Šarapovová je v Miami po výhře nad Wozniackou počtvrté ve finále

29. 3. 2012, 21:57
Aktuality 127
WTA MIAMI - Maria Šarapovová otočila souboj s Dánkou Caroline Wozniackou a v Miami postoupila již počtvrté do finále. Titul dosud nezískala, zlomit se to pokusí v sobotu proti Agnieszce Radwaňské.
Maria Šarapovová

Duel bývalých světových jedniček Marie Šarapovové s Caroline Wozniackou nabídl dvě a půl hodiny boje, ale také plno ztracených servisů a nevynucených chyb. Úspěch nakonec slavila aktivita Rusky nad důslednou obranou Dánky.

Wozniacká začala zápas mizerně a jediný game z úvodních pěti odehraných získala po boji na svém podání. Jenže ani manko dvou ztracených servisů ji neodradilo od boje uspět ještě v prvním setu. Šarapovová začala kupit spoustu chyb, v jediné hře spáchala tři dvojchyby a Dánka pěti vyhranými gamy v řadě vývoj dějství otočila ve svůj prospěch. Také vstup do druhé sady Wozniacká nezvládla, ale zatímco v prvním setu ztrátu smazala, ve druhém už se skóre 0-4 nic udělat nedokázala.

V šestém vzájemném souboji na turnajích WTA tak poprvé musel rozhodnout třetí set. V něm byl stav čtyři hry vyrovnaný, než si Šarapovová stejně jako v předchozích dvou setech vypracovala náskok dvou brejků. O jeden přišla, druhou šanci ukončit zápas při svém podání však již zvládla a po 2 hodinách a 34 minutách vyhrála 4-6 6-2 6-4.

Dánská tenistka opouštěla kurt rozladěná nejen z prohry. Při mečbolu sudí na umpiru opravil výrok čárového, který zahlásil ruské tenistce po druhém servisu aut. Wozniacká, která už neměla nárok na jestřábí oko, se s rozhodčím, jenž měl pravdu, marně dohadovala. Šarapovová místo šesté dvojchyby v zápase šla znovu podávat a rozhozenou soupeřku snadno dorazila. Rozčilená Wozniacká pak rozhodčímu ani nepodala ruku.

Čtyřiadvacetiletá Šarapovová tak na třetím ze čtyř letošních turnajů postoupila do finále. Na Australian Open a před 14 dny v Indian Wells nestačila na Azarenkovou, která už na Floridě poprvé v sezoně prohrála.

O první titul z Key Biscayne si finalistka z let 2005, 2006 a 2011 zahraje s Agnieszkou Radwaňskou, která si po setech 6-4 6-2 poradila se čtvrtfinálovou přemožitelkou Azarenkové Marion Bartoliovou. Polskou tenistku ve druhém setu nezastavilo ani 20minutové přerušení, které si vynutil výpadek proudu. 

Radwaňská, jež Bartoliovou porazila i v 7. vzájemném střetnutí, tak letos vyhála už 29 utkání. Všechny čtyři porážky utrpěla s Azarenkovou. Šarapovová v této sezoně prohrála celkem 3krát - 2krát s Azarenkovou a v Melbourne s Kerberovou.

Šarapovová má s o dva roky mladší Polkou bilanci sedmi výher a jediné porážky. Rusko-polský duel o titul začne v sobotu v 19:00 hodin SELČ.

- WTA PREMIER MANDATORY MIAMI -
(USA / Florida, tv. povrch, 4.500.000 dolarů)
čtvrteční výsledky (29. 03. 2012)

Dvouhra - semifinále:
Šarapovová (2-Rus.) - Wozniacká (4-Dán.) 4-6 6-2 6-4
Radwaňská (5-Pol.) - Bartoliová (7-Fr.) 6-4 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

127
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Heather_Fedex
jeste 1 dotaz: ten komentator na eurosportu rekl, ze masa bude hrat na turnaji v charlestonu. jenomze ted jsem mrkla, kdo je tam prihlasenej a v pavouku nefiguruje masino jmeno. takze, hra tam nebo ne??
Reagovat
tommr
Sharapovová se údajně odhlásila, protože v Miami došla až do finále. Takhle postupuje většina tenistek ...
Pikantní je na tom ovšem to, že Wozniacká si stěžovala na to, že nemůže v Charlestonu letos obhajovat titul právě kvůli tomu, že tam už hraje Sharapovová. WTA prý povoluje účast na turnajích kategorie Premier jen 2 hráčkám z top-5 ...
Reagovat
Heather_Fedex
jenom ze agnezka vyhrala a i tak je tam prihlasena. no, maria ze sebe rozhodne nechce delat usilovni vcelicku a hrat co nejvice zapasu
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a já mam zase jiný informace... Na oficialních stránkach Mashy tam po Miami ani jako další turnaj Charleston nebyl(koukal sem tam naposled tak před 14 dny). Další turnaj Mashy bude Stuttgart.
Reagovat
Heather_Fedex
tak jsem zklamana. z 2. setu jsem videla pouze posledny gem, no I tak na zaklade nej si dovoluju tvrdit, ze aga si vitezstvi nezaslouzila. marie mi je moc lito, uz 3. finale letos nezvladla. nevite prosim, kolik dala nakonec agnezka winneru? vim jenom, ze v 1.to byl JEDEN!!
Reagovat
smazaný uživatel
Aga byla o chlup lepší.
Reagovat
tommr
tak Aga přece jen dokázala využít předčasnýho vypadnutí Viky a získala další titul. Dneska vyhrála hlavně díky bezchybný defenzivě a překvapivě dobrýmu podání. Masha nedokázala dobře returnovat a dělala příliš mnoho nevynucenejch chyb ...
Gratulace vlkovi a ostatním fandům Radwanský ...
Reagovat
pepin
I já se přidávám ke gratulaci. Doufejme, že se také dočkáme gratulací.
Reagovat
pepin
Tak to dopadlo, jak jsem zde již napsal, že pokud bude Agn. trpělivá, tak si to siréna prohraje sama. Co je platná nátlaková a agresivní hra, když tam chybí zakončení. Minimum winnerů ze strany Agn. a ono to stejně stačí. V tom souhlasím s Tommrem, je to prostě upinkané.
Reagovat
tommr
na extrémně pomalým kurtu v Miami jsou obranářky ve velký výhodě. Radwanská byla schopná doběhnout a vrátit skoro všechno. Masha se sice snažila tvrdě zakončovat, ale když se ti vrátí třikrát nebo čtyřikrát skoro dokonale zahranej balon tak to člověka nakonec přece jen rozhodí ...
Reagovat
VlS
to upinkala. Protože nepřeji Maši, aby cokoliv vyhrála, tak jsem spokojenej, ale od Agy neuvěřitelně zbabělý výkon. Takže musím říct, že Maša prohrála, i když hraje daleko lepší tenis. K tomu výkonu snad ani gratulovat nebudu.
Reagovat
dadaft
zbabělý? a jak bys to proti Máši hrál ty?
počkala si, a nakonci setů Šarapku rozebrala.
rozborka sborka. 7:5 6:4

blahopřeji Ago. sehrálas to skvěle.
Reagovat
pepin
Naprosto mám stejný názor, já také již z principu nepřeji siréně, ale co dnes předvedla Agn, bylo opravdu "opatrné", ale jak je vidět, tak to stačí.
Reagovat
smazaný uživatel
Promin, ale tady má VIS pravdu... např. stoupnout si 2 metry za základní lajnu a čekat až Masha udělá chybu, to je podle mně zbabělost a pasivita... A mužu se zeptat co sehrála skvěle? Čekání na chybu? To máš pravdu to sehrala skvělě...
Reagovat
pepin
Já jsem ten zápas viděl, ale nevím, čím ji rozebírala. Jestli myslíš jak to siréna házela za a do sítě, tak to ano.
Reagovat
VlS
Nezlob se, ale ve srovnání s dneškem Caro hrála útočně a agresivně.
Reagovat
dadaft
no třeba ten bekhend s brutální spodní rotací tuším těsně před mečbolem, ten byl luxusní. Máša neměla žádnou odpověď. zmohla se akorát poslat to pak metr za lajnu...
Reagovat
dadaft
jupí jupí juchuchu
rumcaj rudaj rumcará
šmidlik pilník podivník
je to doma
jupí rumcajdlich
AGNIESZKA RADWANSKA
Reagovat
Heather_Fedex
je masi hrozne lito. celej 1. set podavala fantasticky. no presto to neustala. ja nechci aby agnezka vyhrala trofej, pak bude az neprijemne sebevedoma. no, uz i tak ni je, kdyz se obula do victorie. maso, zaber!!!!
Reagovat
Heather_Fedex
-je MI lito masi
Reagovat
tommr
Masha zatím dělá příliš mnoho nevynucenejch chyb ...
Jinak s tebou souhlasím v tom, že Aga by už potřebovala trochu srazit hřebínek. Nemám nic proti tomu, že je v první desítce, ale nerad bych se dožil toho, aby se nakonec dostala na první místo v žebříčku. Její defenzivní hra mi totiž příjde skoro stejná jako u Wozniacký ...
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, ale ještě není konec, snad to zvládne, Aga hraje opravdu strašně pasivně, občas kratas, ale jinak se mi o moc víc líbí hra Mashy. Jen těch chyb, bohužel je moc :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Prosim vás, date mi sem odkaz na zápas Masha vs. Aga? fromsport.com mi blbne a livescorehunter.com se mi nenačítá... děkuji :-)
Reagovat
VlS
http://www.sportlemon.tv/v-2/18/56/v-385726.html
Reagovat
VlS
Tak 1. set je doma. Maša hraje výborně a sebevědomě, poslední gam nezvládla psychicky.
Reagovat
smazaný uživatel
To snad není možný, jeden winn. a Aga má první set v kapse :-(
Škoda těch chyb u Mashi..
Reagovat
dadaft
začínám si myslet, že to Aga zvládne. ona nevypadá, ale je silná.
Reagovat
pepin
No pokud bude Agn. trpělivá, tak jako dosud, tak se siréna sama vyhází a utluče. Přesně hraje agresívně a siréna dělá nevyn, chyby.
Reagovat
VlS
Doufám že vyhraje Aga, Petra si svoje body uhraje sama, takovouhle pomoc na nic nepotřebuje. Pokud si body neuhraje, tak jí stejně nebude žádná pomoc nic platná.
Reagovat
tommr
tady nejde o žádnou pomoc, ale o to co je pro Petru výhodnější - Petře dneska bud o dalších 300 bodů odskočí Masha nebo se jí o dalších 300 bodů přiblíží Aga. Já prostě preferuju tu první možnost ...
Reagovat
dadaft
tak už je to tady. velké finále.
Agaa nebo Máša?
))
Reagovat
tommr
já budu přát Máše. Letošní sezonu zatím podává solidní výkony a zasloužila by si už vyhrát nějakej velkej turnaj ...
Radwanska by se v případě vítězství navíc přiblížila Petře Kvitový už na 385 bodů a to by bylo hodně nebezpečný ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já byla na vážkách, ale Masha hraje tady skvěle, a hlavně útočný tenis, když se vyvaruje zbytečných UE a dvojchyb, tak by to mohlo být pro ni dobré..tak budu přát jí, ale pokud vyhraje Aga, taky se nebudu zlobit, hlavně, at vyhraje pěkný, napínavý tenis :-)
Reagovat
pepin
Tak zatím to vypadá na docela dlouhý zápas, siréně jde podání a asi bude hodně záležet, zde se bude nějak moc vyhazovat.
Reagovat
tommr
podání jde zatím oběma hráčkám. Máša ale dělá víc chyb a to jí stálo první set ...
Reagovat
dadaft
tak se teď dívám na Radwanská - Bartoli.
co říct?
jména nejužší elity současnosti zní: Azarenka, Sharapova, Radwanska, Bartoli.
Reagovat
smazaný uživatel
No teda nevim, nevim...bych rekl, ze to je u holek trochu jine. Jsem celkem zvedavy, co budes clovece rikat na konci antukove sezony za dva mesice? Si rad pockam:D. Ja osobne jsem celkem zvedavy, jestli bude Marion schopna obhajit lonske SF na RG, jen bych podotkl, ze to je nejen jeji nej vysledek, ale pred tim na RG jsou jeji vysledky opravdu slabe a problemy mela i min. rok.
Spis bych veril potom Marion na trave...ale ne na vitezstvi. Ja totiz verim, ze Wimbledon obhaji Petra.
Jeste lepsi otazka se nabizi u Agnieszky, prekona Aga na RG ten svuj historicky nej. vysledek 4kolo? Dal se nikdy nedostala. Treba letos na antuce prekvapi. Ale tak jisty bych si teda nebyl.
Na Viktorii jsem take celkem zvedavy. Minuly rok to vypadalo ve Spanelsku zajimave, no na RG vypadla v QF s LI, ktera prekvapila podle ne i samou sebe:) To moc lidi necekalo.
Maruska, zatim ma vsechny GS krome antuky, takze se bude asi hodne snazit i letos, ale aby treba ta elitni hracka soucasnosti - jak rikas - stacila i treba na takovou Fran:), ktera sice nemusi pusobit nejak presvedcive, ale kdyz prijde antuka, tak ta cela elita soucasnosti muze dostavat sakra slusne trhliny:)
Takze u holek bych byl opravdu vic opatrnejsi, a to vcetne Viktorie.
Reagovat
dadaft
jo, možná jsem měl napsat na tvrdém povrchu.
Reagovat
smazaný uživatel
No, osobne bych byl vopatrnej i s tema tvrdyma povrchama. USOpen2011 v tomhle ohledu je pro nas fandy hodne varujici a zarnym prikladem neodhadnutelnosti WTA, ktere holce se bude nejlepe darit a kde:) Li si vypadne s Petrou hned v 1.kole. Aga, ktera mela skvele vysledky v priprave W-Carlsbad SF-Tor. si na USO zabalila fidlatka hned po 2.kole:) Nakonec vitezi Sam...:D:D Tak jen tak pro zabavu. Na USO, to bylo jeji prvni finale v zivote. Pred tim nejlepsi vysledek QF!!! a to jen jeden. Jinak tam nebyla schopna prejit pres 3.kolo:) ...jo cesty zenskeho tenisu jsou velmi zajimave:)
Reagovat
dadaft
ale Sammy hrála před loňským USO skvostně!
tipoval jsem ji mezi hlavní favoritky.
ovšem Na Li v Paříži, to bylo překvapení.

ale sezóna ještě bude zajímavá, o tom žádná.
chtěl bych nahoře vidět Kvitovou, Petkovič a Ivanovič ))
Reagovat
pepin
Tak Petra snad nahoře je, pokud nemyslíš 1 místo.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to ja ji teda netipoval:) ani na semi...nebylo to poprve, co se ji darilo pred GS.
Jen bych pripomnel jinou usmevnou prihodu > Sam a trava 2011. Tak Sam v Eastbourne slusne prekvapila jeji SF bylo velkou nadeji, ze to s ni bude jine, nebot fakt hrala skvele, turnaj se prodluzoval a na konci tam byly i horsi podminky. Co vic v SF vypadla s vitezkou Marion. Takze to vypadalo, ze by Sam nejaky ten dobry vysledek na W. mohla udelat. Hmmmm. driv nez turnaj zacal, Sam uz vypadla v 1.kole s Czink:)
Reagovat
freeteepek
Jak hrála Karol s Mášou jsem neviděl, ale podle toho, co jsem se dočetl, to byl slabý tenis na obou stranách. Škoda, že se Marion ztranila a vypadla. Vzhledem k tomu, jak jsou ty holky nevyrovnaný se těžko předpovídá výsledek. Víc konzistentní je momentálně asi Aga, takže sázím na ni.
Reagovat
Madrileno
Souhlas, skoda Marion. Finale Marion vs. Maruska by bylo nejlepsi
Reagovat
dadaft
do ses dočetl špatně. ))
Máša hrála až na pár chvil na konci prvního setu brutálně dobře.
Reagovat
rib
jj, nevím, jaký článek to tak hodnotil, ale Mášu jsem takto výborně ještě hrát neviděla. Vyhrát si určitě zasloužila, Caro dělala body jen díky Mášiným UE, sama uhrála jen pár míčů (na což jsme ale u ní zvyklí, že...)
Reagovat
Madrileno
Caro out, co vic si prat :-) Konecne konci era teto pinkalistky a nejslabsi #1 v historii zenskeho tenisu. Finale preju Marusce, protoze hraje aktivni tenis a ne prehazovanou jako Caro a jeji mutace Aga.
Reagovat
Heather_Fedex
tak masa je jasnou favoritkou. ale aga ji muze potrapit- kdyz bude menit rytmus hry a pouzivat dropshoty tak ma sanci. ale kdyz bude masa podavat a returnovat jak proti wozie, tak jeji sance na vyhru jsou mizive. a ja to taky i preju marii, zaslouzi si titul po skvelych letosnich vykonech
Reagovat
smazaný uživatel
No ja si myslím, že skor vyhrá Aga. Máša sa vyhádže.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak přeju Agnieszce, ať hekně natrhne prdel!!! Držím palce.
Reagovat
dadaft
o jé, Marion má veliké problémy s podáním. mizerná čísla...
Reagovat
dadaft
tak to je bomba. 9 her, 8 brejků... ???
Reagovat
dadaft
Aga bere první set 6:4.
čísla u Marion jsou zoufalé. první serv 6/16 (38%), druhý serv 3/17 (18%). horror.
Reagovat
kejv2
Asi se nekoukas na video, ze? Marion ma neco s nohou a tak tam pokulhava. Dost se ji divim, ze neskrecne. I kdyz... prave Radwanskou brejkla!
Reagovat
dadaft
nee. livescore.
pokulhává? to je zase móda! fuj tajbl. to zavedla Vika v Dohá. tam chuděra sotva se ploužila po kurtu, skoro došlápnout nemohla na bolavou nožičku chuděra.......... a ve výměnách lítala a vyhrála zápas.
Venus teď vypadala, že umře přímo na kurtu ..... a porážela Ivanovič a další...
fuj tajbl.
když nemůžeš, tak skrečni.
kdo se má na to divadlo dívat?
Reagovat
dadaft
vůbec se nedivím, že Aga na Viku tehdy tak zuřila...
Reagovat
dadaft
fuj tajbl
Reagovat
dadaft
možná by se holky měly zeptat Aleksandry Wozniakové a dalších hráček, jaké to je, když DOOPRAVDY nemůžeš hrát...
tvrdě neschvaluju tydle holčičí psychohry.
dovedete si představit, že by Roger Federer pokulhával po kurtu???
Reagovat
kejv2
Sice Marion do hlavy nevidim, ale v tomhle pripade to na me pusobila fakt duveryhodne. Mela nekolikrat zavolaneho lekare. Zaroven to asi spis byl nejaky natazeny sval (stehno),s cimz se da nejak hrat, ale proste to boli. Ja naopak Marion docela obdivuju, ze to dohrala az do konce. Tim spis, ze na Floride meli vypadek proudu, takze holky musely asi pulhodiny cekat.
Reagovat
dadaft
podle mě je sportovní slušnost své omezení nezveličovat a spíš ho před soupeřem tajit. nechci soudit Marion.
nicméně to co předvedla Vika proti Radwanské tehdy v Dohá byl trapný tyátr, i když se komentátor rozplýval nad tím, jak Azarenka bojuje.
a nějak se mi zdá, že se to od té doby rozmáhá...
toť vše

gratulace Ago. poume na titul !!!
Reagovat
VlS
Já bych možnost ošetřování zrušil. Buď můžeš hrát, tak hrej, nebo nemůžeš hrát, tak vzdej a tečka. Taktických hrátek přibývá a poškozuje to tenis. Četl jsem rozhovor s jedním známým fyzioterapeutem, a ten tam říká, že když je povolán na kurt, tak se podívá na skóre a hned ví, která bije.
Reagovat
kejv2
Marion si nechala zavolat lekarku za stavu 5:4 v prvnim setu a na nejakou dobu s ni odesla do saten. Potom si hned prohrala podani a myslel jsem, ze skrecne. Ale ona to zkratka chtela dohrat a nejake sance ve 2. setu i mela.

Jinak ja bych ocividne indisponovane hrace nasilne z kurtu nevyhazoval. Kdyz chteji bojovat, tak at bojuji. Nekdy clovek nemuze nez tleskat (a nemyslim, ze by Marcos neco hral):
http://www.youtube.com/watch?v=_4ku1Brn-YM
Reagovat
dadaft
úplně zrušit ošetřování asi ne. když se ti udělá puchýř, je třeba to přelepit. to pochopí každý hráč.
ale když se někdo mezi výměnami kulhá a pak normálně dělá body ... ???
být rozhodčím, tak se hráčky po každé výměně ptám, jestli nechce ukončit zápas...
nemám nic proti bojovníkům a bojovnicím. když to chtějí zkusit přes bolest, prosím a bravo. ale ať zatnou zuby a nehrají to na city.
Reagovat
VlS
Když se ti udělá puchýř, tak si ho můžeš zalepit sám, na to snad nepotřebuješ asistenci.
Reagovat
dadaft
to je fakt
Reagovat
Fandina
Ošetřování bych nechala, přece jenom nikdy nevíš, jestli z toho může být něco vážného nebo jen chvilková záležitost pro další pokračování. A pokud někdo hraje že se mu něco stalo třeba jen ke zdržování, stejně nemá jistotu co to udělá s protihráčem/kou a kdo z toho nakonec bude mít prospěch ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Opět musím souhlasit s Fandinou. :) Už jsem to tady psal hodněkrát... Nikdo nevíte, jak se v té dané chvíli hráčka cítí. Proto mi přijde nespravedlivé někoho odsuzovat. Už se tady na portálu několikrát stalo, že někdo napsal během zápasu: "Jé, ona simuluje!" A pak ten zápas skončil skrečí a najednou bylo ticho... Od toho tam ti doktoři, aby tenistkám pomohli. Ať už se zalepením puchýře nebo něčím vážnějším.
Reagovat
dadaft
jak jsem psal, ani já nejsem pro zrušení medical time.
jen mi nikdo nevymluví, že to od Viky v Dohá nebyla šaškárna a trapárna.
Reagovat
pepin
No neblbni, to si budou na kurt nosit ještě lékárničku? Myslím si, že jde najít jednodušší řešení, protože když někdo má či nemá problém, trpí tím i ten na druhé straně. Fanoušci na Agn. pískají, když zahraje kratas a " v podstatě netrpí s Marion".
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti to vymlouvat nebudu, ale rozhodně s tebou nesouhlasím. :D Jestli chceš znát můj názor na tuto věc, tak si dohledej diskuse, které se toho týkají... Tam jsem se rozepsal až až. :D
Reagovat
Fandina
Vika tenkrát při zápase s Agou byla dost emotivní, ale mě samotné se každou chvilku různě podlomí noha a někdy dlouho trvá, než bolest odezní ... tak proč ne Vice?
Reagovat
dadaft
mezi výměnama vyváděla, jako by měla přeraženou nohu...
pro Radwanskou to muselo být extrémně nepříjemné.
ale nechci nikomu nic vymlouvat.
Reagovat
Fandina
jasně, že vyváděla, ale to neznamená, že musela hrát bolest ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Musím s tebou v tomhle vlákně souhlasit, já už se taky vyjádřila k Vice a zápasu tenkrát s Agou jinde, tak se omezím jen na můj pohled na zápas s Marion.
Dívat se na "utrpení" Marion v tomhle zápase bylo myslím utrpením jak pro diváky, tak i pro Agu. Že jí dávala kratasy, naprosto v pořádku, proč by měla něco na své hře měnit, soupeřka je sice viditelně zdravotně indisponovaná, ale bud má skrečovat, nebo dál hrát, ale kulhat tam je nefér vůči soupeřce, kdyby pak Marion ten zápas vyhrála, tak by si mohla Aga říct: vyhrála, i když kulhala? Podobné to bylo v zápase s Vikou..

Souhlas i s Visem, ale nerušila bych možnost ošetření, jen tohle "divadlo" není důstojné..
Reagovat
smazaný uživatel
Vidim, ze tu ozivujete stare rany:D
Co se tyce Marion, tak ta je opravdu na MTOcka expertka jak zadna jina. Jeko fajn bojovnice, ale minuly rok ve finale v Eastbourne mne uz fakt dozrala. Behem turnaju v Evrope si jich vybrala vic nez Serena za celou karieru...Behem turnaju na DecoTurf 2011 se nejak uklidnila. Jinak celkove minuly rok Marion brala MTO na tolik veci...:Dze to fakt bylo na usmev nebo o nervy:).

Z toho duvodu si Aga mela asi odpustit tu poznamku na Viku, nebot sama toto jiz komentovala, ze casto to je o emocich.
Viktorii posuzovat nebudu. Jeden pripad pravidlo nedela. Nechal bych to uz proste bejt.

Ale u Marion...to je bez diskuse ulet. A ani se nedivim, ze uz nikdo nevi, jestli ji fakt neco je nebo neni...tady to melo byt uz davno na diskusi:) To mame jiz skoro rok zpozdeni:D
Reagovat
smazaný uživatel
No, jak si mě Marion získala pro svoji bojovnost a srdce v zápasech, tak tímhle u mě dost zase ztrácí..no, je to s ní vážně těžký :-))
Ale herecké vlohy bezpochyby má.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo:) mne je take i Marion sympaticka, svou neskutecnou bojovnosti a temi obraty. Ale minuly rok jsem s ni byl uz fakt na prasky:D Doufam, ze letos ty MTOcka nebude mit tak kreativni a tak caste:) To je fakt o nervy. To ta causa Viki vs. Aga je proti tomu uplnou pitominou, je to jen nafoukle, protoze Viki je No.1...jinak by si toho ani nikdo nevsiml.
Reagovat
VlS
Monty, tvůj problém je, že znáš tenis jen z toho, co tvé oblíbenkyně píšou na twiteru, běž si někdy zahrát a třeba některý věci začneš vidět jinak. Takhle mám fakt problém tě brát vážně.
Reagovat
smazaný uživatel
Je mi celkem jedno, jak mě bereš. Já taky všechny neberu vážně... Tebe ale jo. :) Nemyslím si, že když si jde někdo jednou za čas zapinkat, tak je větší znalec než ten, kdo to nedělá. Na tenis už koukám dost dlouho a hned po fotbale a hokeji mám právě tenisových zápasů nakoukaných nejvíc. Twitter je skvělá věc, ale že by moje tenisové znalosti pramenily jenom z něj? To mě teda hodně podceňuješ. :D Sice nejsem žádný expert, ale analfabet taky ne. :)
Reagovat
VlS
všechno z televize nakoukat nejde. Především to, jak cítíš bolest a jak tě bolest limituje v pohybu a co se s tím dá dělat. Rozuměl jsem MTO na ošetření kotníků (častý problém pro všechny sporty) a řekněme pro rozmasírování krku, ramena, zad. To, kam se to zvrhává, přestává být normální. K čemu je měření tlaku na kurtu? To hráčka neví, jestli jí je blbě a jestli chce nebo nechce hrát? Je pravda, že puchejře na rukou jsem měl daleko častěj od lopaty a krompáče , než od rakety, ale na zalepení puchýře (kterej u lidí, kteří se tím tenisem živí opravdu nepochopím, ti snad musí mít ruku natolik zvyklou a odolnou, aby se jim puchýř neudělal).
Prosímtě, a když jsi takový fanda fotbalu, jdeš si aspoň někdy čutnout? Mluvíš občas o basketu, jdeš si někdy aspoń zkusit hodit pár šestek nebo devítek?
Reagovat
smazaný uživatel
No tak ty puchýře se tenistkám dělají spíš na nohou... Stačí se podívat, jak vypadaly nohy Viky po letošním AO.
http://www.ahaonline.cz/clanek/sport/68905/beloruska-azarenkova-kralovna-s-puchyri.html
Co se týče mě a aktivního sportu: Fotbal jsem kdysi hrál aktivně, ale to už je docela dávno. Co se týče basketu, ten jsem si oblíbil až na OH v Pekingu 2008, takže ho sleduju docela krátce. Taky už jsem si ho několikrát zahrál. To víš, je těžké se tam trefit. :D Jinak v basketu se házejí šestky, devítky jsou v házené... Ale stejně si nemyslím, že člověk musí něco hrát, aby tomu lépe rozuměl. Sice to zní logicky, ale určitě to není pravidlo. Znám řadu fotbalových i hokejových trenérů, kteří to v aktivní kariéře daleko nedotáhli a přesto jsou (byli) výbornými trenéry.
Reagovat
VlS
V basketu myslím devítkou koš za tři body, ale je to fuk. Myslím, že k tomu, aby si člověk k nějakému sportu udělal vztah, tak si ho musí aspoň trochu sám zkusit. Nechápu moc, jak někdo dokáže čučet na na lyžování, když neměl nikdy prkýnka na nohách, nebo na .. ale na cokoliv.
Je velkej rozdíl koukat na tenis a stát na kurtu. V bedně sleduješ dva hráče, míč vidíš i slyšíš blbě. Na kurtu se díváš jen na míč a protihráče, míč vidíš perfektně, slyšíš ho perfektně, prostě je to něco jinýho a myslím, že bez osobní zkušenosti se to nedá prostě nakoukat, protože nevíš, o co jde.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak to vidím poprvé s těmi devítkami... Já si vyzkoušel všechny sporty, které sleduju. :)
Reagovat
gigin
tak další krůček za náma !! Ajde !! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
zacnu jako Monty: Maria mi udelala velkou radost! :-) Protoze hrala tady uz tolikrat zmineny utocny tenis a mereno poslednim jejim zapasem, ktery jsem sledovala, byl diametralni rozdil v jejim pohybu... fakt prijemny pohled. Prvni set jsem nevidela, ale prisla jsem ji poradit v pravy cas. :-) Lehce usmevne byly ty asi tri utoky na sit, ktere "utrpela", napravila se jednym hezkym, s citem kros zahranym forhendovym volejem.. :-) Karolina nebyla uplne marna, par jejich agresivnich bekhendu a technicky perfektnich servisu mi az vzalo dech, moc hezky, ale to je tak asi vsechno. :-) Je mi jedno, promin, tommre, pokud Maria celkovym vitezstvim ohrozi Petru bodovym ziskem, za tenhle tenis a predevsim bojovny srdce si ho proste zaslouzi. Neboj, Petre preju hlavne zdravi, forma uz "prijde sama"! :-) Z Williamsek jsem sice strasne smutna, ale nemela bych zapomenout na Marion!!! Jeji senzacni vyhru nad Azarenkou jsem nevidela, vznasim se ovsem uz jen z pomysleni, ze se TO stalo!!! Do ted!!! :-) A budu moc rada i pokud zrovna ona vyhraje Miami... vlastne, kdo krome Masi jiny, ze? Promin, Vlku.. :-)

Vezmu to tu jeste smahem i pres kluky (na "panech" se normalne diskutovat vlastne ani uz neda)... takze, proboha, proc ten hardar Mardy dneska pinkal s Argentinou z bejzu, nad tim mi zustaval rozum stat, sileny... :-( Moji jedinou nadeji zustava nakonec Rafa.... David se momentalne "vali v prachu", 2:6 prvni set :-( a verit Andymu, i kdyz s Tipsou potesil, :-) si nezvyknu... to jsem to dopracovala ... :-))
Reagovat
freeteepek
Tak ten David hrál ve druhém setu výborně. Bohužel se mu nepovedl vstup do tiebreaku a Djokovic prokazal opet mimoradnou odolnost. Fantastickej zápas. Skvělý údery z obou stran. Mluvim o druhém setu, protože první jsem neviděl.
Marion přeju, aby vyhrála. Vika už měla dost po tý bitvě s Cibulkou, ale to nijak nesnižuje výkon Marion, která to tam sázela z obou stran naprosto s přehledem. Ten její tlak byl brutální. Na konci se Vika sesypala, což M. situaci ulehčilo.
Reagovat
gigin
já jsem tak rád, že jsi tu a v plné formě !! :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
vyhrala lepsi a tenisovejsi. Sice Sarapku nemusim, ani ten jeji jekot, ale proste oproti Wozne hraje atraktivni tenis, jde do rizika, hraje na winery. Kdezto Carol jenom prepinkava sitku, ta jestli mela celkem 10 wineru za cely zapas, to si nejsem jisty.
Reagovat
Heather_Fedex
woz dala 15, zatimco masa 50 ;)
Reagovat
Fandina
Já myslím, že měla, jistě Mária líp, ale Caro taky několik pěkných winerů a přesných. Jenom nepinkala ....... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně někdo, s kým můžu souhlasit. :)
Reagovat
dadaft
pěkný zápas. Caroline hrála, co to šlo, jenže Masha byla fakt hodně dobrá...
Aga - Marion - holky začly divoce... ))
Reagovat
Fandina
Jasně, že byla Mária dobrá a víc riskovala než jindy, pohledu na její tenis to rozhodně přispělo. Caro hrála svůj lepší standard přidala pár pěkných winerů ale na Márii nestačila, u té navíc byla očividně vidět snaha Caru přehrát. Ostatně rozhodovalo se až poslední dva gamy, třetí set byl vyrovnaný mohlo to dopadnout opačně, i když Mária již měla promyšleno nenechat Caru rozehrát a hned agresivně ukončovat. Touha vyhrát byla zřejmá ... úsměv
Reagovat
Heather_Fedex
gratulace masi a cest carol, ze se na konci zapasu jeste nevzdala. jak rikal komentator: trochu zmena rytmu by neuskodila. masa byla az nezvycejne dominantni pri svem servisu. ty backhandy co hraje, jsou opravdu squelle! carol samozrejme hrala svuj standard. nemusela se az tak radikalne s kaderem rozloucit no.
pevne verim, ze to masi do tretice uz letos vyjde ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak už jsem naznačil v jiné diskusi, byl to pěkný zápas. Sice se obě holky nevyhnuly nějakým výpadkům, ale třetí set byl opravdu skvělý... První set měla Masha velmi dobře rozehraný, ale pak se jí přestalo dařit. Caro se chytla a otočila z 1:4 na 6:4. Ve 2. setu se misky vah převážily zase na stranu Mashy. Třetí set nabídnul vynikající tenis. Opravdu jsem tleskal snad po každé druhé výměně. Krásné winnery, krásné výměny od základní lajny i na síti... Byla opravdu radost se koukat, jak to holkám jde. :) Masha to skvělou hrou dotáhla k vítězství a Caro statečně bojovala až do konce. Jediná věc, kterou nechápu, bylo rozhodnutí Nouniho před mečbolem Mashy. Sice ten míček opravil správně, ale proč si Caro nemohla vzít challenge? Vůbec tomu nerozumím. Jak už jsem psal, u tohoto rádoby rozhodčího se podobné výroky stávají tradicí... Vůbec se nedivím Caroline, že mu po zápase nepodala ruku. Kdybych byl tenistou a on by mi bezdůvodně zakázal vzít challenge, tak bych ho z té židle asi shodil. A to prosím nejsem žádný nervák. :D

Teď už mi zbývá jen držet palce Mashe ve finále. :) Bude mít proti sobě každopádně silnou soupeřku, ale Masha je taky silná. Kromě toho výpadku v 1. setu dnes předvedla moc pěkný výkon. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Wozniacki už vyplácala všechny možnosti, takže rozhodčí neudělal žádnou chybu, vzteklá Wozniacki si za to může sama...
Reagovat
pepin
Challenge, jak jsme Ti již psali, prostě neměla, tak si jej nemohla vzít. Aspon dle televizního přenosu.
Reagovat
smazaný uživatel
pepin: Jo, už mi to napsalo víc lidí... Já opravdu nevím, chtěl bych vidět nějaký důkaz. :D

PetanEk: Ty jseš proti Caroline taky nějak vysazený... No, aspoň máš rád Mashu. :) Jestli máš s tím jestřábím okem pravdu, tak se omlouvám. Ale stejně je Nouni ňouma, svůj názor nezměním. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ono je to s tím challengem dokonce i v článku... Omlouvám se, dneska jsem nějaký moc rozjetý. :D Ale stejně Caroline chápu. Taky bych nepodával ruku někomu, s kým jsem se před půl minutou pohádal. :D Myslím, že příští zápas nebude mít s Nounim problém. Třeba Caro neměla pravdu ani challenge, ale umí si stát za svým. Já jsem taky tvrdohlavec. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám ji rád, nemám rád její styl hry a chování, který zase předvedla na konci zápasu se mi ještě víc znepřátelila.. Jsem rád za to, tam kde je v žebříčku, protože to je tak optimální..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to tady zdaleka nejsi jediný, kdo Caro nemá rád... V tom případě platí jednoduchá rovnice, že já nemám rád tebe. :D
Reagovat
VlS
že jsi tvrdohlavec je jasný, ale nebuď prosím tupohlavec.
Rozhodnutí je na rozhodčím, to by slečna už dávno mohla vědět, zvlášť když si jestřába už vyplácala. Jak bylo vidět, stejně tobylo OK na lajně.
Prostě další herecká etuda s cílem rozhodit soupeřku.
Reagovat
smazaný uživatel
mě je jedno, jestli mě máš rád nebo nemáš, já mám na okruhu hrozně málo favoritek (asi jen 3 po skončení Dinary), proti tobě nic nemám, ale když to tak pozoruju, tak ty jich máš v top 50 asi 20... a vsadím se, že z těch 20 jich nemám rád tak 18.. tak to mě musíš přímo nenávidět...
Reagovat
smazaný uživatel
VIS: Už jsem ti odepsal vedle a nechce se mi vymýšlet nic nového. :D Prostě to bylo v zápalu boje a já ten pocit, který měla Caro, moc dobře znám... Nebylo to nic nesportovního a Masha je natolik zkušená hráčka, že by ji to stejně nerozhodilo.

PetanEk: To si neber ve zlém. :) Já proti tobě taky nic nemám, ale když jde o Caroline... :D Já mám favoritky čtyři. Pak je mi spousta holek aspoň trochu sympatických, ten počet jsi zhruba trefil. :D Mimochodem, Dinaru jsem měl taky rád. :)
Reagovat
kejv2
Monty, taky jsem na tebe jeste reagoval v predchozim clanku o Azarence. To se tykalo konkrente Caroliny. Ale ted jeste k necemu jinemu.

Ve stejne diskuzi se vyjadrujes o jistem novinari jako o "neobjektivnim blbcovi". Toho pana vubec neznam a nikdy jsem od nej nic necetl, takze k tomu nemam co rict. Spis me zarazi, ze takove hodnoceni prichazi od cloveka, u ktereho se objektivita (aspon tady na foru) taky moc neprojevuje.

Jako promin, ale kdyz napises tohle:
"Třeba Caro neměla pravdu ani challenge, ale umí si stát za svým. Já jsem taky tvrdohlavec.",
tak to mi pripada, jako bych slysel nejakyho politika: Je jedno, kde je pravda, jaky budou dusledky meho rozhodnuti, hlavne, ze jsem to rozhodnuti udelal ja a ze si za nim stojim jako spravnej chlapak. Proste Caro se v tuhle chvili zachovala nesportovne a obhajovat ji je podobne, jako omlouvat vrazdu tim, ze k tomu ma vrah geneticke sklony (coz uz se dneska deje)... No mozna to prirovnani vypada trochu nepatricne, ale mira objektivity je v obou pripadech stejna - nulova.

Hodne lidi tady fandi Petre, ale vetsina z nich se snazi jeji hru hodnotit tak, jak ji vidi v kazdem konkretnim zapase, tj. se vsemi klady i zapory. Ty ale o svych oblibenkynich nikdy nenapises krive slovicko, zaroven ale neverim, ze veci, ktere se jim tady vytykaji, sam nevnimas. Nebo si snad myslis, ze pravy fanousek vidi jen to dobre a spatne prehlizi? To by me potom fakt zajimalo, proc fandis zrovna tem ctyrem holkam, kdyz neco dobreho se muzes najit temer u kazde hracky.
Reagovat
VlS
Carolina tyhle finty používá a ne nějak zvlášť výjimečně. Chceš minulou ? Proti Lucce při posledním zápasu to udělala taky, je to tak měsíc. Je to tak jednoduché, začnu se hádat s rozhodčím a soupeře tím vyvedu z koncentrace.
Reagovat
Fandina
soupeřek je vlastně pouhá přítomnost obou na kurtu. Diskusi s Noumim od Caro vidím spíš jako reakci na jeho opravu nahlášeného autu při mečbolu na dobrý míč, obvzlášť po jeho omylu nedávno s Nalbou. Předpokládám spíš že víc než na druhé člověk myslí na své vlastní vítězství ... úsměv
Reagovat
VlS
Já hlavně nezapomenu Caro hereckou etudu s křečemi proti věrce, už nevím přesně na kterém turnaji, možná to bylo na TM. Jak bylo vidět letos při zápasu té mladé Američanky na IW, měla tenkrát dostat trestný fofteen + gam a prohrála by. Rozhodčí ji v té době hodně nadržovali. To jsem jí neuvěřil a od té doby ji nemám rád, je to herečka. Podívej se na její profesionální herecký výkon v reklamě na TA.
Reagovat
Fandina
Proč ne, to co říkáš nemusí být od věci. Psala jsem jen jak na mě působila její reakce po opravě umpira na dobrý z autu postranního při mečbolu ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Tvoje přirovnání je opravdu úsměvné... Já vím, že nejsem objektivní a klidně si to přiznám. Dokážu se svých oblíbených hráček zastat, protože to jako fanoušek považuju za nutné. :) Caro neudělala nic tak hrozného. V té chvíli to prostě viděla jinak než Nouni a jednala podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Nikdo není dokonalý, všichni někdy děláme chyby a já takový pocit znám víc než dobře. Až opadnou emoce, je to zase o něčem jiném... Ovšem podstatný rozdíl mezi mnou a panem Jarochem je ten, že já píšu do diskusí mezi fanoušky, zatímco pan Jaroch píše do jediného celostátního sportovního deníku v zemi jako "objektivní" novinář. Další rozdíl je v tom, že já uznávám všechny tenistky, které se dostaly vysoko, zatímco pan Jaroch neustále shazuje např. Caroline. A pak z toho vznikají takové "články", které on píše... To je krásná objektivita od člověka, který sám sebe označuje jako "tenisového experta", ne? :D Jsem fanoušek. Nejsem tenisový expert a nikdy nebudu. Stejně tak není tenisovým expertem Jaroch, protože není objektivní. Toť vše. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Víš, mě napadla taková blbost... Představil jsem si, že všechny moje oblíbené tenistky jsou Češky. Najednou nikomu nevadí, že Caro hraje obranným stylem, protože je vysoko v žebříčku a hraje přece "za nás"! :D Najednou nikomu nevadí, že Nounimu nepodala po zápase ruku, protože řada lidí (včetně tebe, pokud vím) se zastávala Berdycha, když nepodal ruku Almagrovi. Nikdo o ní neříká, že je "hloupá" a chová se "blbě", protože to je "naše Karolínka, kterou máme všichni rádi". :D Najednou nikomu nevadí zvukové projevy, protože Masha a Vika jsou "naše holky". Jsou na prvních dvou místech v žebříčku, tudíž je "celý tenisový národ" miluje. :D A ženský tenis je v Čechách najednou národním sportem č. 1, protože spolu s Petrou každý rok vyhrávají Fed Cup, doslova drtí konkurenci a jsou to všechno "české lvice" a "naše holky". :D Je to vskutku výjimečná generace české tenisové školy! :D

No, to by asi stačilo. :D Tak teď si to každý může přebrat, jak chce... Možná přeháním, možná ne. :)
Reagovat
Fandina
dodatek k odpovědi na VlS 30.03.2012 10:44
Pokud se jedná o herectví Caro, tak reklama nic neznamená, tam byla sama sebou, ale myslím že dobrou herkou by nebyla, na to mě přijde málo emotivní i její hra je spíš na jistotu než na překvapení .... úsměv
Reagovat
VlS
Milánku, projdi si mé diskuse, mnohokrát v nich najdeš, že mi vadí Petřino kvičení a považuju ho za hnusné. Mnohokrát jsem zde napsal spoustu kritiky na Lucku Šafářovou, mou nej. Podobně i řada Slepý k čemukoliv co se týká jeho favoritek jsi jen ty a ta slepota občas hraničí s hloupostí.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych se Montyho trochu zastala, on je zaslepený, ale protože je do nich opravdově zamilovaný, v normálním životě tě ta největší zamilovanost přejde, vidíš pak věci jasněji, jsi i kritický, ale u Montyho je to setrvalý stav, umocněný tím, že je to platonické..proto prostě vše, co holky řeknou, udělají, vše je schváleno, omluveno, je na ně pyšný.
Já bych mu tu jistou zaslepenost nevyčítala, každý to máme jinak, ale já to u Montyho vidím takhle :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No dobře, ale já mluvil o Tomášovi... Vím, že dovedeš být velmi kritický. Já taky dovedu napsat, že se mojí oblíbené hráčce nedařilo, ale co bych měl jako kritizovat? Každý má někdy špatný den a tenistky jsou taky jenom lidi, ne roboti nebo superženy. :D Prohra vždycky nejvíc mrzí samotnou hráčku. To je dobré mít na paměti, než se člověk pustí do nějaké kritiky...
Jinak se ještě naposledy vrátím k tomu sporu mezi Caroline a Nounim. Podíval jsem se na video a pochopil jsem to zase trochu jinak. Masha podávala, čárový rozhodčí zahlásil aut, Masha si okamžitě brala challenge, ale Nouni bez jestřábího oka opravil verdikt čárového. Pochytil jsem z toho, že Caro se právě zlobila na Nouniho kvůli tomu, že si Masha chtěla vzít challenge a on rozhodl bez toho. Nouni si nejspíš byl jistý a měl pravdu, ale myslím, že tu situaci mohl vyřešit citlivěji. Kdyby na žádost Mashy spustil jestřábí oko, viděla by dobrý míč i Caro a nemuselo dojít k rozepři... Včera jsem psal trochu ukvapeně ihned po zápase a to nikdy není dobré. Caro si nejspíš nechtěla vzít challenge (ani nemohla), ale nelíbilo se jí, že Masha si brala challenge a Nouni rozhodl sám a bez toho. Takhle jsem to pochopil po shlédnutí záznamu a víc už se k tomu nebudu vracet.

Ema: Jsi hodná, že se mě zastáváš. :) Ale přesto musím s něčím nesouhlasit a budu teď hodně přehánět... Kdyby jakákoliv moje oblíbená tenistka vzala při zápase pistoli a někoho zastřelila, tak bych jí to opravdu neschválil. :D To samozřejmě nehrozí, protože fandím samým hodným holkám. :) Jenom jsem chtěl říct, že možná jsem zamilovaný blázen, ale nedělejte ze mě magora. :D
Reagovat
kejv2
Monty, je hezke, ze se snazis byt pokorny a nekritizovat hracky za predvadenou hru, pokud prohraji. Proste reknes: dneska se Caroline nedarilo, tak prohrala. Jindy zase naopak: dneska vyhrala, protoze hrala vyborne. Pro nektere zde diskutujici tahle pokora ale hranici s naivitou a to je asi to, co ma VIS na mysli (a ja jsem to taky nahore naznacil).

Mimochodem fakt by me zajimalo, jestli si nekdy (apson pro sebe) rikas, ze tva oblibenkyne treba zvolila spatnou taktiku a jenom si to nedovolis publikovat verejne, a nebo to pres ruzove bryle proste nevidis.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli mě považujete za naivního, tak je to čistě vaše věc... O nějakém zvolení taktiky opravdu nepřemýšlím. Taky to může být tím, že soupeřka zvolila správnou taktiku, že jo. :D To víš, že si občas říkám: "Tady to mohla Caro zkusit zakončit." Nebo naopak: "Tady to Masha ještě zakončovat nemusela." Ale nekritizuju je kvůli tomu. Spíš mě to prostě mrzí a říkám si, že je to škoda... Trochu kritický jsem jenom občas u fotbalu nebo hokeje. :D
Reagovat
VlS
Monty, trochu jsi mě udivil, že zmiňuješ Tomáše, protože prohlašuješ, že články s chlapem ani neotvíráš. Zastávám se Tomáše, ale i dalších, před pomluvami a napadáním, osočováním z arogance a podobněa ptám se po konkrétních důvoodech takových názorů. Pokud hraje blbě, tak napíšu, že hrál blbě. Prakticky jako téměř všichni ostatní nefandím jen Tomášovi, ale i jiným hráčům, já třeba Andymu, líbí se mi John Isner, mám rád ARodda (a to nás moc není) a rozhodně neoslavuji jejich hru, když za nic nestojí.
Osobně nesrovnávám dámský a pánský tenis, protože srovnávat nelze. Vítězky GS by patrně velmi snádno prohrály zápasy s dorostenci do 16 let. Rychlost, pohyb ani odolnost se srovnávat nedá.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, tak to jsem trochu přehnal. :D Některé články si otevřu, ale do diskusí o mužském tenisu se prakticky nezapojuju. Diskusi po tom zápase Tomáše s Almagrem jsem si otevřel, protože mě docela zajímaly vaše názory... Na to bych nepřišel, že holky jsou holky a kluci jsou kluci. :D Ale najdou se i takové holky, které se kluků nebojí... Moje oblíbená fotbalistka, jen tak mimochodem. :)
http://fotbal.idnes.cz/brankarka-hope-solova-chtela-hrat-s-muzi-fifa-to-zakazala-pef-/fot_zahranici.aspx?c=A120327_124150_fot_zahranici_pes
Reagovat
smazaný uživatel
Maria hrála perfektně oproti pinkálce .. :) opravdu klobouček dolů... nastřelit něco kolem 50 winnerů... to je krása ! :) Congratulation... titul už je skoro v kapse :)
Reagovat
pepin
S tím titulem bych ještě počkal, myslím si, že hopsanda, nebo gumítek jak je zde nazývána asi chytne nebo může chytnout vítěznou vlnu.
Reagovat
smazaný uživatel
uvidíme, ale myslím, že favoritkou bude a ujít si tu šanci když je Vika pryč si už nenechá... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak já tu Šarapku nesnáším!!! (Monty, promiň :D)
Ale jsem pyšný na Caro, hlavně v tom třetím setu, chybělo málo a věřím, že by to otočila. Její mentalita je neskutečná. Snad se vrací do své lepší formy..
Reagovat
smazaný uživatel
Omluva se nepřijimá. :D Ty jsi přesný opak Petanka... Jsi vysazený na Mashu, ale zase máš rád Caro. :) Teď vážně: Jsem pyšný na obě holky, protože předvedly fakt pěkný tenis a přesně to jsem si přál. Dneska jsem dal přednost tenisu před fotbalem a udělal jsem to nejlepší, co jsem mohl... Schalke prohrálo. :(
Reagovat
pepin
I když ji jako sirénu a rusku nemusím, tak musím uznat, že vyhrála zaslouženě. Doufám, že má zase na nějaký čas vybráno.
Reagovat
tommr
dneska byla Maria jasně lepší a zasloužila vyhrát ...
Caro se jen bránila a uznání zaslouží pouze za kvalitní defenzívu a pevný nervy v koncovkách setů. V tomhle ohledu je mezi hráčkama na okruhu skoro bezkonkurenční ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist