Safinová si dává pauzu od tenisu

13. 5. 2011, 09:37
Aktuality 4
Ruská tenistka Dinara Safinová se rozhodla přerušit na čas kariéru. Bývalou světovou jedničku k tomu přimělo poslední zranění zad. Nevím, jak dlouho to bude trvat, nechci sebe a své tělo mučit, oznámila Safinová.
Profily hráčů
Dinara Safinová

Safinová věří, že jí pauza pomůže zbavit se chronické bolesti zad. Přijde tak mimo jiné o French Open, kde se dvakrát dostala do finále.

Pětadvacetiletá Ruska kvůli bolestem zad na tři měsíce přerušila kariéru už před rokem. Po návratu se ale nepřiblížila formě, která ji v dubnu 2009 vynesla až na tenisový trůn. Vinu na tom mají přetrvávající bolesti, které se jí znovu vrátily.

"Už nechci mučit sama sebe. Jsem unavená z toho neustálého boje se svým tělem," prohlásila Safinová v deníku Sport Express. "Sama nevím, jak to bude trvat dlouho, a nyní mě to ani netrápí. Nechám tomu tolik času, kolik bude třeba," dodala sestra bývalého úspěšného tenisty Marata Safina.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám docela Dinaru ráda. A přeju jí hodně zdravíčka. Na téhle fotce jí to moc sluší.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, moc jí to tam sluší. Hezčích než ona na této fotce je už jen dvě a půl miliardy žen (odhadem). :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám ji ani její hru rád, ale nechť si pořádně od tenisu odpočine a zkusí si uzdravit ty záda. Ať se vrátí třeba za rok, ale v dobrém zdravotním stavu.

A mimochodem, když jsem viděl na youtube, jak hrála s Pivovarovou, tak nechápu, jak tento zápas mohla vyhrát:
http://www.youtube.com/watch?v=B86iNwqXQ0A

Tady měla snad dostat trestný bod za nedostatečnou snahu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist