Šarapovová má zraněný loket, nezahraje si až šest týdnů

18. 3. 2010, 11:01
Aktuality 2
Kariéru bývalé světové jedničky Marie Šarapovové komplikuje další zranění. Ruská tenistka, která v Indian Wells vypadla už ve druhém kole, se kvůli zraněnému loktu odhlásila z turnaje v Miami, který začíná příští týden. Podle pořadatelů jí hrozí, že si nezahraje až šest týdnů.
Maria Šarapovová

Na bolavý pravý loket si Šarapovová stěžovala už po nedělní porážce s Číňankou Jie Zheng. "Nemohla jsem udělat pořádný nápřah. Byl trochu zatuhlý," řekla Ruska, která prý podobnou bolest cítila loni na US Open.

Vyšetření, které Ruska absolvovala v Miami den po své porážce, ukázalo, že má pohmožděný loket. Podle verdiktu lékařů si trojnásobná grandslamová vítězka nezahraje minimálně tři týdny a rekonvalescence se může protáhnout až na šest týdnů. Tím je v ohrožení i její další turnaj, který začíná 12. dubna v Charlestonu.

Z Miami už se odhlásili dva krajané Šarapovové. Nikolaj Davyděnko nebude hrát kvůli zlomenému zápěstí a Dinaru Safinovou stále trápí bolavá záda.

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
ona uz nikdy nic velke podla nevyhra nejak casto sa jej mnozia zranenia a prehrava s horsimi hrackami
Reagovat
smazaný uživatel
Ach bože.. co se to děje se všemi.. Přeji jen brzké uzdravení a dobrý návrat všem třem!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist