Senzace! Serena Grandslam nezkompletuje, o šanci ji připravila Vinciová!

11. 9. 2015, 20:56
Aktuality 766
US OPEN - Větší překvapení letošní US Open snad ani sledovat nemohlo. Serena Williamsová v semifinále senzačně prohrála s Italkou Robertou Vinciovou a skousává tak jednu z nejbolestivějších porážek kariéry, neboť už jen dvě výhry ji dělily od zkompletování kalendářního Grandslamu.
Serena Williamsová a Roberta Vinciová

Serena Williamsová mohla letos v New Yorku zkompletovat Grandslam jako teprve čtvrtá hráčka v historii. Už ji od toho dělily pouhé dvě výhry a dvě papírově hratelné Italky, s nimiž v minulosti vyhrála všech dvanáct duelů. 

Vše se ale zvrtlo v dnešním semifinále US Open, ve kterém třiatřicetiletá Američanka senzačně prohrála 6-2 4-6 4-6 s Robertou Vinciovou. S o rok mladší Italkou, kterou ve všech čtyřech předchozích zápasech přehrála snadno ve dvou setech a která debutovala v grandslamovém semifinále ve dvouhře.

Nenasazená Vinciová, která na předchozích třech letošních grandslamech došla nejdál v Melbourne do druhého kola, prohrála první set. Ale nevzdala se. Stále se držela svého herního plánu a slajsovanými bekhendy se držela v dlouhých výměnách. Vynutila si třetí set, a i když v něm prohrávala 0-2, dál se rvala o životní výsledek. Vývoj otočila, v závěru ustála obrovský psychický tlak a zápas ukončila, čistou hrou při svém servisu.



"Je to jako sen. Jsem ve finále, porazila jsem Serenu. Oomlouvám se, ale dnešek je můj den," řekla Vinciová americkým fanouškům. "Je to neuvěřitelný moment, nejlepší okamžik v životě. Ukončit zápas bylo hrozně těžké, ale snažila jsem se nemyslet na zápas ani na to, jak je Serena dobrá," uvedla.

"První set jsem prohrála, ale dál jsem se snažila držet ve výměnách co nejdéle. Na konci, když jsem podávala, tak jsem se úplně klepala. Bojovala jsem s tlakem, ale v hlavě jsem si říkala 'Hraj to všechno do kurtu. Nepřemýšlej, a vracej to do kurtu.' Myslím, že to nebyla špatná taktika," zářila šťastná Italka.

Vítězka posledních čtyř grandslamů Williamsová na akci 'velké čtyřky' prohrála poprvé po sérii 33 výher. Na US Open šestinásobná šampionka a trojnásobná obhájkyně titulu padla poprvé od roku 2011 a šňůře 26 vítězných duelů. 

Williamsová přišla také o možnost vyrovnat 22. grandslamovým triumfem ve dvouhře počin Steffi Grafové, které v roce 1988 jako poslední zkompletovala kalendářní Grandslam. Na domácích betonech skončila její série 48 vyhraných zápasů. Letos prohrála teprve potřetí v 56. utkání.

"Neptejte se mě teď, jak moc jsem zklamaná. Další otázky, prosím," řekla Williamová novinářům na začátku tiskové konference a posléze vyzdvihla výkon Vinciové. "Myslím, že předváděla nejlepší tenis v kariéře. Šla za svým snem i v takovém věku. Myslím, že by měla být příkladem pro ostatní, protože hrála naprosto neuvěřitelně," uvedla. 

Ve finále US Open se tak senzačně střetnou dvě italské tenistky, neboť v prvním semifinále vyhrála rovněž trochu nečekaně Flavia Pennettaová nad světovou dvojkou Simonou Halepovou. Přitom až dosud žádná Italka ve finále US Open nikdy nebyla.

Vinciová prohrává ve vzájemné bilanci s Pennettaovou 4-5. Naposledy se spolu střetly před dvěma lety právě v New Yorku a z výhry se radovala Pennettaová. 

Pennettaová i Vinciová se navíc dostávají do hry o Turnaj mistryň, šampionka se dokonce posune na postupovou šestou příčku za Petru Kvitovou a Lucii Šafářovou.

• US OPEN 2015 •
USA / New York, tv. povrch, 20.102.700 dolarů
páteční výsledky žen (11. 09. 2015)
• Dvouhra - semifinále •
Vinciová (It.) - S. Williamsová (1-USA) 2-6 6-4 6-4
Pennettaová (26-It.) - Halepová (2-Rum.) 6-1 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

766
Přidat komentář
brixner
Na Sereně mi vadí jedna věc: téměř po každém winneru soupeřky se zastaví, někdy dá ruce v bok, někdy jimi mává jako v prvomájovém průvodu, kroutí hlavou a to z jediného důvodu - "Co si to ta ... na druhé straně vůbec dovolila - zahrát vítězný úder! Jako by snad mělo být dopředu dané, že bude vždy vyhrávat "Zlaté sety" anebo že soupeřky mají právo pouze na errory...Tohle je ono psychologické kouzlo zn.Serena, kdy soupeřka už v šatně prohrává 0:1 na sety! Jenže Serena by si měla uvědomit, že nic netrvá věčně a jednou se všechno zlomí! Ona je veliká šampionka, ale tímto se jako šampionka vůbec nechová a myslím, že to jejímu image dost škodí, navíc ve věku, ve kterém je ona. Kroutit hlavou nad vítězným úderem by mohla při utkání se mnou, to by byla asi fakt rarita! Ale při konkurenci, kdy není žádná hráčka, která by snad tenis hrát neuměla, je to až úsměvné...Při vzpomínkách na velkou Steffi, na její klid a asi i pokoru, na uznání Martiny Navrátilové při podařeném passing shotu soupeřky, na úsměvy Gigi Fernandez, když jí soupeřka tzv. vyčoudila...Serena pomalu začne nebýt nejlepší a asi by si to měla uvědomit, tohle asi už nemá nic společného se zápasovým transem, tohle je spíš neuvědomování si reality a v případě šampionky, jakou je ona, je to veliká, veliká škoda!
BTW - Flavia!
Reagovat
horska.kraslice
Stále chce být nejlepší, bezchybná. Ale stojí to zřejmě čím dál tím větší úsilí.
Reagovat
tommr
přesně tak. Při vítězných míčich soupeřky se vždycky chová jakoby jí někdo ukřivdil a při vlastních vítězných míčich zase nelidsky řve (a to i po chybách soupeřky). Taky jí uznávám jako vynikající hráčku, ale moje sympatie tím nesportovním chováním už dávno ztratila ...
Reagovat
blixa
Nooo, v tomhle bych se Sereny možná zastal. Nemyslím si, že se rozčiluje nad tím, co si to soupeřka dovolila. Spíš se rozčiluje nad tím, že jí to svojí hrou umožnila. Kroutí hlavou sama nad sebou. Ale je fakt , že to vypadá tak mnohoznačně a dá se to různě interpretovat. :D
Reagovat
spaniel
Me nejvic udivujou servismani, Isner, Karlovic...kdyz dostanou eso, tak pul minuty čučí na otisk, krouti hlavou, nevericne se usmivaji...ve stylu to je ale svinstvo. Pritom v ten moment vedou na esa treba 20-4.
Reagovat
smazaný uživatel
A mě zase neudivuje, že tě to udivuje. :))
Reagovat
spaniel
Tos vymyslel sam? Docela bida i na tve pomery.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano vymyslel, tvých kamarádů ze sezení anonymních fanatiků, jsem se raději neptal, protože máte hodně společného. :))
Reagovat
spaniel
Rozbity pastorek.
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád za vodou oproti spanielovi, co nechápe, jak se může Isner nevěřícně koukat na otisk a že chce třeba i vyhrát zápas ne jen pomyslnou soutěž v esech. :))
Reagovat
spaniel
Ze jsi troll mne nevadi, nejsi prvni. Ale ze jsi tak tupy, to je pak tezke.
Reagovat
smazaný uživatel
I kdybych byl sebevíc tupý, tak na tebe to pořád stačí spanieli..což je pro tebe dost nelichotivá zpráva, ale holt co naděláš, třeba jsi alespoň pro ženy vzhledově přitažlivý. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Bastian
Roberta svoji mimořádně chytrou hrou maximum slajzovanejch úderů do beckhandu a pak připravenej útok do forhandu, kde už Serena nebyla včas, zkracování a prodlužování úděrů perfektní hra na síti po připravenejch útocích, ukázal jak Serenu přehrát. Podobně se to málem podařilo H. Watson ve Wimbledonu. Problémém Sereny je pohyb a fyzická kondice (váha, věk). Komu se podaří ji rozpohybovat a nedostat se pod tlak, může ji porazit a myslím, že toho budeme svědky mnohem častěji. Podle mě Serena letošní sezonu již nikdy nezopakuje a pomalu skončí. Přestane tak fungovat syndrom Serena, kdy hráčka už předem nevěří že může vyhrát.
Reagovat
smazaný uživatel
1) Problémem Sereny není pohyb.
2) Vinci se nedostala pod tlak jen díky impotentnosti Sereny, která byla paralyzována tíhou očekávání. Jinak si nelze vysvětlit tolik zabitých úderů z jasných pozic, ze kterých se Serena jindy nemýlí nebo zřídkakdy.

Uznat tak snad jde jen tu perfektní hru na síti, což se od deblové mnohonásobné grandslamové šampionky očekává v každém zápase. :)) Kdyby hra Vinci na Serenu nějak extrémně platila, jsme svědky mnoha podobných zápasů.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena to proste nemala súdené..Tá prehra sá da jednoznačne zvaliť na "osud", keďže sa ten zápas mal povodne hrať v noci 10.9, Amerika ho presunula na 11ho...Nabudúce už budú za veľkou mlákou precíznejší v kontexte schedulingu...
Reagovat
FulnekUltras
nebo zastřeší centrkurt... ;)
Reagovat
Bastian
Taky uvidíme, jako příklad jsem uváděl Heather Watson, ta s ní hrála velmi podobně.
Reagovat
smazaný uživatel
Vinci s ní prohrála všechna utkání až do včerejšího ve dvou setech, to opravdu nesvědčí o tom, že by na top Serenu nějak její hra efektně působila. Je jasné, že tohle byl pravděpodobně vrchol Sereniny kariéry, že půjde dolů, ale nebude to ani tak zásluha konkurence. :)) Ale třeba taky ne, třeba ji to zdravě nakopne a bude se pokoušet o golden slam. :)))) Už kolikrát Serenu odepisovali, měla vážná zranění a pak se vrátila ve velkém stylu, je to prostě pojem, legenda a pro mě nejlepší hráčka všech dob. Koncentruje v sobě neskutečnou vůli a vítěznou mentalitu.
Reagovat
horska.kraslice
Serena byla viditelně pod tlakem, vůbec si nedovedla poradit s Bertinými bekhendovým slajzy (a je jasné, že je znala, jednak s ní už víckrát hrála, a jednak všeobecně je známo, že Berta bekhend v 99 procentech slajzuje). Serena se snažila pekelně soustředit, ale tím víc byla vykolejená ze svého normálu. Holt, i Serena je jen člověk a ne stroj.
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak to, že v koncovce (od stavu 3:3) ve třetím setu, kdy jí odešel první servis a dokonce zahrála dvě dvojchyby, měla několikrát na krajíčku, neviděl snad jen slepec.

V podstatě se ji po prohraném mečbolu silně ulevilo, to bylo vidět. Odcházela úplně klidná.
Reagovat
FulnekUltras
navenek
Reagovat
milik254
ó
Reagovat
milik254
ó Evženko, proč jsi jen upadla? Kdo ví, jak by to nyní vypadalo!
Reagovat
blixa
No jak. Nebyla by z ní teď "padlá děva" ;-) :D
Reagovat
milik254
Třeba by Robertu porazila. A ta by pak neporazila Serču :D
Reagovat
smazaný uživatel
Bouchard by to dost možná nezvládla ani tak, protože u ní člověk nikdy neví, co na kurtu vyvede za neštěstí. :)) Ale Kiki to zvládnout měla.
Reagovat
Roger_Federer
Poradni si procti tuto diskuzi, jeste nekdy pak napis, ze z Forehenda se bestal hater.diky
Reagovat
Cico93
On už ani nemôže napísať žiadne poznatky a postrehy z Rogerovych zápasov. Ihneď ho totiž ukrižujete.
Reagovat
Pe3k
Tak kdyby nepsal takové čiré hejty, tak by to bylo všem jedno, ale tak co, aspoň ukázal svou třídu...
Reagovat
Roger_Federer
Ale prosimte Cico, ja si myslim ze se to uz jasne ukazalo na tom videu 2 dny zpatky.
Navic jeho rostouci potreba komentovat a zhazovat kazdy zapas Federera, uz je do oci bijici.
Nejde o nic jineho nez flustraci, ze jeho veskere letite teorie a snazeni, shazovani ted bere za sve.
Proste se ukazuje, ze je hater v plne krase.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady nejde o to, ať ten rozbor klidně udělá. Ale ať netvrdí, že narazí na prvního špičkového hráče až ve finále. Když není špičkový Wawrinka, tak už nevím kdo. Navíc říkal, že Roger hrál průměrně, když ho vychválil jak Stan, tak experti. :) Já tady vidím jediný záměr, snížit úspěchy Rogera, protože mu leží v žaludku. A když už se hrajem na slušné, tak je přeci dobré nechat aspoň bezprostředně si ten úspěch užít, on dojde ve 3 a už začíná s tím, jak hrál Roger průměrně, jak vlastně ještě neměl soupeře, který by ho prověřil a takové hlody, nevšiml jsem si například, že by tady někdo kopal minulý týden do Nadala, když prohrál s Fogninim, i když by to bylo strašně jednoduché.
Reagovat
smazaný uživatel
Z každého neRogerovce se dřív nebo později stane hater ve vaší společnosti, to prostě nejde jinak, pokud člověk trošku vnímá co se kolem něj děje a chápe. :))
Reagovat
smazaný uživatel
No v prvom rade je nutné vidieť vcerajsi zápas a objektívne, nie fanaticky zhodnotit výkon oboch protagonistov...Od toho sa diskusia odviedla...

Ale je vtipné, jak moc ti záleží na názore Amputky..Závidím mu, že má fans aj v radoch FFF :)
Reagovat
Roger_Federer
:), ale ja ho videl..
Tady vubec nejde o jedny reci po vcerejsim zapase.;)
Reagovat
Jan
Jak je někdy problém dopodávat zápas, tak i pro Serenu je problém "dopodávat" kalendářní grandslam, jak je vidět. Asi to není jen tak.
Reagovat
Empe
Finále muži: nasazená jednička a dvojka.
Finále ženy: nasazená dvacetšestka a nenasazená. :D
Reagovat
Meceon
364 dní v roce by tahle šílená italka prohrála...včera byl ten jediný den v roce,kdy ji to vyšlo
Reagovat
Cico93
Je to tak. Stále nemôžem uveriť zloženiu toho finále.
Reagovat
stopan
ja som vcera videl akurat tak sialenu serenu, miestami tie oslavy vyzerali ako keby stratila pojem o realite, a to rucanie prikazdej lopticke no des, az Vinciovej sa s toho pery krivili dohora.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ipko
ale toto je ukážka pravých šampionov, že podla teba po dosť zlom výkone Rogera v 1.sete, ho dokázal aj tak vyhrať a potom si celý zápas "pohlídat".. Rafa mal tiež takýchto podobných zápasov v tejto sezone, lenže rozdiel s Rogerom je v tom, že váčšinu ich prehral.. :)
Reagovat
dappe
Kdyby hrál Federer v prvním setu špatně, tak by to bylo tak 1:6. Celkově hrál výborně, toho zdejšího zoufalce bych neřešil.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, s tým súhlasim..
Reagovat
FulnekUltras
ve finále potvrzují, že při solidní fyzické údržbě není ani tato hranice v dnešním ženském tenise překážkou k dosahování vrcholných výsledků. I když samozřejmě (i s ohledem na naše holky) jižanský základ a z antuky dlouhodobě získávaná vytrvalost dělají také trochu své...
Víc budu přát Flavii, s níž jsem původně počítal jako s konečnou stoperkou Sereny, ale pokud vyhraje Bobina, bude to taky cajk - už právě díky jejímu semifinálovému skorozázraku.
Reagovat
stopan
skôr by som hovoril o kvalite nekvalite,technickej vyspelosti, fyzicke a celkovej kvalite a pripravenosti mladych hracok, ktore niesu schopne na grandlamoch potvrdit kvalitu a ta stara garda, ktora vraj nema na dnesny fyzicky tenis parametre, ako tu mnoohi tvrdia, dokaze porazat svojou hrou aj o dost mladsie hracky. Je pekne vyhravat turnaje mimo grandslamu, ale ak hracka top ten nie je schopna za cely rok prejst na grandslame 3. kolo, tak je to na zamyslenie.
Reagovat
smazaný uživatel
tak predkola skoncili,v nedelu idemo na poriadny match,z Rogera mam po rokoch pocit,ze to cele moze vyhrat,uvidime
Reagovat
Frick
http://zpravy.idnes.cz/cizinci-v-brne-aleksandra-bogdan-daj-/domaci.aspx?c=A150722_125107_praha-zpravy_mav
Reagovat
FulnekUltras
Stále dokola poslouchat sirény je nepříjemné i pro ni... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím tě, zase si nemysli, že si mi líbí každá Srbka... :D
Reagovat
Frick
Ještě funguje účet z Tenisportalu? Na EuroFotbale a pak ještě někde?
Reagovat
spaniel
Trollhand mel par let navrch a byl king. Rok ma krizi a je k nevydrzeni. Nedopreje nam ani radost z finale po 6 letech. Zapskly az na pudu. Nebudu si kazit radost a jdu spat.
Chum jetzte, no vamos!
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrú noc..:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Soupeř finalistů se dneska moc nepředvedli. Standa sice nebyl tak odevzdaný, ale předvedl hodně chyb a Roger mu nedal ani čuchnout. Finále slibuje hodně zajímavý tenis a Roger určitě není bez šance. Možná, že se přeci jenom té 18 dočká.
Reagovat
lars
Před začátkem semifinále s Vinciovou byla průměrná cena 1 412 amerických dolarů (necelých 34 tisíc korun), hned po zápase klesla na 1 103 dolarů (přes 26 tisíc korun), několik minut po vyřazení Američanky už se pohybovala okolo 876 dolarů (asi 21 tisíc korun).
Reagovat
Frick
Kolik byste dali za finále s Češkou? 1500 Kč?
Reagovat
smazaný uživatel
ja bych tam byl ochoten jit zadarmo a zaplatit si sam spunty do usi
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je skoupí početná italská komunita v New Yorku, tohle bude malý italský svátek.
Reagovat
darek.vrana
Pro Italy to bude nuda bez adrenalinu. Jako v New Havenu pro nás, nevíš, komu fandit.
Reagovat
pockerface
To je přesný, nebudou vědět komu fandit a bude to podle mě rozpačité, kdyby byla proti Italce Serena, tak by bylo asi víc lidí co by přálo Sereně, ale ty skupiny Italů by asi bylo víc slyšet, než když budou na kurtu dvě Italky. Jak píšeš podle mě to bude postrádat ten správný adrenalin.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ne asi, všichni tím trpí..skuteční fanoušci tenisu i organizátoři atd. Kdo by taky platil slušné peníze na tyhle dvě italské tragédky. :))
Reagovat
VlS
Dost bych se divil, kdyby si většina lidí kupovala lístky až poslední den. Ty dvě italské tragédky vyhrály SF USO, ta první doslova deklasovala světovou dvojku a ta druhá po boji porazila světovou jedničku. Jednička a dvojka zahrály pod svůj standard, Italky nad svůj standard a hrály super tenis, žádné tragédky a skutečný tenisový fanda to ocení. O ragédkách může mluvit jen uctívač ikon, ne sportovní fanda.
Reagovat
smazaný uživatel
No počkáme si až nás vypečou s Krunič nebo podobně. :)) Jsou to tragédky a jedna wonder win na tom nic nezmění. Pro mě je italský tenis žumpa a ani jedna mě svou hrou neuchvacuje. Lopez v sukni mě fakt nedostává. Když pominu asi dva slušné kousky na síti ke konci zápasu. Prý už je vyprodáno, ale jestli je to tak, tak je to pro lidi osobní neštěstí.
Reagovat
FulnekUltras
aspoň se nebudou muset dívat na žumpu domácí...
Reagovat
blixa
+1
Reagovat
smazaný uživatel
Skuteční fanoušci tenisu ocení um soupeře a užijí se finálový zápas!
Reagovat
smazaný uživatel
Um soupeře jsem ocenil, líbil se mi herní projev Roberty na síti, ale k tomu nepotřebuju tento zápas, stačí mi kouknout na debla. Od singlu očekávám víc a tím největším pro mě byla Serena. Je to smutná věc pro tenis, ale třeba se to Sereně ještě podaří, neřekla poslední z velkých slov. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Smutný to je jen pro fanoušky Sereny. Jinak je paráda, že ve finále jsou debutantky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
vychrlil bych ze sebe slova...ale pockaaaaam
Reagovat
Denis92
Vyborne Roger! To bola rychlovka v aku som ani nedufal. V nedelu to vsak bude uplne nieco ine. Ak bude nadmieru fungovat servis, tak nic nie je nemozne..
Reagovat
smazaný uživatel
Obe semifinále obrovským sklamaním..Nepamatám GS, ktorý by priniesol tak prahbiedne duely..Nechápem ako mohol Cilic vyhrat USO..No asi tak, ze sa nestretol s Djokovicom..

Druhé semi detto..Dnes priemerný Federer vyradil podpriemerného Wawrinku..Roger sa dostal po 6 rokoch do finále, kde sa prvýkrát v turnaji stretne so špičkovým hráčom..Veľká škoda toho Murrayho..
Reagovat
Denis92
Preco nenapises to iste aj o Novakovi? Doteraz nemal poriadneho supera.
Reagovat
spaniel
Pffff :)
Nole taky nepotkal spickoveho hrace. A mel tezsi cestu. Ale neceka ho nic dnadne, Novak se zda byt lepsi nez v Kanade s Cinci. A Murrayho neni skoda. Nema na to.
Reagovat
pockerface
Ty jsi to asi neviděl. Jak můžeš napsat průměrný výkon Rogera. Vždyť tam byli neuvěřitelné údery a při každém podání Wawrinky ho tlačil a nutil k chybám. Ve 2.setu úžasně nabíhal na síť, styl servis-volej, to bylo něco. Já nevím co bys od toho Rogera chtěl? Asi aby ještě u každého podání udělal přemet ne? Nechápu tě.
Reagovat
Denis92
Co chce od Rogera? To je predsa jasne.. aby prehraval ;)
Reagovat
smazaný uživatel
V prvom sete Federer totálne neistý..V ďalších setoch už Wawrinka na kurte viac nebol, než bol..Priznali to nizsie aj fans RF, samozrejme tí nefanatickí...

Nole mal papierovo lahkú cestu, no Lopez i Bautista hrali skvelý tenis, urcite nad svoje pomery...
Reagovat
pockerface
A loňský USO už je pravěk.Marin byl loni taky v úplně jiný formě než letos. Novak měl letos na USO daleko větší problémy v zápasech než Roger.
Reagovat
smazaný uživatel
"prumerny federer" ...ajajajaj ted potvrdils mindrak ve stylu baboblba...to fakt myslis vazne? cili podle tebe kdyby hral nadrumerne federer tak vyhraje 6:0 6:0 6:0? ptz jina moznost neni
Reagovat
spaniel
Je to zamindrakovany hnup. V posledni dobe je z frustrace uplne mimo a kazdy si ho tady natira na chleba jak teple maslo.
Reagovat
smazaný uživatel
Pat a Mat, vy dvaja..

Ok, Federer predviedol heroický výkon proti v životnej forme hrajúcemu Wawrinkovi..Može byť?..Už to prešlo FFF cenzúrou?..:))
Reagovat
spaniel
Hral dobre. Jenze ty jsi moc zaslepeny, abys to videl.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre hral v SF Wimbledonu proti Andymu, kde som to nemal problém uznať..Len ty si moc zaslepený, aby si si to pamatal..

Dnes po zápase opat obrovská eufória, história sa opakuje..Aby neprišlo trpké vytriezvenie..
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D o finale mluvis mozna ty, ja tady resim semifinale a to ze dal Wawrinku s prstem v nose (pro Nadalovce aby to pochopili - s prstem v prdeli) po vysledku 6:4 6:3 6:1, a rict ze hral prumerne je teda siiilne napovazenou...nemyslim si treba ze Federer je favorit ve finale, ale opravdu nebudu tak tragicky alibista jak ty, abych vyhlasoval uz pred prvnim kolem, kdy Nadal hraje s nenasazenym hracem, ktery ma asi 12 roku, ze je dost mozne, ze to bude jeho posledni zapas....cmon Rogeeeeeer
Reagovat
spaniel
:)
Ajm nou fejreit, no? Aj have ru plej maj best tenis end aj have čens mejbí, no?
Reagovat
smazaný uživatel
Ten dvanáctiletý nenasazený hráč může být budoucností tenisu, ty tragéde. :) Aspoň nejsme tak zaslepení jako vy a dokážeme si přiznat, že by Rafa mohl skončit a ne se plácat v nebesích, i když hraje Fedex bídu. :))
Reagovat
smazaný uživatel
kolik by to dopadlo kdyby federer hral nadrumerne prosimte? to me fakt zajima :D
Reagovat
smazaný uživatel
V prvom sete hral Federer zle..To, že hral dobre za stavu 2:0 je bezpredmetné, kedze to bolo sposobené vedením 2:0..Ak bude hrat prvý set s Nolem rovnako ako dnes, tak bude 0:1 a k tenisu zo stavu 2:0 s Wawrinkom sa ani nedostane..
Reagovat
smazaný uživatel
no to teda, jediny rozdil mezi nim a tim baboblbem je ,ze forehand se to snazi psat co nejvic pochytracku, aby snad vypadal, ze ma pravdu...ze "prumerny federer", ja to nemuzu rozdychat :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty skús trochu vnímať celý text a nie slovíčko a nebuď vzťahovačný ako patdesiatnička s menopauzou, samozrejme single..

Dnes hral Federer na svoje pomery priemer, v celkovom súčte zápasu celkom určite..Asi mám na neho vyššie nároky..
Reagovat
smazaný uživatel
Rogi, ted to zakulatit, Rog for 18!!!!
Reagovat
Roger_Federer
Vyborne...!!!!!!Roger je panes
Reagovat
smazaný uživatel
Roger je proste fenomenalni:)
Reagovat
pockerface
Krása, krása, krása. Roger profesorský výkon, úžasný údery a v naprostém klidu zvládl celý zápas. Roger a Novak ušetřili síly, v neděli to bude bitva jako hrom. Jestli bude hrát Roger jako dnes má nemalé šance to celé vyhrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger se mi zda sebevedomejsi, Novaka porazil v Cincy na podobnym povrchu, verim, ze kreativita a variabilita na Novaka budou platit. Podle me 50/50.
Reagovat
Chrenda
jinak to nevidím. V ženskejch vyhraje Flavia a Hingis bere i čtyřhru.
Reagovat
pockerface
Kéž bys měl pravdu.
Reagovat
Chrenda
Tak už mi chybí jen ten Rogerek. Jinak se má očekávání naplnila. A Fedex hraje dobře, určitě má šanci vyhrát.
Reagovat
safi1313
neskutečná jízda Rogera letos
Reagovat
FulnekUltras
Skoro žádnou energii dnes v sobě bohužel nenašla ani Petra v trenkách...
Reagovat
Pe3k
Dostat se do finále US Open ve 34 letech bez ztráty setu?Téměř neuvěřitelné. Snad si Novak vybere slabší chvilku a Roger bude hrát ještě o něco lépe než dneska :)
Reagovat
ipko
v nedelu oslava tenisu.. :)
Reagovat
spaniel
Joooo!!! Nehledě na výsledek finále jsem šťastný jak blecha!
Reagovat
smazaný uživatel
Uz si robíš alibi?..:))
Reagovat
spaniel
Ne, ale uz nemam takove naroky. Jsem rad za kazdy zapas co Roger jeste hraje. I ty budes.
Reagovat
smazaný uživatel
Alibizmus..Len blázon by sa uspokojil s finále, keď je krok od GS..Hlavne, ked ho 6rokov na harde nehral :)..Od zajtra budeš ako na trní a nie uspokojený s finále..:)..Federer ho može vyhrat, ale musí byť lepší ako dnes..
Reagovat
spaniel
AO 2010 je 6 rokov?
Reagovat
spaniel
Padal bude za 5 let hrat leda piskvorky. A ty tady nebudes, pokud mas nejakou hrdost.
Reagovat
smazaný uživatel
Och..To sa ideme opat chytat za slovicka?..5 rokov a 9mesiacov..Tým sa vela asi nemení, to je predsa jasné..
Reagovat
spaniel
Ma 34 a hraje druhe GS finale. Pokud to nedokazes ocenit, jsi jasny hater. Nic vic, nic min.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokial nedokážeš prijať kritiku, alebo akýkoľvek názor vybočujúci z tvojej iluzórnej pravdičky, si fanatik..Federer dnes nehral lepšie ako v SF 2014 proti Cilicovi..Mal vsak iného súpera..To je celé..
Reagovat
smazaný uživatel
Pokial nedokážeš prijať kritiku, alebo akýkoľvek názor vybočujúci z tvojej iluzórnej pravdičky, si fanatik..Federer dnes nehral lepšie ako v SF 2014 proti Cilicovi..Mal vsak iného súpera..To je celé..
Reagovat
spaniel
Tvoje kritika prd znamena, jsi zaslepeny nenavisti. Staci vzpomenout to video. Proc bych mel verit, ze neco vubec pises seriozne?
Roger hral dobre, hral to co potreboval, hral lepe nez souper.
Nole bude favorit, ale zadarmo to nedostane.

A nemusis tomu verit, ale jsem rad i za finale. Proste to tak je.
Stejne jako jsi ty rad za 3 kolo.
Reagovat
smazaný uživatel
K Federerovi mám rovnaký vztah ako na Wimbledone, kde som ho po SF hodnotil úplne inak ako dnes..Tam dal tusim Andymu jeden breakball..Ty ozaj nevidis rozdiel v oboch SF?..To si natolko stoporený z toho finále, ze nevnimas, ze mu to dnes Stan vyrazne ulahcil?..
Reagovat
spaniel
Ja netvrdil ze Stan hral dobre. Ale Fed ano. Zda ho Roger nepustil ke hre nebo nemel Stan den se nedozvime.
Reagovat
smazaný uživatel
jaktoze ne? Forehand to vi
Reagovat
smazaný uživatel
Nedozvíme?..Omg..

Nizsie sám pises, ze Wawrinka zvykne v urcitých zápasoch vybuchnut a v urcitých hrá dobre..Vtedy to vies posudit a dnes uz nie?..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pokud se bude držet jako Connors, který hrál v 39 SF US open, může hrát klidně ještě 5 let.
Reagovat
smazaný uživatel
ty skutecne pises o alibi?? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD viz vyse
Reagovat
anajka
uzasne, famózne, geniálne
Blahoželanie pre Rogera.
Reagovat
Mayo
Roger 3-0 Stan ... tak to som nečakal, Rogi po xy rokoch vo finále USO ... vo finále to vidím na 3-1 pre ND, Stanovi by som dával väčšie šance
Reagovat
Tuttovka
Tak ty některé výměny jsou opravdu neskutečné. Doufám, že to nebude jako ve Wimbledonu, kde Roger semifinále vyhrál podobným způsobem, a pak ve finále byl třetinový.
Reagovat
spaniel
Uz je to tam!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Roger-epicka cesta do finale
Reagovat
smazaný uživatel
Cekal jsem pohlednejsi zapas, ale vzhledem k tomu, kdo vede, mi to nevadi.
Reagovat
FulnekUltras
Wáwro zaber !!! ;)
Reagovat
spaniel
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se zase sejdeme s Noldou ve finále, to by byl fakt ještě bláznivější den, kdyby ne, teda někdo tu myslím psal, že Stan otočí z 0-2, na to ani nemyslet radši, Roger si to pohlídá :))
Reagovat
Denis92
Nezakrikni to ;)
Reagovat
Tuttovka
Ta variabilita Federera je opravdu úžasná. Wawrinka se snaží, ale zatím dělá levné chyby. Ve třech by to byla škoda :)
Reagovat
smazaný uživatel
famoznost
Reagovat
spaniel
Paráda! 2 set naprosto v režii Rogera. Jeste jeden!
Reagovat
Mayo
No Wawrinka teda sklamanie jeho výkon. Tak aspoň RF ušetrí sily, nech to dá v troch.
Reagovat
smazaný uživatel
Lidi, myslíte, že to Roger dá? Já že asi půjdu spát, dneska jsem fakt kaput a to musím vstát do práce, tak moc bych se chtěla dívat, ale nejde to, únava je silnější :(( Roger opět brejkuje, tak by to snad mohl dát v klidu, pokud se to nezamotá...
Reagovat
ipko
nič sa motať nebude, ešte jeden set.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
hmm, tak je rozhodnuto, jde se spát, Standa mu dost pomáhá, to jsem čekala větší boj, tohle už si pohlídáš, Rogere, come on!! :))
Reagovat
ipko
s prehladom.. :)
Reagovat
Mayo
No aby to neskončilo nakoniec pohodovou výhrou Rogera 3-0 na sety. To by som ani vo sne nečakal ale Stan nič extra po tom dobrom začiatku.
Reagovat
Denis92
Bolo by to super! Finale by nam potom urcite vynahradilo tie kratke semi :)
Reagovat
Denis92
V druhom sete Roger jasne lepsi.
Reagovat
spaniel
Tak Roger uz je lepší. Snad to ukočíruje.
Reagovat
Roger_Federer
Je, ale Stan sel dost dolu.
Tohle ale na Novaka stacit nebude.
Reagovat
Denis92
Jj, je to hlavne o Stanovi. Momentalne je to slabota od neho..aj semi na RG hral zle, ale tam mal slabsieho supera. Dnes to Roger tresta vsetko.
Reagovat
smazaný uživatel
prosimte a co bys chtel v tomto zapse po rogerovi vic? a ani nevime jak djokovic nna tom je, nebyl proveren
Reagovat
spaniel
To nevíš. Různé styly.
Reagovat
Roger_Federer
Hlavne 1Servis, Novak mu urcite nedaruje tolik bodu svymi chybami.
Reagovat
Denis92
Ale mohol by Novak mat konecne slabsie finale aj proti Rogerovi.
Reagovat
Fandina
A jednoručné BH budou ve finále u kluků i holek.
Reagovat
Mayo
aj obojručné
Reagovat
spaniel
? Na tom nic není, když 90% lidi hraje obouruc.
Reagovat
smazaný uživatel
W 0/4
R 1/1

A vo tom to je.

Snad bude Stan ještě kousat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Limonádník má set ... hezkej tenis, ale na Andělku se Simčou a dnešní Bobinu to tak ňák nemá. Emočně Bobina mač století.
Reagovat
rod_laver
Come on Roger!!!
Reagovat
Denis92
Roger bere aj so stastim 1.set.. Stanovi nejde moc servis a napriek tomu sa Roger na servise trapi viacej.
Reagovat
smazaný uživatel
To co bylo to první semifinále?? Podle skóre si diváci zřejmě zaplatili za frašku, kdy světová jednička rozemlela obhájce titulu na padrť, jak tu tak čtu, to musel být ostudnej výkon od Čiliče :/ Švýcaři to teď snad plnohodnotně vynahradí, Roger zatím pěkně :)) Aspoň se nestane něco jako u žen, že se ve finále octne někdo, kdo ani netuší, jak se tam dostal :P
Reagovat
smazaný uživatel
Marin přišel na kurt až po čtvrt hodině, to už byl 1. set pryč, stěžoval si, že ho někdo zamkl v šatně, ale marně. A jak byl rozhozený, tak prohrál i ty další 2 sety.
Reagovat
smazaný uživatel
spíš bych řekla, že ho Djoker zamkl na záchodě, jako jeden ze svých vtípků, a tam ho předem spláchl do hajzlíka, nebo se Marin radši preventivně spláchl sám :D no dostal pořádnej výplach :P to se snad ve finále nestane, ať už se tam dostane kterýkoli ze Švajcu :)
Reagovat
Frick
(1/wc)Keys v Tatishvili
Chirico v Koukalova
Kudryavtseva v Q
Glatch v (6)Maria

(3)Barthel v Ostapenko
Q v Gibbs
Krejcikova v Karatantcheva
Kania v (8)Mestach

(5)Beck v (wc)Fichman
Hlavackova v Rogers
Q v Irigoyen
Vekic v (4)Hradecka

(7)Rodina v Vickery
Q v Q
Q v Paszek
(wc)Abanda v (2)Lucic-Baroni
Reagovat
Mayo
príde mi to také svižné, žiadne dlhé výmeny, prvý set môže byť ukončený za cca 33 minút
Reagovat
Frick
trochu to Lucčino finále na FO? Jakože - finále GS? To "nic" neni, když to zvládla i "ta" Muguruza, i "ta" Vinci, a "ta" Pennetta to dokonce vyhrála (nebo naopak)....
Reagovat
smazaný uživatel
Na tenisportal.it zrovna někdo psal, že nemá cenu to finále USO tolik prožívat, když už letos hrály finále GS hráčky jako Muguruza nebo Safarova, takže si asi nevybereš.
Reagovat
spaniel
Jednu věc nechápu. Sleduju Stana často a kolikrat on předvádí bídné výkony, ale jak hraje s Nolem nebo Fedem, tak to je rozdíl jak den a noc.
Reagovat
Bloody13
Zřejmě miluje velký zápasy a dokáže se vyhecovat k tomu nejlepšímu, aby proti těm nejlepším uspěl. "Malý zápasy" ho nebaví :)
Reagovat
Roger_Federer
Podle me se na ty zapasy umi pripravit psichycky, namotivovat.
Vydolovat se sebe to nejlepsi.
Reagovat
Moliik
Což je přesně to, co chybí Berdychovi. A bohužel pro něj se něco takového nedá natrénovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Jen je jeho škoda, že to v sobě našel až "na stará kolena". Rok před 1. GS titulem měl na kontě jen 2 QF na GS.
Reagovat
Roger_Federer
Snad ho tento gem nakopne...uf
Reagovat
Bloody13
To je úplně jiný kafe tenhle mač!
Reagovat
Mayo
Stan trochu lepší ale Roger využije hneď prvú šancu.
Reagovat
Roger_Federer
Stan se vyhazal.
Reagovat
Denis92
Snad v tom bude pokracovat.
Reagovat
Tuttovka
To bude tvrdý boj. Roger je zatím trošku horší, ale uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty Stanovy delovky budoi velky orisek. :/
Reagovat
spaniel
Vypadá to na repete RG :/
Reagovat
Roger_Federer
Roger vypada dost nesvuj..:), snad to opadne
Reagovat
Roger_Federer
Tak bez servisu to urcite nepujde.
Reagovat
brixner
Mňo...
Úsměv...
Reagovat
rod_laver
Trosku v klubu provokuju Chorvaty s aplikaci livescore, jak dopadl Marin :-)) a ted zlaty hreb vecera. Skoda, ze ho nemuzu sledovat. Come on Roger!
Reagovat
smazaný uživatel
Potlacime za tebe, Mats favorizuje Stana, je to v klidu. :)
Reagovat
Pe3k
Tak konečně začne nějaký pořádný tenis! RF vs SW! Švýcarští meastro-mušketýři.
Reagovat
smazaný uživatel
Come on! Stan uz ma pro letosek splneno, tak at se kroti.
Reagovat
Pe3k
Zrovna říkal, že Djokovic určitě překoná Nadalových 14 a dost možná Federerových 17 (18). Pokud ano, bude to teda šílené.
Reagovat
spaniel
Mats :D To znamená ze ani jedno z toho se nestane. Díky Matsi Trollandre.
Reagovat
Roger_Federer
Kdyz to rekl Willander tak bude rad kdyz preleze 12.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že těch 12 je strop. Taky už mu táhne na 30, představa, že bude v dalších letech sbírat jeden GS za druhým, není moc reálná.
Reagovat
Pe3k
No já myslím, že 12 může mít v pohodě už příští sezonu.
Reagovat
smazaný uživatel
Může, ale ta konkurence není tak slabá, jak se zdá:
ještě minimálně rok mu bude konkurovat Wawrinka
ještě minimálně na antuce Nadal
Nišikori už ukázal, že ho umí na GS porazit, jen potřebuje vyladit zdraví, fyzičku a asi i konzistenci
Čilič ve formě je vždycky neznámá
třeba se konečně probere Dimitrov (i když to je čím dál tím míň pravděpodobné)
Federer je mimo všechny kategorie, může být na současné úrovni klidně další 2-3 roky

Už zisk 2 GS za rok je v současnosti velký úspěch. I když pro Novaka v jeho postavení to musí být povinnost.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě jsem zapomněl na Andyho, tam je to taky otazník, ale určitě se ještě o nějaké GS pokusí, minimálně ve Wimbledonu na Novaka má.
Reagovat
spaniel
Murray? :)
Nishikori? :))
Nadal? :)))
Reagovat
spaniel
Cilic? :)))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
:) OK, díky za názor.
Reagovat
spaniel
Sorty, ale tyto 4 jména lze jen těžko nazvat konkurenci.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejde mi o dlouhodobou konkurenci, ale o konkurenci na 1 konkrétním turnaji. Jak ukázalo RG, stačí, aby měl v danou chvíli top formu 1 hráč.
Reagovat
spaniel
Jo, ani jeden z těch čtyř jmenovaných.
Reagovat
smazaný uživatel
Kokos, Rafa hrá rok na houno a už neni konkurenciou..O Federerovi 5 rokov nikto nevedel, ale netreba ho odpisovat..Ty si strasny klaun..
Reagovat
spaniel
To pises o cisle 8? Dobry vtip, stejne jako on. Kadis si do krku, jeste pred rokem jsi se chvastal jak bude sbirat tituly v 35, ty sasku.
Reagovat
smazaný uživatel
Po 30ke, nie v 35, ty alzheimer :)..

To, či bude alebo nebude predsa nebudeme hodnotit dnes, ty matematik..
Reagovat
spaniel
Az uvidime, ty uz tu nebudes. Anebo budes, pod jinym nickem velebit Djokovice, protoze ztratis tvar. Padal je historie.
Reagovat
smazaný uživatel
jen poznamecka,nezapominejme na ten sedmy Wimbledonecek a navrat na No.1,a prekonani v poctu tydnu Samprase, dekuju Forhy :D
Reagovat
Mayo
Wilander už toho natáral...napríklad aj to ako vyhrá všetky 4 GS
Reagovat
Pe3k
Většinou je Mats dost mimo, ale tohle se stát klidně může...
Reagovat
spaniel
Vzhledem k současné konkurenci tam ta možnost je. I s jeho úspěšnosti na GS. Vypadá fit, pořad se zlepšuje...
Reagovat
smazaný uživatel
Ze ty ideš niečo o konkurencii :))..to je skoro úchylná zaslepenosť..
Reagovat
spaniel
Ále, ze nezalezes nekam do diry. Padal je ostuda tenisu a ty mas tu drzost rypat do legendy, ktere nesaha ani po kotniky.
Reagovat
smazaný uživatel
Ti nejako narastlo sebavedomie po tom finále..Holt, 6 rokov je dlhá doba, konečne to možeš zo seba dostať von..Tak do nedele a potom budeš zase krotký baránok SPAMiel :)
Reagovat
spaniel
To nema s finale nic. Vzdycky jsem to tak vnimal. A ani to nesouvisi s tituly, rekordy...staci se podivat na 5 minut hry. Elegantni Beethoven vs upoceny bubenik vojenskeho pochodoveho souboru.
Reagovat
smazaný uživatel
Beethoven Wiki - Optimalizované pre mobily - Dnes sú na svete dôkazy prečo bol Beethoven hluchý a prečo bol taký náladový, zlostný až nepríčetný.

Jj. Presne taký Federer je..Vystihol si ho..
Reagovat
Roger_Federer
Cekam, ze Roger jeste 1-2 prida.Staci aby Nole trosku polevil a nevyslo mu nektere finale uplne na 100%.
Fedex muze takhle jako letos hrat jeste 3 roky.
Reagovat
smazaný uživatel
Wilanderovo prokleti. :D Aspon Schettova dobre vypada a oplati se to sledovat. :D
Reagovat
Vojtiik
Musím se aspoň takhle omluvit Bobině, že jsem psal, jak si to SF nezaslouží a žeje tam omylem... :))
Reagovat
smazaný uživatel
Cilicovi rikas Bobina? Vy jste spolu neco meli, Vojtiku???
Reagovat
Vojtiik
Robert - Bob -> Roberta - Bobina :))
Reagovat
FulnekUltras
Je to holka šlank šikovná... ;)
Reagovat
kada.tom
Reagovat
spaniel
JJ, zajímavé bylo hlavně Serena-Vinci. Dobrou :D
Reagovat
Fandina
ježiš :-)))
Reagovat
Pe3k
Škoda, že takhle v semifinále nehrál loni. Djokovic? Mimozemšťan. 6 finále? To už srovnal Federera! I když, možná, že ne na dlouho :)
Reagovat
smazaný uživatel
Marin se zlepsoval, jeste 4 sety a videli bychom tiebreak
Reagovat
spaniel
Takze uvidíme repete finále z RH nebo W. Marin teda zklamal děsně. Kozoroh nejspíš slávě radosti. Jeho slova se tentokrat naplnili na 100%. Nebyl tam ani náznak nebezpečí pro Novaka.
Reagovat
Roger_Federer
Hrozne Semifinale.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty tvoje nádhery jdou do boje teď.
Reagovat
smazaný uživatel
Marin sklamal..hrozné semifinále..

Škoda, že na druhé si si nasadil klapky na oči :))
Reagovat
Marduch
GUMAK ROBOTIC
Reagovat
kada.tom
Novak spláchl Marina za 85 minut a prakticky si docela dobře zatrénoval, síly snad neztratil žádný, takže ostrej zápas to byl, ale tedy fakt vypadalo jako komedie ... každopádně jenom dobře, že to tak dopadlo, teď jen doufat, že se tam Švýcaři budou handrkovat 3-4 hodiny a nejlepší by bylo, kdyby končili totálně vyčerpaní, aby z toho taky Novak něco měl :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud bude hrát jako s Kevinem, v zápase vypadal hodně nabuzeně, tak by to mohlo být vyrovnané. Oba jsou u mě v pohodě, takže mi to je celkem jedno kdo vyhraje. Trochu víc to přeji Stanovi, protože titul nemá, ale zas ten Roger touží po té osmnáctce, tak uvidíme :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lol. Tenhle zápas jde tak brát vážně. Čilič by s tím výkonem dostal naloženo i v krajském přeboru. Djokovič půjde do finále naprosto neprověřený od top soupeře, v tom bude mít vítěz švýcarského derby (snad Fed.) výhodu. A neboj, Roger šetří síly celý turnaj, nějaké 3 hodinky na kurtu se Stanem ho před dnem volna fakt neutaví. Finále bude těžké, ale na druhou stranu Novak je zvyklý USO finále prohrávat, tak snad bude držet tradici :-) .
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za názor, ale prognozy a tradice, jak bylo dnes úspěšně předvedeno, nelze brát jako bernou minci. Nevím jak ty, ale já si zápas určitě užiju :). Teda doufám :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tradice se hodí, když se o ně dá opřít fanouškovská víra :-) Snad vyjde i další - že Stan Rogera umí porazit jen na antuce.

Po pravdě mě ten výkon Novaka v SF zas tolik neděsí, Čilič byl hodně špatný. Kdyby hrál Čilič jako loni a Novak ho zlomil po 4 těsných setech, udělalo by to před finále větší dojem.

Věřím, že by to finále bylo otevřené. A psychická výhoda by po Cincinnati tentokrát snad mohla být na straně Rogera - navíc podepřena zdejšími výkony. Ale už ta 18-ka byla párkrát blízko, tak si zatím dopředu nic neplánuju a budu rád, když to vyjde :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Téměř vše bezchybné. Míče přesně, razantně. To co mu chybělo minulé zápasy a turnaje tu ted bylo. Nádhera!!!
Reagovat
kada.tom
tohle je třeba zopakovat ve finále :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak :)

Marin všechno hrál na poslední chvíli. Míče lítali k lajnám, pod nohy. No prostě lahoda.
Reagovat
smazaný uživatel
tak zas neprehanej, hrali 21 gemu a kolik mel cilic UE? 40?
Reagovat
smazaný uživatel
Hodně to bylo kvůli přesným míčům Novaka. Marin to hrál na poslední chvíli. Prostě nádhera. Užij si druhé semifinále.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevadí, Marine. Bylo to těsný.
Reagovat
Kytka
Spíš děsný.
Reagovat
smazaný uživatel
A v proměňování BP jsi byl dokonce mnohem lepší, na tom se dá do příště stavět.
Reagovat
Mayo
konečne skončilo to trápenie a môže začať tenis
Reagovat
Kytka
Na ten se opravdu těším. I když já jsem za Rogera. Ale doufám, že bude na co se dívat. Tohle byl rozdíl asi sedmi tříd. Jako by Novak dnes hrál s někým se sedmé stovky a níž.
Reagovat
Bloody13
Přesně, jak jsem odhadoval - 85 minut :)
Reagovat
Kytka
Pokud si Novak nezlomí nohu, což mu nepřeji, bude za chvíli vymalováno. Ale myslím, že hodinku už překročili, asi před chvílí.
Reagovat
smazaný uživatel
:) vypadá to na slabou hodinku a půl.
Reagovat
smazaný uživatel
myslite ze nam tento zapas neco rekl neco o djokovicovi? podle me ani ho*no, horsi vykon jednotlivce sem snad nevidel
Reagovat
Mayo
každý zápas je iný
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je evidentní, že Marinovi nezbylo moc sil.
Reagovat
baggik
6:0, 6:1, 6:2, konec.
Reagovat
kada.tom
pěkně estetický :-)
Reagovat
Kytka
Zatím to k tomu směřuje. Dá Marin ještě aspoň fiftýn?
Reagovat
Kytka
Dal jeden!!
Reagovat
Kytka
A šlus
Reagovat
Fandina
Italky tak budou mít dvě v současnosti hrající GS vítězky a vyrovnají tak Američanky a Rusky.
Reagovat
lars
a ktera je ta druha ?
Reagovat
lars
uz vim Schiav....
Reagovat
smazaný uživatel
Francesca Schiavone, vyhrála RG 2010 myslím. Taky mi chvilku trvalo, než jsem si na ni vzpomněl. :-)
Reagovat
Kytka
Jaks mohl zapomenout. To její Ma hy je nepřekonatelný.
Reagovat
Kytka
Francesca Schiavone. Asi před pěti lety vyhrála RG
Reagovat
smazaný uživatel
Češi mají zas jednu dvojnásobnou :-)
Reagovat
Fandina
Ano a to samé Bělorusko. Pak je to už po jedné u Austrálie a Srbska.
Reagovat
spaniel
Diváci si dnes užijí jeste min tenisu nez ve finále Fed:Hewitt 6:0 7:6 6:0.
Reagovat
Kytka
A zase vše při starém.
Reagovat
Cico93
Vzrušenie netrvalo priliš dlho.
Reagovat
Kytka
Pravda
Reagovat
Kytka
To se dějí věci. Je srovnáno.
Reagovat
Moliik
A začíná obrat :-D
Reagovat
Chrenda
Ale prd. Novak se slitoval nad diváky a chce jim za drahé lístky trochu prodloužit zábavu.

Ztratil koncentraci, bylo to moc rychlé a monotónní. No.
Reagovat
Bloody13
No nekecej!
Reagovat
smazaný uživatel
neveril bych ze to reknu, ale toot je na vraceni trofeje, lepsi pohyb po kurtu by mel i honza koller,kdyz uz se dostane k uderu tak to napali do site, bojovnost zadna, a jeho jedina prednost servis, ktery je tragicky...opravdu se divim ze ho lidi zatim nevypiskali, hnus
Reagovat
Chrenda
Jo je to ostuda, až je mi ho líto. Ještě k tomu dostává nášup od Srba, což Chorvati budou špatně zkousávat.
Reagovat
Kytka
Ale Novak s Marinem jsou kámoši.
Reagovat
Kytka
Ani jeden z nich není nacionalista.
Reagovat
dadaft
ti dva jo.
ale přece jen to srbské vojenské zabrání kusu Chorvatska tam pořád je.
Reagovat
smazaný uživatel
a s kym prosimte neni djokovic kamos? to je chameleon slunickovy
Reagovat
Chrenda
To je úplně ostudný, tohle. Jak se vůbec mohl dostat do SF? Celý rok hraje tužku a pak to vypadá, že se super připraví na USO, a ono jeno prachsprosté štěstí na los a na výpadky soupeřů. Trapný výkon, jak z krajského přeboru.
Reagovat
smazaný uživatel
tak sem doufal ze pujde dal tsonga, ale sprasil to
Reagovat
Chrenda
No to je ten Joův výpadek. Asi by taky od Noleho dostal nařezáno, ale ne takhle brutálně. Tohle je rozdíl pěti tříd.
Reagovat
smazaný uživatel
ja ani nevim kolika trid, ptz cilic je na nule, a djokovic hraje to co potrebuje...neverim tomu, ze by dostal vypraskano tsonga, samozrejme netvrdim, ze by vyhral ale
Reagovat
Cico93
Ono to posral hlavne Tsonga, ktorý absolútne nezvládol zápas s Cillicom. A to hral do toho zápasu fakt výborne.
Reagovat
Kytka
Jó, druhý!!!! Ve třetím setu :(
Reagovat
Bloody13
Hele, game číslo 2. Super, hned je to vyrovnanější.
Reagovat
Kytka
One man show. Naprostý masakr. Uhraje ještě game?
Reagovat
Bloody13
A v publiku naprostý ticho :)
Reagovat
Mayo
Akože Marin fakt úbohý výkon. Aspoň jedna dobrá správa, že švajčiari pôjdu za chvíľu hrať.
Reagovat
smazaný uživatel
Tsonga ho stál nejspíš hodně sil, v pátem setu měl namále. Marin je bez podání dneska bez šance.
Reagovat
pockerface
Nuda, jdu si číst, než přijde na kurt Roger se Standou.
Reagovat
pockerface
Bohužel Marin Novakovi ušetří spoustu sil. Obávám se, že Stan x Roger bude daleko větší bitva a ať vyhraje kterýkoliv bude určitě unavenější než Novak. Leda, že by některý z nich zopakoval stejně rychlou jízdu jako Novak.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze ten cilicuv zoufaly kratas z konce 2.setu jasne symbolizuje dnesni rozlozeni sil
Reagovat
smazaný uživatel
Cilice je mi trochu lito, ale zas jsem rad, ze nemusim cekat dlouho na zlaty hreb.
Reagovat
kada.tom
"hřeb" si nechám s klidem ujít :-D bude mi stačit, že Novak ladce postoupí, snad i hodně sil ušetří a taky budu doufat, že Švýcaři se budou tahat o každou hru co nejdýl, zkrátka, aby se vítěz co nejvíc unavil a Novak měl ve finále výhodu :-)
Reagovat
Cico93
Mne je ľúto divákov.
Reagovat
smazaný uživatel
Proc? Uvidi Fedex:Wawrinka
Reagovat
kada.tom
Marine, Marine ... sice chci, aby postoupil Novak, ale teda takhle zadarmo ten postup, ještě mašli a bude to komplet :-D
Reagovat
Mayo
Djokovič sa ani nezapotí, bude síl na rozdávanie.
Reagovat
pockerface
Marine, Marine nemohl si takhle špatně hrát loni? Obral si Rogera o další GS :-), protože Roger by Nishikoriho porazil, ten byl ve finále rozklepaný jako ratlík. Nevím co by se muselo stát, aby to Novak projel. To by si Novak asi musel zlomit nohu a hrát se zlomenou nohou, aby byl Marin schopný ho porazit. Dnes tedy hrozný výkon od Marina.
Reagovat
Bloody13
Zatim komedie, co řikáte?
Reagovat
spaniel
Cilic strašné zkamání.
Reagovat
Bloody13
Tipuju, že tenhle zápas bude mít max. 85 minut.
Reagovat
darek.vrana
Jak je to, nejde taky vítězka GS automaticky na Turnaj mistryň?
Reagovat
smazaný uživatel
Nejde. Postupuje prvních 8 v Race. Resp. prvních 7 + 1 WC, je-li udělena. Ale WC ještě nikdy udělena nebyla.
Reagovat
misa
http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/Archive/AboutTheTour/rules2015.pdf

str. 165
Reagovat
darek.vrana
Dík
Reagovat
dadaft
Djokovič pro mě pořád favorit č.1.
Reagovat
Fandina
H2 13:0 pro Noleho, to je hrůza, a vypadá to na 14. Marine, nechybuj tak. To není možné.
Reagovat
pockerface
Dneska je opravdu bláznivý večer. Ženy dopadly úplně jinak než kdo počítal, no a Novak s Marinem v bláznivém večeru pokračují, protože zase takovou jízdu Novaka taky asi málokdo čekal. Já tedy určitě ne. Myslel jsem si, že Novak vyhraje, ale že se budou s Marinem přetahovat o každý game, že to bude pěkný tenis. Zatím zklamání hlavně z Marina.
Reagovat
Roger_Federer
CILIC mu zazim hodne pomaha.
Reagovat
pockerface
V koutku duše jsem si myslel, že by Marin mohl Novaka porazit v 5.setech a pokud Roger postoupí do finále, že by mu mohl vrátil loňskou porážku ze SF. Ale bohužel byl to asi jen sen.
Reagovat
darek.vrana
To je bomba! Sice jsem věřil, že by Vinci mohla Serenu svým stylem potrápit, ale samozřejmě i tak jsem to nečekal. Je hodně podceňovaná, ale ten styl čopy, síť je hrozně nepříjemný a kdekdo se proti ní může vyházet. Ne že by mi Serena nějak extra vadila, ale ten příběh Davida a Goliáše je vždycky fascinující. Zvlášť jak už každý Sereně gratuloval ke GS, nebo jak se ptu psalo, že každá může porazit každou, jen ne Serenu. Přitom Serena už letos měla tolikrát namále a ty postupy na GS nebyly zas tak suverénní. Ukázalo se 1) jak velký tlak to je a jak těžké je ho ustát, 2) nic není tak lehké, jak to vypadá na papíře. Každý to zná, někdy se probudíme bez šťávy a celý den se nám nic nedaří. A my chceme od hráčů, aby předváděli špičkové výkony den co den, a když nepotvrdí žebříčkově vyšší postavení, tak říkáme jaká je to ostuda. Ale není to tak lehké. Ani Serena není stroj a i 50. hráč světa ten tenis umí hooodně dobře a nedá se podceňovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Cítila jsem dnes senzaci v kostech, ale po překvapivém vítězství Flavie a jasně vyhraném 1. setu Sereny jsem to přepla se slovy, že senzace asi bylo to první SF. Masakr! Sereny je mi až trochu líto.
Reagovat
FulnekUltras
Když jsem dnes zas především ve zlomových momentech druhého a třetího setu viděl to neuvěřitelně teatrální kongovské vyřvávání (kam se hrabe občasný přiskřípnutý Petrodaktyl ;)), lítost se nějak ne a ne dostavit...
Reagovat
smazaný uživatel
Novak, sice hraje zatím jako z partesu, ale každý zápas je jiný a Roger ho rozebere!
Reagovat
pockerface
Ještě tam Roger není, buďme trošku pokorní. Serenu už taky každý viděl jak vítězku. Raději budu trošku pochybovat a pak budu šťastný, když Roger postoupí do F, než abych automaticky počítal s výhrou nad Stanem, to se většinou nevyplácí :-) a navíc dneska je opravdu nějaký divný bláznivý den.
Reagovat
smazaný uživatel
To je pravda, ale ani Novak ne, pokud neuhraje poslední balon
Reagovat
safi1313
To je výkon...Djokovič by snad neangažoval Čiliče ani jako sparingpartnera :D
Reagovat
Roger_Federer
Hm..0:6..to bude Roger v 1 na kurtu.
Reagovat
dadaft
jestli se ve druhém nezvedne, je po zápase.
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá to, že by po půl hodině zápasu mohl udržet servis...
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle monstrum porazit ve finale bude opravdu mise hodna Bonda.
Reagovat
pockerface
jsem to tady už psal, že Novak do SF může být poloviční a mate tělem, že jeho forma není to pravé ořechové. Ale jak je SF a F, tak zapne na vyšší rychlost a hraje úplně jinak než předchozích 12 dní.
Reagovat
Roger_Federer
Kde?
RG, Toronto, nebo Cincinaty?
Reagovat
smazaný uživatel
Wimbledon 2014, 2015 :))
Reagovat
pockerface
Poslední roky pokud se dostal do finále s Rogerem, tak ho porazil. Umí prostě na něj zahrát, umí ze sebe dostat to nejlepší. Co je pro Novaka Cincinaty, Toronto? na konci sezony se hlavně počítají GS. Jsem velký fanda Rogera a z Novaka, v případném finále mám prostě obavy. Tak jako Stan umí poslední dobou zahrát na Novaka a porazit ho na 3. vítězné sety, tak Novak dokáže porazit Rogera na 3.vítězné sety.
Reagovat
Roger_Federer
V poradku, vubec nerozporuju.
Finale Granslemu na 3sety z Novakem, neni finale Cincinaty na 2sety.
Marin dneska dostane narezano.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky me to napadlo, kdyz ted Novaka vidim. Skvostny pohyb, udery, a hlavne ta zarputilost, jde proste vyhrat. Jako Rogeruv fanda musim priznat, ze to bude hoodne tezke pripadne finale.
Reagovat
safi1313
Já myslím že djokovič hraje furt stejně...ale má proti sobě hráče, kterej ho absolutně ani do tempa dostat nemůže...ve finále s rogerem to bude jinej tenis...
Reagovat
Roger_Federer
Roger ve finale jeste neni a Novak tam urcite raci chce Rogera jak Wawrinku...
Reagovat
pockerface
Chlapík jménem Marin loni zatápěl Rogerovi a na konec ho porazil, ale kde že loňské sněhy jsou a Marinovi zazpíval kanárek :-)
Reagovat
pockerface
Tak nejen Tomáš dostává od Novaka čočku. :-)
Reagovat
spaniel
Novak je pro Marina strašně špatný match up.
Reagovat
lars
nikdo nehral na "svym GS" finale letos
Azarenko, Mafusa, Petra ani Serina
Reagovat
pockerface
zajímavý postřeh
Reagovat
smazaný uživatel
No škoda , že jsem musela být v prácí určitě tento zápas shlédnu i když už to nebude vzrušo :DD
Ale jinak Vinci porazila Serenu a připravila ji tak o ten velký Grandslam.
Připravil jsem přehled GS , TM a OH o co všechno připravila Serena své soupeřky.
GS
Venus připravila o jediný titul z AO a FO
Safinu připravila o jediný titul z AO.
Viktorii připravila o jediný titul z US
Větu připravila o jediný titul z GS
Rgu připravila o jediný titul z GS
Caroline připravila o jediný titul z GS
Lucku připravila o jediný titul z Gs
Garbine připravila o jediný titul z GS

TM
Na připravila o jediný titul z TM
Simonu připravila o jediný titul z TM

OH
Marii připravila o zlato na OH

Pro tyhle hráčky mohlo být také něco co nedokázaly vyhrát , ale Serena je o to připravila . Roberta Serenu dokázala připravit o něco daleko cennějšího . Tento zápas určitě vstoupí do tenisové historie a Robertu si lidé budou pamatovat daleko více .
Přeci jen hráčku , která nebyla nikdy ve světové desítce nebyla ve finále GS si lidé za takových deset let po její konci kariéry určitě pamatovat nebudou . Ale jako hráčku , která připravila Serenu o ten velký GS a hráčku , která byla ve finále GS pamatovat budou a tímto to nekončí Roberta se může stát také GS vítězkou a také prokouknout do TOP 10 .
K Sereně : je to prostě Hráčka s velkým H. Hráčka kterou si lidé budou připomínat hodně , ale hodně dlouho
Dnešní vítězství , ale ukázalo , že i Serena je jenom člověk, který může prohrát netuším či se ji to ještě jednou povede , aby se pokusila o ten velký Gs . Ale určitě nějaký ten GS hu ještě připadne , myslím si , že ted bude pro ni nejduležitější , aby byla zdravá a vyhrála nejvíce GS ze všech v historii tenisu .
Reagovat
lars
Vinci ma GS v deblu
Reagovat
smazaný uživatel
debl do tohoto nepočítám
Reagovat
lars
tak jsi to tam mel napsat. Chyba u tebe
Reagovat
smazaný uživatel
No možná jsem měl , ale já jsem toho názoru , že z tohoto jde poznat , že se píše o singlu .
Reagovat
lars
jde o to , ze atmosferu finale GS uz zazila na kurtu
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, ale on je zatracený rozdíl, jestli ji zažila s deblpartnerkou nebo sama.
Reagovat
Bloody13
Že by zazpíval kanárek?
Reagovat
dadaft
několik deb.ln.ch chyb, několik špatných rozhodnutí (na ten volej Djokovič čekal), několik prohraných skvělých výměn díky Dkokovičově úžasné pohyblivosti,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a už se Marin veze,,,,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
,,,,,,,,,,,,,,,, a s kanárkem vesele si zpívá.
Reagovat
pockerface
Chtěl jsem jít spát, ale asi to bude rychlé, tak nevím. Možná, že se Roger do hodiny a kousek dostane na kurt :-)
Reagovat
janek_da
Marin hraje jak Berďa
Reagovat
smazaný uživatel
:))))
Reagovat
smazaný uživatel
Novak ho rozebírá na součástky :))
Reagovat
mahycek
Ještě Marina neodepisujte, ale věřte, že u tenisu budeme do 5 hodin ráno. Pojď ROGERE !!!!
Reagovat
Bloody13
První winner pro Čiliče až v pátym gamu? Tady cejtim Djoko-tajfun.
Reagovat
pockerface
Štve mě tady jedna věc, a to, že nechápu ty, co tady používají pojmenování jako prasnice, kong, el řiťuál... prostě urážlivá oslovení hráček a hráčů. Copak udělali někomu něco osobního, že tady mají někteří k nim takovou zášť? Vždyť je to jen sport, někomu fandíš víc, někomu míň, ale to nikoho neopravňuje někoho urážet. Taky by se asi většině nelíbilo, kdybych někoho oslovoval třeba starý, tlustý černý, bílý debílku.....
Reagovat
Lunej..
Vzdyť to je přece to nejednodušší být schovaný za compem a nadávat ne?
Reagovat
pockerface
Já vím a nic s tím neudělám, ale trochu respektu by si zasloužili. Na druhou stranu jsou daleko horší diskuzní portály. Tady je to někdy taky za hranou, ale ještě to pořád jde. Samozřejmě, že když mám nějakého oblíbence a prohraje nebo mi ho porazí pro mě neoblíbený hráč, tak jsem naštvaný, zklamaný, ale přece nebudu urážet toho hráče nebo hráčku. No, ale ne každý umí ovládat své emoce a potřebuje si vybít svou frustraci.
Reagovat
Lunej..
Já taky nemám potřebu nadávat a nelíbí se mi to. Leccos to o dotyčných vypovídá, takže si pak musíš udělat o každém názor sám. Někdo si vybíjí své vlastní frustrace prostřednictvím netu, protože relativně normální jedinec nemá potřebu nadávat sportovcům.
Reagovat
smazaný uživatel
Djoker Cilice marinuje ve vlastni stave:))
Reagovat
Mayo
hlavne nech tento duel pre mňa absolútne nezaujímavý čím skôr skončí a môžem pozrieť aspoň nejakú časť druhého semi
Reagovat
baggik
Djokovic - taky ic to bude pohodova jizda.
Reagovat
safi1313
ostatně jako celý turnaj...štěstí na soupeře a ve QF bohužel Tsonga, kterej se špatně vyspal...aspoň bude Roger za chvíli na scéně
Reagovat
gigin
Jj, podle prvních gemu to poznás hned.
Reagovat
stopan
jj teraz cilic nepochopitelne na sieti zahral na djokovica a dostal krizny backhand, ktory cilic zahral do siete.
Reagovat
safi1313
gigin- u Gulbise je to poznat ještě než začne hrát ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak alespon Novak mi dnes dělá radost a jasně dal pochybovačům najevo, kdo že bude ve finále. :))
Reagovat
dadaft
jestli bude Čilič dělat tak laciné chyby, tak nevyhraje.
v tomhle typu zápasů pro nic takového není místo.

no, možná nevyhraje i bez chyb.
Reagovat
dadaft
ano, dvojchyba proti brejkbolu, to ujde,,,,,,,,,
Reagovat
mahycek
Ach jo, to je masturbace nad ženskými tenistkami. Vždyť hrají muži !!!!
Reagovat
pockerface
Neboj ono se to tu rozjede až bude hrát Stan a Roger. Zápas Novak x Marin asi není moc divácky atraktivní. Alespoň tedy pro mě ne. Já si jdu asi tak do 2 hod. schrupnout, pak zapnu TV jestli ještě hraje Novak nebo už Roger. Jak budu koukat na Novaka, tak bych u Rogera usnul a to nemůžu dopustit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No Vinci je v tom tak napůl, takže se tu řešili i chlapi. :))
Reagovat
pockerface
Dneska je to Crazy večer. Sázelo se na to, že postoupí do finále Simona x Serena a nic. Crazy večer by dál mohl pokračovat i zápasem Marin x Novak, ale v posledním zápase by se vše mělo vrátit do starých kolejí a měl by vyhrát Roger :-)
Reagovat
Fandina
Ale stejně, byl to úžasný zážitek dneska, co ty holky italské na těch kurtech předváděly. Flávia jela jako pila, favoritkou nebyla a Halep skoro smetla. Simča si nestačila vůbec zahrát svoji hru. A Vinci, to bylo napínavé od začátku do konce. Tak trochu je mi líto Sereny, že vytoužený kalendářní GS nemá, ale proto se hraje, a dneska byla Roberta lepší.
Reagovat
pockerface
Roberta se dokonce ve studiu téměř omlouvala, že jí je to vlastně líto, že porazila Serenu a že nezíská kariérní GS :-), ale samozřejmě, že je šťastná. Jenže Serena si to bohužel prohrála sama svou enormní nervozitou, taky podání jí dneska moc nepodrželo. Nervy jsou sviňa :-)
Reagovat
Fandina
Asi ano, moc chtěla vyhrát. Ale ono to ještě ve třetím setu tak vypadalo. Roberta jí přehrála v koncovce.
Reagovat
Faddova
Apulijské derby, síla, holky jsou ze dvou sousedních provincií: Brindisi a Taranto :-)
Reagovat
jackiec
to je krásná zpráva že ten pomalý bachratý nemotorný williams dostal fajfku
Reagovat
tommr
pro naše holky je to nepříjemný v tom, že jim rázem přibyly dvě velký konkurentky v boji o letošní TM ...
Z hlediska tenisu jako takovýho je to ale jedna z nejlepších zpráv poslední doby. Už bylo načase, aby někdo Sereně naboural tu její dominanci a potrestal jí za tu její nafoukanost a teatrálnost a líp než to udělala Vinciová to už snad ani udělat nešlo ... :)
Reagovat
FulnekUltras
Přesně tak. A naše holky aspoň mají o to větší motivaci uhrát si TM samy... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Přibyla jedna konkurentka, poražená finalistka bude mít cca 2200, resp. 2300 bodů, což z ní úplně přímou konkurentku nedělá. Navíc vítězka tak jako tak skončí šestá za Petrou a Luckou a bude na ni mít ztrátu v případě Bobiny cca 400, resp. 300 bodů a v případě Flavie 300, resp. 200 bodů.

Petra i Lucka tak budou mít i nadále velice slušnou výchozí pozici před "cílovou rovinkou" a vše budou mít plně ve svých rukou. Větší problém to bude pro Káju, která po US Open vypadne z elitní osmičky.
Reagovat
gigin
Ty pochvo, někdy bych chtěl mít žaludek na ty vaše poje+ane kalkuly.
Reagovat
smazaný uživatel
Co se ti na tom nelíbí?
Reagovat
Roger_Federer
;)...je mi to jasny.
Reagovat
smazaný uživatel
Marin Čilič 2. rok po sobě v semifinále USO proti multi GS-šampionovi, kterého nikdy předtím neporazil. Tak jdeme na to.
Reagovat
Chrenda
Dostane výprask. Bohužel.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, není každý den posvícení :)
Reagovat
jackiec
chá chá prdelatý seren dostal výprask, mazej už do důchodu
Reagovat
smazaný uživatel
A tebe by měli zavřít za mříže léčebny. :))
Reagovat
FulnekUltras
škoda ségry, že musela postup přepustit...
Reagovat
pockerface
Tohle mě taky strašně štve. Ta hráčka má jméno a jmenuje se Serena a nechápu ty, co tady používají pojmenování jako prasnice, kong, el řiťuál... prostě urážlivá oslovení hráček a hráčů. Copak ti udělali něco osobního, že máš k nim takovou zášť. Vždyť je to jen sport, někomu fandíš víc, někomu míň, ale to tě neopravňuje někoho urážet. Tobě by se to asi taky nelíbilo, kdyby tebe někde oslovoval třeba debílku.
Reagovat
Mayo
Ja som rozhodne netipoval talianske finále (:
Reagovat
Fandina
Mats ... Serena se moc nepřipravila na tenhle starý způsob hry, kterým hraje Vinci. Má pravdu, že starý, celodvorcový, technický, na síti, ale stejně mě to rozesmálo, když řekl starý.
Reagovat
FulnekUltras
A taky zas jednou na vlastní kůži zažila "vyhazovací režim", kdy už se místy doslova bála zahrát tvrdší aktivní úder...
Reagovat
lars
ale Serina nad Vinci vyhrala asi pred mesicem 2:0 ?
Reagovat
Fandina
Ten zápas jsem neviděla, ale komentátor říkal, že to bylo hodně vyrovnané.
Reagovat
Fandina
Když vezmeme v úvahu, že třeba Petra je také ranařka, která ráda hraje na pár úderů, jako Serena, tak Petra třeba s Robertou také prohrála třeba ve finále v Katowicích nebo ve FEDu.
Reagovat
Bob
Tohle měla Petra vyhrát!!!
Reagovat
FulnekUltras
Tak zas příště, no... ;)
Reagovat
Bob
Tohle měla Petra vyhrát!!!
Reagovat
Lunej..
Která?
Reagovat
tommr
obě Petry měly Pennettaovou na lopatě, ale bohužel to nedotáhly ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím jak Cetka, ale Lvice ji rozhodně na lopatě neměla, k tomu bylo hodně daleko.
Reagovat
Fandina
Ve třetím setu Pennetta Cetku přehrála. Tam byla výborná.
Reagovat
lars
Kvitko nemelo uz dost energie. Muselo by si brat po kazdy zmene stran MTO, aby to vyhralo
Reagovat
lars
v 2.setu
Reagovat
Fandina
A mix je také napínavý. 6:6 STB
Reagovat
Carmelo
myslíte, že brousí Hingisovou? Podle mě ano.
Reagovat
Fandina
nezáviď
Reagovat
misa
Hingisová dá skoro každému...
Reagovat
smazaný uživatel
ta by dala i Vinci :)
Reagovat
smazaný uživatel
ona je aj obojzivelnik?,tiez niesom prekvapeny:)
Reagovat
misa
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
kedze je to znama pobehlica,nebol by som prekvapeny
Reagovat
smazaný uživatel
Leander má ženu a rodinu ...
Reagovat
VlS
A od kdy tohle vadí?
Reagovat
smazaný uživatel
Děláš jako kdyby to měla být nějaká nepřekonatelná překážka :-)) Ale v žádném případě tím nechci říct, že něco takového provedl.
Reagovat
janek_da
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím proč, ale Vinci mi na té fotce k článku připomíná paní TUKABEL :D
Reagovat
janek_da
Reagovat
Fandina
úžasné
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlepší!!!
Reagovat
spaniel
Dokonalost.
Reagovat
smazaný uživatel
Lopez v sukni :)
Reagovat
mahycek
Tak už se tolik neopájejme ženami, máme tu MUŽE !!!!!!! Doufám, že to bude strhující divadlo, alespoň do pěti do rána.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty voleeeeeeee, ty beery na me asi pusobi rychleji, cooooooooooooo? No ty vole. Vinci omlouvam se, si top
Reagovat
spaniel
Čau brachu :)
Reagovat
FulnekUltras
Tak to má být... ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Zadostiučinění a pohled přepěkný
na gorily černé výraz zhrzený!
Tvé vítězství nadšeně většina fandů vítá.
Saluti a te! Mille grazie regina Roberta!
Reagovat
spaniel
Táhni.
Reagovat
smazaný uživatel
Toto je pro.me nejvetsi tenisovy sok, co jsem zazil a dost koncentrovany, nakolik jsem ted zapl net. Mas pro to nake vysvetleni? :OO
Reagovat
spaniel
Slajsy, variabilita, voleje, nervy / tlak, psychika. Poslední gem byl geniální.
Reagovat
janek_da
poslední set. z 0:2 na 6:4
Reagovat
smazaný uživatel
No tak ženské-italské finále je dáno. Škoda, že neuvidíme mužské-evropské(švýcarské) finále, kvůli slovanskému (balkánskému) narušení!
Reagovat
smazaný uživatel
Já tam vidím narušení ze švýcarské strany
Reagovat
Fandina
také za to ale může los
Reagovat
Chrenda
italský útok na New York. Symbol amerického ženského tenisového úspěchu se hroutí. USO zasaženo dvěma italskými bombarďačkami. Hustý...hustý dým se vznáší nad americkou hrdostí a sebedůvěrou.
Reagovat
smazaný uživatel
No něco mi říká, že většině Američanů bude dnešní Serenina prohra celkem pumpička.. :-)
Reagovat
dadaft
pokud jde o sledovanost, nepatří tenis v USA mezi hlavní sporty a v posledních letech dokonce mírně ale neustále klesá (už to řešila i USTA),,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale tenhle Serenin příběh byl něco extra de luxe, příběh, který se do tenisových dějin zapisuje nesmazatelným písmem - myslím, že byl velmi sledovaný.
Reagovat
smazaný uživatel
No něco mi říká, že většině Američanů bude dnešní Serenina prohra celkem pumpička.. :-)
Reagovat
Chrenda
To si tedy fakt nemyslím. To neznáš Amíky a jejich národní hrdost a zvláště v NYC. Proč myslíš,že bylo ženské finále vyprodáno dřív než mužské? Je to pro ně tragédie, já je znám.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak amíci obecně jsou sportovními fanoušky, to ne že ne, ale celonárodní tragedie z dnešní prohry fakt nebude. ;-)
Reagovat
Roger_Federer
Mohl bys uz si neco udelat stim prohlizecem.At to tady furt neposilas x krat.?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak amíci obecně jsou sportovními fanoušky, to ne že ne, ale celonárodní tragedie z dnešní prohry fakt nebude. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak amíci obecně jsou sportovními fanoušky, to ne že ne, ale celonárodní tragedie z dnešní prohry fakt nebude. ;-)
Reagovat
Fandina
U tenisových fandů zájem asi bude, ale obecně to valné nebude. Můj syn je momentálně v New Yorku, tak jsem se ho ptala, jestli tenis viděl v televizi a řekl mi, že beisbol a americký fotbal, to tam hlavně dávají.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zvlášť v NYC tu národní hrdost zas tak neprožívají, protože to je Babylon. Možná dnes dokonce víc obyvatel New Yorku fandilo Vinci :) A obecně ve sportu Američani snášejí prohry líp než jiné národy, málokdo tam sportovní výsledky nějak moc žere, buď se jdou na sport bavit, nebo to berou jako společenskou událost.
Reagovat
sprchon
Flavii jsem trochu čekal, ale Robertu teda ne... Doufám, že to ta Flavia vyhraje, když už jsem si ji vyfotil. :D
Co se stalo se Serenou?
Reagovat
FulnekUltras
dolehl obrovský domácí tlak a očekávání...
Reagovat
blixa
Rajčáky se zasekly ;-)
Reagovat
letityfanousek
Děkuji oběma za super drama, nádhera. Líto je mi Sereny, zrovna je 11.září, americká tragédie se opakuje. To je krása tenisu (sportu obecně), nic není nalinkované předem. Roberta si mne získala, je úžasně zábavná.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je gol..Odpojil som sa po prvom sete a zrazu 1:2..Myslim, ze Vinci práve prekonala Wawrinkove 1% z RG..
Reagovat
Cico93
:-))
Reagovat
spaniel
:)
Reagovat
Nola
:D
Reagovat
Kozoroh
Ty ale umíš zakřiknout vítězství :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik % dnes dáváš Marinovi a Stanovi? :)
Reagovat
tmora
Veni, Vidi, Vi(n)ci!
Reagovat
smazaný uživatel
Sereně jsem to přál pro ty její tyjátry, které neberou ani domácí fanáti, ale, že si neporadí s čopy Roberty, které byly předvídatelné, to bylo překvapivé.
Reagovat
spaniel
Z copu nebyla schopna zaútočit, dostat se do tlaku. Ja pořad říkám, ze slajs vymizel z ženského tenisu a je to velká chyba. Není náhoda ze chlapi hraji 30% BH slajsem.
Reagovat
lars
A proc Sere nad Vinci vyhrala asi pred mesicem 2:0 ?
Reagovat
smazaný uživatel
Tam ty čopy už asi nefungovaly. :)) Nebo to až tak nebude o tom, jestli čopy fungují, ale o tom jak fungovala dnes Serena.
Reagovat
spaniel
Nevím, neviděl jsem. Možná Vinci vic kazila, její čopy nekousali, Serene šel lip servis, lip servirovala. Tenis je komplexní. Když Roger prohrál s Cilicem, nezpochybnoval jsem to, i když ho do toho zápasu Marin nikdy neporazil. Proste zahrál dokonalý tenis. A taky to byl ten samy člověk.
Reagovat
janek_da
Ted Vinci říkala, že i tam to bylo těsné. A podle http://www.flashscore.com/match/E911fB9J/#point-by-point;1 bych souhlasil. Serena musela odvracet 6 BP,5 jich odvrátila.
Reagovat
mahycek
Tak se nehádejte, Serena má nejvíce Grand slamů, to nikdo nedokáže, ale ten po kterém tak toužila, už nikdy, říkám nikdy neudělá i vzhledem věku. Taky jsem si vsadil na ni i na Halepku, že to bude ve třech setech a prosral jsem to. Vše je dnes naopak. Teď nezbývá, než vsadit na Čiliče a na Wawrinku. Co myslíte???? Když je to dnes naopak. Fakt dobrý, vsadit na Wawrinku a přát Rogerovi. To chce žena, chce si vyjít zítra na oběd, do restaurace. No a já si to ještě rozmyslím. Není to sranda dneska ????
Reagovat
smazaný uživatel
Nejvíc singlových GS má Steffi - 22. Serena jich má "jenom" 21.
Reagovat
Chrenda
Stefi má 22 GS a hlavně kalendářní GS, čehož Serena už asi nedosáhne. Stejně myslím, že Stefi byla lepší než Serena. Tenisově rozhodně. To byla i Martina Navrátilová.
Reagovat
smazaný uživatel
Koho typoval Mats? Vsaď opačně.
Reagovat
Kozoroh
Serena není po technické stránce kdovíjak skvělou hráčkou, má sice skvělé údery, ale ty jsou hrány silou. Nikdy jsem neviděl Serenu zaimprovizovat, zahrát stopvolej.
Její tenis je postaven na přehrávání soupeřek silou. Občas však dojde na zápas, kdy se jí silová hra rozsype a Serena je bezradná. Není zas tak šikovná a ani takticky není na valné úrovni.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena má mnohem více předností, to že je síla její největší zbraň a dost možná jediná velká, je klamné. Jen silou by určitě nedominovala.
Reagovat
dadaft
souhlas.
není herní činnost, ve které by nebyla špička.
ve většině absolutní špička.

ale přece jen už stárne, plus gigantický tlak a nezvozita, plus výborný tenis Vinci = dneska to nedala.
Reagovat
spaniel
Variabilita dnes zvítězila nad hrubou silou. Krom jejich grimas a fint, je její hra hlavním důvodem proč ji nefandim. Jednotvárná bušárna. Žádný slajs, kratas. Jak ji někdo rozbeha, je v dýmu.
Reagovat
smazaný uživatel
Pohyb SW není slabinou, naopak jí nabízí úhly. Ale buď jí odejde FH nebo jí variují do BH - nejhůř rychlý polovysoký lifty, kam se pozdějc dostane.
Reagovat
smazaný uživatel
Síla, pohyb, atletičnost atd.. dyt i v pohybu je schopna díky neskutečné stabilitě zahrát famózní údery..kdyby to bylo tak snadné, že když ji někdo rozběhá tak shoří jako papír, tak by nebyla tak dominantní, protože ne se všemi hráčkami je to ona, kdo diktuje drtivou většinu zápasu tempo a honí je po kurtu.
Reagovat
spaniel
Problém je, ze ona je jak po servisu, tak i po returnu okamžitě v tlaku. Většinou se hýbe 2m dolev a doprava a jen rozděluje dělové rány. Tzn ze jen málokdo ji dokáže skutečně rozbehat z rohu do rohu. Není v pohybu tak dobra. A hlavně je její hra nudná.
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě se na okruhu najdou minimálně dvě, které toho jsou schopny v mezihře a není to ojedinělý zážitek.
Reagovat
spaniel
Dvě je dost málo.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to dost málo, ale to je spíš stížnost směrem ke konkurenci Sereny, než k ní. :)) No, zvládne to vícero hráček, ale není to tak pravidlem.
Reagovat
janek_da
to máš pravdu. Třeba i to že udělá na kurtu rozstep, v jejim veku. To zvládne maloktera
Reagovat
FulnekUltras
Bohužel převážně hrubá síla - zvláště v posledních 4-5 letech již značně diskutabilního původu...plus samozřejmě za léta tréninkovho drilu, zápasové rutiny a množství výher obrovské sebevědomí, které postupem času rozhodovalo většinu jejích zápasů...hlavně od doby, co do WTA nově přicházející dívenky dostaly do ruky "nejmodernější" psychologické příručky o bodylanguage... ;)
Reagovat
dadaft
razance hodně věcí zjednodušuje, proč ji nepoužívat, když na to mám.
ale dřevo Serena rozhodně není.
Reagovat
Fandina
jednou jsem četla nějaký rozhovor s Petrou K. a ona také říkala, že Serena umí vycítit, kdy má co zahrát a že to není u ní jen o síle.
Reagovat
FulnekUltras
z dlouholeté zápasové rutiny má na kurtu opravdu skvělou intuici a odhad...
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, že není, hejtrům se ted otevřelo ale bohužel nekonečné pole působnosti, tak jim to dopřejme. :))
Reagovat
lars
asi jenom nekdy. to by ji asi nikdo neporazil
Reagovat
Roger_Federer
Na me, ten clovek je proste postizeny.
Takze ted budeme pocitat zapasy kdy Serena hrala 3sety jako ze prohrala, ikdyz nakonec otocila s letos vyhrala 3Gr??
Reagovat
Roger_Federer
To bylo dolu.
Reagovat
VlS
přestaň to tý Bětce vorat, koňu
Reagovat
dadaft
hrála bez bázně a hany,
a v největším zápase svého života vyřadila Serenu v SF USO.

to je příběh, který neprožije každý,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

úžasný úspěch.

* * * * * * * * * * * * *
Sereny mně je trošku líto -- přece jen, ona sice absolutní legenda je, ale ten Grand Slam by tomu dal korunu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nad příštím rokem nedumejte, zlatej GS vyhraje Maruš!
Reagovat
smazaný uživatel
Abych se přiznal, tak mně by u Mashy stačilo zlato z Ria. Všechno ostatní už má... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, má stříbro, placka se počítá víc než prostý finálko GS. Ale kalendářní zlatej GS ... to by psalo!!! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Hele Rio je "naše", vyber si něco jinýho. :D
Reagovat
smazaný uživatel
"Váš" byl už Londýn a jak to dopadlo... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zlobí ta Markét, že? :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Já takovej svatoušek a zlobit? :DD
Reagovat
smazaný uživatel
To prrrr, Londýn byl Dulcinea týmu (stříbro, bronz), Rio je naše. Finále Kvitová-Konjuh, zápas o bronz Hradecká-Pavlyuchenkova. :D
Reagovat
Cico93
Ty už piješ?:-)a bezomňa?
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Měla jsem akorát sirup proti kašli. Kdo ví, co do toho dali no. :D
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Já to myslel tak, že Petru na trávě tehdy většina lidí favorizovala na medaili... Samozřejmě, ale taky nezapomínej na zlato Viky z mixu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Což to jo. :(
Reagovat
Cico93
Tak snáď to Vicka potiahne s Maxom aj do Ria.
Reagovat
lars
Peta prohrala ve wimblu 2012 v CF se Serinou, tak,ze medaile asi moc ocekavana nebyla
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to by byla bomba. A zlato bych obětoval za 2 placky pro Češky :-)
Reagovat
milik254
+1 :D
Reagovat
lars
http://www.sportstory.cz/880-hele-mladej-sbal-si-fidlatka-a-vypadni-serena-vypakovala-berdycha.html
Reagovat
FulnekUltras
boží mlýny melou pomalu, ale jistě...
Reagovat
gigin
já su z toho fakt happina jak cyp.

A jak se rozešli se Sárou, že se pověnujou singlu. A hle!! Výsledky jsou tady :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě Sara by mohla dát příští rok RG :D
Reagovat
kada.tom
to by mi nevadilo, Sáře přeju :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě a Kumkhum vyhrát Australian Open, ve finále s Wang. :)) Marast tady.
Reagovat
smazaný uživatel
To beru :D A Chung by to mohl dát v mužské kategorii. Třeba s Pavláskem ve finále.
Reagovat
gigin
Tak hlavně se mi popačovalo, jak si Bobča ten zápas užívala. Serena tam dělala ty své grimasy, lidi řvali a paprička se jen smála... prostě paráda :) Pak zahraje vítězný úder u té pověstné výměny a hecuje lidi. Nikdy jsem neměl k Bobině vztah, ale teď su ochotný jí podlehnout.
Reagovat
FulnekUltras
úplně vodorovně... ;)
Reagovat
janek_da
:) to bylo super. Ted zpetne vidim, ze to byl ten zlom. MIsto aby se klepala o vedeni, tak ona se tam tak radovala. Nezklidnila se Serena nahodou po te vymene? Jakoze uz nervala na Vinci a tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně! Pak přestala řvát ... byla by moc směšná. Paprička praj :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, a přijde mi, že Bobina neskutečně mákla na kondici. Zhubla nepochybně a jen lítá. Je skvělá!
Reagovat
Lunej..
Sereny je mi líto...Simona taky out, haluz, ale co se dá dělat.
Reagovat
slacker
Hm me je zase lito Petry, druhe Petry, Bary a Denisy
Reagovat
Lunej..
Njn, všechny hrály blbě, proto vypadly. Logické ne?
Reagovat
lars
A Tomase Ti neni lito ?
http://www.sportstory.cz/880-hele-mladej-sbal-si-fidlatka-a-vypadni-serena-vypakovala-berdycha.html
Reagovat
Lunej..
Tak snad se mohl ozvat ne? A já se bavím o tenise, ne o tom, kdo komu co udělal.
Reagovat
lars
Sak to s tenisem souvisi. Bylo to na kurtu
Reagovat
Lunej..
Tak Tomáš je snad dospělý, anglicky umí, každá situace má řešení. Já u toho nebyla, tak mu těžko můžu pomoct. :)
Reagovat
lars
Williamsová se dorazila svou suitou.
Stosur taky vykopla
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-us-open/245681/zmiz-berdych-v-soku-serena-williamsova-ho-vyhodila-z-kurtu.html?utm_source=isport.cz&utm_medium=copy
Reagovat
Lunej..
Já nechápu, proč mi to tu opakuješ? Co já s tím? To je věc Sereny, Tomáše a Sam. Mně je jí líto jako vynikající hráčky.
Reagovat
lars
Pac jsi v autu :)
Reagovat
Lunej..
Aha, takže tvým cílem je, abych byla v autu nebo abych změnila pohled na Serenu, že vyhodila z kurtu Tomáše a Sam? :) V obojím máš smolíka :)
Reagovat
smazaný uživatel
psychický kolaps. Můj pocit ( ale již nějakou dobu ) je, že Serena bude končit. Tuto možnost získat kalendářní GS už těžko bude mít. Da Vinci dobrá, ale Serena nevydržela s nervama.
Reagovat
misa
WTA Race a výhra Vinci by samozřejmě byla lepší :-))
Reagovat
slacker
Netommruj :_D
Reagovat
smazaný uživatel
Nuda, nenuda. Z mého pohledu je k zamyšlení, když to někdo Sereně nepřeje, obzvlášť když ve finále jsou tyhle dvě "no-name" Italky. A na to "přát to kdekomu hlavně když tam není Serena" nehraju. Je to legenda a měla tam být, i když ji někdo nemá v lásce, což částečně dokážu pochopit. Zkompletování kalendářního GS by byla slušivá vizitka její kariéry. Jenže na její úkor tam bude Vinci.
Reagovat
janek_da
ne, ne. Já to především přeju Bobině. Životní finále. Pro Serenu i ten kal. GS je proti tomu nic.

A navíc ty její grimasy, ploužení se po kurtu, řed do obličeje soupeřky:-/
Reagovat
FulnekUltras
pravdu díš...
Reagovat
smazaný uživatel
Na to, že kalendářní slam v open éře dala jen jedna tenistka, mu přisuzuješ poměrně malou váhu. :)) Kdo je zas Bobina? :D
Reagovat
Kozoroh
V open éře kalendářní GS získaly dvě tenistky, kromě Grafové 1988 i Courtová 1970.
Reagovat
FulnekUltras
jo Margareth - to je úplně jiná sportovní i lidská úroveň...
Reagovat
janek_da
Jo, pro mě má kalendářní GS malou váhu proti životnímu výsledku. Pro mě je to jenom výmysl novinářů a honičů za rekordy.

Já přeju třicátnici její jediné finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Kalendářní slam není životní výsledek? :)) Snad Serena vyučí v příští sezoně golden slamem a Vinci dá dva kanáry někde. :))
Reagovat
janek_da
Dyk je to "jenom" odvozenina od vítězství 4 majorů, sice v jednom roce, ale to je mi fuk. A Serena má 22 titulů. Si už některé ani nepamatuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Má 21 majorů, no a právě že to nejsou jenom 4 vyhrané GS v jednom roce, ale jsou to ku**a 4 vyhrané GS v jednom roce. :D Dyt nic víc není, pokud nebereme v potaz k tomu ještě OH. Pak už jen že by vyhrála všechny majory a masters + TM v jednom roce.
Reagovat
janek_da
Tak všechno má, nechme spát GrandSlam a přejme životní výsledek na turnaji Bobině.

Kdyby bylo SF s Maruš, tak bych jí i přál postup. Ale ve finále bych zase fandil Flávii.
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň ale prostě Robertě to přát nedokážu, není mi sympatická a za ty úlety, které zdobí celou její kariéru, ani nebude. Prostě neuznávám tyhle one-wonder plejery. Při vší úctě ke každému, kdo tenis hraje líp než já.
Reagovat
janek_da
to ti prominu, jsi fanoušek Sereny. no problemo.

Navíc. Sláva vítězům, čest poraženým.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejvíc fandím asi tenisu. Potom fandím Máši a ani nevíš kolikrát jsem si přál, aby Serenu NĚKDO porazil. Jenže se to nestalo a Serenu nakonec porazil někdo. Je to fakt k pozastavení, že se to nepodařilo třeba Vice, která už tolikrát hrála proti Sereně bezvadný tenis, ale povedlo se to až Robertě vinci. Teď jsem to ale Sereně už fakt přál, dotažení do konce. Škoda no.
Reagovat
Fandina
Já budu přát Flávii, ale ona Roberta tak nepolíbená co se týká výher není. Je to sice v deblu, ale GS vyhrála už pětkrát, na všech površích. Takže taková náhodička tenisového umu to u ní není.
Reagovat
smazaný uživatel
To vyhrála i Dulko, Paola Suarez, Ruano-Pascal apod...to ještě nějak moc neobhajuje triumf na velkých turnajích v singlu. No ale tak co..za měsíc už bude dobře. :))
Reagovat
VlS
Taky to mám jak ty
Reagovat
Roger_Federer
+1
Reagovat
Alois_Mlok
Naštěstí ještě pořád rozhoduje aktuální výkon na kurtu a ne to, jestli někdo je nebo není legenda.
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě, ale kdyby v té pozici byl Fedex, tak by šlo všechno stranou. Ubohé. :))
Reagovat
Alois_Mlok
Typické uvažování Nadalova fanouška. Ubohé :).
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě napiš, že by tomu tak nebylo? :) Škoda, že se to nestalo, vysmál bych se ti neskutečným způsobem za tohle. :)
Reagovat
Alois_Mlok
Samozřejmě že nebylo. Já jsem fanoušek tenisu a ne nekritický obdivovatel nějaké modly, i když Rogera mám jako hráče rád. Máš holt smůlu, směju se já :).
Reagovat
FulnekUltras
Italská "stará garda" holek, které mívaly celou kariéru úspěchy spíš jen v deblech a FC, si tuhle superbombu v USA plně zaslouží...
Reagovat
smazaný uživatel
Právě proto, že v singlu nedokázaly větší úspěchy, si tohle v Americe nezaslouží. :)) Někdo tu pomine zásluhy Sereny a pak zmiňuje nějaké zásluhy Pennetty a Vinci, to je síla. :D
Reagovat
Pedronegro
jaké zásluhy máš na mysli, deformaci ženského tenisu?
Reagovat
smazaný uživatel
Jakou deformaci? Imho Vinci vypadá víc jako chlap než Serena, Serena je docela kočka, když se hodí do gala, kdežto Vinci je asexuální jako hov.no. :)
Reagovat
FulnekUltras
To je opravdu velká otázka... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No minimálně v ksichtu je Serena pěknější a taky jsem u chlapa ještě neviděl taková prsa. :))
Reagovat
FulnekUltras
Podle vkusu každého soudruha... ;)
Reagovat
Pedronegro
jsi asi úchyl, jinak bys nemohl tvrdit takové nesmysly, nebo zvrácený vkus?
Reagovat
smazaný uživatel
Vinci byla dneska lepší, proto je ve finále. Paráda!
Reagovat
baggik
No name? To asi tezko. Kvalitni veteranky, maji fed cupy, grandslamy ve ctyrhre, Roberta je vetsi sok, Flavie se kolem 10, 20 mota dlouho. Ale to je jedno kazdeho kdo je z Italie musime milovat (krome Baloteliho).
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, teď Martina se Psem, Betka s Kverulantem!!! Fandím Marťě -ině!
Reagovat
VlS
Já Bětce
Reagovat
smazaný uživatel
Se mi líbí Marťa a černej čaroděj na kurtu! :) Navíc oceňuju, že v mixu bojuje proti rasismu barvou šatů.
Reagovat
bIbec
jináč dnešní mladý holky fakt stojijou všecky za houno. WTA pro ně má plno různejch čupr akciček mimo kurty, dělaj z nich hvězdy a děvčatům to přerůstá přes hlavu.
Reagovat
bIbec
tím uplně neříkám, že sou špatné tenistky. Ale mentálně sou prostě slabé.. nebo nemaj tu správnou mentalitu prostě. Kvitová stále nejmladší GS šampionkou.
Reagovat
misa
... aspoň se na ně dá dívat
Reagovat
smazaný uživatel
To její "už" 25 let ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo je prostě tak silná konkurence, že vyhrát GS je těžší než kdy dřív. Samozřejmě k tomu přispívá mj. i tlak médií a fanoušků, který je větší než kdy dřív. Ale na druhou stranu i ty prachy, co si tím můžou vydělat, jsou větší než kdy dřív.
Reagovat
pockerface
Oni holky zjistily, že se stačí plácat mezi top20-30 a stačí to. Párkrát se někde projdou v šatičkách, párkrát si pinknou na exhibici, párkrát se vyfotí vedle Rafy, Rogera a objeví se v modních časopisech a mají vyděláno tolik peněz, a jsou vidět, že už jim nestojí za to na sobě tolik pracovat, aby byly v top10. On jim prostě ten průměr stačí.
Reagovat
Cico93
Koho máš konkretne na mysli?
Reagovat
Fandina
Letošní USO se očekávala výhra Sereny díky kalendářnímu GS a letošní FO se očekávalo, že vyhraje Nole a zkompletuje karierní GS a také se to nestalo. Nějak ta předpokládaná očekávaní nevycházejí.
Reagovat
pockerface
Hlavně, aby už dneska nepřišel další šok v zápase s Rogerem. Taky téměř všichni mluví o tom, že letos hraje na USO výborně a že byl měl vyhrát.
Reagovat
lars
to neni WTA tenis. Tam uz byl sok loni :)
Reagovat
Fandina
Jen to ne, proboha. Ano mluví se o tom, ale o Sereně se mluvilo na USO dominantněji.
Reagovat
pockerface
Pitomé počasí mělo se to hrát včera jako noční zápas. Protože, to bych se nekoukal, to bych spal :-) a Serena by vyhrála. Letos na USO jsem viděl její první zápas až dnes a jak to dopadlo :-( Ale, když nejde o život jde o ...
Reagovat
pockerface
Bylo vidět na tiskovce, že je strašně zklamaná. No kdo by nebyl. Kdyby se před sezonou někdo ptal, který GS Serena nevyhraje, tak by asi málo kdo řekl USO. Asi by nejvíc padalo FO, ale USO......
Reagovat
misa
Kdyby tak vyměnila USO za FO :)
Reagovat
smazaný uživatel
-1
Reagovat
misa
To musí být nenávist :)
Reagovat
smazaný uživatel
Není. Prostě ji nemusím.
Reagovat
milik254
To by na GrandSlam neútočila :(
Reagovat
pockerface
No nic, nevadí. Jsem zklamaný, ale stejně je Serena NEJLEPŠÍ. A možná jí ta prohra nakopne ještě víc a pokusí se o karierní GS příští rok. A taky možná ne a půjde si "jen" za rekordním počtem GS a překonání Stefky.
Reagovat
milik254
Goldem Slam... Jenže ten tlak, kdyby vyhrála zase všechny tři i olympiádu... Ach. Serenko..
Reagovat
kada.tom
Přesně tak, chvíli mi potrvá, než překonám zklamání a nasrání zároveň, ale ano - Serena je stejně nejlepší !!! :-)
Reagovat
Nola
steffi milovali niektori clenovia mojej rodiny, ale treba objektivne priznat, ze vytazila maximum po vyradi Moniky Seles....
Reagovat
janek_da
jj, taky jsem ji fandil. A uznávám, že Monika by brala spoustu Majorů místo Steffi.
Reagovat
Kozoroh
Uvědomuješ si, kolik jí je? Není už nejmladší a už to, že vyhrává GS turnaje v tak vysokém tenisovém věku je abnormální.
Je dost možné, že tato prohra se podepíše na Serenině sebevědomí...
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle by se Serenou vážně mohlo zamávat.
Reagovat
FulnekUltras
no v šatně bych to teď asi ani nechtěl vidět...
Reagovat
Kozoroh
Symboličtější datum pro prohru Sereny ani být nemohlo...
Reagovat
FulnekUltras
Myslím, že druhá věž (VW) zůstává v pohodě a zpříma stát... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kada.tom
11. září je zkrátka pro USA zakletým datem ...
Reagovat
slacker
A proto maji linku 911
Reagovat
Alois_Mlok
Informuj Vatikán, že máš nevyvratitelný důkaz boží existence.
Reagovat
smazaný uživatel
určitě i v tomto má prsty Bush! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, na tom něco bude. Bush se sice narodil v New Havenu, ale taky byl guvernérem Texasu. Texas byl jedním ze států Konfederace a víme, jaký tam měli vztah k černochům* :) Asi jo, ať žije konspirace :D

*pozn. autora: černoch je bývalé označení Afroameričana
Reagovat
slacker
Byvale oznaceni neni cernoch ale negr nebo strycek tom
Reagovat
FulnekUltras
přičemž afromastodont nespadá ani do jedné z těchto skupin... ;)
Reagovat
pockerface
Na Serenu to musel být tak obrovský tlak, že si to asi ani neumí nikdo tady z nás představit. Ono slyšet ze všech stran od fanoušků, od tenisových legend, od novinářů, od sponzorů...., že jí nikdo na USO nemůže porazit, že to určitě vyhraje. A jde vidět, že i Serena není prostě robot, že i ona je člověk a ten enormní tlak se prostě nedá ustát.
Reagovat
smazaný uživatel
pokud by si ho tolik nepřipustila, nebo ho na sebe sama tolik nevytvářela, kdo ví.
Reagovat
Michaelus
Ten obrázek :DDDDDDDDDD

Vinci vyučila Serenu :DDDDD
Reagovat
FulnekUltras
redakce dělá v rámci možností co jde... ;)
Reagovat
Roger_Federer
Senzace jako hrom.
Reagovat
Cico93
ešte väčšia.
Reagovat
lars
Mel jsi vsazeno na Serinu ?
Reagovat
pockerface
Jako jo, spousta lidí řekne, nebude to nuda, pořád jen Serena. Jenže mě spíš tak štve, že to další den ty holky nepotvrdí a třeba už zítra nebo třeba i do konce sezony Vinci už nic pořádného neuhraje.
Reagovat
Fandina
Na druhou stranu, Vinci hrála výborně a nezapomínejme, že je pětinásobnou GS vítězkou v deblu, na všech površích. Takže něco umět musí.
Reagovat
babolat.cz
a ty jsi pětinásobná blbka a co?
Reagovat
FulnekUltras
to je extrémní tlak na GS...dnešní výsledek bude zajímavý taky pokud jde o další kariéru SW...
Reagovat
flex
Taky to tak vidím. Už to nebude ono. Projela doma. Je to zlom.
Reagovat
FulnekUltras
československý hokej na ms 1978...
Reagovat
babolat.cz
vždyť to říkám od začátku, povrch na houno. dvě italky ve finále. to je výsměch tenisu.
Reagovat
babolat.cz
ještě tak federer cilic a je to celé v pjdeli
Reagovat
Haitik
Ten rozhovor na kurtu po zápase s Robertou byl naprosto skvělý!!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, nadšenej z toho nejsem, ale aspoň se ukazuje, že to s tou dominancí Sereny není zas tak dramatické, jak se zdálo.

Nicméně složení finále je stejně celkem dobrej úlet, ani jedna z hráček toho letos až doteď moc nepředvedla. Ale to už je holt tenis. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně no, prohrála 3x během sezóny, ale není dramaticky neporazitelná ... :D Hm ... Okey :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby byla tak strašně dominantní, tak nerupne v semifinále svého nejoblíbenějšího GS proti hráčce, která letos až doteď nic nepředvedla.
Reagovat
FulnekUltras
Opět se potvrdilo, že hlavně v posledních letech byla už dominance SW na okruhu spíše jen psychická...
Reagovat
smazaný uživatel
Já to říkám už dlouho (stejně jako jsem před US Open předvídal, že to Serena nedá). Jenže já jsem tady persona non grata, tudíž spousta lidí než by přiznala, že mám pravdu, radši nadává a vymýšlí ujeté teorie, proč ji nemám. ;-)
Reagovat
pockerface
No jasně prohraje jen 3x za celou sezonu a není dominantní. Tak to jo. To je opravdu výrok, který zaslouží vytesat do kamene. Bože.
Reagovat
smazaný uživatel
Já nemůžu za to, že koukáte jenom na výsledky a nesledujete předvedenou hru.
Reagovat
Roger_Federer
Tx si bud blazen, nebo blazen.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem blázen. Jenom nejsem slepej.
Reagovat
babolat.cz
blázen
Reagovat
smazaný uživatel
Dyť takhle, jak hrála ve 3. setu, nehrála Serena už tak 50 let. Zabíjela údery do sítě jako Cibulková když jí jebne v palici. Po milionech zápasech na GS to nedala herně a psychicky a někdo už z toho dělá pravidlo a jak to bylo jasný. Za tohle zbičovat. :))
Reagovat
misa
Zřejmě neznáš nick quesh/iqe...
Reagovat
smazaný uživatel
To se omlouvám, neznám. :D V tom případě je to v pořádku. :))
Reagovat
janek_da
pozor, iqe je místní blázen
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem rád, že spolu s Misou vašimi dvěma stupidními příspěvky jenom potvrzuješ, že neumíte přiznat, že mám, alespoň v tomto konkrétním případě, zcela evidentně pravdu, proto mi nadáváte.
Reagovat
slacker
evidentne jo, naprosto evidentne
Reagovat
Roger_Federer
V cem konkretne mas pravdu??
Serena prohrala, Vinci byla vyborna, vyhrala.Je to sport, krasny, dneska se to proste seslo a totalni David porazil Goliase..nic vic
Serens letos prohrala kolik zapasu?
Reagovat
smazaný uživatel
V tom, že Serena většinu zápasů urvala především vůlí, nikoli drtivou herní převahou.
Reagovat
Roger_Federer
Ne nemas, hrala co potrebovala.3x v sezone klopitla.
Jeji dominance byla a je totalni..
V dalsim velkem turnaji Vinci a Penneta vyleti v prvnich kolech, Serena vyhraje-to je dominance.
Reagovat
Roger_Federer
Klopytla
Reagovat
smazaný uživatel
Herní ani náhodou, ale to by ses taky někdy musel kouknout na její zápasy, ne jen na výsledky.
Reagovat
lars
spatne hrala i s Mattek 3. kolo USO 2015 1. a cast 2.set
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vogo, Serenu letos porazí před tímto zápasem jenom jedna hráčka, vyhraje přes 30 GS zápasů v řadě a s dominancí to není žhavé. Tak přesně těchhle keců se ted vyrojí jako hub po dešti a nejraději bych za to liskal hlava nehlava.
Reagovat
smazaný uživatel
Zaprvé Serenu letos před tímto zápasem porazily dvě, nikoli jedna hráčka, zadruhé Serena letos spoustu zápasů urvala především vůli, nikoli hrou.
Reagovat
smazaný uživatel
Nojo na Bencic jsem po tom jejím propadáku před a na USO málem zapomněl. :)) Serena neměla moc zápasů, jejichž výsledky by musela ve svůj prospěch tahat až z paty..většinou po prohraném setu vyučila easy nebo prohrála prostřední set v TB apod..opravdový boj to snad byl jen s Azarenkou nebo Stephens na betoně tuším. Hrou se jí prostě vyrovná jen Azarenka, pokud je Serena v pohodě. Je jasné, že legenda, co toho tolik vyhrála, to má těžší a těžší. Ale pořád to lze považovat za dominanci, když jsou i ty její 2 prohry spíš náhodným spojením mnoha okolností.
Reagovat
smazaný uživatel
Naopak těch zápasů, kdy se na vítězství nadřela, měla letos víc než dost.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, neměla. Až na pár výjimek bylo vždycky jasný, že to doklepe. Protože na ni prostě nikdo za normálních okolností, které panovaly i tuto sezonu mockrát, nemá. Teda nemá na to ji porazit, držet krok s ní dokáže právě zmíněná Vika a věřím, že při dobré konstelaci hvězd ještě i Petra. Jenže pořád je méně pravděpodobné, že tyhle dvě hráčky budou v takové pohodě, aby Serenu regulérně přejely, než že Serena bude mimo až do konce.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale měla. Jen se podívej, kolik tříseťáků a hlavně s kým letos hrála..
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš, jenže není třiseťák jako tříseťák. :)) Když Serena vyhraje ku příkladu 6:2 6:7 6:1, tak to neberu jako kritické. Krize přicházela jen v zápasech s Vikou pravidelněji, kdy vítězství urvala na svou stranu v závěru třetího setu, například 7:5 ve finále USO, tuším 2013? :) V těchto zápasech se dalo říct, že byl herní projev obou srovnatelný po celý zápas a nebylo zcela jasné, jako v jiných mnoha a mnoha Sereniných zápasech, kdo nakonec vyhraje.
Reagovat
Mayo
veru, vyhrať 3 GS zo 4 v jednej sezóne neni žiadna dominancia :D:D
Reagovat
spaniel
:) iq ee
Reagovat
VlS
to vyhraje? Flavie, nebo Bobina? Nevím, škoda, že tam není víla Amálka, měl bych favoritku.
Reagovat
FulnekUltras
Flavii budu tlačit, ale Bóbik může když tak vyhrát rovněž... ;)
Reagovat
slacker
Vila Analka?
Reagovat
Kozoroh
Tak dlouho se chodí se džbánkem pro vodu, až se ucho utrhne. Serena na letošních GS dokázala otočit množství zápasů, s Muguruzaovou v Melbourne, s Azarenkovou v Paříži i ve Wimbledonu... O to překvapivěji působí prohra s veteránkou Vinciovou po vyhrané první sadě na USO.
Sereně se sen zkompletovat kalendářní GS rozplynul a myslím, že letošní sezóna byla poslední, kdy měla šanci tohoto mezníku dosáhnout. Rostoucí věk nikdo nezastaví, ani Serena.
Finále Vinciová-Pennetaová je pro mě největším šokem od triumfu Austinové na USO 1979. Takové překvapení v dámské soutěži tenisový New York už dlouho nezažil...
Reagovat
smazaný uživatel
Dost velký šok byl i triumf Ivy Majoli na FO. :))
Reagovat
Kozoroh
Já to myslel konkrétně na USO, překvapivější šampionka od Austinové se mi nevybavuje.
Reagovat
Alois_Mlok
Ženský nesleduju, ale tohle je radost...
Reagovat
FulnekUltras
taky chrochtám... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já ani ne, protože to poněkud komplikuje Petřin boj o TM.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak o to se nebojím. Ani jedna nic nehrála přes USO a po USO taky neuhrají vůbec nic :D Na TM nebude ani jedna z nich :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je taky dost možný :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-) Singapur je momentálně vedlejší. Tenis se hraje v NY.
Reagovat
Alois_Mlok
Fakt jak kdyby se někdo nahoře už na to nemohl dívat... :)
Reagovat
FulnekUltras
já vím Aloisi, já vím... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Obrovská rána přímo pod pás pro dlouhodobé tenisové fanoušky od legendy tohoto sportu. Serena by si kalendářní slam zasloužila obrovsky, ale tak třeba si to nechává na příští sezonu, aby z toho byl Golden Slam a dotáhla tak Steffi se vším všudy. Nicméně nevěřím, že se jí to povede. Tohle ji obrovský oslabí a takovou šanci už opravdu, si myslím, mít nebude.

Když si vezmu, jaká utkání Serena uválčila, s jakými hráčkami, za jakých stavů, tak tím spíš nechápu, co předvedla po demolici v prvním setu a zrovna proti ROBERTĚ VINCI. Pořád tomu nemůžu uvěřit. Jo, Roberta měla velmi dobré pasáže, kdy si ze Sereny dělala těmi parádičkami na síti srandu, jako by proti ní nestála taková legenda ale nějaká juniorka z ITF. Nicméně Serena poslala do sítě nepochopitelné údery, které jindy zabíjí s přehledem. V takovém zápase těsně před cílem ti dojde šťáva Sereno...zklamání. :)
Reagovat
FulnekUltras
Tlak v domácím prostředí byl už příliš velký...a jedno ucho se holt zase utrhlo...
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm, holt i takový parní válec a šampionka je jenom člověk, ale prostě...ne, nejde to pochopit. :D Roberta Vinci, panebože. :))
Reagovat
FulnekUltras
Taky jsem si dnes myslel, že to dokáže až Flavia ve finále... ;)
Reagovat
Jabadu
Prohrála druhý set a myslela si, že je to známka punku.
:-)
Reagovat
Empe
Italské finále US Open. :D :D :D :D A pak že české semi Wimbledonu byl šok...
Reagovat
FulnekUltras
Ve WTA je možné úplně všechno... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Do USO hrály prd, a po USO budou taky hrát prd ... :D

Jak je to s vítězkami GS? Stejné, jako u mužů? Že když vyhrají GS a jsou do 20. místa, tak mají TM jistý?

Ale, Flávia je sympatičtější, tak snad vyhraje ona.

Na druhou stranu hezké finále by bylo i Petra-Lucka ...
Reagovat
FulnekUltras
Talošům to finále moc přeju...dojetí i na jejich tv...
Reagovat
smazaný uživatel
U žen platí, že postupuje prvních osm v Race. Žádné výhody pro vítěze GS nejsou.
Reagovat
VlS
Jsi si tím úplně jistej?
Reagovat
slacker
Je, jako uplne vsim co kvakne. Co na tom byva obvykle pravdy prece sam dobre vis :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Postupuje jich 7 + 1 WC od WTA, kterou uděluje jen vyjímečně, takže pak postupuje i osmá...
Reagovat
smazaný uživatel
To o WC tady tuším šíří Tommr, ale pokud vím, tak v oficiálních pravidlech o WC nic není a přímo postupuje prvních osm.
Reagovat
VlS
A už sis ta pravidla přečetl?
Reagovat
smazaný uživatel
Máš recht, fakt to tam je. Ale pokud vím, WC nikdy udělena nebyla.
Reagovat
smazaný uživatel
Letos ji doufám udělí. Turnaj mistryň by měly hrát hlavně vítězky GS.
Reagovat
smazaný uživatel
Nedostala ji ani Kim v roce 2011 coby úřadující vítězka AO. A Kim je při vší úctě lepší hráčka než Flavia nebo Bobina.
Reagovat
smazaný uživatel
Kim byla tehdy zraněná...
Reagovat
smazaný uživatel
To je jedno, jde o to, že jí WTA tu WC ani nenabídla.
Reagovat
smazaný uživatel
To je jedno, jde o to, že jí WTA tu WC ani nenabídla.
Reagovat
VlS
Přesně tak to je a dlouho nenastala situace, že by vítězka GS nebyla v osmičce, což se letos může klidně stát.
Reagovat
smazaný uživatel
Kim Clijsters naposled? Ale nejsem si jistá.
Reagovat
smazaný uživatel
Kim v roce 2011 tuším.
Reagovat
misa
jo, letos ji udělí vítězce US Open :(
Reagovat
slacker
To udelaji ale hlavne kvuli tomu ze na osmem miste bude ceska Karolina :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to by bylo fajn, ne? To by se totiž Karolína musela proti letním výkonům a výsledkům hodně zvednout :D
Reagovat
slacker
Fajn ze zrovna letos musi doplatit na sichrovaci WC zrovna Ceska?
Reagovat
smazaný uživatel
Fajn by bylo, že by se na tom 8. místě udržela, protože její poslední výkony spíš nasvědčují tomu, že bude mít blíž k 20. než 8. místu.
Reagovat
smazaný uživatel
A oprávněně. Na turnaji mistryň by vítězka GS neměla chybět.
Kdyby v podobné situaci byla Lucka, tak bys jí divokou kartu přál.
Reagovat
smazaný uživatel
V roce 2011 taky chyběla. A to je Kim lepší hráčka než Bobina nebo Flavia. TM by neměl být o jednom výsledku, ale o celoročním úsilí. Jinak se rovnou může zavést pravidlo, že vítězka GS postupuje automaticky.
Reagovat
misa
To je pravda, TM má být za celoroční výkony. Ne, že se někdo zblázní a vyjde mu s nadsázkou jeden turnaj v sezoně. Ta, hráčka, která by kvůli volné karty přišla o TM, by asi byla pořádně naštvaná.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak.
Reagovat
misa
Hlavně jí přeju, ať je zdravá a na TM se dostane díky celoročním výsledkům. Snad nenastane situace, že by Lucka přišla o TM kvůli wc pro nějakou Italku. Tak krutý k ní osud snad nemůže být.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže TA Italka bude vítězkou GS! A zaslouženě.
Reagovat
misa
Některá tenistka by ale nezaslouženě přišla o TM.
Reagovat
smazaný uživatel
A?
Reagovat
pockerface
Serena to prohrála tím, že od stavu 2:1, když nepotvrdila brejk na 3:0 se začala bát o výsledek a začala se bát dát pořádnou ránu a po druhý to bylo za stavu 3:4 a 40:15 při podání Vinci.
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsem níže psal, že bude italské finále, myslel jsem to spíše ironicky. Je to prostě neuvěřitelné, co se v tenise může stát. Stejně jako vloni - mužské finále. Teď ještě aby Čilič dal Djokera!
Reagovat
smazaný uživatel
S tou poslední větou jdi do prdele, vole :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tu nemyslím ironicky,tlamo
Reagovat
smazaný uživatel
No právě. Tady končí sranda :D
Reagovat
Kozoroh
V klidu 4streete, vilda Noldovu prohru zakřikl :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda. Jsem v klidu.... ba ne :D Dneska to bude první zápas, kterej uvidím na USO :D
Reagovat
COMEON
no words.
Reagovat
baggik
Frattelli d'Italia, Italia sedesta!
Reagovat
smazaný uživatel
dell'elmo di Serena
s'? cinta la testa!
Reagovat
baggik
Serena finito, oggi conclusa
Reagovat
kada.tom
Jsem v šoku a asi ještě nějakou chvíli se z něj budu vzpamatovávat ... že zrovna Vinci ... no, sen se rozplynul ...

... Serena si to ale prohrála sama, Vinci hrála dobře, ale Serena si to po*rala sama ...

... finále Pennetta - Vinci je opravdu fail ne roku, ale snad tenisové open éry ... titul budu přát Flavii :-)
Reagovat
milik254
Souhlasím s tebou.
Reagovat
EllNino
to máš za ty předzápasový kecy ...jak si ji tu shazoval ...
Reagovat
COMEON
+1

nechapem.
Reagovat
pockerface
posrala to na začátku 3.setu, kdy měla Vinci rozebranou, stačila jedna maličkost potvrdit brejk na 3:0. Ale, že zrovna letos nevyhraje USO svůj nejoblíbenější turnaj to asi fakt nikdo nečekal.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jestli se mám smát nebo brečet. :D
Reagovat
FulnekUltras
Pusť to ze sebe naplno a pod tlakem... ;)
Reagovat
milik254
Brečet.
A pak smát.
A pak zase brečet.

Aspoň mám zítra volný večer, že
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle jí bude mrzet do konce života. Podle mě už nikdy nebude mít takovou šanci na kalendářní GS... Na jednu stranu jsem rád, že ten kalendářní GS nezískala (taková dominance jedné hráčky je nuda), ale složení toho finále? Nemám slov. Jestli si už teda mám vybrat, tak víc přeju Flavii... Ale začínám uvažovat nad tím, že Vika si ve čtvrtfinále možná prohrála titul. :(

No nic, tak holt přiletí marťani... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, aby se Serena nenaštvala a příští rok taky nikomu nic nenechala. To si to radši měla vyhrát letos a příští rok už nevyhrát ani jeden.
Reagovat
Michaelus
Na kdyby se nehraje... to stejné můžeme říct o hodně hráčkách... Ale souhlasím, Flavii to i přeju.
Reagovat
kada.tom
Naprostý souhlas, určitě jí to bude strašlivě mrzet. A ve finále budu taky fandit Flavii, ta alespoň v New Yorku hraje dobře každým rokem :-)

Jinak teda raději bych jako GS vítězku viděl i Sharapku nebo Ivanovic nebo samozřejmě Viku, ale toto co se před chvílí v New Yorku stalo ...
Reagovat
smazaný uživatel
V první řadě je třeba si uvědomit, že GS není všechno. Jsou hráčky, které ho nikdy nevyhrály a přesto jsou pro mě lepší než ty, co jeden mají...
Reagovat
VlS
Monty, ale to děláš z nouze cnost. GS je GS a v tenisu je GS skoro všechno.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale není. Kvalita hráčky se nejlíp pozná podle jejího žebříčkového maxima. Co z toho, když někdo vyhraje jeden GS, když byl nejlíp jedenáctý na světě? Já si teda budu daleko líp pamatovat toho, kdo nevyhrál GS, ale byl první na světě... Ale nepopírám, že to někdo může vidět jinak.
Reagovat
VlS
No, to jsi výjimka, většina lidí si pamatuje ty vítěze GS.
Reagovat
Cico93
+1
podobný názor mám aj ja.
Reagovat
smazaný uživatel
-1
Reagovat
Cico93
:-(
Reagovat
smazaný uživatel
:*
Reagovat
spaniel
Nadalovci vzdycky tvrdili že tydny na v. 1 jsou precenovane...
Reagovat
smazaný uživatel
:) Hele, jsou tak přeceňované, že já ani netuším, kolik jich Rafa má, jen to, že ho nedávno předběhl Novak a Roger má asi 5 let náskok :) GS je GS. Monty fandí Caro, mě by zajímalo, jestli ona někde řekla, že je pro ní No. 1 víc než GS. Je hodně prestižní se na tu pozici dostat, ale GS je ta třešinka na dortu, která chybí. Třeba Petra by určitě 1 ze svých Wimbledonů nevyměnila ani za 100 týdnů No. 1.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, řekla to někdy ke konci roku 2011, když už všichni viděli Petru před ní... Ale nevím, proč bych si to měl myslet jenom kvůli Caro. Nefandím přece jenom jí a zrovna v tomhle názoru jsem už hodně dlouho konzistentní.
Reagovat
smazaný uživatel
Já to vidím nějak takhle - když to přirovnám třeba k atletice, tak být No. 1 v tenise je to samé jako vyhrát Diamond League, zatímco vyhrát GS je jako zlato z MS, nejdůležitější akce. Ale názor ti neberu :)
Reagovat
spaniel
Ja si cením obojiho. Na GS stačí vyhrát 7 zápasu, ale z toho 2-3 proti absolutní špičce. Musíš mít hru, která na ne platí a chytit životní formu (Cilic). Na c.1 musíš vyhrát přes 60 zápasu, několik titulu, obvykle i GS (aspoň mezi chlapama) a hlavně je obhajovat.

Mne šlo o to, ze fandové Nadala dělají z žebříčku nic. Ale Cicko je vpoho.
Reagovat
smazaný uživatel
To je blbost. Není většího úspěchu pro tenistu než vyhrát GS. Ale ty si tu Caro nějak obhájit musíš, viď? ;-)
Reagovat
Cico93
Aj mňa napadla Caro, ale napr. Ferrer, Berdych Tsonga tí budú u mňa vždy lepšími tenistami ako napr Cillic.
Reagovat
smazaný uživatel
Caro už ukončila kariéru? Když tady chceš dávat příklady, tak spíš Dinaru Safinu...
Reagovat
smazaný uživatel
Neukončila, ale GS zatím nemá, byla to světová jednička a je to jedna ze tvých top 4 hráček. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně tak můžu argumentovat já, že Petra je tvoje top hráčka, GS už má a ještě nebyla jedničkou... :D
Reagovat
smazaný uživatel
To klidně můžeš a já nemám nejmenší problém ti to bez výhrad odsouhlasit. ;-)
Reagovat
Michaelus
Tady nebu souhlasit. Třeba taková Jankovič se mi dozajista za chvíli vypaří z mysli...A že by si to třeba zasloužila více, než taková Světlana, Petra, to teda ne.
Reagovat
Cico93
Jo teraz ma ta Vickina sere ešte viac.
Reagovat
smazaný uživatel
Jdem se opít.
Reagovat
Cico93
to si píš:-))*
Reagovat
smazaný uživatel
pozor!
Keď piješ, musíš poznať mieru. Inak by si mohol vypiť málo.
Reagovat
Cico93
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
My se ohlídáme navzájem, vo to srah nemam. ;)
Reagovat
Cico93
tak a hotovo.
Reagovat
slacker
Ne Vika ale Petra si peohrala titul. respektive ji ho vyrvali neohleduplni organizatori
Reagovat
Michaelus
To ale není pravda. Petra byla fyzicky už v p*deli, těžko by uhrála další 2 zápasy proti běhavým hráčkám...
Reagovat
FulnekUltras
Po dni volna a v mnohem příznivějších podmínkách se mohlo stát cokoliv...nakonec jak se dnes taky stalo... ;)
Reagovat
Michaelus
Mě se nelíbí, jak někdo říká, že prostě by ten titul na 100% pak měla.
Reagovat
slacker
To nerika nikdo, jen jako lehkym tonem. To ctvrtfinale s nucene zatazenou brzdou mrzi vic a vic, stejne jako mrzi priznivce sereny ze se kalendarni Grand Slam nakonec nekona
Reagovat
smazaný uživatel
Žádní marťani nebudou, bude zombie apokalypsa.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena se změní v zombie? No, podle jednoho dnešního ksichtu na to už vypadala... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš, to ne. :DD
Reagovat
pockerface
To samé můžeme říct o Petře. Petra si prohrála finále a asi titul s Flavii, kdy od stavu 3:1 ve 2.setu odešla fyzicky. Dneska by Simonu možná dala a finále Petře vždycky šly.
Reagovat
smazaný uživatel
Na kdyby se nehraje..
Reagovat
Neor
Parádní výkon od Vinci, nicméně tím celým přibude další hráčka, a nutno dodat že bodově dost výrazně do boje o Singapur a vyšvihne se na úroveň 3000 bodů.
Reagovat
smazaný uživatel
To si bol ty, čo tipoval talianske finále? ak áno, gratulujem
Reagovat
smazaný uživatel
Nic není nemožné! Já letííííííííííííííííííííím.
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem jen 3. set, ale moc jsem si ho užil. Za to, jak Roberta zvládla 3. set, si finále zaslouží.
Reagovat
FulnekUltras
zvláště pak halfvolej-kraťas na 30:0 v posledním gemu - tam jakoby se sečetla všechna ta léta zkušeností a zároveň v podstatě jen výsledkového paběrkování italských třicátnic na okruhu... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Z článku: "Větší překvapení letošní US Open snad ani sledovat nemohlo."

Teoreticky ještě mohli na kurtu přistát marťani, ale jinak souhlas.
Reagovat
freeteepek
Větší překvapení bude ve finále - 2 italské veteránky. Jedna z nich to urve!
Reagovat
Frick
:-D
Reagovat
FulnekUltras
To je člověk až překvapený...že ta spravedlnost tak nějak pořád ještě existuje...to je člověk až překvapený... ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Forehand by měl držet pusu a krok. Protože tohle je hrůza.
Reagovat
Kozoroh
Nevím, jak to děláš, ale už podruhé v letošním roce jsi zakřikl velké vítězství, nejprve si prohlásil, že Wawrinka má finále RG 1% šanci a o Sereně si dnes napsal, že dosáhla na kalendářní GS.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už je to realné, italské finále na US open :)
Nevadí Sereno, ty už máš těch newyorských poutáků doma dost :)
Reagovat
vendulkabendulka
wow
Reagovat
Lunej..
zírám, zírám, zírám, nečekala jsem to. Ovšem Bobina hrála skvěle, ty kraťásci, slice, prostě krásná hra. Tak ti přeju, holka jedna, titul. :)
Reagovat
bIbec
BOMBA. NAPROSTÁ BOMBA. JUCHŮŮŮ. Nakonec super turnaj :-)))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist