Serena hladce vykročila za obhajobou

12. 7. 2012, 12:14
Aktuality 9
Wimbledonská šampionka Serena Williamsová zvládla hravě přechod z trávy na tvrdý povrch. Čtyři dny po londýnském triumfu zdolala ve 2. kole turnaje ve Stanfordu další americkou tenistku Nicole Gibbsovou 6-2 a 6-1. Příští soupeřkou obhájkyně titulu bude ve čtvrtfinále Chanelle Scheepersová.
Serena Willamsová

Pro devatenáctiletou Nicole Gibbsovou je podnik ve Stanfordu prvním, ve kterém si zahrála v hlavní soutěži. V úvodním kole si připsala i první velkou výhru, před největší favoritkou turnaje Serenou Williamsovou už se ale musela sklonit. Americká teenagerka v prvním setu promarnila tři brejkboly a sadu ztratila poměrem 2-6, ve druhém dějství jí pak dokonce hrozil 'kanár'. Odvrátila ho na poslední chvíli díky brejku za stavu 0-5, vzápětí ale celkově pošesté přišla o servis a prohrála 2-6 1-6.

"Nemůžu uvěřit tomu, že dneska už zase hraju. Ale jsem zdravá, srdce mi pracuje, tak proč ne? Byla jsem dneska trochu lenivá, ale jinak fajn," uvedla Williamsová po výhře nad devatenáctiletou univerzitní šampionkou.

Čtrnáctinásobná grandslamová šampionka je prý pro Gibbsovou vzorem od chvíle, kdy jí jako dvanáctiletá sbírala míčky. "Vážně? Doufám, že jsem na ni byla hodná. Vždycky na sběrače jsem," řekla s úsměvem Williamsová. "Je to úžasné zjistit, že ještě pořád někdo chce být jako já," dodala na adresu soupeřky, kterou zároveň pochválila. "Hrála dobře. Má dobrý pohyb a nevzdává se, to je ta nejlepší vlastnost, jakou může hráčka mít," uvedla světová čtyřka.

Svůj první zápas na turnaji má už za sebou také čtvrtá nasazená Jelena Jankovičová, pro ti to ale bylo utkání zároveň poslední. Srbka k radosti domácích diváků nestačila na Američanku Coco Vandewegheovou, která díky pěti brejkům zvítězila za necelou hodinu a půl 6-4 6-2 a Jankovičové tak připravila čtvrtou porážku v řadě.

Výsledky - Stanford (tvrdý povrch, dotace 640.000 dolarů):
Dvouhra - 2. kolo:
S. Williamsová (1-USA) - Gibbsová (USA) 6:2, 6:1, Vandeweghe (USA) - Jankovičová (4-Srb.) 6:4, 6:2, Wickmayerová (5-Belg.) - Watsonová (Brit.) 5:7, 6:1, 6:4, Scheepersová (6-JAR) Larcherová de Britová (Port.) 6:3, 6:4.

Čtyřhra - 1. kolo:
Grandinová/Uhlířová (3-JAR/ČR) - Burdetteová/Gibbsová (USA) 7:6 (7:5), 3:6, 10:6.
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Musím uznat, že Serena ve Stanfordu opět zvolila zajímavou barvu oblečení. Je to taková barva fotbalového rozlišováku. :D Mně se to moc líbí. Serena ví, jak zaujmout. :)

http://www.wtatennis.com/javaImages/89/61/0,,12781~11035017,00.jpg

Nevím, jestli jste zaznamenali, že proběhlo vyhlášení amerických sportovních cen ESPY. Je tam spousta kategorií a tu svou mají samozřejmě i tenistky a tenisté. Na nejlepší tenistku byly nominovány Masha, Vika, Petra a Serena. Cenu získala Masha. :) Mezi muži vyhrál Novak Djokovic.

http://espn.go.com/espys/story/_/id/8158208/lebron-james-justin-verlander-robert-griffin-iii-espy-nominees

No a tady jsou fotky z časopisu ESPN, který každý rok vydává speciál Body Issue. Sportovkyně tam pózují úplně nahé a musím říct, že ty fotky vypadají opravdu výborně. Letos je mezi nimi taky jedna tenistka - Daniela Hantuchová. :)

http://www.jenpromuze.cz/start/mixer/12013-8-nahych-sportovkyn-pro-espn-2012
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem to také zaznamel :-) Maria dávala na svůj fb informaci, že má 3 nominace na ceny ESPY. Tak jednu nominaci proměnila ve vítězství, druhou proměnila ve druhé místo( ženská kategorie celkově) a třetí nevim. Tak aspon neni Serena samotná, kdo si odskočil během pauzy Wimbledon a OH do USA :-)
Marii to neskutečně slušelo -> http://www.justjared.com/photo-gallery/2686017/maria-sharapova-espy-awards-2012-red-carpet-01/
Reagovat
smazaný uživatel
Masha byla dokonalá jako vždy! Zajímavě udělané vlasy a moc se mi líbí, že ty šaty jsou dole průhledné. :) Díky za fotky!
Reagovat
Fandina
monty, haitik1
pěkné - serena zajímavé a danka krásná. Máriiny šaty jsou úchvatné ... super
Reagovat
smazaný uživatel
nevim, jestli je Masha dokonala, ale slusi ji to. :-) Serena nekonvencni, hodne premyslim, jestli takova barvicka uz ale neni rusivy faktor pro souperku, v klidu dobry, za pohybu uz mozna problem, predstavuju si pripadne kontrastni pozadi barier, ktere to jeste podtrhne....
Reagovat
Fandina
tak to je možný, že Serena bude moc kontrastní a rušit. Já jsem jednou četla, že hodně matoucí je třeba oblečení splývající s pozadím. Třeba v Madridu :-) modré pozadí a modrá Serena :-) z důvodu, že nevíš, kde je a tudíž mužeš třeba v průběhu hry hrát přesně na ní, aniž si to uvědomíš. A ještě tam bývají stejná trika s podavači a tak tě to může úplně poplést. Vidíš protihráčku tak hraješ jinam a on to byl podavač míčků, kde si člověk myslel že je soupeř. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Masha krásná, šaty originální, střih zajímavý, odvážný, ale může si to dovolit, jen ta látka a barva se mi moc nelíbí, ale jinak vlasy ji úplně změnily, stačí, když si je vyčeše a hned je víc sexy :-)
A nejvíc jí asi sluší úsměv :-)
Reagovat
tommr
málem bych na ní Serenu nepoznal - kam se poděly její vlasy? :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist