Sampras si zahraje v Bratislavě

15. 4. 2008, 11:05
Aktuality 2
Jedna z největších tenisových legend se chystá na Slovensko. Američan Pete Sampras odehraje v Bratislavě další ze svých exhibičních utkání. Jeho soupeřem bude v listopadu domácí Dominik Hrbatý.
Profily hráčů
Pete Sampras

Informaci o chystané exhibici přinesl jako první slovenský deník Plus jeden deň. Podle něj se jeden z nejlepších tenistů utká s Dominikem Hrbatým v listopadu zřejmě v bratislavské hale Incheba. "Hrát proti 'Pistol Petovi' bylo pro mě vždy svátkem a teď mě to těší o to víc, protože si tento souboj budou moci vychutnat i lidé u nás doma na Slovensku," komentoval chystaný exhibiční duel Hrbatý, který se s Američanem utkal třikrát a jednou ho porazil.

Pete Sampras, držitel 14 grandslamových titulů a hráč, který se na čele žebříčku držel dlouhých 286 týdnů, se připomněl veřejnosti loni na podzim. V listopadu sehrál tři exhibice s Rogerem Federerem, kterého dokázal jednou porazit.

Letos měl v San Jose poměřit síly s Maratem Safinem, který se ale kvůli zranění musel omluvit. Místo něj nastoupil proti Samprasovi Němec Tommy Haas, kterého Američan porazil. V polovině března se potom bývalý nejlepší hráč světa znovu utkal s Rogerem Federerem, kterému podlehl těsně 3-6 7-6 6-7.

Prvních 300 vstupenek na Samprasovu exhibici půjde do prodeje v síti Ticketportal od pondělí 21. dubna.

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
weak
HRBATÝ SAMPRAS míří na slovensko... :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist