Sampras vyhrál exhibici na Slovensku a chystá se na Štěpánka

29. 11. 2008, 20:58
Aktuality 0
Bývalá světová tenisová jednička Pete Sampras a jeho slovenský soupeř Dominik Hrbatý dnes bavili příznivce bílého sportu svým uměním a mnoha vtipnými kousky v bratislavské Expo Aréně. Se čtrnácti grandslamovými tituly nejúspěšnější hráč historie nezůstal nic dlužný své pověsti a domácího tenistu porazil 6:3 a 7:5. V pondělí jej v Praze vyzve Radek Štěpánek.
Profily hráčů
Pete Sampras

Dobře naladěný sedmatřicetiletý Američan slavil ve slovenské metropoli úspěch díky své silné zbrani, kterou je tvrdý servis. Během utkání se několikrát naoko vážně hádal o to, zda byl míček dobrý, či ne. Slovenský tenista dokonce jednou přelezl síť a snažil se Samprasovi ukázat, kam míček dopadl.

Američan, jenž svou kariéru ukončil triumfem na US Open v roce 2002, si během zápasu několikrát odpočinul na židličce pro čárové rozhodčí. Oddychový čas si vybral i na začátku druhého setu, kdy na několik výměn půjčil raketu jedné z rozhodčích. Se Samprasovou raketou si mohl zahrát i fanoušek s velkým bubnem, který se objevil poblíž Hrbatého lavičky.

"Pistol Pete" nyní zamíří ke druhému exhibičnímu zápasu proti Štěpánkovi, s kterým se utká v pondělí od 18:30 v O2 Aréně. Poté už se bude soustředit na turnaj veteránů v Londýně.

TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist