Serena deklasovala Šarapovovou, má olympijské zlato

4. 8. 2012, 16:23
Aktuality 241
Ve světovém žebříčku jí patří čtvrtá příčka, v Londýně ale Serena Williamsová znovu ukázala, která tenistka je momentálně nejlepší. Wimbledonská vítězka v nejjednoznačnějším finále olympijské historie smetla Marii Šarapovovou 6-0 6-1 a vybojovala zlatou medaili, díky níž zkompletovala tzv. Golden Slam.
Serena Williamsová

Jelena Jankovičová proti ní v prvním kole uhrála čtyři gamy, Urszula Radwaňská pět. Žádná další soupeřka už Serenu Williamsovou na olympijských hrách tolik "nepotrápila": Věru Zvonarevovou vyprovodila Američanka výsledkem 6-1 6-0, Caroline Wozniackou ve čtvrtfinále 6-0 6-3 a světovou jedničku Viktorii Azarenkovou včera Serena Williamsová porazila 6-1 6-2.

Aktuální světová čtyřka, která od nepovedeného French Open vyhrála šestnáct utkání v řadě, si ale to nejlepší představení nechala na finále, v němž dnes s Marií Šarapovovou bojovala o svou první zlatou olympijskou medaili.

Ruská tenistka prohrála s Williamsovou od roku 2005 sedm zápasů v řadě, takže dobře znala sílu své soupeřky, ale od prvních minut bylo zřejmé, že jí to není příliš platné. Agresivně a přesně hrající Američanka si nejen bez problémů držela svůj servis, ale zároveň se jí dařilo i na příjmu. V prvním gamu ji zasypala třemi esy, v následující hře zahrála tři nechytatelné vítězné údery a první dva gamy tak získala čistou hrou. Když pak v šesté hře promrhala Šarapovová vedení 40:0, stala se v Londýně už třetí tenistkou, která v souboji s Williamsovou dostala 'kanára'.

Američanka, která si v úvodním setu připsala sedm es a 12 vítězných úderů - oproti čtyřem Šarapovové -, nezpomalila ani v následující sadě. Znovu rychle sebrala Rusce servis a dostala se do vedení 3-0. Až v desáté hře se Maria Šarapovová po 47 minutách dočkala: při svém podání uhrála game, za což ji centrální kurt ve Wimbledonu odměnil potleskem.

To už dnes ale bylo od světové trojky vše. V následující hře neproměnila Šarapovová dva brejkboly a po jejím dalším ztraceném podání byla Serena Williamsová za stavu 6-0 5-1 blízko zisku své první zlaté olympijské medaile ze dvouhry. Americká reprezentantka nezaváhala: po 63 minutách se dostala ke dvěma mečbolům a svým desátým esem hned ten první proměnila.

Rozradostněná Williamsová svůj triumf na dvorci oslavila vítězným tanečkem, a měla k tomu dobrý důvod: dočkala se totiž posledního velkého individuálního titulu, který jí v bohaté sbírce chyběl. Jako teprve druhá hráčka v historii opanovala všechny čtyři grandslamy, Turnaj mistryň i olympijské hry. Dosud se to povedlo jen německé legendě Steffi Grafové v roce 1988.

Williamsová přidala zlato z dvouhry ke dvěma nejcennějším kovům ze čtyřhry, které vybojovala v letech 2000 a 2008 po boku sestry Venus. "Vyhrála jsem vše. Byla jsem šťastná už za ty dvě zlata ze čtyřhry, nikdy bych nevěřila, že můžu vyhrát i singl. A teď mám vše. Můj bože, nikdy jsem nebyla tak šťastná. Jsem v extázi," zářila Williamsová. "Když jsem vyhrála Wimbledon, myslela jsem si, že nemůžu zažít krásnější pocity. A podívejte, jak jsem teď šťastná. Odehrála jsem skvělý zápas a skvělý turnaj. Nikdy jsme s Marií nehráli takhle krátký zápas," poznamenala.

Jak Šarapovová připustila, na soupeřku dnes neměla. "Byla na mě jednoduše příliš dobrá. Vezla se na vítězné vlně z Wimbledonu, je v neuvěřitelné formě. Ale odjíždět domů s medailí je docela skvělé," uvedla Ruska.

Azarenková vybojovala bronz
Třetí olympijský kov si z Londýna odveze aktuální světová jednička Viktoria Azarenková. Běloruska dnes v duelu poražených semifinalistek porazila Marii Kirilenkovou 6-3 6-4 a získala svůj první cenný kov z her.

Třiadvacetiletá Azarenková vyhrála první set 6-3 a v druhém rychle vedla 3-0. Ruska ještě dokázala vyrovnat, ale pak si znovu prohrála podání a nasazená jednička už svou premiérovou medaili na druhé olympiádě v kariéře nepustila.

Na další medaili může Azarenková ještě dosáhnout po boku Maxe Mirného v mixu, kde jsou Bělorusové zatím ve čtvrtfinále.

Výsledky - XXX. letní olympijské hry - ženy:
Dvouhra - finále:
Williamsová (4-USA) - Šarapovová (3-Rus.) 6:0, 6:1.

Dvouhra - o 3. místo:
Azarenková (1-Běl.) - Kirilenková (14-Rus.) 6:3, 6:4.

Komentáře

241
Přidat komentář
Jan
Tak jsem si říkal, že by Serena asi s takovou hrou asi porazila i našeho Radka Štěpánka.
Reagovat
dadaft
jinak dnes je finále fleretu mužů družstev. vyvrcholení šermířského turnaje. přál bych si souboj Itálie - Korea.
vřele doporučuji.
bude to efektní. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem ti zrovna o šermu psal, pokusím se dívat.:)
Reagovat
dadaft
pokusím se odpovědět.
je jasné, že mě průběh ženského olympijského turnaje zklamal.
že holky trénují hlavně servis a return samozřejmě nemám z první ruky, ale nedávno se vyjadřovala Dominika, že se v tréninku momentálně zaměřuje hlavně na return, Petra nedávno zkoušela jakýsi "mužský" return a že hodně trénuje servis, to je známá věc. O Marii darmo mluvit, bez servisu a returnu by byla poloviční...

to, že žádná z hráček nedosahuje Sereniny silové úrovně je dáno tím, že zkrátka nemůže. i ta Sam, která dře s prominutím jako hovado, má možná stejně silné ruce jako Serena, ale stehna, hýždě, břicho ani náhodou.

ale už se v tom nechci babrat. já většinou fandím slabším.

a máš pravdu, jen ať Serena hraje, spousta lidí ji má rádo.
Reagovat
smazaný uživatel
Co s tím mají společného hýždě Sereny?:-))
Já se v tom také nechci babrat, jen mě přišlo, že psát o Marion, že je karikatura apod., je k ní kapku kruté a že jsi v některých příspěvcích střílel dost od boku a zevšeobecňoval věci, které zevšeobecňovat nejdou.....
Ještě k té Sereně a jejím dispozicím - zase myslím, že to vidíš jednostranně. Ona využila své predispozice k tomu, aby zužitkovla na dvorci svou sílu. Ale proto, že má takovou postavu, jakou má, nikdy by nedosáhla pohybu jako třeba Vika. Proto se musela naučit jiný styl pohybu po dvorci, který není tak atletický. Musela to pilovat, nepřišlo to samo. Musela maximálně využít svých předností, ale i co nejvíce minimalizovat své nedostatky pramenící z její postavy, aby dostala svůj tenis na takovou úroveň, na které je.
A k tomu podání - Když si všimneš, ona má prakticky úplně stejný, strojový nadhoz, kdy soupeřka do poslední chvíle neví, kam to umístí. Podání není jen o hrubé síle. Je to o švihu, práci zápěstí. Ona má skvělý i druhý servis, umí podávat technicky, variovat, dát tomu rotaci, vysoký odskok. Její podání je dotaženo téměř k dokonalosti. Na to musí být talent, trénink a silné nervy, aby to prodala na kurtu.
Ale zase nikdy nebude mít tak dobré některé údery jako třeba Aga nebo čopy jako Fran. To bylo jen pro příklad. Každá hráčka má něco super a něco méně.
Chápu ale, že pro tebe nebyl ten turnaj to pravé ořechové, tak jsi se vyjádřil a já na to zareagoval.
U šermu se asi shodneme více.;)
Tuhle jsem viděl nějaká utkání a v tom jednom nějaký, tuším, Rumun, byl hrozně ofenzivní. Stále couval a couval dozadu nebo si úplně dřepl. No, vůbec se mi ten jeho styl nelíbil, nakonec prohrál a myslím, že po zásluze.:-)
Reagovat
dadaft
jo, s Marion jsem to přehnal. omlouvám se.
Reagovat
smazaný uživatel
V poho, já jsem někdy také horká hlava.:)
Reagovat
dadaft
už jsem se letos trochu rozkoukal, v šavli se mi nejvíc líbili Italové a Korejci, pak Rusové, jednotlivý šermíř rozhodně Occhiuzzi - to je mistr.
ale fleret, to je srdcovka, jusem zvědav...
Reagovat
smazaný uživatel
Teď se zrovna dívám, je škoda, že takovéto "okrajové" sporty je možno sledovat jen na OH. Ale je to zajímavé a napínavé. A pro mě i oddechové po těch tenisových nervech.:)
Reagovat
Sonja
Andy, děkuju...
Reagovat
anajka
Neviete prečo je namiesto Rogera na kurte jeho dvojník?
Reagovat
smazaný uživatel
To jako Roger zapomel hrat tenis? Nevim, koukam na to a jen nevericne kroutim hlavou...
Reagovat
smazaný uživatel
Come On! Andy naposled prohrál, když vedl 2:0 na sety v roce 2005 ve Wimbledonu s Nalbandianem. Teda jestli sem něco nepřehlíd.
Reagovat
smazaný uživatel
Věřím, že pro JMDP je dnešek velkým zadostiučiněním. Od operace zápěstí ušel dlouhou cestu a teď sklízí první ovoce své dvouleté snahy vrátit se. Na trávě se hodně zlepšil, letos we Wimbledonu vyrovnal své maximum, teď to zlepšení potvrdil. Výrazně zlepšil v posledních týdnech také bekhend, dokázal z něho zatlačit a taky pohyb byl lepší než v posledních měsících. Zatím na vítězství např. na Masters vzhledem k dominanci velké čtyřky neměl, ale v posledních dvou utkáních ukázal, že s nimi dokáže hrát dobré zápasy, když je ve formě. Mám z něho radost a hlavně ať mu drží zdraví! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Delpooo :))))) Aspoň něco, Nole už bronz má.
Reagovat
Sonja
Novak ztratil 1. set. Je na něm očividná frustrace, špatně se soustředí...fakt se musím hodně překonávat, abych to nevypla:-(((
Reagovat
smazaný uživatel
Je vidět, že není v pohodě a že je možná i trochu podrážděný, ale Delpo hraje skvěle! Už druhý zápas po sobě, takže doufám, že teď už to vyjde :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Juan hraje úžasně, moc mu přeju bronz.
Reagovat
Sonja
Tak a je to tu. DelPo vyhrál...Moc mu tu bronzovou medaili přeji, není pochyb o tom, že si ji zasloužil.
K Nolemu jen tolik: :'-(
Reagovat
smazaný uživatel
škoda, ale holky bojovaly statečně. Hlavně ten začátek je asi bude mrzet, přeci jenom v prvním setu toho Williamsky kromě podání moc nepředvedly a byly hratelné. V druhém už byly víc v klidu, rozehřály se a bylo to znát.
Reagovat
Denis92
tak otvara sa strecha..skoda
Reagovat
smazaný uživatel
Jupííí :-)
Reagovat
Denis92
:) len dufam ze nezacne prsat to by finale neprospelo aby sa prerusovalo
Reagovat
smazaný uživatel
Každý set odehraný bez střechy je výhra.
Reagovat
Denis92
pre Murrayho urcite..ale ta pauza mu potom moze ublizit ako vo Wimbledone
Reagovat
smazaný uživatel
Tam mu neuškodila pauza, ale hlavně smolně prohraný 2. set + pak ta střecha. Ale je to výhra i pro tenis, k Wimbledonu prostě střecha nepatří, já jsem konervativec v tomhletom, během turnaje ok, ale finále musí být podle zvyklostí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, hraní pod střechou na Wimbledonu je prostě zlo, i když dneksa by posloužilo dobru a fakt bych ju ocenil :)))
Reagovat
Denis92
tak nech teda vyhra..Roger :D COME ON ROGER!!
Reagovat
Denis92
Centre Court-Competition Delayed
Reagovat
smazaný uživatel
Holky bojovaly. Williamsky byly na servisu dost dobry, tezko se brejkovalo.
Jinak si myslim, ze H+H zahraly hezky finale:) opravdu se mi libilo, nebylo to az tak jednoznacne:) Konec zapasu byl pekny, H+H jeste paradne odvratily 2 matchbally:)
Reagovat
tommr
hlavně že to nebyl takovej debakl jakej včera utrpěla Sharapovová. H+H se ukázaly jako konkurenceschopný ... :)
Reagovat
tommr
proti Sereně v její současný formě to byl bohužel předem ztracenej boj. A Venus byla dneska občas dokonce ještě lepší než její mladší sestra - jak na podání tak na síti, kde je jí téměř nemožný prohodit. H+H ale nezklamaly a podaly solidní výkon. Troufám si říct, že s touhle hrou by uspěly proti skoro všem ostatním párům. Rozhodně se nemají za co stydět ... :)
Reagovat
steve79
Prý budou hrát až se dohraje zápas Djokovič-Del Potro
Reagovat
smazaný uživatel
Cože? :O
Reagovat
steve79
Svačina ted něco říkal.Tak nevím. Příjde mi to jako blbost
Reagovat
smazaný uživatel
říkal, že se bude hrát rovnou, že se nebude čekat na Djokovice s Del Potrem
Reagovat
smazaný uživatel
přesně,bude se hrát hned na centru.
Reagovat
Jabadu
Nemohli jim tu zlatou medaili dát na krk ještě před olympiádou? Vždyť je to hloupé - sice už nemusí "sypat", pouze svou svalovou hmotu udržují. Venus dlouho nevydrží, je vidět, že všechna zranění a virózy ukazují jasným směrem (ale nepřeji ji to). A genetická úprava svalstva u Číňanů mě rozsekala. Sport už nikdy nebude, to co býval!
Reagovat
Denis92
dufam ze neprestane prsat :)
Reagovat
Sonja
Proč proboha??:-O
Reagovat
Denis92
Roger by mal pod zatiahnutou strechou vacsie sance na vyhru..ale uz prestalo
Reagovat
Sonja
Tomuhle důvodu se mi právě nechce věřit...
Reagovat
smazaný uživatel
Proč, já bych to taky ocenil :) Nepřijde mi na tom nic hroznýho, pořád je to regulérní zápas s podmínkama stejnýma pro oba hráče.
Reagovat
smazaný uživatel
+ lepší atmosféra a nehrozí přerušení zápasu.
Reagovat
Denis92
zase zacalo..takze to vyzera nadejne
Reagovat
Sonja
"Roger by mal pod zatiahnutou strechou vacsie sance na vyhru" :-D

A navíc jsi pokrytec:-)
Reagovat
Denis92
ale to nic nemeni na tom ze podmienky su pre oboch rovnake..len proste Roger je lepsi v "hale"
Reagovat
smazaný uživatel
Však by měl, tak proč o to nestát :) Ale to "se mi nechce věřit" zní dramaticky, jako kdyby si přál něco hrůznýho.
Reagovat
Sonja
A kde jsem napsala, že by podle mě podmínky nebyly stejné pro oba?
Mi prostě jen přijde hloupý, když to takhle napíšeš "ať prší, ať má Roger větší šanci", to je všechno.
Reagovat
smazaný uživatel
Každopádně jako nepodstatnej detail mě napadá, že Murray je taky vynikající v hale.
Reagovat
smazaný uživatel
Je taky vynikající v hale, ale v hale stoupá kvaltia Federerova bekhendu, která může být klíčová.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, je dobře, že na tomhle turnaji Rogera trápí jen kvalita bekhendu :-D

Chtělo by to ještě posypat modrou antukou.
Reagovat
smazaný uživatel
Každopádně bysme měli aspoň večer sladit, komu budem fandit, už máme těch znepřátelenejch finále fakt až moc. Dopředu říkám Tommy, ale možná mi to nevydrží.
Reagovat
smazaný uživatel
Však mrkni na můj komentář k vedlejšímu článku, tam píšu, komu budu fandit asi.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, mrknu. Jsem zapomněl, že jsem tam psal.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak holky vypadaji celkem uvolnene. To je dobre:) Doufam, ze si to uzijou, a treba prekvapi...:)
Reagovat
smazaný uživatel
No hned brejk:D Lucce trochu servis nevysel, skoda...rebrejkovat Wiliamsky bude asi celkem tezke...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak super, dost dulezity gem, holky to nakonec zvladly. Ted pujde podavat Serena...jsem zvedavej:)
Reagovat
smazaný uživatel
zatim hraje skvele:) Lucka se konecne chyta na podani, ale jeste obcas ji to hapruje:) zatim Wiliamsky maji stale jeden brejk naskok. Podavat jde Venus...tak drzim holakm palce.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak opet holky zvladly tezkou situaci na svem podani:) jinak si uz vypracovaly brejk, lepe receno peknym momentem Andrea. Lucka hezky momenty na siti. Hezky debl:) opet jde na podani Serena...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka zacina na servu radit. Dobry:) jinak celkem hraji na Venus...:) nedivim se...
Holky hraji super, skoda toho brejku na zacatku zapasu...Venus jde podavat...treba to vyjde:)
Reagovat
smazaný uživatel
Opet brejkova prilezitost...Venus trochu znervoznela. Nakonec se hecla. Skoda, ale holky hraly vyrovnany 1.set.
Rozhodl proste horsi vstup do zapasu.

Tak jde se do druheho setu:)
Reagovat
tommr
spíš škoda těch promarněnejch brejkbolů. Snad to ve druhým setu bude lepší ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No nevim, americanky tech brejku mely vice...:(
Podle mne fakt rozhodl ten vstup do zapasu.

Ale ted holky vyhraly ve druhem sete svuj servis, takze dobry.
Brejkovat Serenu, dost tezka prace. Muze to snad vyjit pres Venus...uvidime:)
Reagovat
tommr
právě proto, že proti Williamskám se ty brejkboly získávají extrémně těžce, by je měly holky proměnovat. Ale ono je to těžký když Serena je schopná dát eso kdykoli to potřebuje ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nejak, co vic Venus ukazala cistou hrou, ze je taky dobra...celkem to Wiliamsky nastartovalo. Pri podani Andrey holkam nedaly sanci. Obavam se, ze je pomalu konec:) Wiliamsky uz jsou v laufu!!!

Proto rikam, skoda toho vstupu do zapasu. Ty brejove situace byly dost tezky:( Hlavne pri podani Sereny:(
Reagovat
tommr
no prohrát hned první podání je vždycky blbý - zvlášt proti takovejm servismankám jako jsou Williamsky ...
Jinak ted už je asi opravdu konec nadějím - ty tři čistý hry naše trochu zlomily ...
Reagovat
tommr
žebříček WTA k dnešnímu dni tj. po finále OH vypadá následovně(čísla v závorce znamenají náskok nebo ztrátu na Petru):

1. Azarenka 8820 bodů (+3545 bodů)
2. Sharapova 8720 bodů (+3445 bodů)
3. Radwanska 8260 bodů (+2985 bodů)
4. Serena Williams 8045 bodů (+2770 bodů)
5. Stosur 6195 bodů (+920 bodů)
6. Kvitová 5275 bodů
7. Kerber 5225 bodů (-50 bodů)
8. Wozniacki 4206 bodů (-1069 bodů)
9. Errani 3620 bodů (-1655 bodů)
10. Bartoli 3400 bodů (-1875 bodů)

je zajímavý, že Serena sice na trávě jasně dominovala, ale v žebříčku zůstává i nadále až čtvrtá a její postavení se v dohledný době určitě nezlepší. Příští týden totiž nebude obhajovat lonský vítězství v Kanadě a tak na americkejch betonech nejspíš příjde o spoustu bodů ...
Vynahradit by si to ale mohla později v Asii a hlavně na TM kde loni vůbec nestartovala ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ona přišla o svou velkou příležitost v Paříži a tady ty počty jsou i vzhledem k výkonům soupeřek.
Máša zase obhajuje Cincinatti, a kdyby tam Serena došla daleko, může se to vyrovnat. Na ty tři před ní ale stáhla. Taky ale počítám s tím, že něco v USA ztratí.
Bude záležet jak píšeš na turnajích v Asii a na TM, ale i na Vice s Mášou. Hlavně ta toho také moc na podzim neobhajuje...
Reagovat
smazaný uživatel
No, koukam ze Kerberka a Petra jsou na tom zhruba stejne. Nicmene Samantha obhajuje US, jestli se nemylim, a dle meho nazoru neobhaji a pujde dolu, takze odhaduju Petrin posun nahoru, pokud ovsem bude koncne stabilne hrat, to co umi. Petra vlastne nema moc co ztratit a to, ze bude ted nepretrzite hrat a hrat, je jedine dobre, protoze tyhle desive nevyrovnane vykony jsou jen a jen o hlave. Pokud nekdo behem 24 hodin predvede tak absolutne rozdilnou hru, jako Petra s Pennettaovou a pak ta bida s Kirilenkovou (ta se vyznacuje maximalne tim, ze soulozi s Oveckinem), tak s nim neni po mentalni strance neco v poradku. No, a o Petrine hre na siti a returnu toho bylo nakecano uz vic nez dost. Jinak, fascinuje me, kolik se po kazde Petrine prohre vyroji v siti nenavistnych Cechacku a dalsich pseudofandu, to je jeden z ubohych ceskych fenomenu.
Reagovat
tommr
pokud se Masha a Serena nezraní a odehrajou všechny velký turnaje zbývající do konce roku tak se o postu světový jedničky nejspíš bude rozhodovat jen mezi nima dvěma. Aga asi na asijskejch turnajích trochu odpadne ... :)
Reagovat
tommr
jj Petra má ted jedinečnou šanci nahrát si nějaký body do zásoby dřív než příjde konec sezony a odečet bodů za lonskej TM. Na následujících 4 turnajích kam je přihlášená obhajuje z lonska pouze 5 bodů!
Pravdu máš i s tou Stosurovou - ta s největší pravděpodobností lonskej titul z USO neobhájí a propadne se až za Petru. Petra by si tudíž měla svojí pozici udržet nebo možná i mírně vylepšit i když na ní zejména Kerberová zle dotírá ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj, neví někdo kolikátého začíná hrát Petra? A nějaký odkaz, kde najdu kam se Petra přihlašuje. Děkuju.
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj, turnaj v Montrealu začíná 7. srpna, který den bude přesně hrát, není ještě naplánováno.
Dále hraje v Cincinatti, to je hned o týden později.
A pak se přihlásila do New Havenu, který začíná 19.8. Pak bude hrát na USO.

Já se vždy podívám na stránky WTA, kde je soupis turnajů a podívám se, kdo je kam přihlášn.
Stránky WTA: http://www.wtatennis.com/page/Home
Reagovat
tommr
je téměř jistý, že Petra v Montrealu zasáhne do bojů ve středu 8.srpna. V prvním kole bude mít totiž jako nasazená volno ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Druhé kolo je ale plánováno i na čtvrtek, tak jsem nechtěl předjímat. Ale ta středa je pravděpodobnější, protože ostatní tam dorazí déle a budou jim chtít dát asi delší volno.:)
Reagovat
tommr
pokud se oproti lonsku nějak zásadně nezměnil formát turnaje (a o tom zatím nic nevím) tak se celý druhý kolo odehraje ve středu. Ve čtvrtek následuje osmifinále, v pátek čtvrtfinále, v sobotu semifinále a v neděli finále ...
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že je to tento rok posunuté, protože se začíná až v úterý.:) Finále je naplánováno na podnělí, alespoň podle tohoto:
http://www.rogerscup.com/women/english/tournamentSchedule.php
Reagovat
tommr
díky za odkaz. Pokud je to všechno kvůli OH o den posunutý tak pak je samozřejmě možný, že Petra do bojů zasáhne až ve čtvrtek ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, máš pravdu, ono jak je to teď vše kvůli OH posunuté, tak jsem se na dotaz Barda raději podíval ještě na oficky.
Ale budeš mít asi pravdu, že Petru nasadí ve středu, přeci jen tam jela dříve než ty, co hrály poslední kola na OH.
Jsem tam zvědavý na pavouka a jestli se někdo ještě na posl. chvíli neodhlásí.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky všem za odpověď.
Reagovat
smazaný uživatel
Marusky je mi lito, tohle je kruta prohra.... Ale tak co na Serenu proste nebylo a stribro je krasnej vysledek:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale na stupních mi přišlo, že je za stříbro ráda. A hned psala zprávy s vyhlídkami na Rio. Je ještě mladá, když vydrží zdraví, bude se tam určitě pokoušet bojovat.
Navíc ona sama po zápase řekla, že na ní byla prostě Serena včera moc dobrá, že se veze na vlně z Wimbledonu, takže si myslím, že není ani tak smutná, protože věděla, že s tím nemohla asi prakticky nic dělat.
I když by mohla třeba něco zkusit hrát jinak, ale v takovém zápase je to těžké...
Reagovat
smazaný uživatel
Včera jsem úplně náhodou viděl rozhovor s Mashou v ruštině. Bylo to pořízené na kurtu hned po skončení finále a Masha mi vůbec nepřipadala smutná. Byla prostě vyrovnaná s tím, že tam ta šance bohužel nebyla a že Serena byla lepší. Navíc to stříbro je vážně super a nikdo nemůže říct, že by Masha nebyla ve finále právem. Jakým způsobem Serena vyhrávala nad všemi svými soupeřkami, to už je jiná věc... Myslím si, že Masha včera během zápasu zkoušela něco změnit, ale na Serenu prostě nic neplatilo.
Reagovat
smazaný uživatel
No, použít u Marie spojení, snažila se něco změnit, zní poněkud úsměvně, jelikož má jeden plán a to je prostě bušit bez jakéhkolv rozmyslu. A buď to jde nebo ne.
Reagovat
smazaný uživatel
nemela duvod byt smutna, kyby prohrala 67 67 tak jo, ale po tom co (ne)predvedla.. musi to stribrnou libat vsema 10ti.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nejdříve jsem myslel, že k tvým příspěvkům nebudu nic psát, ale když to stále pitváš, také něco napíši.

Vážně mi přijde úsměvné, co tady za poslední dva dny o ženském tenise píšeš.;)
"Serenu na antuce porazí kde kdo" - no to opravdu, kdo jen si zamane. Nevadí ti k tvému tvrzení fakt, že vyhrála na antuce dva turnaje a 17 zápasů v řadě s tím, že porazila z top 10 tyto hráčky: Stosur, Wozniacki, Azarenka, Sharapova? Ani ti tvůj fakt nekazí skutečnost, že hrála vítězně jak na rychlé antuce, tak i na té značně pomalé v Římě, kde musela pak předčasně odstoupit kvůli zranění?

Další výroky:
O Marion - můžeš mi vysvětlit, proč je její tenis karikaturou a co s tím má společného Serena?

Mladé hráčky kvůli Sereně už neumí volej, halfvolej, smeč, čop, kraťas, NIC - to jako proč? Ona totiž tyto údery ovládá...

Kdyby odešla, hrál by se jiný tenis - a jaký? Není to kapku naivní? VŠE se mění, vyvíjí a jde kupředu, tenis, materiály, povrchy atd....
Současný ženský tenis nabízí dvě varianty pojetí hry, útočný a obranný. A je to dobře, každý si v něm může najít to své. Ale vydávat výše zmíněné úvahy za fakta? Z čeho vycházíš?
No a včera jsi v jednom příspěvku zmínil, že S. Lisicki hraje celodvorcový tenis - Sabine? S jejím dělovým servisem a pálením to hlava nehlava s tím, že to buď padne nebo ne? To nemyslíš vážně?
Mně nevadí, že se ti líbí celodvorcový, obranný tenis s dlouhými výměnami, ale nechápu, na jakém základě vytváříš své domněnky?

Samozřejmě, že se příchodem sester ženský tenis změnil, přinesly do něho něco nového, jiné pojetí....
Ale značně přeceňuješ vliv Sereny na kvalitu současného ženského tenisu. V dobách sester, Henin, Clijsters, můžeme ze starších započítat ještě Hingis, Davenport, byl ženský tenis daleko vyrovnanější a atraktivnější. To, že současné mladé hráčky na špici nejsou konzistentí, ze dokáží vyhrát GS a pak vyletět v prvním kole není chyba Sereny....:)
Reagovat
smazaný uživatel
Pánové, jestli jste si nevšimli, tak Serena Williams je legenda bíleho sportu. Já osobně se na její tenis nemohu vynadívat. Její absolutně útočné pojetí hry v kombinaci s ničivým servisem (a returnem) je přesně to, co ostatním tenistkám na okruhu chybí. Třeba Petra Kvitová se k němu snaží přiblížit, ale chybí jí Serenina úderová jistota a také ten servis.

Když srovnám hru Sereny Williams s "pinkalistkama" typu Radwanské či nedej bože Wozniacki, jejichž nekonečné pinkání je tak dobré na uspávaní hadů, rozhodně dám přednost silovému pojetí hry americké hráčky. Kdyby takovýhle tenis předvadělo na okruhu WTA více tenistek, byl by ženský tenis daleko zábavnější.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale já si myslím, že je dobře, že ženský tenis nabízí různé varianty pojetí hry. A je na každém osobně, co se mu líbí a co upřednostní.
Radwu nepovažuji za typickou "pinkálistku", je to opravdu jedna z nejkomplexnějších tenistek na okruhu a hraje velmi chytře.
Já za sebe takový tenis neupřednosňuji, ale na některé její zápasy se rád podívám. Protože další styl tenisu "bum bum", kde to líta všude jen ne do kurtu, také není někdy moc pohledný.
Ale když Serena hraje útočný, nátlakový tenis, při kterém si dokáže vytvářet pozice k vítězným úderům, které skončí v kurtu, považuji to za pěkný tenis. Ale nikomu nevnucuji, aby se mu toto pojetí líbilo. Proto nechápu, proč dadaft neustále prosazuje, že jím upřednostňovaný styl tenisu, je ten jediný správný....
A proto píši, že je dobře, že nabízí dámský tenis více variant, ale nechápu, proč dadaft hází stav současného ženského tenisu na Serenu...
Reagovat
dadaft
s tou antukou a Serenou to byla samozřejmě nadsázka, sám jsem Serenu zahrnul spolu s Mášou a Sárou k letošním nejlepším hráčkám na antuce - nicméně pořád zůstává faktem, že Serena, která na trávě vypadá o tři levely výš než všechny ostatní hráčky, na antuce tak nepřekonatelná není. pokud chceš pochopit, jak je to možné, není třeba hledat důvody v tom, že ostatní hráčky jsou neschopné labilky (to třeba Šarapova nebo Azarenka nebo Radwanská rozhodně není), ale v jejím servisu, který se zkrátka vymyká ženské kategorii.

k Marion - stačí se podívat na hru hráček, které se učily tenis v době, kdy fyzická převaha v ženském tenise nebyla rozhodující. srovnání "tenisovosti" a krásy hry třeba zmiňované Justine Henin s Marion Bartoli je bolestné.
a jestli mě chceš přesvědčit, že je motivace k obouručnému forhendu i bekhendu jiná, než že to musí být v prvé řadě pořádná pecka, tak mě bohužel nepřesvědčíš.

samozřejmě máš pravdu v tom, že příliš zobecňuji. nicméně olympijské finále, to nebyl tenis, ale šaškárna se třemi pěknými výměnami za celý zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, příliš zobecňuješ a zevšeobecňování čehokoliv není dobré. Vždy se je potřeba podívat na věci komplexněji.
Já nenapsal, že jsou ostatní labilky, to ty jsi označil Marion za karikaturu a já se tě ptal, proč jí tak nazýváš?
Sereny servis na trávě je velmi účinný a je to její silná zbraň. Ale ty opět zevšeobecňuješ - vidíš na její hře pouze servis. Ale tak to není. Kdyby ano, měla by pouze 5 GS z něho.
Na USO je pomalejší povrch - má tři tituly.
Na AO je povrch opravdu ještě o dost pomalejší než na USO - má pět titulů.
Z RG má titul jeden.
Ják je to tedy možné, když neustále tvrdíš, že vyhrává jen díky servisu?
Ona se umí hýbat, hrát delší vyměny, voleje atd...., tak o co stále jde?
U mužů také převažje obouručný bekhend, tam došlo v tenise také k velkému posunu. A není to jen díky hráčům, ale i povrchům, míčkům atd...
Neberu ti tvé představy o tom, jak by měl "správný" ženský tenis vypadat, ale tím, že zevšeobecňuješ a píšeš to, co v předchozích dvou dnech, vytváříš dojem, že snad Serena může za situaci v dámském tenisu. A také jsem se tě ptal, co jsi myslel tím, že kdyby odešla, hrálo by se jinak....tomu fakt nerozumím.:)
Reagovat
smazaný uživatel
A hlavně, já tě rozhodně nechtěl o něcem přesvědčovat.:)
To tvůj styl příspěvků přesvědčuje o tom, jak by měl tenis vypadat a jaká je to teď hrůza.....
Nebereš v potaz změny povrchů, které se zpomalují, vývoj materiálů, míčků apod...Vidíš jenom Serenu a její servis....Alespoň takový dojem dělají tvé příspěvky.:)
Reagovat
dadaft
k tomu, že by se hrálo jinak - loni v Americe a pak v Asii byly totální ranařky Serena a Máša ze hry. ve finálních fázích turnajů se objevovaly hráčky jako Radwanská, Petkovičová, Lisická, Cibulková... - stačí se podívat na pár zápasů, které tyhle holky sehrály, a snad pochopíš. dodnes mám v paměti neskutečné výměny a jak Basík ve studiu řve nadšením. a já u televize s ním. špičkový divácký zážitek a tenis jako řemen...
dneska ty holky takhle už nehrajou (s výjimkou Agy). pestrá, skvělá hra jim je hlavně proti Sereně naprosto k ničemu.
a tak se do zblbnutí trénuje servis a return...
Reagovat
smazaný uživatel
Na ten zápas Radwa-Petkovičová se moc dobře pamatuju, super, znamenitý zápas, bylo tam všechno, souhlasím s tvými názory.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ty zápasy viděl, líbily se mi. Hlavně to, jak hrála Aga chytře. Stále nesouhlasím s tou Lisickou, ta hraje pořád stejný styl tenisu.
Ale já tady nereagoval na to, jaký tenis se ti líbí.
Ptal jsem se tě na to, co jsem psal ve svých předchozích příspěvcích.
Ty by jsi prostě byl nejraději, aby útočné hráčky - Serena, Máša, Vika, Petra atd.- opustily tenis a zůstaly tam pouze ty, jejichž herní styl máš rád....Alespoň tak to vyplývá z tvých příspěvků za poslední dny. Ale to je tak trochu sci-fi, ne? Do tenisu patří oba styly a já jako fanda jsem rád, že tam oba jsou, i když se mi líbí útočný tenis.
A taky furt nechápu tvé fandění Sammy. To je útočná hráčka. Proč porazila Serenu na USO? Protože jí drtila servisem s vysokým odskokem a dělovým forhendem. A neodpovídej mi, že při jejím servisu se alespoň hraje. Kdyby měla Sam tu možnost, aby se při jejím servisu nehrálo, byla by jistě moc ráda, že si uhraje přímé body.
To samé si myslím i při hráčkách hrajících obranu nebo celodvorcový tenis. Podívej se na jejich fyzické dispozice...Aga, Sara, Fran., Ula a další.....Oni prostě nemají jiné šance, než se to pokoušet uhrát na základě toho, co hrají. Protože nejsou tak velké či silné, aby dominovaly na servisu. Musí si ten tlak a šance tvořit postupně. Ale myslím si, že kdyby měly tu možnost, tak tam nepinkají dvacetkrát přes síť a rády by využily příležitosti zabít míč první či druhou ranou. To také šetří síly.
Podívej na Caro, ta hrála převážně obranu, ale má fond na to, aby útočila, tak to zkouší. Aga také není typická obranářka, na podání se zlepšila a třeba na druhý servis Sereny ve W. hrála vítězné returny, když to šlo. Je to komplexní hráčka. Serena má také velký repertoár úderů, ale hraje prostě to, co potřebuje.
Jde mi o to, že ty tady píšeš, jak je ten tenis hrozný a "pláčeš" nad tím, jak by jsi si to představoval.....Vždyť takové zápasy, jak píšeš, zase přijdou.
Já jsem zastáncem toho, že k tenisu patří vše.
Reagovat
smazaný uživatel
A psal jsem ti proto, že jsi se vyjadřoval ve smyslu, že Serena snad může za situaci v současném tenise, za hru Marion - která je karikatura, že může za to, že mladé hráčky dle tebe neumí rozmanité údery apod.....To mi prostě přišlo jako zcestné.
Proto jsem reagoval, už si rozumíme?
A že byl podle tebe včerejší zápas šaškárna? To je tvůj názor. Můj nazor je ten, že Serena hrála na OH jiný level a to, jak hrála, se mi líbilo. Hrála sice útočně, ale nepálila bezhlavě, měla velký počet winnerů oproti UE. To jak zápas vypadal ale není její chyba, ale toho, že současné hráčky zatím nejsou na takové úrovni, to je vše.:))
Reagovat
smazaný uživatel
A ty jsi nějak přítomen tréninkům nebo podle čeho víš, že se kvůli Serena do zblbnutí trénuje servis a return? Jak víš kdo a jak trénuje? To není provokace, ale jestli máš nějaké podklady, tak by mě to zajímalo.
Jenom se mi opravdu nelíbí, že píšeš o majitelce 14 granslamových titulu v singlu a teď i vlastně majitelce olympijského zlata, jako o někom, kdo naprosto zdevastoval ženský tenis. Už teď je to hrající legenda a za to, co předvádí ve svých letech, má můj obdiv.
To je vše, co jsem ti chtěl zdělit.:)
Reagovat
smazaný uživatel
To je vše, co jsem ti chtěl sdělit.:)
Reagovat
dadaft
tak jsem si vzal tužku a papír a udělal si statistiku druhého setu Serena - Maria.
počítal jsem, kolikrát ve výměnách míček přešel přes síť:
0 až 1x = 15 (dvojchyba, eso, přímý bod)
2x = 9
3x = 9
4x a více = 7
otřesná čísla. v podstatě se vůbec nehrálo. nejnekoukatelnější ženské finále za hodně dlouhou dobu...
Reagovat
smazaný uživatel
Chápu, že se ti finále nelíbilo, že máš o tenise jiné představy. Mně se taky třeba nějaké zápasy nelíbí. Ale proč to tak neustále dementuješ a píšeš stylem, jako by tvé příspěvky byly fakta?
Tím nemyslím tento, na který reaguji. Ty počty výměn jsi asi spočítal dobře, takže je to fakt.:)
Ale to nic nemění na tom, že Serena prostě neměla na tomto turnaji konkurenci a soupeřky válcovala a svědčí to také o tom, že když má formu, motivaci a zdraví, je stále nejlepší, alespoň podle mého.:)
A ve třiceti letech...., není to spíš na klobouček?
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se ten zápas taky nelíbil, jen servis, bum, bum, pěkných výměn poskrovnu, Serenu uznávám, ale tohle byla spíš exhibice.
Reagovat
dadaft
ano, Serena je velká hráčka. nicméně pokud končí 85% výměn zápasu ve dvou vteřinách, divácký zážitek stojí za prd.
Reagovat
hatatytla
nemáte někdo prosím odkaz na zápas Murray-Djokovic SF. Alespon krátké highligts, moc jsem toho nenašel.
Reagovat
Sonja
http://www.eurovisionsports.tv/london2012/index.html?video_id=1314
Tady, když si tam klikneš na tenis a pak dole na Singles & Mix doubles SF, tak je tam zápas Noleho s Murraym asi tak od 9:35:00 celej
Reagovat
hatatytla
jo díky
Reagovat
Sonja
Tak dnes boj o medaili...snad to vyjde, aspoň ten bronz, i když má na víc:-)
IDEMO NOLE!:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes fandím s vámi.;)
Chci vidět Noleho na stupních.:-)
Reagovat
Sonja
Díky:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jooo, Vika má další medaili! :) Spolu s Maxem vyhráli 3:6, 6:4 a 10:7 nad americkým párem. Je tedy jasné, že Vika bude druhou nejúspěšnější tenistkou olympiády! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda, to bude super match v tom mixu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A abych řekl pravdu, Bryana a Raymondové jsem se bál a vůbec bych Andymu s Laurou proti nim nevěřil. Takhle bude šance, i když Max je špičkový deblista a Vicky top hráčka.
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel pořadí úspěšnosti určuje v první řadě počet zlatých, potom počet stříbrných a v poslední řadě počet bronzových získaných medailí. Prioritu má tedy hodnota kovu a teprve potom počet. Ale i tak je opravdu Azarenková vynikající tenistka.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, já to teda myslel na kusy... Ale vůbec není vyloučené, že Vika to zlato získá. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Serena a Venus jsou ve finále po vítězství 7:5, 6:4 nad Makiri a Nadiou.

Moje přání na zítra: Zlato pro H+H, stříbro W+W a bronz pro Makiri a Nadiu. Andrejce s Luckou to vážně moc přeju, i když vím, že to bude strašně těžké. Serena už jedno zlato má, tak ať si to užije taky někdo jiný. :) No a v zápase o bronz přeju jednoznačně ruské dvojici a věřím, že vyhrajou. Opravdu by mi bylo líto Makiri, kdyby byla dvakrát čtvrtá.
Reagovat
smazaný uživatel
For sure I'll be trying again in Rio. I want that gold medal!"

Toto řekla Masha po zápase :-)) Tak uvidíme!
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme. Masha určitě ještě nechce končit! :) Jinak máš asi pravdu, že v Riu by to mohlo být na antuce. Ale myslím, že ani tvrdý povrch není vyloučený... Každopádně je ještě hodně brzy, abychom nad tím spekulovali. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Markéta a Kristýna jsou ve čtvrtfinále, když porazily favorizované Brazilky! Holky jsou krásné a ještě k tomu úspěšné. Jsou prostě dokonalé! :)
Reagovat
Bob
Supéér :)
Reagovat
majjkaa
No to bolo teeeda!!! Ani jednej som sice nedržala prsty ale Serena to dnes dala lavou zadnou! :O
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je záznam medailového ceremionálu dvouhry žen, jestli to ještě někdo neviděl. :) Sice se mi úplně nelíbí ten Svačinův komentář, ale dá se to... Při tom ceremoniálu se stal jeden trochu nešťastný moment, když odlétla americká vlajka. Bylo dobré, jak se Masha a Vika okamžitě podívaly na Serenu. :D Ale holky to vzaly s humorem, tak to má být. :)

http://www.ceskatelevize.cz/loh/videoarchiv/momenty/189815-williamsova-ma-zlato-medailovy-cermonial/?page=2
Reagovat
Bob
a co se ti prosímtě nelíbilo?
Reagovat
smazaný uživatel
"Zdemolovala Šarapovovou..." To se mi nelíbilo.
Reagovat
Bob
a jak by si to jinak řekl ty? neber to jako provokaci prosím, ale ona s ní opravdu vytřela kurt.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem více přál Šarapové, ale demolice to bohužel byla.
Reagovat
smazaný uživatel
A to nestačí říct, že ji jasně porazila? Proč používat taková silná slova? Navíc k medailovému ceremoniálu se to podle mě nehodí a úplně to samé bych říkal, kdyby tímto způsobem vyhrála Masha.
Reagovat
Bob
ok kámo, klid, vždyť jsem se jenom zeptal :) rozhodně to není důvod, proč bych Sváču neměl rád. Jedna věc je podání věci, druhá holý a prostý fakt.
Reagovat
smazaný uživatel
V pohodě. :) Já jsem ti jen vysvětlil svoje důvody. Kdo mě zná, ten ví, že nemám rád v souvislosti se sportem silná slova... Svačina mi jako komentátor vyloženě nevadí, ale ani ho nějak nevyhledávám. Dneska mi o dost lepší než Svačina přišel spolukomentář Jirky Nováka.
Reagovat
Basa
Já jsem řekl, že jí spláchla - to je lepší, ne?:)))Tak on Novák nic neřikal, tím pádem nemohl nic zkazit:)))
Reagovat
Bob
Prostě je to jenom sport ;)
Reagovat
smazaný uživatel
To se mi sice taky nelíbí, ale jo, je to lepší. :D Mimochodem, Eurosport taky vysílal finále nebo jsi měl nějaký vstup do vysílání? To já myslím, že Novák to spolukomentoval dobře. Sice ne ve všech přenosech se mi líbil, ale celkově hodnotím jeho komentáře pozitivně. Kolikrát mluví o tom, co si třeba divák neuvědomí, nebo co není na první pohled vidět... Dneska se mi líbilo, jak jasně řekl, že výsledek je dán mimořádným výkonem Sereny, nikoliv špatným výkonem Mashy.
Reagovat
Basa
Včera jsem komentoval Rogera, z těch bab jenm vstupy...mno tak třeba to, co si ted napsal, ale neni žádná ukázka znalosti - to viděl každej, že Serena hrála úplně jinej level. Já bych ocenil na místě diváka třebas informace o míčích, povrchu atd - asi málokdoví, že je to jiný než na Wimbledonu.
Reagovat
smazaný uživatel
On třeba v jednom z předchozích zápasů říkal, že na trávě se hraje vlastně jenom 4 týdny během jedenáctiměsíční sezony. A že právě on sám na trávě hrát neuměl, protože na ni hrál strašně málo a nemohl si na ten povrch zvyknout... To mi přišlo celkem zajímavé. Vím, že se na trávě hraje minimum sezony, ale skoro bych si ani neuvědomil jak strašně málo.
Reagovat
Basa
Já tam v tejdnu byl a třebas tahle tráva je rychlejší než ta před měsícem během W. Což by teda měla bejt výhoda pro Rogera, víc mu bude pomáhat čop a servis.
Reagovat
smazaný uživatel
Novák několikrát Svačinu správně usměrnil, hlavně, jak říkal, že je Darcis dobrý soupeř na rozehrání, pak i Bondarenko a často Svačinu musel krotit, když třeba říkal, že už je rozhodnuto, když v tenise, zvlášt v tom ženským, není nikdy rozhodnuto, dokud není proměněný mečbol.
Některý jeho postřehy byly zajímavý, ohledně větru, jak se točí a jaká strana je tudíž lepší na podání, potvrdilo se to, když Roger podával a míč "stál" ve vzduchu. Bylo jen dobře, že spolukomentoval. Pak vysvětloval některý taktický chyby, který hráči dělají, proč hrají určitý úder..atd. pro mě to bylo zajímavý.
Co dnes ovšem předvedl Čapek při komentování Knapkový, to se jen tak nevidí. Když holky stály a čekalo se na ceremoniál, tak řekl, tady máme nejlepší muže..a Chalupa ho ani neopravil, nechápu :-/
Reagovat
dadaft
to s tou trávou vysvětluje mnohé - proč to dopadlo, jak to dopadlo, proč byl olympijský turnaj oproti geniálně vybalancovanému Wimbledonu taková nuda...

už se nemůžu dočkat Rogers Cupu a dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak tomu asi nerozumím, proč je tahle tráva oproti Wimbledonu rychlejší?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ta proletla tim turnajem jak GRIPEN. Po RG bych to netipl, urcite bych si tipl, ze bude hrat dobre a bude se rvat o finale, ale takovym stylem a ted na OH:) Dost dobry:)
Nevim, mozna jsem nejakej divnej, ale me pripada, ze ona jak cim vic starne, tim i pekne zraje a je hezci:) Ale mozna to vidim blbe. No tenisove ale urcite je vyzrala neskutecne. Jeste ze povolila Mase aspon gem:) Ma srdce holka ze zlata:D

To Monty: Hele co rikas na vcerejsi 1/4 holek v basketu a zacatek 10:0? A celkove potom na zbytek, ja jsem myslel, ze asi umru:)
Jo a kdyz sledujes to OH, vsiml sis jedne lukostrelkyne? Aida Roman, myslim, ze kdyby hrala tenis, tak je v tvem tymu na 100% :) Kdyz ses takovy ten estet:)
Reagovat
smazaný uživatel
U basketu jsem usnul při 2. poločase. :D Já vím, začátek vypadal výborně, ale já znám sílu Američanek. Opravdu se nedalo očekávat, že by to takhle pokračovalo dál. Ale udělalo mi radost, že nejlepší střelkyní byla Míša Zrůstová, tedy moje druhá nej hráčka. :) Pro nás je důležité, že jsme zvládly klíčový zápas proti Chorvatsku a teď musíme porazit Angolu. Pak nejspíš půjdeme ve čtvrtfinále na Francii...

Tak jsem si tu lukostřelkyni z Mexika vygoogloval... No, je docela pěkná, ale znám i hezčí. Každopádně je asi šikovná, když má stříbro. :) Jinak lukostřelbu vůbec nesleduju. Náhodou jsem snad viděl jenom pár minut, ale to byli chlapi...
Reagovat
smazaný uživatel
Pry docela hezka tsss:)
Sikovna je. A neskutecne pozitivni:) Jeste vic pozitivnejsi nez ty:D

Ja take necekal, ze to holky s americankama udrzi, ale take jsem si nemyslel, ze bude trener setrit nektere holky na Angolu...jinak Kulichova je uplne v depresi...Misa byla fajn:)
Reagovat
smazaný uživatel
Je aspoň tak pozitivní jako tahle běžkyně (odkaz dole)? Kvůli ní bych klidně začal sledovat běh přes překážky. :D To na letošní olympiádě jsem si oblíbil plážový volejbal a jsem rád, že můžu fandit Češkám. Šikovné holky to jsou! :) Jinak Míša Zrůstová je strašně fajn. Sice je to spíš náhradnice (v USK i repre), ale když už tam přijde, tak se začnou dít věci. Navíc je pořád vysmátá. :D No ale Katku Elhotovou mám ještě radši, to je jasná věc. :)

http://www.youtube.com/watch?v=web-fFXQ-OQ
Reagovat
tommr
a Masha si udělala pěknou ostudu - bylo to nejjednostrannější finále OH v historii. Svým způsobem jsem rád, že tam dneska ve finále nebyla Petra ... :)
Doufám, že Serenu vrátí zpátky na zem mezi obyčejný smrtelníky aspon ty naše holky v deblu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč ostudu? Část zápasu jsem viděl a neměl jsem pocit, že Máša hrála nějak jo špatně. Ale proti dobře naložené Sereně je holt potřeba předvést excelentní výkon a ani to nemusí stačit.
Reagovat
smazaný uživatel
Máša si neudělala žádnou ostudu. Prohrát se Serenou v takové ráži není žádná ostuda.
Ono vlézt na kurt s tím pocitem, jakému výkonu budeš asi čelit, to moc nepovzbudí. Maria se snažila bojovat.
A to samé platí včera o Vice. Oni asi Serenu hrát předchozí zápasy zde viděly, takže to nemohlo být moc povzbuzující....
Docela mě to tvé rýpání dnes štve, viz. dole....
To jako znevažuješ ženskou špičku nebo jak to myslíš, co bys jim poradil, aby dělaly?
Můžeš na kurt nastoupit s nějakým plánem, ale když to jde do kopru, tak ta psychika tam prostě hraje roli. Nevím, proč to furt píšeš.
Co by jsi psal, kdyby s ní hrála Petra?
Reagovat
tommr
na to, že tvoje oblíbenkyně dneska suverénně vyhrála jsi v nějaký špatný náladě ... :)
O Petře jsem se už myslím dost jasně vyjádřil v mým původním příspěvku - v její současný formě by nejspíš dopadla ještě hůř než Masha ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
"Jsme negativní celej národ..." :D

http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-gambrinus-liga-gambrinus-liga-12-13/127016/video-se-te-klidne-nakrivo-rada-se-pred-fanousky-zastaval-tymu.html
Reagovat
smazaný uživatel
Ať je Petřina forma jakákoliv, nepochybuju, že by Sereně nedala nic zadarmo, že by bojovala. A je úplně jedno, jaký by byl konečný výsledek (horší než Mášin asi ne, to skoro ani nejde).
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem ve špatný náladě, možná to je dozvuk toho, že jsem byl od rána napjatý.:)
Ale prostě nevím, proč píšeš, že si Máša udělala ostudu a Vika včera taky atd.?
Ženský tenis přece sleduješ dost na to, aby jsi věděl, že když Serena hraje takovýto top tenis, nemá žádnou konkurenci. Svědčí to o její kvalitě a ne o tom, že jsou ostatní tak špatné.
Když se podíváš na statistiky zápasu, měla Máša jen o tři UE více než Serena, to znamená, že si to Serena uhrála winnerama a byly úžasné.
Takže jsem jen nevěděl, proč píšeš včera i dnes o té ostudě? Bylo by lepší, kdyby se tam plácaly, jedna měla 40 UE a ta druhá 39 UE a o tu jednu chybu by to vahrála?
Už si rozumíme, co jsem tím myslel?
Reagovat
Bob
Petra se Serenou uhrála 8 gemů. O kolik byla Petra horší ohledně formy ve Wimbledonu a teď na OH? Ničím se to neliší. Zápas s Kirilenkou si prohrála sama, ale mě se zápas se Serenou celkem líbil. Tam hrála na svojí celkem mizernou formu celkem dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra odehrála se Serenou na W. moc hezký zápas a předvedla v něm nejlepší výkon na turnaji. Serena tady hrála lépe než ve Wimbledonu, takže je otázka, jak by dopadl jejich vzájemný souboj tu.
Ale takové diskuze a dedukce mi právě přijdou bezpředmětné, protože se tady spolu neutkaly. A OH jsou dohrané, tak proč to dále pitvat a psát, že si někdo utrhl nějakou ostudu?
Mášá má stříbro, Vika bronz a historie se nebude ptát na to, jakým způsobem a výsledkem k tomu došly.
Reagovat
smazaný uživatel
Vika na Wimbledonu taky prohrála se Serenou 3:6, 6:7 a na OH 1:6, 2:6. Navíc ve stejné fázi turnaje...
Reagovat
smazaný uživatel
A gratulace BRyanovcům, zasloužené zlato, za celou kari=éru i tenhle turnaj si ho zasloužili, zatím to vypadá všecko moc růžově. Tak snad zítra kápnou dvě zlaté pro Andyho a asi puknu.
Reagovat
smazaný uživatel
COME ON!!!!!!!!!!! Andy další medaile, neuvěřitelně ubojovaný zápas v neuvěřitelné atmosféře, ještě lepší než Davis Cup. Neuvěřitelný supertiebreak, ty čtyřhry na olympiádě mě baví neskutečně, jak se to přelévá. Adny dneska Lauru zase hodně podržel, bez jeho servisu by nevyhráli. Pro Lauru neuvěřitelný úspěch, v 18 letech medaile z olympiády.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty supertajbrejky už maj pěkně vychytaný.
Reagovat
smazaný uživatel
Úžasný :-) mám radost..
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, ale pěkně mi žerou nervy, vždycky mohli vyhrát 2:0 a zkomplikovali si to. Lauřin servis ale na konci zápasu zafungoval a Andy ji fakt podržel ve všech směrech. I ten Kas šel pak nahoru na to, jak v 1. setu netrefil ani vrata od stodoly.
Reagovat
smazaný uživatel
judy murray ?@judmoo

I can honestly say I have NEVER been more excited in my life. Unbelievable kids!!!!!! @laurarobson5 and @andy_murray U R AMAZING!!!

Pro Judy dvojnásobná radost, Lauru vede ve FC.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je paráda! Andy bude mít dvě medaile (minimálně stříbrné) a Lauře to strašně moc přeju! Laura je jedno z nejmilejších překvapení olympiády! :)

Teď by to ještě mohlo vyjít Vice a Maxovi, hrajou od půl osmé. Vika by po dnešních dvou výhrách mohla být pěkně nabuzená. :) Nebude to jednoduché, protože proti nim budou vítězové Wimbledonu Lisa Raymond a Mike Bryan... Ale Vika už bronz má, tak proč nepřidat nějaký cennější kov? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč ne no. Laura je velký talent, ale ještě je nevyrovnaná, má záblesky geniality a pak zazdí nemožné. Naštěstí ji Adny vždy podržel a navedl správným směrem.
Reagovat
smazaný uživatel
Laura Robson ?@laurarobson5

Olympic final tomorrow. Can't even explain how happy I am right now. #goteamGB!
Reagovat
smazaný uživatel
Quo vadis,zensky tenis?
Reagovat
dadaft
no se Serenou a jejím pojetím ne do pěkných míst - další mladé hráčky se utvrdí v tom, že razance je nade vše.
vždyť taková Marion Bartoliová, kterré sice nejde upřít bojovnost, nic méně její hra je kareikaturou tenisu, je naprosto zřetelným vedlejším účinkem Sereny Williams.

mnohé mladé hráčky už neumí volej, halfvolej, smeč, čop, kraťas, NIC.
jdi už prosím někam Sereno. a uřvanou mlátičku Marii s uřvanou Vikou si vem prosím s sebou.
Reagovat
smazaný uživatel
Skor som narazal na fakt priepastného kvalitatívneho rozdielu medzi Serenou a zvyskom sveta..Serenine vysledky z OH zensky tenis neuveritelne degradujú vseobecne ako disciplínu,toto nie je zdravé..Ak sa Serena teraz zdvihne a povie good bye, ako bude vyzerat celý rebríček?..No ako banda poloamatérok..
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by to mělo ženský tenis degradovat jako disciplínu, propánaboha?
Reagovat
dadaft
to se vůbec neboj - začalo by se hrát prostě jinak...
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že to nevrhá dobré svetlo na zvyšok štartového osadenstva, takéto výsledky sa rodili dakedy pred 50 rokmi..
Reagovat
dadaft
ale no tak, na betonu tak dominovat nebude a na antuce Serenu porazí kde kdo. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Laura s Andym mají dobře rozehraný semi v mixu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hrajou výborně, Laura si vybírá skvělé okamžiky a střídá je s chybami, ale Andy je všude snad, skvěle podává, na síti takřka neprůstřelný, return taky jako obvykle super. Podržel ji často. Lisicki taky ujde, ale ten Kas, to je panečku tragéd.

Sakriš, teď Laura podělala game a už je to 4:4.
Reagovat
smazaný uživatel
JJ, nepodržela servis, škoda :-(( já koukám až ted chvíli, neviděla jsem celé..
Reagovat
smazaný uživatel
Já od stavu 3:1 v 1. setu, tam jeli neskutečně. Laura ale polevila od té doby, pořád si vybírá slabší chvilky. Ale zase ukázala v 18 i známky geniality. Andy neměl na servisu ještě problém. Škdoa, v tom druhém vedli 2x o brejk. Andy je ale jasným pánem zatím.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že bude bělorusko-britské finále. Vika a Max postoupili do semifinále! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, taková haluz ten míč na 3:3 a pak Laura trefí Andyho, to je smůly. A ještě vyhodil i Andy return, to vypadá na supertiebreak.
Reagovat
smazaný uživatel
OMG! To jsou haluzáři ti Němci, ani neví, jak ten set uhráli. Dvakrát vedli Andy s Laurou o brejk, v tibreaku 3:0, opak Andy 3 body srovná na 6:6 a za stavu 7:7 vyhodí jasný volej. To by člověka fakt mrdlo z toho. Teď to bude loterie. Už 2x supertiebrak vyhráli a otočili, tak snad i teď.
Reagovat
smazaný uživatel
Já pořád věřím, to je fakt smůla..:-((
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle byl debakl jak se patří. Hrozně mě baví když Serena válcuje svý soupeřky a když je na druhý straně Šarapová tak o to víc. Ale taková porážka může Márii spíš pomoct. Určitě se s tim líp vyrovná než kdyby třeba těsně prohrála a hlavně si uvědomí jakej je propastnej rozdíl mezi Serenou a všema ostatníma, včetně ní. Věřim, že jí to dodá další motivaci do tréninku a příště bude lepší.
Je to dost podobný jako u Rogera
Reagovat
smazaný uživatel
V první řadě chci říct, že mám obrovskou radost ze stříbra pro Mashu a bronzu pro Viku! Moc holkám gratuluju, protože to jsou tvrdě vybojované medaile, které mají obrovskou hodnotu. Hned vzápětí chci smeknout a pogratulovat Sereně! Ještě teď nechápu, jak někdo může hrát tak dokonale. Její výkony z Londýna jsou srovnatelné třeba s americkým basketbalovým Dream Teamem z Barcelony 1992. Tam taky nešlo o to, kdo vyhraje, ale o kolik... Serena patří naprosto bez diskuse mezi největší hvězdy londýnské olympiády a to ještě nejspíš bude mít medaili z debla. Je pro mě samozřejmě těžké, že v posledních třech zápasech porazila moje oblíbené hráčky, ale aspoň si holky můžou říct, že prohrály s tou opravdu nejlepší. A taky bych nerad zapomněl na Makiri, na kterou zbylo to nepopulární 4. místo, ale rozhodně si taky zaslouží gratulaci. Asi nikdo s ní nepočítal takhle vysoko a přál bych jí, aby aspoň v deblu získala medaili. Budu jí držet palce, aby nebyla dvakrát čtvrtá...
Reagovat
smazaný uživatel
Teď k samotným zápasům...

Vika - Makiri: Byl to strašně nervózní zápas, šlo o hodně. Hned ve druhém gemu se utkání přerušilo kvůli dešti, což asi holkám taky nepřidalo... Začátek se pro Viku vyvíjel výborně. Vedla 3:0 a 40-15 pro Viku při podání Makiri. Jenže pak se to otočilo a Makiri byla na chvilku lepší. Najednou z toho byl stav 3:3 a 15-0 při podání Viky pro Makiri. Vika naštěstí včas zabrala. Podržela podání na 4:3, získala brejk na 5:3 a vzápětí dopodávala první set... Druhý set začala Vika opět skvěle. Vedla 3:0 a měla dokonce dva brejky v zádech. V průběhu toho třetího gemu se stala věc, kterou jsem možná ještě neviděl. Makiri se nepovedl úder a Vika měla za stavu 2:0 dva brejkboly. Makiri odhodila raketu a předtím, než měla podávat, se najednou rozplakala. Diváci se zachovali úžasně a začali ji povzbuzovat. Makiri se z toho za chvilku oklepala a přestože ten třetí gem ztratila, jakoby ji to zase nakoplo do dalšího průběhu. Vika měla celkem nadějný náskok, ale Makiri zase začala hrát výborně a opakovala se situace z prvního setu. Makiri opět vyrovnala z 0:3 na 3:3. Mimořádně důležité bylo, že se Vice okamžitě povedl brejk na 4:3. Další gem se dal označit za klíčový, protože se o něj hodně bojovalo. Vika nepustila Makiri k brejkbolům a naštěstí využila čtvrtý gembol. Jenže Makiri se nevzdávala a snížila na 5:4. Přesto byla Vika strašně blízko bronzové medaili a stačilo jí dopodávat v posledním gemu. To se povedlo a pak už to byla velká radost! Vika byla moc dojatá a zahalila se do běloruské vlajky. :) Je to opravdu úžasné a věděl jsem, že pro Viku znamená olympiáda strašně moc. Určitě jsou na ni pyšní nejen v Bělorusku, ale i její fanoušci po celém světě. :) Teď má Vika šanci ještě v mixu a nebylo by vůbec špatné, kdyby přidala ještě jeden cenný kov...
Reagovat
smazaný uživatel
Masha - Serena: Já ani nevím, co k tomu mám napsat... Věděl jsem, že Masha udělá úplně všechno, co bude v jejích silách a to se taky stalo. Jenže na druhé straně kurtu byla Serena a to rozhodlo o všem... Pro Mashu je ten výsledek hodně krutý, mohlo to být o něco přijatelnější, třeba 1:6 a 3:6. Šance na to byly, jenže Sereně vyšlo úplně všechno, na co sáhla a ani jednou nezaváhala. Těžko se hledají pozitiva, ale aspoň Masha nedostala dva kanáry, protože to by vážně nebylo hezké. Jsem stoprocentně přesvědčený o tom, že většina hráček by je dneska dostala... Asi největší šanci na návrat do zápasu měla Masha za stavu 1:3 ve druhém setu. Tam měla dva brejkboly, ale bohužel to nevyšlo a pak už Serena opravdu ani jednou nezaváhala... Věřím tomu, že to Mashu mrzí, ale určitě z toho nebude dlouho smutná. Stříbro je super a skoro se dá říct, že stříbro z Londýna má hodnotu zlata, protože Serena byla úplně jiná kategorie a žádná jiná hráčka to vyhrát nemohla. Taky jsem rád, že Mashu něco vyhrála za reprezentaci a myslím si, že si ji teď v Rusku budou vážit mnohem víc. Masha žije od útlého věku v Americe, ale Američanka (jak si možná myslí Svačina) to rozhodně není. Asi to není největší oblíbenkyně Tarpiščeva, ale v Londýně ukázala, že dokáže neskutečně bojovat i v národním triku. Hlavně její zápas proti Sabine ze 3. kola, ten si budu pamatovat ještě hodně dlouho... Díky za super zážitek, Masho! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele ty grafomane, měl by sis založit blog, ať tam máš všechny tyhle svoje postřehy a básničky pohromadě, btw. budou nějaké oslavné, když tvoje favoritky braly dvě ze tří medailí? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Blog už jsem kdysi měl a nestíhal jsem to... Neboj, teď už se zase sklidním, protože tenisový program pro mě z velké části skončil. Tedy ještě zítra H+H ve finále deblu a snad si Vika zahraje o medaile v mixu...

Tos mě trochu překvapil. Nic vymyšleno nemám, tak aspoň tedy něco v rychlosti...

Stříbro a bronz,
jsou jako zlato,
Masho a Viko,
díky vám za to! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tenis se snad hraje celý rok, ne? :-)
Nevím, jak jsem tě s tou básní mohl překvapit, od tebe se přeci čekají ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
monty: a to byl blog o tenise nebo sportu? S těmi básněmi máš opravdu trochu kaňku, quesh na Petru nikdy nezapomene a má opravdu básnické střevo. Neříkám, že ty ne, ale poslední dobou to nějak lajdáš.;)

quesh: on toho má monty teď na OH hodně, jak jsem vypozoraval, má ještě basket, volejbal, ženský fotbal a já nevím co ještě. Takže až to opadne, tak bude určitě v básních svědomitější.:)
Reagovat
smazaný uživatel
quesh: To jo, ale při olympiádě určitě píšu nejvíc a ještě k tomu taky o dalších sportech. :)

Oskar: Byl to blog o sportu celkově... Přesně tak, jsem unavený. :D Ale ne, k básním musí být inspirace. Já jsem jednu dobu fakt cíleně vymýšlel, ale teď jsem o tom nepřemýšlel... Tak aspoň dokážu, že umím psát taky "normálně" a ne jenom ve verších. Opravdu mě to nedávno chytlo, ale přece jenom to není můj hlavní cíl na diskusi. Ale mám uložené všechny básně, které jsem tady vymyslel. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to mi je někdy musíš poslat, abych si početl. Nejsem tady zase tak dlouho. Pamatuji si, že mě pobavila zvláště ta jedna, kde jsi ten "zvuk" Máši, co vydává na kurtu, označil za výskání.:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Rád ti je pošlu. :) Ale do vzkazů se to asi nevejde. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jasný, pro sportovního fandu je olympiáda hodně náročná akce, i když se přiznám, že kromě tenisu a disciplín, kde jsou naši, to zas tak moc neprožívám.

Monty: ty básničky jsou tu hlavně pro zpestření a zajímavost a je to tak dobře. Inspirace je potřeba, když není, není ani básnička, to se holt nedá nic dělat. A je dobře, že si je archivuješ, já taky, dokonce pro jistotu několika způsoby. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To pak dořešíme, asi to bude lepší poslat do mailu, protože je to určitě velmi obsáhlé.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Když už budeš v tom rozesílání, taky bych měl zájem o jednu kopii ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
quesh: doufám, že si je také ukládáš? Protože jsou hezké.

A jednou, třeba za deset let, až ty montyho básně někde najdeme založené, přečteme si je a zavzpomínáme, jak jsme tady na TP plkali, radovali se i dohadovali a jak nás tu monty "oblažoval" svými oslavnými příspěvky a básněmi o svých favoritkách.....nostalgicky se nad tím pousmějeme.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě, že si je ukládám. Dokonce jak v papírové, tak v elektronické podobě. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Už vím, že si je archivuješ. Nepřečetl jsem si tvůj příspěvek o něco výš.
Já na OH tenis mimo vybraných zápasů ani moc nesledoval. Sledoval jsem především sporty, které přes rok moc nevidím. Hlavně plavání, gymnastiku, veslování, kanoistiku a těším se ještě na atletiku.
Také jsem koukal třeba na šerm a lukostřelbu.
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky sleduju i ostatní sporty, třeba i ty méně typické, protože přeci jenom mimo OH by mě asi nenapadlo je aktivně vyhledávat..
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli chcete, tak mi napište do vzkazů vaše maily a já vám to pošlu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Máš to tam ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty taky. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem ti zrovna chtěl vynadat, žes mi to ještě neposlal :-D Díky. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Není zač. :) To víš, jsem zaneprázdněný. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě stále nomohu uvěřit, že je to pravda a že to dokázala. Po 24 letech je to další tenistka, která má zlato ze singlu OH plus karierní GS.:-))
Před zápasem jsem měl chmurné prognózy, očekával jsem vyrovnanější duel, ale asi to ovlivňoval i můj strach z toho, že ten poslední, nejtěžší krok nevyjde...
Ale vyšel, jsem šťastný, zamáčkl jsem aj tu slzu.:)
Jinak s obsazením stupňů jsem spokojen, dnes jsem Vice ten bronz přál, nezasloužila si odjet bez medaile. A myslím, že na těch stupních i stály současné nejlepší tři tenistky světa.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Medailistkám pochopitelně gratulace, že Serena Mášu porazí, to jsem si byl jist od začátku, i když až takový příděl jsem nečekal.
Co se týče dalších medailových míst, úplně spokojený nejsem, radši bych tam viděl jinou tenistku, ale to už je teď jedno, snad to vyjde příště. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No samozřejmě, že TU, kterou myslíš bych tam viděl ještě daleko raději. Ale ta stihne ještě minimálně jedny OH. A tam to snad již vyjde. Myslel jsem to vzhledem k těm, které ještě zůstaly v turnaji.;)
Ty jsi dopředu hodnotil klidně a nezaujatě, takže jsi myslel, že Máša nevyhraje.
Já spíše vždycky čekám to horší, v tom jsem kapku pesimista, tak proto ty prognózy, protože opravdu nemusela mít svůj den. Ale i když mám někdy pesimistické prognózy, fandím a věřím do posledního míčku ať už to vypadá jakkoli ztraceně.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Fandit a věřit se musí vždycky ;-)
Reagovat
tommr
musím si trochu rejpnout - kde jsou ty vaše prognozy o zraněný Sereně, která udělala fatální chybu se Stanfordem a na OH proto kvůli zádům neuspěje. Došlo na mý slova, že ta vynechaná exhibice byla jen taková komedie, protože se tam Sereně prostě nechtělo hrát ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
My nic neprognózovali, na to jsi tu specialista ty. ;-) Jen jsme se s Oskarem shodli na tom, že pokud se bude zbytečně přetěžovat, mohlo by se jí to vymstít. Že se tak nestalo už na OH neznamená, že se tak nestane někdy v budoucnu. Ani že se tak musí stát někdy v budoucnu.
Reagovat
smazaný uživatel
Toto je článek o úspěchu Sereny, nechci se rozčilovat a znovu vysvětlovat, jak je to se zády ošemetné. Je snad dobře, že se to snad srovnalo. Ale není vyloučeno, že se to nemůže kdykoliv vrátit, sezóna je ještě dlouhá.
A mimochodem, není to obyčejná exhibice. Jsou to utkání v rámci WTT, která se hrají v USA každé léto a pokud nebyla Serena nemocná, vždy tam hrála. Jsou to zápasy na podporu tenisu v USA a mladých talentů, kterou založila B.J.King. A Serena vždy říkala, že tam hraje právě z úcty k ní. Takže z tohohle bych jí nepodezříval. Je schopna se na různé věci vyfláknout, ale tady hrála opravdu pravidelně.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nerozčiluj se, tommr je rád, že mu náhodou něco vyšlo, tak se s tím musel pochlubit, no. :-)
Reagovat
a.magerova
Přála jsem jí zlato moc !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Je zvláštní na ceremoniálu vidět stoupat vlajky, ale má to něco do sebe, gratulace Sereně, nemá ve formě žádnou konkurenci.

Monty, nebud smutný, Vika má bronz :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsem viděl ten ceremoniál, tak jsem si říkal, jaká je škoda, že tenis je jeden z mála sportů, kde se na tohle běžně nehraje..
Reagovat
Fandina
Tak zítra vlastně se máme také na co těšit ... H+H to bude zážitek i pro nás a dneska Mirka Knapková ta hymna byla dojemná a vlajka na stožáru pro Adélku Sýkorovou ... to jsou úžasné momenty pro všechny.
Reagovat
smazaný uživatel
Akorát na RG hrají hymnu na počest vítězi, jinak nikde nic, bylo to takové zvlášní, ale hezké.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě golf, ne? Ale zas my fanoušci máme tu "svoji" olympiádu 4 krát do roka :-) ale jasně, OH jsou jen jednou za čtyři roky.
Já tipovala pro Mashu dva kanáry, ale to jen při nejhorším možném scénáři, bohužel jsem nebyla daleko od pravdy, aspoň trošku vyrovnanější průběh zápasu jsem si přála, ale prostě se Serenou v téhle formě se asi moc hrát nedá.
Reagovat
smazaný uživatel
Mirka dneska ujela všem o parník, vlastně dala všem pomyslné kanáry :-) nádherný zážitek, obdivuju tuhle ženskou, že to dojela i se zraněním, který ji muselo bolet, klobouk dolů.
Reagovat
smazaný uživatel
Mirka dneska byla úžasná, byly to moc krásné momenty.:-)
Hrozně jsem jí fandil. A s těmi zdr. komplikacemi se poprala moc statečně.
Střelbu jsem bohužel propásl.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem smutný, Emičko. :) Možná mě trochu mrzí, že tam na zlato vážně nebyla žádná šance, ale co se dá dělat...

Po zveřejnění losu jsem tady napsal: "Potěšilo by mě, kdyby aspoň jedna z mých nej měla medaili ve dvouhře a věřím, že to vyjde. Pokud jich bude víc, tak to bude super a jestli bude jedna z nich zlatá, tak to bude fantazie. :)"

Takže je to super! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Oskar: Na RG se hraje hymna? To ani nevím..

Ema: no golf nesleduju, tak nevím. :-) Ale třeba u F1 hrají hymnu nejen jezdcům, ale i stájím..

Mirka dneska potěšila, ta si jela vlastní závod!
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, hraje se tam hymna. Monty určitě rád potvrdí, protože letos tam zněla ta ruská.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Na F1 zas nekoukám já :-)
Jasně, na RG hrají hymnu, španělskou :-)))

Monty - to jsem ráda, jsi pozitivní :-)
Snad se budu zítra radovat i já..
Reagovat
smazaný uživatel
Sleduješ F1? Já taky, ale poslední velkou cenu v Maďarsku jsem neviděl.
Reagovat
smazaný uživatel
Ema: No trošku jsem při tom zápase trpěl, ale není důvod být smutný. :) Ceremoniál jsem neviděl, tak snad bude někde video... Ale těším se na fotky, kde budou holky pózovat s medailemi. :)

Oskar: To můžu potvrdit, protože ceremoniál na RG jsem viděl. :)
Reagovat
smazaný uživatel
F1 celkem sleduju, i když letos ne až tak poctivě.
Reagovat
jranda
Šarapova byla trapná. Dnes jsem jí fandil, ale na její hru se nedalo dívat. Hrála stereotypně a snažila se uhrát skoro všechno silou, a to byla voda na mlýn Williams. Párkrát to zkusila technicky a uspěla. Nechápu proč tak nehrála častěji. Je to škoda, zápas mohl být zajímavější. V prvním setu neměla šanci, ve druhém mohla uhrát víc. Serenu mám rád ještě méně, ale uznávám, že v současné době je nejlepší.
Reagovat
Bob
Pouze 17 gemů dovolila Serena uhrát svým soupeřkám! Gratulace!
Reagovat
smazaný uživatel
Proč hraje WTA když má parametry na ATP?
Reagovat
Karolko2
ty si zakomplexovanej de bil!
Reagovat
smazaný uživatel
Protože nemá parametry na ATP. Sama už se o tom přesvědčila.
Reagovat
Frick
Ale kdyby tohle udělala Serena s Petrou, tak by se tu asi mluvilo celkem (snad až) o ostudě...

Ale sktetčně děsivý - tak dobrá hráčka jako Maria a ona prohraje 1:6, 0:6...

To by si skoro tenisoví diváci zasloužili ve finále větší boj.

No, je tu vidět, že ta Kirilenko tedy na Azu/Mašu jasbně nestčila, tak proč s ní musela Petra zklamat :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Finále i malé finále tak nějak podle očekávání. Prohra Petry mě taky mrzí, ale to se tak někdy stane, že pánbůh není doma a outsider zaválí. Co mě uklidňuje, že Petra ještě tak dvě až tři olympiády může stihnout.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak po takovém výsledku je mi hodně smutno :-(( Serena ukázala, že je prostě na trávě best. Gratulace ke zlatu. Masha se snažila, ale bohužel :-(( Ale stříbro je taky krásný néé? :-) Jsem na ní pyšný a doufám, že vydrží ještě do Ria..
Reagovat
smazaný uživatel
z většiny čiší nenávist, protože mnozí z těchto "hodnotitelů" čekali na místech medailistek nějakou jinou hráčku........
Každý přece ví, že Serena byla po celý turnaj nejlepší, ale mnozí nechtějí uznat kvality ostatních. Jak si myslí, že by obstála hráčka, která již předem hlásila, že chce medaili a kvůli tomuto nereálnému záměru postupovala jako daleko větší hvězda než Serena a ostatní včetně našich hráček. Zajímavé je přečíst si názor po semifinále naší reprezentantky Hlaváčkové a snad každý pochopí kam svými slovy mířila.Snažte se být objektivní, vztek není dobrý rádce.
Reagovat
smazaný uživatel
Někdo, kdo umí akorát plivat jedovaté sliny, by o objektivitě měl raději pomlčet.
Reagovat
smazaný uživatel
Stříbro je super a nejsi sám, kdo je pyšný! :) Jsem přesvědčený o tom, že Masha v Riu bude, i když je to ještě za dlouho.
Reagovat
smazaný uživatel
A tam se asi bude hrát na antuce(nedovedu si představit, že by v Jižní Americe byly jiné) tak tam by tu šanci měla asi ještě větší :-) Ale je to až za 4 roky a to je dlouhá doba :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Zlatá Radwaňská ve finále Wimbledonu. Tohle byl těžkej výprask.
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko se dají srovnávat výkony Sereny z Wimbledonu a OH, včetně obou finále. Na olympiádě měla Serena vážně nadpozemskou formu... Nebo je to snad tím, že se díváš vždycky jenom na finále?
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, na W. Serena nehrála tak dobře a na vítězství se někdy musela nadřít.
Tady hrála zhruba v takové formě jako v posledních kolech Wimbledonu 2010, tam na ní také nikdo nestačil.
Reagovat
smazaný uživatel
Je fakt, že Williamsovou jsem viděl až ve finále, ale hráčka jako Šarapova, bývalá světová jednička, vítězka Wimbledonu, by takovej výprask připustit neměla.
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě královna, široko daleko neexistuje lepší tenistka. Ve velkém stylu, jak jsem jí dříve nemusel, tak jsem jí to dneska mco přál.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena je obrovská hvězda tenisu!!!!!!!!!! Hekna by se měla za to, co předvedla obrovsky stydět, byla směšná!! Není víc co dadat......
Reagovat
smazaný uživatel
O obrovském stydění se bych nemluvil. Pokud proti tobě na kurtu stojí soupeř, který je aktuálně o několik levelů výš a ten protivník si udrží koncentraci po celou dobu zápasu, tak je z toho vždycky jedině demolice a debakl. Věřím, že samotnou Mášu to štve nejvíc a bude štvát ještě dlouho. Přece jenom šlo o olympijské finále, obrovsky sledovanou akci a ona dostane takový výprask. Vše se podtrhlo o to víc, že se Máša ze začátku nemohla ani trochu opřít o svůj servis. Pak to sice zkoušela na maximální riziko, ale tam už jsou jen dvě varianty. Buď lajna anebo se nepotkáš s kurtem. Většinou je b správně. Takže spíš Serena klobok dolů. Zíral jsem chvílemi s otevřenou pusou, protože tohle byl tenis z jiné ženské galaxie! P.S. Nefandím ani jedné...
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas - nezaujatý názor.
Reagovat
Andrew89
Tohle byla jízda! Maria se nezmohla vůbec, ale vůbec na nic. Neskutečnej tenis, tohle je nejlepší tenistka. Bez debat. Jsem rád, že vyhrála a opět dokázala, že na ní nemají. škoda že jí nedala 2x 6:0.
Serena je fenomén. :p a nadávat si můžete jak chcete:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist