Šarapovová otočila finálovou bitvu proti Suárezové. Řím dobyla už potřetí

17. 5. 2015, 16:19
Aktuality 109
WTA ŘÍM - Antukovou generálku na Roland Garros v Římě vyhrála potřetí za posledních pět let Maria Šarapovová. Ruská tenistka v dnešním finále otočila nepříznivý vývoj proti Španělce Carle Suárezové-Navarrové a získala svůj celkově 35. titul.
Maria Šarapovová

Maria Šarapovová v úvodu sezon yvyhrála turnaj v Brisbane a zahrála si finále na Australian Open. Pak se ale dostala do útlumu. V březnu a dubnu laborovala se zraněním nohy, prohrála tři zápasy po sobě. Formu však nachází v pravý okamžik krátce před Roland Garros,

Minulý týden si zahrála semifinále v Madridu a tento týden nenašla přemožitelku v Římě. Osmadvacetiletá Ruska porazila ve dvou setech  Gajdošovou, Jovanovskou, azarenkovou a Gavrilovovou a v dnešním finále otočila nepříznivý vývoj proti Carle Suárezové-Navarrové.

Statistiky zápasu
Šarapovová - Suárezová
4 esa 2
6 dvojchyby 1
66 % 1. podání 'in' 67 %
39 winnery 12
53 nevyn. chyby 44
9/11 hra na síti 6/7
6/14 brejkboly 4/14
čas: 2:35

Šarapovová nerozehrála první vzájemný souboj na antuce dobře a po prvním setu, v němž nevyužila žádný brejkbol, musela dohánět ztrátu. Ve druhé sadě nedokázala dvakrát potvrdit brejk, za stavu 5-4 dokonce nevyužila setbol. Pak ale získala osm fíftýnů po sobě a vynutila si rozhodující dějství.

To sice začala ztraceným servisem, v dalších šesti gamech však ztratila už jen osm míčků a nakonec po 2 hodinách a 35 minutách zvítězila 4-6 7-5 6-1. V pátém vzájemném střetnutí s o dva roky mladší Španělkou zaznamenala čtvrtou výhru. 

"Vzhledem k větru a její stylu hry nebylo vůbec snadné najit svůj rytmus hry," komentovala Šarapovová. "Musel jsem se přzpůsobit. Ale jsem pyšná na to, jako jsem to zvládla. Hlavně ve třetím setu jsem hrála opravdu velmi čistě. Byla jsem agresivnější a měla jsem i více sil, což je pro mě pozitivní."



Šarapovová ve svém 58. finále získala 36. titul. V Římě triumfovala také v letech 2011 a 2012. Za posledních pět let v italské metropoli vyhrála 18 z 19 zápasů a ztratila v nich pouhé tři sety. Jedinou porážku utrpěla v loňském osmifinále s Anou Ivanovičovou, předloni v průběhu turnaje odstoupila.

Vyhrát třikrát jeden turnaj dokázala Šarapovová teprve podruhé. V Římě vyrovnala svůj počin ze Stuttgartu, kde zvítězila v letech 2012 až 2014.

Šarapovová si už postupem do finále zajistila, že se ve světovém žebříčku posune na druhé místo a do druhého grandslamu sezony v Paříži půjde jako nasazená dvojka. Na svou největší rivalku Serenu Williamsovou tak může narazit až v boji o titul.


Suárezová si v Římě připsala tři skalpy hráček Top 10, což se jí během jednoho turnaje povedlo vůbec poprvé v kariéře. Proti světové dvojce Simoně Halepové si navíc připsala svou dosud nejcennější výhru. Letos vyhrála už 31 zápasů, což je nejvíce ze všech tenistek. I proto ve světovém žebříčku vystoupá na své nové maximum - 8. místo.

Radost Španělce, která před začátkem antukové sezony laborovala se zraněným zápěstím, kazí pouze čím dál horší finálová bilance. Dnes hrála ve finále podeváté, ale titul získala pouze loni na menší turnaji v portugalském Oeiras. Letos už byla ve finále v Antverpách, ale o titul kvůli bolestem zad nebojovala, v Miami nestačila na Serenu Williamsovou.

• WTA PREMIER 5 ŘÍM •
Itálie, antuka, 2,183.600 dolarů
nedělní výsledky (17. 05. 2015)
• Dvouhra - finále •
Šarapovová (3-Rus.) - Suárezová (10-Šp.) 4-6 7-5 6-1
• Čtyřhra - finále •
Babosová/Mladenovicová (3-Maď./Fr.) - Hingisová/Mirzaová (1-Švýc./Ind.) 6-4 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

109
Přidat komentář
Fredy
Výborně! Gratuluju k postupu do 2. kola. Terko pojď! :)
Reagovat
EllNino
Hezky Terka, ve 3 setech proti Mitu, docela dobrá čísla na servisu :) ..ale s Robertou to bude zkouška trpělivosti :D
Reagovat
tommr
já jsem hlavně rád, že se Mituový nepodařilo porazit třetí Češku v řadě ... :)
Reagovat
slacker
Voracova to je teda "nevitezny" typ jak poleno :-(
Reagovat
Lenca45
Nevíte kdy se losuje kvalda - ženy na FO? :)
Reagovat
kada.tom
Schmiedlová dostala slušnou nálož od Doiový, to bych nečekal ...
A tedy Sam se s Puig taky zrovna nemaže ...
Reagovat
smazaný uživatel
Dosavadní průběh zápasu Monča - Sam bohužel není žádné překvapení. Sam je její neoblíbená soupeřka, protože Monča proti ní hrála dvakrát a v obou případech byla bez šance (1:6, 1:6 a 2:6, 2:6). No a taky to dokresluje současné rozpoložení, ve kterém se Monča nachází... Nejhorší na tom je, že ve Štrasburku obhajuje titul. :(

Jinak nechápu, proč ze štrasburského centrkurtu není stream, ale při tomhle zápase toho snad ani nelituju... Snad aspoň Kiki dneska vyhraje, i když to asi taky nebude k vidění.
Reagovat
kada.tom
je to zvláštní, z toho druhého kurtu stream je, ale z centru ne ... nechápu tu logiku, zda to tedy nějakou vůbec má
Reagovat
smazaný uživatel
Asi nám chtějí utajit lepší hráčky. :D
Reagovat
kada.tom
leda :-D
Reagovat
smazaný uživatel
AKS právě utrpěla debakl s "outsiderkou" Misaki Doi...
Reagovat
kada.tom
Klára postupuje, Renata je tomu celkem blízko a Tereza taky vede, tak snad :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Renata teď bohužel ztratila podání. Ale snad to ještě otočí teď nebo ve 3. setu.
Reagovat
tommr
škoda, že Renata ten druhej set nedotáhla. Ve třetím už si to nejspíš Voegele pohlídá ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
A Tereza taky nezačala 2. set dobře, už je to 0:3 :-(
Reagovat
tommr
to odkoukala od Petry ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Víkendová MF Dnes
http://www.jpeg.cz/obrazek/1kG

Jestli to sem už někdo dal, tak se omlouvám za spam.
Reagovat
slacker
Diky za sken
Reagovat
Fredy
Gratuluju k postupu do druhého kola. Klárko pojď! :)
Reagovat
tommr
Klára příjemně překvapila - bylo vidět, že jí hra Beckový vyhovuje ... :)
Reagovat
Fandina
OT ... Norimberk Klárka Beck první set 6:4 ve druhém je to 6:6. Klárko pojď!!!
Reagovat
Fandina
Renča Voegele první set 7:6 ve druhé 4:2. Renčo pojď!!!
Reagovat
EllNino
Brukner na ni křičí "To je odvaha Klári" :D
Reagovat
Fandina
super. Druhý set v TB 8:6. Graaaaaaaaaaaaaaaatuuuuuuuuulkaaaaaaaaaaa!!!
Reagovat
freeteepek
Před turnajem měla Suarezová kurs na titul 41.0. A málem vyhrála. V Paříži už bude situace jiná. Sice si myslím, že to ani do finále nedotáhne, ale i tak bude Černám koněm turnaje a hlavně Černým Petrem pro naše hráčky. Mám z toho trochu obavu:-(
Reagovat
Fandina
Já doufám, že na Carličku naše holky, Petra s Kájou hlavně, něco vymyslí. Ona nechybuje a všechno doběhne. Takže se bude muset na ní najít nějaká taktika, jak jí dostat.
Reagovat
Roger_Federer
za me
Kacer 2,5
Dzumhur+An.Kuznetsov 2,97
Doi 4
Reagovat
janek_da
Struff (Južnyj) 1.90
Soler-Espinosa(Lisicki) 3.0
Mitu(Smitkova) 1.72

Ta Doi se mi libi
Reagovat
janek_da
Tu Smitkovou asi přestanu sázet. Vůbec nechápu, co hraje :D
Reagovat
Fandina
Sázej na její výhry. Maximálně ti to nevyjde.
Reagovat
smazaný uživatel
Hraje tak trochu "kvitovsky" ;-)
Reagovat
janek_da
jenomže bez kvitovských kurzů
Reagovat
Fandina
to přijde časem ... úsměv
Reagovat
janek_da
jsi me inspiroval. Dal jsem Mitu ted za 15 :)
Reagovat
blixa
:D :D
Reagovat
Roger_Federer
Doi za kurz 4..to se panum povedlo.;)
Reagovat
janek_da
japonky jsou obecne podcenovane. dobry tip
Reagovat
tommr
stejně to nechápu. Proti našim hráčkám předvádí AKS vždycky fantastický výkony (naposledy potrápila Lucku v Římě) a pak dostane takhle naložíno od kvalifikantky ...
Reagovat
janek_da
nemá ráda "vracečky" :)
Reagovat
janek_da
Mam chut neco rozkopat, uz po x-te za sebou mam skreč v nadejne rozehranem zapase. Petkovič.
Reagovat
Roger_Federer
posledni dobou dosti caste..minuly tyden Simon.
Reagovat
Pavol
Sharapova mi odfajcila tiket. Vedel som ze Halepova Suarezovu riadne unavila ale myslel som ze ju aj tak porazi. Najblizsie stavim len na prvy set. Blahozelam Sharapovej ale Suarezova je talentovanejsia a to sa casom prejavi. Napriklad uz o tyzden v Parizi.
Reagovat
freeteepek
A před turnajem při kurzu 41 na vítězství sis na Suarezovou nevsadil? Já ano. Moc nechybělo:-(
Reagovat
Pavol
Nie nevsadil som. Ale keby som bol v tvojej situacii tak to po prvom vyhratom sete poistim v live stavkach na tipovacom automate v krcme. Chcel som to urobit aj so svojim tiketom ale pre 30 eur sa mi nechcelo startovat auto.
Reagovat
Frick
http://www.rolandgarros.com/en_FR/content/the_tournament/info/prize_money.html

Co myslíte, jaká by měla být struktura nayvšování prize money?

Já myslím, že cím dřívější kola, tím by percentuální navýšení mělo být vyšší. Tj. vítězi bych klidně navýšil prize money jen symbolicky (třeba +2-4%), zato vypadnuvšim v R64, R128, Q3, Q2, Q1 bych ty prize money navýšil výrazně (+20-40%). Co si budem namlouvat - pro ty hráče/hráčky je ten GS příležitostí, jak si jakž takž vydělat a pro takovou hráčku ze 120. místa rankingu, co se dostane do závěrečného kola kvaldy, je rozdíl, zda zinkasuje 12 000 nebo 15 000 na prize money.

Nakonec, nemohlo by takovéto (velmi částečné) rovnání křivky pomoci tenisu celkově?

Opět vytáhnu to moje oblíbené porovnání. Jak moc dobře se uživí nejlepší tenista (světová no. 1) ve srovnání s nejlepším hokejistou (řekně vítěz Hart Trophy)? A jak moc dobře se uživí 300. nejlepší tenista (objížděč kvald challengerů a turnajů Futures) ve srovnání s 300. nejlepším hokejistou (člen základní sestavy mužstva NHL, příp. přední hráč KHL či superhvězda ELH)?
Reagovat
smazaný uživatel
Sice opožděně, ale přece. :) Dneska (nebo vlastně už včera) jsem toho sledoval tolik, že jsem se ani nedostal k tomu, abych okomentoval finále v Římě. Z tenisu jsem hned přešel na hokej, z hokeje na fotbal, z fotbalu na hokej, z hokeje na další hokej atd. :D Byl to pro mě takový hořkosladký den. Závěr MS v hokeji byl smutný a skončili jsme bohužel bez medaile, ale zároveň Masha získala titul v Římě a Barcelona se stala mistrem španělské ligy. :)

Teď už k tomu finále v Římě: Musím říct, že to nebyl hezký tenis a výrazně tam převažovaly chyby, ale když Masha vyhrála, tak mi to vůbec nevadí. :) Je ale fakt, že chvílemi jsem si říkal, že dneska by to byl pěkný tenis jedině tehdy, kdyby se hrálo bez sítě a bez čar. :D Řekl bych, že Masha měla docela dobrý začátek, ale jak neproměnila ty tři brejkboly ve čtvrtém gemu, tak to začalo jít z kopce. Hned v pátém gemu Masha ztratila servis a za stavu 3:5 měla velké štěstí, že první setbol odvrátila prasátkem. Nakonec to ale Carla v dalším gemu dopodávala... Ani s druhým setem jsem nebyl moc spokojený, protože Masha získala dva brejky a když je měla potvrdit, tak se z velké části vyházela. Potřetí už naštěstí ten brejk potvrzovat nemusela a zakončila set čistou hrou na returnu... Třetí sada začala zase ztraceným servisem Mashy, která ale bleskově získala rebrejk a ve zbytku zápasu už měla navrch. Ta radost po proměněném mečbolu byla sympatická a spíš to byla taková úleva. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem rád hlavně z toho důvodu, že moje favoritky zatím v tomto roce neměly moc titulů a navíc velmi špatnou bilanci ve finálových zápasech. Vlastně předtím vyhrála jenom Masha v Brisbane (kde ale byla ve finále s Anou, takže to nemůžu tolik počítat) a Caro v Kuala Lumpur (kde to byla tak trochu povinnost)...

Brisbane: Masha - Ana 6:7, 6:3, 6:3
Auckland: Caro - Venus 6:2, 3:6, 3:6
Australian Open: Masha - Serena 3:6, 6:7
Dauhá: Vika - Lucka Š. 4:6, 3:6
Kuala Lumpur: Caro - Dulgheru 4:6, 6:2, 6:1
Stuttgart: Caro - Angie 6:3, 1:6, 5:7

Takže mám z toho titulu Mashy velkou radost. Teď to ještě zopakovat na RG. :)
Reagovat
Frick
http://www.drakulastream.eu/tennis-live-streaming-video.html

Ale tohle je prostě perfekt. Proč to jde jen na těch pouťácích?
Reagovat
Frick
asi můžem mluvit o jakési Big four z 1. - 4. místa WTA rankingu (Serena, Maša, Simona, Petra). Vyhrály zatím letos 6 ze 6 největších turnajů (2x Serena, 2x Simona, 1x Petra, 1x Maša) a celkově 8 z 12 významných. Na "potěr" zbyly tedy 4 Premier trofeje. K náší velké radosti je mezi potěrem naše milovaná Lucinka. :o)

Celkem se tedy z významné trofeje letos radovalo celkem sedm hráček, k naší velké radosti jsou mezi nimi dvě Češky.

Loňská TOP 4 měla po Římě složení Serena, Li, Aga, Simona. Ta si tehdy rozdělila "jen" 4 ze 6 nějvětších trofejí (2x Serena, 1x Li, 1x Simona, 0x Aga). Hegemonii narušila jednou Maša a jednou překvapivě i Flavia. Významné trofeje braly hráčky TOP 4 jen 5x ze 12 případů. Celkem se loni do této doby radovalo z významné trofeje 9 hráček. Mezi nimi i celkem překvapivé jména jako Flavia, Cvetvana nebo Nasťa.
Reagovat
Frick
http://nicole-vaidisova.com/index_cze.html
Reagovat
smazaný uživatel
No prostě zranění se ji nevyhýbá. Tak jsme si někteří mysleli , že letos tu stovku dá , ale pokud se ji bude držet zranění nedostane se ani do TOP 200 , teď se přesně neví kdy se dostane na kurt pak počítám , že vypadne z formy a hned nebude vyhrávat . Tak děkuji za info a Nicoli přeji hodně zdraví ,
Reagovat
EllNino
koukám, že seš i na její stránce Fricku :D
Reagovat
smazaný uživatel
Este RG,resp.FO nemyslim,mam svoj zivy a poctivo zivy zivot,plny povinnosti
Reagovat
smazaný uživatel
Obe finalove akterky,ci Maria alebo Carla ma nadchli
Reagovat
smazaný uživatel
Asi nejmín přehledně a nejhorší webové stránky ze všech čtyř grandslamů má 100% FO, takové hrozně nepřehledné stránky nemají ani vyšší turnaje WTA
Reagovat
FulnekUltras
zato bude RG opět vysílat ČT - a na tom je ten "pokrok" krásně vidět... ;-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale hned ten první den se nějak vysílat nebude ne ?
Tam jsou horská kola a plážový volejbal a FO začíná až v 17:00 to je nějak pozdě ne?
Reagovat
FulnekUltras
No po pravdě řečeno - ani bych se nedivil, kdybychom nakonec třeba zápasy Petry museli lovit na streamu... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
ale úplně nejhorší stránky na okruhu WTA i ATP má Mutua Madrid Open, to jsou příšerně nepřehledné stránky.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to se nebudu ani vyjadřovat pojmem stánka to je příšernost :)
Reagovat
horska.kraslice
Tereze Smitkové los určil z kvalifikace Mitu, hodně nepříjemná soupeřka.
Reagovat
Frick
To je takový Nadal v sukni.

Taky už nemá apendix :o)
Reagovat
vrabejka
GO MARIA!
Reagovat
FulnekUltras
v pařížském finále nebudou...
Reagovat
sprchon
Serena vyhraje.
Reagovat
Cico93
Mária bude s Victoriou. Sa bude Paríž otriasat v základoch.;-))
Reagovat
smazaný uživatel
Kéž by se dodržela tradice z posledních let a FO vyhrála vítězka Madridu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli to bude podle tradice, tak letos stejně jako v roce 2011 to bude někdo, pro koho to bude 1 GS titul.. :DD

rok 2011
Madrid - Petra
Řím - Maria
RG - Li Na
Rok 2015
Madrid - Petra
Řím - Maria
RG - ???
Reagovat
EllNino
Klára KOukalová ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ta vyhraje USO.
Reagovat
EllNino
jo vlastně, myslel jsem si to :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň 1 zápas... to by pro ní bylo srovnatelné s titulem :)
Reagovat
EllNino
tyvoe, to bych jí hrozně přál ale :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, snad bude los příznivý :) Ale ani tak bych jí asi nevěřil...

Teď koukám, že je Klára favoritka proti Beck. Je fakt, že Anikka poslední dobou taky "válí", ale i tak bych ty kurzy dal asi obráceně.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže Simča, supr :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Angie :)
Reagovat
smazaný uživatel
nebo spíš Sara :D
Reagovat
EllNino
nene určitě Ying Ying Duan :D
Reagovat
Fandina
Šafi
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jasne , ze Safi nejprve prohraje ve cvrtfinale ,protoze po dvou hejkalech by ji odesel sluch pak prohraje s nic moc extra souperkou , aby ji souperky na RG podcenily a pak se odhlasila z deblu svedla to na Bethani , ale pritom si chtela odpocinout . Proc by se obtezovala s titulem v deblu kdyz bude mit trofej ze singlu a dokonce z GS.
Reagovat
vrabejka
Taky doufam že se tam dostane Genie
Reagovat
VlS
Do prvního kola určitě
Reagovat
vrabejka
Na grandslamu bych ji nepodcenoval. Koneckoncu kdyby ji neodešla hlava porazila by velkou Carlu.
Reagovat
smazaný uživatel
Parááda Maruš!! :D
Tak snad se budeš radovat i v Paříži.. :D
Ale tam to bude nesmírně těžké.. Letos tich hráček co mohou vyhrát je strašně moc.. Ještě víc než loni.. :-))
Reagovat
VlS
Nesdílím tvoje doufání. Doufám, že zabodují naše holky a je mi více méně fuk, která ( ale Lucka by potěšila o trochu víc).
Reagovat
smazaný uživatel
Vitaj Cico a ide sa dalej!
Reagovat
Cico93
Výborne Maruško!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Vyborne Maria to zvladla,napriek skvelemu vykonu superky!Cico vitaj ked si prisiel
Reagovat
smazaný uživatel
Jen se divím, kde hráčky berou sílu po vysilujících maratonech nastoupit za pár hodin znovu a lítat a lítat (teď Karlička, Maruš v Cinci, ...). Potom přijdou s hlasy "odborníci" a začnou kritizovat zdržování hry. Sami by výměnu nevydejchali ani za 10´, nepočítaje dřívější únavu. Jojo, fandové komerčních vynálezů, nejspíš i telenovel.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě nejvíc pobavila Katka Siniaková, když po třísetovém semifinálovém zápasu (po kterém měla ještě nastoupit do finále čtyřhry - to pro ni a Belindu skončilo vítězně) v rozhovoru říkala, že není unavená. Přitom předchozí den hrála tři zápasy :-)
Reagovat
freeteepek
Čekal jsem velkou bitvu. A taky byla. Škoda, že to Karla nedotáhla do konce. Ve druhém setu měla šanci. Ve třetím už zřejmě doplatila na únavu. Komentátorka se podivila, proč Karla hraje ve vedru v černém oblečení? Těžko říct, jestli měla na výběr, ale určitě to byla chyba.
Reagovat
FulnekUltras
Fyzička podle mého na výsledek absolutně neměla rozhodující vliv.
Reagovat
smazaný uživatel
já myslím, že ano. Psal jsem to i ve svém komentu a myslím, že Carla už mlela z posledního. (na konci 2. a celý 3. set)
Reagovat
smazaný uživatel
já myslím, že ano. Psal jsem to i ve svém komentu a myslím, že Carla už mlela z posledního. (na konci 2. a celý 3. set)
Reagovat
FulnekUltras
Je fakt, že když odejde hlava, fyzické vyčerpání se najednou dostaví v síle dvojnásobné...a konec druhého setu plus začátek třetího bohužel u Carly takový stav navodil...
Reagovat
smazaný uživatel
Uprimne blahozelam vitazke a ctim porazenu!Ostava podakovat za skvele tennisove vykony obom hrackam
Reagovat
freeteepek
Ještě by bylo dobré poděkovat sponzorům a taky TV, že to přenášela:-)
Reagovat
VlS
A statečným divákům, že přišli
Reagovat
Kozoroh
V 1. setu mě překvapilo, že se Suarézce podařilo přehrát i Claypovou a vyrovnané to bylo i v druhém setu, koncovku druhé sady však Mášena vydřela a to byl rozhodující moment zápasu, neboť třetí set Mášena získala jasným rozdílem.
Mášena dnes opětovně potvrdila pověst bojovnice, která se nikdy nevzdá, naproti tomu Suarézka má evidentně problém s finálovými zápasy, když vyhrála jen 1 z 8/9.
Mášenu coby (od zítřka) 2. hráčku světa a obhájkyni titulu považuji za největší favoritku pařížského grandslamu.
Reagovat
smazaný uživatel
největší určitě ne :) Serena je tam totiž taky
Reagovat
Kozoroh
Serena nemá dobrý pohyb. A ten je na antuce velmi důležitý. Ostatně není náhodné, že Serena RG opanovala "jen" 2x, zatímco ostatní GS alespoň 5x. Na rychlejších površích jí tato nevýhoda tolik netíží jak na drcené cihle.
Reagovat
smazaný uživatel
sledoval jsem to jen jedním okem. Byl to náročný zápas. Škoda Carla ve druhém setu už to měla dojet, to byl zásadní moment, když Maria ten set vyhrála. Carla ve třetím už jen uhrála čestnou hru a hrála už jen z povinnosti. Maria v něm byla jasné lepší, ale Carla také toho měla více za sebou a fyzička prostě už nebyla tak dobra, aby mohla s vývojem něco dělat. Ale klobouk dolů-Carla vyřadila 3 hráčky top10 a za svůj výkon by měla být spokojená. Ta její finálová bilance není moc lichotivá, taková hráčka by těch titulů měla mít víc, ale Bouchard má taky jeden a je v top10. Maria tu cestu měla o něco snazší, ale to nic nemění na tom, že předvedla dobrý výkon a titul si zasloužila zejména po nečekaném vyřazení ve Stuttgartu a také nečekanému konci v SF v Madridu. Obě hráčky budou na RG patřit k favoritkám. Maria určitě, ale Carla může pěkně zamíchat kartami.
Reagovat
smazaný uživatel
.. neviděl jsem, leč usuzuji na kvality Kiki. V deblu se sdílenou psychikou.
Reagovat
smazaný uživatel
a uznání Karličce. Její včerejší zápas byla perla, leč Maruš přec jen střílí ostřejšími (a na konci už byla Karlička moc zdrchmaná).
Reagovat
FulnekUltras
hlavně psychicky...ve zlomových momentech si Mařena "zataktizovala" jak potřebovala...
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš asi "zdravě zariskovala" a dala lajnu, že?
Reagovat
FulnekUltras
myslím prodloužila svůj skřek podle potřeby, pozdržela servis svůj nebo i soupeřky...prostě její normálka...
Reagovat
Pedronegro
jo, je hnusná a ještě horší je, že jí to tolerují, krávě uřvaný
Reagovat
slacker
Jestli dala lajnu tak snad to odhali antidopingovy test.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist