Šarapovová porazila Azarenkovou, Wozniacká a Ivanovičová překvapivě končí

17. 3. 2015, 07:54
Aktuality 468
WTA INDIAN WELLS - Šlágr třetího kola turnaje v Indian Wells vyhrála Maria Šarapovová. Ruská tenistka porazila Bělorusku Azarenkovou, proti které vyrovnala vzájemnou bilanci na 7-7. Do osmifinále se překvapivě nedostaly bývalé světové jedničky Caroline Wozniacká a Ana Ivanovičová: Dánka nestačila na osmnáctiletou Švýcarku Belindu Bencicovou a Srbka znovu po devíti dnech podlehla Francouzce Garciaové.
Maria Šarapovová

Už ve třetím kole turnaje WTA Premier Mandatory v Indian Wells na sebe narazily bývalé šampionky, grandslamové vítězky a světové jedničky Maria Šarapovová a Viktoria Azarenková. Lépe duel zvládla sedmadvacetiletá Ruska, která o dva roky mladší Bělorusku zdolala po šestém využitém mečbolu 6-4 6-3.

Zápas zvedal obecenstvo ze sedaček nejen hlasitostí výkřiků obou aktérek, ale především kvalitou úderů a výměn. O něco lépe na tom byla aktuální světová dvojka Šarapovová, která udávala tón utkání. Azarenkovou porazila potřetí v řadě a vzájemnou bilanci vyrovnala na 7-7.

"V prvním setu mě trochu zradil servis, ale ve druhém jsem odvedla mnohem lepší práci," řekla Šarapovová, která nejdříve nevyužila čtyři mečboly při podání Azarenkové a nakonec proměnila až šestý. "Ona je obrovská bojovnice a nevzdává se do posledního míče, proto je to s ní tak těžké," dodala Ruska.

Maria Šarapovová a Viktoria AzarenkováŠarapovová možná soupeřku zaskočila i množstvím zkrácených míčů za síť. "Trvalo mi 24 let, než jsem se kraťasy naučila," vtipkovala sedmadvacetiletá Šarapovová. "Tohle je jedna z drobností, kterou musím víc zapracovat," řekla.

"Myslím, že hrála opravdu dobře, zaslouží si uznání. Je zřejmé, že světovou dvojkou je z nějakého důvodu," řekla Azarenková. "V klíčových momentech hrála konzistentně a já jí nabídla příliš příležitostí, což si v takových zápasech nemohu dovolit," dodala Běloruska, jež se pomalu vrací do formy po loňských zdravotních potížích. Pomáhá jí k tomu i nový trenér Wim Fissette.

"Je skvělé ji znovu vidět zdravou a hrát tenis na vysoké úrovni," uvedla Šarapovová. "Loni se několikrát vracela, ale tď to vypadá, že je opravdu zpátky."



Šarapovová se v osmifinále utká s obhájkyní titulu Flavií Pennettaovou, s níž poslední dva vzájemné duely prohrála, ale naposledy spolu hrály na US Open 2011. Italská tenistka v Indian Wells neprohrála už osm utkání v řadě poté, co ve třetím kole porazila 6-4 6-2 Australanku Samanthu Stosurovou. S tou si poradila i v šestém oficiálním a celkově sedmém vzájemném střetnutí.

Wozniacká nestačila na Bencicovou, Ivanovičová podlehla Garciaové
Překvapením je vypadnutí čtvrté nasazené Caroline Wozniacké, jež nestačila na osmnáctiletou Švýcarku Belindu Bencicovou. Loni v červenci s ní v prvním vzájemném duelu neztratila ani set, v Indian Wells však podobný výkon zopakovat nedokázala a prohrála dvakrát 4-6.

Belinda BencicováBencicová měla před turnajem v Indian Wells na kontě pouze dvě letošní výhry, v Kalifornii své konto výher zdvojnásobila. Proti Wozniacké zaznamenala třetí skalp hráčky Top 10, světovou pětku porazila poprvé v kariéře.

"Jsem velmi šťastná, je to opravdu vzrušující. Vždycky jsem ji sledovala v televizi, když jsem byla malá holka. Byla jedním z mých idolů, byla vzorem pro mou hru. Takže jsem na sebe pyšná, že jsem ji dnes porazila. Je to pro mě opravdu velký okamžik," řekla Bencicová.

V dalším zápase se utká s Jelenou Jankovičovou, kterou porazila na loňském US Open. Srbská tenistka v Indian Wells už podruhé otočila nepříznivý vývoj utkání poté, co ve třetím kole zdolala 5-7 6-4 6-3 domácí naději Madison Keysovou, přestože ve druhém i třetím setu musela dohánět manko brejku. Dva zápasy po sobě vyhrála poprvé od loňského US Open, kde pak skončila právě na Bencicové.

Dohrála i jiná bývalá světová jednička Ana Ivanovičová. Šestá nasazená Srbka prohrála 2-6 7-5 2-6 s jednadvacetiletou Francouzkou Caroline Garciovou, s níž padla i před týdnem v semifinále turnaje v Monterrey. Pro Garciaovou je skalp světové šestky vyrovnáním nejlepšího výsledku, v minulosti už porazila Agnieszku Radwaňskou.

"Hrála opravdu dobře. Pokud takhle bude hrát i v budoucnu, tak ji brzy uvidíme v Top 10," řekla Ivanovičová. "Hraje silově a agresivně, hodně se v poslední době zlepšila."

Garciaová se o postup do čtvrtfinále utká se Sabinou Lisickou. Německá tenistka si poradila ve dvou setech s Italkou Sarou Erraniovou.

• WTA PREMIER MANDATORY INDIAN WELLS •
USA / Kalifornie, tv. povrch, 5.381.235 dolarů
pondělní výsledky (16. 03. 2015)
• Dvouhra - 3. kolo •
Šarapovová (2-Rus.) - Azarenková (32-Běl.) 6-4 6-3
Bencicová (31-Švýc.) - Wozniacká (4-Dán.) 6-4 6-4
Garciaová (25-Fr.) - Ivanovičová (5-Srb.) 6-2 5-7 6-2
Bouchardová (6-Kan.) - Vandewegheová (USA) 6-3 6-2
Lisická (24-Něm.) - Erraniová (11-It.) 6-4 6-2
Pennettaová (15-It.) - Stosurová (21-Austr.) 6-4 6-2
Jankovičová (18-Srb.) - Keysová (16-USA) 5-7 6-4 6-3
Curenková (Ukr.) - Cornetová (20-Fr.) 7-5 1-6 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

468
Přidat komentář
VlS
v IW v dolní půlce pavouka trochu překvapivé. Kdo by čekal zápasy Curenko -Jankovič a Lisicky Pennetta a absenci Marie, Viky, Genie, Agy?
Horní půlka pavouka až taková překvapení nemá, Serena a Simona roli favoritek plní.
Sázkovky mají dobrý týden
Reagovat
PH94
Šel jsem spát po Karolíně a ted čumím jako blázen na ty výsledky :O
Reagovat
George_Renel
trvá několik let. Odhlučnění pár desítek hodin. ;-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak Káju jsem neviděla tak nevím jestli hrála Simona dobře nebo Kája špatně. Už by to chtělo aby Kája udělala na turnaji Premier Mantadory nebo GS nějaký lepší výsledek. Na GS zatím Kája maximálně ve 3.kole a na Pr. MT také nic moc. Snad v Miami udělá alespoň SF a dostane se to French Open do TOP 10
Reagovat
smazaný uživatel
Wow!!!!!!! Lesia už ve QF kde narazí na Jelenu. Aby to IW nevhyrála Lesia
Reagovat
smazaný uživatel
BOMBA. Lesia =)
Reagovat
smazaný uživatel
jend az nejmilejších hráček na okruhu. Nejde jí to nepřát.
Reagovat
smazaný uživatel
jedna z nejmilejších
Reagovat
dadaft
asi tak nějak bych pojmenoval Bacsinszkou.
její motorika a pohyblivost je opravdu úžasná.
viděl jsem jen konec zápasu -- podle vývoje skóre byl první set dle očekávání, ale od druhého se to z pohledu Eliny nějak nepěkně zvrtlo. ((
na konci zápasu ale byla,,,,,,,,, jak to říct? ,,,,,,, otrávená???
asi trochu.
a taky bezradná a nefungující. 48 UE je na Svitolinu nevídané číslo.
ovšem Timea je v životní formě.
lítala tam jako divá a hrála skvěle - mělo to hlavu a patu.
už to tu asi mnozí psali -- pro soupeřky extrémně nepříjemný tenis, na konci zápasu frustrace z Eliny doslova kapala, nic nešlo tak jak mělo,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Serena samozřejmě má na to, aby Bacsinszkou rozsekala na kusy, ale rozhodně bude muset hrát moc dobrý tenis, aby uspěla.
tedy pokud se Timea nesloží psychicky.
dost se na ten zápas těším.

a pak jsem skoukl konec Benčičové s Jelenou.
skvělý tenis, vyrovnaný boj, parádní výměny.
nakonec rozhodly dva tři bekhendové winnery světových parametrů od Jeleny v klíčových chvílích koncovky zápasu.
doufám že postoupí Bušička, to by byla s parádní řežba s dámičkou. ))

zápas Genie právě vrcholí,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
tak nakonec Tsurenko.

Bušička 74 UE.
tak to potom jo.
Reagovat
smazaný uživatel
slušné číslo. Klobouk dolů .-))
Reagovat
janek_da
Tak to je pro mě šok. Gratulace Lesio. Ta baba si zaslouží aspoň jeden parádní turnaj.
Reagovat
janek_da
Hm, tak ani Svitolina Polívkovou nezastavila. Soupeřku si v 1.setu ošahá, v 2.naklepe a ve 3. usmaží.
Reagovat
PetaM
Krásné ráno ... Člověk se vzbudí a vidí, že IW nevyhraje Umírající, no, co více si přát. A to ji nemusela ani porazit Serena, boží. Káji je škoda, no ale důležité je hodit prohru za hlavu a hurá do Miami, kde je ten povrch přece jenom lepší :)
Reagovat
gigin
Val to!
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu velkou radost mi udělala Flavia. :) Trošku jsem zklamaný, že to nedala Kája.Prohrála ve dvou a nevím, jak na tom byla. škoda
Reagovat
Fandina
super. A opět potvrzuje, jak se jí v IW daří. Asi ten loňský titul nebyl náhoda. Dneska hrála s Márií výborně a vyhrála ve třech setech. Líbilo se mi, jak byla dva sety přesvědčivá a Márii přehrála.
Statistiky
http://www.imghosting.cz/images/19pennetasharapovaiw1803.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Flavii.. Hrála naprosto skvěle.. :-)

Maria ten 3. set šílenost.. Maruš, vyprdni se na Miami a počkej si na antuku.. Na tom betonu to nemá cenu stejnak.. :D
No, ale lepší prohra s Flavií, než třeba kdyby prohrála s Caro.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
V čem je to jako lepší? :D
Reagovat
smazaný uživatel
V tom, že Caro nemůžu vystát! :DD A Flavia mi nevadí.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo furt... Tak snad aspoň tady na fotce ji můžeš vystát. :D
https://pbs.twimg.com/media/CAAg0YSUgAAS8ot.jpg:large
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, na té fotce mi nevadí! :D
Reagovat
Fandina
Timea Svitolina 6:4 1:6 1:6. Timea byla dva sety lepší, hrála s přehledem a měla tam pár pěkných returnů a také některé pěkné krosy. Sice tak neranařila, také použila pár kopečků, ale celkově dva sety v pohodě. Měla také víc vítězných úderů viz statistiky.
http://www.imghosting.cz/images/30svitolinabascinszkyiw1.jpg
Reagovat
Fandina
Bacsinszky Svitolina 4:6 6:1 6:1 ... úsměv
Reagovat
lars
finale ?? :))
Reagovat
smazaný uživatel
Maria s otáčením bude mít plné ruce práce.. Flavia hraje skvěle, vůbec nedělá chyby.. Za to Maria.. Hnus.. Seber se Maruuš!! :-)
Reagovat
lars
Sak nemusi otacet :)
Reagovat
Fandina
srovnala s Scharap 1:1 na sety. A v hledišti sedí Fabio obklopen prázdnými sedačkami a zadumě Flávii fandí. Tak ještě jeden set Flávie. Go!
Reagovat
Frick
Neni to děs, že už 1/4 sezóny je v čudu. Jakoby to bylo včera, kdy jsme čekali na první odehraný míček kvalifikace Aucklandu...
Reagovat
Frick
je jen člověk a při tom objemu zápasů to prostě nemůže být vždy na 1 podtrženou...

2x zklamala (Brisbane, Antverpy)
2x neoslnila (Melbourne, IW)
Reagovat
tommr
semifinále Premier turnaje (Antverpy) považuješ za zklamání? A osmifinále Premier Mandatory turnaje (IW) se ti taky nezdá? Nejsi na Karolínu trochu moc náročnej? Na hráčku z top-20 to jsou velice solidní výsledky ...
Reagovat
Frick
SF Premieru není samo o sobě špatné, ale hrozně nad tím leží ten stín toho příšerného SF s CSN...

Podobně jako Moskva, tak i Antverpy jsou rozporuplnými turnaji.

Na první pohled se mohlo jevit 2-násobné zastoupení v SF jako velký úspěch, na druhou stranu se z toho dalo vytěžit mnohem více (až na Katku).
Reagovat
Fandina
Flávia má oči plné slz
Reagovat
Frick
No, to bysme mohli konečně slyšet její slovenčinu
Reagovat
Fandina
bychom
Reagovat
misa
je velký zájem: žádné permanentky ani sobotní vstupenky už nejsou k dispozici. Můžou ale ještě otevřít další sektory.
Reagovat
janek_da
Bohužel Káje nešel první servis. A to ve vlnách. Např. poslední gem, kde ji SImona brejkla. Z 6 fiftýnů dala tuším jenom jeden první servis. To se pak blbě hraje, když odejde hlavní zbraň. A naopak Simča mohla být klidnější.
Dneska bych řekl, že asi přece jen zapracovaly nervy. Tak, ale jinak dobrý.
Reagovat
Frick
Ptal jsme se Sprchoně, zeptám se i tebe - proč by měla mít nervy? Copak to bylo finále? Copak obhajovala množství bodů? Neměla být z čeho nervózní.

Spíše naopak - nepřišla vám Kája trochu laxní, ne zcela soustředěná?
Reagovat
misa
Už se před ní otevírají lákavé možnosti.
Reagovat
Frick
To jo. Ale ty se otevřou kdykoliv během sezóny. Netíží jí ani jeden turnaj s monstrózní obhajobou, ani (již secjenom nadprůměrný tenisový) věk jako u Lucky...
Reagovat
misa
Jaký věk??? Lucka si schovává to nejlepší na závěr. Vyhrála někdy předtím gs. v deblu, premier, dostala se na 11. místo, když jí bylo 22?

Kde byla Kája před rokem? Postupně jí může docházet, kde teď je a kam může až dojít.
Reagovat
Frick
Myslel jsem to tak, že Lucku by mohlo trochu tížit to, když to nezvládne nyní, tak se do tý TOP 10 nedostane a po Wimblu už vůbec ne...
Reagovat
lars
slunicko ji rozptylovalo :))
Reagovat
janek_da
hrála se světovou čtyřkou. s kterou hrála vyrovnaně, když byla fyzicky unavená. možná cítila šanci. parkrát měla frustrovaná gesta, to u ní moc neznám
Reagovat
Frick
A v Dubaji to bylo rychlejší?
Reagovat
Frick
Lucka se nemusí tolik bát toho, že by se do TOP 10 nakonec nedostala - což by v případě většího úspěchu Karolíny (SF?) mohlo hrozit.

Ještě samozřejmě záleží na CSN...

Tu mi jde o to, že Lucka bude mít možná neopakovatelnou šanci na tu TOP 10, kdežto Káju by to skutečně minout nemělo - může ale ještě chvilku posečkat.
Reagovat
misa
A proto CSN musí padnout :)
Reagovat
Davor1
Dnes som sa bál jedine Simoninej psychickej podody, narušenej rodinnou tragédiou, ale herne som jej vysoko veril. Tento povrch jej perfektne sedí, v predchádzajúcich dvoch zápasoch sa dobre rozohrala a Kája, aj keď s Muguruzou vyzerala isto, tak bolo jasné, že v medzihre nebude mať šancu so Simonou držať krok.

V Miami bude povrch Plíškovej svedčať viac, pri dobrom žrebe by mohla urobiť QF...
Reagovat
Frick
Bratranec už mnohdy bývá vcelku vzdálený příbuzný. Mnohdy se bratranci/sestřenice nevidí roky...
Reagovat
Davor1
Ale nie, keď bývajú obaja v jednom meste. V Rumunsku majú tieto rodinné vzťahy ešte na inej úrovni.
Reagovat
Fandina
Údajně hrál dobře tenis a byl to blízký příbuzný, takže je to jedno, jestli se viděli nebo ne.
Reagovat
Frick
Myslel jsem to z pohledu hloubky vztahu. A samozřejmě - vztah bude zpravidla hlubší, když frekvence osobních styků je vyšší.

Ale jestli třeba taky měl zájem o tenis, tak ten vztah hlubší být mohl. Jestli třeba i navštěvoval její zápasy atp.
Reagovat
Fandina
Ono také jde o geny, vždycky se tě dotkne, když se něco stane s tvým příbuzným. Jinak sem někde četla, že to byl i nadějný tenista a tenis měl rád.
Reagovat
janek_da
Někdy si říkám , že Simča hraje hodně proti svoji postavě. Třeba Errani hraje hru, na kterou je rostlá. Simona nejeneže doběhne míče, což se čeká. Ona dokáže dávat i pořádné pecky.
Reagovat
Davor1
Presne, niečo podobné, ako u mužov Nishi, ja mám tieto typy strašne rád.

Žiaľ, má to zápornú stránku v tom, že je náchylná na zranenia a nedokáže odohrať v tom tempe 2 turnaje po sebe :/
Reagovat
Frick
tak v Miami to bude druhý :o)
Reagovat
Davor1
Práve pred rokom musela po IW Miami vynechať, takže tam nemá žiadnu obhajobu. Dúfam, že teraz bude v poriadku, môže si tam nahrať dosť plusových bodov...
Reagovat
Fandina
Niši hraje trochu víc techničtěji než Halep, která hraje hlavně na základní čáře a dost důrazně.
Reagovat
Frick
Nepřišlo mi, že by Simona hrála až tak dobře.

Bohužel, Karolína páchala dost UE a ty své prohrané servisy doslova odevzdávala - ve 3 ze 4 prohraných servisů pustila Halep do vedení 0:40, přestože při všech svých vyhraných servisech Simonu k BB nepustila!!! Ale na obou stranách - pokud se returnující hráčka dostala k BB, pak vždy ten gem již vyhrála.

Celkově tedy naše holky v IW příliš neoslnily. Zřejmě skutečně jim nesedl povrch. Snad to v Miami bude lepší.
Reagovat
misa
Na Simonu se rád dívám, krásně rozděluje míčky. Pokud by ji chtěla Karolína porazit, musela by razantně omezit chyby.

Ve čtvrtfinále musí vyřadit CSN.
Reagovat
Fandina
Vypadalo to nadějně, ale Halep byla všude. Tak příště Kájo věřím, že to vyjde. Držím palce. Pojď!!!
Reagovat
Fandina
Statistiky
http://www.imghosting.cz/images/18pliskovahalepiw1803201.jpg
Reagovat
Frick
No ten 1. servis nechodil... :-(
Reagovat
VlS
dneska to nebylo tvoje super vystoupení a to holt na světovou trojku bude potřeba. Chyb bylo moc, a trochu hloupejch. No nic, tak příště.
Reagovat
sprchon
Je pravda, že těch hloupých chyb bylo dneska po delší době zase hodně... A podání, které se v posledních zápasech stabilizovalo, dneska taky nešlo úplně podle představ. Asi trošku zapracovaly nervy.
Reagovat
VlS
No, to přestřelování kurtu třeba 3x v řadě bylo fakt hloupý. Trochu netrpělivé to bylo.
Reagovat
Frick
Z čeho by ona měla mít nervy? Navíc zrovna Karolína...
Reagovat
Fandina
Chtěla vyhrát ne a Halep jí to neumožňovala, svazovalo jí to.
Reagovat
tommr
Karolína se sice snažila, ale proti Halepový v módu robocop byla bez šance. Na pomalým kurtu musela hrát všechny údery na velký riziko a proto hodně chybovala ... :(
I přes dnešní prohru může být ale Karolína spokojená. Postupem do osmifinále jako jediná z našich odvedla to co se od ní čekalo a v žebříčku si zase o jedno místo polepší ... :)
Reagovat
Frick
Touto optikou tu byly hráčky, co očekávání překonaly - Klára a Lucka Hr.
Reagovat
tommr
to je sice pravda, ale Klára a Lucka Hradecká se pohybujou na úplně jiný úrovni. Karolínu srovnávám jen s našima ostatníma elitníma hráčkama ...
Reagovat
Frick
Jasně, no...

BTW: Nyní je mezi tou elitou a zbytkem docela propast.

4 holky v TOP 20, ale žádná další už ani v TOP 50...

Snad to třeba Terka či Katka brzy prolomí...
Reagovat
tommr
nemyslím si, že by to v dohledný době hrozilo. Obě budou ještě rády když se letos udrží v první stovce ...
Reagovat
Frick
No, ty jsi taky ještě před půl rokem psal, že bude fajn, když se v TOP 50 udrží Kája...
Reagovat
tommr
však byl taky její rychlej progres hodně nečekanej ...
Reagovat
sprchon
Škoda, Kája hrála dobře. Posílala tam dobré bomby. Bohužel ale nadělala taky strašně moc chyb a párkrát zaváhala na podání. Simona podávala skoro celý zápas, řekl bych, nadprůměrně dobře a bylo pak ohromně těžké vzít si break zpátky. Když už se to Káje povedlo, vzápětí si opět prohrála svoje podání... Oba sety proběhly přibližně stejně.

Rozhodně bych ale nevěšel hlavu. Kája předvedla slušný výkon, příště to už třeba vyjde. :)

Teď už v IW nemáme žádnou Češku. Fandit už tu budu asi jen Belindě, ale koukat nebudu, jdu spát.
Reagovat
Frick
No, to spíše radši bych to bral jakože předvedla "neslušný" výkon.

Aby i při svém "slušném" výkoně (jasně) nestačila na ne úplně skvěle hrající světovou trojku, to by znamenalo, že její strop je níže, než bysme si přáli.
Reagovat
d@ve
Ty máš na to ji porazit. Tak snad příště.. :)
Přeji vám všem dobrou noc..
Reagovat
smazaný uživatel
Upřímně řečeno, on si někdo vážně myslel, že by Kája mohla na tomhle ultrapomalém povrchu běhavou Simonu porazit?
Reagovat
LukasH
Neporazila by jí žádná naše hráčka...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
To asi ne :-)
Reagovat
misa
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Abychom se vyhnuli zbytečným sporům - Petra by ji tady v IW nejspíš taky nedala. ;-)
Reagovat
misa
Nic neříkám, ale tuším, o co ti jde. Hrajeme tady ty naše hry...
Reagovat
smazaný uživatel
Mě o nic nejde, jenom mě udivilo, kolik lidí favorizovalo Káju.
Reagovat
Frick
Možná největší šanci by měla Lucka. Loni zde v IW proti ní vedla ve 3. setu 2x o brejk
Reagovat
Davor1
podľa komentov si to myslela väčšina TP :-))

Ja som Simone veril, tento povrch jej sedí ako uliaty, naopak, Karolína potrebuje rýchlejší. Simona ju prehrávala aj na rýchlom v Dubaji, aj keď tam bola Kája na tom fyzicky zle.
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, že si to tady myslel skoro celý TP, proto mi to nedalo. :-)
Reagovat
sprchon
Já jen nebral výhru Simony jako samozřejmost. Kája předvedla dobrý výkon, zklamán nejsem. ;)
Reagovat
lars
kdyby to mozne nebylo tak by SK mely na jeji vyhru kurz >=600 a ne asi 2.85
Reagovat
smazaný uživatel
Kurzy se sestavují hlavně podle toho, kolik lidí asi bude na danou hráčku sázet, nějakou pravděpodobnost výhry v tom moc nehledej..
Reagovat
lars
neblabol :)
Reagovat
smazaný uživatel
Z mojí hlavy to není, já sám nesázím. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
simona má ze zadnice kliku, zpřátelenou síť a slepý rozhodčí na své straně!!!
sorry, minimálně 5 outů jí odpustili
Reagovat
VlS
Nepřeháněj, tak si měla vzít jestřába.
Reagovat
tommr
na chvilku zasvitla naděje, ale hned zase zhasla. Halepka zase vede o brejk ... :(
Reagovat
d@ve
Tak pracně se k tomu brejku dopracovala a hned lehce ztratila.. :/
Reagovat
Davor1
Je proste úžasná. Fantastická :-))
Reagovat
lars
s tolika DFs :))
Reagovat
Davor1
bez nich by už bola dokonalá :-))
Reagovat
sprchon
Jak říkal Vaněk, šance přijdou... Hlavně už držet podání.
Reagovat
d@ve
že by?? :)
Reagovat
d@ve
Teď "hlavně udržet podání"!
Reagovat
sprchon
Já se tu chytám za hlavu... Kdyby bylo za co tahat, už bych si rval vlasy.
Reagovat
tommr
brejk pro Halepovou na začátku druhýho setu znamená asi konec nadějí pro Karolínu. Dneska bohužel vypadá Halepka neporazitelná ... :(
Reagovat
d@ve
Ten 2. set žel začíná být dle podobného scénáře jako ten první.. :/
Reagovat
d@ve
Měla vůbec Karolína nějaký BB? Nezaregistroval jsem..
Reagovat
sprchon
Měla dokonce i break.
Reagovat
d@ve
Aha, díky, tak to jsem tu nebyl..
Reagovat
tommr
měla - v prvním setu se jí poved rebrejk na 2:2 čistou hrou ...
Reagovat
d@ve
Tak to by teď chtělo napodobit..
Reagovat
tommr
no moc tomu nechybělo, ale Halepka má navíc i strašnou kliku a i sít je na její straně ... :(
Reagovat
d@ve
Tak to Kája odložila na 3:3.. :)
Reagovat
tommr
škoda, že to nedokázala potvrdit ... :(
Reagovat
d@ve
To jo.. :( Přitom třeba stačily 4 esa. :)
Reagovat
smazaný uživatel
ale věřím, že karolína ji dnes dá.
Reagovat
Fandina
Škoda, že Kája hrála dost nepřesných úderů. Nevím, jestli Halep rány točí, ale doufám, že jí Kája ve druhém setu rozběhá a otočí. Kájo pojď!
Reagovat
Fandina
Vítězné/UE Kája 11/19 Halep 6/8.
Reagovat
smazaný uživatel
co mě ale rozčiluje nejvíc, jsou ti rumunští džipsis...
halep fanatici jsou horší než iqe
Reagovat
marsden
Otazka jestli jsou to vubec rumuni nebo fans jejich bejvalejch koz.
Reagovat
smazaný uživatel
A já jsem si zrovna říkala, jestli jsem jediná komu ti fanoušci vadí...a to už je tak kolikátej zápas..je to hrozný...:D
Reagovat
tommr
Karolína to Halepový hodně ulehčila. Pokud chce se zápasem ještě něco udělat bude muset výrazně zpřesnit hru ... :(
Reagovat
tommr
když se Karolína trefí do kurtu tak ani Halepka nestíhá. Bohužel jí to tam ale dneska moc nepadá a Halepka bude servírovat na set ... :(
Reagovat
sprchon
Jo, no... Přijde mi, že má raketu, která jí poskytne větší razanci. Podání i ostatní údery jí tam létají rychleji. Samozřejmě je to na úkor přesnosti.
Reagovat
d@ve
Tak žel to čistě doservírovala.. :(
Reagovat
janek_da
Nesedal si tam McEnroe? Už jsem viděl jenom skloněnou šedivou hlavu. Ani bych se nedivil, že to nevydržel u chlapů.
Reagovat
marsden
Rumuni tleskaj i pri DF, odkdy vubec tenhle narod cestuje po celym svete? Kam vsude za ni polezou.
Reagovat
tommr
Karolína ztratila podruhý svůj servis a tentokrát už to myslím nezvrátí a o první set příjde ... :(
Reagovat
sprchon
Sakra... Nějak to nefunguje.
Reagovat
sprchon
Začala razantně a důmyslně. Jen tak dál. :)
Reagovat
tommr
obě hráčky už jsou na kurtu a rozehrávají se ... :)
Přál bych si, aby se Karolíně dneska povedla odveta za Dubaj, ale moc velký šance tomu nedávám ... :)
Reagovat
sprchon
To je dobře, že jsi zase naplněn pesimismem. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ma tam smajliky, to je spatne....
...musi to byt naopak takhle> :(((...
jinak Simona nerupne;D)))
Reagovat
tommr
Halepka tam lítá jako tryskomyš a všechno vrací. Karolíně dneska nepomůže nic ... :(
Reagovat
sprchon
Tak se mi to líbí. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No tak Berrer musel vyrovnat a Kája se zase odkládá.
Reagovat
sprchon
To snad není pravda. :/
Reagovat
sprchon
Tak hotovo. ;)
Reagovat
tommr
tak kurt je konečně volnej - snad Karolína začne ještě před půlnocí ... :)
Reagovat
blixa
Běžte někdo vzbudit Káju, že má jít hrát :D
Reagovat
LukasH
Tak, Serčo, ještě jeden...
Reagovat
lars
jeden game a hura na odpocinek:))
Reagovat
blixa
Trvalý ... důchod volá !!! :D
Reagovat
sprchon
To zase ne... To by pravděpodobně obsadila první místo UZSB.
Reagovat
blixa
UZSB se dá porážet, Serena ne .. ;-)
Reagovat
sprchon
Taky pravda... Mladé pušky volají. :)
Reagovat
LukasH
Souhlas. Jeden game Serena Sloane pustí. Vždyť je to krajanka.:-))))
Reagovat
Crashwoo
Nemáš někdo stream na Serena x Stephens kterej by se nesekal? díky
Reagovat
VlS
došly síly a hlavně odvaha. Karlička dnes nehrála nic zázračnýho. No nic. Koukám, že se nám budí Vlčí Očička jak Šípková Růženka po polibku princem. Pojď Sloane, tenhle turnaj fandím mladejm puškám.
Reagovat
lars
kdyby to asi Blixa nezakriknul, tak by vyhrala uz ten 1. set :))
a pokud vyhraje Karol, tak by to byl dnes super den
Reagovat
blixa
No jo .. dyk už mlčim ... mlčim .. ;-)
Reagovat
PH94
Pojd Sloane!
Reagovat
smazaný uživatel
Jó, pajďom Sloun!
Reagovat
smazaný uživatel
Jóó, barbííí!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jóó, Carličko, gratulka. Jsi tenisová včelka s věčným žihadlem!
Reagovat
smazaný uživatel
Sloane, barbinko, nedej to vorvani v tenise!!!!
Reagovat
sprchon
Teď paráda... Docela se na to dá koukat. :)
Reagovat
sprchon
Sup
Reagovat
sprchon
Super. :) Ale dostal jsem z toho chuť na čokoládového mikuláše... :D
Reagovat
blixa
Já na druhou večeři :D
Reagovat
sprchon
To taky není špatnej nápad... Toho mikuláše totiž nemám. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Skvele, dalsi vyhra, no a v tom tretim to ani nebolelo;)
Reagovat
lars
dalsi co fandi CSN
ono Te to mozna prejde, az Ti porazi Lucku :))
Reagovat
blixa
Ve finále GS !
Reagovat
janek_da
to by zustalo v Cvokhausenu. to bych bral.
Reagovat
blixa
No to jsem zvědav, co ti na to řekne pan profesor !!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
co bych mu mel na to jako rict....;)
Pise to rozumne;)
Reagovat
blixa
Teda vy jste pěkná první GSL !!! Přjmenujte se na Karličkaultras a bude to aspoň odpovídat realitě !!! :D :D
Reagovat
VlS
Musíš to brát kus od kusu, já Karličce určitě nefandím.
Reagovat
lars
CSN tu siri vir degenerace , kdyz i PetraFans ji asi fandi :))
Reagovat
lars
.. a Praze ji prijali prihlasku na turnaj :((
Reagovat
lars
mozna bude stacit ve finale v Praze
uvidime jak bude "lecba" draha :))
Reagovat
smazaný uživatel
pryyyy dalsi, tys tu jeste ani nebyl na TP svete, a Karlicka uz tu byla mnou promovana;)))
Nevim proc by mne to melo prejit...nechapu, krom toho Lucka si s ni dokaze poradit;D)
Narozdil od Petry a Karoliny;D)
Reagovat
lars
A kdy jsi ji tu promoval?
Lecba asi bude hodne draha :))
Reagovat
janek_da
ale Watson mi bylo lito, jak prohrala ten servis z 40:0. Pak se slozila.
Reagovat
VlS
No, hrála většinou dost naivně. Pinkat si velehory s Karličkou je blbej nápad. Když nemá odvahu zahrát míč po lajně, tak je to těžký a pinkat to Karličce do BH je masochismus, ne-li sebevražda.
Reagovat
sprchon
Tak Carla dala třetí dost rychle... 6:1.
Teď čekám na ten zákon schválnosti. :D Pokud dneska projde Simona, tak CSN proti ní skrečne. Pokud projde Kája, tak ji CSN porazí ve druhém a ve třetím setu v TB.
Reagovat
blixa
Asi tak :D Karlička je prostě peklo ...
Reagovat
lars
A proc povolili peklo v Praze ? :))
Reagovat
sprchon
V Praze se jí nebojím! Tam vyhraje Alizé. :D
Reagovat
blixa
V Praze ... Alize .. hmmm ... a přeješ si zastřelit a nebo oběsit ? :D
Reagovat
sprchon
Hele tohle vlákno jsem zasvětil zákonu schválnosti... Ještě by to mohla být Belinda. :P :D
Reagovat
blixa
:D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Serena už jede!
Reagovat
blixa
To ses probrala brzo Jirko ;-)
Reagovat
sprchon
Kam?
Reagovat
Frick
Do Afriky, do Zimbabwe...
Reagovat
slacker
Do Miami. Historickou Route 66. Cestou se zastavi v Kardanovy lhote.
Reagovat
smazaný uživatel
jedem, jedem!
Reagovat
sprchon
Serena jí dává náskok. :D
Reagovat
blixa
Taky myslím. Začne hrát až od 0:6 :D
Reagovat
blixa
Tak ne, je posera, začla už za 0:3 :D
Reagovat
sprchon
Nebo od 0:6, 0:5 a 0:40. :D
Reagovat
blixa
Tak tomu bych říkal frajeřinka ;-)
Reagovat
sprchon
Někdo tu kdysi takový zápas probíral... Ale už nevím, jak to dopadlo. :D
Dokázal někdo takové skore otočit?
Reagovat
blixa
Otázka pro žebbříčkového mága tommra ;-)
Reagovat
slacker
No nekdo by ti mel poseptat ze obraceni skore s zebrickem nesouvisi.
Reagovat
ta-dah
Sloane uz v IW odehrala dva skvele zapasy - s Angie a Svetlanou - a vubec bych nebyla prekvapena, kdyby Serenu nejen potrapila...:-)
Reagovat
PH94
Heather by mohla odstranit z cesty CSN :)
Reagovat
blixa
Nezakřiknout !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Zapomeň :D :P
Reagovat
blixa
Snad nefandíš té vražedkyni malých dětí !!! No dobře, tak ne malých dětí ale českých tenistek ?!! :D
Reagovat
PH94
Přesně :D Jen at jí Heathet smázne :D
Reagovat
smazaný uživatel
Už jen kvůli tomu, že ji většina nemusí, tak jí fandím. :D Ne, ale její hra má něco do sebe. Jednoručák je fakt supr. :D
Reagovat
PH94
Já jí mám taky rád :) Kdyby byla v jiné části pavouku než Karolína, tak jí fandím :)
Reagovat
blixa
Dobrá, du si dát něco do sebe. A zkusím to jako jednoručák ;-)
Reagovat
sprchon
To je fakt id.iot... To nemohl prohrát dvakrát 6:0? Teď abychom čekali na Káju do půlnoci.
Reagovat
lars
ne, mel promenit nejaky MB
Reagovat
smazaný uživatel
...je nesmrtelna proste;)
Reagovat
tommr
ale je už s tím otravná ... :(
Reagovat
blixa
A pak že to nejde, Heather break ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ajéje.. Carla MTO, snad bude OK.
Reagovat
sprchon
Vůbec nevypadá dobře...
Reagovat
sprchon
Tak se mi to asi jenom zdálo... Carla otočila a tibreak zvládla excelentně.
Weather Heatson sice bojovala, ale nestačilo to. :) Tak snad se dočkáme třetího setu.
Reagovat
blixa
To je peklo ta Karlička, pořád to říkám ... bleh
Reagovat
smazaný uživatel
Proč? Mně její hra začíná docela brát, teda pokud to nepraktikuje proti Petře. :D
Reagovat
sprchon
Ne, že bych jí nepřál... Ale poslední dobou nemám rád, když je blízko našich hráček. :D
Reagovat
gigin
Ten její jednoručák je fajny :)
Reagovat
smazaný uživatel
No jasne ze je fajny;)
Reagovat
blixa
Já jí nějak nemůžu přijít na chuť .. snad pomůže ten česnek a špenát ;-)
Reagovat
EllNino
parádička :) ikdyž ji moc nemusím
Reagovat
lars
jsi to asi "zakriknul" !!!! :)
Reagovat
blixa
Asi jo, sakra ... :(
Reagovat
Frick
Víte, co se stane, když je Lucka Š. první nasazená?
Reagovat
EllNino
1:6 0:6 se Solovievou :)
Reagovat
EllNino
ale první nasazená bejt nemusí :) když se před ní dostanou Kája, Carlička ...
Reagovat
tommr
jj nasazovat se bude až podle žebříčku z 20.4 ... :)
Reagovat
Frick
https://instagram.com/p/0Vg3Dcu6rM/

..hodila si trénink s Míšou K.
Reagovat
Frick
Přijde Dežo do Elektry a povídá : By sem chcel tamten CD přehravač. Prodavač neví, kouká, dumá a pak si uvědomí, že Dežo hledí na jednoplotýnkovej vařič. Zabalí mu ho. Dežo přijde domů, svolá rodinu, postaví vařič na stůl, položí na něj CD a přístroj zapne. Po chvíli dým a smrad? Dežova manželka se na něho podívá a říká : Ty dylino, tys nekupil CD, tys kupil vypalovačku?
Reagovat
Empe
Podle iDNES udávala tón hry Šarapová, ale myslím, že to byl včera duel-duet. :D
Reagovat
janek_da
ti maj, ale vítr z naší Karličky. Přitom je to takový drobeček.
Reagovat
gigin
Jestli není podle tabulek přes limit ale.
Reagovat
janek_da
ty woe, co byste chtěli? Aťku Janouškovou?
Reagovat
EllNino
úíuáá
Reagovat
blixa
Už přicházíííí vííítr z hor ....
Reagovat
Fandina
Já jsem jí předloni viděla hodně zblízka na turnaji v Linci, ale drobečkovsky nepůsobí. Není vysoká, ale drobná určitě není.
Reagovat
blixa
Karlička je vymakaná, spíš figura vzpěračky než tenistky ;-)
Reagovat
George_Renel
Když takto, tak spíše arménského vzpěrače. :-)
Reagovat
slacker
A nosi aspon satecky jako french maid?
Reagovat
sprchon
Tak super, potvrzena Lucka, Kája, Bára a Terka. :)
A co Katka, Cetka a Denča?
Reagovat
sprchon
Dál jsem zvědavý na Alizé, Belindu, Camilu, Coco, Julii a Heather. Doufám, že většina těchto hráček bude ve čtvrtek ještě ve hře. Samozřejmě myslím i ty české. :)
Jinak samozřejmě Světla, Carla. Těchto dvou se trochu bojím, ale uvidím je rád. :)
Reagovat
misa
Lucka taky musí vymést kdeco. Aby jí zbyly nějaké síly do Paříže...
Reagovat
lars
Lucka bude Praze hrat ( snad dobre) a ne neco vymetat :)
Reagovat
tommr
na těch menších turnajích má ale zase větší šanci na úspěch a letošní Prahu by mohla jen těžko odmítnout. A při její kondici jí musí na zotavení před FO stačit týden volna ... :)
Reagovat
misa
Na druhou stranu, ve Fed Cupu není vůbec jisté, že bude hrát a ve Stuttgartu bude každé kolo velký úspěch, takže ten program až zas tak náročný být nemusí.
Reagovat
smazaný uživatel
Kuzna v Praze? :D Největší tahák pro mě asi.. Jí chci rozhodně vidět.. :-)

Celkově myslím parádní seznam hráček!! :-)
Reagovat
Frick
Hlavně aby si jí tam nikdo nespletl s uklízečkou a nedal by jí večer po zápasech hadr, koště a kýbl a že prej má uklízet hajzly.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč???
Reagovat
PH94
No tak Fricku..
Reagovat
Frick
Mne fakt přijde jak děžurnaja :o)
Reagovat
VlS
Děžurnaja není uklízečka Fricku
Reagovat
gigin
Děžurnemu hážem lana
Reagovat
VlS
No, to je totiž dozorčí. Uklízet je stirať, čili stiralnaja.
Reagovat
gigin
Aha, tak to díky. Jsem nevěděl. On už zdálky ukazuje, kam to máš vrazit, hodíš mu lana, on ti je hodí zpátky, no a pak tě samozřejmě zkasíruje :))) Chorvateček, no :DDD
Reagovat
blixa
No, dozorčí, nevím, dejme tomu. Já ten výraz znám z ruské vlakové přepravy, nevím, jestli se používá i někde jinde. Je to většinou ženská, která má na starosti vagón, ev. celý vlak, a v něm poskytuje služby, ale i umravňuje, organizuje a velí. Obvykle má značnou autoritu a nikdo si jí neodváží odporovat :D U nás nic takového nemáme, skoro nevím jak to přesně přeložit.
Reagovat
gigin
Jaké služby? Tamty?
Reagovat
blixa
Nenene, nic takového :D Prostě pečuje o vagón a jeho zařízení ;-) Většinou jde o robustní herdekbabu okolo padesátky :D
Reagovat
gigin
Tak kdyby zabrala v pátej třídě z matiky, mohla dělat něco jiného. Teď musí dělat děžurnú a je nasraná.
Reagovat
blixa
Já si nemyslím, že to berou jako špatnou práci. Mě přijde, že v Rusku se tváří nasraně každej, kdo v práci poskytuje nějaké služby a komunikuje s poddanými (tedy se zákazníky :D) Myslím že vstřícnost, ochota, úsměv je brána jako slabost a malost, nebo tak nějak. Ale necítím se být expertem na Rusko, třeba je to jinak ;-)
Reagovat
gigin
Jasné, však to je jedno nakonec. Vlakem v Rusku nejezdíme, tak jebat :DDD Já už hlavně vím, proč se říká tomu chlápkovi na molu děžurnyj.
Reagovat
slacker
ma sluzbu
Reagovat
gigin
Tak to abych mu příště dal třídní knihu.
Reagovat
blixa
Jen a by pak z toho nebyl takový ošklivý, nepěkná věc ! :D
Reagovat
slacker
Dezurnyj jsme naposledy slysel ve skole na rustine a nevim proc kazda hodina zacinala od ucitelky Kto zdez dezurnyj? a minila tim dvojici co mela ten ktery tydenna starosti tridni knihu. Od te doby ziju v predstave ze dezurnyj = sluzba.
Reagovat
George_Renel
Přesně tak to funguje i ve většině hotelů i nyní, v minulosti ve všech.
Dole na jihu pak ještě liftdědové dělají pasáky. I v interhotelech.
Reagovat
VlS
Dozorčí to je. Byls na vojně? Dozorčí je děžurnyj.
Reagovat
blixa
Byl, ale ne v Rusku :D
Reagovat
Frick
Máte pravdu. Omlouvám se.

Tak jinak - dokážu představit, jak by tam všem těm (rus./ukr.) uklízečkám rozkazovala, co všechno maj vypulírovat atp.
Reagovat
Frick
ěžurnaja (zřídka i děžurnyj)

Děžurnaja je zvláštní a zcela specifický tvor, vyskytující se v Rusku v hojném počtu. To ona ovládá svým pevným hlasem a mírnou (či značnou) nadváhou každé nádraží, každou kancelář či úřad, pokladnu, kómnatu oddycha (nádražní ubytovna), čekárnu, vagón, vlak ? to ona ve skutečnosti ovládá Rusko. Na ní záleží, zda cestovatel dostane čaj, jízdenku, ubytování, zda po cestě nezmrzne či se neudusí vedrem, zda mu nepraskne močový měchýř či mu neujede vlak, když shání něco k snědku na nástupišti. Funkce děžurné je zjevným pozůstatkem matriarchátu u Slovanů a v chování děžurné vůči cizincům právě rysy mateřství naštěstí většinou zcela převládají. Děžurnaja na rozdíl od bábulky vždy zastává nějakou důležitou funkci v aparátu samoděržaví. Obě dvě jsou díky své všeobecné autoritě nejlepší obranou před zloději a opilci.
Funkci děžurné může vykonávat i chlap, v tom případě hrozí nebezpečí, že je notorickým opilcem a jeho činnost pak spočívá pouze ve snaze sehnat co nejvíce vodky a kamarádů k její konzumaci.

http://clovekonline.cz/rusko-cesky-slovnik/
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem se konečně dočkal seznamu hráček a musím říct, že jsem opravdu mile překvapený.
Lucka, Kája, Bára, Terka... to je jasné :)
Carla... pro radost nás všech dojede i Carla, kterou všichni máme moc rádi
Alizé... tak to je pecka. moje velká favoritka. velká radost
Světla... úžasné.. Umí být na antuce velmi nebezpečná a má ji rád
Cvetana.. další oblíbenkyně
Julča... :)
A Monča Niculescu.. která je také super a umí být velmi nebezpečná

Celkově bych řekl, že kvalita je opravdu velká :) Bude se na co dívat
Reagovat
EllNino
a Pavly :) ...a COCo ...to je boží :D
Reagovat
smazaný uživatel
prostě celé :) snad bude alespoň jedna Češka ve finále
Reagovat
blixa
Jojo, Karličku přímo milujeme. Zejména na česneku a se špenátem by nemusela bejt marná ;-)
Reagovat
Fandina
:-))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
jinak kvalifikaci Katovic by měla hrát Denisa. Je teda momentálně druhá alternativa, takže má celkem slušnou šanci si zahrát přímo v hlavní soutěži.

no a v Charlestonu je tam z našich holek Hradecká a Krejčíková.
Reagovat
PH94
Na turnaj do Katovic se možná vydám :) Už o tom přemýšlím docela dlouho :) Navíc tam má Karolína slušnou šanci na další turnajový primát a celkově je tam opravdu hodně našich hráček :)
Reagovat
EllNino
Alt mají většinou jistotu, protože se hodně holek odhlásí :)
Reagovat
Frick
A není Denča spíše v ALL? :o)
Reagovat
Fandina
V Katowicích je Klárka 10, mně to pochopitelně nevadí, jsem ráda, ale je to tak správně, může být desátá?

MD list

1. A.Radwanska
2. Ka.Pliskova
3. (SR)Zvonareva
4. Cornet
5. Giorgi
6. Kanepi
7. Rybarikova
8. Larsson
9. Knapp
10. Koukalova
11. Schmiedlova
12. Smitkova
13. Niculescu
14. Flipkens
15. Goerges
16. Mladenovic
17. Schiavone
18. Bertens
19. Beck
20. Hercog
21. Siniakova
22. Diatchenko OUT - Replaced by Torró Flor
23. Wickmayer (#85)
Reagovat
smazaný uživatel
ten ranking se bere k datu uzavření přihlášek. Propad do kvalifikace jí proto nehrozí :-))
Reagovat
Fandina
Tak to jo. Díky moc ... úsměv
Reagovat
lars
ranking se mozna bere asi tyden pred losovanim ??
Reagovat
smazaný uživatel
Ale pouze k nasazení hráček...
Reagovat
Frick
Bohužel, žádný rozšířený MČR v tenise to neni. To aby asi skutečně se muselo hrát někdy v červenci - jako tomu bylo dříve.

Docela jsem zvědav, jak to bude s divočákama.

TIP - Cetkovská, Koukalová, Hradecká.

Případnou čtvrtou si nechat pro Petru a pak jí dyžtak nechat Denise.

No ale jak to tedy je

23 MD list
4 WCMD
5 kvalda o 40 hráčkách nebo spíš 4 kvalda o 32 hráčkách + 1 LL?
Reagovat
EllNino
nene, pak se ještě zveřejní kvalifikace a většinou jsou tam ještě pod čarou 3 ALT + u někoho se zveřejňuje MDO, tedy, že je v hlavní soutěži ...
Reagovat
Frick
WC do kvaldy

Krejčíková (nebude-li stačit žebříček)
Vondroušová
Bouzková
Hlaváčková
Vaidišová - pokud Krejčíkový bude stačit umístění
Reagovat
vrabejka
a co když Nicole už bude na pozicích zajištující hlavní soutěž?
Reagovat
smazaný uživatel
nebude. Ona může být klidně padesátá na světě (čistě teoreticky), ale přesto už se do hlavní soutěže nevlaze. Rozhodující je datum uzavření přihlášek. Což bylo včera, pokud se nepletu.
Reagovat
smazaný uživatel
na druhou stranu, pokud by uhrála spoustu bodů třeba v Miami, tak by mohla hrát kvaldu i bez WC. Kvalifikace se myslím uzavírá o 3 týdny později než hlavní soutěž.
Reagovat
tommr
otázka ale je jestli má vůbec Nicole zájem hrát v Praze ... :)
Reagovat
EllNino
přesně, není zrovna žhavá do reprezentace a s Čechy téměř nekomunikuje :D ...
Reagovat
Frick
Nekomunikuje s nikým... (co do novinářů)
Reagovat
EllNino
bude to normálně 25 + 3 WC a 4 kvalifikantky, ale většinou se jich zveřejňuje 23, nevím proč ...
Reagovat
Frick
Ony nemůžou bejt 4 WCMD?
Reagovat
EllNino
no to asi ne, na těchhle Internationalech jsou na všech turnajích 3 WC
Reagovat
tommr
myslím si, že je to kvůli tomu, aby měli pořadatelé nějakou rezervu třeba pro hráčky s PR atp. A teprve když už je jistý, že se nikdo nečekanej neobjeví doplní do MD 24. a 25. hráčku podle žebříčku ...
Reagovat
EllNino
přesně tak to je :)
Reagovat
smazaný uživatel
tu WC bych dal Petře C. nebo Denise. Ty by na antuce mohly něco uhrát. Určitě né horší Plíškové.
Reagovat
Frick
Kláře jí daj - je domácí
Reagovat
EllNino
určitě, to je jas jasů :)) ...
Reagovat
smazaný uživatel
jj, ona ji i na tom plakátu k tomu turnaji :-)
Reagovat
EllNino
právě, to by bylo blbý, kdyby musela hrát kvaldu ..:)
Reagovat
PH94
Divočáky bych dal Vaidišové, Koukalové, Cetkovské a Bouzkové
Reagovat
EllNino
jsou jen 3
Reagovat
PH94
Tak bez Marušky :/
Reagovat
smazaný uživatel
Marušce WC do kvaldy ;)
Reagovat
EllNino
to bych zkusil dát Vondroušový :)
Reagovat
smazaný uživatel
A kolik se může dát WC do kvaldy?
Reagovat
smazaný uživatel
co máte furt s těma záchodama? :D
Reagovat
smazaný uživatel
WC- Wild Card- divoká karta
Reagovat
blixa
Tak WC jsou důležitý, když si holky při kvaldě potřebujou odskočit ;-)
Reagovat
PH94
Ta by si měla nejdřív object pár desetitisícovek :) To už má Maruška za sebou :)
Reagovat
PH94
*objet
Reagovat
PH94
Už jste viděli?
Reagovat
smazaný uživatel
1. Pennetta
2. Peng
3. Bacsinszky
4. Svitolina
5. Diyas
6. Vinci
7. Barthel
8. Hantuchova
9. Puig
10. Kanepi
11. Larsson
12. Nara
13. Knapp
14. Schmiedlova
15. Flipkens
16. Mladenovic
17. Soler Espinosa
18. Jovanovski
19. McHale
20. Schiavone
21. Bertens
22. Dulgheru
23. Witthoeft (#76)
Reagovat
smazaný uživatel
1. Safarova
2. Suárez Navarro
3. Pliskova
4. Zahlavova Strycova
5. Cornet
6. Kuznetsova
7. Giorgi
8. Begu
9. Vandeweghe
10. Bencic
11. Pavlyuchenkova
12. Watson
13. Rybarikova
14. Brengle
15. Pironkova
16. Smitkova
17. Lucic-Baroni
18. Goerges
19. Vesnina
20. Cepelova
21. Niculescu
22. Beck
23. Hercog (#75)
Reagovat
PH94
Slušnýý ne? :) Já jsem spokojenej :)
Reagovat
smazaný uživatel
není to špatný. Hlavně že nechybí Karlička. Ta to tam celý vyhraje :-)

I když přál bych to spíš nějaké naší holce nebo Světlaně.
Reagovat
PH94
Jojo na CSN se hrozně těším :) Dál mě potěšila příhláška Bencic a Watson :)
Reagovat
lars
Se tesis, az tam CSN porazi nase tenistky !!
prihlasku CSN meli odmitnout :))
Reagovat
EllNino
Nastěnka, Světa, Coco :O ...zajímavý, že Daniela místo toho jede do Marrakechce ... já myslím, že ještě lepší než puvodně :D ...
Reagovat
EllNino
akorát Katka, Denisa, Petra, do kvaldy budou muset ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já doufám, že Bára Krejčíková a Lucka Hradecká budou hrát aspoň kvaldu.
Reagovat
EllNino
určitě, zase tak nakřískaný to nebude, to se dostane i Renata možná :) Kristýna
Reagovat
kada.tom
hodně slušnej player list :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže nepřijede Monča ani Kiki. :( Katka by měla dostat divokou kartu, ne?
Reagovat
EllNino
mohla by ...nebo když ne, tak do kvaldy určitě :) je to týden před státní maturitou, takže by to měla hrát :D
Reagovat
smazaný uživatel
Musí, protože jinak tam nebudu mít žádnou favoritku. :D Ale co se týče kvality hráček, tak je to určitě dobré obsazení. Monča a Kiki holt daly přednost Maroku...
Reagovat
smazaný uživatel
Nasťa super :-) První varianta se mi líbila trochu víc, ale ujde to no. :D
Reagovat
tommr
doufám, že to není zase nějakej vtip ... :)
Pokud ne tak je to hodně našlapanej turnaj a naše holky budou mít co dělat, aby titul zůstal v našich rukou. Nejvíc se bojím CSN ...
Reagovat
blixa
Karlička, to je peklo. Neříkejte mi, že soustavně nepronásleduje Češky ! :D
Reagovat
tommr
za to může hlavně Petra - dala jí čuchnout a CSN si ted na Češky věří a jede si do Prahy pro snadnej titul. Doufám ale, že narazí ... :)
Reagovat
EllNino
snadnej určitě nebude, oni domácí něco vymyslí na Carličku :D ...
Reagovat
Fandina
Šafi to snad na ní umí. Má to 3:0. A ty ostatní už budou muset něco vymyslet ... úsměv
Reagovat
VlS
No to je hezky našlapaný
Reagovat
smazaný uživatel
No docela víc našlápnutý jak jsem čekal škoda , že neuvidíme finále Karolína vs Lucka :(
Reagovat
tommr
proč myslíš? Není to sice moc pravděpodobný, ale vyloučený taky ne ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To by se CSN musela odhlásit, jinak budou nalosovány v jedný polovině :)
Reagovat
tommr
k jedničce může bejt přilosovaná bud trojka nebo čtyřka. Pravděpodobnost, že budou Lucka a Karolína ve stejný polovině je tak 50% ... :)
Navíc není nikde psáno, že nasazení bude stejný jako je ted v ještě nepotvrzených přihláškách. Nasazovat se totiž bude až podle žebříčku z 20.4 ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha tak to je super . Já jsem totiž to bral tak , že toto už je nasazení :)
Reagovat
babolat.cz
Když Kája porazí HAlep, která obhajuje semi, přeskočí ji Petra?
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel Simona už před Petrou je a po IW to tak zůstane.
Reagovat
zpilat
"O něco lépe na tom byla aktuální světová dvojka Šarapovová, která udávala tón utkání." Myslím že ten tón byl vysoké c!
Reagovat
Frick
z nasazené TOP 16 - jen 7 hráček si zahraje osmifinále.

To skutečně moc není, když si člověk vezme, že k postupu jim stačilo vyhrát jen dva zápasy...
Reagovat
smazaný uživatel
to jen ukazuje jak je TOP 15 nevyrovnaná
Reagovat
vrabejka
o to je překvapující že se tam Kvitová furt drží.
Reagovat
VlS
A nebo top 50 vyrovnaná?
Reagovat
tommr
průběžnej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném třetím kole turnaje v Indian Wells. Všem hráčkám už byly odečteny body za lonské výsledky.
Hvězdička * znamená, že hráčka je v Indian Wells ve čtvrtém kole.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 9712 (+3437) *
2. Sharapova 8270 (+1995) *
3. Halep 6301 (+26) *
-----------------------------------
4. Kvitová 6275
-----------------------------------
5. Wozniacki 4770 (-1505)
6. Ivanovic 4425 (-1850)
7. Bouchard 4306 (-1969) *
8. Radwanska, A. 3480 (-2795)
9. Makarova 3420 (-2855)
10. Petkovic 3190 (-3085)
----------------------------------
11. Šafářová 2995 (-3280)
----------------------------------
12. Errani 2750 (-3525)
13. Suarez Navarro 2715 (-3560) *
------------------------------------------
14. Plíšková, Karolína 2675 (-3600) *
------------------------------------------
15. Kerber 2650 (-3625)
16. Williams, V. 2550 (-3725)
17. Keys 2130 (-4145)
18. Muguruza 2070 (-4205)
19. Peng 2045 (-4230)
------------------------------------------
20. Záhlavová-Strýcová 2000 (-4275)
------------------------------------------
21. Jankovic 1935 (-4340) *
22. Bacsinszky 1915 (-4360) *
23. Cornet 1870 (-4405)
24. Garcia 1840 (-4490) *
25. Stosur 1835 (-4440)
...
Reagovat
tommr
V IW pokračuje masakr favoritek - do čtvrtýho kola se z top-20 dostalo pouze 6 hráček!

Nedařilo se ani našim nejlepším - Petra Kvitová se na turnaji vůbec neobjevila, Bára Strýcová vypadla hned v prvním zápase a Lucka Šafářová ve druhým. Čest našich barev tak zachranuje jen Karolína Plíšková ...

Petra Kvitová si i přes neúčast v IW udržela čtvrtý místo a její náskok na pátý místo zatím zůstává relativně velkej ...

Lucka Šafářová promarnila velkou šanci k posunu do první desítky a zatím zůstává na 11.místě. Ještě se ale před ní můžou dostat CSN a Karolína Plíšková ...

Karolína Plíšková se posunula na 14.místo před Kerberovou. K dalšímu posunu před Erraniovou jí stačí vyhrát zápas čtvrtýho kola proti Halepový ...

Bára Strýcová promarnila velkou šanci na další posun v žebříčku a může naopak vypadnout z první dvacítky, protože její náskok na hráčky od 21.místa je jen minimální. Nejvíc jí ohrožuje Jankovicová, který k posunu před Báru stačí porazit ve čtvrtým kole Bencicovou ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku hlavně vypadnutí Cibulkový a Pennettaový z první pětadvacítky a naopak další vzestup Bacsinszký a Garciový ...
Reagovat
janek_da
S tou Jankovičovou můžeš být v klidu.
Reagovat
tommr
včera jsem viděl kousek zápasu Jankovicový s Keysovou a Jankovicová nehrála špatně. Myslím si, že Bencicovou porazí ...
Reagovat
Cico93
Polka si zavarila.
Reagovat
tommr
Aga měla štěstí v neštěstí, že v IW předčasně vypadly i Makarova, Petkovic a Lucka Šafářová. Její pozice v první desítce je ale i nadále v ohrožení a mohla by z ní vypadnout už po Miami ...
Reagovat
Cico93
Máš pravdu mohla. ;-))
Reagovat
Cico93
Tommr koľko bodov stráca Victoria na 20 miestoo?
Reagovat
blixa
Bára na 20tým má 2000, Vika má aktuálně 1358 ;-)
Reagovat
tommr
to je aktuální stav, kterej se ještě může změnit - před Báru se ještě může dostat 8 hráček (i když pochopitelně ne všech 8 současně) ...
Reagovat
Cico93
Noo to je nič. Nato, že dokopy nić velke neobhajuje. Len treba šťastie na los, aby bol proces urýchlený;)). Na TM jej verim.
Reagovat
Frick
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/p600x600/10441076_827003940709773_384856362739828480_n.jpg?oh=4a22e1b09fff98db4914fe9e92739658&oe=557B01A3&__gda__=1434762100_54df5a556826a4a2cb89a75640a5945f
Reagovat
sprchon
Jak víš, že má plavky?
Reagovat
smazaný uživatel
S1
19:00
Johnson =< Berdych
21:00
Williams >> Stephens
22:30
Young Donald >= Nadal; to bude supa dne;)
00:00
Pennetta > Sharapova Maria; dalsi supa dne;)
03:00
Seppi = Federer; tak jestli zase Seppi se pusti do tech passu, no...;) Celkem to bude zajimave, tahle odveta...
04:30
Garcia >< Lisicki; jen pro ultimatni tipare;D)

---
S2
9:00
Suarez Navarro >= Watson Heather; to pude;)

20:30
Bautista Agut = Sock Jack; jen doufam, ze ho Jack zvladne...ale realne bych asi tipl opak..

22:00
Raonic > Dolgopolov

23:30
Robredo Tommy >=< Dimitrov; tohle muze byt pekny tenis...;)

01:00
Bouchard >> Tsurenko; Evzenka;)

---
S3
19:00
Haase >> Rosol; nic proti, ale Robin je na IW tahu...;)

20:30
Simon >< Berrer

22:00
Halep Simona >= Pliskova; sachy vs. uhly...

23:30
Svitolina < Bacsinszky; bude svycarsky den;)

01:00
Jankovic Jelena < Bencic; bude svycarsky den;)
Reagovat
kada.tom
Johnson < Berdych
Williams > Stephens
Young =< Nadal
Pennetta >= Sharapova
Seppi = Federer
Garcia > Lisicki

Suarez-Navarro < Watson
Bautista Agut < Sock
Raonic =< Dolgopolov
Robredo =< Dimitrov
Bouchard =< Tsurenko

Haase =< Rosol
Simon > Berrer
Halep =< Plíšková
Svitolina = Baczinsky
Jankovic > Bencic
Reagovat
smazaný uživatel
Vsechno beru, ale tu Watson,,,
Kada!!!Tu WATSON, proste odvolas!!!;D)))
Reagovat
kada.tom
neodvolám, protože Suarez-Navarro nemám rád, protože kosí naše tenistky, navíc se mi vůůůůůbec nelíbí její styl :-) a pak ... Heather mám docela rád :-)
Reagovat
blixa
No mohla by, Heather, dokonce by měla ! :D Dosť bolo Karličky ! ;-)
Reagovat
blixa
Ale jinak, přátelé, vy si fakt myslíte že Pennetta porazí Marfušu ? Já jsem v jádru vždy optimista, ale až tak ??!!! :D
Reagovat
tommr
Pennettaový se z nějakýho záhadnýho důvodů v IW neobyčejně daří a tak se nedá vyloučit ani překvapení proti Sharapce. Kvůli našim holkám bych byl ale radši kdyby k žádnýmu překvapení nedošlo ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
My to te Flavii proste prejem, no;)
Reagovat
blixa
Jo táááák :D Tak v tom nejsme vepři ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Karlicky nikdy neni dost;)
Copak za to muze, ze musi porad hrat proti vsem tem pliskovym, kvitovym...
koukni na Lucinku jak si s ni poradila;) he?
Reagovat
blixa
Neomlouvá ! Mohla by se podstatně víc snažit prohrát !!! :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
No tak to chces po tech sportovcich asi uz moc;DDD))))
Reagovat
blixa
Sim tě, to je tak těžký prohrát ? Párkrát to napálíš do hlediště, párkrát do sítě a je to doma ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nevim nakolik by to melo smysl;D)))
Ale treba v baseballu....proc jako ne;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tak to je kvuli tomu, ze nemas rad Karlicku, tak to potom jsem vklidu;D)))
Heather je jinak ok. Kdyz Karlicka rupne, da se zkousnout;)
Reagovat
blixa
Co furt blbnete s tím, kdy se Vika vrátí na špičku ? Dyk už tam dávno je. Ano, ne bodově ale to je jen otázka času. Špička je ovšem dnes proklatě široká, takže i bodově to bude za chvíli. Vznikla taková zajímavá situace, kdy je jasná jednička a vládkyně Serena, jasná dvojka Marfuša a vcelku jasná trojka Simona (s tím možná někteří budou nesouhlasit :D), pak je tam libero Petra od které kdoví co čekat a od pátého do 22-25 místa je tam takový tavný kotlík ve kterém se to pěkně mele a jsem hrozně zvědavej, co se z něj vytaví. Žádný jasný výkonnostní odstup TOP8-10. Momentálně jsou odstupy jen bodové, ale výkonnostní nikoliv. Kdokoliv z téhle skupiny může porazit kohokoliv, a není to vlastně vůbec žádné překvapení. A Vika do tohodle kotlíku rozhodně patří. Řekl bych, že jde o nějakou reformaci TOP 10 a možná za rok či za dva zase vzniknou ustálené pořádky, ale kdo ví .. :D
Reagovat
misa
Souhlasím, a pak dc. kapitán Navrátil řekne, že první desítka má vždy cestu turnajem jasnou a ztrácí pár her. Je vidět, že ženský tenis nesleduje.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Kadlec to napsal přesně: "Článek jako dělaný pro Montyho postěžování si." :D

No ale fakt: Měl jsem ve hře čtyři favoritky (mohly postoupit tři) a postoupila jenom jedna. Takže spokojený být nemůžu ani náhodou... Caro už jsem okomentoval vedle, takže se k tomu nebudu vracet. Další zápasy jsem zaspal a myslím, že mě to moc mrzet nemusí (Mashu s Vikou si kdyžtak pustím ze záznamu, až bude čas). Ana asi našla další neoblíbenou soupeřku (jako už by jich neměla dost). Bohužel, od AO se jí prostě nedaří... No a co se týče zápasu Masha - Vika, tak Masha asi potvrdila, že je na tom momentálně líp. Co jsem koukal na vývoj skóre, tak ten 1. set byl hodně vyrovnaný (Vika dokonce vedla 4:3 s brejkem), ten druhý už tolik ne. Výhra Mashy překvapením určitě není, ale přesto jsem čekal trochu vyrovnanější výsledek. Tak doufám, že teď to Masha celé vyhraje. Musím říct, že v současné době na to má asi jako jediná z mých favoritek. Podle mě hraje svůj nejlepší tenis za poslední dobu a hodně se mi líbí, jak do své hry zapojila dropshoty. Teď už nikdo nemůže říkat, že do toho jenom mlátí... Pro Viku bych si příště přál lepší los, protože jsem stejného názoru jako Cico. Přestože u ní pořád jsou rezervy (asi hlavně v efektivitě servisu, který někdy trochu zbytečně ztrácí), tak na většinu jiných soupeřek by to stačilo. Asi se budu opakovat, ale pokud Viku nebude limitovat zdraví, tak je podle mě jenom otázka času, kdy se vrátí zpátky do špičky.
Reagovat
Cico93
Tak monty lyže končia;(( tak jak to vidiš? Nieje rozhodnuté ani o celk. víťazke, ani víťazke zjazdu, SG. Slalom a obrak tam už viac menej ano.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já věřím, že Lindsey získá malý glóbus ve sjezdu i super-G. Anna má skvělou formu, ale Lindsey teď vyhrála super-G v Ga-Pa a podle výsledků v trénincích sjezdu jí Méribel sedí (oba tréninky vyhrála). Ve slalomu už chybí Mikaele opravdu málo, stačí jí ve finále být do 20. místa. :) Co se týče velkého glóbu, tak tam víc věřím Anně. Tině se po MS vůbec nedaří, asi se u ní projevuje únava.
Reagovat
Cico93
Posledný vikend malá zdravotne problemy asi preto tie zle výsledky. Ja stale verim. 30 bodov manko sa da vymazať, ten slalom možno bude kľúčový. ....ale Anna ide jak píla.
Reagovat
tommr
lepší los pro Azarenku je zatím v nedohlednu. V Miami se nemusí dostat ani mezi nasazený ...
Reagovat
smazaný uživatel
snad nedostane Nicole do 1. kola.
Reagovat
smazaný uživatel
nebo Karolínu nebo Lucku do druhého..
Reagovat
tommr
Nicole se do hlavní soutěže musí teprve probojovat. Pokud se nepletu tak dostala WC jen do kvaldy ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
ne ne. Do hlavní soutěže .-)
Reagovat
smazaný uživatel
Stačí, když nedostane Mashu nebo Serenu. :D
Reagovat
tommr
no já si myslím, že tvrdě narazit by mohla i v případě jiných hráček - namátkou třeba s Halepovou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je to možné, ale Simona mi teď nepřijde až tak suverénní. Ztratila set s Gavrilovou i Lepchenko...
Reagovat
tommr
u Halepový na tom tak nezáleží. Ona často hraje proti slabším hráčkám zpočátku na půl plynu a když ztratí set tak zabere ...
Reagovat
janek_da
To bych až tak neřekl. Spíš postupila o level výš a na rozdíl od loňské a předloňské sezony už nevypadává ob turnaj, ale dokáže potíže překonat, postoupit dál a postupně se rozehrát.
Reagovat
tommr
no proti Karolíně už bude stoprocentně rozehraná a namotivovaná takže Karolínu nečeká nic lehkýho ... :)
Reagovat
blixa
"Tenisovou arénou v Indian Wells se rozléhalo hekání, sténání, kvílení .." :D

http://sport.idnes.cz/tenisovy-turnaj-v-indian-wells-dm4-/tenis.aspx?c=A150317_092426_tenis_par
Reagovat
misa
https://www.youtube.com/watch?v=Qm69TPmPbPo

To ticho od 7. minuty je moc příjemné. Škoda, že to nejde i během zápasů.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobry predjarny den!Najprv komu fandim:Karoline Pliskovej+jej sestre Krystine,aby sa chytila co najskôr,dalej fandim Garbine Muguruza.-termin:staly/Obom sestram, Kaji i Tyne,ktore maju nar.prvy jarny den co je"na dohmat",aby mali dobre zdravie bez zraneni,alebo unavy.Aby mali stastie,bez ktorého to jednoducho nejde ci v sporte alebo v zivote.Viem kedy maju nar.ja mam narodeny 4 dni po jarnej rovnodennosti,pekny den,pekne dni...
Reagovat
Cico93
Reagovat
slacker
Maira opet zasahuje?
Reagovat
Frick
Dost možná zbývá do zveřejnění MD listu jen pár hodin a včera to už asi trochu zapadlo. Si fakt někdo nechce zatipovat? By bylo zajímavý zjistit, kdo má nějlepší čuch. Hlavně bych respketoval někoho, kdo by tipoval nějakou cizí hráčku z nějaký více exotický země, co navíc na spartě nikdy v minulosti nehrála. Ne jako Puig, která už hrála (to by měl Monty radost, kdyby přijela).

Svitolina
Diyas
Begu
Watson
Rybáriková

Puig
Schmiedlová
Čepelová
Beck
Witthoeft

Krunič
Vekič
Babos
Wickmayer
Konjuh
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to bych měl radost. Vlastně na Sparta Prague Open 2013 jsem Monču viděl poprvé. :)

Jinak už taky netrpělivě čekám, až to zveřejní. Myslím si, že z mých "mladých pušek" by tam mohla být klidně většina. S Katkou počítám a docela bych si tipnul i Monču a Kiki. Jako nejméně pravděpodobnou vidím Donnu.
Reagovat
paulmara
tuhle grafiku jsem ješte neviděl http://www.jtbopen.cz/pic/intro/jt5.jpg
Reagovat
blixa
Bára ! :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Na cestě z Plzně do Prahy jsem už předminulý týden viděl jeden takový billboard... :)
Reagovat
Fandina
Vika Mária práve repete na SuperTennise
Reagovat
Frick
Je možný, že Vika se už nikdy na ten absolutní TOP (TOP 3) už nikdy nedostane?
Reagovat
Cico93
Ja pevne verím, že dostane
Reagovat
smazaný uživatel
tiež si myslím, že sa dostane.
Reagovat
smazaný uživatel
inak , sledujete aj štvorhru? :)
Reagovat
Kozoroh
Jojo shleduji, Daniela Hantuchová je v QF s Knappovou, ale budou hrát s Hingiskou a Mirzaovou, takže nebudou favoritkami na postup.
Mimochodem, komu fandíš v deblech - chlapi, ženy?
Reagovat
Cico93
To je jasne.-)
Nadal/Carreno, M.Lopez, Monaco a tak.
Reagovat
smazaný uživatel
chlapov v debli nesledujem
a ženám fandim Martine :) dúfam, že vyhraje Indian Wells a celkovo jej prajem a chcem aby sa dostala na No.1 :) a vystriedala talianky. A fandím ešte aj ruskám :) Makarova/Vesnina :) dufam, že oba tímy (Rusky aj Martina s Hsieh) postupia do finále :)

ty? :)
Reagovat
Kozoroh
Muži - Bryani
Ženy - H+H a všem Češkám, Hingiska

BTW - ty máš něco proti Italkám, že si přeješ jejich sesazení?
Reagovat
smazaný uživatel
Proti nim priamo nič nemám , len sú mi nesympatické. Nič mi neurobili ale bol by som rád , keby ich už niekto vystriedal.
Celkovo všetky Talianky čo hrajú sú mi nesympatické. Možno ešte Pennetta je celkom fajn.
Reagovat
Cico93
Tam ma zaujíma len Martina.
Teraz bude hrať proti Daniele, škoda, že nehraju spolu.-(
Reagovat
smazaný uživatel
no , škoda :/
ale ked som ich v roku 2013 sledoval na americkej šnure turnajov , ked hrali spolu tak jej to Danielka trochu kazila :/ a to ma štvalo. Spolu som ich mal veľmi rad :)
Reagovat
Cico93
Možno ešte niekedy v budúcnosti sa daju dokopy.
Reagovat
smazaný uživatel
dufam.
Reagovat
smazaný uživatel
plusy:
Genie, Belinda, Sabine, Maria, Pennetta

minusy:
Caroline, Ana, Vika, Madison

ale aj tak som spokojný a snáď sa mi splní vysnívané QF (Genie vs. Belinda) :)
Reagovat
blixa
Proč Vika mínus ? Hrála, velmi slušně, akorát baťůžek ještě neodložila :D Jako na Marfušu a Serenu pravda nemá, ale kteroukoliv jinou by s takovým výkonem i mohla porazit.
Reagovat
smazaný uživatel
baťužek :DD
minus lebo nepostupila , ale nadruhej strane hrala fakt dobre ale som rad , že postupila Maria :)
Reagovat
Pavol
Ja Vsadim na Timeu - Svitolina vie sklamat uz som si to vyskusal. Hracky porovnavam cez Makarovu. Potom vsadim ze Rosol prehra. To ze porazil nafukaneho Klizana nic neznamena. Karolinu vypustim aj ked je hviezda lebo
Simona povedala ze sa bude velmi snazit. Pretoze nemam ziadne body tak vsadim eura.
Reagovat
misa
Lucka bude po skončení turnaje v Indian Wells 11. nebo 12. Přeskočit ji můžou jen CSN nebo Karolína...

CSN je 3 výhry od top 10, v semifinále ji ale nejspíš čeká Serena.
Kája je taky 3 výhry od desítky, teď ji ale čeká Simona a v čf. zřejmě zase CSN :-)

Jedna z těch tří se s velkou pravděpodobností dostane 13. 4. do top 10. Lucka má v záloze Charleston. Kája má nejlepší formu, ale dvakrát prohrála s Karlou, navíc ji čeká Simona + nějaké body může získat v Katovicích. CSN má hodně konzistentní výkony + bilanci s Karolínou (případné čf. v IW).

Těžká volba, nejraději bych tam samozřejmě viděl Lucku, nejvíc věřím Karolíně. Situaci může samozřejmě ještě zamotat překvapivá vítězka v IW nebo Miami.
Reagovat
smazaný uživatel
Karolíne verím. Dúfam, že keď prejde cez Simonu tak potom prejde aj cez CSN :)
Reagovat
lars
Karol ma letos H2H s CSN 1:2
Reagovat
misa
To jo, ale naposledy dvakrát prohrála. Každý zápas je ale jiný.
Reagovat
freeteepek
No jo. Viktorka to teď bude mít s tím nízkým žebříčkovým postavením těžký. Buď jí ještě na začátku turnaje vyřadí uřvaná Máša, Serena nebo v dalším kole Kája, Lucka:-)
Reagovat
dadaft
včera se mi hodně líbila Benčičová, místy Carolínu fakt rozbíjela na kusy ,,,,,,,,,,,, i když je fakt, že to včera nebyla ta nedávná Caro, která vyrovnaně soupeřila se Serenou.
nicméně i tak tipuju, že Belinda Jelenu přehraje.
(((dnes budu odvážný a svalnatý tipér, do notýsku si píšu win Bencic + Plíšková, sázka 100 bodů)))

jak se na Karolínu se Simonou těším, zápas dne je pro mě samozřejmě Svitolina - Bacsynzski.
včera jsem si tu kasal křídla, jak Elina Timeu rozbije ve dvou,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, nóóó, v noci se mi to trošku rozleželo, přece jenom teď Timea vyhrála dva turnaje v řadě, je rozjetá jak šikanzen, jednoduché to nebude.
moc ji neznám, ani si nevybavuju, jakým stylem hraje ,,,,,,,,,,,,
pro Elinu důležitý zápas.
letos prohrávala jen s vynikajícími hráčkami, které s vyjímkou Brisbane potkávala hned ve druhém kole.
v posledních třech těchhle zápasech (s Azarenkou, Petrou a Serenou) to vždy dokázala dostat do třech setů.
dnes má šanci ukázat, že jediné letošní SF je spíš dílem nepříznivých losů, než reálnou výkonností.
(((no trochu přeháním, že je dobrá přesvědčila už včera, navíc už letos porazila i Kerberovou..........)))

dneska do toho Elina i Timea dají všecho, to se vsadím, protože pak už je čtvrtfinále proti Sereně,,,,,,,,,,,, -- a myslím, že o zápasech na téhle úrovni a proti takovým soupeřkám jako např. Serena, o tom teď obě sní a o to se snaží,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

takže dneska je to celkem jasné -- Arsenal, Karolína, Elina. )))))))
Reagovat
Cico93
Kanonieri musia zabrať!
Reagovat
PH94
Svitolina vyhraje :) Timea už toho taky musí mít dost :) Ale bude to super zápas na koukání.
Reagovat
janek_da
Simona-Karolina to bude souboj na ferovku hráček top levelu. Zatimco Svitolina-Bacsynszki by mohl být soubojem pro labužníka teniso-psycho zápasu.

Bača má formu, to je jas.
Ale jakým způsobem ničí soupeřky. Garcii dávala samé krosy, až jsem byl zhnusen.
Makarove ted mixovala vybušnou směs pinkání, krosů, podelných BH i FH , s vysokými, pomalými míči dozadu, kratšími míči k přitáhnutí na síť a pak vyšší míče pro těžké drajv voleje. Základem pro ní je vynikající pohyb a v nouzové situaci posílání plachťáků na zadní lajnu. Do toho hrátky s výběrem ze 4 nových míčů a vražedný úsměv při returnu. Jo Kata dala x nevynucených chyb, ale pro mě to teda UE nebyly. Úsek kdy Káťa při brejku navíc, a vyhraném setu v zádech, zoufale prosila trenerku, co má hrát jsem neviděl. To myslím stačí.
Takže Bača asi na tu top špičku nemá, ale ostatním dokáže zápas pořádně znechutit.

Proto jsem zaplesal, že by Svitolina dokázala taky měnit hru a podle zápasu s Luckou není jen tak nějaké ořezávátko, co by se složilo po winnerech a spíš sama hraje na autodestrukci soupeřky. A jestli do toho sem tam dokáže přitvrdit, jenom dobře.
Reagovat
dadaft
z forhendu umí být Elina smrtící (i když je třeba říct, že dokáže klidně hrát z obrany, je ten typ, který spíše do útočení třeba mírně ponoukat, než že bys jí musel brzdit, ať nehraje každý úder na winner).
a co jí naopak moc nešmakuje, je razance soupeřky.
v pohybu si myslím s Bacsinzskou nezadá, je skvělá,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, takže jestli nebude hrát Timea razantní dlouhé míče, viděl bych to na průběh::
začátek zápasu zmatený, na konci prvního setu za to vezme útočně Elina, a druhý set přidá tak 6:3.
Reagovat
Fandina
Nejsem si tak jistá, jestli Timeu nepodceňuješ. Ona je teď dost pohyblivá a hodně doběhne a má i silné rány. Takže bych to tak jednoznačně pro Svitolinu neviděla ... úsměv
Reagovat
dadaft
dělám předzápasové svaly. ))
jestli má Timea slušné rány, hůř pro Elinu, to je jas,,,,,,,,,,,,,,
těším se na ten zápas.
Reagovat
Fandina
Já se také podívám, na jednu kvůli mládi na druhou kvůli tomu, jak se jí teď daří a obě hrají zajímavě. Takže kouknu nabeton ... úsměv
Reagovat
misa
Ona je Jelina nebo Elina? Tipl bych spíš první možnost.
Reagovat
blixa
Elina. Dal bych ti sem v azbuce ale TP ji nežere ;-)
Reagovat
dadaft
navíc Jelina by se mohla plést s Jelenou ,,,,,,,,,,,,,,,,, Elina je OK. ))
Reagovat
dadaft
http://img98.rajce.idnes.cz/d9802/9/9236/9236003_4cd4d395a57358b22ab5b1bde3af1413/images/2015-03-17_120538.jpg?ver=4
Reagovat
misa
Dík, já bych to stejně neuměl přečíst :)
Reagovat
Fandina
Včera jsem chvíli viděla hru Jeleny s Keys a Jelena se mi zdála zase v dobé formě. Faktem je, že Keys se občas vyhodila, ale jinak byla Jelena dost přesvědčivá. Bencic je jiná hráčka, umí měnit hru a je víc kreativní oproti Keys a má i s Jelenou jednu výhru, ale i tak bych se nedivila, kdyby ji Jelena tentokrát porazila. S Keys vypadala dobře.
Reagovat
Cico93
Sa mi to len zdá?, alebo sa pri každom väčšom turnaji ta desiatka úplne rozpadne.
Reagovat
PH94
Jojo :D Právě proto mně ten ženský tenis, tak baví :D Nikdy není nic jistého..u mužů je těch překvapení daleko méně..
Reagovat
PH94
Tak kolik našich dnes postoupí? :) Mohli by všichni :)
Reagovat
Cico93
Jedna z nay rivalit čo momentálne ženský tenis ponúka.
Řezba, ktorá fakt stala zato.

Vicotira tam ešte má menšie rezervy, ktoré by ale bohate stačili na iné, možno momentálne ešte nie na Máriu a Serenu, možno ani na Halep.
Ale to je už len otázka času.

...
S pribúdajucími minútami to bolo hádam hlasnejšie a hlasnejšie..-))
Reagovat
Cico93
Victoria
doprčic
Reagovat
Stan_Borowitz
To máš jedno, stejně je to Viktorija.
Reagovat
Cico93
iste Stanik.
Reagovat
Cico93
Reagovat
sprchon
Ty jo, fakt paráda. :)
Slyšel jsem highlighty a teď zase pár let nemusím do ZOO. :)

Ale zápas dobrej, super výměny.
Reagovat
VlS
Ty nemáš rád paviány a vřešťany?
Reagovat
Cico93
Ale sú to také roztomilé kočičky.-)
Reagovat
gigin
super!! Se Sárou na takové jakoby antuce ve dvou. Jo!! :))
Reagovat
smazaný uživatel
Prekvapil mě tak jednoznačný výsledek. Asi ten návrat mezi špičku potrvá Vičce déle, než její fanoušci očekávají.
S Flávií čekám těžší zápas.
Reagovat
dadaft
jj, H2H 2-2, zatím vždy ve třech setech, mně se nejvíc líbil zápas na USO 2011, to byla masakrózní řežba od BL. ))
Reagovat
kada.tom
Článek jako dělaný pro Montyho postěžování si :-)
Ale abych neprovokoval - i mě mrzí, že Vika nevyhrála :-/ :-)
Reagovat
smazaný uživatel
mě taky :(
Reagovat
Oin
Mě ne.
Reagovat
Stan_Borowitz
Mně je to v případě tech dvou srdečně jedno, obě bych je po dvou gamech diskvalifikoval za nesportovní chování.
Reagovat
gigin
Jj, Stane. Odvedl bys je jako supervizor zápasu do šatny, kde bychom (ty jako ten supervizor, já jako předseda disciplinární komise) provedli exekuci trestu.
Reagovat
Stan_Borowitz
:-) i tak by se to dalo pojmout. To by si holky mohly řvát, co hrdlo ráčí...
Reagovat
gigin
Jenom mám trošku strach, aby nás pro velký úspěch nezačali nominovat na zápasy Berlocqa.
Reagovat
Cico93
.-)
Reagovat
Fandina
Tak to mě pobavilo, nominace na Berlocqa ... jooooooooooooo
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak když plníš odpovědnou funkci, není čas řešit, kdo je kdo.

Rozkaz zněl jasně - disciplinárně a exemplárně potrestat řvoucí hráče.
Reagovat
freeteepek
Naplácat jim na holou. Ono by je to hekání přešlo:-)
Reagovat
pepin
Jak na holou? Pořádně na prdel.
Reagovat
blixa
Co ty víš, třeba by se jim to naplácání líbilo a příště by na kurtu řvaly ještě víc :D
Reagovat
pepin
Nestraš, to už snad ani víc nejde.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist