Šafářová porazila Stephensovou, v Dubaji postupuje

17. 2. 2014, 14:49
Aktuality 456
Lucie Šafářová si svou letošní dobrou formu přivezla i do Dubaje, kde dnes bez ztráty setu prošla do druhého kola. Česká tenistka porazila na silně obsazeném turnaji v úvodním kole Američanku Stephensovou 6-3 a 7-5.
Lucie Šafářová

Lucie Šafářová narazila na Sloane Stephensovou poprvé v kariéře a v duelu s o šest let mladší talentovanou Američankou dnes byla od začátku o krok napřed. Stephensová, kterou před týdnem v Dauhá vyřadila v úvodním kole Petra Cetkovská, ztratila hned první servis, a přestože rychle srovnala, další brejk už Šafářové stačil k zisku setu. V jeho závěru prolomila servis své soupeřky ještě jednou a sadu vyhrála 6-3.

V dalším setu si obě tenistky držely svá podání až do stavu 4-4, kdy se Stephensová podruhé v utkání dočkala na příjmu a zdálo se, že se schyluje k třísetovému dramatu. To ale Šafářová nepřipustila. Servis si vzala zpátky, čistou hrou si pak udržela vlastní podání, za stavu 6-5 se po dvojchybě Stephensové dostala ke třem mečbolům v řadě a hned při tom prvním poslala odevzdaná Američanka forhend do autu.

Šafářová, která si dnes připsala 31 vítězných úderů oproti osmnácti nevynuceným chybám, svou příští soupeřku ještě nezná. Bude jí buď turnajová pětka Jelena Jankovičová, nebo ukrajinská hráčka z kvalifikace Maryna Zaněvská.

Titul na turnaji s dotací dvou milionů dolarů obhajuje Petra Kvitová, jež měla na úvod volný los. Jako náhradnice za sestry Plíškovy se však už v Dubaji představilave čtyřhře, s Kirsten Flipkensovou ale navzdory skvělému úvodu do 2. kola nepostoupily. Česko-belgická dvojice podlehla 6-0 4-6 7-10 americko-čínskému duu Lisa Raymondová a Shuai Zhang.

Ve druhém kole dvouhry českou jedničku čeká Carla Suárezová. Se rovněž levorukou Španělkou, která minulý víkend na antuce v Seville v 1. kole Fed Cupu porazila Zakopalovou a Záhlavovou-Strýcovou, má bilanci pěti výher a jedné porážky.

Suárezová si dnes v úvodním kole poradila ve dvou setech s Ruskou Naďou Petrovovou, která má za sebou nešťastný rok. Řadu turnajů vynechala kvůli zranění a koncem roku přišla při autonehodě o maminku, která jí dlouho pomáhala s kondiční přípravou. V lednu tak Petrovová z osobních důvodů nehrála, po návratu se jí zatím nedaří.

Bez potíží zvládla svůj úvodní zápas třitřicetiletá Venus Williamsová. Šampionka z let 2009 a 2010 vyhrála 6-3 6-2 nad Ruskou Jelenou Vesninovou a postoupila do 2. kola, v němž ji čeká soupeřka. Buď čerstvá finalistka z Dauhá a světová osmička Angelique Kerberová, nebo bývalá světová jednička Ana Ivanovičová.

V Dubaji se poprvé od Australian Open, po kterém léčila bolavá záda, představí Serena Williamsová. Světová jednička měla v úvodním kole volný los, ve druhém ji vyzve Ruska Jekatěrina Makarovová. Ta dnes zdolala ve třech setech krajanku Alisu Klejbanovovou.

Ani na šestém letošním turnaji se první výhry v sezoně nedočkala 14. hráčka světa Roberta Vinciová. Italka, jež zítra oslaví 31. narozeniny, dnes v Dubaji prohrála 4-6 3-6 s Rumunkou Soranou Cirsteaovou.

Z kvalifikace se do hlavní soutěže dvoumilionového turnaje dostala Karolína Plíšková, jež si postupně poradila s Ruskou Kudrjavcevovou, Číňankou Shuai Zhang a dnes s Italkou Giorgiovou. V úvodním kole jednadvacetiletou Češku čeká Belgičanka Kirsten Flipkensová, a pokud i na pátém turnaji sezony postoupí do 2. kola, poprvé v kariéře se dostane do Top 50. O čtvrtfinále by teoreticky mohla hrát s čerstvou šampionkou z Dauhá Simonou Halepovou.

Naopak v posledním kole ztroskotala semifinalistka letošního Australian Open Eugenie Bouchardová. Devatenáctiletá Kanaďanka dnes nečekaně prohrála 1-6 4-6 s Němkou Annikou Beckovou.

Výsledky - Dubaj (tvrdý povrch, dotace 2.000.000 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Šafářová (ČR) - Stephensová (USA) 6:3, 7:5
Suárezová (Šp.) - Petrovová (Rus.) 6:3, 6:2
Makarovová - Klejbanovová (obě Rus.) 6:4, 6:7 (3:7), 6:4
V. Williamsová (USA) - Vesninová (Rus.) 6:3, 6:2
Cirsteaová (Rum.) - Vinciová (It.) 6:4, 6:3
Čtyřhra - 1. kolo:
Raymondová/Shuai Zhang (USA/Čína) - Flipkensová/Kvitová (Belg./ČR) 0:6, 6:4, 10:7
Kvalifikace - 3. kolo:
Kar. Plíšková (ČR) - Giorgiová (It.) 7:5, 6:2
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

456
Přidat komentář
smazaný uživatel
Karolínka vyhrála, Anička vyhrála, hokej jsme vyhráli, Barca vyhrála. Navíc ráno jsem přál Slovincům (hokejistům a Tině), kteří taky vyhráli... No, z toho dnešního nabitého dne mám docela dobrou bilanci. :) Tak zítra zas! :D

Co se týče toho hokeje, tak to nemuselo být takové drama. Ve 3. třetině jsme polevili a Slováci chytli svou šanci za pačesy. Naštěstí se jim nepovedlo vyrovnat... Osobně bych si přál, abychom zítra proti USA hráli celý zápas jako dneska 1. třetinu. Tam nám nechybělo vůbec nic a všechny nedostatky z předchozích zápasů (střelba, přesilovky, důraz před bránou) byly najednou pryč... Takže zítra od šesti znovu na značky! :) Sice jsme ještě neuspěli, ale ostudu (nepostup do čtvrtfinále) už taky neuděláme...

Jinak Lotyši v souběžně hraném zápase celkem překvapivě porazili Švýcaři, ale když nad tím přemýšlím, tak ono to zas takové překvapení není... Švýcaři umí potrápit i porazit favorita, ale když jsou tím favoritem oni, tak jim to jde docela těžce. Ten zápas nemůžu až tak hodnotit, ale asi proti Lotyšům museli víc tvořit, což jim zrovna moc nevyhovovalo... Lotyši si to určitě taky zaslouží, protože před čtyřmi roky ve Vancouveru nám ve stejné fázi turnaje hodně zatopili (vyhráli jsme až po prodloužení). Takže co se jim nepovedlo na ZOH 2010, to se jim povedlo teď... Byla by naprostá pecka, kdyby Slovinsko (proti Švédsku) nebo Lotyšsko (proti Kanadě) zítra překvapili. Budu jim to moc přát. Sice to není příliš pravděpodobné, ale je to jeden zápas a stát se může všechno. Konkrétně u Švédů by to nebyla první čtvrtfinálová prohra proti outsiderovi na olympijském turnaji...
Reagovat
PetaM
To si pusťte: https://www.youtube.com/watch?v=AAw8b3BcUrg

Je to sranda :D Nic za tím nehledejte, žádné urážky nebo tak :D Prostě na pobavení :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem viděl nedávno na Silvestra... Fakt pecka! :) Moje oblíbená část je: "A bude se vylučovat..." :D
Reagovat
tommr
zítra už do bojů v Dubaji zasáhne i Petra Kvitová. Velká smůla je, že Petřin zápas se hraje až jako poslední na centrkurtu a s největší pravděpodobností tak začne okolo 18:00 tzn. přesně v době kdy bude začínat i náš čtvrtfinálovej zápas s USA na ZOH. Pro mě to bude velký dilema čemu dát přednost ... :)
Jinak ale měla Petra dneska velký štěstí, že už v prvním kole vypadly její největší konkurentky Kerberová a Halepová a nezískají tak v Dubaji žádný body. Pro Petru to znamená, že má zase situaci plně ve svých rukách a její pozice po Dubaji bude odviset jen od jejích výsledků ... :)
Reagovat
VlS
Tak teď aby to bylo štěstí. Potřebuje minimálně SF, ne?
Reagovat
VlS
Nestačí, potřebuje aspoň finále. No tak hodně štěstí
Reagovat
Sonja
Koukni raději na Petru, tam je to otevřený:-D
Reagovat
VlS
V tom hokeji taky.
Reagovat
tommr
no vyhráno ještě zdaleka nemá, ale může si to uhrát sama bez ohledu na výsledky soupeřek. Kdyby Halepová a Kerberová nevypadly tak brzo tak jí nemuselo k udržení šestýho místa stačit ani obhájení titulu ...
Reagovat
PetaM
Já mám teda jasno a nemusel jsem ani přemýšlet, co z toho si vyberu ... :D :D Každopádně je to pravda, Petra to teď má jen ve svých rukou. Jinak ale fandím zítra Lucce, aby porazila Jelenu a zahrála si se Serenou. A Petře fandím taky, protože bych rád SF zápas buď se Serenou, nebo s Luckou .. :D Ale řekněme si to na rovinu, boj se Serenou je větší trhák :D S Luckou hrála před týdnem :D
Reagovat
tommr
jj na zápas Lucky s Jankovicovou se taky moc těším. Ten by moh bejt dokonce ještě zajímavější než zápas Petry se Suarezovou. Vůbec totiž netuším co je možný od Lucky čekat ... :)
O tom s kým by se Petra mohla potkat v semifinále radši nebudu spekulovat, protože to nechci zakřiknout. Petra ještě předtím musí porazit dvě soupeřky a zejména ta čtvrtfinálová bude extrémně nepříjemná ... :(
Reagovat
PetaM
Škoda, že Lucka hraje, pro mě, v tak nepříjemný čas :) Jinak jí ale budu ve škole držet palce a občas kouknu na mobil :D Jinak k tomu ČF - určitě nebude tak těžké, jako by bylo s Halep. Každopádně - Flipkens/Cornet taky nejsou žádná výhra. Především Flipkens teda :D :D
Reagovat
tommr
Flipkensová už musí bejt pro Petru úplná noční můra. Docela se divím, že s ní Petra může hrát debla ... :)
Včera tu někdo psal, že Flipkensová hrála v tom deblu s Petrou tužku a Petře to kazila, ale dneska proti Karolíně lítala po kurtu jak splašená, dobře servírovala i returnovala a chudinku Karolínu navíc ničila kratasama, lobama a podobnejma fíglema. Obávám se, že stejný by to bylo i v zápase s Petrou ... :(
Reagovat
VlS
Proč noční můra? Vždyť s ní prohrála jednou nebo dvakrát?
Reagovat
Sonja
VlS- No dobře, pořád je to sport, nic není jisté:-)...A já v tomhle případě taky doufám, že se mýlím.

Jinak co se týče zápasu Lucka x JJ, tak si myslím, že Lucka v té formě, v jaké už delší dobu je, Jecu přejede. Pro mě bohužel:-D
Reagovat
VlS
Prohrála s ní loni ve Wimbledonu a v Miami. To třeba s Pavljučenkovou prohrála víckrát a našly by se i další. Když bude hrát opravdu dobře, tak nemám strach, ale když bude hrát špatně, tak prostě prohraje. A tak to má v tenisu být, vyhrávat mají ti a ty dobře hrající.
Reagovat
VlS
Navíc to, že případne Petra v rankingu trochu spadne, což lze vzhledem k pavouku se Serenou považovat za pravděpodobné, nestane se žádná tragedie. Možná by pro ni mohla být i uleva zbavit se nepřiměřených očekávání fanoušků a nepříiliš informovaných médií. Cesta vždycky existuje obousměrně, nahoru i dolů a bude záležet jen na jejích výsledcích, který směr to bude. Jedinej kdo s tím může aktivně něco dělat je Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
VlS, tommr ? Jeste jste zapomeli prave na Jelenu, ta kdyz dojde stejne daleko jako Petra, tak se pred Petrou udrzi, takze tak zcela jenom na Petre to sesty misto v rankingu neni. Jinak ja doufam, ze Safi uz porazi JJ.

Jinak bych tu jeste nedelal rozbor Petrinyho CF, kdyz tam jeste neni. Karlicka je nebezpecna souperka a umi zahrat hodne kvalitni zapasy. Naopak u Petry nikdy nevime jak se vyspi :-D

Jinak pro me by byl uz vrchol Dubaje zapas Sereny se Safkou :-) To videt, byl bych spokojen s turnajem...
Reagovat
VlS
Tak já to myslím k Petře všeobecně, s tommrem mám dlouhodobě rozdílnej názor na žebř. Tommr ho má jako metu, já jen jako nástroj pro nasazování, důležitá je hra. Když někdo hraje opravdu dobře, tak mi nevadí ani že prohraje.
Jinak s Lucy souhlasím, zápas se Serenou bych chtěl taky vidět.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, s tim zebrickem take souhlasim. Hlavne nechapu to ?prani? proher hrackam, ktere nejak muzou ohrozovat Petru a cesky celkove.
Reagovat
VlS
I na tom se shodnem. Fandím našim holkám a klukům, aby hráli tak dobře, aby byli i v rankingu nahoře, ale nepřeju jinejm aby prohráva
i jen proto, aby naši byli nahoře i když budou hrát pendrek.
Reagovat
Fandina
Já také nepřiji nikomu žádnou prohru jen proto, aby postoupili moji favoriti, ale komplexně se je potřeba dívat na žebříček tak, že je to obrázek celkový a o všech a že když vypadne ta nebo ten bezprostředně kolem mého favorita, tak to svědčí o tom, že to také není žádný velký borec a zase tak moc na žebříčku nestoupá podobně jako ten můj. Z tohohle pohledu se dá i pochopit, že někdo sleduje i ostatní na žebři okolo toho svého. Ale samozřejmě pořád platí, že si každý musí vítězství i postupy na žebříčku vyhrát sám. Bez toho by byl každý hodně nízko.
Reagovat
VlS
Zítra by měly být v Soči na biatlon optimální podmínky. Bez srážek, lehce pod nulou, prakticky bez větru.
Reagovat
smazaný uživatel
se uz snad konecne "dotknou Slunce". :-) Narazim na slova Soukalove, nadhera, gratulace, ale co naplat, podle barvy placky se teprve dotkla Mesice, ze, Jane? :-)
Reagovat
VlS
A měsíc jak známo nehřeje :-((
Reagovat
PetaM
Stříbro je stejně nejhezčí :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledově je sice nejhezčí, ale zlato je pořád zlato.. :D
Reagovat
Jan
To nevadí. Soukalová je tak nádherná, že by mi nevadilo, kdyby byla 4. (pěkné umístění :)). Ale to slunce jí samozřejmě přeji.
Reagovat
Jan
Stačí, že ten biatlon vůbec jela. :)
Reagovat
smazaný uživatel
zajezdit si muze doma, uznavam jen viteze.. ;-).. :-)))
Reagovat
VlS
Necítit lehkou ironii, byl bych z větve na větvi :-)
Reagovat
Jan
Vidíš, stačí pár dobrých rad a hned máš ty správné názory :))))
Reagovat
Jan
Bylo by bezva, kdyby se jim to zlato povedlo. Vůbec jakákoliv medaile. Když jsem viděl Gábinu, jak byla na tom pódiu se stříbrem šťastná, moc jí to slušelo ...
Reagovat
Roger_Federer
by se dalo odpustit i 25 misto..
Reagovat
smazaný uživatel
VELMI PEKNE 25. misto, chtel jsi rict... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
uz jdu do sebe, Jane.. :-)
Reagovat
Jan
To právě ne, s těmi názory musíš ven :)))
Reagovat
Roger_Federer
jiste te 25 misto.
Reagovat
smazaný uživatel
? :-)
Reagovat
PetaM
Svoje stříbro bych za nic nevyměnil. Rodiče mají zlato, ale vůbec se mi to nelíbí :D Jasně, zlato je cennější než stříbro, ale u mě stříbro vítězí na plné čáře :D
Reagovat
VlS
Jinak bez legrácek, Rybářova cena asi roste závratnou rychlostí, tým se 4 medailemi + 2 4. místy, to moc trenérů nemá ( a ještě nemusí bejt konec).
Reagovat
VlS
Ještě k tomu slunci - vzhledem k tomu, že to jedou v noci, tak pokud nemají po ruce Jozueho, tak budou mít se sluncem docela problém.
Reagovat
smazaný uživatel
neznas Slunce v dusi? ;-)
Reagovat
VlS
okuď myslíš, že mám tu předpověď? Ale na to se blbě sahá !
Reagovat
Jan
Soukalová má slunce v duši. A moc pěkné.
Reagovat
Sonja
To je pro Káťu docela krutý výsledek:-(...
Zajímalo by mě, jestli by to podobně dopadlo pro Serenu, kdyby ten nervydrásající TB 1.setu vyhrála Káťa:-D
Reagovat
VlS
Serena přestala trénovat a začala hrát
Reagovat
PetaM
Myslím, že by Serena zabojovala ještě více, než po vyhraném TB :)
Reagovat
VlS
Tý větě nerozumím, co tím myslíš?
Reagovat
VlS
Už jo, to je reakce na Soňu nahoře.
Reagovat
PetaM
Jo jo, bylo to na Sonju :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Noo, tak hokej se nám trošku začíná komplikovat.. Tak snad to udržíme!!
Reagovat
Sonja
Dost špatný po pauze...možná měla ještě chvíli počkat.
Reagovat
PetaM
No nevím nevím, jestli by bylo rozumné hrát až v Miami ... V jejím věku možná až moc dlouhá pauza ...
Reagovat
Sonja
No jo, já si neuvědomila, že další turnaj je až takhle daleko...
Reagovat
PetaM
No před Miami je ještě Indian Wells, ale tam Serena nestartuje - po všech spekulacích nakonec ne :D
Reagovat
Sonja
Tak ten 1.set urvala:-D Šílená bitva...možná to Sereně pomůže, že se musí rozehrávat na tak kvalitní soupeřce. Hlavní je, aby byla zdravá a netrápila jí ta záda.
Reagovat
VlS
Taky na to čučím, trochu netipycký chybky tu a tam, ale Makarovová hraje moc pěkně.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli nejsi blbá, tak to ukonči.. Počkal bych třeba do RG, tam jsi dosáhla svého největšího úspěchu a tam bych tu kariéru ukončil!
Reagovat
VlS
Mám stejnej názor.
Reagovat
tommr
pro hráčku jako je Schiavone může bejt ukončení kariéry docela traumatická záležitost. Co bude místo toho tenisu dělat? Ani se moc nedivím, že ten odchod pořád odkládá i když už nestíhá ... :)
Reagovat
Fandina
Hemský, Červenka 2:0 gooooooool!!!
Reagovat
Fandina
Goooooooool! Krejčí 3:0!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Hokej zatím fakt bomba!! Jen tak dál!! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jó, takhle by to šlo. :) Mnohem lepší hokej než ve skupině... ČEŠI JEDOU!!!
Reagovat
Fandina
Červenko goooooooooooooooool!!! 4:0
Reagovat
Jan
Zatím to má opačný průběh i s těmi úniky jak poslední zápas se Slováky v semifinále na MS 2012. Chybí jim ten Šatan na ty úniky. Dnes ho zastupuje Červenka, ale naštěstí hraje na naší straně :)
Reagovat
Fandina
4:1 po druhé třetině. Tak ještě jedna třetina. Hoši do toho!!!
Reagovat
Jan
Zapomněl jsem zakřičet Hossa góóóól :)
Reagovat
Fandina
bohužel 4:3 Slováci jsou jako vosy. Kluci do toho!!!
Reagovat
Jan
To jsem neměl říkat :(
Reagovat
Fandina
5:3 Krejčí do prázdné brány minutu před koncem. Super a gratulka. A jedeme do čtvrtfinále pojď pojď pojď!!!
Reagovat
Jan
Pro Slováky přísné vyloučení. Nemám rád vítězství na základě takových rozhodnutí. Slováci se mohou právem cítit poškozeni. Ale dobře, že naši postoupili. S USA mám obavy, že výkon našich nebude stačit.
Reagovat
Jan
To byl Plekanec, kdo dal do prázdné brány. A Lacovi opět pomohly nějaké tyčky.
Reagovat
Fandina
Plekanec 5:3 a držím palce do QF ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka, pre Slovákov dopadol turnaj úplnym fiaskom..,dúfam, že realizačný tím poletí z Bratislavy za vynechanie Šatana svinským krokom..

S Amerikou to budete mať ťažké, ale ak bude v polke zápasu vyrovnaný stav, všetko je možné..
Reagovat
Jan
Šatan odmítl sám hrát ne ? Že nechtěl hrát s Chárou, který ho loni zranil zákrokem na mantinel.

S USA to bude těžké. Když dnes nehráli a odpočívali, nedávám našim skoro žádnou šanci. Ani vyrovnaný stav v půlce nic neřeší a není zárukou.
Reagovat
smazaný uživatel
Nie. Šatan bol pripravený hrať..Najprv Vujtek jeho absenciu odovodnil jeho výkonnosťou, keďže začal hrať až v januári..Potom sa zranil Gáborík, Šatan dal 7 golov v 9 zápasoch a zrazu sa Šatan nehodil do koncepcie!!..Proste strašná drzosť a chrapúnstvo..
Reagovat
Jan
Sice nechápu, proč se jim nehodil do koncepce, ale teď si to odskáčou. Jejich věc.

Jsem ale hrozně rád, že skončili ti antihokejisti ze Švýcarska. Ten jejich beton mi lezl krkem. Hlavně, když hráli s námi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Za Lotyšov som tiež rád, Švajčiari sú schopní
poraziť tých hore, ale s "outsiderom" sa vždy trápia..

Tak good luck zajtra..;)
Reagovat
Jan
Děkuji. Uvidíme, jestli toho lucku bude dost :)
Reagovat
Jan
Jak říkají tvoji spoluobčané, útok Jágr, štěstí, náhoda to třeba zvládne :)
Reagovat
Jan
A vám přeji nabudúce lepší umístění. I když to máte těžké, stejně jako my. Dobrých hráčů ubývá a junioři už tak dobří nejsou.
Reagovat
Jan
Myslím, že Vám ten Šatan chyběl. Třeba by to rozhodl. Ale teď už je pozdě nad tím přemýšlet.
Reagovat
smazaný uživatel
Dík..GL este raz..
Reagovat
VlS
tak asi tam nějakej důvod byl a ne všechno se říká novinářům na rovinu. U týmovejch sportů taky záleží na tom, jjestli hráč pomůže tým stmelit nebo naopak rozbít. To nic nemění na tom, že ke změně trenéra nejspíš dojde.
Reagovat
Jan
Vůjtek může být rád, že přežil tragédii v Jaroslavli, 2. místo na MS 2012 je pro něho také skvělé a jak ho tenkrát Slováci oslavovali a vynášeli do nebe, teď mu budou nadávat. Svět není vděčný. Jestli je to na něm, že tam Šatan nehrál, asi udělal chybu.
Reagovat
Fandina
Tady to také známe s Petrou. Vyhrála toho hodně a také jsou mnozí, kteří na ní nenechají nit suchou.
Reagovat
VlS
tommr oslavuje :-)). aničko gratulace, v tom prvním jsi byla taková malinko odevzdaná.
Bohužel Karolínka nestačila na Kirsten, která dnes hrála výborně. V porovnání se včerejším druhým setem je to jinej vesmír. Čím dál víc mám pocit, že si holky vzaly startovné, první set si zkusily na ostro a pak to prostě odsabotovaly.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvůli Aničce jsem oželel prvních pět minut hokeje. :) To byl neskutečný zápas, doslova infarktový... Už jsem se bál, že to nevyjde, ale nakonec to Anička dala a já jsem strašně rád. :) Obě holky si zaslouží obrovské uznání, protože hlavně ve 3. setu to byl světový tenis. Jenom je obrovská škoda, že takový zápas se odehrál už v 1. kole. To jsem snad ještě neviděl, aby hráčka první a druhé desítky hrály proti sobě 1. kolo... Ale holt byla Angie nasazená a Anička nenasazená, tak to takhle vyšlo.
Reagovat
VlS
Jj, Dubaj je fakt hustej
Reagovat
Sonja
Jj, infarktový, to je přesný:-D Jak měla Ana ve 3.setu na servis Angie 3 MP a neproměnila je, tak už jsem fakt byla zoufalá...a pak jak ztratila náskok 5-2 v TB + nabídla MP Angie! To byly nervy:-DD Naštěstí to nakonec vyšlo:-)
Reagovat
tommr
v TB vedla Ivanovicová dokonce už 5:1 pokud se nepletu. Docela mě překvapilo, že se nesložila když Kerberová ten náskok smázla a dostala se do vedení. Je vidět, že si v poslední době víc věří ... :)
Reagovat
Sonja
Ajo, 5-1 dokonce...
No to víš, slyšela, že jí budeš fandit i ty, tak se jen tak nedala.-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ma nekdo stream na Delray Beach?
Reagovat
smazaný uživatel
Dodatečně gratuluji Ondrovi Moravcovi k bronzu. Je to fakt úžasný úspěch Českého biatlonu na OH. Chtělo by to zítra přidat zlatou tečku, ale jakákoli medaile by byla suprová. Kdo by si před pár lety pomyslel, že z nás bude jedna z biatlonových velmocí?

A za chvíli začne hokej Česko proti Slovensku. Jsem trochu skeptická a obavám se, že Češi prohrají. Sice se v hokeji absolutně nevyznám, ale když jsem se koukala na zápas USA s Ruskem a srovnám s tím zápas našich se Švýcarskem, tak to bylo jako nebe a dudy. Připadá mi, že naši vůbec nebruslí, asi si myslí, že k nim puk přiletí sám. Každopádně budu držet palce! Češi do toho!
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, typický dnešní študentík. V českém biatlonu nemá velké písmeno Č co dělat!!!
Reagovat
PetaM
Běž si honit někam jinam.
Reagovat
VlS
vzpomeň si, že si chceš letos zahrát Turnaj mistryň a začni podle toho sakra hrát. Na Andělku přece máš. Ajde.
Reagovat
VlS
No vidíš, to na tebe musím křičet?
Reagovat
smazaný uživatel
Hurá! Mé přání bylo vyslyšeno! Halepová končí v 1.kole, úžasný start tohoto turnaje.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi naprosto směšnej! Simona má už splněno na 150%. Pro každého tenistu je mnohem výhodnější kombinace titul + propadák než uhrát na několika turnajích postup do čtvrtfinále. Velký titul (obdoba turnajů masters u ATP) a 900 bodů jí svými blafy už nevezmeš.
Reagovat
Fandina
Podle mě není splněno nikdy, ale je zjevně unavená, tak není divu, že nenastoupila, i když je tohle hodně i finančně zajímavý turnaj. Spíš to svědčí o tom, že nikdo není imunní k únavě a výkonům, ať je to Simona nebo Petra.
Reagovat
VlS
Ale ona nastoupila. Dostala 1:6 v prvním a ve druhým za stavu 0:2 vzdala. Bylo vidět co na ní platí, odvaha, střílet na lajny, honit po celým kurtu a všechno neuběhá. Jenže na to je potřeba odvahu a drzost. Alizé má obojí. Nemyslím, že by Simona byla zraněná, spíš unavená.
Reagovat
Fandina
Tak sorry. To jsem nevěděla. Nicméně vzdala, byla unavená, což je logické, protože každý má tělo a zdraví jen jedno. Bez rozdílu, jestli je to Petra nebo Simona.
Reagovat
tommr
Klára Zakopalová potvrdila roli favoritky a postupuje dál ... :)
Bára Strýcová naopak jako favoritka zklamala a i když měla zápas dobře rozehranej nakonec odešla poražená. Její výkon měl sestupnou tendenci - v prvním setu byla jasně lepší, druhej byl poměrně vyrovnanej, ale soupeřka měla bohužel lepší závěr a ve třetím už byla Bára jasně horší ... :(
jinak Klára s Bárou by měly dneska spolu odehrát ještě deblovej zápas ...
Reagovat
VlS
Australští fanoušci jsou holohlaví, protože si vyrvali všechny vlasy.
Reagovat
smazaný uživatel
Annika Beck v Dubaji překvapuje. V kvalifikaci vyřadila Genie a teď porazila Sam... Ve 2. kole proti ní hraje Caro, tak snad se další překvapení konat nebude. :)
Reagovat
VlS
Monty, kousek jsem toho viděl, Sam stříli UE Petra hadr.
Reagovat
tommr
jj taky doufám, že už k žádnýmu dalšímu překvapení nedojde a Caro druhej zápas po sobě neuhaluzí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska to snad uhaluzila? Od 2. setu byla lepší, tak o co ti jde? :)
Reagovat
tommr
no lepší byla, ale jen protože Lisická ve druhým setu úplně odpadla. Doufám, že Becková vydrží hrát celej zápas a Caro to podobným způsobem nedaruje ... :)
Reagovat
Sonja
Už i tommr začal plkat o haluzení:-D To je fakt zlej sen...
Já fandila Sabče, ale nedovolím si říct, že by Caro měla štěstí, že vyhrála. Prostě byla lepší a hotovo.
Reagovat
smazaný uživatel
Neřekl bych, že Sabine úplně odpadla. Podle mě bojovala až do konce. Vždyť ještě za stavu 2:5 a 0-40 ukázala, že to rozhodně balit nechce. Sabine odvrátila tři mečboly fakt ve velkém stylu, až pak to Caro dotáhla při svém podání... Taky si myslím, že hodně důležitý byl fiftýn za stavu 30-30 v Tildenově gemu. Tam dala Sabine milimetrový aut, to bylo snad o vlásek.

Je zajímavé, že i bajerece (velká fanynka Sabine) dokáže uznat, že Caro hrála hezky a útočně. Zatímco ty si prostě myslíš, že to jenom nějak uhaluzila... Tak nevím, na čí straně je chyba. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To nic, tommr má zase jenom ty svoje "žebříčkové pohnutky"... :D
Reagovat
tommr
proti Caro fandím z principu vždycky a žebříček v tom nehraje tak velkou roli - vždyt Lisická je na tom téměř stejně ... :)
V právě probíhajícím zápase Ivanovic-Kerber už ale fandím vyloženě podle žebříčku Ivanovicový, protože Kerberová ohrožuje Petru a nesmí proto dneska vyhrát ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Cože? Já myslel, že se ti Karolínka docela líbí... :)
Reagovat
tommr
jako ženská se mi samozřejmě líbí moc, ale už by si měl vědět, že moje tenisový preference s tím nemají co do činění ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pardón... Svým způsobem tě obdivuju. Osobně bych totiž nedokázal (nebo hodně těžko) fandit proti někomu, kdo mě přitahuje jako muže. :)
Reagovat
Fandina
tommr ti to vysvětlí, ale třeba ho ostatní holky přitahují také. Jinak já mu rozumím. Někdy se mi některý kluk hodně líbí, ale klidně fandím tomu druhému, buď kvůli tenisu, nebo mu víc věřím ale líbit, přitahovat mě víc může ten druhý.
Reagovat
slacker
Ne kazdy se diva na svet jako teenager z americkych komedii ala prci prci prcicky jako ty :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Háček je v tom, že já už nějaký ten pátek teenager nejsem. :D Ale tak mně to prostě přijde přirozené, že je ti někdo sympatický (zaprvé vzhledově, ale i celkově jako osobnost) a nedokážeš přát proti němu, i kdyby tě někdo nutil... Úplně nejvíc mě dokáže chytit za srdce, když je nějaká krásná sportovkyně a já vídím, že je smutná z prohry a začne mně jí být líto. To byl v mnoha případech (Masha, Ana, Lindsey) moment, kdy se mi někdo zalíbil a většinou to končí tak, že se stanu fanouškem. :)
Reagovat
slacker
Hacek je v tom ze ja to myslel po mentalni strance, nejsem priznivec projektovani ostatnich schopnosti podle pekneho ksichtiku.
Reagovat
Fandina
slacker když nefandíš podle obličeje, tak je to tvoje věc a musí ti být úplně jedno, jak fandí druhým. Jinak jestli sis všiml, tak monty fandí hlavně úspěšným.
Reagovat
slacker
KDyz je to jeho vec at to neventiluje na webu. A ty se rid vlasnim prikazanim ze ti ma byt vsechno jedno a drz uz pro jednou klapacku. Ja se tvym prikazanim ridit nebudu a budu se montovat do veci co se mi nelibi.
Reagovat
smazaný uživatel
Nefandím jenom podle obličeje. Ten člověk mi prostě musí být sympatický celkově. Vzhled je samozřejmě první předpoklad (každý dává na první dojem), ale jenom pěkný obličej zdaleka nestačí... Prostě tam musí být nějaké charisma (jiskra, nebo jak to mám nazvat). :) A to je u každého strašně individuální. Kdo je sympatický mně, ten nemusí být sympatický vám a zase naopak.

Fandina: Jak jsi přišla na to, že fandím hlavně úspěšným? Tak třeba čtyři moje oblíbené tenistky nejsou v padesátce, dvě z nich (Katka, Donna) ani ve stovce... Aně jsem začal fandit, když se jí nedařilo. Mashe jsem nejvíc začal fandit, když se vracela po zranění a musela se škrábat žebříčkem nahoru. Vice jsem začal fandit, když byla ve druhé desítce. Snad jenom Caro jsem začal fandit v té době, kdy už byla v Top 5. :) Ale nevím o tom, že bych fandil podle toho, kdo je jak úspěšný. Když je mi někdo sympatický, tak mu fandím pořád. Ať už se daří nebo ne.
Reagovat
Fandina
Já to asi špatně napsala, že fandíš úspěšným a hezkým, to tím bylo myšleno. Jinak samozřejmě je tvojí věcí, komu fandíš, to je jasné, já také fandím podle sebe, někomu i jen kvůli tomu, že se mi líbí, nebo je mi sympatický nebo mu jenom přeji.
Reagovat
Fandina
Já ti také nepsala, aby ses řídil podle mě a nic jsem ti nepřikazovala. Nauč se číst. Já si píši co chci a vždycky budu. Když se ti to nelíbí, tak to nečti.
Reagovat
slacker
Prestan vopruzovat stylem "musí ti být úplně jedno" ... tady mi jasne rozkazujes co mi ma nebo nema. A hned dale abych zase neco necetl, tak ty zase nic NEPIS. Zachoveh si vnitrni integritu a sama se chovej se podle svych rad druhym
Reagovat
Fandina
Dělej a piš si co chceš a nemusíš se starat o to co píše druhý. Nic ti do toho není.
Reagovat
tommr
v Riu právě rozehrály svůj zápas obě český hráčky ...
Turnajová jednička Klára Zakopalová hraje proti kolumbijský hráčce Duque-Marino (108) a je jasnou favoritkou ...
Turnajová sedmička Bára Strýcová hraje proti Němce Pfizenmaierový (88) a je mírnou favoritkou ...
Reagovat
Fandina
Bára 6:2 první set v kapse, tak ještě jeden. A jen pro zajímavost, obě protihráčky našich holek mají stejné oblečení.
Reagovat
tommr
tak první set urvala i Klára 6:4 ... :)
Ve druhým setu už to našim tak nejde a hra je zatím v obou zápasech hodně vyrovnaná ...
Reagovat
Fandina
gratulka. Dvakrát 6:4, konec dopadl pro Klárku vždycky líp na returnu. A to se počítá. Super Klárko, jen tak dál!!!
Reagovat
tommr
tak Klára to zvládla ve dvou, ale Bára musí do třetího. Přitom už měla ve druhým setu brejk k dobru ... :(
Reagovat
slacker
Bara zase se super hrou prohrala? Jak je to zase mozne? :-))
Reagovat
Fandina
slacker ... že by ta druhá hrála líp, to tě nenapadlo?
Reagovat
slacker
Jako ze by jeji souperka hrala lip nez Serene v 2012? Kdyz hraju udajne super tak tak me nemuze porazet kazdy zebrizkovy nymand na potkani
Reagovat
Fandina
slacker to si toho ještě asi moc neviděl v tenise. Jednou hraješ super a nic a jindy vyhraješ. Zvykej si. Není to procházka růžovým sadem. Nebo také někdy hraješ na nic a vyhraješ. Viděl si ten zápas? Pak to popiš, aby ostatní věděli, jak hrály. Podle tebe.
Reagovat
slacker
Proste slovo super k jeji hre vazne nepatri, Ya Basta
Reagovat
Fandina
slacker nikdo mi nebude určovat, co mám psát. Ty si piš co chceš, ale mně neraď.
Reagovat
slacker
Ja ale budu urcovat kdy slovo super neodpovida vyznamu :-))
Reagovat
Fandina
slacker nemluv druhým do používání slova super. Nevíš, co tím kdo myslí.
Reagovat
slacker
Slova jsou od toho aby jsme se domluvili a prenesli svoje dojmy a nazory druhym. Takze by jsme meli mit spolecny zajem aby znamenaly totez.
Reagovat
Fandina
slacker ono je to tak, že to co je pro jednoho super nemusí být pro druhého. Takže těžko se dá na tom shodnout.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele sledujes pocinani Rusu s Nory?
Rusove po te Americe, zacinaji byt hodne nervozni...
...podle mne jsou psychicky nalomeni (((ten tlak na ne je asi sileny a rekl bych mozna uz i za hranou)))...neskutecne hrubky v prihravkach...uplne jiny tym, nez z USA...

Americane je nalomili, Slovaci asi zlomili...pokud se nejak z toho nedostanou...muze z toho byt sokujici vysledek...;-O

Az se mi nechce verit, co se tam deje...zatim teda opravdu neuveritelny prubeh, a ani nejde o ten vysledek 0:0 po prvni tretine;)
Reagovat
Fandina
Nebylo to na mě, ale je to na ČT sport i s komentářem.
Reagovat
smazaný uživatel
....jo asi sledujes Karolinu;)
ted jsem si uvedomil...ale podle cisel vidim skvely vysledek...nakonec...tak to mas asi radost, ne?:)
Reagovat
Fandina
Zase to nebylo na mě, ale Caro ve třetím super a s přehledem. Gratulka.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Radulov ukoncil to ruske trapeni;)
Lepe receno, nestastna tec norskeho obrance pomohla ukoncit to trapeni;)
...jj je to obcas risk mit tri obrance nacpane pred branou...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, díval jsem se na Karolínku a mám radost! :) První set jsem trochu zanedbal, ale pak už jsem se díval a šlo to dobře. Dlouho už jsem nebyl tak šťastný z toho, že Caro vyhrála. Už to potřebovala jako sůl, protože tři prohry v řadě (navíc na hardu) by nebyly nic hezkého...

Jo, Rusové se po tom zápase s USA začali nějak trápit (hlavně v koncovce). První třetinu jsem neviděl, ale pak to zlomil Radulov, který je mi z jejich týmu asi jako jediný fakt nesympatický. :D Byl to sice haluzácký gól, ale při současné situaci to tam asi jinak spadnout nemohlo... No ale jinak máš pravdu. Čekal jsem, že dneska Nory přejedou a ono zatím nic.
Reagovat
smazaný uživatel
...ano v hokeji zacina dost platit...
...neni lehkych souperu, ale to je myslim fajn...je to aspon jeste zajimavejsi...
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě, stačí se podívat na Slovince...

Ještě ke sjezdovému lyžování: Chtěl jsem se tě zeptat, jak dneska zajela Vanessa Mae (Vanakorn), ale nakonec jsem se to dozvěděl na Twitteru... Dá se říct, že Vanessa dneska skončila lépe než všechny české závodnice. :D
https://twitter.com/JanKaliba/status/435738461757530112
Reagovat
VlS
Tak ona vyhrát nejela, to je jasný. Prostě se chtěla zučastnit( což je jak známo to důležité :-D). Sympatickej počin. Co natom, že byla pomalá asi o 50 vteřin. Já bych to tak určitě nezajel:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, já právě Vanessu taky moc obdivuju. :) Být nejlepší houslistkou na světě a ještě se zúčastnit olympiády, to je prostě pecka... Navíc je mi Vanessa moc sympatická. Je taková drobounká a roztomilá. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bylo 6:2 1:0 a 40:0...od tý doby...jsem si říkala, že to jde nějak hladce...:) No nic, nedá se od Sabči nic čekat, hraje po dlouhé době, navíc s "favoritkou" Před zápasem jsem taky nic nečekala, po tom začátku to ale vypadalo fakt nadějně...Ale pořád zbývá jeden set, kdy Sabča určitě ještě zabojuje...uvidíme :)
Reagovat
tommr
obávám se, že už je rozhodnuto. Wozniacká se chytla a ten zápas už nepustí ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Sabi ted zabojovala...odvrátila esem brejkbol...to je hlavní, že se jen tak nevzdá...ale je vidět, že ji přece jenom rameno ještě trochu omezuje...na její poměry má hodně málo winnerů a slabý podání...
Reagovat
smazaný uživatel
No nic...pro mě by bylo lepší, kdyby Sabi prohrála ve dvou něco jako 6:2 6:1...takhle jsem věděla, že na Caro má...ale Caroline byla v druhým i třetím setu určitě lepší a asi si to zasloužila...
Doufám, že smůla na zranění a nemoci už Sabine aspon pro letošek opustila, už toho zase bylo hodně...a ted je pro ni hrozně duležitý nahrabat nějaký bodíky před Wimblasem, protože tam obhajuje velkou většinu všech svých bodů...tak snad něco třeba v IW a v Miami...
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, od stavu 2:6 a 1:2 to byla stará dobrá Caro (přestože je pořád mladá). :) Nevynucené chyby sice v celkovém součtu převažovaly nad winnery, ale asi za to mohl hlavně 1. set... Myslím, že jí dneska hodně pomohl Piotr. Caro to potvrdila i v tom rozhovoru po zápase (Piotr prý dává vždycky dobré rady). :) Je fajn, že chytám Dubai Sports 3 a jsou tam rozhovory v angličtině... Tahle výhra by mohla Caro hodně pomoct. Je fakt, že v Dubaji se jí obvykle daří víc než v Dauhá, tak snad to nezůstane jenom u jedné výhry... Ale musím říct, že Sabine bojovala až do konce. Přijde mi, že ona celkem umí zahrát, když jí teče do bot. Myslím, že na tom hodně zapracovala. V jakém stylu odvrátila tři mečboly v osmém gemu, to jsem začínal mít docela obavy...

tommr: Proč tak smutně? :)
Reagovat
tommr
spíš než smutnej jsem naštvanej - ještě na začátku druhýho setu to vypadalo velice slibně, ale pak Lisická úplně zvadla ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
A pročpak jsi tak naštvaný, že se Karolínka zvedla? :) Ty jsi zase propočítával žebříček, viď? :D Prosím tě, kdybych já měl propočítávat, které všechny hráčky můžou ohrozit moje favoritky v žebříčku, tak bych se z toho asi zbláznil... Přát proti někomu jenom z těchto důvodů podle mě nemá smysl. O to víc, když je ti Karolínka docela sympatická, ne? :)
Reagovat
tommr
v nesmírně dramatickým zápase dokázaly porazit čtvrtej nasazenej pár Black+Mirza i když už to s nima vypadalo hodně bledě - v STB musely odvracet dva mečboly ... :)
Doufám, že je ta těžce vydřená výhra nakopne a že konečně začnou hrát to na co mají ... :)
Reagovat
VlS
jdou dál. Dobrej začátek Sania s Carou je dobrej pár.
Reagovat
Fandina
Tak to určitě, je dobře, že je holky porazily, ale teď přemožitelky Petry s Flipkens, Raymond L./Zhang S. a to jak známo není nic lehkého. Raymond vyhrávala debly na GS ještě s Davenport. Tak držím palce. Andy Šafi pojď!
Reagovat
tommr
Raymond+Zhang budou sice taky těžký soupeřky, ale zdaleka ne tak těžký jako byly Black+Mirza. Pokud mají Andrea s Luckou vysoký ambice tak je musí s přehledem vyřadit. Na skutečně silný soupeřky narazí až v semifinále - bud na Williamsky nebo na ruský duo Makarova+Vesnina ...
Reagovat
Fandina
Já jen, že jsem si uvědomila, že ani Lisa s Zhang nejsou žádná ořezávátka. Lisa má 97 deblových titulů, včetně dost velkého množství z GS na všech površích a s různými partnerkami, v deblu byla nr. 1 a Zhang je na tom také dobře v deblu a samozřejmě Wiliamsky je velká výzva. Andy Šafi ... pojď pojď pojĎ
Reagovat
tommr
Raymondová má sice v deblu úctyhodnou bilanci, ale už není nejmladší - vždyt jí letos bude 41 let. To není soupeřka ze který by měly mít Andrea s Luckou nějaký přehnaný obavy ... :)
Reagovat
Fandina
Psala jsem to jen pro zajímavost, že je to legenda. Andy a Šafi věřím, i když bych raději, kdyby tam byla LuckHra, mám ráda ověřené týmy, ale já s tím nic nenadělám. Podle mě může Andy s Šafi vyhrát všechno, držím palce.
Reagovat
smazaný uživatel
Mno tak Caro to tedkon bude mit asi hodne tezke, aby se vubec udrzela v kontaktu s prvni desitkou. Mezi jedenactou a dvacatou hrackou je rozdil nejakych 800 bodu a Caro jeste s Bobinou z techto hracem maji asi nejhorsi formu. Navic Caro bude v IW obhajovat finale, coz je podle noveho bodovani 650 bodu. Samozrejme jeste neprohrala ale moc nadejne bych to na obrat nevidel. Myslim, ze u ni musi cesta vest pres Kuala Lumpur pred ?betony? v Americe.
Reagovat
tommr
Wozniacká bude v IW obhajovat to co tam získala loni tzn. 700 bodů ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo to vim, ale ja to pisu podle noveho, protoze zadna hracka uz nemuze obhajovat presny pocet bodu stareho bodovani. Bud ziska vice a nebo mene :-)

Tak Caro to jeste zkousi. 1-1 na sety.
Reagovat
tommr
no já si myslím, že Wozniacká se letos do toho finále ani nedostane a ztratí mnohem víc než těch 50 bodů ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to ja taky (zvlast pokud bude pokracovat v techto vykonech ze zacatku roku) ale vyloucit se to samozrejme neda. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace do Sochi, ale ted už po dlouhé době musím koukat na Sabi...Rameno vypadá dobře, to je hlavní :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sabča má první set...Caro se trápí...
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel, u Caro nic nového. :( Viděl jsem jenom závěr 1. setu, ale opět se jí nedaří. V posledním gemu ji vůbec nepodržel servis...
Reagovat
smazaný uživatel
No, u mě je asi jasný, komu v tomhle zápase fandím, ale Caro mám taky moc ráda a přála bych jí, aby se zase zvedla...
Reagovat
smazaný uživatel
Ajéje...no bez nějaké krize by to asi nešlo..:D
Reagovat
smazaný uživatel
Přišel Piotr a Caro se zlepšila. Teď zase Martina Hingis dala nějaké rady Sabine, tak uvidíme...
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem rád, že Caro ve 2. setu ukázala, že tenis hrát nezapomněla. Kéž by to vyšlo i ve třetím...
Reagovat
smazaný uživatel
Caro hraje ted moc hezky a útočně...ne že by mě to těšilo teda, ale uznat to musím :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sledujes ten Biatlon, nebo jsi zase na porade?:)
Reagovat
VlS
Ondra má bronz bomba - koukám na číslíčka
Reagovat
smazaný uživatel
Ole Einar 4 chyby v posledni strelbe...;-OOO
...jako tam se horsilo pocasi neskutecne...
dost drsny zavod...

Jarda 3 chyby na posledni strelbe... a ten Nemec Lesser, tak ten to dodelal uz na te predposledni strelbe...

Tenhle bronz ma cenu diamantu;D))))
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes startoval s horeckou + jedno trestne,
a stejne malem vyhral....:) sila....
Reagovat
VlS
Je to borec. Už by mohl mít dost a mohl by se vykváknout na tu mix štafetu, radši se šetřit na štafetu chlapů :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na této olympiádě to jsou pro Čechy opravdu biatlonové žně. Jenom to zlato pořád chybí... Tak snad to klapne ve smíšené štafetě a Moravec zkompletuje svou medailovou sbírku. :) Jenom mě po dnešku trochu děsí forma Soukupa, kterému se opravdu nepovedla poslední střelba. Ale první a třetí položku dal zase bez chyby...
Reagovat
Fandina
V mix štafetě mají biatlonisti větší šanci, než jen mezi kluci, holky. Jednak vyhráli poslední svěťák a také na prvním a druhém úseku máme dvě dobré holky a na třetím čtvrtém dva dobré kluky a jak je vidět, tak tu potvrzují možnost mít placku.
Reagovat
Fandina
Soukup už má také bronz, tak se snad ve smíšence neustřelí. Nebuď pesimista.
Reagovat
smazaný uživatel
Soukup v tom sprintu zajel výborně, o tom žádná. Ale potom tam měl asi v každém závodě větší počet chyb na střelnici... No, snad to zítra dá. Nechci být pesimista. :)
Reagovat
VlS
Tak těžko bude mít někdo štafetu, kde všichni 4 dají 2x 0. Dost bych našim věřil.
Reagovat
Fandina
Musíme ho popohánět. Bydlí s Moravcem, tak se snad dohodnou, aby ta zlatá byla, do pytle. Možná moc chtěl, tak teď chyboval, jinak běhá dobře. Tak snad se všichni hecnou a vyjde to, i když Francouzi budou chtít také. A doufám, že i Veronika Vítková bude chtít dostát biatlonistickému jménu a bude chtít medaili a všichni se naladí. Budou mezi favority, tak držím palce. Je to nadosah!!!
Reagovat
Fandina
A pokud někomu odnese Gabča ze stojánky lyže, jako minule při smíšence a stejně se to stihne nakonec odjet za zlatou, tak také dobře!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ty podminky ke konci zacinali byt opravdu dost tezke...
...ono i ten Ole Einar se 4x ustrelil...na posledni strelbe...
Reagovat
petrulinka
Gratulace Ondrovi, super závod!!! A tebe bych si dovolila opravit, Martin Fourcad jel 2 trestná kola hned po první střelbě :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze v stafete mix mame opravdu velke sance...
hodne vyrovnany tym...
Dost verim, ze budou do trojky...a pokud budou mit dobrou strelbu, tak by fakt mohli vybrat...hlavne, at se to pocasi aspon trosku umoudri;) jinak to bude proste spis ruska ruleta...
Reagovat
smazaný uživatel
No pardon;)
Ja si nechal poradit Vlsem, ze to mam sledovat take na tech strankach OH Sochi2014, a tam pisou 1+0+0+0 > 1 trestne...no:)

Sem tu psal ze jsem na to sledovani biatlonu jelito;) Takze jsem to psal podle te jejich tabulky...

Pokud mel dve, fakt jsem nenzaznamenal...ale ja s tim mam opravdu problem, to zase jo D:)

Toz diky za opravu;)
Reagovat
Fandina
Jsi jelito?
Reagovat
Fandina
Martin Fourcad měl navíc trestná kola a ještě k tomu se se Svensonem stačil urvat a málem ho ve finiši dal. Moc nechybělo a tady opravdu jezdí úžasně. Je to sympaťák a díky němu je Francie zase blízko dalším ještě možný medailím v biatlonu ve štafetách kluků i mixu. Je to machr.
Reagovat
VlS
Vlk, Petrulinka - ve výsledkovce má uvedenou jednu chybu ( Martin Fourcade) takže nechápu, proč by jel 2 kola. Petrulinko, nepleteš si ho s jeho bráchou? Ten vzdal a nedokončil. Leda že by si přidal kolo z rozvernosti. To by teď byl asi naštvanej.
Reagovat
VlS
2 chyby na první položce udělal Simon Fourcad a ne Martin Fourcad, jsou bráchové, Simon je starší, a po první střelbě vzdal.
Reagovat
Fandina
Aha, tak sorry Martin Fourcad měl jen jedno trestné, ale platí stejně, že je to rychlík a byl druhý podle fotomomentky, bylo to vyrovnané i když Svensom neměl žádné trestné kolo.
Reagovat
Fandina
Po druhé střelbě Moravec 4 Soukup 12 v biatlonu s hromadným startem na 15 km. Ondro, Jardo ... pojď pojď pojď
Reagovat
Fandina
Ondra po třetí střelbě s nulou a jede na druhém Soukup na devátém ztráta 33 sekund Ondro Jardo ... pojď pojď pojď
Reagovat
Fandina
Ondra v hrozné mlze přijíží na poslední střelbu jako první ... Ondro drž a střílej bez chyb
Reagovat
Fandina
Fourcade, Svendsen a Moravec v první trojce pár vteřin za nimi další, Ondro pojď pojď pojď
Reagovat
Fandina
Ondra dojel třetí. Gratulace k bronzu super!!!
Reagovat
Fandina
Je to táááááááááááááám. Mám radoooooooooooooooost! Ondra dvě medaile z OH, stříbro, bronz, tak ještě zlatoooooooooooo ze smíšenky. Jooooooooooooooooooooo!!!
Reagovat
Jan
Jo, jo. Je to moc pěkné. Teď každý den medaile. Nádhera.
Reagovat
smazaný uživatel
Podminky opravdu tezke....
...to bude loterie...
Reagovat
smazaný uživatel
hmmm v te mlze budou skvely strelby ;D)
Reagovat
Fandina
Nevadí, ale Ondra je supeeeeeeeeeeeeeer!!!
Reagovat
EllNino
Simona out, to je škoda ...
Reagovat
Sonja
Tak aspoň může tommr a další Petřini fanoušci, co se jí báli, v klidu spát:-)
Reagovat
Fandina
Simona si to může rozdat s Petrou jindy, takže se nic neděje, co se týká jejich poměřování. Spíš pro ní škoda, že nemůže zabodovat, ale není jediná, všechny občas nemohou nastoupit.
Reagovat
tommr
jj máš pravdu - vypadnutí Halepový je pro Petru dobrá zpráva a to hned dvakrát. Za prvé ted na Halepovou nemůže narazit ve čtvrtfinále a za druhý Halepová nezíská za Dubai žádný body a Petra by se tak před ní mohla udržet v žebříčku ... :)
Reagovat
Fandina
Nevím, jestli je to dobrá zpráva pro Petru, tak dalece zase nevím, jak to ona sleduje, postavení na žebříčku, ale v každém případě to napovídá o tom, že nikdo, ani Halep není imunní k únavně a podobně. Nedávno se tu psalo o Petře, že je neustále nemocná a podobně na rozdíl od druhých a ono to tak není. Všechny nejsou schopni hrát pořád a vyhrávat. Všichni jsou na tom podobně a žebříček odráží komplexněji jejich výsledky. Peti pojď!
Reagovat
Fandina
oprava ... všechny nejsou schopné nebo všichni nejsou schopni ... sorry ... úsměv
Reagovat
tommr
Tyhle dva případy bych nesrovnával. Halepová je unavená, protože právě vyhrála velkej turnaj v Doha - to její dnešní odstoupení se dá celkem pochopit. Kdyby jí nehrozila penalizace tak by nejspíš do Dubaje ani nejela. Petra je naproti tomu unavená/nemocná/zraněná prakticky pořád bez ohledu na to jakou má za sebou zátěž ...
Reagovat
Fandina
Já tím jen chtěla říci, že únava také souvisí se zdravím a že to se nikomu nevyhýbá a není potřeba to u jedné zveličovat a u druhou odkývat. Ale třeba jsem tě nepochopila.
Reagovat
VlS
skrečla Alize .
Reagovat
smazaný uživatel
myslim, ze se dalo predpokladat, ikdyz jsem cekal, ze se odhlasi normalne, a ne timhle zpusobem....
...ale asi je jasne proc...
Reagovat
Michaelus
Dubaj je holt štědrý podnik :D
Reagovat
smazaný uživatel
jj :D)
Reagovat
tommr
Andrea s Luckou mají v Dubaji extrémně těžkej los: už v prvním kole narazí na nasazenej pár číslo 4 (Black+Mirza). Bude se bojovat nejen o postup, ale i o postavení v žebříčku, protože 11.Andreu dělí od 9.Mirzaový a 12.Blackový jen několik stovek bodů a 15.Lucka není o moc pozadu ... :)
V Doha se našim moc nedařilo hlavně díky únavě z FC. Doufám, že v Dubaji to už bude podstatně lepší ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tina Maazeee:)
[
Reagovat
smazaný uživatel
Tina si to fakt zaslouží! Přál jsem jí to a stejně tak přeju stříbro Anně Fenninger. Trošičku mě mrzí, že Mikaela Shiffrin taky není na bedně, ale 5. místo je super. Věřím, že ve slalomu jí to vyjde... Jinak při absenci Lindsey je Tina závodnicí, která má nejhezčí zadeček. :)

A ještě k tomu Slovinsko vyhrálo v hokeji nad Rakouskem 4:0 a postupuje do čtvrtfinále! To je neskutečný úspěch pro zemi, která má zhruba jenom 150 registrovaných hokejistů. Dá se říct, že Češi mají Nagano a Slovinci mají Soči... Díky hokeji a Tině bude dneska ve Slovinsku asi velký mejdan. :)
Reagovat
smazaný uživatel
jsem spokojeny :D)
Pekny zavod...jen skoda, ze tam leje jak z konve, ale zase tady v te oblasti se to dalo i cekat...

,,,doufam, ze ve slalomu vyhraje Sarka...a bude to OK!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že je to nereálné, aby Šárka vyhrála slalom. Před čtyřmi roky na to měla (získala bronz), ale teď už tam jsou prostě lepší závodnice... Podle mě se rozhodne mezi Mikaelou Shiffrin a Marlies Schild. Na nejvyšší příčky budou určitě útočit i Švédky a nesmíme zapomínat ani na Mariu Riesch, která se dneska šetřila právě kvůli slalomu.
Reagovat
Fandina
Miluji slovenské bratry, takže mě nebude mrzet, když prohrajeme, ale věřím našim.
Reagovat
smazaný uživatel
No čo vážení. Dnes sa tie naše dosiaľ tragické mužstvá stretávajú navzájom. Aké sú vaše prognózy?..

Či tak alebo onak, stredu môžu domov letieť rovnakým lietadlom :)
Reagovat
Fandina
Forehand ... jaká tragická mužstva? Také jeden kritik ... úsměv. Češi do toho! Držím palce! Pojď pojď pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nechcem sa miešať do vašich ambícií, ale osobne som z vašej strany očakával viac bodov..A to isté platí aj pre Slovákov, hoci tí boli rozložení už pred turnajom.
Reagovat
Jan
To máš tak Fandino. Pro tebe výborná, pro nás tragická mužstva. Aspoň pro mě a Forehanda :) Tam to bude to 10. místo, které oslavuješ :)
Reagovat
Fandina
Ale víš o tom, že tady hraje jen 12 mužstev? Tady ani to první není dobré ... úsměv
Reagovat
Fandina
Po vítězství Čechů v Naganu pořád každý doufá, očekává placku. Takže zatím zklamání.
Reagovat
Jan
Neser mě Blaženo :) Účast na olympiádě si některá mužstva musela vybojovat. Takže tam započítej ta mužstva, které na olympiádě nejsou. Stejně tak na MS v hokeji, kde zatím hrajeme v A skupině a pak je skupina B a C. A ti všichni na té olympiádě nejsou. Jak by jinak malí Češi mohli dosáhnout tolika dobrých výsledků v hokeji, kdyby v A skupině nehrálo jen těch 16 týmů, co ? Resp. na olympiádě 12. A přesto to 1. místo je nesmírně obtížné vzhledem ke kvalitě top 6 dalších týmů, co tam jsou.
Reagovat
Fandina
Já to vím, že byla kvalifikace, ale na druhé straně, není zase tolik mužstev na světě, jako lyžařů běžců, jako třeba Bauer. A nezapomeň před osmi lety druhý, před čtyřmi třetí a teď starý bard pátý. No není to úspěch, obvzlášť když přiznal, že ho mrzelo, že není výš? Jinak pokud bude mít ČR v hokeji placku, budu mít radost. Ostatní neberu ... úsměv
Reagovat
Jan
No vidíš, teď ses přiznala, že mimo placku nic nebereš :) Já netušil, že je Bauerovi tolik, zas tak moc to nesleduji. Ale už jsem psal, že říkají krásné 10. místo i u jiných sportovců, kteří nejdou před důchodem. Jiných mužstev než lyžařů a bežců není, ale je to stejně obtížné to vyhrát. To snad chápeš. Ty mužstva z top 6 jsou zatraceně dobrá a kvalitní.
Reagovat
Fandina
U sportu to chodí tak, že je jen jeden vítěz už ten druhý je (první) poražený. Myslím že tohle není potřeba vůbec probírat a ještě to, že každý sportove chce vyhrát, ale jen ti nejlepší toho dosahnou. Já dokonce slyšela po sjezdu, že Klárka Křížová se umístila na krásném 20 místě a ona sama uvedla, že teď dvacáté a příště níž a potom nejníž. Až vyhraje. Je to u každého sportu jinak. Pro ní bylo 20 super a znamení, že příště a popříště třeba bude první. Proto poslouchám vždycky, jak se staví k výkonu sportovec, protože vždycky on ví, co proto udělal a když řekne, že dobrý, tak to beru na vědomí. Když že špatné také to beru na vědomí. Takže pro někoho dobré 20 pro jiného jen 1. Je to vždycky individuální. Ale obecně platí, že vítěz a k oslavě je vlastně jen ten první.
Reagovat
Fandina
Co se týká hokeje, tak já myslím, že se Švýcarskem jich je sedm dobrých a se Slovenskem osm.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandina ? Srovnani behu na lyzich a hokeje neni moc trefne. V hokeji ma kazda reprezentace jen jeden tym a v behu na lyzich muze mit treba jednoho a nebo i 4 bezce. Takze ta konkurence v behu na lyzich a hokeji pro danou zemi je trosku jina.

Forehand ? Nechce se mi nejak odhadovat kdo z nas vyhraje, ale jelikoz zatim se strelci ani jedne z nasich Zemi moc nepredvedli, tak bych tipoval, ze padnou maximalne tri goly a zkonci to 2:1. Moyna i v prodlouzeni nebo na najezdy...
Reagovat
smazaný uživatel
* a skonci ...
Reagovat
PetaM
Podle mě to bude vyrovnaný souboj. A bude záležet na určitém štěstí. Kam se to štěstí přikloní, ten tým vyhraje :)
Reagovat
gigin
http://imgup.cz/images/2014/02/18/mQD2R.png
Reagovat
Fandina
Freedom ... diskutovala jsem s Janem o medailích Bauera dole, nesrovnávala jsem sporty, ale získané medaile.
Reagovat
smazaný uživatel
sice je to vtipne brachu:)))

...ale pokud si budeme dale tak pinkat pukama na efekt...tak to bude spis naopak...;D)))
Reagovat
VlS
Já mám jistotu , že to nějak dopadne. Dá se říct, že je prakticky jisté, že jednomu českému trenérovi urvou hlavu, jestli Hadamczikovi nebo Vůjtkovi nevím. Možná oboum. Dál mám jistotu, že já tam hrát nebudu. Proto nejsem ve velkém ohrožení, že mi fandové budou chtít roz bít hubu. Možná mi na Slovensku rozbijou fandové auto s českejma značkama, když pojedu skrz Blavu :-((
Na otázky :" Jak jste to hráli ( jak jsme to hráli) zásadně odpovídám, že jsem nic nehrál, že jsem seděl u televize a sledoval konzert filharmoniků a dirigent byl fakt třída, mydlil tam hůlkou jak blázen a ani jednou mu nespadla. Jak to znělo nevím, protože nemám rád vážnou hudbu a proto jsem vypnul zvuk. Ale první houslistka byla kočka.
Asi tak
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak ale ve ctvrtfinale to nevidim dobre ani pro jednoho. USA je letos dost naslapnuta. Hlavne Phil Kessel z meho nejoblibenejsiho tymu NHL si tady zatim hraje vlastni soutez. Celkove ten jejich utok je pekne sehrany a priserne silny.
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Prečo sa Nedved tvári akoby videl prvýkrát lietadlo?
Reagovat
Jan
Kláru Křížovou chápu. Jelikož nejsme velmoc v alpském lyžování, proti těm zemím nemáme moc šancí. Takže pro ni 20. místo dobré stejně tak pro Banka to jeho 9. apod. I když Bank, kdyby se mu to povedlo, sahal i po medaili. Favorité měli v kombinaci jistou dobu v trenkách. A Klára je navíc kočka, tak není co řešit :)

Švýcaři, já je pořád jako top tým neberu. Umí akorát betonovat.
Reagovat
Jan
Navíc Bank, čím si prošel za ty roky, všemi těmi zraněními a vždycky se zvedl, klobouk dolů. A dokáže do jisté míry konkurovat těm nejlepším.
Reagovat
Fandina
To jsem ráda, že jsme se dohodli, že někdy je i dvacáté místo super. Je to individuální ... úsměv
Reagovat
Jan
No jasně, že jsme se dohodli. Od tebe vím, že nic jiného než placku nebereš a ty o mně, že 20. místo je super :)))
Reagovat
Fandina
Nic než placku v hokeji a 20 místo Klárky chápu, ale nadšená z něj nejsem, přála bych jí minimálně placku, tak příště ... úsměv
Reagovat
Jan
Minimálně placku ? Co je potom víc než minimálně placka :)))
Reagovat
Fandina
Je to přece individuální, to jsme se domluvili ne? Přece naši hokejisti několikanásobní mistři světa, olympijští vítězové, co chceš od nich čekat ještě víc, placka musí být. Jinak bude zklamání. To je jako s Petrou, byla jednou druhá teď to chce každý od ní. Co s tím naděláš ... úsměv
Reagovat
Jan
Nenadělám nic. Ale Petra nadělá. A hokejisti asi taky :(
Reagovat
Fandina
Co se týká Petry, tak pořád nejlepší z našich holek a v rankignu je jich kolik, 1000? a kolik jich tam ještě není, jak říkám je to individuální podle sportu. Petra je dobrá, ale přála bych jí samozřejmě víc. Peti ... pojď pojď pojď
Reagovat
Frick
Tak Klárka je turnajová jednička. To asi skutečně není nejlepší 250k turnaj, když 35. místo na WTA stačí na turnajovou jedničku. Ale dobře Klára udělala. Pořád mám v hlavě, jak se v létě hloupě cpala do Palerma a Basstadu, když v Budapešti a Gasteinu byly mnohem lehčí soupeřky. No asi se moc nechce hráčkám lézt teď na antuku, když se ještě cca 8 týdnů bude hrát na tvrdym a až potom začne antuka. Škoda, že se s Bárou mohou utkat už ve ČF...
Reagovat
smazaný uživatel
Abych doplnil toho Browna. Já nechápu, proč tento chlápek dávno nesedí na disciplinárce. Nejprve zničil sezonu Tomáši Hertlovi a vyšel z toho beztrestně. Přitom za tohle by se podle mě mohlo klidně chodit do vězení, jaký je rozdíl mezi tím, když si vyhlídnu někoho na ulici a udělám z něho půlročního invalidu a když to udělám na ledě? Jistě je, ale to jen, když je ten zákrok neúmyslný, tady záměr byl, což se potvrdilo proti Rusku, kdy Brown najel do Tarasenka a kdyby to bylo jen o centimetr vedle tak mu ukončí turnaj.
Reagovat
smazaný uživatel
Pardon, to bylo do jiného vlákna.
Reagovat
Jan
Také si myslím, že likvidaci Hertla dostal Brown povelem od kouče. Že to neudělal jen tak. Takže i kouč by zasloužil. Tenkrát to byla likvidace na klubové úrovni NHL, ale možná už mysleli i na Soči a že tím oslabí český tým.
Reagovat
smazaný uživatel
Mysleli na Soči, tak to asi nie chalani :)

Takéto hovada sú bohužiaľ v NHL bežné, neviem presne okolnosti, za ktorých sa zákrok stal, no tipol by som si premotivovaného, z ukazovatelu skóre frustrovaného Browna, ktorý to chcel Hertlovi za niečo spočítať, možno chcel vyvolať bitku, no úplne si nemyslím, že ho chcel vyslovene zraniť
Reagovat
Jan
Kdybys viděl ten záběr, byl tam zjevný úmysl. Na to koleno šel cíleně.
Reagovat
smazaný uživatel
na jakym povrchu se bude hárt OH v Riu? jen ne antuka, to je jasnej titul pro Nadala, z ženskejch by pak klidně mohla mít medajli Errani
Reagovat
Jan
Však proč by Nadal nemohl vyhrát. Ať si to užije, stařík :)) Třeba tou dobou bude už dávno v invalidním důchodu.
Reagovat
PetaM
Jasně, že antuka ... :)
Reagovat
Jan
Koukám, že dnes skončili ve dvojbobu naši na pěkném 24. místě. Nevím tedy z kolika. Těší tě to ?
Reagovat
Jan
Ale ten Bauer, jak tam teď kecá, že 5. místo je super a že sport dělá kvůli emocím a ne umístění atd. To je tedy věc. A učí se to okecávat všichni, i naši hokejisti.
Reagovat
Fandina
Nevím, jestli sis to nespletl, ale o těch místech jsem říkala já. Jinak Bauer nekecal, naopak, mluvil super a hokejisti také ... úsměv
Reagovat
Jan
Asi jste o tom mluvili obě. Bauera v poslední době nesnáším. Vždycky plno řečí a pak výkon horší. A hokejisté taky. Když prohrají, tak o tom mluví jak politici. Úplně stejně :)) A nejen naši, i Slováci třeba.
Reagovat
PetaM
Já nechápu, co je na 4. nebo 5. místě tak super? Z těchto míst nikdo nic nemá. Nemáte za to medaili, nebudete nikde zapsaní a nikdo vás nebude znát ... To je takové lhaní do kapsy. Jo, skončil jsem 4. skoro jsem byl dobrý ... :D Jako a co :D Já skončit čtvrtý, tak jsem ještě týden nasraný, proč jsem to neudělal líp. Sorry, ale takové kecy "mám krásné 4. místo" teda pěkně nechápu. 4. místo není žádný úspěch. Není nijak ceněno. Prostě, hlavně, že si všichni honí EGO nějakým 4. místem ....
Reagovat
Jan
Přesně tak. Konečně někdo "rozumný" :) Když byl film Jeho fotr, to je lotr, tak Dustin Hoffman v roli otce Jebala tam měl nástěnku, kde velebil desátá místa svého syna v různých sportech a soutěžích. Oni si z toho dělají srandu, zatímco pro nás to jsou krásná 10. místa :)
Reagovat
Jan
Ani ten bronz a stříbro není úplně ono z tohoto pohledu, ale aspoň něco.
Reagovat
Fandina
Já bych chtěla vidět tebe, co by sis říkal, když bys skončil 5 nebo 6 na OH? To by mě zajímalo.
Reagovat
Fandina
A tebe bych také chtěla vidět, co bys říkal, kdybys skončil 5. nebo 6. na světě. Co bys řekl?
Reagovat
Jan
V hokeji mi to vadí nejvíce, když mají "jen" bronz. Je to taková malá útěcha. Tam považuji za jediné pořádné umístění to zlato, ale v současnosti je to pro nás čím dál víc vzdálenější. V ostatních sportech mě to tak nebolí. Ale zlato je zlato.
Reagovat
Jan
Já super, ale Bauer nic moc :)
Reagovat
PetaM
Jak může být pro někoho krásné 10. místo? ... To je to samé, jako např. Radek Štěpánek. Byl v Top 10, myslím, že na 8. místě. Ale zajímá to někoho? Nikoho. Nevyhrál žádný GS ani Turnaj mistrů - upřímně, pochybuju, že by ho Svět znal, kdyby s Tomem nevyhráli Davis Cup. Jo, v téhle éře by ho někdo znal, to je fakt. Ale co další generace. Když už Radek hrát nebude. Bez DC by z něj byl jenom "nějaký hráč". Takhle z něho je hráč, který 2x za sebou vyhrál Davisův pohár. A nikdo si ani nevzpomene, že byl v Top 10 ... Bohužel. Takový je Svět. Průměrní (a řekněme si, že i lehce nadprůměrní) se ztratí v historii. Ti Nejlepší se přece jenom uchovají ... :)
Reagovat
Fandina
Takže o sobě bys mluvil, že super, ale on to nesmí říct?
Reagovat
VlS
No přeju vám, abyste vždycky byli první a abyste z toho běco měli. Pro mě je mezi 3. a 4. místem rozdíl jedno místo. Jestli soutežili čtyři, tak ani třetí není nic extra. Jestli jich je 50 nebo 100, tak jen 4., 5. sakra dobrej. Asi tak. Jestli jde o to, bejt někde zapsanej, tak jde třeba skočit z nuselskýho mostu a máš publicitu jistou. Je jen otázka, jestli si jí fakt užiješ :-))
Reagovat
PetaM
kdybych věděl, že mám na lepší umístění, tak jsem pěkně nasraný a řekl bych to na rovinu, že jsem nasraný a že jsem to posral. Jasně, pokud je někdo vyložený outsider, tak chápu, že má radost, ale favorité by radost mít neměli.

Uvedu ti příklad z mého života. Mám za sebou maturitu, minulý rok v květnu jsem jí dělal. Měl jsem praktickou, písemnou a ústní část. Praktickou jsem měl za 89 b. (ze 100) - od 90 b. bylo hodnocecení: 1. Praktická a ústní se sčítaly, dostal jsem dvě dvojky a dvě jedničky. Ale praktická (2) mi průměr zkazila. Kdybych měl o jeden bod více, měl bych za 1 a průměr by mi vyšel tak, že bych měl vyznamenání. Myslíš, že jsem se s tím smířil? Ne. Věděl jsem, že jsem na to vyznamenání měl, věděl jsem, že jsem u maturity dost věcí posral. Štvalo mě to, a štve mě to doteď. Vím, že na nějaké vyznamenání u maturity se nikdo nedívá, hlavní je, že jí máš. Ale neuvěřitelně mě to štve a mám to stále v hlavě. - Jednoduše se nesmířím s tím, že jsem to nedokázal. A nechlácholím se tím, že KDYBYCH to napsal o jeden bod lépe, měl bych vyznamenání ... :)
Reagovat
Jan
Tak asi to nedělají pro to, aby se uchovali v historii, ale 1. místo je 1. místo. Pro ČS historii se třeba uchovají i tak, moc tak dobrých hráčů nemáme, takže si pořád pamatujeme Jirku Nováka apod.
Reagovat
Fandina
Radek Štěpánek vyhrál dvakrát GS v deblu. A ten kdo sleduje tenis i na celém světě, tak ho zná, zrovna tak, jak já znám třeba jiné tenisty z jiných zemích, které někdy byly na osmém místě na světě, třeba Simona z Francie nebo Baghdatise, nebo kohokoli jiného. A v ČR je známý nejen kvůli DC, to tedy hlavně, ale byl by známý i proto, že byl osmý na světě. Každý nemůže být první.
Reagovat
Jan
je tam smajlík, což značí, že si z toho dělám legraci :) Asi ano, sebe bude člověk hodnotit výše než ty ostatní. Takže Bauer, ano, je to super, já o něm, žádná sláva. Asi tak.
Reagovat
PetaM
Nevím, asi bych se těžko smiřoval s tím, že jsem byl "skoro na stupních vítězů" ... Já myslím, že je to hlavně na individuálním pohledu té osoby. Někomu 4. místo stačí a někdo prostě se 4. místem spokojený není. Jde o to, jak je kdo cílevědomý :)
Reagovat
Jan
Vidíš, hodnotíš Radka, že vyhrál 2x GS v deblu. A ne že skončil ve 1/4 finále např.
Reagovat
PetaM
Ale tak o tom se skoro nemá smysl bavit. 100 lidí, 100 názorů. Každý má svůj názor a především pohled na věc. Je zbytečné to řešit :D Někdy se lidé shodnou, někdy ne. Tak to prostě chodí. Já nikomu nechci vnucovat, že 4. místo není super. Pro každého to znamená něco jiného. Pro někoho zklamání, pro někoho pocit uspokojení. Je to těžké. Jsme jenom lidé s vlastní hlavou ... :)
Reagovat
Fandina
Tak ono to je také na schopnosti umět přiznat porážku. Když jsem pátý a dělal jsem co jsem mohl, tak lepší byli jen ti čtyři přede mnou, ale za mnou hafo. Tak co mám dělat? Mám se postavit na hlavu, nebo být rád, za to páté místo? Já bych byla ráda za to páté místo. Navíc Bauer nebyl favorit. On byl stříbrný už před osmi lety a bronzový před čtyřmi. A teď sám řekl, že ho to hodně mrzelo, že nebyl lepší, ale že mu to potom rozmluvili a že pro to udělal co mohl.
Reagovat
Jan
Ono to je jestli se cítíš outsider nebo že máš na výhru. Pro toho prvního je 5. místo super. Pro toho druhého určitě ne. Američani všichni uvažují ve stylu, chceme to vyhrát. Kanaďani v hokeji taky. My trénujeme pouze na 10. místa. Přijde mi to divné. Bez ohledu na to, že nás je jen 10 milionů a tudíž talentů mnohem méně než ve velkých zemích. Pokud je 5. místo super, tak co je zlatá medaile Samkové ? Hyper ? :) Sice tam je možná menší konkurence než v těch běžkách nebo alpském lyžování, hokeji apod. ale vyhrála. Hned se na to jinak a lépe dívá.
Reagovat
smazaný uživatel
To je neuvěřitelné, když tomu sportu nerozumíte, tak o něm omg nepište. V případě mnohých sportovců je opravdu fraška, že se říká jaký je jejich umístění do desítky úspěch, ale u Bauera to teda vůbec neplatí! Dyť tomu chlapovi je 36 let, jeho největší konkurenti z nejlepších let (Turín 2006) už jsou dávno v důchodu. Jeho páté místo je obrovský úspěch, které se skoro vyrovná medaili.
Reagovat
Jan
Myslím, že jsi uhodil hřebík na hlavičku. Je to o tom sebevědomí dotyčného, na co se cítí a podle toho hodnotí 5. místo jako super nebo 1. místo jako super :)
Reagovat
VlS
A ty čekáš, že někdo, kdo skončí 4. nebo 5. řekne do televize:" jsem uplná bábovka a kretén. Vyhozený peníze za učast. Dejte mi všichni facku, nic jinýho si nezasloužím"? Tak to teda přeju hodně trpělivosti. Jinak to, že existujou 4.,5., ..........,50. dává možnost bejt hrdej na to, že jsi byl 3. Být 3. ze 3 znamená, žes byl poslední.
Reagovat
smazaný uživatel
A nezlobte se, ale srovnávat nás s Amerikou? Kdybyste medaile přepočítali na obyvatele, Amíků je 315 milionů tedy 31,5 krát víc než nás, oni mají 18 medailí, my 5, takže jsme v konečném účtování lepšími sportovci jak oni.
Reagovat
PetaM
Já osobně jsem o Bauerovi zrovna nepsal, ani jsem ho nezmínil. Je to myšleno spíše o těch "tutovkách" na medaili a pak je z toho krásné 15. místo ... (např.) - jak už jsem psal, pokud je někdo favorit, měl by myslet na vysoké příčky(1-3), pokud je někdo outsider, je 5. místo úspěch.
Reagovat
Fandina
Sebevědomí je dobré před závodem. Po závodě už se jenom hodnotí. Tam je ti sebevědomí na nic.
Reagovat
VlS
Považoval jsem tě za dospělýho člověka, asi jsem se spletl
Reagovat
Jan
Tak potom máš pravdu. Já ty běžky nesleduji, tak nevím kolik je Bauerovi ani, že jeho konkurenti jsou v důchodu. Ale jinak z obecného pohledu je 5. místo jinde než 1. A mluví se tak i o mladých sportovcích, jakého úžasného výsledku dosáhli, když skončili 10.
Reagovat
Fandina
A co mě? Já jsem dospělá? ... úsměv
Reagovat
Jan
Snad se tak moc nestalo, když jsem napsal svůj názor. Já mám nějaký, Fandina nějaký, ty nějaký. Tak to snad ustojíš ne ? Když jsi dospělý :))
Reagovat
Fandina
Myslím, že teď si to po. Psssssssss neměl si se se mnou srovnávat, já tu jsem za největšího blba, teď tě tak budou brát také, už se stalo ... škoda
Reagovat
Jan
Já srovnávám myšlení Američanů. Jistě je jich víc. Ale kdyby měli naši sportovci myslet tak při zemi, jak si to představuješ ty, tak nikdy nic nevyhrají. A že se jim to mockrát povedlo. A já mám skutečně často dojem, že trénují jen na ta 10. místa. Jak to psal i ten Neruda, že malý je ten, kdo má jen malý cíl ... A ve sportu zvlášť jde přece o vítězství. Když budou myslet že když skončí 10., tak tak třeba i skončí. jistě, malá země, málo talentů, ne každý má na to aby vyhrál. Pak je samozřejmě 5. místo super.
Reagovat
Jan
Blbů není nikdy dost. Aspoň pak vyniknou ti chytří :)))
Reagovat
Fandina
Ty máš dojem, že Američani když berou jenom první, tak všechno vyhrávají. Ale vždyť ti tady někdo napsal, že mají jen třikrát tolik medailí, ale je jich 35 x víc? To se ta tvoje teorie vylučuje. Představa, že jde nějaký závodník na start, aby byl pátý a ne lepší je postavená na hlavu. Každý chce přece vyhrát a dělá pro to všechno. Nebo chceš říct, že se někdo zastaví před cílem, a řekne, stačí mě 10 místo? Ty jsi to někdy viděl?
Reagovat
Jan
Moc kombinuješ. Šlo mi o obecný postoj. Pochybuji, že v USA ve zprávách řeknou krásné 10. místo. Nic víc.
Reagovat
Fandina
Vzhledem k tomu, že pro Američany je všechno krásné, tak řeknou klidně i tohle. A ostatně 10 místo ze sta je krásné. Vyhrát chce každý, ale může to být jen jeden. Nemá cenu si sypat popel na hlavu za něco, co si to nezaslouží.
Reagovat
LukasH
Přijde mi, že si ten sport představujete trochu jako Hurvínek válku. Lehko řekne člověk, kterej nikdy nehrál nic závodně, že kdyby sportoval, chtěl by být nejlepší. Realita je ale asi někde jinde. Těžko tady můžete posuzovat, jestli by vás čtvrtý místo štvalo. Ta konkurence, podmínky, tlak...navíc každej má jiný předpoklady a oni při tréninku ví, na co mají a na co už ne - viž. Sáblíková jak se radovala ze stříbrný, protože už před olympiádou věděla, že na Holanďanku mít nebude, ale byla nadšená, že zajela takovej dobrej čas.
Základem sportovní psychologie je myslet pozitivně a dopředu. Kdyby si pořád něco vyčítali a kritizovali se, bylo by všechno horší.
Lidi dost kritizovali Gábinu za ty dvě čtvrtý místa. Opět ty oblíbený slova laiků a diváků u televize .- labilita a psycholog. Hm, někomu z nich bych přál si tam stoupnout. Vyrovnat se z nepříznivýma podmínkama, tlakem, atd.
Reagovat
Jan
Zrovna u Gábiny mi ty 4. místa tolik nevadila, protože jsem věděl, že měla na zlato ve všech těch závodech. Nebo na medaili. Ale jinak se mi to nestává. Chápu tvé argumenty. Konkurence obrovská ve všem. Ale jestli máš radost z těch 5. 10. míst, já tedy ne. PetaM to napsal dobře.
Reagovat
PetaM
Mě by celkem zajímalo, kde jsi vzal to, že jsem nikdy nic nedělal závodně ... :D Ale možná mě znáš lépe, než já :D :D :D Já už se v tom neorientuju :D :D :D
Reagovat
Fandina
Já už to tu psala. Má mám radost i z pátých i desátých míst, když ti, kteří je vybojovali řeknou, že jsou spokojeni, protože jim věřím, že získat něco většího nebylo v jejich silách a je to lepší než nic. Kvalifikovat se na OH také není jednoduché. Nebodu zpochybňovat pátého desátého nebo nevím kolikátého z kolika na OH.
Reagovat
LukasH
To se omlouvám, bylo to trochu obecně. A dělal jsi něco závodně?
Reagovat
Fandina
A je jasné, že zlato je zlato, to není potřeba zdůrazňovat. Každé další místo už je až za tím.
Reagovat
LukasH
Nejde o to, jestli z toho mám radost já. Dělají to především pro sebe. Jsou prostě sportovci, kteří se nikdy úplně nahoru nedostanou. To je prostě sport. Kdyby to bylo tak jednoduchý, že by stačilo "chtít", tak tam na zlato bude stát fronta.
Reagovat
PetaM
Volejbal :)

Ale není to individuální sport, bohužel je to v kolektivu no :D Oproti tenisu celkem rozdíl :D

Jinak hraju "závodně" i tenis. Ale to jsou takové ty turnaje, kde si zaplatíš místo v pavouku a hraješ s ostatníma. Nevím, jestli jsi o tom někdy slyšel, ale si určitě jo :) Ale to za nějaké extra závodění nepovažuji :D I když vyhrát chci vždy :D :D :D
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Představa, že stačí jen chtít je hodně naivní, to chce přece každý zvítězit a tady na TP je hodně rozšířená, hlavně co se týká Petry, protože přece stačí aby poslouchala Kotyzu, stačí, aby se naučila podávat, stačí aby víc běhala atd.
Reagovat
Jan
Jistě, nestačí chtít ale i na to mít. Ale když na to nemá a skončí 10., tak to nebudu oslavovat jak blázen. Zato mě hodně těší zlato Samkové. Tak jsem snad normální ne ? :)
Reagovat
LukasH
Aha, vídíš, to neznám s tím tenisem.:-) To je dobrý.
Chtěl jsem spíš říct, že každej ten sportovec má nějakej cíl. A pro lidi, co se na to dívají, je jedinej cíl ta medaile.
Víš, kdo se třeba může hodně radovat z 9. místa, když jen tak plácnu? Třeba sjezdař/ka, kterej tedy trénuje, samozřejmě se měří časy a např. ví, že tím svým nejlepším časem má v konkurenci třeba na 15 - 20. místo. Vždycky je tam nějaká elita - většinou starší a zkušenější. No a ten dotyčnej to zajede na 9. místo. Pak může bejt se sebou náramně spokojenej.
Reagovat
Jan
Petra. Věčné téma, ať se diskutuje o čemkoliv. Vždy se tam vloudí :)) Před 2 lety jsme si všichni představovali, že bude No 1. Proto jsme většina měli ty ambice, že toho dosáhne a bude odpovídajícím způsobem vyhrávat zápasy. Teď když to není takové, už od ní moc nečekám a ani mě to moc nevzrušuje. Takže její "10." místa beru jako normální a netrápím se tím tak moc. Ale také to ani neoslavuji. Ty asi jo, že ? :) Zase veselá mysl půl zdraví a když oslavuješ všechna místa od 1. do 100., tak se musíš mít báječně :) (A nemyslím to zle)
Reagovat
LukasH
Tak můžeme se bavit o dvou věcech. O tom, co to znamená pro sportovce a pak, co to znamená pro fanoušci. Je jasný, že 9. místo Vítkový je asi všem dost jedno, ale pro ní samotnou je to úspěch. Takže tak.
Reagovat
Jan
To máš pravdu, že ten, kdo ví, že má na to být 15. a skončí 9. je rád, to je bez debat. Ale pořád vítězství je vítězství, tak jaké oslavování. To mi přijde trochu zvrhlé. Pak se všichni budeme radovat z 10., 20. a 5. míst a bude nám fajn :)
Reagovat
PetaM
Už jsem to tady psal asi 2x :D To je přesně ono. Když na to nemám a zajedu úžasné místo, které nikdo nečekal, tak je to super výsledek. Ale když to všichni, včetně mě, vědí, že na nějaký ten super výsledek mám a zajedu blbě, tak se nebudu vymlouvat a říkat, že i tak je to super. Jde prostě o to, že někteří sportovci trénují, ale prostě sami ví, že mají natrénováno tak na 20. místo. A pak zajedou neskutečně a jsou v Top 10. To je super úspěch. Ale prostě někdo, kdo trénuje a jeho časy jsou často hodně dobré, které stačí na medaile, nebo do příčky č. 5 a pak to prostě pokazí a neumístí se tak dobře, jak celou dobu vykládal a pak se ještě konejší, že to bylo super, to mi vadí nejvíce no. Třeba taková Martina trénuje na 5 km a všichni, včetně jí i jejího trenéra, vědí, že na to první místo má. Ale byla by spokojená, kdyby zajela 3.? .... Řekla by, mám medaili, je to super. A nebo by řekla, že na to zlato měla, ale prostě to nedala. - Samozřejmě, Marťa to dá, to už je předem dané :D :D :D
Reagovat
Fandina
Co se týká Petry, tak já jí hlavně nic nevyčítám a nespílám, jako kde kdo tady. A jestli chceš něco vědět, tak 10 místo na světě je dobré, podle mě ano, když podle tebe není, tak tomu sice nerozumím, proč podle tebe není lepší než 50 nebo sté, je to tak i číselně, ale jinak ti nevnucuji, abys ho slavil, slav si co chceš, protože znáš to přísloví, kdo chce moc nemá nic. Takže lepší 10 než nic.
Reagovat
Jan
A máš pravdu, že pro sportovce to je jiný pocit než pro ostatní fanoušky a lidi, kteří netuší, že na víc nemá. Nebo to vědí, ale vůbec je nevzrušuje, že skončí 9. Proč taky. Někoho to možná i tak vzrušuje, mě ne.
Reagovat
Jan
Zase se říká všechno nebo nic. A to jsem já. Takže nemám nic :)
Reagovat
Fandina
Všechno nebo nic tu platí také. Sportovec do toho dá všechno a pak se udělá pořadí. A ten nejlepší je první. Takže to přísloví tu platí také. Buď do toho dám všechno, zúčastním se nebo nic, nezúčastním se. A pokud se neúučastním, nemůžu mít nic, nebo mám jen něco 10 místo, lepší než 100 ... úsměv
Reagovat
Jan
Teď jsi to nějak zamotala, že jsem to nepochopil. Já mám také jednu větu. V jedné knize Logika od filosofa Hegla jsem se dočetl:

Nic nějakého něco, nic nějaké něco, je určité nic :)

Jak jsem později pochopil, rozlišuje nic z něčeho (určité nic) a nic z ničeho (neurčité nic). :)
Reagovat
Fandina
Zamotala jsem to, ale v podstatě jde o to, že když se neúčastníš, nemůžeš nebo nemáš šanci mít všechno. Smyslem bylo, že abys mohl mít všechno, musíš se účastnit. Pak teprve zjistíš, jestli máš všechno, nebo jenom druhé třetí až 100 místo. To tvoje, je něco, co je nic proti tomu mému něco, tedy konkrétnímu nic. Ale věřím ti ... úsměv
Reagovat
Jan
Moudrá žena :) Ve filmu Zlaté dítě si dělal Eddie Murphy srandu z ďábla, že by mohl lusknout prstem jako nic, aby ho zlikvidoval (ten ďábel Murphyho). To jsem odbočil. Ten tvůj poslední příspěvek je filozoficky velmi kvalitní. Poklona.
Reagovat
Fandina
Moudrá žena????????? myslím, že sis definitivně podepsal ortel, ten, co se baví s hloupou Fandinou. Ale jinak díky za poklonu, to vždycky potěší, jako někoho páté místo ... úsměv
Reagovat
Jan
Ortel neortel, mně je to jedno. Dokud jsem schovaný za anonymní IP adresou, je to v pohodě :)
Reagovat
Fandina
Vždyť já jsem také schovaná a mám ráda legraci a tohle je ... úsměv
Reagovat
Jan
Už jenom ten knír si namalovat :) Třeba při fandění našim hokejistům :)
Reagovat
Fandina
Tak to klidně, knír si namalovat mohu, ale když chci být anonymní, tak to tady stejně nikdo neuvidí a je to k ničemu ... úsměb
Reagovat
Fandina
OT ... šprýmař Jarda Jágr s knirkem :-)
https://cs-cz.facebook.com/68Jagr
Reagovat
Jan
Mě už napadlo, kdyby si všichni hokejisti namalovali do zápasu se Slováky ten tříbarevný knírek jak Eva, tak by z toho Slováci šli tak do kolen, že by pak už jen stačilo jezdit a střílet góly. Oni by se už určitě na nic nezmohli :)))
Reagovat
Fandina
Jooooooooo to by byla legrace, ale oni by na to Slováci stejně neskočili, ale jinak ten knírek od Evy je super. Já už o tom slyšela dřív, ta s knírkem a nejdřív jsem nevěděla o co go, až pak když jsem to uviděla, tak jsem to pochopila ... úsměv
Reagovat
Jan
Taky jsem nevěděl o co go, až potom. A měla ho moc hezký :)))
Reagovat
Fandina
Tady je o ní článek už z předloňska, tenkrát mě zaujal ten knírek.
http://sport.aktualne.centrum.cz/krasna-snowboardistka-samkova-kniry-nesundam-jsou-vtipne/r~a3cc775842ad11e2b318002590604f2e/
Reagovat
Jan
To jsem ani netušil, že ten knírek je tak starého data. Myslel jsem, že si to vymyslela až na to finále.
Reagovat
Fandina
O tomhle knírku se povídá už dávno, jak vidíš ... úsměv
Reagovat
tommr
ještě loni byla postrachem všech soupeřek, ale letos hraje tragicky. Z téměř nechybující hráčky se skvělou hrou na síti a obávanejma kratasama se stala průměrná hráčka, která dělá spoustu zbytečnejch chyb a na kurtu působí úplně odevzdaně ...
Reagovat
LukasH
...to je prostě tenis.:-)
Reagovat
Jan
A ženský k tomu :) (ten tenis).
Reagovat
VlS
další turnaj s koncem v 1. kole. Ještě letos v singlu nevyhrála. No potěš tě pánbu děvče.
Reagovat
PetaM
Snad antuka něco přinese :)
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
VlS
První set jsem neviděl. V prvním gemu druhýho zahrála Petra 2 skvostné míče a udělala jen jednu zbytečnou chybu. Kirsten hrála hrozně na servisu i na returnu. Petra se k ní časem přidala a hrála špatně taky. Celkem nepohlednej zápas, nestojí za dlouhé komentáře.
Reagovat
PetaM
Petra nehraje nijak špatně, ale Kirsten jí to neuvěřitelně kazí :D :D
Reagovat
PetaM
Dobře no, v Super TB to už kazily obě dvě celkem hodně :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska to kazili především rozhodčí, kteří ten americko-čínský pár dost tlačili. Škoda že tam nebyl jestřáb, asi bychom se divili..
Reagovat
smazaný uživatel
já to teda nesledoval, ale prohrát ze stavu 6-0 2-0 to je umění :D
Nj, Petra v deblu, to je tutovka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No je vidět, že ten tenis moc nesleduješ. :-) Ono to totiž moc velké umění není, zvlášť v deblu, který se řídí dost pokřivenými pravidly.
Reagovat
PetaM
To máš pravdu, nad některými zahlášenými "outy" jsem jenom nevěřícně kroutil hlavou a říkal jsem si, jestli jsou jako v pořádku, nebo přifetlí ... Ale tak účel to splnilo. Petra si zahrála, tak dobré :D Snad v singlu předvede lepší hru :D
Reagovat
Roger_Federer
Peta je tutovka i v singlu..
Reagovat
smazaný uživatel
No on ani umpire dneska neměl svůj den :-D
Mě hlavně potěšilo, že dneska Petra zahrála dobře a i když to v STB loterii nevyšlo, nemá se za co stydět a dává to zajímavou naději do singla. ;-)
Reagovat
PetaM
Hrála dobře v prvním setu? Nevíš? Jsem zrovna seděl v buse .. :D :D
Reagovat
PetaM
Jo, ten umpire byl na střelu. By mě zajímalo, na co tam seděl. Hlásit skóre umím taky ... :D A nic bych za to nechtěl :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
však jasný. V ženském tenisu je možné všechno :-) Dokonce i singl za takového stavu je možný projet. No a na tenis se fakt snažím moc nekoukat, bere to hrozně času, ale není to jednoduchý :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hrála. Ona hrála solidně i ve druhém. Servis, return, síť, všechno jí celkem šlapalo. ;-)
Reagovat
tommr
jen jestli si zase náhodou neviděl výkon Petry růžovejma brejlema jak míváš ve zvyku. Že by byla Flipkensová tak špatná a Petře jen všechno kazila se mi moc nezdá. Petra je v tom deblu dlouhodobě tragická jak ostatně jasně vypovídá její deblová bilance ...
Reagovat
PetaM
Tommre, já viděl druhý set a Kirsten byla fakt marná :D Return nedala, servis nedala a když se hrála dlouhá výměna, snad z 85 % jí zkazila ona :D
Reagovat
EllNino
Flipkens opravdu po...na co šáhla, od pulky 2. setu už se pak přidala i Petra :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Můžu tě uklidnit, že mé dioptrické brýle mají čirá skla, takže žádná růžová se opět nekonala. ;-)
Kde jsem napsal, že to Flipkensová Petře kazila? Podle mě obě odehrály slušný zápas, že to v STB loterii nevyšlo, to je holt smůla.
Reagovat
tommr
no tak doufejme, že se ta její špatná forma přenese i do singlu a Karolína jí smázne ... :)
Reagovat
EllNino
Kája muže jen překvapit a doufám, že ji dá, rozhodně na to má :D
Reagovat
VlS
Kirsten byla fakt hrozná. Doufejme, že jíto vydrží i s Kájou. Balon dostala na druhou stranu a do kurtu tak jednou ze 4 pokusů. Jestli to holky neudělaly naschvál, bylo to až nápadný.
Reagovat
smazaný uživatel
Gááábiiii! Super!! Moc gratuluju.. :-) Jsem z toho na měkko..:-)
Reagovat
Jan
Jsem moc rád, že jí to vyšlo. Už za to, jak se snažila v předchozích závodech a uteklo jí to jen o kousek, navíc na tu medaili měla v každém závodě. A ještě je hrozně sympatická. Gabčo, super !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Taky moc gratululu!!! Nikomu jsem to nepřál víc jak jí! Ale ten biatlon je fakt strašně náročnej sport na nervy! :DD

Darya je běžecky tady na OH úplně někde jinde než zbytek startovního pole.. Jí by snad stačila jedině Neuner! :-)
Ale jsem fakt za Gábinu šťastný!! Škoda Verčy, běžecky to znovu bylo hodně špatný.. Doufám, že na mix tedy dobře zregeneruje! :-)
Reagovat
Jan
Jen by mě zajímalo, když Soukalová vyhrála 7 závodů SP, jak říkal komentátor, kde byla tenkrát ta Domračevová. Nebo se tak zázračně zlepšila ?
Reagovat
Jan
Protože ten biatlon jinak vůbec nesleduji.
Reagovat
Jan
Je biatlon náročnější než fandit Petře ? :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Darya je už užší špička tak třetím rokem.. :-)
Vždy běhá dobře(ale ne zase takhle jak běhá tady v Soči), ale ve SP tak dobře nestřílí jako střílí tady.. Tady se jí ta forma fakt sešla! :-))
Reagovat
Jan
No to je pěkně blbé, vzhledem k Gabče :( Ale medaili už má i Gabča, tak už může být v dalších závodech uvolněnější.
Reagovat
Fandina
Darja Domračevová zvítězila ve 12 individuálních závodech. Viz co píší o ní na Wikipedii a dole odkaz.

Poprvé se výrazněji prosadila na mistrovství světa 2008 v Östersundu, kde získala se smíšenou štafetou stříbrnou medaili. Na mistrovství světa 2011 v Chanty-Mansijsku obsadila třetí místo v ženském štafetovém závodě a druhé místo v závodě s hromadným startem. Další úspěchy přišly na mistrovství světa 2012 v Ruhpoldingu, kde vybojovala stříbrnou medaili ve sprintu a zvítězila ve stíhacím závodě. Na mistrovství světa 2013 v Novém Městě na Moravě přidala zlatou medaili v závodě s hromadným startem. Je také držitelkou bronzové medaile z vytrvalostního závodu ze Zimních olympijských her 2010, které probíhaly ve Vancouveru. V celkovém hodnocení světového poháru obsadila v sezónách 2011/12 a 2012/13 druhé místo. Ve světovém poháru dokázala zvítězit ve 12 individuálních závodech.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Darja_Domra%C4%8Devov%C3%A1
Reagovat
smazaný uživatel
Já sice biatlon taky tolik nesleduju, ale aspoň o nejlepších závodnicích nějaký přehled mám. Darja patří už dlouhodobě do špičky. Stačí jenom trochu zagooglovat...
http://en.wikipedia.org/wiki/Darya_Domracheva

Jinak velká gratulace Gabče! Už si tu medaili fakt zasloužila. :) Kvůli tiketu mě trochu mrzí, že to není zlato, ale nedá se nic dělat. Darja jela prostě fenomenálně a souhlasím s haitikem, že takhle naposledy jezdila Lena Neuner... Jsem zvědav, jestli Darju a její zlatý hattrick napodobí Martin Fourcade mezi chlapy. :) No a co se týče mého tiketu, tak zlato pro Gabču ještě může vyjít ve smíšené štafetě...
Reagovat
Jan
Děkuji. Už jsi jak tommr :) ještě vylepšit tenisové žebříčky a tabulky a bude to ono. To dáš :)))
Reagovat
Jan
Gabče to zlato přeji moc už pro ni samotnou a ten tvůj tiket se s tím už sveze :))
Reagovat
Jan
Asi Gabči ne? Ta čeština !
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jestli je biatlon náročnější než fandění Petře posoudit nemohu, protože Petře nefandím.. :D :-))
Reagovat
Fandina
Ne jako tommr rozhodně nejsem, to by si ho asi hodně naštval, já jsem hysterka a rozhodně ne pesimistka a žebříčky už také nedělám, i když mě to jednou dobou zajímalo. Teď se raději podívám na weby, kde se to aktuálně propočítává, nebo si počkám na pondělky, kde je to aktualizované.
Reagovat
Fandina
ATP žebř aktuálně
http://live-tennis.eu/
WTA žebř aktuálně
http://www.tennis4wta.com/Siralama/s1_50.html
A potom oficiální weby s rankingem
http://www.atpworldtour.com/Rankings/Rankings-Home.aspx
http://www.wtatennis.com/rankings
Reagovat
Jan
Ty a hysterka ? To by mě nikdy nenapadlo :) Působíš tak vyrovnaně a ještě ten úsměv :) Hysterka s úsměvem. :) Může být vůbec optimistka hysterka ? :) Ještě by to mohlo být od hystereze, tedy Terezie, ale Terezie nejsi :)))
Reagovat
Jan
Teď jak jsi tam vyjela ty odkazy, celý tommr :) Jen si to člověk musí najít a přečíst :)
Reagovat
lars
z on-line komentare:
Darja Domračevová jede fantasticky, sjezd po obtížném stoupání k 10,9 kilometrům zvládla skvěle.
Gabriela Soukalová si raději přibrzdila ve sjezdu, jela velmi opatrně, ale může si to dovolit, na druhé pozici má velký náskok.

tak,ze nebyla realna sance, aby predjela Darju ???
Reagovat
Fandina
Všechny ženy jsou trochu hysterky, tak proč ne já a podle tommra určitě ... úsměv
Reagovat
Jan
Za Darjou měla zase dost ztrátu, kolem 20 vteřin A ta ztráta se zvětšovala. Bylo na ní vidět, že už se ždímá z posledních sil.
Reagovat
smazaný uživatel
Já biatlon sleduji od loňský sezony pravidelně všechny závody, když mám čas. Srovnávat s tenisem to tolik nejde. Ale je fakt, že když Gabča přijede na střelnici, tak se celá třesu..:D Dneska jde, se na poslední položku skoro nedívala..:D Snad klapne i smíšená štafeta.. :-)
Reagovat
Jan
No to doufám že klapne. To zlato Gabči moc přeji. A ještě je tam nějaký závod s hromadným startem, ne ?
Reagovat
pepin
Pokud by Gábina v poslední položce nechybovala tak by jely poslední kolo stejně. Tam by se rozhodovalo. Jinak Darja daleko rychleji střílela. Je také pravda, že při SP Darja dobře běhala, ale takhle v podstatě stoprocentně nestřílela. Naopak Gabča např. v tom hatriku na konci lonské sezony střílela v podstatě bez chyby. Jenže to je právě biatlon a je to velký rozdíl v porovnání s tenisem. Tam zkazíš jeden úder a nic se zase až tak neděje /tedy většinou/, ale v biatlonu zkazíš jednu ránu a je po závodě a třeba i medaili.
Reagovat
VlS
To byl ten dneska. Pro info , biathlon má disciplíny sprint ( 1 střelba vestoje, 1 střelba v leže, za chybu trestné kolo 150 m) , stíhací závod navazuje na sprint , startuje se v odstupech podle výsledků sprintu, střelba 2x ležka, 2x stojka, za chybu trestné kolo. individuální závod střelba 2x ležka, 2x stojka, za chybu trestná minuta a závod s hromadným startem střelba 2 x stojka, 2x ležka, za chybu kolo.
Reagovat
smazaný uživatel
To je mužský..na 15 km. Tohle byl poslední Gabčin individuální závod. Ještě ji čekají dvě štafety, ale ta ženská moc naději nemá. Mix bude zajímavý. Loni na SP byli 3. a na MS pak taky. Letos SP vyhráli tak by bylo skvělý to zopakovat. Tým na to mají. Předpokládám, že pojedou v sestavě : Vítkova, Soukalová, Soukup, Moravec. Tuším, že je to ve středu v 15:30 našeho času..:-)
Reagovat
Jan
To bylo jasné, kdyby Gabča střílela bez chyby, tak se s Darjou srovná a mohla útočit na zlato. Ale nikdo není dokonalý a člověk je tvor chybující. Tak se nedá nic dělat. Jsem rád už za to stříbro Gábiny a ona určitě taky. Dnes v tom závěru jsem jí viděl v obličeji, že už nemůže, takže Darju nemohla dohnat.
Reagovat
smazaný uživatel
mrzi me, zes neocenil Veroniku Vitkovou, ktera vystrilela nulu a dobehla na PEKNEM devatem miste.. :-)
Reagovat
Jan
Ta sestava na ten mix vypadá optimisticky. Vítkové to také jde. A jak to jedou, nejdřív chlapi, pak ženy nebo naopak ? Nebo na střídačku muž, žena, muž, žena či v opačném pořadí ? Že by třeba Gabča v posledním úseku zabrala a dotáhla to :))
Reagovat
smazaný uživatel
Už tuto středu je ta štafeta mix? :-))
Tak to bude perný den.. :D
Mix štafeta, jestli se nemýlím tak jede i Martina a pak chci koukat na krasobruslení na holky na krátký program - chci vidět Julii znova!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ten závod smíšených štafet v letošní sezoně jsem shodou okolností viděl. Fourcade tam pořádně pokonil tu poslední střelbu. :D Nevím, jestli vyjde zlato (moc bych si to přál), ale šance tam určitě je. Málokdo má tak vyrovnaný a kvalitní tým jako Češi. Myslím, že největšími soupeři budou Francie a Norsko. Můžeme být rádi, že Bělorusko nemá žádného lepšího chlapa. :D
Reagovat
Fandina
Smíšená štafeta, jak jsem jí viděla při posledním SP se jela nejdřív holky a potom kluci.
Reagovat
smazaný uživatel
V mix štafetě nejdříve jedou ženy.. Asi ČR pojede takhle.. :-)
Na 1. úseku - Vítková, vždy to skvělé rozběhne..
na 2. úseku - Gábina, většinou udrží štafetu vepředu..
na 3. úseku - Jarda
na 4. úseku - Ondra, finišman, bude potřeba skvělá střelba i skvělý běh, což obojí zvládá! :-))
Takže když to někdo z nich nepokazí, tak to vidím na medaili.. Zlato uvidíme.. Jeden ze státu ČR, Norsko, Francie, Itálie bude mít zlato! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
vidis to pekne;)
Reagovat
Jan
No to víš, že jsem Vítkovou ocenil i to její VELMI PĚKNÉ 9. místo a v předchozím závodě byla také v top 10 ne ? Střílela snad úplně bez chyby nebo lépe než Soukalová. Ale medaile, je medaile, to víš ... Ještě jsem si teď vzpomněl, v 9. třídě jsem měl spolužačku Vítkovou také. Je to sice mimo mísu, tedy biatlon, ale nevadí. Nakonec je Vítková také hezká holka (ta spolužačka byla taky :), jako řada dalších v naší výpravě, člověk to ani nestíhá sledovat, když nevidí všechny disciplíny :)
Reagovat
Jan
Musím ještě poznamenat, že když má Gabča medaili, tak mě těší i 9. místo Vítkové, kdyby ta medaile nebyla, tak mě to tak těšit nebude. To už je pak to hezké 9. místo komentátorů a tvoje :))
Reagovat
VlS
Gábina i Verča mají sezónu snů. Ve Wrld Cupu se i Verča letos kokla na svět z bedny ( letos myslím sezónu 13/14, ne jen rok 2014), obě v desítce, obě ve třech závodech na Olympiádě v desítce, paráda. Verča má malinko smůlu, ž závodí s Gabčou. Nebýt toho, tak ji za její letošní výsledky nosíme na rukou. Četl jsem rozhovor s Verčou a je ke Gábině malinko rezervovaná, na přímej dotaz jestli jsou kamarádky odpověděla, že jsou kolegyně z reprezentace. Asi to není snadný podávat tak skvělý výkony a koukat, jak se planeta točí jen kolem jiný holky.
Reagovat
smazaný uživatel
No nevim jak vy, ale ja mam se sledovanim tohoto sportu slusne problemy, hlavne, kdyz je pusti na trat vsechny houfem...

...jak dobezkuje ten houf na strelnici, tak nevim co driv...rezie neco ukazuje, potom tam lita ta tabulka s vlajkama, jenze ona se porad hybe, jak se hybou ty strelkyne a jak rychle strili...ted to sledovat...jak ty cerne puntiky jako mizi...a u ktere vlajky, a vlajky mizi a pribyvaji...tam tak mihaji... najednou ukazuje rezije jak uz nejaka leti na tu trat, ted zase nevim, jestli leti na to trestne kolecko nebo ne...pokud se komentator zapomene a komentuje neco jineho...nebot jsem nesledoval...pozorne ty puntiky...

No jak se dostanou na trat, tak je to uz lepsi,... ale i tady mne to dnes zmatlo...Gabina nestrilela ciste...ted ten houf, zase ty puntiky a mihajici vlajky a najednou komentatori rvou, ze nejaka nemka s norkou bez chyby... a ted ty holky jako bezi, a ja nevim, kde ta Gabina jako je...
...pak nejadnou rezije ukazuje nejdriv Darju...a potom tu nemku s norkou...toz jsem si rikal...sakra...tak to trestne kolo asi dalo Gabine zabrat, no jo, ale zase potom za chvili Gabina na druhem a ja se uklidnuji....no a musim rict, ze u tech stihackach to neni lepsi, a ani kdyz jedou s casovymi odstupy...eh...tak tam se dokazu i ztratit v tom jako ktera to strelnice je v poradi....
...u chlapu jsem si myslel, ze ten Moravec uz jako dostrilel, uz ho cekam nekde v cili, a on si najednou prijede na ctrvtou strelbu:D) chlap jeden...;) to mne zabilo...

No neni to zadna sranda...to tenis se pozoruje lepe teda, aspon mne...krom toho, tomu biatlonu rozumim asi jako koza nakladaku...
Reagovat
Jan
Verču to tak asi netěší, ale my můžeme být spokojení, že tam je určitý double ve výsledcích. To je jenom plus.
Reagovat
Jan
I koza se může koukat na biatlon :) A když vyhraje její soukmenovkyně, tak může být šťastná :)))
Reagovat
smazaný uživatel
ale jo v cili se uz raduji:D)

... jen melduji, ze behem zavodu s tim teda problemy mam, jak se v tom vsem rychle zorientovat;)))
Reagovat
Jan
Jinak je škoda, že ta Gabča chybovala v tom prvním závodě na střelbě. Jinak by se nevyšťavila v tom druhém závodě, kdy to vydřela z 29. na 4. místo a mohla mít víc sil na běh v dalších závodech a tudíž to mohlo být i lepší nejen co do počtu medailí, ale i jejich kvality. Ale to jsou ta kdyby. A když se teď dívám jak opakují ten start dnešního závodu, Gábině to tam opravdu moc a moc slušelo.
Reagovat
smazaný uživatel
To sice je těžké na sledování ale uznej, že biatlon je po ledním hokeji druhý nejzajímavější zimní sport, Fakt paráda i pro nezaujatého pozorovatele. :)
Reagovat
smazaný uživatel
pro mne rozhodne po hokeji sjezd a super G....vubec alpske discipliny....a samosebou snowboard cross;) ten je paradni a po nedeli jeste paradnejsi;D)))))ne, kdyby to Eva nedala, tak bych ho mel i tak rad...

rozhodne ale biatloniste delaji radost, to jo;)
Reagovat
Jan
Mě se také líbily alpské disciplíny - sjezd, super G a pak ty akrobatické - slope style lyže i snowboard a ten snowboard cross. Jak tam lítají ve vzduchu a dělají ty různé zatočené salta, je to moc zajímavé. Dřív se mi líbily i akrobatické lyže co dělal Aleš Valenta, v současnosti mi to připadá ve srovnání se slopestylem a snowboard crossem méně zajímavé. Stejně tak ty jízdy v boulích. Ale biatlon, když tam je Soukalová, tak určitě ano :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten tebou zmiňovaný rozhovor jsem asi četl taky.. Jestli teda myslíme stejný! :D Působilo to na mě, že Veronika na to pohlíží jako, že jí Gábina zradila, že přešla k mužům.. :-)
Ale já ten Gábiny krok chápu!! :-))

Tento rozhovor myslím já! :-))

http://www.sport.cz/zoh/biatlon/clanek/535620-cerny-kun-pro-soci-ukazovat-se-nemusim-mam-rada-svuj-klid-rika-biatlonistka-vitkova.html
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja myslim, ze Gabina zvedla sledovanost biatlonu nejen v CR....:)

jj zena dokaze zmenit mnohe....;)))
Reagovat
Jan
Když teď koukám na ten odkaz od hajtika o Vítkové a je tam fotka v "civilu", tak je to také kočka jak hrom. Ten mundúr, ve kterém jezdí, mnohé skryje :) Bodejť by to nezvedlo sledovanost, když na bednu čučí hlavně chlapi :) Ženské na to nemají čas, ty musí dělat něco pořádného i doma. I když na OH se určitě koukají taky.
Reagovat
Jan
A Soukalová měla v dnešním závodě fakt jiskru. Obrovskou :)))
Reagovat
VlS
jo, to je ono
Reagovat
Fandina
OT Gabriela Soukalová na 6 km zatím druhá v závodě s hromadným startem na 12,5 km. Držím palce. Pojď!!!
Reagovat
Fandina
Zlato to nebylo, ale stříbro je také super. Gratulka!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, chlape, Gabina zatim dobre, drzi druhy plac...
...porad sance zije, ale beloruska ji zacina odjizdet....casove...
Reagovat
smazaný uživatel
...tak ti reknu, ze jedina sance na vyhru tady vede prez strelnici...ale ta Darja strili jak Lucky Luke....
...casova ztrata roste...eh...
Reagovat
smazaný uživatel
neeeeeee;)
...tak jsem vrcel na tu Darju...a jednou se utla...jenze Gabca taky....a bohuzel za nema nektere bez chyby....tak to je sila...jeste stesti, ze ty dve mely nejaky ten odstup...
...ale Gabca ma snad ukryte sily....uf...
...je to narocnejsi nez WTA, teda...to jo...
Reagovat
smazaný uživatel
...ja na tu Darju fakt vrcel, co se dalo...ale nepomohlo...
krom toho clovece mam z toho finise uplne strhane tlapy...
---
Hele a jak to mas s tim litrem....pocita se i vitezstvi v mixu?
Reagovat
smazaný uživatel
...jen tak mne napadlo montaku...
ono ta Darja fakt tak nejak dost hodne s bezeckou prevahou...ty behy jsou jak "jizda F1"...(((nechci byt zbytecne podesiravy)))

...ale uprimne bych se ani nedivil, ze za 4 roky MOV posle zlatou Gabine...ale to Ti asi nepomuze, ze...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, trochu mě to mrzí, ale nedá se nic dělat. Taky jsem si před tou poslední střelbou říkal: "Nikomu nepřeju nic špatného, ale docela bych bral, kdyby Darja dvakrát minula." :D Ale ne, byl to prostě jasný závod a možná by ho Darja vyhrála, i kdyby měla o jednu chybu víc než Gabča (nebo by byl aspoň vyrovnaný finiš)... Jinak jsem si ještě před olympiádou taky kladl otázku (v souvislosti s tím, co se děje kolem Neumannové a Bauera), jak by to asi vyřešily sázkovky, kdyby jim někdo přinesl osm let starý tiket. :D Ale to už asi fakt nikdo neřeší a myslím, že existuje nějaká určitá doba, dokdy je ten tiket platný... Navíc já u Darji vůbec o ničem nepochybuju. Jak už jsem psal výš, je to dlouhodobě top závodnice a na ZOH má ještě k tomu formu jako hrom. Už jsem kvůli tomu pokáral pár lidí na Twitteru, kteří už taky spekulují, že Gabča bude mít za 8 let zlato a dva bronzy... Nevím, ale přijde mi to smutné, že někdo neumí uznat kvality soupeře a zmůže se jenom na ničím nepodložené podezírání.

Jinak s výhrou už nepočítám, ale pořád to ještě může vyjít. Vzhledem k tomu, jak vypsaly kurzy na Gabču (např. "přesně šest medailí"), tak se do toho počítají i štafety. Takže mix je asi poslední naděje... Teď si říkám, že jsem spíš měl vsadit na Čechy, že budou mít 7 a více medailí. Nad tím jsem taky přemýšlel, ale to bych musel vsadit hodně brzy před olympiádou. Když to vypsali, tak byl kurz 5,00 a těsně před zahájením olympiády už byl jenom 2,00! Teď si myslím, že už je to prakticky jistota. Sáblíková bude mít zlato na 5000 metrů a pak je tam ještě Ledecká nebo biatlon. No a snad taky zaberou kluci hokejový. :)

Ještě k Darje: Vika se holt bude muset smířit s tím, že na nějaký čas nebude nejpopulárnější sportovkyní v Bělorusku... :D
https://twitter.com/vika7/status/434487066748276737
Reagovat
VlS
a já to strávil na poradě s klidem v duši, že se dneska nejede. Gabčóóó , jsi hvězda.
Reagovat
smazaný uživatel
Mam na to trochu jiny pohled...
...to ja si zase moc iluze nedelam...i "z vlastni zkusenosti".
Obecne si myslim, ze v tom jedou tak trochu vsichni.

Ale rozhodne se tim nedaji ubirat kvality sportovce...proste, podle mne se ten doping tak nejak zbytecne demonizuje...vsichni ukazuji palcem na chyceneho...ale dnes to uplne bez toho proste asi nejde...takze podle mne jen zlodej krici chytte zlodeje....

Priklad za vsechny:

Soul: Ben vyhrava na dopingu...ocerneny vsemi, hlavne Carlem, aby se po letech ukazalo, ze v dopingu leteli vsichni finaliste;D))) ale Ben to proste trochu prehnal...

Krom toho po kariere Carl priznava, ze proste si tim pomahal, a jinak to ani nejde...
...mne spis stvou ti, co demonicky krici....ze nekdo je strasny atd..a pri tom...je jasne, ze uplne tak ciste to dnes nejde...

Proto bych to rekl takhle...Doufam, ze je to jak Haitik pise, a sesla se forma...a neni to jak s Benem;D)
Reagovat
smazaný uživatel
:) tak to vidis;)
...aspon sis usetril ten napinak...;)
a prisel k hotovemu;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nezapomeň si uvědomit, že dneska už jsou daleko modernější technologie na odhalení dopingu. Konkrétně v 80. letech byla atletika asi dost prohnilá... Ještě nedávno se taky vyskytovaly dopingové případy (na ZOH asi hlavně v Salt Lake City 2002, možná i Turíně 2006), ale teď už si podle mě každý dává pozor, protože by se na to dříve nebo později přišlo... Může se stát, že někdo třeba vezme nějaký zakázaný lék (o kterém neví, že je zakázaný) a pozitivní dopingový test je na světě. Ale že by se ve velkém bralo např. EPO? Myslím, že ta doba už je dávno pryč...

Jinak tohle jsem našel v herním plánu Tipsportu...
"Pokud je jakákoliv Událost řádně ukončena a poté je kontumována (diskvalifikace, doping apod.), platí konečný výsledek dosažený na hřišti, nikoliv výsledek kontumovaný."

Takže sázkovky to mají pojištěné, což se dalo předpokládat...
Reagovat
smazaný uživatel
no nevim...;)
http://www.nbcolympics.com/news/russian-biathletes-fail-doping-tests-ahead-sochi-olympics

Jak spravne rikas...technologie se zmenila...
...a tim se zmenily i moznosti...nejen na vychytavani...

Krom toho Norky si vesele jedou na prostredcich, ktere si nechaly uchvalit, nebot nejsou jinak povoleny...a tak najednou skoro vsechny trpi na astma...

Ale ja to nehanim...jen proste rikam, ze k tomu mam jen jiny pristup...

---

tak treba ti vyjde mix...;) tam bych asi veril nejvic, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
No dobře, ale taky je chytly už před olympiádou... :)

Co se týče toho mixu, tak těžko říct. Šance určitě je, ale na zlato tam jsou nejméně tři žhaví kandidáti... Když jsem podával ten tiket, tak jsem tipoval, že to Gabča dá individuálně (věřil jsem hlavně ve vytrvalostním závodě). Původně jsem ani nevěděl, jestli se do toho počítají štafety... Ale pak jsem koukal, že vypsali kurz na Gabču i na 6 medailí. Z toho vyplývá, že štafety se do toho počítají taky. :) Je to prostě tip na její celkový počet medailí na ZOH.
Reagovat
smazaný uživatel
...no ja si myslim, ze je jedno, kdy je chytnou;)

---
No...tak favoritu je vic, ale jsem optimista, verim v nasi vyhru...:)
Reagovat
smazaný uživatel
...treba s hokejem uz tak optimisticky nejsem;)))
ale kdo vi, jak by se preslo prez Slovaky, potom nas cekaji uz ti nej, jak v Naganu...ve stejnem poradi...USA, pripadne Kanada a ve finale pripadne Rusko;) Tam by nas nervozita uz nesvazovala, a hlavne tihle nehraji tak defens styl...coz by nam i lepe asi sedelo...

Ale to by se musel stat nejaky zazrak, a chlapci by se museli zacit lip trefovat. Jinak nemame sanci to prestrilet, proste bez golu se jen tezko vyhrava...a to uz i se Slovakama...
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče paralely s Naganem, tak to už jsem četl od hodně lidí... Ale já bych o tom radši mluvil až poté, co postoupíme do čtvrtfinále. Slováci se totiž v Naganu nekvalifikovali, takže zatím to má ještě jeden zádrhel. :D Potom už by to podle pavouka opravdu vycházelo jako při Turnaji století... Ale pokud postoupíme přes Slováky, tak proti USA budeme muset hodně zlepšit důraz před bránou. V tom jsou Američané zatím asi nejlepší na turnaji.
Reagovat
smazaný uživatel
Proti Amikum by jsme museli zlepsit snad vsechno...;)

To uz se Slovaky bude nervak;DDD)))
A uprimne Vujtek je filuta...dokazi si predstavit, ze neco na nas vymysli...
...jak nas porazi, tak mu ty Slovince odpusti...;)
---
uz zitra se dovime, co a jak;)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, zítra v 18:00 to vypukne. :) Vlastně už od rána to bude nabitý den...

A když už jsme u té olympiády: Dneska jsou to přesně 4 roky, co se Lindsey stala olympijskou vítězkou ve sjezdu. :) Moc bych si přál, aby to nebylo její poslední zlato...
https://twitter.com/lindseyvonnfans/status/435396280647307265
Reagovat
Jan
Vůjtek filuta je na rozdíl od Lojzy. Takže na nás vymyslí dobrou taktiku a bude to. Nakonec poslední 3 zápasy jsme snad se Slovenskem prohráli - 1x v semi na MS 2012 a 2x před tímto MS na Chalenge Cupu. Takže si nedělám iluze, navíc jak naši hrají. Když vidím Plekance, jak v rozhovoru říká, no nechodíme do brány, musíme to zlepšit a s takovým tónem jako já to mám na háku, tak to mě berou všichni čerti. A oni jsou snad všichni takoví až na vyjímky jako třeba Jágr. S takovým přístupem nemají šanci ani na ty Slováky i když ti hráli také tužku, jen s těmi Rusy se zvedli. A pokud dojdou do 1/4 finále, tak s jejich přístupem a stylem hry, kdy 1 - 2 hrají a 3 stojí a dívají se, tak to potěš pámbů. Bylo by to hezké jako v Naganu, když to navíc vychází ve stejném sledu, ale to by tam asi musel být Růžička jak na MS 2010, kdy ten jalový mančaft zpráskal na pohovorech, nakopl a pak jeli jak namazaný stroj. Pak by to mohlo jít. Jinak těžko.
Reagovat
smazaný uživatel
No...ja na to koukam asi tak...
...jen tezko se srovnava Jagr s nejakym jinym hracem...

...a jestli jde o trenery tak Ivan Hlinka byl totalne absolutni Panes;) To Vujtek proti nemu je jen pouhy filuta.... Podle mne Ivan byl vubec nej trener na Svete...bez CR predsudku...dokazal trenovat i v NHL, coz pro nej muselo byt narocne a tezke...coz by bylo pro kazdeho evropana...
Byl to trenersky mag...ten kdyz byl na stridacce, tak mne bylo suma fuk kdo hraje, a kdo ne...byl jsem klidnej...hosi zahrali co mohli, vytahl z nich, co se proste vytahnout dalo...ten z te stridacky s tema chlapama i hral...a nemusel byt ani na lede...

...bych brecel...

...nic...eh...jsem se ted dostal...
Reagovat
Jan
Pamatuji Hlinku, jak hrál v 70. letech s Nedomanským, Fardou, bratry Holíky, Holečkem a dalšími. Pěkné zápasy tenkrát. A ne ten podělaný přístup, jak to mají dnešní hráči z NHL, případně KHL.
Reagovat
smazaný uživatel
Aby ještě nezacinkala zlatá Gabči, ta Domračevá je podezřele dominantní. Jinak si myslím, že to zítra vyhrajem ale těsně. Slováci zkrátka mají opravdu jenom jednu formaci, my máme ve všech lajnách dobré hráče, ale jsme kvůli "geniálnímu" polskému trenérovi bez systému. Myslím ale, že si to teď vezme pod ruku Jarin nebo Pleky a pár gólou tam šoupnou. Kdyby to nebylo poslední olympiáda s hráči z NHL, fandil bych Slovákům, aby neměli na svazu jedinou výmluvu k tomu nechat tam toho kašpara.
Jinak, co jsem viděl, Amíky, tam jsou šance menší než minimální. Pro mě bude výhra, když Gudas uzemní toho prasáka Browna. :) sorry, jinak jsem mírumilovný člověk. :)
Reagovat
Jan
Brown je ten co sejmul Hertla ? Ten by zasloužil. Bordel je, že to nezůstalo bez odezvy a trestu v NHL. Mně se NHL přestala líbit, když vidím, jaká tam je řezničina a záměrná likvidace hráčů. Hertl nebyl loňský podzim zdaleka jediný.

Co se týče našich, mám z nich marný pocit, takže si moc nepředstavuji, že by najednou začali hrát moc lépe. Jako by se nechtěli moc namáhat. Tak mi to přijde. Lojza, to je kapitola sama pro sebe. Když ho protěžuje Svaz, jestli je Lojza sponzoruje či co ? O jeho podivném podnikání se také psalo. Jinak je to blb, který neumí mužstvo dát dohromady, ani vymyslet taktiku, o nominaci se také hodně psalo a byly od mnohých námitky. A protože to má na Svazu dobré, pochybuji, že by ho prohra poslala pryč. Je to stejné jako s Bílkem ve fotbalu. A svaz má stejnou odpovědnost za to, že nevyužili šance posledních dobrých hráčů. kteří nám v těchto letech zbyli na dobré výsledky. Je to až k pláči. Protože junioři jak jsou na tom ve srovnání se špičkou, víme.
Reagovat
smazaný uživatel
best tennis picks : www.tennispredictions.in
Reagovat
Fandina
výborně. V koncovce druhého setu jsem ocenila, jak po prohraném podání na 4:5 už Lucka nepustila zápas z vyhrála ho posledními třemi game v řadě. Lucka super. Šafi ... pojď pojď pojĎ!
Reagovat
smazaný uživatel
opět střílí vostrejma. Nic jinýho sem proti Sloane ani nečekal. No proti Jeleně to bude asi jiný kafe. Ale ani tady si myslím, že není úplně bez šance.
To Karolína mě fakt překvapuje. Sem si říkal, jak před Indian Wells spadne jak hruška a vona normálně tím svým servisem kosí jednu soupeřku za druhou. Takový kopyto, kdo by to byl řekl :-)) Podle live race rankingu jí prej náleží 21. příčka. Mimochodem Lucka je osmnáctá, Petra devatenáctá a Klárka dvacátá. Takže sou holky seřazený pěkně za sebou.
Bylo by hezký, kdyby Klárka tento týden potvrdila pozici nasazené jedničky a vyhrála po letech singlový titul :-)
Reagovat
VlS
najeď si na www.sochi2014.com, tam si klikni na sporty, dej si tam biathlon a pusť si live výsledky a máš tam u každý holky všechny výsledky połožek, mezičasy, prostě uplně FŠECHNO.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra Kvitová
Waiting for our doubles with @FlipperKF so looong../cekani na naseho debla,je to dloooouhe.

Petra hrjae i 4hru, jo? :D
Reagovat
Michaelus
Petra s Kirsten hrajou místo Plíškových, které odstoupily.
Reagovat
smazaný uživatel
jej, tak snad není problém na straně Karolíny.. když už se tak pěkně, statečne kvalifikovala. Flipkens je určitě hratelná. To by byla velká škoda..
Reagovat
tommr
taky doufám, že ta skreč nepřišla od Karolíny. Třeba se jen odhlásila Kristýna, aby ještě stihla nějakej jinej turnaj když v kvaldě na Dubaj vypadla tak brzo ...
Reagovat
VlS
S&W vypadají v pořádku, ledovej pohled taky. Tak na Jelenu. Vzpomeň si na finále FC.
Reagovat
VlS
Sloane asi nebude mít takhle Češky ráda :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hrat s Luckou neni zadna lehka prace...;)

Nevim jestli vzpominky na FC Lucce pomohou, ono se mne zda, ze Jelena si spis letos vzpomnela na pekne zkracene prohozy...
...ale fakt je, ze tu visi otazka.... jestli se k nim vubec dostane...
Reagovat
Fandina
Jelena se zase rozpomněla na dobu, kdy byla Nr.1, možná že je to také od té doby, co s ní zhruba rok jezdí a trénuje bratr. A hodně dobře se pohybuje, takže držím palce. Šafi pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína dneska suprově na Camilu. 1.kolo má proti Flipkens, takže pomsta za Auckland? :)

Lucka parádně, a teď si pěkně pochutnat na Jeleně.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist