Safinová prodloužila svou pauzu, vynechá i Wimbledon

2. 6. 2011, 12:22
Aktuality 3
Dinara Safinová už poslala omluvenku pořadatelům Wimbledonu, který začíná za necelé tři týdny. Bývalá světová jednička tak podle očekávání prodlužuje pauzu, během které si chce odpočinout od tenisu a především si dát čas na uzdravení zad.
Profily hráčů
Dinara Safinová

Chronické bolesti zad, s nimiž na přelomu sezon 2009 a 2010 laborovala a dokonce kvůli nim uvažovala o konci kariéry, minulý měsíc donutily Dinaru Safinovou dát si od tenisu na čas pauzu.

Aktuálně 66. hráčka světa v dubnu v marockém Fezu postoupila po téměř dvou letech do semifinále, kvůli horečkám a bolestem zad do něj ale nenastoupila a po vystoupení v Madridu oznámila, že už své tělo nechce dál mučit a bude odpočívat.

Po té, co vynechala French Open, se podle očekávání neobjeví ani ve Wimbledonu. "Ahoj všichni. Omlouvám se za zprávy, že moje záda stále nejsou v pořádku a že jsem se odhlásila z turnajů na trávě, včetně Wimbledonu. Díky za vaši podporu," oznámila pětadvacetiletá Ruska na svém Facebooku.

Na kurty se tak nevrátí dřív než v červenci, kdy se koná ještě celkem pět antukových turnajů. Koncem měsíce pak v zámoří startuje příprava na US Open.

Safinová se v roce 2009 stala světovou jedničkou. Na všech grandslamech si zahrála minimálně v semifinále, v Melbourne a dvakrát v Paříži byla dokonce ve finále. Titul ale zatím nezískala.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
at se nevrací vůbec je mi to u prdele
Reagovat
smazaný uživatel
Blbečku
Reagovat
smazaný uživatel
Blbečku
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist