Schüttler je novým kapitánem fedcupového výběru Německa

17. 11. 2019, 13:02
Aktuality 0
Bývalý pátý tenista světového žebříčku Rainer Schüttler bude od nové sezony kapitánem německého fedcupového týmu. Finalista Australian Open 2003 podepsal smlouvu na příští ročník a ve funkci nahradí Jense Gerlacha, jenž se stal trenérem jedné z německých fedcupových hráček Julie Görgesové.
Profily hráčů
Rainer Schüttler

Třiačtyřicetiletý Schüttler ukončil kariéru v roce 2012, ale u tenisu zůstal. Je ředitelem turnaje v Ženevě a trénoval například Vaska Pospisila, Sergeje Stachovského a naposledy krajanku Angelique Kerberovou, s níž se zhruba po osmi měsících rozešel letos v červenci.

Německé tenistky Schüttler poprvé povede v únorovém kvalifikačním souboji v Brazílii o postup na dubnový finálový turnaj v Budapešti.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist