Šafářová vydřela postup do osmifinále. Kvitová a Siniaková ve Wimbledonu dohrály

2. 7. 2016, 16:02
Aktuality 494
Lucie Šafářová si potřetí v řadě zahraje ve Wimbledonu osmifinále. Česká tenistka dnes vydřela postup přes Slovenku Janu Čepelovou, kterou zdolala 4-6 6-1 12-10. S turnajem v All England Clubu se naopak už ve druhém kole loučí dvojnásobná šampionka Petra Kvitová, jež prohrála 5-7 6-7 s Ruskou Makarovovou. Dohrála také Kateřina Siniaková, která nestačila na favorizovanou Polku Radwaňskou.
Lucie Šafářová (© Getty Images)

Lucie Šafářová letos už podruhé otočila ve Wimbledonu zápas z mečbolu, Slovenku Janu Čepelovou dnes zdolala po obrovské bitvě 4-6 6-1 12-10 a je v osmifinále. Do této fáze grandslamu na trávě v Londýně se dostala třetím rokem v řadě.

S Čepelovou, která letos ve Wimbledonu senzačně vyřadila světovou dvojku a vítězku Roland Garros Garbiňe Muguruzaovou, bojovala Šafářová dohromady dvě hodiny a 36 minut. Zápas však byl několikrát přerušen kvůli dešti.

Osmadvacátá nasazená Češka v úvodním duelu odvrátila deblové partnerce Bethanii Mattekové-Sandsové tři mečboly, dnes ji dělil jediný míč od vyřazení na konci třetího setu za stavu 8-9 a 30-40, Slovenka však při mečbolu zahrála return do sítě.

V úvodní hře první sady Šafářová odvrátila tři brejkboly a pak šla do vedení 3-0, o náskok ale přišla. Za stavu 3-3 a 40-40 byl duel poprvé přerušen. Po návratu si Češka prohrála servis a ztratila první set 4-6, načež hráčky znovu spěchaly do šatny.

Druhý set Šafářová začala stejně jako první a rychle vedla 3-0. Tentokrát výhodu udržela, přidala další brejk a druhý set vyhrála hladce 6-1. V hledišti Šafářové fandil i krajan Radek Štěpánek, s kterým budou hrát v Londýně soutěž ve smíšené čtyřhře.

Třetí set dvakrát přerušila přeháňka, nejdříve za stavu 2-2 a pak při skóre 3-3. Pak rodačka z Brna ztratila dvě hry a Čepelová podávala na vítězství, loňská finalistka Roland Garros ale zahrála odvážně, srovnala a v 21. gamu se jí povedl klíčový brejk. Zápas dopodávala a vydřela postup. Ve 4. kole vyzve osmadvacátou nasazenou Češku Jaroslava Švedovová, jež v Londýně přehrála Němku Sabine Lisickou.

"Jsem ráda, že se daří. Že jsem ve druhém týdnu a jede se dál. Super!" radovala se Šafářová a ocenila výkon kvalifikantky Čepelové, až 124. hráčky světa. "Musela jsem bojovat. Jana hrála výborně a její umístění v žebříčku hodně klame."

Kvitová dohrála ve druhém kole
Petra Kvitová
dohrála před rokem při obhajobě titulu z roku 2014 ve 3. kole. Letos neprožívá úplně povedenou sezonu a doufala, že se ve Wimbledonu znovu chytí. V utkání s Ruskou Jekatěrinou Makarovovou se hodně snažila, chyběla jí ale jistota, přesnost a uvolněnost v úderech, což proti pětatřicáté hráčce žebříčku nestačilo.

Zápas Kvitové s Makarovovou začal v pátek, kdy česká tenistka ztratila úvodní set poměrem 5-7. Pak byl zápas přerušen kvůli dešti. Také dnešní dohrávku dvakrát narušilo počasí, Češka za stavu 5-4 nevyžila setbol a sadu ztratila v tie-breaku poměrem 5-7. Dvojnásobná vítězka z All England Clubu tak má za sebou nejhorší výsledek na londýnské trávě od roku 2009, kdy se rozloučila hned po prvním duelu.

Kvitová vypadla ve druhém kole stejně jako na lednovém Australian Open. Ve Wimbledonu hrála hůře jen při své premiéře v roce 2008 a o rok později.

"Nemůžu si vyčítat, že bych do toho nedala všechno. Jsem ráda za to, jaká to byla úroveň a jak jsem to odehrála. Ráda bych, aby to dopadlo jinak, ale ona mi v důležitých momentech nedala nic zadarmo, musela jsem si to uhrát a to jsem vždy zkazila. Bojovala jsem, ale nešlo to," řekla Kvitová novinářům.

"Nechyběla mi sebedůvěra, spíš jistota," přemýšlela šestadvacetiletá hráčka, proč hodně kazila. "Celý zápas jsem jednodušší kratší míče nezahrála nejlíp, nedařilo se mi je zabíjet. Hodně jsem jich minula, což mě asi stálo vítězství. Věřila jsem, že to otočím, ale nepovedlo se."

Kvitová jako poslední ze všech dohrávala zápas druhého kola až v sobotu odpoledne. Celý týden totiž narušovalo počasí. "Bylo to divné. Cítila jsem se uvězněná ve druhém kole," konstatovala s úsměvem. "Byl to zvláštní turnaj, těžko se to popisuje. Několikrát jsem čekala skoro celý den, jestli mě pustí na kurt. Pořád se nervujete a snažíte se soustředit, což bere energii. Ta mi teď možná scházela."

Příští soupeřkou Makarovové bude pravděpodobně v neděli další česká hráčka Barbora Strýcová. Strýcová má s Ruskou bilanci 2-1 a ve slavném londýnském klubu na ni narazí již potřetí v kariéře.

Kateřina Siniaková postoupila ve Wimbledonu poprvé v kariéře do třetího kola grandslamového turnaje, na první osmifinále však dvacetiletá Češka v Londýně nedosáhla. Siniaková dnes nezaskočila  přesně hrající Polku Agnieszku Radwaňskou, s níž prohrála hladce 3-6 2-6.

"Myslím, že jsem nehrála špatně a dodá mi to sebevědomí. Budu trénovat, aby se to stále zlepšovalo. Je dobře, že jsem si zahrála s top hráčkou, a myslím, že na ně mám," řekla Siniaková.

Postupem do 3. kola si dvacetiletá hráčka vylepšila grandslamové maximum. "Nemůžu být spokojená, protože to dneska nevyšlo, ale úspěch to rozhodně je." V příštím vydání žebříčku WTA se vrátí do světové stovky a do konce roku má odvážný plán. "Ráda bych to viděla v padesátce. Hru na to mám, musím to vylepšovat a makat a bylo by to super, kdyby to na konci sezony bylo," řekla Siniaková.

Před prvním deštěm stihly dohrát 1. kolo deblistky Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká. Šesté nasazené stříbrné olympijské medailistky z Londýna porazily čínský pár Liang/Wang až po boji a třech dnech 7-6 3-6 9-7.

Karolína Plíšková a Julie Görgesová vstoupily do Wimbledonu hladkou výhrou 6-1 6-2 nad česko-slovenským párem Denisa Allertová/Karolína Schmiedlová a postoupily tak do druhého kola.

Úvodní utkání zvládly v Londýně také Květa Peschkeová s Němkou Annou-Lenou Grönefeldovou, které přehrály 5-7 6-2 6-1 rusko-italskou dvojici Světlana Kuzněcovová/Roberta Vinciová.

V Londýně dnes fouká silný vítr a mraky se nad areálem rychle střídají. Dost často svítí i sluníčko, ale do toho občas drobně prší a hrát na vlhké trávě je nebezpečné. Déšť narušil čtvrtý z šesti dnů turnaje a organizátoři již rozhodli, že se poprvé po 12 letech a počtvrté v historii bude hrát také první neděli.

• WIMBLEDON 2016 •
Velká Británe, tráva, 13.163.000 liber
sobotní výsledky žen (02. 07. 2016)
Dvouhra - 2. kolo:
Makarovová (Rus.) - Kvitová (10-ČR) 5:7, 6:7 (5:7)
Bacsinszká (11-Švýc.) - Niculescuová (Rum.) 4:6, 6:2, 6:1
Stephensová (USA) - Minellaová (Luc.) 3:6, 7:6 (8:6), 8:6
Dvouhra - 3. kolo:
Šafářová (28-ČR) - Čepelová (SR) 4-6 6-1 12-10
Radwaňská (3-Pol.) - Siniaková (ČR) 6:3, 6:1
Kerberová (4-Něm.) - Witthöftová (Něm.) 7:6 (13:11), 6:1
Keysová (9-USA) - Cornetová (Fr.) 6:4, 5:7, 6:2
Cibulková (19-SR) - Bouchardová (Kan.) 6:4, 6:3
Halepová (5-Rum.) - Bertensová (26-Niz.) 6:4, 6:3
Doiová (Jap.) - Friedsamová (Něm.) 7:6 (7:1), 6:3
Švedovová (Kaz.) - Lisická (Něm.) 7:6 (7:2), 6:1
Čtyřhra - 1. kolo:
Hlaváčková, Hradecká (6-ČR) - Liang Čchen, Wang Ja-fan (Čína) 7:6 (7:3), 3:6, 9:7
Karolína Plíšková, Görgesová (8-ČR/Něm.) - Allertová, Schmiedlová (ČR/SR) 6:2, 6:1
Peschkeová, Grönefeldová (ČR/Něm.) - Kuzněcovová, Vinciová (Rus./It.) 5:7, 6:2, 6:1
Strýcová, Krajiceková (ČR/Niz.) - Erraniová, Kalašnikovová (15-It./Gruz.) 4:6, 7:5, 6:2
Garciaová, Mladenovicová (2-Fr.) - Voráčová, Schuursová (ČR/Niz.) 6:2, 6:2
Čtyřhra - 1. kolo:
Krejčíková, Sa (ČR/Braz.) - Stosurová, Peers (Austr.) 6:4, 4:6, 6:4

Komentáře

494
Přidat komentář
Frick
Tak Lucka s Radkem by se ve druhém kole (do kterého jdou na BYE) mohli utkat s Jirkou a Katkou.

To jsou věci!
Reagovat
Frick
http://sport.idnes.cz/safarova-po-postupu-do-osmifinale-wimbledonu-fax-/tenis.aspx?c=A160702_231844_tenis_par

Nějak se mi nelíbí, že do toho tahá ještě ten mix s Radkem.

BTW: Je šance na dva český páry s v mixu na OH nebo ne?
Reagovat
misa
Účastní se jen 16 párů, takže asi ne.
Reagovat
vibbi
Ano, nekde psali, ze muzeme mit dva.
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě naše Kvitová zase udělala o studu!!!!!!!!!!
Reagovat
Nola
ostudu? silne slova...podla tvojho metra, si kazdy hrac, ktory prehra s nizsie postavenym hracom vyrobi ostudu...aj Serena dokazala par krat vyhucat v uvodnych kolach, Petrin cas pride o rok

Petrin zapas sa kryl s Nolem, nesledovala som ho, ten si tiez vyrobil obrovsku ostudu....

hanbit sa mozu jedine lajnovi :D
Reagovat
a.magerova
Cože ?!!!
Už si zasedli i na Noleho, tak to je hnus velebnosti !!!
Ale je pravda, že Nole měl ke konci nula Jestřábů, takže tak.... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel no... je to anglosaské spiknutí proti Slovanům, jak tu včera odhalil FU. Schválně kdo je vynálezcem HE - Paul Hawkins. Co je zač? Brit. Odkud je hlavní konkurent Noleho? Z Británie. Odkud je hlavní konkurentka Petry? Z USA, kterým teď Britové neskrývaně lezou do zadku. Takže jsme doma.
Reagovat
smazaný uživatel
Mozna nabuduce
Reagovat
smazaný uživatel
Verim,ze Agnesa Radwanska zasekne D.Cibulkovu
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak se to nakonec stihlo dohrát... :(
Reagovat
kada.tom
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/schedule/schedule14.html

Pořadatelé dostali rozum a i program na Centre court začne už v 11:30 (CEST) a nás může těšit, že jako třetí bude na něm hrát Tomáš se Zverevem. Před ním Serena a program tam otevře Vinci s Vandeweghe.

Jirka bude hrát znovu na Court No. 1, a to jako třetí v pořadí (takže se bude asi krýt s Tomášem). Bára s Makarovovou hrají na Court No. 3 jako druhé v pořadí.

Jinak tedy zítra hodně málo singlů (prostě dohrávky 3. kol), ale to ničemu nevadí, zítra to bude hlavně o čtyřhrách a taky začnou pořádně boje juniorů.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš na centru, no teda :-) A Vandeweghe zase, nevymlouvejte se, že je to kvůli Robertě :D
Reagovat
kada.tom
no, je fakt, že Vinci je nasazená šestka, ale teda spíš bych si na centru dovedl představit Sloane se Světlanou :-) ... ale za Tomáš jsem rád, Centre si ten jeho zápas se Zverem zaslouží :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to protekce USA. Zoufalí Britové nevědí, co dělat bez EU, tak se snaží vetřít jako nový stát do americké Unie. Já bych to na jejich místě udělal taky. Jen si bude muset Alžběta zvyknout na oslovení "paní guvernérko".
Reagovat
smazaný uživatel
až bude zeď kolem celých USA, tak budou mít stejně smůlu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ta zeď se postaví i na zámořských územích. Např. zabetonují Channel Tunnel.
Reagovat
kada.tom
Hotovo šmitec. A Jo-Wilfried získal set, takže Isner to ještě nemá jistý :-)
Reagovat
misa
5-5 a jde se spát :)
Reagovat
janek_da
co se člověk na TP nedozví. Petra je špičková antukářka.
Reagovat
FulnekUltras
když se ta cihla pořádně uvláčí... ;)
Reagovat
Frick
Těch pár mm mne se.re....

:-/

Polska kurwa!
Reagovat
kada.tom
žádná taková, s kurwou bude hrát ve 4. kole, si pleteš milej zlatej :-)
Reagovat
misa
Lucka bohužel přišla o servis :-((
Reagovat
misa
Blonďatá Darja naštěstí taky, 3-3.
Reagovat
misa
Lets go a come on od Rusek :) Je vidět, že jejich kultura se světem prohrává...
Reagovat
smazaný uživatel
tak jistě, a není to vidět jen na tenise :-)
Reagovat
misa
Ale Gavrilova řve na Kasitkinu ty. Překvapuje :)
Reagovat
Dobry-den
Ježiši, jak já tu Gavrylku nesnesu. Pojďme Bucy!
Reagovat
misa
Beth nedala snad jediný první servis.
Reagovat
historik
jako jediné přerušilo, když všude jinde se pořád ještě hraje?
Reagovat
kada.tom
protože byl dohrán set a další nemá cenu začínat, stejně se bude za chvilku přerušovat všechno
Reagovat
historik
pouille vypadal dost naštvaně, 2-3 gemy mohli v pohodě ještě dát
Reagovat
kada.tom
to asi jo, ale počítám, že přerušovat budou už všechno ... je 21h, a to se prostě končí kvůli tmě
Reagovat
kada.tom
už je přerušen i Gasquet s Ramosem-Vinolas
Reagovat
horska.kraslice
Hleďme, kanáři zpívají i v deblu. Lucko a Bětko, tak ve třetím setu neusnout na vařínech!
Reagovat
misa
naděluje kanára, třetí set řeká.
Reagovat
kada.tom
Tak dneska byla Aga naprosto famózní. Vyšlo jí absolutně všechno, Siniakovou naprosto rozebrala a nepovolila jí nic. Absolutní minimum chyb a fenomenální přesnost a chytrost. A taky docela dost winnerů od Agy, pár perfektních oboustranných výměn a skvělý prohoz na závěr. U sítě úsměvy, Kateřina moc dobře ví, že dneska neměla šanci.

Krásný výkon a snad podobný podá Aga i v zápase s Cibulkovou.
Reagovat
smazaný uživatel
Cibuľa jí smete z kurtu jako minule.
Reagovat
A.R.R.
Aga dnes čarovala :-)

Katku jsem dlouho neviděl, dnes odehrála velmi solidní zápas a je vidět, že zamakala na servisu.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska by na Radwanskou neměl nikdo. Za tím si stojím.
Reagovat
A.R.R.
Kéž by si to vzala i do zápasu s Domčou :-)
Reagovat
historik
jj podle výsledku dostala katka sodu, ale herně to bylo dobré
Reagovat
Ma3ek
Ten Pouille dúfam že nevyradí Delpa to by bolo velmi smutné aby mal pouille dnes jeden zo svojich zazračných dni a v dalsom kole by po hanebnom výkone letel bojuj Delpo
Reagovat
kada.tom
Zatím poměrně snadná práce, Aga je dneska hodně přesná ... zatím
Reagovat
misa
Lucka už zase hraje :)
Reagovat
misa
Dokonce je i přenos.
Reagovat
misa
Bethanie nemá tak dobrý servis a Lucka není tak dobrá síťařka a často volej nezabije. Takže 2-5.
Reagovat
horska.kraslice
2:6 už :-(
Reagovat
FulnekUltras
rok 2017 to jistí. Nole si musí počkat taky... ;)
Reagovat
historik
bohužel na druhé straně je ten kdo je
Reagovat
Nola
Murray v sukniach....
Reagovat
FulnekUltras
antitenistka žabka pinkalka ;)
Reagovat
Nola
Agu miloval moj byvaly, vsetko dobehne, vrati aj z prveho radu tribun, Andy detto, su to kvalitni, technicki hraci, ich hra funguje, kym nestretnu lepsieho hraca, alebo ich niekto nevystriela z kurtu
Reagovat
FulnekUltras
Tak žabka je to pěkná ;), Petře na ni momentálně chybí cca 3 kg energie v živém sádle... ;)
Reagovat
misa
Statistiky zápasu:
http://www.wimbledon.com/en_GB/players/overview/wta310553.html

54 winnerů, 50 ue a na síti 22/31. Potěšilo mě, že mečbol proměnila volejem :) Překvapilo mě, že naběhala víc než soupeřka (ale často se nechávala zatlačit a Jana jí honila, takže asi jo).
Reagovat
sprchon
Ta síť se mi u Lucky líbí. :) Pořád ví, že může něco zlepšit a taky že na tom pracuje.
Reagovat
kada.tom
Aga set :-)
Krásně!
Tak ještě jeden a žádný dramata jako s Konjuh!
Reagovat
bIbec
Katka dneska rozhodně nevyhraje, ale stejnak se mi moc líbí.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
kada.tom
Bára s Krajicekovou krásně otočily debla a jdou dál :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jedna jediná dvojhra, Havrillo? Co těch 5 mužských singlů tam.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale v ČT musí být asi dost naštvaní. Koupili práva na TM a po dnešku to vypadá, že to bude letos bez české účasti. Zato na WTA Elite by mohl být Češek přehršel. :-)
Reagovat
misa
No jo. Jedině, že by Bára uhrála ve W. aspoň sf. nebo Lucka finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Nerad to říkám, ale asi to neklapne..
Reagovat
FulnekUltras
než se ČT rozhoupe, bude u nás znovu socialismus
Reagovat
historik
tvl co má katka ještě víc dělat?
Reagovat
Dobry-den
nepinkat a řezat
Reagovat
smazaný uživatel
http://sport.idnes.cz/kvitova-po-prohre-ve-wimbledonu-da1-/tenis.aspx?c=A160702_201815_tenis_par
Reagovat
FulnekUltras
redaktůrkem pouze veleopatrnicky naznačená "nevlídnost" pořadatelů...

jinak ze začarovaného kruhu se vždycky vystupuje tam, kde jsme do něj vlezli - což rozhodně nebylo přede dvěma měsíci, Peti...
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, vyhazov Kotyzy nebyl ten vstup do začarovaného kruhu.
Reagovat
FulnekUltras
kde ho tedy vidíš, Jirko ?
Reagovat
smazaný uživatel
V nevydařených zápasech. Co chybělo ve Stuttgartu, aby prošla do finále?
Reagovat
FulnekUltras
čili stejně jako zatím ;) Peťa...Stuttgart nebyl špatný, ale bohužel už jenom takový setrvačný záblesk ze tmy...
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš náznak, jak to bude vypadat, až si to sedne. ;-)
Reagovat
FulnekUltras
jak dlouho může sedání ještě trvat? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
To nevím. Franta není agentura Nemožné na počkání, zázraky do tří dnů. ;-)
Reagovat
FulnekUltras
ono zábava je to ze začátku vždycky - dokud člověk nezjistí, že si sedl tak trochu mimo... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Vlastní zkušenost? ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
janek_da
no, já si pamatuju na její prase na MP. Čili buď rád jak to v S. vůbec dopadlo
Reagovat
kada.tom
wow, neskutečná výměna ukončená precizním lobem :-)
Reagovat
kada.tom
a další, možná ještě lepší .... wooooow
Reagovat
smazaný uživatel
Katka nehraje vůbec špatně .
Reagovat
d@ve
Ale Aga ještě líp.. :)
Reagovat
misa
Nejdříve ji Lucie vyřadí v singlu a pak se jí odrovná před 1. kolem deblu, takže bude skoro nepoužitelná.
Reagovat
sprchon
Mi připadá slabá... Pokud se toho Katka nezalekne, tak může vyhrát. :)
Reagovat
smazaný uživatel
pokud Aga bude chodit na síť :D nesmí Katka moc kazit, jinak rány dává pěkné, když jsem ji viděl naživo.
Reagovat
smazaný uživatel
už ma riadne irituje, že Dominiku mnohí volajú cibule!!!!!! Dokonca aj s veľkým C. To ju až tak neznášate či ju chcete len zosmiešniť? Je to skvelá tenistka a nezaslúži si to. Svoje tenistky menujete ešte aj zdrobnelinkami a ňu len cibule a cibule. bodka
Reagovat
Frick
Ok, je to děvka.
Reagovat
smazaný uživatel
fuj
Reagovat
Frick
https://www.instagram.com/p/BHPmroaAg9R/

tady prostě vypadá jak děvka.
Reagovat
kada.tom
+1
Reagovat
smazaný uživatel
Cibule, hezké české slovo, nemyslím to ve zlém, prostě se to nabízí. Sympatická mi ale není.
Reagovat
historik
není mi sympatická, Kolikrát tam řve to svoje pome po chybě soupeřky. Má na to snad každý právo ne?
Reagovat
misa
Dnes se radovala jako po postupu do semifinále. Přitom 3. kolo a jednoznačné skóre 6-4, 6-3.
Reagovat
Ma3ek
myslím že to je genialne že sa tak povzbuduje samé pozitivne reakcie aj ked sa nedarí a to je najdoležitejšie
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pedronegro
to je těžký, když ona tak i trochu vypadá :), co šalotka?
Reagovat
vrabejka
Tak já jsem myslel že je to přezdívka
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. Je to Slovenka, takže je to Cibuľa. Pro kada.tom: čte se to "čobolka".
Reagovat
vrabejka
Koukám že Hewitt má dlouhé zápas stále rád. 4H zápas ve čtyřhře :D paráda!
Reagovat
Frick
Dnes chcu od tebe druhou Katyň!
Reagovat
kada.tom
Come on AGA!!
Reagovat
Frick
Si teda umíš vybrat partnerku do debla...
Reagovat
vrabejka
Madison zvládla fyzický naročný zápas s Alize a slaví postup do osmifinále :)
V něm čeká Simona na ten zápas se hodně těším :)
Reagovat
smazaný uživatel
Katka Siniaková by měla hrát ješte dnes, ne? :-)
Reagovat
historik
jj už se rozehrávají
Reagovat
tommr
už se rozehrávají. Přímej přenos bude na Nova Sportu 1 ... :)
Reagovat
tommr
bylo by hezký kdyby došlo ještě na další česko-slovenský derby. Možnosti jsou celkem tři: Cibule se ještě může potkat s Katkou, s Bárou a s Luckou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
o kom píšeš? Takú nepoznám
Reagovat
vrabejka
Bohužel dnes Dominika předvedla famozní výkon a nedala Genie šanci. Genie se měla vrátit v 1.setu tam šance byla ale ve 2.setu už ne.
Dokonce bych řek, že dnes by Cibulkovou měla problem porazit jakákoliv holka.
Ale tak Genie může být spokojená 3.kolo bylo asi maximum, její hra jde nahoru, tak snad už nebude mít takové výpadky.
Snad mi náladu spraví Madison, která to snad dá.
Reagovat
FulnekUltras
cibulka v těžkým laufu...
Reagovat
Nola
Dominika neskutocne, ide ti karta, sklamanie u panov skvele vynahradzas...
Reagovat
kada.tom
v duelu dvou mnou hejtovaných nemůžu být nic víc, jak spokojen :-D
je úplně jedno, která letí, hlavně že některá :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Doufam, že tu Cibuli v příštím někdo porazí, ať už Katka (1% pravněpodobné) nebo Aga. :-)
Reagovat
Nola
Agu porazila 2 x v rade.....
Reagovat
vrabejka
jestli si udrží výkonnost tak pochybuju. A to Genie se fakt bránila skvěle. Jen ten ritern byl děsný. Ikdyž Domču moc nemusím doufám, že antitenistku vyřadí.
Reagovat
vrabejka
Genie zkus ještě zabojovat!
Reagovat
tommr
by měla dneska hrát ještě debla. Po tom maratónu s Čepelkou by ale bylo možná lepší kdyby na něj už nedošlo - i kdyby kvůli tomu musela hrát zítra dva debly ... :)
Reagovat
vrabejka
Teď jasný out
Reagovat
vrabejka
Mad se bohužel nepovedla otočka z 2-5 a set prohrála. Musí zlepšit podání jinak končí.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
deLaFere
Pořád stejný kecy, je jí to jedno
Reagovat
smazaný uživatel
jo, je to tak
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně anglicky nerozumíte ani fň :p
Reagovat
deLaFere
I can feel, you are nearly out of breath, she is really sad person, poor fan
Reagovat
cheeky
Zato ty určitě po večerech čteš Shakespeara v originále :-D
Reagovat
vaclavsubrt
všechno vrátí... všechno vrátí tak že z toho jsou ofenzivní údery, Genie nehraje vubec zle, ale prostě Cibule je v součastnosti neporazitelná...
Reagovat
vrabejka
Nevěřím že to cibule v klidu dopodavat musí začít chybovat
Reagovat
smazaný uživatel
Goffine ku**va proč to prodlužuješ? Chceme Katku!
Reagovat
smazaný uživatel
To už snad ani nemá cenu, aby Katka dneska hrála. Stejně to nedohrajou...
Reagovat
pockerface
Lucka bojovnice, velká gratulace. Proti Jarce bude mít šanci. Lucce a Báře to letos moc přeji, obě by si zasloužily dojít co nejdál.Bára za letošní výsledky a Lucka za tu bojovnost o návrat do top 10.
Reagovat
Frick
Má strašný štěstí, ale zaslouží si ho....
Reagovat
tommr
no mluvit o štěstí u někoho koho v nejlepším momentě kariéry sklátila zákeřná nemoc je hodně přitažený za vlasy ...
Reagovat
Frick
Má štěstí nyní Wimbledonu a zaslouží ho za tu smůlu, která se na ní lepila.
Reagovat
Frick
Dneska jsem byl v Klatovech a nebudete mi věřit, koho jsem tam potkal - paní Černoškovou. Abyste mi to věřili, tak jsem vám jí vyfotil.

http://abload.de/img/p9220645l8s1t.jpg
Reagovat
FulnekUltras
ses měl stavit ještě U Bílého jednorožce... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tos tam byl jenom kvůli katakombám? :D Já to v Klatovech znám docela dobře... :)
Reagovat
vaclavsubrt
co se s tou Cibulí děje?
Reagovat
smazaný uživatel
Přešla na Babolat a hned to začalo lépe lítat než s Dunlop ..:-) Babolat rules
Reagovat
kada.tom
Serena s Venus do 3. kola :-)
Paráda, udělaly mi radost :-)
Reagovat
vrabejka
Bohužel. Domca hraje fakt výborně, zasloužila si tento set vyhrát. Uvidíme jestli tuhle výkonnost udrží i ve 2.setu.
Genie musí hlavně zlepšit return.
Reagovat
smazaný uživatel
Dominika v transu, hraje pěkně
Reagovat
tmora
Petra ,doufam, ze z Wimbledonu vyvodi zavery a konecne zacne resit. Zmena je potreba nebo za chvily bude na konci top 20. Musi neco zmenit. Potrebuje novy impus, nevim jestli Franta je ten spravny. Ideaklni by byl Sven Grovenveld od Mashy.
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas nebo někdo takovéto kvality
Reagovat
smazaný uživatel
ona chtěla někoho z Česka, což by mohla být ta chyba.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že Krupa není volnej, ten by z Ceska byl dobra volba
Reagovat
smazaný uživatel
Nebyl. Povahově by si absolutně neseděli.
Reagovat
tmora
Jo, Krupa ten by se mi taky libil. Na Barcu ma neskutecnej vliv..
Reagovat
smazaný uživatel
S Bárou si sedí. S Petrou by to podle mě moc nefungovalo.
Reagovat
FulnekUltras
nejdřív je potřeba se pořádně najíst a pak zavolat Davidovi... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
David není volnej, tak bys na něm konečně měl přestat lpět.
Reagovat
FulnekUltras
ale brzo bude... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nebude. O Piotrovi si myslím svoje, ale Kotyza je asi jeden z mála lidí, které fakt respektuje. Dost pochybuju, že by ho v dohledné době vyrazil.
Reagovat
FulnekUltras
David půjde plnit své životní poslání sám.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, ona mu cinke a on dá Caro okamžitě kopačky a povalí za Petrou. Vrať se na zem, člověče..
Reagovat
FulnekUltras
Nejmíň od února jsem z ní neslezl. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tím si tak úplně nejsem jistej :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, myslím, že se u Carol dlouho neohřeje
Reagovat
smazaný uživatel
Do konce roku určitě.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si naopak myslím, že řešit něco teď by byla hrubá chyba. Adekvátní náhradu nesežene a být do konce roku sama nebo s nějakou dočasnou náhražkou, to by ničemu neprospělo..
Reagovat
FulnekUltras
do USO to ještě necháme definitivně vyhnít... ;)
Reagovat
misa
postoupila do svého osmého gs. osmifinále.
AO 2007,
FO 2007, 14, 15,
W 2014, 15, 16,
US 2014

V posledních letech se z ní stala grandslamová hráčka. Od začátku roku 2014 postoupila už do šestého osmifinále z deseti hraných turnajů! Přežila už 4 mečboly. Forma je sice nic moc, ale Lucinka strašně bohuje. Doufám, že jedno kolo ještě uhaluzí :)
Reagovat
misa
*bojuje :) Větší drama než dnes jsem s ní snad nezažil.
Reagovat
Frick
Spíš z 9... to USO 2015 snad ani nemůžem počítat...
Reagovat
smazaný uživatel
vypadnutí se Shvedovou nebo i finále, pavouk má hratelný v obou směrech.
Reagovat
misa
Na finále její forma není, ale každý zápas je jiný.
Reagovat
smazaný uživatel
škoda, být to takhle loni.
Reagovat
Frick
Ať dá Lusťovi brom a aspoň bude mít dost sil..
Reagovat
misa
Musí ji teď šetřit :)
Reagovat
darek.vrana
... zatímco dřív byla dlouhá léta grandslamová loserka, tak snad se podobně obrátí i Karolína.
Reagovat
Frick
Jenže Lucka ve věku, kdy Kája tahala kačera, byla už ve ČF...
Reagovat
darek.vrana
No ale jinak...
Reagovat
Frick
Reagovat
vrabejka
Genie si vydrela ribrejk tak snad to ještě otočí.
Reagovat
dadaft
teď se obě rozjíždí, tohle by mohl být famózní zápas,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
Bušička is back!
Reagovat
vrabejka
Květa postupuje dál ve čtyřhře Gratulace!
Reagovat
tommr
a to měly poměrně silný soupeřky! :)
Reagovat
Frick
Poprvé v kariéře vyhrála na GS set, který měl více než 13 her.

Před 13 her šla na GS jen dvakrát a vždy prohrála. Nejvíce to bylo 16 her s Hampton na RG 2013
http://www.tenisportal.cz/detail-zapasu/?id=1077089

Na 6:8 s Jarkou jistě všichni neradi vzpomínáme... v pondělí bude čas na odvetu!
http://www.tenisportal.cz/detail-zapasu/?id=1275910
Reagovat
Dobry-den
Proti Erakovičové jednou vyhrála 9:7...
Reagovat
Frick
http://www.wtatennis.com/head2head/player1/9869/player2/11369

Máš pravdu, jsem to nějak přehlídnul... no ale rekord to dneska byl...
Reagovat
Dobry-den
To ano. A znovu po odvráceném MP, o to je to sladší :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Wimbledonu si zahraje Bára Strýcová! věřím tomu!
Reagovat
dadaft
určitě zklamání.
i když v závěru hra nevypadala opticky špatně, zase to nestačilo.
tentokrát špatenka na síti (15/29) a hodně chyb z forhendu.
zajímavé je, že jak před pěti lety razantnost její hry soupeřky úplně rozkládala, dnes s ní hodně hráček v razanci bez problémů drží krok,,,,,,,,,,,
Reagovat
Fandina
Je to tak. Petra dřív především ranařila od základní čáry. Hrála placky. Teď moc těch placen nevidím.
Reagovat
FulnekUltras
pokud zavčas soupeřku neumlátí, je to špatné - a myslím, že i na rychlosti servu je už delší dobu vidět, že s pár kily Peťa bohužel ztratila i kus síly...
Reagovat
Andrew89
Petra uz neni tak razantni jako byvala. Paradoxne ji uskodilo to, jak hodne zhubla a s tim odesla i razance.
Reagovat
smazaný uživatel
A největší fór je v tom, že v pohybu a kondici jí to zhubnutí nijak nepomohlo.
Reagovat
misa
Dá se to tak říct.
Reagovat
pockerface
Je to možná blbý srovnání, ale vezměte si Bartoliovou, proč asi, když hrála profi tenis měla kila navíc. Ne, že by je nedokázala shodil, ale umožňovali jí dávat větší rány, být silovější a jak přestala hrát dokázala zhubnout. Ale na druhou stranu tak, že jí to nesluší. Mně tedy osobně se více líbila oplácanější a to samé bych řekl i o Petře. Ty faldíky na břiše k ní tak nějak patřili.
Reagovat
misa
Marion teď vypadá hrozně :(
Reagovat
FulnekUltras
Vidíš to Peti? Ještě dnes večer nějakou mňamku a v září nezapomeň zavolat... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No my nevíme, jestli nezvýšila napětí výpletu, aby měla větší kontrolu, váhou to být nemusí, důležitější jsou silové parametry, které se dají lehce změřit
Reagovat
d@ve
Petry je mi líto. :( Měla taky šanci se udržet v TOP10, ale asi to nevydrží. :(
Reagovat
FulnekUltras
Los měla celkem dobrý ;), až na to 2. kolo... ;)
Reagovat
tommr
los byl přiměřeně dobrej i v tom druhým kole. Je třeba si přiznat, že Petra už na ty lepší hráčky prostě nemá a může vypadnout s kteroukoli hráčkou z první padesátky (s výjimkou Češek) ... :(
Reagovat
Fandina
Kotyza se vyjádřil, že Petra má těžký los a měl pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
Označit Makarovovou do druhého kola jako dobrý los, to chce hodně velký nedostatek soudnosti. A hodně velkou neznalost tenisu.
Reagovat
tommr
no hlavně že ty tou soudností úplně překypuješ. Co ta Makarova letos tak velkýho uhrála? A kterou hráčku by Petra musela dostat, aby na nějakým GS vydržela až do druhýho týdne? V poslední době je to na GS bída at už hraje s kýmkoli ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Na trávě? Skoro kohokoliv kromě Káti.
Reagovat
misa
jj, Makarova je travnaté peklo.

Dnes vyhrála 48. duel na trávě...
http://www.tennisabstract.com/cgi-bin/wplayer.cgi?p=EkaterinaMakarova&f=ACareerqqB2

Petra jich získala v kariéře 41. Jasně, ty Petřiny jsou vesměs z velkých turnajů, ale i tak. Brutální los.
Reagovat
tommr
porovnej si jen výsledky na GS. Výsledky z přípravnejch turnajů na trávě ty bilance strašně zkreslujou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Řešíme výsledky na trávě. Nemůžeš z toho vybrat jenom něco, tím spíš, že travních turnajů je už tak strašně málo.
Reagovat
dadaft
souhlas, Káťa je hlavně betonářka, ve Wimblu byla jednou v QF, jinak nikdy nepřelezla 2K, ty iqeho historky o Káťi, vynikající travařce jsou jen nesmysly.
dneska měla Petra vyhrát.
Reagovat
tommr
přesně tak - on si prostě všechno překrucuje podle svého a nestydí se ani lhát ...
Reagovat
smazaný uživatel
Že vy dva jste totální tenisoví analfabeti neznamená, že já si něco překrucuju.
Reagovat
dadaft
v roce 2013 měla Makarova na trávě bilanci 4-3, 2014 docela dobrý, 2015 bilance 1-2, letos na trávě porazila před Wimblem Moore ze třetí stovky, Vinci a Petkovič z formy.

tomu říkáš excelentní travařka???
Reagovat
smazaný uživatel
48 vítězství na trávě v kariéře, vyhrála Eastbourne. Ano, to naprosto splňuje definici excelentní trávařky.

Nehledě na to, že Káťa do druhého kola je extrémně těžký los, zmiňovali snad všichni, co se kolem tenisu motají.
Reagovat
dadaft
Eastbourne vyhrála v roce 2011, od té doby s menší výjimkou 2014 na trávě spíš jen trápení.

je to betonářka ty odborníku.
Reagovat
smazaný uživatel
Eastbourne v roce 2011 vyhrála Bartoliová. :-p

Že je Káťa kvalitní trávařka a do druhého kola extrémně těžký los se shodli snad všichni. Jestli si ty myslíš, že jsi něco víc, tak potěš koště..
Reagovat
dadaft
podívej, neříkám, že to byl lehký los, Káťa je dobrá na všech površích, jen říkám, že když srovnáš výsledky Kvitové a Makarovové na Wimbledonu, asi je jasné, kdo měl dnes vyhrát,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Na "kdo měl vyhrát" se v současném tenise nehraje. Káťa to má na trávě po dnešku s Petrou 1:2, Petra se letos hrabe ve výsledkovém marastu, ani na trávě jí to moc nešlo.. Neřekl bych, že byla nějak výrazně jasnou favoritkou. Favoritkou asi ano, ale ne výraznou.
Reagovat
Roger_Federer
Boze boze, ty se fakt bestitis niceho.
Za celou svoji karieru Makarova hrala pouze 1x ctvrtfinale Wimbledonu.
V roce 10 se dokazala vybucovat a vyhrala jeden travnaty titul.Porazila silne hracky..je to 6 let.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady stačí, když mi budeš říkat Iqe, děkuji.

Já jenom opakuju, co o Kátě říkají renomovanější odborníci než vy dva.
Reagovat
smazaný uživatel
Makarova měla do 2. kola mnohem těžší los než Kvitová a zvládla to. Jen o losu to není.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že obě měly ten los nastejno. Káťa akorát měla větší štěstí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a jsme doma. Tenisu zjevně vůbec nerozumíš a jenom kopeš do Petry.
Reagovat
Roger_Federer
Proc zas vymyslis nejake teorie o velke Makarove travarce??
Petra 2011 by sni dneska a vcera vymetla kurt..
Petra nato proste ted nema(na velky vysledek na Gr), tak se stim uz srovnej a nestrapnuj se tady.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč si ani nejsi schopen zjistit základní statistiky? Káťa má na trávě víc výher než Petra. Takže ano, je to excelentní trávařka. A Petra s ní na trávě měla problémy už v minulosti - snáz ji přehrávala na betonu, když už jsme u toho.
Reagovat
Roger_Federer
Aha ,tak Petra sni uz mela problemy=excelentni travarka.Potom chapu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápeš nic. Ani tenis ne.
Reagovat
misa
Podívej se na statistiky. Taky vyhrála Eastbourne.
Reagovat
dadaft
jo, ale to už je hodně dávno,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně že se máš na co vymluvit..
Reagovat
misa
Nicméně je na trávě hodně zkušená, navíc špičková deblistka.
Reagovat
tommr
řeší se ale GS a to je něco jinýho než přípravný turnaje. Podívej se jakou bilanci má letos na trávě Karolína a jak dopadla ve Wimbledonu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Řeší se, jestli je Káťa kvalitní trávařka. A to prokazatelně je.
Reagovat
Michaelus
Jinak velká gratulace Lucce. Doufám, že dojde co nejdál.
Reagovat
FulnekUltras
pěkně zápas od zápasu až k sólu s Berďou... ;)
Reagovat
Fandina
To by bylo úžasné!
Reagovat
Michaelus
:D to by bylo pikantní :D
Reagovat
FulnekUltras
námět na film ;)
Reagovat
Fandina
a ten tanec by jim určitě šel, určitě mají nazkoušeno ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
To ne. To by museli být Anglosasové, o Slovanech by to nikdo nenatočil :(
Reagovat
FulnekUltras
tak od prostitutů typu Jarchovský-Hřebejk to samozřejmě nečekám ;)
Reagovat
vrabejka
Genie na returnu bída:(
Reagovat
dadaft
jj.
a občas hloupé UE.
Reagovat
d@ve
Jsem rád, žes to Lucko ustála. :) Nebylo to snadný a ani (s Jarkou) nebude.. :/
Reagovat
tommr
se Shvedovou to nejspíš bude zase nervák až do posledního míčku. Lucka jí má co vracet ... :)
Reagovat
d@ve
Tak snad si Lucka ty své nervy dnes dostatečně zocelila. ;)
Reagovat
tommr
copak Lucka, ta má nervy dobrý. Ale co my fanoušci? Další podobnej nervák může bejt pro slabší povahy nebezpečnej ... :)
Reagovat
FulnekUltras
Cvetka s Wáwrou nám sice předčasně vypadli, ale Berďa se stále drží... ;)
Reagovat
tommr
Lucka vydřela další výhru v zápase kde byla opět krůček od vyřazení. Kromě nezměrný bojovnosti a dobrý fyzičky jí ale nelze pochválit skoro za nic - servis průměrnej, return žalostnej, v mezihře nedůraz a spousta lacinejch chyb. Proti silnějším soupeřkám se s tím nedá uspět ... :(
Pozitivem je samozřejmě taky to, že Lucka obhájila lonský osmifinále a neztratí tak žádný body. Případnej postup do čtvrtfinále by už naopak znamenal cenný plusový body ... :)
Reagovat
Frick
Pardon, ale to je tomu Steckleymu na umření, že nemůže zvednout zadek a pádit na letadlo do Londýna?!
Reagovat
tommr
o Steckleym mi radši nemluv. Opravdu nechápu proč na něm ta Lucka tak lpí ... :(
Reagovat
Fandina
Třeba proto, že za jeho trénování hrála finále GS a je dvojnásobnou GS šampionkou v deblu.
Reagovat
tommr
na zásluhy se ale v profisportu nehraje. Lucka tím, že už dlouho nemá pořádnýho trenéra škodí sama sobě ... :(
Reagovat
misa
Třeba sedí :)
Reagovat
Frick
No ty vole. :-D To není úplně mimo mísu. Mohl třeba jet vožralej a.....
Reagovat
peggy
Slecna Kvitova nema dobrou sezonu a to se cekalo prekvapeni,nu je tu.
Reagovat
Frick
Makej v příšim kole, ať si tenisový národ může říct, že se vlastně moc nestalo...
Reagovat
Roger_Federer
Makarova diky, rozhodci diky..Petra podle ocekavani.
Reagovat
bIbec
Lucka super! :-)

U Petry to vlastně ani nebolelo. Nic moc drama, prostě byla horší. Třeba někdy příště :-)
Reagovat
tommr
u Petry se vypadnutí sice čekalo, ale přesto bolí, protože Makarova nehrála nic extra. Když už jí Petra nedokáže porazit ani na trávě tak je vidět, že ta její krize je opravdu hluboká ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Káťa je vynikající trávařka. Prohrát s ní na trávě není ostuda.
Reagovat
tommr
co to pořád meleš o tom, že je Makarova nějaká extra trávařka? Podívej se laskavě nejdřív na její mizernou bilanci ve Wimbledonu a neplácej tu nesmysly. Kdyby letos nedostala dáreček v podobě Petry tak zase vypadla už ve druhým kole. Makarova je především hardařka a největší úspěchy slavila na AO a USO kde hrála semifinále ...
Reagovat
darek.vrana
Kdyby ji aspoň pomstila Bára, ale moc tomu nevěřím. Makarová mě fakt štve. Celý rok hraje vždycky ho.no a pak proti Češkám na GS zahraje jak bohyně. Podle mě hrála i Petra docela dobře, byla to řežba, ale tu ruská mrcha prostě neudělá chybu.
Reagovat
Frick
Lucka jí předloni zmákla...
Reagovat
FulnekUltras
Barča to dá...
Reagovat
Pedronegro
Lucka ten infarktový set nakonec ubojovala, místy strašné UE, ale i dobré údery, trochu mě rozptyloval ten rašící knírek, ale jinak dobrý :)
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Petra ví, kdy prohrát, z hlediska PR je to vynikající, protože dnes si toho světová média prakticky nevšimnou. Skvělý tah :) Takže místo ní bude s Rogerem za 3 týdny, až se odehrají finále, tancovat Lucka.
Reagovat
kada.tom
tancovat bude Serena s Andym :-)
Reagovat
misa
Je mi líto, že jsem ji zase nemohl sledovat a ještě víc mě štve, že vypadla na svém nejmilejším turnaji :-(
Reagovat
A.R.R.
Uf Lucka to dala, ale byl to fakt porod.....

A Sabine venku, já to říkal, že letos nebude postrachem Wimbledonu.
Reagovat
vrabejka
Mad sice nezvladla potvrdit set na servisu ale až na riternu :)
Zatím je na dobré cestě :)
Reagovat
vrabejka
Lucyy paráda. Ve 2.kolech na pokrají vyřazení a stejně je v osmifinále super :)
Porti Jarce nebude taková favoritka to by ji mohlo sedět.
Reagovat
Fandina
Díky Šafi, uděla jsi mi radost. Velká gratulka. Mám tě ve Fantasy ve finále a moc ti přeji titul. Držím palce. Dneska gratulka. Šafi pojď!!!
Reagovat
misa
postupuje po dalším mečbolu. Jsem mrtvý :))
Reagovat
Dobry-den
Poooooooojď! Je to tam, super, Lucy. Ale na ten výkon radši rychle zapomeňme :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mečbolová královna!
Reagovat
historik
uf Lucka, ale obávám se o její kondici a bojím se i Shvedove
Reagovat
FulnekUltras
jo, Jarka to už je sakra vyšší level...
Reagovat
kada.tom
Luckaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)
Paráda :-)
Čobolka venku. Moc to přeju Lucce, těch vyrovnaných zápasů už prohrála dost :-)
Reagovat
smazaný uživatel
bohužel přes Shvedovovou nepřešla a končí :( Opravdu Yaroslavu nechápu .. řvala Come on při úplně každém vyhraném bodu, jak při winneru, chybě soupeřky a dokonce i UE ...
Reagovat
smazaný uživatel
a co je na tom???
Reagovat
FulnekUltras
globalizaci nezastavíš... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=CvZxVubqERk
Reagovat
kada.tom
Lisicki venku, paráda :-)
Reagovat
vrabejka
Jarka překvapivě vyřadila Lisickou.
Lucka to s ní ale mít lehké nebude.
Reagovat
kada.tom
že se nestydí ...
Reagovat
smazaný uživatel
za to by ji měli vypískat, žádný dohrávání.
Reagovat
misa
A Čepelová začíná zdržovat :(
Reagovat
misa
Jak proměnila Lucie brejkbol?
Reagovat
petrulinka
To je teda herečka, chce Lucku rozhodit. Já jen doufám, že Lucka v klidu dopodává
Reagovat
misa
Koblížku, doraz ji!!!
Reagovat
kada.tom
brejk!!!
Lucko, doservíruj!!
Reagovat
historik
no onečně! Teď dobře podávat a dokončit to. Nebo z toho dostanu infarkt.
Reagovat
FulnekUltras
Kvalitu zápasu Peti s Káťou výrazně ovlivnilo neustálé časové posouvání, celkově téměř o 30 hodin, což nemá ani v tenise, zvláště pak u posledního zápasu o kolo zpět, příliš obdoby. Přitom ke třetímu setu opravdu nebylo daleko. Nakonec však zaslouženě vítězí herní solidnost a konzistence, zatímco potenciálně stále reálná nárazová exploze dokonalosti si musí počkat přece jenom až na ten statisticky korektní ;) rok 2017. Zároveň není pochyb o tom, že srpnové USO bude poslední Frantovou šancí. Co se bude dít potom, je v této chvíli už prakticky jasné... ;)

Kátě bych rád popřál hodně štěstí v dalších bojích, ale vývoj pavouka samozřejmě rozhodl jinak. Pevně věřím, že Barča Petru v následujícím kole pomstí a půjde minimálně za vyrovnáním svého wimbledonského maxima z roku 2014.

A ještě nezbytnou poznámku k pořadatelům: posun slovanského derby až za Kerber jasně ukazuje, kde nás Anglosasové dlouhodobě mají. Absolutně nerozumím tomu, že se ještě dnes u nás najde tolik lidí, kteří jsou na nejrůznějších úrovních donekonečna ochotni se před nimi trapně ponižovat.
Reagovat
spaniel
Tak proč ten jejich turnaj sleduješ? To je teprve ponižování. Sledovat a pak pindat.
Reagovat
FulnekUltras
klasický protiargument duševní mátohy... ;)
Reagovat
spaniel
Jasně, říká jeden z největších magorů, co jsem kdy na netu viděl a to je tam nějaká konkurence.
Reagovat
FulnekUltras
tak tenhle kompliment beru... ;)
Reagovat
Fandina
K poslednímu odstavci, nehledej za vším politiku, tak to v životě nechodí.
Reagovat
FulnekUltras
v prvním odstavci je řečeno, co za tím vidím, snad dostatečně
Reagovat
Fandina
Tak samozřejmě, že přerušování může mít na hru vliv. Mám takový dojem, že tentokrát to bylo pro Petru špatné, ale pamatuji se na dohrávky, z kterých odešla vítězně.
Reagovat
FulnekUltras
Petru tím nijak neomlouvám - posun ovlivnil obě hráčky. Káťu při její tradiční solidnosti holt míň.
Reagovat
smazaný uživatel
Káťa a herní solidnost a konzistence? K smíchu. Vyhrála naprosto nezaslouženě, vždyť si sama pomalu nebyla schopná vyhrát míček.

A když tak moc vyhazuješ Frantu - koho místo něj? Kotyza to nebude, na toho zapomeň.
Reagovat
misa
Renomovaný zahraniční trenér. Bohužel jsou teď asi všichni zadaní...
Reagovat
Fandina
A znáš jméno, kromě Sumyka, Hochštedta? Mně nikdo nenapadá.
Reagovat
tmora
Sven Groenveld - idealni volba! Masha ma stejne prazdniny.
Reagovat
Fandina
tak jí to paradíme :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jmenuj nějakého, který by byl k dispozici.
Reagovat
misa
V tenisovém zákulisí se neorientuju.
Reagovat
smazaný uživatel
To je dost blbý, když máš potřebu Petře radit.
Reagovat
dadaft
jo!
Reagovat
Dobry-den
Brejk. tak teď, Lucko, ukaž psychiku.
Reagovat
smazaný uživatel
No a možná by to spíš chtělo titulek "Kvitová dohrála až ve druhém kole".
Reagovat
vrabejka
Lucyyyyyy :)
Reagovat
smazaný uživatel
Šafner a Čephut nás budou asiještě dlouho napínat :D
Reagovat
misa
Prostrě jí ten trapácký servis nevezme a nevezme...
Reagovat
misa
Luci, teď!
Reagovat
Jabadu
Čajíčkové podání Lucce do backhandu - bohatě stačí.
:-)
Reagovat
historik
tvl lucko prober se na tom returnu, vždyť jí to dáváš zadara
Reagovat
misa
přežila další mečbol, už nemůžu :)
Reagovat
historik
no tak teď lucka utekla z mečbolu, uf!!
Reagovat
Dobry-den
Odvrácen mečbol. Uf
Reagovat
Dobry-den
ale že by ji to nakoplo, to teda ne
Reagovat
sprchon
Co to tam ta Lucka vyvádí? Specielně na returnu... :O
Reagovat
historik
tragédie, těch lehkých UE
Reagovat
sprchon
Jo, docela se v ní vidím. Ví, že může v pohodě vyhrát, ale stejně dělá spoustu UE.
Reagovat
misa
nevěří si
Reagovat
Dobry-den
Čím déle se bude hrát, tím méně Lucce věřím. Jednou se vyhází i při vlastním servisu a bude konec.
Reagovat
historik
dneska snad přijdu o nervy
Reagovat
dadaft
Katka rubne Agu
Reagovat
misa
je pasivní, to se nedá vyhrát :(
Reagovat
misa
jenom nahazuje a Jana trestá, nebo Lucka vyhodí i lehký úder.
Reagovat
smazaný uživatel
místo Šafářová-Lisickito vypadá na Shvedova-Čepelová.
Reagovat
vrabejka
Konečně nějaký dlouhý zápas :)
Reagovat
COMEON
whoopi , kto to čakal?
Reagovat
milik254
Chce to nějakou cool výmluvu.
Že ni rozhodčí během výměny schválně posouvali síť výš, aby ji Petra trefila?
Reagovat
COMEON
darmo , prirodu neoklameš. smola , že jej kramy vyšli práve na Wimbledon. :D
Reagovat
Pavlis
No, co se dá dělat, poslední dva Wimbly Petře nevyšly. Ale loni byla víceméně nemocná, nyní neregulérní podmínky, sobota, přičemž teprve druhý zápas, co k tomu říct. Na centr na grandslamech Petru už nedávaj. Ale snažila se v závěru zápasu bojovat. Jeden set point, no. Ale má prostě blbý servis, netrefí krut ani blízko sítě. Nezbývá než trénovat, připravit se na hard, dokud ji to bude bavit.
Reagovat
slacker
Trenovat a hlavne trenovta pdo dohledem s erudovaneho trenera je to co Petra nechce. Mrhacka
Reagovat
FulnekUltras
Mám poslední dobou stále silnější pocit, že Petra na systematický trénink servisu sere...a důsledky jsou bohužel už vidět.
Reagovat
slacker
Tady busd veselo, kupka hnoje iqe dostava zase slusnej amok.
Reagovat
A.R.R.
Jako vždycky,když Petra prohraje, to pak řádí dvě černé ruky :-D
Reagovat
Fandina
Ano, protože jim na někom záleží. Proto řádí.
Reagovat
vrabejka
Genie a Mad na place C'Mon!
Překvapuje mě ale Jarka.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra končí a u sítě to bylo bez úsměvu; ve Wimbledonu se jí prohrává jen těžko. Je na tom hoooooodně bledě a uvidíme, jestli ji tato facka konečně probudí. Možná už na to nemá a není co probouzet. Ale jestli je, pak jí přeju, aby jí už konečně zazvonil budík.
Reagovat
smazaný uživatel
Facku by zasloužila Makarovová za unfair hru a Nouni za to, jak tragicky nezvládá řídit zápasy.
Reagovat
smazaný uživatel
ty už to na nás hraješ :D jestli ne - pak se jdi léčit ty idi ote.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty se nauč být objektivní, ty hnido.
Reagovat
Fandina
To si nemyslím, že by zasloužila facku. Míň chybovala a to rozhodlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Hrála unfair. Zdržovala na servisu, křičela aut dřív než lajnoví..
Reagovat
Fandina
Já to viděla až teď ten konec a včera a nevím, že by se tak chovala.
Reagovat
smazaný uživatel
Včera zdržovala jak svině.
Reagovat
Fandina
Někdo hraje na servisu s prodlením, Mária víš co dělala.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže ono se s prodlením hrát nesmí.
Reagovat
Fandina
Já ti věřím, ale to je věc rozhodčích, to bych jí nevyčítala.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mi přišlo, že zdržovala na servisu, tak jsem si to schválně stopla a čas v pohodě. Zdání klame...
Reagovat
smazaný uživatel
Nebylo to v pohodě. Zcela jasně zdržovala, a to celý zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Pravidla neporušovala. Petra prohrála zaslouženě, víc chybovala...
Reagovat
smazaný uživatel
Zdržovala na servisu, několikrát zařvala aut dřív než lajnoví... Jestli tohle není porušování pravidel, tak už nevím, co bys chtěla.
Reagovat
FulnekUltras
Mám dojem, že Nouni včera Káťu jednou napomenul, ale to bylo všechno. Každopádně tento faktor nebyl pro konečný výsledek rozhodující... Až Peťa pořádně zlepší servis, return, sníží UE a líp se takticky připraví, dá se teprve o něčem takovém mluvit.
Reagovat
dadaft
proboha proč na tuhle iqeho ubohou sprostotu vůbec reagujete????
Reagovat
smazaný uživatel
Jakou sprostotu?
Reagovat
dadaft
to nepochopíš
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, hlupákům já fakt nerozumím.
Reagovat
dadaft
běž vylískat sám sebe před zrcadlo, ty ubožáku.
Reagovat
smazaný uživatel
a sám na něj reaguješ ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sám jsi ubožák.
Reagovat
Michaelus
Táhni už.
Reagovat
Fandina
trapné
Reagovat
darek.vrana
Bože:)
Reagovat
historik
bože Lucino, už mě se*ou ty UE na breakbally!
Reagovat
misa
hrůza
Reagovat
Dobry-den
Zase brejkbol a vzápětí 3 chyby po sobě. Na ni ani Petra nemá :-(
Reagovat
kada.tom
Lucko :-(
promrhanej breakball ..
Reagovat
misa
Nevěří si a dělá chyby.
Reagovat
misa
Další brejkbol v prdeli, co by Lucka chtěla???
Reagovat
misa
Vyhazuje prostě všechno, to se nedá...
Reagovat
PetaM
2. kolo ve Wimbledonu? Super výsledek!!!!! Gratuluji Petro!!! Mohlo to být i lepší, ale na hráčku Tvého kalibru je to až až!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ty běž taky do hajzlu.
Reagovat
Andrew89
žádné překvapení. Smůla...hrála strašně...od včera žádná změna...čermáka by měla okamžitě vyměnit...to neni trenér, to je jen maskot.
Reagovat
Michaelus
přesně
Reagovat
smazaný uživatel
Hrála líp jak Káťa. Ta Ruska měla jenom štěstí.
Reagovat
Andrew89
je třeba si otevřeně říci, že nehrála. Vyhazovala se, Katce stačilo jen vracet do kurtu...nic víc předvádět nemusela. šance měla, nevyužila je, pak jí Káta potrestala. Není možná ani omluva, že měla ve druhém kole těžkou soupeřku (měla to víme) ale s touhle hrou by prohrála téměř s kýmkoliv
Reagovat
smazaný uživatel
Je třeba říct, že jako obvykle meleš nesmysly. Chyby Petra dělala, ne že ne, ale o několik šancí ji připravili rozhodčí. A jenom díky tomu Káťa vyhrála. Protože herně nebyla lepší ani náhodou.
Reagovat
Andrew89
jasně:D
Reagovat
vrabejka
Je to škoda :( Los měla Fajt hratelný. Nezbývá než doufat že Petra najde na nějakém GS zase formu a vytře vsem zase zrak. Pokud se to ovšem někdy povede to je otázka.
Reagovat
babolat.cz
ale co, aspoň nemusí s Čermákem tolik makat a bere tenis jako Tomic.
Reagovat
George_Renel
už je to dnes na tobě, abychom ve W zaznamenali nějaký úspěch.
Reagovat
Empe
Vidím na tom dva pozitiva. Oproti loňsku nepřijde Petra o moc bodů a nemusí se obhajob bát ani za rok. :D :( :(
Báro, trhej!!!
Reagovat
Dobry-den
Tak pojď už konečně na brejk, Lucy, jiná možnost není
Reagovat
smazaný uživatel
Výsledek podle očekávání. S tolika UE se vydát nedá.

Nicméně, kdo vymýšlel Petře taktiku na tento zápas musel být totální ?pi..c..us, hrat 90% úderů do středu, to je opravdu geniální taktika jak soupeřku rozhýbat a donutit k chybě
Reagovat
smazaný uživatel
Fraška dokonána. Ruska, která byla jasně horší, a kterou za stavu 4:5, tak v tb krutě podrželi lajnoví, jde dál.
Reagovat
Michaelus
Jako když dala dvojchybu? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jako když tam Petře zahlásili dva auty, které auty prostě nebyly. Jako když v TB Káta hned první míček při svém podání vyhodila do autu a mělo to být 1:1. Jako když za stavu 5:5 Petra trefila lajnu, která byla naprosto nesmyslně ozačená za aut a Káťa tak dostala MB, na který neměla nárok.
Reagovat
slacker
UZ te nekdo dneska kopnul? Skrcku.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby ten míček na 5:6 v TB padnul na lajnu (jak tvrdíš), tak by ho Makarova poslala na druhou stranu a nenechala by si ho spadnout vedle sebe...
Ono stream ti hodně zkresluje ... mě ten míček přišel celý dovnitř podle mého streamu, ale padal z velký výšky a hodně pomalu, takže muselo být jasné všem, co tam byli, kam ten míček dopadnul...
Reagovat
smazaný uživatel
horší? at se Petra naučí trefovat kurt
Reagovat
smazaný uživatel
Ať lajnoví nehlásí píčoviny.
Reagovat
milik254
Dost toho narvala i do sítě :--))
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
darek.vrana
Hele iqe, zažil už jsi někdy regulérní Petřinu prohru?
Reagovat
rysan
Zažil všechny, neuznal ani jednu :)
Reagovat
kada.tom
No ... porážkou Petry bylo dohráno 2. kolo ženské dvouhry ... v sobotu ...
Reagovat
Michaelus
Doufám, že se Petra vzpamatuje. Najme si nového trenéra, protože Čermák je k smíchu.
Reagovat
Fandina
hlavně že ty nejsi k smíchu
Reagovat
Michaelus
No Fandino to říká ta, ze které si dělá p*del celé TP ale ok
Reagovat
Fandina
Můžeš mi říct, proč je Čermák k smíchu?
Reagovat
Michaelus
Protože nic neumí, nemá výsledky a po taktické stránce není připravena.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč lžeš?
Reagovat
Michaelus
iqe s tebou se do diskuze pouštět nehodlám díky
Reagovat
Fandina
Pokud o někom říkáš, že nic neumí, tak mlč ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty diskutovat neumíš.
Reagovat
Fandina
Až budeš ty GS vítěz jako on a jeden z rekordmanů, co se týká hraní debla tak někoho posuzuj. Do té doby mlč.
Reagovat
Michaelus
já se o něm bavím jako o trenérovi. Pokud si argumentuješ jen tím, že je dobrý protože jednou dávno něco vyhrál, tak argumentuješ nesprávně a zcestně
Reagovat
Fandina
Ten, do má sám něco vyhrál tak s tím má zkušenosti a rozumí tomu. A psát o někom, že je špatný trenér, když s někým trénuje čtvrt roku je nesmysl.
Reagovat
Michaelus
On hrál debl. Hraje Petra debl?
Reagovat
Fandina
Hrál tenis a v deblu je mezi současnými deseti nejúspěšnějšíi deblisty světa, co se týká výher, počtu titulů. Takže něco umět musí. Psát o něm, že je směšný je ubohé.
Reagovat
Michaelus
Neexistuje přímá úměra mezi vyhranými tituly a dobrým trenérstvím. Tečka to nevyvrátíš.
Reagovat
Fandina
Ale je to zkušenost. Člověk, který někdy něco v něčem dokázal, tak má co předávat.
Reagovat
Michaelus
Trenérství je obtížná věc. Musíš být všeobecně schopná. Čermáka bych bral jako nějakého sparring partnera, poradce, ale ne jako hlavního trenéra. Ten člověk NEMÁ zkušenoati s ženským tenisem.
Reagovat
Fandina
Nemá, ale může je mít. Pořád k trénování tenisu má blíž ten, kdo v tom něco dosáhl než ten, kdo na to jen kouká.
Reagovat
PetaM
No, její údery do deblového území míří. Takže si asi myslí, že ho hraje :D
Reagovat
smazaný uživatel
K smíchu jsou akorát ty nuly tady na TP.
Reagovat
slacker
Jedna nula ses ty a ta druha nula se pojmenanoval na F
Reagovat
smazaný uživatel
Petra končí.... :(
Reagovat
historik
končí. Je mi to líto, ale zaslouženě. Takhle aspoň nebudu mít dilema, komu v příštím kole fandit.
Reagovat
kada.tom
Petra OUT ...
Reagovat
historik
to je strašný trápení na tom returnu. Už je z toho hrozně frustrovaná
Reagovat
smazaný uživatel
No nic, prostě to nejde a Káťa téměř nechybuje. Gratulace... :/
Reagovat
Dobry-den
Lucko, zkus to!
Reagovat
Dobry-den
bože
Reagovat
misa
Neskutečné, kdyby Lucka zahrála o trochu líp, vyhrála by. Nechává se zatlačit do bekendu, dělá lehoučké chyby...
Reagovat
Michaelus
nene petra prostě hraje špatně
Reagovat
vrabejka
To je snad poprvé v sezoně kdy vidím u Petry chuť bojoval. Má v očích pohled tygra. A hned se jí dá fandit.
Reagovat
kada.tom
TB ... Petro, prosím, vyhraj ho!
Reagovat
misa
Nejvíc mě štvou ty vyhozené returny z druhého servisu. Přiletí na na ni míček rychlostí 110 km/h a ona ho napálí do autu :(
Reagovat
Dobry-den
To už je takový Lucčin evergreen, bohužel...
Reagovat
historik
tvg tady se na returnu dalo vytěžit daleko víc...shoda a pak zase vyházeno:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Makarová jde krásně do noh při úderech :)
Reagovat
kada.tom
a Petra právě utekla Makarovový z lopaty ...
Reagovat
Dobry-den
Uf, konečně jednou taky štěstíčko na straně Lucky :-)
Reagovat
misa
bohužel samé ue...
Reagovat
historik
no Luci! a teď zaútoč!
Reagovat
Michaelus
tvl petro ty jsi marná prostě konec
Reagovat
historik
teď to brejknutí doslova smrdělo a zase to tak po*re
Reagovat
kada.tom
Lucka se zachránila ještě. Petra bojuje o set.
Reagovat
Dobry-den
Pojď!
Reagovat
misa
Naštěstí ještě nedošlo na mečbol. Teď snad Lucka udrží servis.
Reagovat
misa
5-5, nervy jak prase :)
Reagovat
historik
tvl nedáš dostaneš:-(
Reagovat
misa
A je to v prdeli, ta hlava :-( Rob strašně chybí.
Reagovat
misa
S takovu nánou...
Reagovat
COMEON
!!
Reagovat
Dobry-den
KOnec Lucy :-(
Reagovat
Dobry-den
takhle se proměňují brejkboly!
Reagovat
misa
a její soupeřka se už rozehrávají. Teď je ta správná doba na brejk!
Reagovat
Dobry-den
A zase ten return. 3 brejkboly a 3 x se netrefila :-(
Reagovat
misa
Začínám to vidět bledě.
Reagovat
misa
3 brejkboly v háji, panebože...
Reagovat
historik
omg zahozené 3 breakbally:-(
Reagovat
smazaný uživatel
už ve třídě vysvětluje, jak se prodává čokoláda :-) Nemusí se vůbec starat o nějaký propršený a neustále přerušovaný Wi...m...ble...d...o....n.
Reagovat
mahycek
Jo, Roger může být v klidu, má štěstí, ale proč by nemohl mít, když celé celé jaro má problémy. A že ho dávají na centr? Vždyť je sedminásobný vítěz, tak kdo by si to ještě mohl zasloužit ? Rogere, využij toho a buď rekordman po osmé a už nic od tebe nebudu chtít. Pak bys měl razítko nedoknutelnosti. je to daleko, šance, ale šance je. Tak to uchop !!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Protože organizátoři jsou v totálním skluzu?
Reagovat
r176
Jan Šátral vyhrál v Marburgu! Snad to nebude jediná radostná zpráva ze dneška :-)
Reagovat
patriks
Organizátoři Wimbledonu jsou naprostí zoufalci; na centrálním kurtu si s velkou pompou před lety vybudovali střechu, a teď když jde jedna přeháňka za druhou, tak si jí otevřou (asi aby měli čerstvý vzduch).
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak. Otevřené má lepší vzduch a přeháňky nejsou na dlouho
Reagovat
pockerface
Kdyby to zatahování a roztahování trvalo jen 5 min., ale to je vždy min.30 min.pauzy, aby se vyrovnal tlak, klimatizace atd. To snad nemůže bavit ani je. Když se jednou rozhodnout zatáhnout, tak by to měli nechat na celý den, zvlášť když je od rána jedna přeháňka za druhou.
Reagovat
smazaný uživatel
Kája s Mugu si to Riu rozdají o zlato. Všichni ostatní budou ještě v Londýně.. :-/
Reagovat
milik254
Kája?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo ona vlastně hraje debla ještě, já zapomněl. No nic, tak zlato bere Mugu.
Reagovat
milik254
Bacha na Viku nebo Caroline :-)
Reagovat
historik
omg a už je tam zase sunny. Ten Lucčin zápas už byl tak 5x přerušenej ne?
Reagovat
Hector21
jooo budeme pokračovat po gamech až do konce týdne
Reagovat
historik
Lucka zase špatně returnuje. Pro Čepelovou jsou to lehký gemy a Lucka furt dotahuje
Reagovat
misa
Lucka naštěstí srovnává na 3-3 a zase prší :-(
Reagovat
historik
ty vogo to už je na mašli
Reagovat
misa
Přitom její servis je místy slaboučký.
Reagovat
misa
*Čepelové servis
Reagovat
HutaGalung
Tady na severu Londýna je krásný teplý slunečný den. Ani náznak deště. Od rána až doted
Reagovat
tommr
a další přerušení, který nejspíš Lucku zase rozhodí ... :(
Reagovat
historik
a už se zase jde hrát. To je fakt už na hlavu pro ty hráče
Reagovat
EllNino
viděl jsi snad, jaký má Jana začátky po přestávce, viz začátek prvního a 2. setu ...takže tvoje tvrzení není moc podložený :D
Reagovat
misa
A gem hned vyházela, bohužel zase returnuje příšerně :(
Reagovat
EllNino
a prší ;)
Reagovat
misa
bere Lucka 6-1, snad nastavený trend udrží.
Reagovat
misa
Ve třetím setu se bohužel vátila k chybám a prohrává 1-2, naštěstí bez brejku.
Reagovat
Fabio_Fognini
jedna z nejsympatičtějších sportovkyň vůbec, nejde jí nepřát..
Reagovat
misa
Akorát by mohla lépe returnovat :)
Reagovat
tommr
druhej set byl od Lucky dobrej, ale je otázka jestli nastavený tempo vydrží. Já se obávám, že ne ... :(
Reagovat
misa
Lucko, ty druhé servisy soupeřky se musí dávat do kurtu.
Reagovat
historik
tak Lucko, teď líp než v předchozím setu
Reagovat
misa
Radek se přišel podívat :)
Reagovat
Mayo
pome Janka
Reagovat
misa
pome Lucia :)
Reagovat
misa
Lucie má stejně jako v 1. setu brejk, druhý servis Čepelové je slabý jak čaj.
Reagovat
misa
Stejně jako v 1. setu vede Lucka 3-0. Snad teď s náskokem naloží jinak.
Reagovat
EllNino
snad ! :) a zachvíli přijde další psychopatka na kurt
Reagovat
misa
To je hnus, stejně jako v Paříži se jejich zápasy překrývají :(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist