Safinová měla pouze podrážděný nerv, už zase trénuje

14. 4. 2011, 12:25
Aktuality 5
Uvažovala o konci kariéry, po zdravotních trablech ale zase pomalu začala vyhrávat a tenisem se bavit. Minulý týden však Dinara Safinová znovu kvůli bolestem zad nedohrála dva zápasy v Marbelle a fanoušci s napětím čekali na zprávu. Nejedná se o nic vážného, znovu můžu trénovat, uklidňuje Ruska.
Profily hráčů
Dinara Safinová

Dinara Safinová se loni kvůli prasklému obratli podrobila operaci zad a po návratu na kurty se jí vůbec nedařilo. Na začátku letošní sezony po sérii porážek uvažovala i o konci kariéry. Pak ale na čtyřech turnajích v řadě postoupila minimálně do 2. kola, v Indian Wells přes Hantuchovou a Stosurovou dokonce do osmifinále, a tenisem se znovu začala bavit.

Jenže minulý týden ji zase zradily bolesti zad. Na antuce ve španělské Marbelle nedohrála čtvrtfinále proti Azarenkové, přesto druhý den nastoupila do čtyřhry. "Byla jsem se zády na kontrole a zdají se být v pořádku... Takže budu hrát čtyřhru!," radovala se Safinová minulou sobotu. Ovšem ani deblový zápas nedohrála, ze semifinálového utkání odstoupila už po pěti gamech.

Bývalá světová jednička, které v aktuálním žebříčku patří 75. místo, ale své fanoušky pomocí Twitteru opět uklidnila. "Poslední vyšetření ukázala, že prasklina na obratli se zahojila a bolesti způsoboval pouze podrážděný nerv," ulevilo se čtyřiadvacetileté Rusce. 

"Prý se mohu zase vrátit k tréninku. Mám z toho velkou radost“, dodala Safinová, jež by měla příští týden startovat na antuce v marockém Fesu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Liskni si..
Reagovat
smazaný uživatel
proc prosimte Federer a spol stahuje tenis na dno?
Reagovat
smazaný uživatel
on to nemyslel vážně :-)
Reagovat
VlS
Myslíš, že je to výplod myšlení?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist