Safinová potvrdila svou formu postupem do finále

16. 5. 2009, 16:48
Aktuality 0
WTA MADRID - Světová tenisová jednička Dinara Safinová potvrzuje svou aktuální formu i na turnaji v Madridu, kde dnes postoupila do finále. Po vítězství 6-4 6-2 nad Patty Schnyderovou ze Švýcarska se může těšit na třetí finále během tří týdnů. V něm změří síly s Dánkou Caroline Wozniackou.
Dinara Safinová

Dinara Safinová si zahraje ve třetím finále během tří týdnů a bude útočit na druhý letošní titul. Poražená Patty Schnyderová však může být spokojená, před odletem do Španělska totiž už přes půl roku nevěděla, jaké je to hrát ve čtvrtfinále.

Caroline Wozniacká si poradila s někdejší světovou jedničkou Amélií Mauresmovou z Francie po setech 7-6 6-3. V první sadě se přitom musela vyrovnat s nepříznivým stavem 3:5 a dvěma setboly své soupeřky.

Osmnáctiletá hráčka už má letos na svém kontě titul z Ponte Vedra Beach a další úspěšný týden v Madridu ji v pondělí pasuje do role první Dánky v historii, která pronikne do nejlepší světové desítky. "Uvidíme, jak daleko až mohu dojít," uvedla Wozniacká.

- WTA PREMIER 5 MADRID (Španělsko, antuka, 4.500.000 dolarů) -
sobotní výsledky (16. 05. 2009)

Dvouhra - semifinále:
Safinová (1-Rus.) - Schnyderová (Švýc.) 6-4 6-2
Wozniacká (9-Dán.) - Mauresmová (Fr.) 7-6(1) 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist