bych řekl, že nám ty naše hvězdy na tomto turnaji malinko vyhasly.
Reagovat
Pedronegro
vrátily se na zem, teď ještě místní fanatici a bude to ok :-)
Reagovat
bIbec
zápas sem nevidě, ale podle reakcí, Petra nevypadal moc dobře (nasazení, hra, červená v obličeji - píšu jenom, co sem četl). Ona teda nevypadá dobře hodně často, ale je jasné, že jenom to prosté info o mononukleóze může dost srážet, i když jí doktoří řekli, že je schopná hrát.

Podle mě by neměla hrát do doby, než jí doktoři řeknou, už je to naprosto v cajku a není třeba se omezovat. Jste zdravá. Tuhle sezónu už by měla vypustit. A to jakože úplně.
Reagovat
bIbec
tyvoe, když to po sobě teď tak čtu, tak to je hrůza. Sem se ještě neprobral, omlouvám se.

Každopádně by to pro Petru nebyla tragédie, v top 20 by se udržela.
Reagovat
smazaný uživatel
Blbce neblbni. Preci jasne lepsi hracka vcera nahodou prohrala. Takze proc by nemohla hrat dal do konce sezony...):-O
Preci ji ceka vitezstvi na GS v slovutnym NY!!! A ty bys ji to chtel uprit vzit...styd se!
:D)
***
A tak na vazno.
Take si myslim, ze nez na silu trapeni, lepe nehrat ostre zapasy a drzet se v nejake priprave...ono prohry zalezaji pod kuzi... zbytec jim chodit na proti...jeeenze...
my to nerozhodujem, coz nekdy je asi dost stesti ;D)
Reagovat
bIbec
jasný no :-)

Ono když o tom tak uvažuju, tak třeba i z hlediska podvědomí (sviňa jedna!), které jí může našeptávat: hej, já mám tu mononukleózu, takže se ani nemusím moc snažit, ono to nevadí, když prohraju, mám se na co vymluvit..
Ale pozor! Fakt mluvím o podvědomí, nechci Petru obviňovat, že tak uvažuje záměrně, vědomě. To si netroufám a nebylo by to určitě fér. Nicméně, jo. My to nerozhodujem a je to dobře :-))
Ale stejně.. sportovec by tomu měl dávat sto procent, a když toho není schopen, nebo dokonce by tomu ani neměl zatím dávat sto procent.. tak to PODLE MĚ nemá moc cenu.
Reagovat
smazaný uživatel
Po fyzické stránce vypadala v pohodě..
Reagovat
flex
Když nejsem na 100% vpořádku, nejdu do práce. Tak tam nechodím nikdy.
Reagovat
smazaný uživatel
Móc ftipný! Však oni to ostatní za tebe odmakaj, viď ? Klídek, proč se unavovat prací....
Reagovat
smazaný uživatel
Usnul jsem někdy v průběhu 2. setu... Ten výsledek pro mě není překvapení, protože jsem očekával výhru Viky. Nevím, jak je na tom Petra po zdravotní stránce, ale minimálně není rozehraná, což bylo dost poznat. Myslím si, že Vika nemusela předvést nějaký extra výkon a zápas rozhodly hlavně Petřiny chyby... Teď věřím, že má Vika otevřenou cestu do semifinále.

BTW: Monča Puig ve 2. setu proti Angie taky nehrála špatně. Škoda toho sedmého gemu, tam se to zlomilo. Monča si po deseti shodách prohrála servis, přičemž Angie tam vytáhla několik úžasných prohozů...
Reagovat
Frick
velkou výhodu to Toronto má. Hned se jede dále.

Stát se to v R64 IW, tak budem čekat 14 dní.
Reagovat
tommr
a ty myslíš, že to v Cincinnati bude o něco lepší? Já se obávám, že týden k probrání našich hráček určitě stačit nebude ... :(
Reagovat
Frick
Horší to snad být nemůže, noooo
Reagovat
blixa
Říká pesimista. Optimista ovšem říká : "ale může !!!!" ;-)
Reagovat
lars
bude zalezet na losu
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem teda vydržela a " vychutnala " si zápas.Peťa nadělala hodně chyb hlavně v prvním setu. A podání ji také nedrželo, na rozdíl od soupeřky. V druhé sadě jsme viděli zajímavější okamžiky a pár krásných zásahů Peti na síti. Potřebuje se trochu rozehrát, ale hlavně zahnat do kouta pana EBV. K soupeřce - no jakési sympatické gesto po zápase k Petě jsem neviděla, ale těžko se mi hledá hráčka s méně sympatickým projevem na kurtu. Nehrála špatně, ale co naplat, když jí Petra pomohla svými asi 30 EU, že ? A její serenádové projevy? Má zapotřebí opičit se po Sereně ? Takže suma sumárum - Petře chybí do pohody a rozehranosti hodný kus a Aza mě svým chováním opět příjemně nepřekvapila. Tak pauza a snad Cinci ?
Reagovat
FulnekUltras
K běloruské komediantce se nemá smysl ani vyjadřovat. Herně bohužel nutno uznat, že Petra od ní utrpěla pořádný výprask jako už dlouho ne - a věřím, že je to jen důsledek nedostatečné rozehranosti a možná i drobného mnnkl.psychobloku, než vlastní odeznívající infekce, a že od Petry ještě letos uvidíme mnohé kvalitní výkony.

Na Toronto 2015 teď už sere pes...Peti poooooooojď !!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Frick
https://youtu.be/vK_3IXaCc_Y?t=40s
Reagovat
misa
Jediné pozitivum turnaje je pro mě postup dvojice Beth a Lucka do čtvrtfinále. Což je u turnaje, na který jsem se měsíc těšil, dost bída. Petra hodně chybovala, vyčítat jí nic nebudu, těžko říct, jak se vůbec cítí. A nejhorší je, že Lucie třeba hrála v Torontu poslední dvouhru v životě. Přecejen, při dalším zastavení Canadian Open v tomto městě jí bude už 30. Možná už ani nebude aktivní tenistkou...

Cinci snad bude lepší.
Reagovat
Frick
V roce 2017 bude stejně stará jako je nyní Lucka H. nebo zraněními sužovaná Petra C. Slyšel jsi u nich o konci kariéry?

Tajně doufám i v Tokyo. Ale ne Tokyo Premier, ale Tokyo Olympics
Reagovat
tommr
a to se chtěla v Torontu vytáhnout před trenérem, kterej prej odtud pochází ... :(
Reagovat
VlS
A co jí herně vyčítáš? Hrála blbě, nebo to okašlala? Prostě prohrála těsně zápas s dobrou soupeřkou, to je všechno.
Reagovat
lars
Serena by v podobnem pripadu k zapasu asi nenastoupila, aby nezhorsila H2H :)
Reagovat
tommr
výsledek vypadá pro Petru ještě milosrdně, ale ve skutečnosti se jednalo o úplnej debakl. Azarenková kontrolovala zápas od začátku až do konce a Petru k něčemu pustila až v samotným závěru kdy už bylo o výsledku dávno rozhodnuto a Azarenka hrála už jen na půl plynu. Ilustrovat se to dá například na Petřině podání. Petra v zápase podávala celkem devětkrát a v osmi případech musela čelit minimálně jednomu brejkbolu. Jediná hra kdy nečelila brejkbolu přišla až za rozhodnutýho stavu v závěru zápasu ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Od stavu 1:4 ve třetím Petra zapla a Vika najednou nebyla schopna udělat vůbec nic. Houby na půl plynu, prostě na Petru v ten moment absolutně neměla. Zato měla pořadný bobky to doservírovat. Čili tvoje tvrzení, že Vika měla zápas pod kontrolou je absolutně mimo.
Reagovat
smazaný uživatel
za to Petra to měla úplně v malíčku :D
Reagovat
tommr
za stavu 1:4 ve druhým setu měla Azarenka dva brejky k dobru a každýmu s výjimkou tebe muselo bejt jasný, že je po zápase. Azarenka to ještě trochu zdramatizovala pro diváky, ale o nějaký šanci na obrat nemohla bejt ani řeč ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, Petra měla brejk na 4:4, ale o šanci na obrat nemohla být ani řeč :-D Když nejsi schopnej objektivně zhodnotit zápas, tak to nedělej.
Reagovat
LukasH
Nemáš vůbec pravdu, protože Petra měla brejk na 4:4 a opět se tam hloupě vyhodila. Stačil jeden míč a jelo by se od znova. Popisuješ to tu, jak kdyby vedla 5:0 a pustila Petře jeden game z milosti. Snad mám oči, ne? Dokážu vidět, jak je Petra tragická, ale i to, když jí to začne jít...
Reagovat
slacker
To "zapnuti" anglicky kometar ohodnotil "i Azarenkova umi udelat PAR chyb"
Reagovat
lars
spis mela vyuzivat vlastni gamebols
Reagovat
LukasH
A řekni mi, s jakou hráčkou to Petra takhle nemá...snad je tu zbytečný pořád opakovat, jak je Petra lepší, protože potom je tedy Petra lepší pořád a s každou. Až na to, že v prvním setu by dneska prohrála i s automatem na míčky...
Reagovat
dadaft
ale takhle to přece iqe bere vždy - nezáleží, jestli Petra vyhrává nebo prohrává, to jsou naprosté detaily ,,,,,,,,,,,,,,, stačí jeden dva slušné gemy za zápas a je prostě ta lepší, co prohrála.
Reagovat
LukasH
To není úplně pravda Petra za stavu 1:4 skutečně zapla a byla lepší. Konečně trefovala kurt a na ten kratičkej moment se ukázalo, proč Viku v minulosti uměla. Bohužel kromě těch dvou gamů byla dneska naprosto tragická snad ve všem od podání počínaje, přes trefování se do kurtu a po získávání důležitých bodů konče...
Reagovat
lars
a co zapla ?
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem ráda, že se tu občas někdo vyskytne, kdo zhodnotí zápas bez přehánění na tu či onu stranu. Na jedné tommr, na druhé iqe. Ano, Petra hodně chybovala ( EU ), ale v části druhého setu byla lepší a tommr se mýlí, když o Azarence říká, že hrála na půl plynu. Nesmysl. Po prodělané mononukleoze se nedivím, že Petra nemá dost sil a chybí rozehranost, trénink. Jak jsem výše řekla je třeba zahnat do kouta pana EBV. To v první řadě. Hlavně ať už nikdo nekřičí - seš líná, více trénuj a zhubni , seš tlustá !
Reagovat
slacker
ale kricet "udelej neco s temi UE a najdi si noveho trenera a psychologa a drz se osvedcenych kondicaku" se snad stale muze?
Reagovat
smazaný uživatel
Blábolit nesmysly zakázané není, takže může. ;-)
Reagovat
slacker
Takze zakazovane "seš líná, více trénuj a zhubni , seš tlustá " neni nesmysl?
Reagovat
LukasH
To se samozřejmě může, ale nevím, jestli to není únavný křičet pořád do míst, kde to nemůže být vyslyšeno...:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty! máš povolení křičet cokoli chceš, protože maximálně můžeš štvát na TP. Mě šlo o bezprostřední vlivné okolí...o tebe tu vůbec nejde a křič si, jen křič. Když tě baví křičet do prázdna....
Reagovat
slacker
Koho tedy tady povazujes za to "vlivne okoli"? A ono ji rikalo ta slova co jsi psala?
Reagovat
smazaný uživatel
Vlivné okolí je okolí, které má na tebe nějaký vliv. Ve smyslu - potřebuješ větší kondici a zhubnout tak to ano. K tomu je ale třeba také míra! Já lituju jen toho, že Petra nemohla angažovat Všetíčka. Ten je podle mě velice dobrý. I když není cizinec a nemá mezinárodní klientelu. Stober mě zklamal. Vypadá to,že neměl tu míru. Naložil na Petru moc najednou a toto fyzické a psychické vyčerpání mohlo spustit mononukleózu. To je můj soukromý názor.
Reagovat
slacker
Me Stoiber nezklamal, me zklamava ze se stal takovym falesnym hromosvodem nekterych ultrasfandu. A chci verit ze jen nahoda ze to neni kvuli tomu ze neni Cech jako vsichni dosavadni jeji spolupracovnici (pocitano jen pres sportovni stranku do ktere zahrnuji i psychologa, ale marketing a PR uz ne).
Reagovat
LukasH
Nevím, no...píšu jen co vidím, což je asi pro některý problém. Aza nikdy v minulosti za žádnýho stavu nehrála na půl plynu a nechat to úmyslně dojít do stavu, kdy Petra mohla hodně reálně vyrovnat na 4:4, to by asi byla hodně hloupá.
Ta strašlivá Petřina nerozehranost byla vidět na těch šílených ústřelech při podání. Pak už to bylo lepší. Škoda, že dostala do prvního kola Viku. S nějakou hráčkou bez formy to mohla i přes ty chyby otočit a hrát víc zápasů. Snad se jí v Cincy poštěstí víc...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, je škoda, že na rozehrávku dostala hned Azu, ale to se stává. Snad bude líp. První ostrý zápas má Petra tedy za sebou....
Reagovat
smazaný uživatel
Řekl bych, že na podání byla spíš zbytečně zbrklá než že by to bylo vyloženě o nerozehranosti..
Reagovat
tommr
jenže k tomu kratičkýmu "vzepětí" Petry mohlo dojít právě až tehdy když už bylo prakticky po zápase. Předtím Azarenka nic podobnýho nepřipustila ...
Nemá cenu si něco nalhávat jako to dělá quesh. Petra je momentálně úplně mimo a je jen otázka zda je to kvůli tý dlouhý herní pauze nebo kvůli tý nemoci ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Nechybělo moc a bylo to 4:4, takže fakt po zápase nebylo. V tenise, a v ženském obzvlášť, platí, že dokud není proměněný MB, není po zápase. Kája by mohla vyprávět. Lucka taky.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím tě ta pauza ( y ) byly výsledkem EBV virozy. To je nad slunce jasné. Alespoň pro toho, kdo o tom má znalosti a povědomost. S EBV virem se setká skoro každý. Každé oslabení imunity, může způsobit rozvoj onemocnění. Např. nadmerná fyzická či psychická zátěž, stres.....Jsem ráda, že Petra vůbec hraje. A žádnej debakl to nebyl, ty máš ve zvyku toto slovo zneužívat.
Reagovat
slacker
a kolik let to EBV uz Petra ma?

Mimochodem to nebyl debakl ale holomajzna
Reagovat
smazaný uživatel
A mimochodem...z tvého dotazu je vidět, že o EBV víš houbeles....tak si dej práci a něco o tom nastuduj...třeba na netu, to máš rád....
Reagovat
slacker
No ja nevim cim a proc se letosni blackouty lisi od tech lonskych a predlonskych? Podle me nicim
Reagovat
dadaft
souhlasím, že hotovo nebylo,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, nicméně napsat, že hráčka, která kromě jediného service-game vždy čelila na podání aspoň jednomu brejkbolu a na rozdíl od soupeřky (1/2) ho celkem 5x prohrála (5/16), že byla lepší, to chce vážně lásku v srdci. ))
Reagovat
Mayo
Tak Victoria potvrdila úlohu favoritky ako som to videl pred zápasom. Ide si pre titul možno.
Reagovat
smazaný uživatel
Vika favoritkou nebyla.
Reagovat
freeteepek
Nebyl dnešek(včerejšek) nejčernějším dnem v historii českého tenisu? Když si vezmu, že kromě ženských prohrál i Berďa nebo Rosol, tak se mi tomu nechce ani věřit. Na té nejvyšší úrovni samé porážky. Uspěli pouze Vaidišová a Pavlásek, ovšem na podřadných domácích turnajích...
Reagovat
lars
Rosol jel nad plan :)
Reagovat
Frick
A Deniska. Pokud nepočítáš ty skreče u Karolíny M. a Petry C.
Reagovat
tommr
když bereme jen několik posledních let tak určitě. Porážku Petry jsem sice očekával, ale porážky Lucky a Tomáše mě šokovaly ... :(
Reagovat
kada.tom
Tak z očekávaného hitu se nakonec stala v podstatě jednoznačná záležitost Viky, která v 1. setu Petru naprosto sfoukla, ve 2. setu už to bylo vyrovnanější a Petra stáhla ztrátu z 1-4 na 3-4 a nebyla daleko od vyrovnání na 4-4. Nicméně dneska si to Vika zasloužila, mnohem méně chybovala a byla jistá na servise.

Na Petře byla vidět nerozehranost a nervozita. Každopádně nevypadala nějak zchváceně a když odcházela z kurtu, nevyzařovalo z ní nic extra negativního.

Ještě bych ocenil pěkné gesto Viky, která Petře zatleskala, když kolem ní odcházela do šaten - to po takhle jasných zápasech, kdy poražená/ý toho příliš nepředvede, nebývá zvykem :-)

Celkově vzato jsem spokojen, protože Vika postupuje (nicméně že vypadla Petra mi vadí úplně stejně). Další soupeřkou Viky bude Sára, což je další moje oblíbenkyně ... takže opět budu spokojen i zklamán ať to dopadne jak to dopadne, ale Vika bude favoritkou, to je jasný.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak bohužel, horší hráčka vyhrála. A že je Vika horší hráčka, to bylo vidět v závěru druhé sady, kdy Petra zapla. Bohužel se opět ukázala největší slabina dnešního tenisu, totiž totálně tragičtí rozhodčí na umpire. I když je částečně omlouvá, že jak WTA, tak ATP se s dodržováním vlastních pravidel moc netrápí.
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D
Reagovat
kada.tom
tos vymyslel sám? takovej totální nesmysl? ... LOL
Reagovat
smazaný uživatel
Jakej nesmysl? Že tenisové asociace nemají zájem dodržovat vlastní pravidla? Vzpomeň si, jak před časem s překvapením objevili pravidla o času na servis a začali vehementně rozhlašovat, jak je budou vymáhat a jak od toho zase potichu ustoupili? Tobě tohle připadá normální? Mě teda ne.
Reagovat
misa
Omlouvá tě vedro a pozdní noční hodina...
Reagovat
smazaný uživatel
"Omlouvá" ho prohra Petry, on by tohle psal i v poledne v březnu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, kopni si do Kvěše než by ses zamyslel nad tím, co napsal. Ono totiž myšlení bolí, kopání ne.
Reagovat
slacker
je dobre se rozmyslet kam kopnout
Reagovat
misa
Je pravda, že kritické myšlení tě hodně bolí.
Reagovat
smazaný uživatel
Já aspoň myslím. To se o některých tady říct nedá.
Reagovat
LukasH
Škoda. V tom druhým setu to vypadalo nadějně. Petra se trochu rozehrála a hned to bylo jiný. Bohužel už bylo moc pozdě.
Těch chyb je ale hrozně moc, navíc dneska Petra zazdila ty nejdůležitější body. Vždycky si tam něco nadějnýho nahrála, aby vzápětí udělala blbou chybu nebo dvojchybu.
Reagovat
slacker
Nekdo by ji mel dukladne vysvetlit aby to nezapominala ze rozehrat se musi uz pred prvnim setem
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že pravidlo 20 sekund je jenom cár papíru..
Reagovat
kada.tom
ano, ve většině zápasů WTA i ATP to pravidlo dodržováno zase až tak moc není
Reagovat
ludolf
Což je v pořádku, protože většinou to může být 25 s.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne-e. Ženy 20 vteřin, muži mají 25.
Reagovat
smazaný uživatel
Což je blbý, jinak by si Mařena ani Vika neškrtly.
Reagovat
smazaný uživatel
někdo hold neumí snést porážku..
Reagovat
LukasH
nech toho...
Reagovat
smazaný uživatel
Čeho? Že jak Vika, tak Mařena mají pravidla na háku a WTA dělá první poslední, aby jim to prošlo?
Reagovat
LukasH
Tak Petra se konečně do toho dostala, ale už je asi pozdě...
Reagovat
smazaný uživatel
Dokud není proměněný MB, není pozdě. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď to chce ještě jeden brejk :-)
Reagovat
misa
aspoň zbytečně neprotahuje. To se musí uznat.
Reagovat
sprchon
Kašlu na to, otočka už nebude, jdu spát...
Reagovat
misa
4-3 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď Vice odpustili dvě jasný dvojchyby. Má to zapotřebí? :-/
Reagovat
smazaný uživatel
víš co, píšeš nesmysly. Petra hraje asi basket nebo co.
Reagovat
smazaný uživatel
Dvojchyby jsou i v tenise. A vika dvě jasný spáchala.
Reagovat
smazaný uživatel
nepochopils. láska tě omlouvá.
Reagovat
smazaný uživatel
ale ted třeba vika měla aut a uznali jí to....
Reagovat
slacker
No cekalo se to ale ze to bude takova holomajzna
Reagovat
LukasH
Už se to začíná rozjíždět...:-)))) snad...
Reagovat
Jabadu
Konečná. Vůbec nic.
Obávánm se, že to komplet zabalí. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmmm :((((
Reagovat
misa
jako celou tenisovou kariéru?
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by to měla balit? Vika nehraje vůbec nic.
Reagovat
kada.tom
protože nemusí
Reagovat
smazaný uživatel
Tak když je Petra lakomá a nechce ji skoro vůbec pinknout míček do kurtu?
Reagovat
dadaft
jo jo, jitrničky, jelítka, ovárek,,,,,,,,,,,,,,,, to je ta česká zabíjačka.
Reagovat
tommr
celkem podle očekávání jde o jednostrannou záležitost. Hraje se jen při podání Petry a Azarenkový stačí jen průměrnej výkon k tomu, aby jasně dominovala. Petra jě úplně mimo ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jako obvykle píšeš nesmysly..
Reagovat
tommr
a jaký, smím-li se zeptat?
Reagovat
smazaný uživatel
Nebylo by lepší doléčit mononukleozu než tohle? :(
Reagovat
lars
prece jsi chtela videt zapas Vika - Peta :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ona už ji teď nemá..
Reagovat
kada.tom
Nedá mi to a přeci jen něco napíšu v průběhu zápasu ... začátek naprostá tragédie, ke konci setu to už bylo v podání Petry o něco lepší. Jinak lze ale konstatovat, že Vika se dneska nemusí ani příliš snažit a stejně bezpečně vede. Uvidíme, co bude dál.
Reagovat
LukasH
Do stavu 5:1, 40:0 byla Petra naprosto nemožná. Teď ke konci to už vypadalo líp, tak snad bude mít 2. set jinej průběh.:-)
Reagovat
Fandina
Berďa Luky out, ještě, že Adam dneska vyhrál. Jinak hrůůůůůůůůza.
Reagovat
smazaný uživatel
Relativně pěkně odvráceny všechny tři SB ... Snad to ale k něčemu bylo :D
Reagovat
Frick
Si přivezla od tatíka nějaký Plzně o 24°?
Reagovat
smazaný uživatel
Petra ani Kája na ni ale nebyly ...
Reagovat
Frick
nebyly nebo nechtěly být viděny?
Reagovat
kada.tom
Tomáš a Lukáš taky venku ... a Petra je, pokud se něco nezmění, bude za asi 30-45 minut následovat
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zase za 4 roky, dřív ne!!!!!
Reagovat
Jabadu
Je to v prdeli. Absolutně na to nemá.
Hrůza!
Reagovat
smazaný uživatel
Provokuješ?
Reagovat
Jabadu
Já, ultras?
Což jsi slepý?
Reagovat
smazaný uživatel
nemyslím si, že by neměla...jen je nervozní, rozhodně nehraje svůj standard
Reagovat
COMEON
ona sa ešte rozohraje , ked prehra tak ale v troch setoch
Reagovat
COMEON
blockbuster :) :D
Reagovat
smazaný uživatel
takový vyhazovačky zase...:(
Reagovat
slacker
Super :-((. Shiftyland nas nechal ve stychu a onlajny.com rikaji " Kvitová prostě velmi často chybuje, což jí stojí cenné fiftýny"
Reagovat
kada.tom
http://live.realstreamunited.com/streaming/free-live-video-streaming-azarenka-kvitova-wta-toronto-tennis-wta-112501.html
Reagovat
slacker
diky, ten vidim co ten koment z onlajnu znamena, Ze se do kurtu trefi jen kazdym druhem uderem.
Reagovat
smazaný uživatel
dneska blbly? Obě měly našlápnuto na výhru a obě končí!
A Berďa plodí děti nebo kde se fláká?
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli padne i Petra, tak se potvrdí moje teorie, že měly domluvený na zítřek mejdan někde v Ohiu.
Reagovat
COMEON
:D :D haha
Reagovat
smazaný uživatel
Jo tak, Berďa včera hrál. Fíha, stihnul skončit tak rychle, že jsem to ani nezaregistrovala :D
Reagovat
blixa
Nazdá se vám, že Baťůžek nějak ještě víc zbaťůžkovatěl ? :-o
Reagovat
smazaný uživatel
Každá kamera prý přidá 5 kilo a na ní jich míří hodně.
Reagovat
blixa
Jo, tak to jo, to bude wono :D
Reagovat
COMEON
:D :D
prečo sa vlastne posmievaš Vike? :/ :D
Reagovat
blixa
Já se jí neposmívám. Ten baťůžek nějak vzniknul jako utahování si z Montyho a už jí to nějak zůstalo .. taková roztomilá přezdívka, ne ? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to trapný, ale už tě dávno trumfnul Fulnek se svým Kongem...
Reagovat
COMEON
Viku mám veľmi rád ale tá prezývka ma vždy dostane :D :D
nehnevaj sa Monty :D
Reagovat
blixa
Já nikoho netrumfuju ;-) Ne ale fakt, nezdá si že přibrala ? V obličeji mi to přijde ..
Reagovat
smazaný uživatel
To teda nevím, co vidíš...
Reagovat
sprchon
Mně se líbí ta Kvika. :D Nebo Kviktorie.
Reagovat
COMEON
najprv som prečital 'Kvitorie' ako nejake spojenie Petry a Viky :D ale potom som si až všimol to 'kvik' :D
Reagovat
gigin
Klitorie.
Reagovat
sprchon
:D :D :D
Reagovat
Fandina
Petra s Vikou jsou stejně oblečené, jen Petra má sukni a Vika kraťasy, ale jinak stejné barvy. Stejné triko s dlouhým rukávem a stejné čelenky.

Peti pojď!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
Bohužel Petra první game prohrála při svém servise.
Reagovat
Fandina
Nova Sport přepla na Berďu s Youngem, ale bohužel ve druhém 2:4.
Reagovat
kada.tom
Cicak bude rozhodcovat ... lepší kulisu to utkání ani nemůže mít :-)
Reagovat
kada.tom
Lukáš vybojoval 2. set :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Od 0:55 jdou hodiny čím dál pomaleji ...
Reagovat
Mayo
fúúú, tak toto je šláger parádny, dúfam, že zápas nesklame, to si chcem pozrieť...je až neskutočné, že sa naposledy stretli v roku 2011, tak konečne je to tu po rokoch...Petra má 4 výhry v rade nad ňou ale v dnešnom zápase favorizujem Viku...každopádne fandím dobrému tenisu
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, a proč všichni favorizujete Viku?
Reagovat
slacker
Protoze Petra je nemozna
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli je někdo nemožnej, tak ty.
Reagovat
Fandina
Lukáš s Gulbou má set. Super. Tak ještě jeden, to by bylo výborné. Luky pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíte, že půjde shifty?
Reagovat
Lunej..
kéž by, sledovala bych ji v telce, tam je shifty dobrý. Jen mám spací krizi :)
Reagovat
sprchon
Myslím si, že to spravuje Čech a české holky tam většinou jsou. Takže snad jo. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak asi ne :((
Reagovat
sprchon
Snad brzo naběhne... Zatím nejde ani na tipsportu.
Reagovat
sprchon
Hmm, na tipáči už to dávno jde, ale Šifty nic.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně jinde streamu nejde spustit. Kašlu na to :(
Reagovat
sprchon
Jakto?

Ani tohle třeba?

http://www.sportingvideo.co/20150809/vv55c7ac896c1644.72632311-1120707.html
Reagovat
smazaný uživatel
Nejde... Chce to po mně nějaký aktualizace, na to teď nemám náladu ani čas. Jdu sledovat čísla...
Reagovat
sprchon
Stačí google chrome, nainstalovat adblock a je to bez problémů. ;) to je otázka minuty.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už to jde. Supr :D
Reagovat
sprchon
No sláva. :) :D
Reagovat
kada.tom
Tak to vypadá, že se zápas opravdu uskuteční a ani jedna z hráček neodstoupí. Takže chci vidět pěkný tenis, fandit budu oběma, budu spokojen s postupem jedné i druhé a zklamán prohrou jedné i druhé, nicméně doufám v pěkný vyrovnaný zápas, i když docela bych spal, takže uvitám i kratší vystoupení. Každopádně jsem zvědav a nevím co od obou čekat, přeci jen naposled se potkaly v Turecku na konci sezony 2011 :-)

Během zápasu tu nic psát nebudu, budu se to užívat a fandit té lepší :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A v Praze postavím mega tenisový areál a centr bude mít kapacitu 35 000 diváků
Reagovat
smazaný uživatel
Viděli jste, jak už se radovala z vyhraného fiftýnu a ono jí to spadlo před lajnu? :D
Reagovat
sprchon
A hrála dál? :D Teď jsem nekoukal...
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, už se mohla jenom chytnout za hlavu... :D
Reagovat
darek.vrana
Ve Fed Cupu zase přece přišla o set tím, jak si zakřičela ještě před dopadem míčku.
Reagovat
sprchon
Protože si myslela, že trefila winner, ale Lucka jí to doběhla, že? :) :D Vlastně jí zakřičela do jejího úderu.
Reagovat
darek.vrana
Jo. Dneska na Štvanici myslím udělala to samé Voráčová nebo Vondroušová, už nevím, že si zakřičela "pojď" ještě při úderu, ale rozhodčí to neřešil.
Reagovat
sprchon
Při vlastním úderu si mohou křičet co chtějí, ale do úderu soupeřky nesmí zasáhnout žádným způsobem.
Reagovat
darek.vrana
Určitě? Já měl za to, že nesmí během výměny křičet nic.
Reagovat
smazaný uživatel
To by toho Maruš a Vika asi moc nenahrály. :-)
Reagovat
darek.vrana
Já vim, ale tam je to něco jiného:).
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nevymlouvala se narozdíl od Sereny ve finále us open 2011..
Reagovat
Mac
tomas hraje bez reklam, nebo me zrak sali?
Reagovat
Mac
radsi jsem to vypnul, ja jak koukam na nase, jde to s nima skoro vzdycky z kopce- takhle mu dam sanci...
Reagovat
Mac
vede 5:2, nedopodava, 3:0 v tb, dvojchyba na setbol, jo, ten je nas...
Reagovat
smazaný uživatel
A aby toho nebylo málo tak teď možná ztráta servisu ze stavu 40:0
Reagovat
tommr
špatně si vedou nejen ženy v Torontu, ale i muži v Montrealu.
Tomáš Berdych ztratil v prvním setu vedení 5:2 a v TB pak prohrál i když ho taky skvěle začal a ved v něm už 3:0. A Lukáš je zatím bitej od Gulbise ... :(
Reagovat
darek.vrana
No, teď ovšem brejk na 6:5 ve 2. setu.
Reagovat
Frick
http://zpravy.idnes.cz/vicepremier-kldr-popraven-dcb-/zahranicni.aspx?c=A150812_145513_zahranicni_mlb

Tohle nás bude čekat, až se K741 stane prezidentkou/dentem
Reagovat
smazaný uživatel
Z ní strach nemám, komunisti jsou tu jiní..
Reagovat
Frick
Tohle je zvrácená absolutistická monarchie.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja budu diktátorka a ve velkých městech bude stát 35m vysoká socha mě a vedle 35m vysoká socha Petry K.
Reagovat
Fandina
:-)))))))))
Reagovat
Frick
http://img.ct24.cz/cache/616x411/article/35/3478/347709.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Sověti by ještě mohli mít pár takových Stalinů, zkus to odkoupit, třeba bude stačit jen pár úprav.
Reagovat
FulnekUltras
;))))))))))
Reagovat
kada.tom
Tomáš taky nedopodával set, v TB dvakrát vedl ... děs běs dneska
Reagovat
freeteepek
Opičí se po holkách. V tom setu vedl už 4:1 a nakonec v TB zakončil dvojchybou. To je blázinec.
Reagovat
tommr
a byla to jeho první dvojchyba v zápase - zrovna na setbol ... :(
Reagovat
Frick
Dokud si nevezme na kurt sukýnku...
Reagovat
Fandina
OT ... kdo jste byl dneska na Štvanici, jistě jste si všimli, že centru kurt byl dneska využit. Od jedničky byly otevřené dveře a dalo se tam hezky v chládku posedět.
Reagovat
EllNino
Další český nedopodávaný set dneska a dokonce od Berdycha :D ...
Reagovat
Frick
Kanaďani se nám mstí za to, že jsme tu na TP hnusí na Džený!
Reagovat
EllNino
jojo :D :D ....
Reagovat
smazaný uživatel
Ta už ale taky skončila a Raonič zrovna tak.
Reagovat
Frick
Tak budou ještě víc stecklý....
Reagovat
Lunej..
A to Tomáš vedl 3.1 a zdálo se, že to bude v poho, no tak už není.
Reagovat
Frick
bude prý hrát s krosnou nebo s něčím takovým. Tomu nerozumím.
Reagovat
smazaný uživatel
Ta věstkyne je slušně zhulena, asi ji tam z pr.dele zavolam :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale je to hrozně drahý :)
Reagovat
Frick
Čáry máry fuk!
Reagovat
Jabadu
Kristovanoho ...
Pfff ... Jsi žena boží?
Reagovat
Serpens
Sledujete někdo Perseidy? Ja tu mám mraky, jako vždycky :D
Reagovat
smazaný uživatel
V Plzni nic není vidět, škoda no
Reagovat
smazaný uživatel
kazdorocne... a nejsou prece otazkou jednoho vecera.. :-)
Reagovat
Frick
Kdyby Petra neměnila trénik a stravu, tak by se tu sledovaly prasejdy.
Reagovat
Lunej..
doufám, že sis dneska prohlédl ten tvůj slavný centr a vymyslel jsi konečně řešení, které nám tu doufám snad neprozradíš.
Reagovat
Frick
Konečné řešení je překvapivé - vrátit tam zpět antuku.
Reagovat
Jabadu
Na netu se dá.Ale jsou to jen tělíska o váze max pár kilogramů.
Shoří v atmosféře.
Pokud však (zejména) mladí lidé v tom vidí nějaké podobenství, či správný čas na pohyby ... jako ... OK.
:-)
Reagovat
darek.vrana
Na kterém kurtu? Máš link?
Reagovat
Fandina
Díky za připomenutí. Viděla jsem. Super!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď česká lvice. Máš na to
Reagovat
FulnekUltras
a rubej dáááááál !!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Frick
A není to spíš vorlice z plného krku?
Reagovat
Jabadu
Tebe najít jistě nebude těžké. Ale máš jedno obrovské plus.
Jsi srdcař.
Prostě gaučo!
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Za 45 minut začiname, zatím se budu dívat na volejte věstce, škoda že tam dnes není prasnice Demeterova
Reagovat
Jabadu
Awwww ....
Reagovat
smazaný uživatel
Je to jasný, jak to dopadne :D

https://twitter.com/JJlovesTennis/status/631585708541673472
Reagovat
Frick
Ale měli by si na to s Robem "sednout". 3x v řadě odehrála první zápas v turnaji špatně a kdyby se Riske nepodělala, tak by to byly tři prohry v pvním kole/zápase!!!
Reagovat
EllNino
a co ? :)
Reagovat
Frick
Mne to nepřijde hodné GS finalistky, aby měla tyto výsledky. Prostě to neni vono.
Reagovat
EllNino
koukni na ostatní GS finalistky, Caroline, Petra, Cibule ...
Reagovat
EllNino
Lucka nikdy nebude konzistentní, je to hráčka pár turnajů do roka, schopná prohrát hlavně po delších pauzách s kýmkoli :)
Reagovat
Frick
Loni konzistentní (mimo 4 malé turnaje) byla.
Reagovat
EllNino
tohle její "ujíždění" je rozhodně lepší než ta loňská konzistence :)
Reagovat
Frick
Je. Ale nehraje tolik turnajů Lucina, tak by to neměla tolik matlat, bo pak by těch nematlacích turnajů bylo málo.

Klidně může už jen jet Cinci, USO, Tokio, Wuhan, Peking...
Reagovat
EllNino
:D no to stačí :D
Reagovat
Frick
Ale nesní vypadávat v prvních zápasech. V první řadě Robovi sebrat iPhone se 4K videem a dát mu Nokii 3310!
Reagovat
smazaný uživatel
Ana - Olga: Zápas jsem neviděl, protože jsem byl na cestě z Prahy... Asi to nebylo jednoduché, hlavně ten 2. set. Čtu tady o MTO Any - neviděl jsem, ale můžu k tomu říct jedině to, abyste si nestěžovali na hráčky, ale spíš na pravidla, která to umožňují. Nevím, za jakého stavu Ana měla ten MTO, ale Olga vedla 4:1 s dvěma brejky a potom dvakrát podávala na set. Takže tady opravdu nějaká výmluva na MTO neobstojí. Olgu mám taky celkem rád, ale ona má problém v tom, že je strašně nestabilní a rozhodí ji kdeco... Každopádně jsem rád, že Ana vyhrála a snad v tom bude pokračovat.

Caro - Belinda: Zbytečná, úplně zbytečná prohra pro Caro. V 1. setu vedla 5:2, ve druhém 3:1... Výkon byl daleko lepší než ve Stanfordu proti Varvaře, ale bohužel to zase nestačilo. Pro Caro to je nepříjemné, protože tahle část sezony by měla být její nejlepší. Tak snad se to do US Open ještě srovná... Jinak mě štve i to, že už takhle brzy hrála proti Belindě, která je mi taky sympatická. Nutno říct, že od těch dvou kanárů loni v Istanbulu proti ní Caro moc neumí...
Reagovat
kada.tom
další z nasazených venku, tentokrát Caro :-((
Reagovat
FulnekUltras
Caro nezvládla koncovky obou setů a nám se to hodí do krámu...což ale vůbec neznamená, že by měl Bumbrlíček za půldruhé hodiny ustupovat z dosažených pozic...
Reagovat
tommr
jj Petra má díky nečekanýmu vypadnutí Wozniacký i nadále čtvrtý místo jistý bez ohledu na její výsledek proti Azarenkový. Bylo by ale dobrý kdyby Azarenkovou přesto porazila - trochu by si tak zvedla sebevědomí a napravila by aspon částečně ten špatnej dojem kterej jinak naše holky v Torontu zatím zanechávaj ... :)
Reagovat
FulnekUltras
Chce to vlítnout na baťůžek pěkně zostra hned od začátku, aby si moc nevyskakoval a zapomněl i na MT... ;)
Reagovat
sprchon
Gratulace! :)
Neviděl jsem to celé, ale nepřišlo mi, že by Caro hrála nějak zvlášť špatně. Rozhodně úspěch pro Belindu, porazit Caro na americkém (no dobře, kanadském) hardu. ;)
Tak hodně štěstí proti Sabine, chtěl bych pak vidět zápas Bencic vs Ivanovic. :)
Reagovat
FulnekUltras
Bel měla dostatek pohybu i trpělivosti, což na Wozejk tradičně platí...
Reagovat
COMEON
tiež som to nevidel cele ale Belinda znova ukazala svoje kvality
btw. iba mne sekal stream? :/
Reagovat
tommr
já měl ze zápasu Wozniacký taky špatnej obraz ...
Reagovat
sprchon
U šiftyho se mi to sekalo, tak jsem přepnul na tipáč, tam to bylo lepší...
Reagovat
EllNino
Nasazený hráčky si z nás tento týden dělají dobrej den :D :D ...Gratulace Belindě, moc dobře hraje, velký talent :)
Reagovat
COMEON
:DDD snáď to v Cincy a hlavne na US Open bude s nasadenými hráčkami lepšie.
Reagovat
EllNino
ono to je pochopitelný, pro většinu je to po měsíční pauze zase šok :) ale ono si to sedne :D
Reagovat
Lunej..
nedej bože snad nebude hrát současně s Petrou, Gael tam zdržuje se 3. setem, to je děs. :)
Reagovat
sprchon
Hezky Belinda, to bude ještě zajímavé. :)
Reagovat
sprchon
Hezkyyy. Dopodávala první set. :) Hezká otočka.
Reagovat
tommr
pěkná otočka - Bencicová už prohrávala o brejk ... :)
Reagovat
kada.tom
Cibulačka OUT :-))))))))))))))))
Reagovat
tommr
na rozdíl od našich ale aspon vyhrála jeden zápas ... :)
Reagovat
EllNino
Bára taky :)
Reagovat
tommr
to máš sice pravdu, ale já Báru nepočítám mezi naší elitu - pro mě vždycky byla a pořád je až druhej sled ... :)
Reagovat
EllNino
děláš jako by Cibulková teď nějaká elita byla :) a to máme teda pěkněj druej sled, když se ještě nedávno prala s Kájou na hraně dvacítky :) každopándě Bára zápas vyhrála a to nic nemění na tom, jestli je to první nebo druhej sled, je to tenistká jako každá jiná :D
Reagovat
Lunej..
Já teda Barču beru jako naši tenistku s nejšikovnější rukou, spolu s Cetkou. Takže elita :)
Reagovat
tommr
no momentálně se sice Cibule nachází ve stejnejch patrech jako Bára, ale až se plně uzdraví tak zase bude patřit mezi nejužší elitu. Bára se tam nedostane nikdy ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
I ta Garbina rupla...ehhh...
Ale treba takovy Gulbis, hledme na chlapce;) Domika dnes sestrelil;)
Reagovat
smazaný uživatel
ale hezky ted Jack;)
Reagovat
EllNino
joooooo :) Luxus
Reagovat
kada.tom
joo, Jack pěkně, škoda, že to nebylo k vidění :-(
Reagovat
smazaný uživatel
z Jacka jsem nadsena, cesticka Lucy se mi nezdala, cisilka sice dobry, ale ta optika... pres FH Darji prece vlak nejel, serv neslapal ani nezatacel, tak jsem sla behat, jsem tvrdas i na sebe.. ;-))
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Ja jsem nevidel nic, taky tvrde pracuji;) Jen ted jeden mzik...A jeste ted valim na kolo;) Takze jedu ted po tvem vzoru;)

Rekl jsem si, ze ty rozjezdy po pauzach jsou stejne vzdy kotrmelcove, takze v tom Torontu neocekavam ani zeby Kvitko do druheho kola prokvetlo...spis cekam v dalsim kole tu Vikinu...ale co...Cinci je Cinci...ja tu Kanadu ma vzdy spojenou s tim letem jak tam Raonic predvedl tenisove drama jak od Shakespeara, ktere melo snad vic nez 10 dejstvi...proti Juanovi, kteremu se ty jeho oci dostaly do rozmeru tenisaku, jak koukal, kolik MTO je mozny vybrat za jeden zapas a jeste ty pauzy protahovat;)
Reagovat
smazaný uživatel
ja jdu na kolo az rano.. mimochodem - vstreh, Renele, jsem zvedava, jaky moral ma ted ve vedrech .. ;-) Jinak Kanada je moje srdcovka, rodinu si nevyberes, ta proste je.. ;-)) Ale nevim presne, kam miris, zrejme se tady nepotkame ani v lete.. ;-))) myslela jsem spis na tu zde znovu probiranou sit.. :-) Kde jsem s vyjukanym Milosem, roztleskavac by na tenhle balon stejne v zivote nedosahl, bezel na opacnou stranu a Milosova botka skrtla o sako az po dopadu mice.. :-)
Reagovat
George_Renel
Morál je takový, že jsem si posunul ranní režim a lékobraní a vzhledem k tomu, že od konce července se konečně cítím zpátky při síle, tak vyrážím denně v 7:45, abych mě kolem půl desáté odjeto. Konečně zase jezdím 30-35 km denně. Po tom předchozím tříměsíčním trápení je to super, vedro nevedro.
Proto to taky balím a na Tomáše a Petru se podívám ze záznamu.
Reagovat
smazaný uživatel
to byla jen mala zkouska: Duveruj, ale proveruj! :-)) My si moc nerozumime, jezdim dokonce vic (samozrejme bez lekobrani) nemam vsak problem uznat, ze jsi fakt dobry.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak rano musim tvrde pracovat;) to bych musel vyjet hoooodne brzo;) A to asi ne, nebot pozde se kladu.
Jinak jedu jen tak hodinku...ani ne...vecerni jizda je paradni...;)
Kanada je take srdcovka, ale spis spojena s prirodou, ne moc tenisovym turnajem.;) Ale tak proc ne.
Reagovat
smazaný uživatel
uklades se vsak pohodlne.. ;-))
Reagovat
smazaný uživatel
tak dnes pod vetvi urcite;)
Reagovat
blixa
Koťátko moje je hodný, drželo s Kájou basu ;-)
Reagovat
sprchon
Že by se holky složily a dopřály nám dovolenou? :) To ale nemuselo být... :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, nebudes tomu asi verit, ale ted v praci mame stazistku, ktera je celkem Garbine podobna;D))) Takze tak...
Reagovat
blixa
Szafra ... ještě že už jsem starej :D Ale stejně ti trochu závidím ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
EllNino
No nic Petruš, je to na tobě :))) ale jo, tak Bára si svoje splnila, Kája sice zkolabovala, ale měla nahráno z minulého týdne a Lucka se do toho vždycky dostává pomaleji, už ani nepamatuju, kdy naposledy vyhrála zápas po delší pauze :)
Reagovat
sprchon
Tak snad aspoň ta Petra, no... Od Báry jsem výhru moc nečekal, Sabine tenhle povrch musí sedět a asi dala víc winnerů než UE, tak nakonec vyhrála. :D
Reagovat
tommr
tak ani Bára nevybočila z řady a prohrála zápas, kterej měla dobře rozehranej. Tragický vystoupení našich žen v Torontu pokračuje ... :(
Reagovat
EllNino
tak Bára nebyla favoritkou, překvapila už výhrou nad Lepchenko
Reagovat
tommr
to je sice pravda, ale Lisicki byla dneska k poražení. Minulej týden jí dokonce porazila i Date-Krummová ...
Reagovat
EllNino
ale porazila Venus, navíc Lisicki předvedla s Date podobnej kolaps jako Karolína s Lucic, vyhranej zápas, takže to není moc směrodatný zápas, leots se jí na amerických betonech moc daří viz Miami a IW :)
Reagovat
Frick
A Bára taky tu brejkovanou nedala....
Reagovat
Jabadu
Jsou důležitější věci.
Mrknem, uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
tak určitě, jako třeba "oslavička" Andrejčiných narozenin v sushi baru... určitě tam holky probírali taktiku pro dnešní zápasy :D
Reagovat
Jabadu
Mám na mysli královnu!
:-)
Reagovat
Jabadu
... ne její fraucimor.
:-)
Reagovat
tommr
a Petra na tý oslavě byla taky? Abych věděl jestli mám na ten její zápas vůbec čekat nebo jestli to je zbytečný ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra zřejmě ne, ale víme, jaké to je hrát zápas po tak dlouhé době.......
Reagovat
tommr
a zvlášt proti hráčce formátu Azarenkový ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Děláš jako kdyby Vika letos nějak extra zářila :-)
Reagovat
Jabadu
Jsou jen dvě možnosti:
Buď ji Petra vypráská z kurtu ...
a nebo ... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Klid :)) Dneška je přesně zápas, kdy od ní nikdo nečeká výhru, takže vyhraje. ;D
Reagovat
Jabadu
Podle pekelného řádu smí podobu měnit pouze kníže pekel.
S... s ... správně!!
Reagovat
slacker
Vsichni cekaji ze udela opak, takze neudela opak
Reagovat
Jabadu
Umím zvednout 140 kg činku. Já kdybych tě chytnul ... tak bych se asi musel začít smát.
Hele, proč ty vlastně jsi tak negativistický a útočný?
Že by emo?
To se mi nezdá. Jsi starší.
Na emo máš příliš dobrou češtinu.
Píšu si: slacker - diagnóza jasná, netřeba ho dráždit.
Vyjadřovací schopnosti a čeština prozrazují vysoký intelekt.
Reagovat
slacker
Protoze mi spadla 40kg cinka na nohu
Reagovat
Jabadu
Nedělej si ze mě srandu, darebáčku. Víš, že jsem tvůj fanoušek. Ale vodsaď - podsaď.
Jestli to dáš, alespoň věk bys mohl.
A to, že znáš tommra (možná, to nevím), evokuje, že bych mohl být i tvým ochráncem.
Ty vole, dyk ty musíš mít dobré školy! Tvoje čeština ...
Reagovat
tommr
už jsem ti snad jednou říkal, že mě ten dementní slacker nemůže v žádným případě znát a jen si tady vymejšlí sprostý pomluvy ... :(
Reagovat
FulnekUltras
že prakticky žádný WTA zápas mezi hráčkami z cca TOP-50 není předem rozhodnut a správně tipovat se dá mnohdy jen s velkým štěstím. Pravda - Kong zde dočasně tvoří příznačnou výjimku, ale...i se zdánlivě nepolapitelným Širokkem se ten shnilý okap nakonec utrhl...
Reagovat
blixa
No , ještě není všemu konec ale ...
Nic, chce to pozitivní přístup. Nemusí se pořád vyhrávat, stačí držet krok s konkurencí ! A to se celkem daří ... ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Musím se pochlubit, Petra odpověděla na mojí otázku. :D Sice už si nepamatuju, kdy jsem ji vůbec posílala, gramaticky je asi úplně blbě, ale to je jedno. Udělalo mi to fakt radost! :D

http://www.wtatennis.com/news/article/4926757/title/kvitova-friends-play-hockey-in-toronto
Reagovat
smazaný uživatel
To se máš :-) Ale tak mě na chatu taky párkrát odpověděla :-)
Reagovat
Jabadu
No tvl a ten zadeč ... Ok.
Dobrý. .... Já jsem úplně v pohodě.
Reagovat
sprchon
Achjo, v prvním setu podávala na vítězství a teď už je zase break dole. :(
Reagovat
Jabadu
Náhodou ... u splavu hrála celkem dobře. :-)
Reagovat
EllNino
mšla dokonce setbol na servisu ...holkám to tento týden nějak není souzeno ...
Reagovat
sprchon
Dneska už nemám sílu na žádný dlouhý report.

Pro velký zájem ale musím prvně zmínit záchody. Bylo jich dost, takže si každý našel své místo, umyvadla dvě, voda tekla, všechno v pohodě...

No a teď k tenisu. A nebo ne. Někoho tu zajímalo občerstvení. Je ho tam dost, jeden stánek s jídlem a pitím nahoře u jedničky, víc stánků dole u ostatních kurtů. U vstupu nikdo, to můžu potvrdit.

Ze zápasů jsem dnes viděl všechny (samozřejmě ale ne celé zápasy), které jsem chtěl vidět, takže jsem spokojen. Všechny hráčky až na Kláru a Denisu jsem viděl naživo poprvé. Denča hrála slušně, tenisově se mi nejvíc líbila Nicole. Nevěděl jsem, že Kučová hraje FH obouruč, to je pro mě novinka. Chvíli jsem koukal na Vondroušici, ale přes lidi toho moc vidět nebylo, nešel jsem si sednout, ale na první pohled se mi líbila. :) Odběhli jsme si na Pavlase, ten hrál o dost lépe než když jsem ho viděl v Liberci. Jeho soupeře jsme pak sledovali ještě v deblu, tam se hrál super tenis. Hrálo se rychle, u žen jen jeden tříseťák a dvakrát skreč.

Jo a díky lidem, kteří mi dnes na Štvanici dělali společnost. :)
Reagovat
smazaný uživatel
V kolik hodin pouští lidi do areálu před začátkem prvního zápasu?
Reagovat
tommr
přesně to nevím, ale dneska se začínalo v 10:30 a když jsem přišel před desátou tak už byl areál slušně zaplněnej ... :)
Reagovat
sprchon
My tam přišli v 11 a už bylo otevřeno. To bylo ale asi tím, že už se dávno hrálo. :D
Fakt nevím, ale tak půl hodiny nebo hodinu před určitě. ;)

Jinak super, že ti Petra odpověděla. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak díky oběma...
Reagovat
Lunej..
skvěle :)
Reagovat
sprchon
Myslíš Halepku nebo Rumunku? :D
Reagovat
A.R.R.
Bacha na Lunej, už bere raketu do ruky :-D
Reagovat
Lunej..
myslím Halepovou z Rumunska, škoda, že jsem na ni opět zapomněla a viděla už jen poslední gem. Ale dneska to bylo prostě náročné, jdu na sebe napatlat jogurt, prý to pomáhá proti spáleninám :D Nicméně musím říct, že Soraně a Kikině ten outfit sluší víc než Simče. :)
Reagovat
sprchon
Já použiju panthenol... Jogurt určitě taky pomůže. ;)
Reagovat
blixa
Kdybyste trubky radši včas použili opalovací krém ... :D :D
Reagovat
Lunej..
máš pravdu, hlavně, že jsem tam radila, proč se jiní nenamažou. Ale to bylo tím, že jsem byla líná si sednout o řadu níž, abych si mohla roztáhnout slunečník, protože nahoře vadil lidem, co tam stáli. Jsem blbka, dobře mi tak. Ale mazala jsem se trochu vnitřně pivem. :)ale i tak to byl moc fajn den.
Reagovat
sprchon
No jo, radíš všem okolo a sama na sebe zapomínáš. :) :D
Reagovat
blixa
A ty zjevně neposloucháš dobré rady :D
Reagovat
sprchon
Poslouchám, ale nečiním. :D Nebyl tam stánek s opalovacími krémy.
Reagovat
FulnekUltras
zvlášť s vysokým číslem iluzorní placebo...
Reagovat
tommr
ono je to strašně zrádný. Když se jdeš opalovat k vodě tak s tím sluníčkem předem počítáš a připravíš se na to. V hledišti si ale uvědomíš, že jsi spálenej až když je pozdě ... :)
Reagovat
Lunej..
NO co, Nicol to moc zdržovala, kdyby využila brejky v 1. setu, tak jsem dřív doma :D
Reagovat
tommr
mě by to nepomohlo - já byl v areálu už od deseti a tou dobou jsem už byl dávno beznadějně spálenej ... :)
Reagovat
Lunej..
Já ne, protože u Kláry byl stín nahoře, u Sorany ještě taky, u Adama jsem měla deštník, u Denisy taky (ta se mi tedy herně líbila) a u Nicol jsem to zazdila.

A jak to, že ses tam vypravil? Psal jsi, že je to jen pro odvážné jedince :)
Reagovat
tommr
no já to chtěl původně jen omrknout a počítal jsem, že se zdržím tak hodinku nebo dvě. Dnešní program byl ale tak lákavej, že jsem se nemoh odtrhnout a nakonec jsem tam byl až do úplnýho konce ... :)
Reagovat
Lunej..
žes neřekl, dneska tam byli samí zajímaví nickové :D
Reagovat
sprchon
Jo, no. Škoda. :D Mohli jsme si všichni společně zatommrovat.
Reagovat
tommr
já to včera sám nevěděl jestli půjdu a rozhod jsem se až dneska ráno. Zítra taky půjdu až podle toho jak se budu cítit ráno. Zatím to ale se mnou moc dobře nevypadá ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli jsi spalenej až na puchýře, tak pomáhá antibiotická mastička, ale je na předpis myslím... :))
Reagovat
sprchon
Jsem spálenej jako jsem dlouho nebyl, ale dá se to přežít, puchýře snad mít nebudu. :D Ale díky za radu. :)
Reagovat
Jabadu
Modrovokej blonďák a slunko!
Ty vole, já jsem bývalý blonďák, ale lízt na slunko mě ani nenapadne.
:-)
Reagovat
A.R.R.
No jo, jsem se vyjevil Jeleně jak mi poradil Slacker a takhle to dopadlo, byla celá bez sebe :-D Gratulka ;-)
Reagovat
slacker
Vyjevit osobne a ne SMSkou z neznameho cisla
Reagovat
A.R.R.
Neblázni, kdybych se jí vyjevil osobně, tak už neuhraje do konce kariéry nic :-D
Reagovat
Jabadu
ROFL. Hele, vy mladí sekáči máte takové výrazy, že ... :-
Reagovat
Jabadu
"Ale no tak, Milane, já si myslím, že ta Vika, tam je to vyřízený. ... ta má dvě žlutý .... tam je to celkem jasná situace."
Reagovat
Frick
jsi koza, ale stejně tě mám rád :o)
Reagovat
blixa
Hezké vyznání ... :D :D
Reagovat
EllNino
prostě měly naše holky kliku, že vypadly skoro všechny adeptky na TM :)) až na Angelique, mohla by ji dneska Monica porazit :)
Reagovat
EllNino
No první desítka se teda na tomto turnaji ukázala, téměř všechny prohrály v 1. nebo 2. kole :)
Reagovat
EllNino
janě no a Bára ztratila vedení 5:3 a 5:4 40:30 na servisu, jděte do háje holky ...
Reagovat
EllNino
když se to se*e, tak se to se*e ...
Reagovat
blixa
Toronto je nějaký zakletý. Ještěže i konkurence hraje prd ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Klídek :D :D
Reagovat
tommr
dneska je to pro nás v Torontu černá středa se vším všudy ... :(
Reagovat
Jabadu
Trpělivost ... trpělivost. ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě, že Petra hraje až ve čtvrtek :D :D
Reagovat
Jabadu
Pfffff ...
Reagovat
George_Renel
A Ivanovičová se typickou balkánskou fintou dostala nejen zpět do setu, ale nakonec vyhrála ve dvou setech.
Po tom MTO, kdy vyvedla Bělorusku z rytmu byla jak frčka.
Reagovat
smazaný uživatel
Ana a její MTO jsou už celkem známé... :)
Reagovat
kada.tom
však ona jí to Hercogová spočítá
Reagovat
Jabadu
No tak, ono je to známo z biliáru a říká se tomu "Foulcaultova faleš". I když původce tohoto názvu dělal spíše do gyroskopu ... ale některé hráčky možná studovaly i fyziku ...
:-)
Reagovat
Roger_Federer
Musim rict ze to nikdy nekomentuju, ale dneska me to stalo nemaly peniz.
To zneuzivani MT z duvodou rozhozeni souperky z rytmu..zacina byt docela rutinou praktikou.
Reagovat
smazaný uživatel
Počkejte, až na vás přijde Monty, to budete čumět :D :D
Reagovat
blixa
Honem utečeme a počkáme až vychladne :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ten asi nevychladne, protože Vika se asi večer chystá k tomu samému :D :D
Reagovat
Jabadu
Z Montyho se stává "brífinkový" typ. Doba se zrychluje. :-)
Reagovat
George_Renel
Ten mě může vlézt na záda. Stejně mě má v ignoru, tak proč by reagoval. Nedělej z něj celebritu, je to obyčejný, trochu zamindrákovaný kluk. S jedním plusem. Píše dobrou češtinou.
Reagovat
blixa
Garbine a Káťa prokázaly velkou míru kolegiality s Kájou a obě svorně prohrály. Když už se Kája dostala do TOP10, tak přeci ji od tamtud hned nevyšťouchají. Doufám, že stejně kolegiálně se zachová i Anče ;-)
Reagovat
blixa
Tak ne, no. To se hned pozná "selebrita" ! :D
Reagovat
tommr
výhra Ivanovicový mi nijak zvlášt nevadí - ta je v žebříčku před našima holkama a pokud nebudou vyhrávat tak se před ní tak jako tak nedostanou ...
Největší nebezpečí ted pro Lucku a Karolínu představuje Kerberová, která je navíc pěkně rozjetá. Chtělo by to aby jí někdo co nejdřív zase zastavil. Puigová to ale asi nebude ... :(
Reagovat
blixa
Řekl bych že Anička bude něco odečítat, takže bude za našima holkama. Pokud ovšem v Torontu něco nenahraje.
Reagovat
tommr
to máš pravdu. Vzhledem k posunu kalendáře se Ivanovicový odečtou body za lonský finále v Cincinnati už tento týden. Lucka a Karolína tak promarnily obrovskou šanci dostat se zase o stupínek výš ... :(
Reagovat
blixa
Ještě nepromarnily, jen nesmí Anča vyhrát už víc jak jedno utkání.
Reagovat
tommr
taky pravda, ale už to prostě nemají ve svých rukou a musí spoléhat na to, že někdo Ivanovicovou rychle vyřadí. Z takovýho postupu žebříčkem člověk nemůže mít opravdovou radost ... :(
Reagovat
slacker
clovek ne ale ty klidne jo
Reagovat
Roger_Federer
Tak tohle si holky Lucka a Karolina za ramecek nedaj.
2hracky top 10 venku v prvnim kole, obe prohraly vyhrany zapas.
No hold ta hlava je nakonec nejdulezitejsi faktor.
Hold Serena je jenom jedna:)
Reagovat
smazaný uživatel
Hold Sereně? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je to na královně Petře aby zachránila Češky před zlou zlobřicí Serenou
Reagovat
Jabadu
Hezkýýýý!
Vidíte, pišišvoři, takhle se fandí!
:-)
Fandíš ještě vůbec, Bejku?
Reagovat
misa
oprávněně. Všechno doběhla a stačilo jí hrát vysoké míče do bekendu Lucky. Škoda vedení 5-4, 30:0 ve druhém setu. Skvělá psychická odolnost Lucky z Paříže se zase vrátila do starých kolejí...

Když se loni Lucie posunovala v žebříčku nahoru, měla velmi vyrovnané výsledky, na velkých turnajích končila pravidelně na hráčce top 10. Škoda, že když se konečně posunula do patnáctky, desítky, tak se tohle úplně vytratilo. Letos má ale Dauhá a French Open, což je super :-)

Tak ještě debl a pak Cincinnati. Pokud ovšem rupne i tam, stála by za uvážení wc do New Havenu.

Sny o desítce a finále gs. si už splnila, takže ty prohry nejsou pro mě od Eastbourne až zas tak smutné :-)
Reagovat
lars
Bal ses Karoliny.
Labilitu jsi vcera privolal :(((
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
tommr
tragický výkony našich v Torontu pokračujou. Háčka vypadly už v prvním zápase s průměrnejma Čínankama ... :(
Na večerní zápas Petry se radši ani dívat nebudu, protože to určitě skončí debaklem ... :)
Reagovat
kada.tom
Chan/Chan nejsou průměrnej pár a už vůbec to nejsou Číňanky
Reagovat
tommr
jsou to Číňanky z Taiwanu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Thajwan není Čína..
Reagovat
FulnekUltras
čím dál lepší... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
hm Háčka končí :/ Singapur už určitě nedaj
Reagovat
tommr
Háčka si v Race určitě pohorší, ale odepsaný ještě nejsou. Rozhodnou jejich výkony na USO ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to vypadá že budem rádi když bude v Singapuru alespoň jedna hráčka. Ale je tu i Elite Trophy pro Lucku a Káju by to byl úspěch, pro Petru velké zklamání ta se na nějaké Elite Trophy může vy...t ta nebere nic jiného než TM ale Lucka s Kájou bude rádi za Zhuai
Reagovat
misa
Ano, jedna v deblu :)
Reagovat
tommr
máme sice čerstvě tři hráčky v top-10, ale jejich výkony tomu vůbec neodpovídají. Jak Karolína tak Lucka ztratily už téměř vyhraný zápasy proti průměrnejm soupeřkám a udělaly si pořádnou ostudu. Ještě štěstí, že předčasně vypadly i jejich největší konkurentky - Muguruza, CSN, Makarova a Bacsinszky - a tak se obě zřejmě v desítce zatím udrží ... :(
Ani nechci myslet na to jak si povede večer Petra proti Azarenkový ... :(
Reagovat
FulnekUltras
Tak je to správné... ;)...vidím to v noci dobře...
Reagovat
freeteepek
Výjimečně s tebou musím souhlasit. Ale je fakt, že ostatní favoritkám se také zatím moc nedaří. Petra dnes potřebuje zabojovat a zachránit čest našich holek:-)
Reagovat
Serpens
Nezlobte se na mě, ale poslední dva dny mi říkají, jestli si Česko to trojnásobné zastoupení v top10 zaslouží...

U Šafářové jsou nedopodávané zápasy klasika, ale kolaps finalistky Stanfordu Plíškové byl šok, a ten kotník asi nebyl stěžejní, když hrála debl...

U Karolíny bych byl s tou stabilitou a psychickou odolností opatrný, určitě si mnozí vzpomínáte, jak byla Petra Kvitová považována za jednu z psychicky nejsilnějších hráček (2011), dokud se od ní neočekávaly velké výsledky.
Reagovat
FulnekUltras
Tenis je v tomto směru sport dlouhodobý - a z tohoto pohledu už ty naše holky vypadají mnohem líp... ;)
Reagovat
Kozoroh
Holkám se teď moc nedaří a ty už zpochybňuješ jejich legitimní postavení v TOP 10??
Reagovat
smazaný uživatel
hm a Háčka nevypadají nejlépe
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm, tak bohužel 8:10 v STB :-(
Reagovat
smazaný uživatel
No beztak tento turnaj vyhraje Bára :DD
Reagovat
Jabadu
Ony už rostou lysohlávky? ... ???
:-)
Reagovat
FulnekUltras
na Liziki ovšem pozor... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Bára už ji porazila a nějaký dělový servis ji nemůže rozhodit :D
Reagovat
FulnekUltras
beztak Sabča zas psychicky vyhoří... ;)
Reagovat
VlS
tak v Cinci. Škoda toho nedopodávanýho druhýho setu. Darja hrála opravdu dobře. S výjimkou proměňování a odvracení BB máš všechny statistiky lepší, ale o tom to je.
Reagovat
Jabadu
Přátelé!
Ve chvílích nejtěžších jenom panovnice ví si rady.
Já věřím Petře Veliké I.
:-)
Reagovat
FulnekUltras
I bez řičného errr ukáže svůj charakter...
Reagovat
Jabadu
Ten, kdo chce mít prravou prrinceznu,
musí být z vyšších sférrr.
Kde prrosí o rruku, musí mít zárruku,
tou je jeho ryčné "R".
Pouze ten může být prremiér.
A kdo nemá "R" je amatérr...
:-)
Reagovat
FulnekUltras
v první půlce devadesátých let zákaz vysílání... ;)
Reagovat
Jabadu
Vážně? To nevím. Jinak, hudba Zdeňka Rytíře se povedla. Je to sice vcelku jednoduchá forma, ale složité ukolébavky napsalo spousta skladatelů. Všichni si však pamatují jen tu Mozartovu.
Složit složitou skladbu umí každý dobrý muzikant.
Složit písničku, jenom někdo.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
O žádném zákazu nevím. Zato pamatuji, že když tu písničku uvedli, tak okamžitě vyhrála hitparádu ;-)
Reagovat
FulnekUltras
ve vrcholném havlovském období se každopádně nevysílala... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a Jeleno pojď máš na tu komunistickou rumunu
Reagovat
smazaný uživatel
No jo ona vlastně ještě hraje Bára, úplně jsem na ní zapoměla
Reagovat
smazaný uživatel
seš skutečně holka? se tak moc nejevíš :D
Reagovat
smazaný uživatel
proč? :) holky nezapomínají :)
Reagovat
Jabadu
zapo-mně-la ... holoto venkovs ... kdo vás to má furt učit!
"Tak učí se dobře ... To nemohu říct, pane řediteli."
:-)
Reagovat
freeteepek
Schyluje se k debaklu. Sotva jsou 3 Češky v první desítce poprvé v historii, prohrajou všechny vzápětí své úvodní zápasy. A po dobře rozehraných zápasech. Dnes Lucka opět 2 míčky od postupu...A Petra večer nastupuje proti rozehraný Azarenkový. Moc šancí nemá. Doufám, že nedostane kanára...
Reagovat
FulnekUltras
Petru nikdy předem neodepisuj... ;)...a případné možnosti na opravu v tenise naštěstí následují hezky rychle za sebou...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra buď dostane výprask nebo dá výprask Vice a nebo to bude vyrovnaný match, Petra je nepředvítatelná může předvést cokoliv.
Reagovat
Jabadu
Bojeschopnost, kurwááááá ....!
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak Petro POJĎ!!!!!!!!! znič ji
Reagovat
FulnekUltras
Ustřel hejkalovi baťoh !!! ;)
Reagovat
smazaný uživatel
I když Vice fandím a je to členka Nicki Minaj Ass teamu. TAK PETRO POJĎ ZNIČ TEN BĚLORUSKEJ UHEKANEJ BAŤOH KTEREJ JE HLASITĚJŠÍ VÍC NEŽ MOJE BABI NA ZÁCHODĚ
Reagovat
Jabadu
Ale tak, to se stává i v královských rodinách.
Petro!
Vopovaž se!!
:-)
Reagovat
kada.tom
Muguruza, Šafářová, Makarova ... kdo bude dál? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Snad Simona i cibule sice ta je jen podprůměrná hráčka, která není favoritka nikdy ale moc chci aby tam malá nána vyletěla
Reagovat
smazaný uživatel
Snad Lisicki a Azarenka :D
Reagovat
smazaný uživatel
A Peťa v jednu v noci? Brrrr.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra má teď vytvořenou půdu tak, že ji moc lidí nevěří, dost možná ji to pomůže, protože teď pod takovým tlakem nebude, favoritkou není...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra nedokáže vyhrávat když je favoritka, když od ní čekáme že vyletí hned v 1. nebo 2.kole tak celý turnaj vyhraje (viz Dubaj 2013, Tokio 2013, Wimbledon 2014, New Haven 2014, Wuhan 2014, Madrid 2015) vlastně Sydney je jediný turnaj od roku 2013 který vyhrála a docela se to od ní očekávalo i když také to bylo docela překvapení
Reagovat
smazaný uživatel
Moje brrrr, bylo na čas zapasu. Petře věřím na 100 % . Ale nevím jestli uvidím.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co lidi kdo bude také ponocovat a dívat se na zápas Petry??? Já určitě protože to bude úžasný tenis
Reagovat
smazaný uživatel
Ruská kráska zvítězila, škoda Lucky, ale Dasha za tu bojovnost si to zasloužila....
Reagovat
misa
To máš měřítka krásy dost nízko...
Reagovat
slacker
zadna si nezaslouzi vyhravat nad ceskama
Reagovat
smazaný uživatel
misa: Je mi sympatická :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jo, krasavice náramná. Ode dneška si také říkám krasavice!
Reagovat
smazaný uživatel
to bys určitě měla :) sebevědomí je důležitý, když si budeš celej život říkat, že jsi šeredná, tak prostě šeredná budeš
Reagovat
smazaný uživatel
Sebevědomí je důležitý, to je fakt. Ale do toho amerikánství je třeba přidat kapku reality. Jinak můžeš být v permanentní depresi.
Reagovat
slacker
to spravi prasky
Reagovat
Jabadu
S takovou Nánou!
Zatracená, zkurv .... !!!
Reagovat
FulnekUltras
Marfuška je nána... ;)
Reagovat
bIbec
Darija je fajn. Ani sem nebyl smutnej na konci :-)
Reagovat
slacker
zrada, netruchli
Reagovat
smazaný uživatel
Další favoritka out tentokrát Ekaterina kdo bude další myslím , že Anna .
Reagovat
smazaný uživatel
favoritky dnes padají víc než hrušky. Snad vypadne i Simona a cibule (i když ta není favoritka)
Reagovat
smazaný uživatel
No , ale proti Alize je :D
Reagovat
smazaný uživatel
aha :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist