Schiavoneová na Bali nezaváhala

8. 9. 2008, 15:47
Aktuality 1
Italská tenistka Francesca Schiavoneová potvrdila na turnaji na Bali v duelu prvního kola s domácí Sandy Gumulyaovou roli favoritky. I přes špatný začátek dnes pátá nasazená hráčka porazila 264. tenistku světa 6-2 a 6-0 a ve druhém kole si zahraje s Akgul Amanmuradovovou z Uzbekistánu.
Francesca Schiavoneová

Schiavoneová nevstoupila do utkání s hráčkou třetí stovky dobře. Za několik minut prohrávala 0-2 a Gumulyaová měla šanci vyhrát i třetí hru v řadě. Od té doby ale začala úřadovat Italka, která své soupeřce už nedovolila jediný game.

"Myslím, že je to dobrá hráčka," řekla po svém vítězství Schiavoneová. "Měla vynikající začátek a držela se, ale já si držela vysokou úroveń hry, což pro ni nebylo jednoduché. Nakonec zřejmě rozhodly zkušenosti. Od stavu 3-2 až do 3-0 ve druhém setu jsem hrála moc dobře, ona zahrála pár dobrých míčů, ale taky pár horších."

Na Bali se vůbec nepředstaví Číňanka Li Na. Šestá nasazená hráčka se odhlásila kvůli bolesti pravého kolene, kvůli kterému v březnu podstoupila operaci. Bronzové medailistce z olympijských her prý zřejmě uškodily dlouhé lety z Pekingu do New Yorku a zpět.

Výsledky - Bali:
Dvouhra - 1. kolo:
Schiavoneová (5-It.) - Gumulyaová (Indonésie) 6:2, 6:0, Šuaj Pcheng (9-Čína) - Moritaová (Jap.) 6:2, 6:1, Paszeková (Rak.) - Grönefeldová (Něm.) 7:5, 6:4, Amanmuradovová (Uzb.) - Damayantiová (Indonésie) 6:2, 6:1, Jüan Meng (Čína) - Švedovová (Rus.) 5:7, 6:2, 7:5, Domachowská (Pol.) - Tanantaová (Indonésie) 6:2, 6:3.

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Při tak velkém počtu článků za den je nepochopitelné, že na jednu stranu dáte jen 10 článků. Je tohle vůbec možné? Články z druhé nebo třetí strany totiž zřejmě nikdo nečte, neb počet komentářů se už nezvyšuje. Čtenost webu vás nezajímá?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist