Sánchezová musí doplatit daně za 90 milionů korun

10. 12. 2009, 18:42
Aktuality 3
Bývalá světová tenisová jednička Arantxa Sánchezová-Vicariová musí doplatit zhruba 3,5 milionu eur (asi 90 milionů korun) na daních z příjmu z let 1989 až 1993. Dnes o tom rozhodl španělský nejvyšší soud.
Profily hráčů
Arantxa Sanchezová-Vicariová

Ve sledované době uváděla Španělka Sánchezová-Vicariová jako své bydliště Andorru, soud to však odmítl uznat. "Je zřejmé, že nikdy nepřestala být obyvatelkou Španělska. Nikdy v Andoře dlouhodobě nežila a ani to neměla v úmyslu," uvedl soud v prohlášení. K nejvyšší instanci se Sánchezová-Vicariová odvolala po rozhodnutí soudu v roce 2003.

Nyní sedmatřicetiletá Sánchezová získala čtyři grandslamové tituly ve dvouhře. Kromě hattricku na Roland Garros v letech 1989, 1994 a 1998 se v roce 1994 stala první Španělkou, jež triumfovala na US Open.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
to nic není to má sfouknuté za chvilku !!
Reagovat
smazaný uživatel
tak to je pěknej ranec :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist