Safinová se odhlásila z Wimbledonu

19. 6. 2010, 19:17
Aktuality 19
Bývalá světová jednička Dinara Safinová se na poslední chvíli odhlásila z Wimbledonu. Čtyřiadvacetiletou Rusku nepustí na travnaté kurty All England Clubu zranění zad, které ji trápí od loňského listopadu.
Profily hráčů
Dinara Safinová

Loňská semifinalistka Wimbledonu Safinová prohrála od dubna své poslední čtyři zápasy na WTA Tour včetně Roland Garros, kde se představila zatím naposledy.

Letos měla být Safinová ve Wimbledonu nasazená jako číslo 20. Její místo v pavouku obsadila Američanka Melanie Oudinová, jež se stala 33. nasazenou. Do hlavní soutěže se dostala poražená z kvalifikace Stephanie Duboisová z Kanady.

TenisPortal.cz, ČTK, Adam Bárta

Komentáře

19
Přidat komentář
skott
jsete bych doplnil ted pri pohledu na rozlosovani, kdyz se na to divam, ze jako ¨lucky loser¨ proklouzla na posledni chvili do hlavni souteze take Nasta Pivovarova (po odhlaseni Martinez Sanchez).A te to preju vic nez komukoliv jienemu, pac jsem ji potkal predevcirem kdyz odchazela z kurtu po debaklu od Eleni a plakala jako zelvicka:(
Reagovat
smazaný uživatel
jako ten vysledek mě hodně zarazil... neviděls nahodou ten zapas jak to vypadalo? protože jsem čekal že to bude naprosto vyrovnany zapas.
Reagovat
smazaný uživatel
Za těch 0-6 0-6 si účast zaslouží ze všech nejmíň, ty "objektivní" komentátore. Stačí se podívat do přehledu výsledků kvalifikace.
Reagovat
smazaný uživatel
ono jako ze scharapovou toho asi moc neuhraje.. ale je to mlada holka tekže skušenost dobra.. je fakt že prohrala jednoznačnym rozdilem coš mě hned zarazilo ale ja nani docela vsazim a posledni dobou ty vysledky ma.. nechme se překvapit jak dopadne prvni kolo.. vyděl bych to tak 6:3 6:4
Reagovat
smazaný uživatel
Co to bylo, ty dva kanáry? Vždyť i podle kurzů to měl být vyrovananý zápas... šlo o nějaký zkrat?
Reagovat
smazaný uživatel
jako to by mě zajimalo.. podle mě skrat je slabe slovo.. se podivej na jeji vysledky za posledni měsic.. hraje dobře a ted zničeho nic dostane dva kanary od hračky srovnatelnej sni...
Reagovat
carolyn
Ty tak rád slovíčkařích, takže: skott nenapsal že si to ona zaslouží ze všech nejvíc, ale že ON jí to přeje ze všech nejvíc. A přeci každý si může přát komu chce.
Reagovat
smazaný uživatel
Milánku, šlo mi právě o tu jeho proruskou "objektivitu" v jeho komentářích k WTA. Komu jinému než Ruskám by úspěch přál. Kromě kompletního stáda ruských tenistek si oblíbil snad jen Danielku a Radwaňské.
Reagovat
carolyn
A mě šlo o to, že když už nevíš kam by, navážíš se do skotta protože předpokládáš že on ti vždy zareaguje, když ostatní už na tebe kašlou.
Reagovat
carolyn
Jen se mi zdá že si někdy až zbytečně moc zlej, proč každýmu nadáváš? Když třeba někdo fandí čechům, proč se tady výsměšně povyšuješ (jak ty říkáš "na pubertáky") že ty máš satelit s BBC??? Uvědom si že někomu nevadí sledovat streamy (už dávno nejsou tak nekvalitní jak ty si stále myslíš), uvědom si že někdo prostě jen fandí Tomášovi a hle zrovna je to čech. Posmíváš se každýmu kdo fandí někomu komu ty ne. On může mýt opačný názor než ty ale to ty prostě nebereš, radši se do někoho pustíš.
Prostě příjdeš a věčně si nasranej, možná jen za to něco schováváš a možná máš taky prostě jen smutnej život, je mi to vcelku jedno takže mi na to prosím už nic nepiš.
Reagovat
smazaný uživatel
Radši si všímej žumpy na zdejší diskuzi, Karolínko. Nebo se zklidni. Zajímavé je, že tamtěm bláznům žádné stížnosti neadresuješ.
Pokud se tady někdo do někoho naváží, jsi to ty. Ryješ do mě a do okouna, jinak nic kloudného nenapíšeš.
A o kvalitě a nekvalitě si laskavě poučuj někoho jinýho. Ti "fandové" tenisu ať si koukají na co chtějí, já můžu jen poradit, nic víc.
Reagovat
carolyn
Já broži komenty a ani už diskuzi nečtu. Je mi jedno oč se dohadují. Přečtu si jen tady zprávy, komenty od skotta a něco málo reakcí na něj.
To co mám dělat si nech od cesty.
A pokud máš pocit že někomu "radíš" jak píšeš, nechápu proč teda mají tvé "rady" povýšený a arogantní nádech.
Reagovat
skott
kochynek, Dumec: bohuzel, nevidel jsem ten zapas, prave proto, ze byl tak kratky a jednoznacny.Ve stejnou dobu jsem byl na utkani Kati Ivanove na jinem kurtu a vedle objeden hrala navic Vesna Manasieva, takze jsem mel soucasne prehled o dvou hrackach, ktere me take zajimaly.Na Nastu Pivovarovou jsem se sel podivat po prvnim setu, ale uz bylo po vsem a potkal jsem ji presne ve chvili kdyz odchazela se sklopenou hlavou a vzlykala, takze mi bylo hned jasny, ze se neco ¨spatneho stalo¨.Podle skupinky Japoncu, co tam cekali na Go Soedu to pry byl masakr, no...dokazu si to i celkem zive predstavit, Eleni jsem take predtim videl a muzu na rovinu rict, ze spolu s Kaiou Kanepi a Andreou Hlavackou byla suverene nejlepsi hracka v kvalde.Jeji slajsy s minimalnim odskokem Naste s jeji vyskou museli delat obrovske problemy a samozrejme nepomaha ani jeji velky naprah na forehandu, prestoze predtim s Irigoyen na me delala dobry dojem.Ale Eleni je samozrejme na trave trosku jina liga a ma velkou formu.
Reagovat
skott
Andreou Hlavackovou
Reagovat
smazaný uživatel
a jake vidiš největši tutovky na zitřek??? mě ta kvalda a ten minuli tyden vyšel docela dobře.. jen istomin mě zařezal ale naštěsti mě to až zase tolik nestalo.. rad bych věděl tvuj nazor a typy na zitřek komu věřiš nejvic.. dik
Reagovat
skott
myslis kvalifikantky?Urcite Kurumi Nara, nebal bych se risknout ani Mirjanu Lucic, vzhledem k tomu, ze Vika neni uplne v poradku a tezko se to zlepsi ve dvou dnech.Mirjana byla taky vyborna co jsem sledoval a slysel cely tri dny.Verim hodne Eleni, ostantni uz si nejsem moc jistej.Oprandi hrala slusne, ale bude proti sobe mit publikum, ktere bude tlacit Heather.A zkusit se da jeste Andrea, ktera jde herne hodne nahoru a Cavaday docela prisne sundala v kvalde.
Reagovat
smazaný uživatel
tak dik za typy a nemaš nějake typy aj mimo kvalifikantky...? piš prosim cele jmena hraček a hraču. ale tu lucic mam taky v tutovkach za super kurs..
Reagovat
skott
Nerekl bych, ze je Lucic tutovka, ale vyplati se asi zkusit za rozumny vklad.Ja ale tenis uz dobre dva roky nevsazim, takze nechci rozhodne nejak ovlivnovat.Jen teda napisu ciste hrace, kteri me zaujali v Roehamptonu a podle losu maji sanci jit dal, kdyz se ptas.Je to Rik De Voest a Tobias Kamke.De Voesta jsem videl v poslednim kole s Begemannem a i kdyz ho Andre moc neproveril, tak hral ohromne udery a Reistera by mel urcite dat.Navic tam mel s sebou docela slusnou a hlucnou podporu a lidi by ho meli povzbuzovat i v 1.kole.Tobiase Kamkeho jsem sledoval proti Kuznetsovovi jednim okem na kurtu vedle Ksenie Pervak a hral moc dobre, skvely pohyb, prehled na siti, voleje, reakce...a to Sasa Kuznetsov na trave umi je to napr. vitez juniorky W.Jinak i Taylor Denta nevypada spatne, nebyl oslnivy, ale povinnost splnil s prehledem v kvalde a proti Chelovi neverim, ze zavaha zitra.
Reagovat
smazaný uživatel
giky moc za typy. v nějakych zapasech se schodujeme.. ten kamke ma docela blbi los i když sem viděl hrat lopeze s istominem,ale připadalo mě to jako kdyby to denis nezvladal psichycky.. returnoval skoro pokažde do pasky. měl asi smulu protože byl určitě lepším hračem..ale skusim dat i tvoje typy. kdyby mě vyšlo něco většiho tak bych se tam zaletěl aj podivat..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist