Šafářová v Charlestonu vyrovnala letošní maximum, na Serenu znovu nestačila

5. 4. 2013, 22:15
Aktuality 63
WTA CHARLESTON - Lucie Šafářová teprve podruhé v této sezoně porazila dvě soupeřky na jednom turnaji. Na zelené antuce v Charlestonu po Lučičové-Baroniové zdolala ve třech setech i Rumunku Soranu Cirsteaovou, do prvního letošního semifinále se ale nedostala. V repríze loňského finále prohrála i šestý vzájemný zápas se světovou jedničkou Serenou Williamsovou.
Lucie Šafářová

Lucii Šafářové hrála v Charlestonu na devátém letošním turnaji, ale teprve počtvrté se dostala přes svou první soupeřku. Další zápas se Soranou Cirsteaovou měla absolvovat už ve čtvrtek, tenistky však na kurt nepustil déšť. Dnes už se však dočkaly, šestadvacetiletá Češka vyhrála 6-3 5-7 6-1 a letos podruhé postoupila do čtvrtfinále. 

Šestá nasazená Šafářová zdolala Rumunku za necelé dvě hodiny a připsala si proti ní třetí vítězství ze čtyř zápasů. Dva duely na jednom turnaji vyhrála poprvé od halového turnaje v Paříži na přelomu ledna a února, kde došla rovněž do čtvrtfinále.

V boji o první semifinále od loňského srpna se brňenská rodačka utkala jen po zhruba hodinové pauze se světovou jedničkou Serenou Williamsovou, která hrála zápas 3. kola současně se Šafářovou. Jednatřicetiletá Američanka porazila 6-4 6-2 krajanku Mallory Burdetteovou a po triumfech v letech 2008 a 2012 tak v Charlestonu neprohrála už 12 zápasů v řadě. 

Serena WilliamsováSvětová devatenáctka Šafářová v Jižní Karolíně obhajovala loňské finále, ve kterém utrpěla debakl 0-6 1-6 právě se Serenou. A úspěšné odvety s patnáctinásobnou grandslamovou vítězkou se nedočkala. S domácí favoritkou prohrála 4-6 1-6 a ani v šestém vzájemném utkání na okruhu WTA tak nedokázala vyhrát. 

Šafářová sice v úvodu zápasu Williamsové dvakrát sebrala podání a vedla 4-2, bojovný výkon ale nestačil. Serena do konce zápasu získala 10 z 11 her a podle očekávání postoupila do semifinále.

Šafářová v Charlestonu může ještě obhájit alespoň svůj jediný titul ve čtyřhře. S Francouzkou Kristinou Mladenovicovou totiž postoupily už do semifinále, do kterého se dostaly díky výhře 7-6 6-1 nad americkou dvojicí Vania Kingová a Lisa Raymondová.

Serenu v boji o finále čeká první vzájemný zápas po více než třech letech se sestrou Venus Williamsovou. Dvaatřicetiletá Američanka v pátek zvládla rovněž vyhrát během pěti hodin dva zápasy. Po Varvaře Lepchenkové si poradila i s o 14 let mladší krajankou Madison Keysovou a vůbec jako první postoupila do semifinále.

Sestry Williamsovy se na okruhu WTA utkají počtyřiadvacáté. Úspěšnější je v duelech o rok mladší Serena, jež 13 zápasů vyhrála a jen 10 prohrála. "Už je to vážně dlouho, co jsem spolu hrály naposledy. Ale Venus je nejtěžší soupeřka, se kterou jsem kdy hrála. Myslím, že víckrát mě nikdo jiný neporazil.

Už na třetím z posledních čtyř turnajů se do semifinále dostala Jelena Jankovičová. Srbská tenistka potrzuje nárůst formy i v Charlestonu, kde ve čtrvtfinálovém kole smetla hladce 6-2 6-1 devatenáctiletou Kanaďanku Eugenií Bouchardovou a zaznamenala jubilejní 500. výhru na okruhu WTA.

"Už 500, vážně? O tom jsem nevěděla. Ale vyhrát 500 zápasů to už je pěkně dlouhá kariéra. A chcete-li toho dosáhnout, musíte hrát dlouhodobě konstantně," řekla osmadvacetiletá Srbka.

O finále si Jankovičová zahraje překvapivě se Stefanií Vögeleovou, která ve čtvrtfinále porazila druhou nasazenou a vítězku turnaje z roku 2011 Caroline Wozniackou. Třiadvacetiletá Švýcarka Dánku porazila 3-6 6-4 6-3, když získala posledních pět gamů zápasu a zajistila si souboj o své premiérové finále.

"Mým plánem bylo hrát agresivně a dostat soupeřku pod tlak. Na začátku jsem byla trochu nervózní, snažila jsem se hrát svou hru, ale v prvním setu to nefungovalo. Ale postupně jsem hrála čím dál lépe a i na konci jsem se snažila být agresivní při každém míčku," komentovala Vögeleová.

- WTA PREMIER CHARLESTON -
(USA / Jižní Karolína, zelená antuka, 795.707 dolarů)
páteční výsledky (04. 04. 2013)

Dvouhra - 3. kolo:
Šafářová (6-ČR) - Cirsteaová (11-Rum.) 6-3 5-7 6-1
S. Williamsová (1-USA) - Burdetteová (USA) 6-4 6-2
V. Williamsová (5-USA) - Lepchenková (12-USA) 6-2 4-6 6-2
Keysová (USA) - Matteková-Sandsová (USA) 7-6(4) 6-4

Dvouhra - čtvrtfinále:
S. Williamsová (1-USA) - Šafářová (6-ČR) 6-4 6-1
Vögeleová (Švýc.) - Wozniacká (2-Dán.) 3-6 6-4 6-3 
Jankovičová (9-Srb.) - Bouchardová (Kan.) 6-2 6-1
V. Williamsová (USA) - Keysová (USA) 6-4 6-4

Semifinálové dvojice:
S. Williamsová - V. Williamsová, Jankovičová - Vögeleová.

Čtyřhra - čtvrtfinále:

Mladenovicová/Šafářová (Fr./ČR) - Kingová/Raymondová (3-USA) 7-6(5) 6-1

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

63
Přidat komentář
Titan
Jinak Šafářovic holka se díky prohře se Serenou (za což ji asi nebudeme hanit) propadne o 6 míst a vypadne z první dvacítky, aktuálně na 25 místo...
Reagovat
tommr
jj Lucka se trochu propadne. Zavinila si to špatnejma výkonama na začátku roku. Ted v Charlestonu se s tím už nedalo nic dělat ...
V první dvacítce by jí ale mohla vystřídat Klára Zakopalová. Pokud udělá v Katowicích slušnej výsledek tak by se mohla posunout až na 19. místo ... :)
Reagovat
Titan
Klárce to moc přeji, bylo by super, kdyby se před tenisovým důchodem zvedla a ukázala mladším, jak zraje tenistka :-)
Jinak jsem si včera dělal cvičný žebříček vdaných tenistek. Většinou jde slyšet na okruhu "advantage miss ***", málokdy madam...
V první dvacítce je to Li Na, a pak až Klárka na hranici dvacítky, tedy co jsem pochytil. Pro mě je samozřejmě největší hvězda Královna matka Kim Clijsters, ale ta už jen trénuje...:-)
Reagovat
tommr
pro tenisty je manželství dost velká zátěž, pro tenistky ještě mnohem větší. Li Na má výhodu v tom, že její manžel taky dělá do tenisu ... :)
Reagovat
Titan
A když jsem si zde dělal "inteligentní humor" z toho, že další kolo už bude pro Caro jen bonus, tak jsem byl osočen z toho, že ji shazuji :-) No jo, holka je to milá šikovná, ale zrovna prožívá vztahovou krizi ze svou tenisovou raketou...;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Až na to, žes to psal už po 2. kole, přitom Caro ještě jednou postoupila. Bohužel to bylo bez boje kvůli zranění Petko, ale za to Caro nemůže... A že prochází nějakou krizí? No, výsledky z Indian Wells, Dubaje a Dauhá byly vzhledem k obsazení těch turnajů velmi dobré. Myslím, že Caro je na tom lépe než loni a nic na tom nemění ani dva poslední turnaje (Miami, Charleston), které se tolik nepovedly... A ještě než nás příště (v průběhu antukové sezony) budeš zase "obohacovat" svým "inteligentním humorem", tak bych ti rád oznámil, že antuka je pro Caroline nejméně oblíbeným povrchem.
Reagovat
Titan
Za to, že Petko odstoupila nemůže, tím pádem ani nemůže za to, že postoupila, to dá rozum :-) Karolajn by měla zapracovat na tom, ať je tenisová raketa zase jejím oblíbeným náčiním a taktéž povrch by se mohla naučit akceptovat :-) Jsou dva královské povrchy - tráva a antuka, zbytek je rozmazlenost. P.S. on to není jen Miami a Cherleston, ale především Kuala Lumpur.
Nešlo by ani o to, že prohrála, ale že to bylo s Qiang Wang (186), Muguruza (73) a Voegele (63)...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tráva a antuka? Jo, hlavně že se většinu sezony hraje na betonu... :D A co se týče toho Kuala Lumpuru, tak tam nebyla Caro úplně fit. Ale chápu, že se ti to zrovna moc nehodí do krámu (anebo to nevíš)...
Reagovat
Titan
Přesně tak, tráva a antuka. US Open a Australian Open jsou jen takové z nouze ctnost grandslamy. To, že se převážně hraje na syntetice je pouze pohodlnost. Povrch se otře hadrou, jednou za rok či dva se namaluje znovu a může se hrát prakticky bez údržby a starosti o počasí.
Caro nebyla fit, to se stává. A propos, mám nějakou zásobu pomerančů a citronů, takže se na mě Karolajn v případě potřeby může obrátit...:-)
Reagovat
dadaft
z nouze ctnost grandslamy???
a kujwa...
Reagovat
Titan
Přesně tak. Dva grandslamy v Evropě, to by v tom byl čert, aby nebyly také na jiných kontinentech. Asie nemá tenisovou tradici a Jižní Amerika nemá zatím ekonomický potenciál. Takže uděláme GS na pouštním kontinentu, aby v zimě nebyla nuda a klokani s králíky měli zábavu a přidáme Ameriku, páč by se tam mohli cítit dotčeni...
Reagovat
dadaft
ty jsi dobrý komik.
Austrálie je jedna z tenisově nejtradičnějších zemí světa.
Reagovat
Titan
Austrálie je Britská, takže má britskou tradici. Nevím, proč dublovat Wimbledon...
Reagovat
Bob
A proč ten vykřičník na konci? Tomu se musím vždycky smát.
Reagovat
tommr
tak překvapení to určitě bylo. Caro je pořád ještě hráčka první desítky a Voegelová je až ve druhý padesátce. Jiná věc je zase to, že na ten rozdíl v žebříčkovým postavení na kurtu vůbec nebyl znát ... :)
Reagovat
pepin
Tak vítězství Sereny mě nepřekvapilo, prostě je to tak, že pokud je zdravá, tak je to někde jinde a Lucka nebyla vyjímkou. Překvapilo mě vypadnutí Caro, pokud chce nahoru neměla by v takovémto zápase prohrát. Serena se tváří jak se tváří, je to její výraz v různých situacích a když se podíváme na jiné okolo, v podstatě bychom u každé něco našly.
Reagovat
Fandina
Přiznám se, že jsem včera jako obvykle usnula u televize a probrala jsem se, když na Slovak Sportu dohrávala Caro s Vogele Stefanie. Nevím, jestli Stefanie laufovala, měla výjmečný den, ale zápas dirigovala a hrála nádherné údery. Nikdy předtím jsem ji hrát neviděla, je to mladá holčina, ale Caro se svou celokurtovou a obranou hrou neměla šanci, nestíhala. Pokud takhle bude Stefanie hrát s Jelenou, tak by to mohl být zajímavý zápas a určitě by nemusela být bez šancí.
Co se týká včera Serena Lucka, tak Lucie hrála moc dobře a Serena se moc snažila, aby vyhrála, třeba chtěla hrát s Venus a proto trochu víc než jindy vkládala do hry emoce, tedy podle mě.
Reagovat
smazaný uživatel
Vogele neznam, ale v souvislosti s Karolinou uz me prekvapi malo co, Pistolnice v soucasne neforme take asi tezko mohla prekvapit - jen snad, ze v predchozich zapasech se mi libila, vcetne sedobile kombinace.. :-) K chovani Sereny - zminovany zapas jsem nevidela, ale dneska jsem se schvalne na kurtu pokousela uvest tommrovu teorii do praxe! Pomyslela jsem si o souperi uctive (po svych zkazenych micich), no ten ale dobre hraje, radost pohledet.. :-))) Vubec to nepomahalo a pripadala jsem si jako cvok. Pak jsem si normalne a k souperi neuctive zanadavala a hned jsem ten set dopodavala. Serenko, klidne bud na sebe neuctive prisna! ;-)
Reagovat
Fandina
Nezávidím žádné holce, která proti Sereně nastupuje. Předem ví, že si jde pro porážku. To je těžké toto.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak to je škoda. :( Po shlédnutí highlightů ale musím říct, že to byl asi dobrý zápas z obou stran. Caroline všechno vycházelo v 1. setu a to samé se dá říct o Stefanie ve druhém a třetím... Voegele je v Charlestonu takovou specialistkou na otáčení zápasů. Už potřetí otočila zápas z 0:1 na sety. Co se týče Caroline, prohra v zápase po zisku 1. setu vždycky zamrzí. Navíc je to škoda i z toho důvodu, že Caro určitě nebyla bez šancí ani ve druhém a 3. setu. Bohužel, v obou případech jí nevyšel závěr...

Tady jsou highlighty ze zápasu...
http://www.wtatennis.com/videos/article/3134317/title/charleston-voegele-vs-wozniacki
A tady rozhovor s Caroline, kde mluví o zápase, turnaji v Charlestonu a dalším turnaji...
http://www.wtatennis.com/videos/article/3134327/title/charleston-wozniacki-interview

Co se dá dělat. Čekal jsem víc od Any v Monterrey i od Caro v Charlestonu. Přesto pořád nepochybuju o tom, že obě dvě mají na to, aby byly v žebříčku o trochu výš. V některých zápasech to potvrzují. Chce to jenom častěji zvládat ty vyrovnané zápasy, kdy to třeba tolik nejde, anebo soupeřka hraje dobře. To se Aně v Monterrey ani Caro v Charlestonu bohužel nepovedlo... Ovšem přijdou další turnaje, kde Caro i Ana budou moct získat body. Hlavním cílem asi je, aby uhrály lepší výsledek na RG než loni (3. kolo).

Teď už pro mě turnaje v tomto týdnu zdaleka nejsou tolik zajímavé. Přesto aspoň dokážu říct, komu v současné chvíli přeju... V Charlestonu ve dvouhře Jeleně, protože dobrý výsledek před Fed Cupem by ji určitě povzbudil a to je dobře i pro Aničku. :) Ve čtyřhře určitě Kiki a Lucce, to je moc sympatická dvojka. A když jim to nevyjde, tak holt Andrejce (i když Huber moc nemusím). No a v Monterrey nemůžu přát nikomu jinému než Makiri, která má určitě svůj podíl na velkém zlepšení Caps v NHL. :)
Reagovat
dadaft
díval jsem se na první set a pak šel spát - nic nenasvědčovalo, že by měla Caro prohrát - v delších výměnách vítězila a k tomu sem tam přidala povedený útok nebo Stefanie nějakou UE (nicméně hrála dobře).
- - - ale co jsem si všiml, tak Stefanie hrála Caro hodně do forhendu. ..
Reagovat
pepin
No a vidíš, to je celý ženský tenis. První set někdo vyhraje 6-2, Ty si řekneš zbytečně se budu trápit u televize, je to hotové a ráno se probudíš a ono 3-6 a 1-6. Pokud nepadne poslední míček tak to člověk neodhadne. Většina z nich je hodně labilních a prostě to neustojí.
Reagovat
tommr
to si vážně zápas ten Caro se Stefanií neviděl? Že se nestydíš. Já ho na rozdíl od tebe viděl a můžu ti říct, že si v hodnocení vedle jak ta jedle. Stefanie Caro celej zápas jasně přehrávala a Caro se tak dlouho držela jen díky tradiční houževnatosti a pevnejm nervům. Ty naopak chyběly Stefanii, která promarnila spoustu brejkbolů. Caro neměla žádnou šanci se zápasem něco udělat - jen čekala na chyby soupeřky ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Až se nebude hrát v noci, tak se budu dívat. Potřebuju se taky trochu vyspat... No vidíš to, dadaft píše něco úplně jiného než ty, aspoň o 1. setu. Ani průběh nenapovídá tomu, že by Voegele byla nějak výrazně lepší. Třeba druhý set rozhodlo to, že za stavu 4:5 Caro ztratila svoje podání a ve třetím vedla Caro 3:1. Vůbec nezáleží na tom, kdo víc bránil a útočil. Hraje se na body a podle nich to byl vyrovnaný zápas, přičemž Caro byla lepší v 1. setu a Stefanie ve zbývajících dvou.
Reagovat
tommr
já jsem si jen dělal legraci - chápu, že nejde kvůli tenisu pořád ponocovat. Já bych se asi taky normálně nedíval, ale když už jsem vydržel až do konce zápasu Lucky tak jsem si to trochu protáh i o zápas Caro. Asi tomu nebudeš věřit, ale já se na její zápasy koukám strašně rád. A ten včerejší byl opravdu mimořádně zajímavej - přišel jsi o hodně ... :)
Jinak co se týče toho vyrovnanýho skóre tak to trochu klame. Většina zápasu probíhala tak, že Voegele tlačila, ale Caro se zuby nehty držela a Stefanie hodně šancí zbytečně promarnila. Jedno se ale Caro musí nechat - hrozně jí to slušelo a čím je naštvanější z průběhu hry tím je paradoxně hezčí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, zas o tolik jsem nepřišel, když Caro prohrála. Bych měl akorát smutnou noc... Jo, ty se strašně rád díváš na její zápasy a taky strašně rád fandíš proti ní, co? :D Stejně máš ke Caroline zvláštní vztah. Ona se ti líbí jako žena a přesto jí nepřeješ jenom kvůli tomu, že je v žebříčku nedaleko za Petrou. To já bych takhle dělat nemohl. Když mám k někomu city, tak nekoukám nalevo ani napravo. :) Jinak holky musely hrát zase v legínách, tak to nebylo úplně ono. Ale Caroline to samozřejmě sluší pořád, na tom se my dva asi shodneme... Kouknul ses na to video, jak jsi tenkrát chtěl po mně odkaz? Myslím to, jak Caro fotila svou kolekci spodního prádla. :)
Reagovat
tommr
no shodneme se určitě na tom, že je Caro hezká holka. Ne vždy jí to ale sluší - byla doba kdy chodila hrozně postrojená a vypadala jako obtloustlá baletka - viz třeba ta notoricky známá reklama TA. V poslední době ale trochu zhubla, má vkusnější oblečení a vypadá opravdu skvěle ... :)
Co se týče toho fandění tak to už jsem vysvětloval mockrát - fandím jen Petře a do určitý míry samozřejmě i ostatním Češkám pokud nehrajou právě s Petrou. Caro beru jako největší konkurentku Petry a navíc nesnáším ten její herní styl ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lůca s Kristinou, Nasťa a snad ještě Ula - budu muset asi vymodlit.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jankovic-Voegele...super:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Super.:) Sam také super, potvrdil, že je velký Muž...:) 0:2 by nemělo tu správnou šťávu.
Reagovat
smazaný uživatel
No mně Sam potvrdil akorát to, že je poslední dobou pěkně marný...to samé Vik. Celkově to byl dost ošklivý zápas, ale podle mě byl klíčový. Teď už by si USA postup měla pohlídat, v deblu je jistota v podobě Bryanů a souboj týmových dvojek taky vyznívá pro ně...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak debl skoro jasnej, o tom žádná. Jinak, dlouhej Janek má také do své formy daleko.:) Pro mě naprosto otevřený. Monaco hraje taky naprostou pastelku a smáznul Uspávače ve třech..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Co je na tom super? Semifinále Caro - Eugenie by bylo mnohem lepší (krásnější). :D Ale jinak mi postup Jeleny vůbec nevadí. Právě naopak, teď jí v Charlestonu přeju ze všech nejvíc. I když proti Stefanie to bude těžké a to už vůbec nemluvím o případném finále...
Reagovat
tommr
na Serenu nestačila i když udělala o pár her víc než loni ve finále. V prvním setu se sice Lucka dostala do vedení 4:2, ale Sereně stačilo trochu zabrat a set ještě v pohodě vyhrála. V druhým setu to už byla úplně jednostranná záležitost ...
Musím se přiznat, že Serenu na jednu stranu obdivuju, ale na druhou stranu už mi začíná šíleně lízt na nervy. To její věčný rozhazování rukama a otrávený obličeje když něco zkazí jsou strašně otravný a hraničí to se zesměšnováním soupeřek. Chtělo by to, aby se na okruhu konečně našla nějaká hráčka, která by jí pořadně vyprášila kožich ...
Reagovat
smazaný uživatel
proc si myslis, ze to zesmesnuje superku?? Myslim, ze to je jen jeji boj sama se sebou a rozhodne tim nic nesmeruje k souperce...
Reagovat
lars
Mozna Serenu vyprasi nejaka antukarka na granslamu v Parizi
Reagovat
tommr
protože tím demonstrativně dává najevo, že soupeřka je pro ní vzduch a jediný co jí může porazit jsou její vlastní chyby. Do určitý míry je to sice pravda, ale je to hlavně neúcta k soupeřkám ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jako tommr, to jí kapku křivdíš, ona se rozčiluje na sebe, a nedává najevo něco směrem k soupeřce. Není to nic nádherného, koukat na taková gesta, ale mluví z tebe vůči ní nějaká zášť nebo nasranost. Se podívej na mraky jinejch, jak se chovají ony. A nemusíme chodit daleko, to věčný lámání se a "štěkání" Petry, taky není zrovna z nejpohlednějších, ale důležitej je výsledek. Tě nikdo nenutí se dívat. Bych tě chtěl vidět, kdybys tam hrál dva zápasy takhle rychle za sebou, jak by ses koncentroval nebo tvářil ty. A u ní je to ve většině případů stejně o tom, jak hraje ona, tak co. Petra to má podobně.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud máš na mysli vyprášit, něco ve stylu Rosol vs Nadal, tak to zvládne asi jen Petra.:) Dotčeným se za použitý příměr předem omlouvám.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ona, ale tyhle ksichty dela jen, kdyz se ji nedari, tj. hraje nemozne. Kdyz ji souperka prehrava, tak to rozhodne nedela, max. da najevo zoufalstvi, ze s tema uderama souperky nejde nic delat, a to spis souperku potesi, nemyslis? :)
Reagovat
tommr
však já se taky na Serenu poslední dobou radši nekoukám když nemusím. Včera ale hrála s Luckou a to jsem si samozřejmě nemoh nechat ujít ... :)
Jinak máš ale pravdu - mluví ze mě určitá naštvanost. Ta její skoro neporazitelnost ve spojitosti s těma teatrálníma gestama po každým pokaženým míčku mě strašně štve. Chtělo by to prostě aby jí už taky někdo začal pravidelně porážet, ale taková hráčka je zatím v nedohlednu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak aby někdo začal pravidelně porážet zdravou Serenu, to asi ještě ne. Ale občas už jí ty mladší hráčky určitě porazí (jako třeba Vika v Doha), a s přibývajícím věkem toho může přibývat, takže se určitě dočkáš.:))
Jinak k těm gestům ještě - včera je dělala zásadně v momentech, kdy měla buď špatný postoj při úderu, timing, a nebo když špatně rozehrála výměnu a fiftýn získala po chybě Lucky, která se netrefila do prázdného kurtu. A taky jí dělala problémy koncentrace v dlouhých gamech. Když zahrála Lucka dobře a získala míček, tak Serena nic nedělala. Souhlasím s tím, že když hraje soupeřka dobře, tak má v obličeji maximálně pocit zmaru, že s tím nejde nic dělat. Je prostě perfekcionistka, chce zahrát každý úder dobře, na tom není nic divného, chápu jí. A protože je emotivní člověk, neudrží to v sobě a nadává si. No a vlastně nesmíme zapomínat, že je to Serena, kterou to prostě někdy nebaví a chce být brzy v šatně, takže ji štve, když kazí a prodlužuje tím svůj pobyt na kurtu.:)) Naštěstí s Češkami hraje málo, takže na ní moc koukat nemusíš.:))
Reagovat
smazaný uživatel
Jako bys neznal přísňáka tommra. :D Sice má Serena občas pomalejší začátky zápasů, ale myslím si, že v Charlestonu získá svůj další titul. Semifinále proti Venus může být hodně zajímavé. Už ani nevím, kdy spolu hrály naposledy. Venus má z aktivních tenistek proti Sereně asi nejpřijatelnější bilanci, ale ty její výhry už jsou staršího data... No, já teď v Charlestonu přeju Jeleně, ale překvapilo by mě, kdyby titul nezískala Serena.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že spolu hrály naposledy ve finále TM v r. 2009. Jj, taky čekám zajímavý zápas, obě se dobře znají a myslím, že to bude jako vždy otevřené. Klidně bych tipl i Venus, ale muselo by jí chodit první podání. Každopádně myslím, že vítězka turnaje vzejde z tohoto zápasu, i když taky byly časy, kdy Jelena uměla Serenu pořádně prohnat a porazit.:))
Reagovat
smazaný uživatel
A vlastně Jelena v tom finále ještě taky není....Včera jsem Stefanii s Caro neviděl, takže nevím, jak která hrála.
Reagovat
pepin
Myslím si, že Serena ségru v pohodě dá, nejsem přesvědčený, že je Venus v takové formě, aby ji vyklepla. Serena je ted hrozně sebevědomá a hned ji tak něco nerozhodí. Ovšem pokud bude chtít.
Reagovat
smazaný uživatel
To je možné, že jí dá v pohodě. Já Venus na turnaji neviděl, takže nevím, v jaké je formě.
Reagovat
VlS
Serena zaslouženě pokračuje v jízdě, ale Lucka rozhodně nezklabmala a moc se mi líbilo jak hrála. já bych ji pro FC neodepisoval. Tak Luci, teď ještě tu třetí dnešní šichtu v deblu.
Reagovat
Fandina
Lucka hrála super, ale Serena je teď jinde.
Lucko držím palce do debla a pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Lucce a gratulace Jeleně k semíčku!!!:-)))
Reagovat
dadaft
pokus o vtip? ))
Reagovat
smazaný uživatel
Jakej vtip?:-(
Reagovat
dadaft
jak jakej vtip?
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, kde se pokouším o vtip:-D...gratuluju Lucce k tomu, o čem informuje článek- dostala se do boje o semifinále...a Jeleně gratuluji k semifinále, který už má jistý.
Reagovat
dadaft
ó pardón, já to nějak popletl a četl "gratulace Lucce a Jeleně k semíčku".

ale super zápas. natři to mašině Lucy. ))
Reagovat
Fandina
Šafi se snaží moc
ale mě chytá bezmoc
když vidím jak pěkně hraje
a skore taje
jak jí Serena válcuje ...
Reagovat
smazaný uživatel
V poho, asi jsem to napsala trochu nešikovně...
No, tak máme semifinále sester Williamsových...předpokládám, že z tohohle semíčka vzejde vítězka turnaje.
Reagovat
Karl
Zatím pěkné utkání. Lucka už vede 3:2 s brejkem. Snad jí to vydrží, ne jako v první gamu, kdy Serenu brejkem a poté si prohrála podání čistou hrou. :)
Reagovat
Karl
Serena zatím vypadá nějak unaveně. Zřejmě dnes není ve své kůži. I po vyhraných míčích rozhazuje rukama, jako kdyby udělala UnE. Pooojď Luci.
Reagovat
Karl
Serena právě získala první set, kdy se jí povedl dokonalý obrat z 4:2 na 4:6 :(((
Reagovat
smazaný uživatel
Na tak hnusný tenis se musím dívat.
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkná fotka
Reagovat
smazaný uživatel
http://tenisnovinky.blog.cz/ :))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist