Serena: Maria svým přiznáním ukázala kuráž a srdce

9. 3. 2016, 09:27
Aktuality 367
Po oznámení pozitivního testu na doping přišla Ruska Maria Šarapovová o tři z hlavních sponzorů, díky nimž je už přes deset let nejlépe vydělávající sportovkyní na světě. Její přiznání vyvolalo řadu spekulací a dělí společnost na dva tábory - jedni ji odsuzují, jiní se ji snaží podpořit. K přiznání Rusky se včera v New Yorku vyjádřily mimo jiné i Serena Williamsová či Caroline Wozniacká.
Maria Šarapovová

"Byla jsem šokovaná stejně jako všichni ostatní," přiznala na včerejší tiskové konferenci v New Yorku Serena Williamsová. "Je to samozřejmě velmi nepříjemná situace, ale je dobře, že to Maria udělala právě takhle. Jak sama řekla, je připravena nést zodpovědnost za chybu, kterou udělala, a to chce velkou kuráž a srdce. Je dobře, že s tím přišla sama a nečekala, jak to dopadne," dodala světová jednička.

"Meldonium beru od roku 2006 kvůli nedostatku hořčíku a nepravidelnému srdečnímu tepu. A také jako prevenci proti cukrovce, kterou v rodině máme. Brala jsem ho pořád, protože jsem díky němu byla zdravá. WADA (World Anti-Doping Agency, pozn.) látku umístila na seznam zakázaných teprve letos v lednu," vysvětlovala Ruska své provinění na pondělní tiskové konferenci.

"Udělala jsem obrovskou chybu. Dne 27. prosince jsem dostala dopis od WADA... se změnami pro rok 2016... a já se na ten seznam nepodívala. Zklamala jsem fanoušky, moc se jim omlouvám," sypala si popel na hlavu Šarapovová.

K přiznání Šarapovové se včera v New Yorku vyjádřila vedle Williamsové i bývalá světová jednička Caroline Wozniacká, která poukázala na to, že je neobvyklé, aby hráč nevěděl, která látka je na seznamu zakázaných látek, a která ne.

"Kdykoli si sportovec bere nějaké léky, tak několikrát kontroluje jejich složení - někdy dvakrát, někdy dokonce i třikrát. Někdy se totiž stává, že i obyčejné kapky proti kašli nebo nosní sprej obsahují látku, která je zakázaná," vysvětlovala Dánka. "Jako sportovci dbáme na to, abychom se nedostali do nepříjemné situace, proto vše tolikrát kontrolujeme a vše konzultujeme s lékaři."

"To, co se stalo, není hezké. Není to dobré pro tenis a není to dobré hlavně pro Marii," konstatovala bývalá tenisová hvězda Justine Heninová. "Myslím si, že bychom teď neměli být v pozici soudců, od toho tu je někdo jiný. Je velmi těžké zaujmout k této situaci nějaké stanovisko. Pravidla se ale dodržovat musí."

Dinara Safinová se k vzniklé situaci vyjádřila stručně: "Nemyslím si, že to bylo úmyslné. Chci tomu věřit."

"Moc doufám, že budu mít další šanci si ještě zahrát tuhle hru," přeje si Šarapovová. "Ještě nevím, kdy se vrátím na kurty. Vše záleží na tom, jak dlouho se potáhne proces s mezinárodní tenisovou federací. Vím, že teď musím přijmout následky." O výši trestu ITF zatím jedná.

Komentáře

367
Přidat komentář
brixner
...nějak to cítím v kostech! Tohle bude odstrašující případ!
A pak příjde na řadu VVV, což bych považoval za logické a správné!
Reagovat
smazaný uživatel
Maximum jsou 4 voe :-p
Reagovat
VlS
Myslím, že je i doživotní zákaz
Reagovat
smazaný uživatel
Ano. Ale standardně až za druhý přečin, za první je obvyklé maximum 4 roky.
Reagovat
Chrenda
2 roky. Odvolá se a sníží jí to na jeden rok.
Reagovat
smazaný uživatel
To mi připadá jako nejpravděpodobnější scénář.
Reagovat
vrabejka
Frndino a spol. Dejte už Marii pokoj, už tak to má těžký.
Reagovat
Krisboy
Máš pocit, že jí komentáře na Tenisportálu komplikují situaci či dokonce život?
Reagovat
vrabejka
Mediální tlak. A nemá cenu to každý den rozebírat 300 momenty, když neznámé verdikt itf.
Reagovat
Krisboy
Tak to řekni spíš montymu25, ten tady má na to téma asi tisíc komentářů.
Reagovat
aligo
A Márií jsem mluvil a že prý tenisportal nečte, takže klidně pište.
Reagovat
George_Renel
Předpokládám, že stejně budeš reagovat po něčem nepodařeném Kvitové, Berdycha, Štepánka, Rosola, Šafářové.... :-b
Reagovat
vrabejka
Kvitováí je mi jedno ta do 2 let ukončí kariéru jestli neaangažuje nějakého pořádného top superkouče.
Reagovat
Krisboy
To mě taky napadlo.
Reagovat
Krisboy
Ale možná by potřebovala spíš psychiatra než kouče superkouče.
Reagovat
George_Renel
Já o voze, ty o koze.... (A nemyslím tím Petru ani Marii :-) )
Reagovat
Frick
Tj. že Máša vědomě brala 10 let něco, o čem jí bylo jasný, že jen shodou náhod to neni na seznamu zakázanejch látek?
Reagovat
smazaný uživatel
mravní rovina? nenech se vysmát, asi stejně jako si tady většina přeje, aby to brala omylem, jen jako lék, náhodou občas 10 let a hlavně aby ji nebyli chytli, výstižně to řekla Caro, ostatní kolem je šaškárna ...a je vlastně fuk, kolik dostane ...
Reagovat
Pedronegro
jejda, vložilo se to jako anonym, nevím jak se mi to povedlo :)
Reagovat
smazaný uživatel
ja si tedy rozhodne nepreju, aby to brala omylem, jen aby se vysvetlily omyly okolo toho brani.. :-)) Mne pripadate uz temer jak blazni. Proc by nebrala ten lek umyslne? Umyslne se prece sportovec napije i iontoveho napoje, co si ma co tak rychle v tele doplnovat, ze, zakazat, vzdyt to pomaha, no ni?
Reagovat
VlS
A vůbec, co má sportovec v průběhu výkonu co pít, že? Pěkně na sucho jedem. A potřebujou voni vlastně vůbec dejchat?

Je mě to jedno, neprahnu po Mariině krvi, ale nelíbí se mi, když z lidí někdo dělá duchem chabější než jsme. Prostě to nebylo zakázaný, někdo jí to doporučil ( třeba na akné) tak to brala. Do 31.12.2015 vše OK. Pak už to zakázaný bylo, ale brala to dál, tedy od 1.1.2016 dopovala.
Reagovat
smazaný uživatel
ano, tak to presne vnimam.. :-)
Reagovat
George_Renel
Aby to nedopadlo jako tady: http://zpravy.idnes.cz/ursula-von-der-leyenova-nemecko-ministryne-obrany-doktorat-plagiat-1gf-/zahranicni.aspx?c=A160309_220259_zahranicni_ale
Tedy já jsem v tom nevinně :-))).
Reagovat
smazaný uživatel
?Jde o chyby, nikoli o závadné jednání, a to je zásadní rozdíl,?.. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
? = " .... jeeeee
Reagovat
janek_da
? = " ?
Reagovat
smazaný uživatel
janecku! :-)))
Reagovat
Pedronegro
já to taky tak vidím, jako podpůrný, do 1.1.povolený, prostředek, tak to mohlo zaznít na tiskovce a ne ty báchorky o nutném léku, to by bylo férovější ...
Reagovat
Chrenda
kolik hříšníků na ten nově zakázaný lek už od začátku roku bylo nachytáno! Taky všichni NEČETLI upozornění od WADA a neotevřeli si přílohu? Fakt zvláštní.
Reagovat
FulnekUltras
co se vnucování kolektivní viny ruským atletům i jiným veřejně méně známým sportovcům minulo účinkem, přešel Západ k sobě vlastnímu útoku individuálnímu - na sportovně-mediální ikonu globalismu, jejíž propojení s Ruskem zůstává přes totální amerikanizaci osobnosti stále jednoznačné a umožňuje pokračovat v nechutné antiruské kampani, která má jen aktuálně předolympijský nádech. Zákulisní osnovatelé kauzy - WADA je tu zjevně pouhou převodní pákou - nyní vyčkávají na ohlasy veřejnosti. Pokud budou vůči Máše celkově dostatečně tvrdé, dá se očekávat exemplární trest v řádu let. Pakliže v celosvětovém pohledu na kauzu přes všechny bombastické mediální tlaky přece jen převáží zdravý rozum, může případ jako pro účely CIA neefektivní velmi rychle vyšumět a Maria ještě klidně Rio stihne. Jedinou jistotou se zatím zdá být fakt, že v boji s tenisovým dopingem představuje nynější "velké odhalení" superhvězdy posun minimální, jestli vůbec nějaký.
Reagovat
Chrenda
Proč tady furt ventiluje ty svoje protizápadní útoky. Tohle je sportovní kecárna a na tvojí frustraci z reálného kapitalismu není nikdo zvědavý. Jsi sliboval, že zmizíš v Severní Koreji nebo v Iránu? Tak šupky dupky, už bal pinglík a pohlednici posílat nemusíš.
Reagovat
FulnekUltras
Zatím u sebe nemám potřebu nic měnit, i když kolem se pořád mění kdeco, včetně jakýchsi seznamů...
Reagovat
Roger_Federer
;);)..uz ti to nejde ani verit.
Podle me, to nemyslis vazne a jenom se snazis timto byt zajímavý.
Reagovat
FulnekUltras
Rozhodně si myslím, že výsledný trest se bude péct podle "celkové atmosféry" kolem případu až do poslední možné chvíle s tím, že WADA v tom bude hrát nanejvýš roli veřejně viditelného ;) vykonavatele. Momentálně bych řekl, že nálada mezi obyvatelstvem je 1A... ;)
Reagovat
Frick
jí dát veřejně rákoskou na zadek?
Reagovat
Frick
Zvukově by to bylo jistě zajímavé.

Saturn V při startu by záviděl.
Reagovat
FulnekUltras
Exekuci by z LA opět mohla přenášet tv live... ;)
Reagovat
Frick
A doktůrek už se vyjádřil, proč dlouhodobě Máše předepisoval lék, co na dlouhodobý užívání není (zpravidla) určen? I když co on by mohl říct, že...

BTW: Neměla by bejt četnost užívání toho Meldonia zjistitelná z předchozích Mášinejch testů?
Reagovat
smazaný uživatel
Víš, co to dá práce sehnat nějakýho ruskýho doktora, kterej se bude vydávat za jejího rodinného lékaře? :-))

Do konce loňského roku to bylo legální, takže to nikdo netestoval. Zpětně by to otestovat asi šlo, ale není k tomu důvod. Jednak nijak nepopírá, že to užívala, jednak je otázka, jestli těch testů prošla tolik, aby se z nich dalo něco relevantního ohledně četnosti vyvodit.
Reagovat
Chrenda
co zobe Petra?
Reagovat
Frick
Černoškovi z ruky.
Reagovat
Chrenda
+1
Reagovat
Fandina
A proto se rozešla s jeho koněm.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud nesledujeme poškození zdraví, potom sledujme i ozonové stany (neumanka,..), kryoterapie, bezlepkové diety, masáže (jojo, ony odbourávají únavu!!!), ... Prostě otevřeme to zcela Businessu a usákům, páč oni mají v tomto hlavní slovo (máte pecháčka - Rusáci, Bělorusáci, ...). Nabízí se dotaz - neměla by smažka Capriati ňák od oka distancovat? Co si chudák zlodějka-smažka vytrpěla a ostatní jí fandili pro návrat asi ironicky...
Reagovat
gigin
I woke up yesterday morning with an inbox, in full capacity of love and compassion.

The first email I immediately opened was from my best friend, you know, the type of person who can make you smile and cry with only one word and who I spent the evening on the phone with, checking up on me, how was I doing?

On average, I love the mornings. New day, new start. It is fair to say that this day was not average. Nothing came to mind at 6am, except that I am determined to play tennis again and I hope I will have the chance to do so. I wish I didn't have to go through this, but I do - and I will.

I needed to sweat, to push through and grind as I have done most of my life, so I made my way to the gym. That's when I realized a bunch of tinted windowed cars were following me. The good old paparazzi, back on the trail.

I have not been online much except the odd search for a new antique coffee table (random, I know), but my friends made a collage for me with all your beautiful messages and hashtags that you created (#IStandWithMaria and #LetMariaPlay). I spent the afternoon reading them next to my dog, who couldn't quite understand why this was more important than the walk he was expecting to take.

In this moment, I am so proud to call you my fans. Within hours of my announcement, you showed me support and loyalty, which I could only expect to hear when someone would be at the top of their profession.

I wanted to let you know that your wonderful words put a smile on my face. I'd like to play again and hope to have the chance to do so. Your messages give me great encouragement. This message isn't anything else but to say thank you. Thank you very much.

- Maria Sharapova
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem si to taky přečetl... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jejda, kluci, bez Maruš by tenis nebyl tenisem. Její antiniké outfity, zarputilost, ... zaplakal bych víc jak nad Linuškou a Demčou. Ať se jdou bodnout, dopingáči, todle jí určo nepomohlo víc jak masáž amatéra (bych dělal rád i za pár Sugarpů).
Reagovat
Padme
Hlavní důvod, proč je doping zakázaný, je zdraví sportovců. Snad se ještě holka vrátí.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně!!! Jenže to je vedlejší, vede farmaceuotický lobby, tam točej Rothschildové prachy a určujou běh nejen sportovního světa. Zakažme masáže!!!! Čaj!!!! Kafe!!!
Reagovat
Haitik
Davenport: Sharapova tested positive on January 26th after AO loss and found out on March 2. Maria has documentation declaring use of drug.

Davenport má tyto informace od právníka Mashy.. Tak jestli je to pravda, tak to je dobrá zpráva.. Důkaz, že nic netajila..
Reagovat
smazaný uživatel
Super!
Reagovat
smazaný uživatel
Ale teď koukám, ten tweet už je ze 7. 3. Proč to nikdo nezmínil? :D
https://twitter.com/tennisfitz/status/706939616650268672
Reagovat
Haitik
To nevím :D
Ale až dneska se toho kdo to napsal nekdo zeptal na zdroj, tak možná proto.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
To je taky pravda... Já jenom doufám, že se tomu Fitzgeraldovi dá věřit. Teď si pročítám jeho Twitter a tak trochu si libuje v ironických komentářích... :D
Reagovat
VlS
Hm, na tiskovce si nakydala na hlavu z dlouhý chvíle?
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to souvisí s tím tweetem?
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby to tak bylo, jak je možné, že se na to přišlo až testem vzorku?
Reagovat
janek_da
Třeba protože WADA je bezchybná organizace. Tak to samé vyžaduje po sportovcích.
Reagovat
smazaný uživatel
Nehledě na to, že není jediný důvod, proč by to měl Mariin právník komukoliv nezainteresovanému vykládat.
Reagovat
Haitik
Tak Lindsay se sešla s jejím právníkem jako TV reportérka.. Takže to žádný nezainteresovaný člověk není.. Asi jí to řekl s tím, že to pošle dál, což se taky stalo..
Reagovat
smazaný uživatel
No asi se to tak úplně nestalo, když jediná informace, která to tvrdí, je tenhle tweet, který ani není od samotné Lindsay.

Jinak jestli je Lindsay reportérka, pak beru, že jí to řekl.
Reagovat
Mayo
Nech žije doping!
Reagovat
FulnekUltras
aj tak to napokon vyhrá celé... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
DY-NA-MO!!! Se divím, že jsem vůbec viděl ten vítězný gól, když sem furt něco píšu. :D

Vidět nasranýho Kovalčuka - k nezaplacení. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Užívala Maria Šarapovová meldonium vědomě, aby zvýšila svůj výkon?
ANO
NE
NE, ASI :-)
Reagovat
blixa
Nesmyslná anketa, protože k ní chybí spousta informací. Nikdo nevíme, jakým způsobem ho užívala a v jakých obdobích. Jediné co v tuto chvíli asi mohu o tom prohlásit je to, že pokud ho užívala dlouhodobě, nemohlo jít o žádné zvyšování výkonu. To že byl u ní přípravek nalezen ještě na AO pokládám za fatální selhání jejího týmu. To že udělala blbku ze sebe jsou jen mimikry.
Reagovat
smazaný uživatel
Dělám si z té ankety, a částečně z toho povyku kolem legraci.
Pro mě zůstane Lance pořád šampionem. Stejně tak Marii tituly nikdo nevezme.
Reagovat
blixa
Souhlas ;-)
Reagovat
babolat.cz
šampion čeho? lhaní, podvodů, v jeho arogantním chování? nebo co máš na mysli?
Reagovat
slacker
Sampionem TdF ty sampione kr.tenu nechapavych.
Reagovat
Krisboy
Já bych jí dal deset let (minimálně). Tenis by byl příjemnější bez jedný vřískající vopice a diskuse na TP bez jednoho fanatickýho magora.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Krisboy
:-))))))
Reagovat
Krisboy
na doživotí do konce života, to je ono! :-)
Reagovat
brixner
Multivrahu!
Vřískvrahu!
MONTYVRAHU :-)))
Reagovat
VlS
telefonoval jsem s WADOu, ITF, WTA, Obamou, předsedou OSN a svazem ochránců dešťovky obecné, Maharádžou z Udajpuru, papežem Františkem a Dalajlámou a všichni mají shodnej názor v jedný věci - názory uživatelů TP jsou jim u rekta a nehodlají se jimi řídit. Tak to nechte bejt a pičkejte, jak to dopadne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Co Vladimir Vladimirovič? Nebere telefon? :-)
Reagovat
VlS
Toho neznám osobně
Reagovat
janek_da
Říkal, že tatínek vyhlásí válku
Reagovat
brixner
Né!
Jó?
Né...
Jako fakt jó?
No tak jó, no :-)
Reagovat
brixner
No, příteli...Když tak čtu Tvé příspěvky, začínám si myslet jediné-jsi nemocný člověk! Možná ne zlý, ale rozhodně nemocný! Proti Tobě jsou "stará dobrá" Fandina &spol. v pohodě diskutéři! Nechtěl bych Tě potkat a utrousit, že je Masha...co já vím...hnusná jekna! Asi bych odešel s Tvou Babolatkou(?...jen pokus!) v análku, jauvajs :-( Člověče, držím Ti pěsti, abys to období do cca konce března vůbec ustál!
A mimochodem, fakt nejsem Saša, jsem Jon, blbá hříčka mých rodičů;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, co ti na to mám říct. Chodí sem různí diskutéři a některé z nich fakt nemusím, ale napsat někomu, že je nemocný, když ho ani neznám, to bych si asi nedovolil. Ale ty si to vlastně jenom začínáš myslet a víš co znamená myslet (ho*no vědět)... Jasně, že teď nejsem zrovna nadšený, ale o tom už jsem se tady rozepsal.

PS: Babolatku (ani žádnou jinou raketu) nemám, maximálně bych tě poslal do řiti. Stejně jako toho Sašu v Pelíškách, což jsi asi nepochopil...
Reagovat
brixner
Fakt nepochopil! Pelíšky? No, já jedu spíš na Marxovi a Ghándím, no...:-)
Reagovat
Krisboy
:-) Mám na montyho podobnej názor. Neřekl bych ale nemocnej, ale fanatik určitě. Možná trochu úchyl..? A jestli tenis ani nehraje, tak je to velice pravděpodobné...
Reagovat
smazaný uživatel
Kromě fotbalu jsem aktivně nikdy nedělal žádný sport a přesto sleduju ještě hokej, basket, tenis, alpské lyžování. Okrajově taky atletiku, beachvolejbal (od dubna :)), golf, cyklistiku, vodní slalom a možná ještě něco. Ale u těch okrajových mě většinou zajímají 1-3 lidi, jinak na to nekoukám...

Fanatik nevím. Asi jsem hodně zapálenej, ale nemyslím si, že bych byl nějaký extrémní případ, abych třeba urážel soupeře (pokud neprovede opravdu něco špatného)... Nevím, jak je teda myšlen ten úchyl. :D
Reagovat
brixner
Ale ne, úchyl ne! Dobře, Monty, nemocný tedy nejsi, chválabohu! Ale úchylný fanatik asi jo, no :-))) Já jen doufám, že Masha dostane aspoň nějakou tu spodní hranici trestu, něco kolem deseti let, to by, myslím, ještě zvládla. No a pokud se chceš svézt s ní, zkus šachmaty, hochu u toho pusu ani neotevřeš a jestli bude někdy Masha Tvůj soupeř, uvidíš, že ani nepípne! A Tvůj život se zase srovná...tedy pokud náhodou něco nezobne třeba Vika. To si pak celý TP kup a všechny nás vyházej na dlažbu ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bla bla bla...
Reagovat
Krisboy
Proboha, nestraš!! Kdyby se cokoliv špatného stalo s Cheatarenkovou, to by chudák monty nerozdýchal!!!!
Reagovat
brixner
Ježišimarjá-s kým????????
Reagovat
Krisboy
S VVV (vřeštící vopicí Vikou), podvodnicí, lhářkou, prototypem vypočítavé dě..y Viktorií Azarenkovou
Reagovat
gigin
Ty máš taky dost, tvl.
Reagovat
smazaný uživatel
Řekl bych, že tenis není až takovým smyslem mojí existence, jak si asi myslíš... Ale je jasný, že až některé hráčky skončí, tak už to pro mě možná nebude tak sledovaný sport.
Reagovat
brixner
Tak, Masha jde jako první...Zajímal by mě poměr Pro a Proti...ale fakt jen zvědavost, nic víc!
Reagovat
smazaný uživatel
To je asi na delší povídání a kvůli tobě nebo Krisboyovi se tady rozepisovat nebudu. Vy jste se oba fakt "povedli"...
Reagovat
VlS
Monty promiň , ale ztrácíš trochu rozum a odstup. Prostě Marie udělala průšvih a prasklo to. Přiznání v omamžiku, kdy nic jinýho nezbývá není ani odvážné, ani nijak zvlášť chválihodné. Přiznat se, že jsem rozbil sousedovi okno, když mě viděl ten šutr házet prostě není hrdinství, ale snaha jak dostat jen za ten šutr a ne navíc za lhaní. A z toho se nijak nevykecáš. Co zkoušíš bránit? Myslím, že za rok bude tŕeba ráda - standard je rok až 4.
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt nevím, co touhle reakcí sleduješ... Máš pocit, že zrovna tohle vlákno je o nějakém bránění Mashy? To je tak akorát o zesměšňování mojí osoby a urážení mých oblíbených tenistek... Takže jestli si chceš hrát na nějakého arbitra, tak bys měl začít u brixnera a Krisboye.
Reagovat
Krisboy
VIS to popsal náhodou velice výstižně. Odstup a hlavně nadhled je to, co ti chybí. O zesměšňování si vyloženě koleduješ. Ale to, právě díky absenci těch dvou věcí, si neuvědomuješ.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, já bych se tady na celou diskusi mohl klidně vykašlat a psát si jenom na Twitter. Už třetí den jsem tady skoro pořád online a co z toho mám? Akorát mě tady buzerujete vy dva, co jste sem něco napsali jednou za uherák, ale najednou když má Masha problém, to se můžete přetrhnout... Ale abych se tady na to vykašlal, od toho mě odrazuje už jenom to, že bych právě takovým jako ty udělal radost. A to já teda nechci.
Reagovat
janek_da
To tady jako strážíš "prostor"?
Reagovat
smazaný uživatel
Říkej tomu, jak chceš. :D Já vím, že bych to tady stejně četl, takže nezapojovat se do diskuse by byla blbost. To už jsem si řekl v září 2011 a vydrželo mi to až dodnes (a snad ještě chvíli vydrží). :D
Reagovat
janek_da
:)))

ne, takhle žrát bys to fakt neměl :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Žeru to takhle 4,5 roku a myslím, že zatím je to ještě dobrý. :D
Reagovat
janek_da
no, no. Je to už na hraně :)
Reagovat
smazaný uživatel
To víš, stav nouze... :D
Reagovat
janek_da
Tak snad dopadne dobře. iqeho slov "víc než 4 měsíce by byla nehorázná ostuda"

:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jako to říkal ten Lůďa v Bořkovi Stavitelovi: "Nó, snad." :)

Ale nemusíš se obávat, že bych tady byl naloženej ještě zítra a pozítří, protože mám nějakou práci a v pátek večer basket... :D
Reagovat
janek_da
no, proto!
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
Krisboy
Tobě už z tý kravky fakt hrabe...já se můžu přetrhnout kvůli Mashe? O kousek výš píšu, že si koleduješ o rejpání a zesměšňování. Právě proto, že už tady tři dny čtu ty tvoje nářky tak mi to nedalo a musel jsem si rejpnout. Ty ses toho chytil jak výkal košile (to je taky účelem rejpání, že). A mizet odsud kvůli mě rozhodně nemusíš, radost bys mi tím neudělal. Kdybys mě vadil, hodím si tě prostě do ignorace a šlus. Nebyl bys první.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pro tebe jsou to nářky, pro někoho třeba dobré komentáře do diskuse. Nevidím ale žádný smysl, proč bych se o tom měl bavit zrovna s tebou, když se můžu bavit třeba s janekdou...
Reagovat
blixa
No, já tomuhle nějak nevěřím. Ano, Marie to vzala na sebe, udělala ze sebe hloupou blbku která něco opomněla a doufá, že jí bude trochu odpuštěno. Realita ale bude určitě úplně jiná. Někdo nějaké chyby udělal ale Marie to asi nebyla. Pravdu se ale těžko dozvíme.
Reagovat
VlS
Pardon češtino - chvályhodného.
Monty, rozlišuješ příčinu a následek?
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co? Dej mi svátek. Sice taky nejsem v posledních dnech na všechny úplně příjemnej, ale píšu sem dost dlouho na to, aby většina z vás pochopila, proč tomu tak je...
Reagovat
VlS
Ale my tě chápeme, jen tě chceme před tebou zachránit, než z toho úplně, ale opravdu úplně zblbneš :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Buď v klidu, zítra ani pozítří mě tady moc neuvidíte... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak k**va, je to šéf WADA nebo bývalý šéf? Ten SportBlesk v tom má zase bordel. Pokud je to teda bývalý šéf, tak jeho slova o Mashe nemají až takovou váhu... Každopádně když jsem viděl tu fotku, tak jsem si řekl "dědek plesnivej". :D
http://isport.blesk.cz/clanek/dalsi-sporty/262554/byvaly-sef-wada-rusove-se-nesnazi-pro-olympiadu-s-nimi-napocitam.html

Co se týče těch atletů, tak z té kolektivní viny je mi úplně na blití. Atletika je pro mě sice vedlejšák a z Ruska mě zajímá jenom Darya Klishina, ale ona je právě jednou z těch, kteří za nic nemůžou a mají pykat za ostatní...

Budu se opakovat...
https://twitter.com/monty025/status/707199079470731264
Reagovat
tmora
Ex-Wada chief Dick Pound. Navíc to jméno "DICK" to musí být frustrace...
Reagovat
janek_da
dick znamená taky čmuchal
Reagovat
George_Renel
Nebo taky Richard.
Reagovat
smazaný uživatel
Nomen omen. :DDD
Reagovat
VlS
A tohle tě už nadzvedlo?
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/262522/sarapovovou-varovali-petkrat-zakazany-lek-ale-uzivala-dal.html
Neřek bych, že to pro Mašu vypadá dobře. Putin od ní už dal ruce pryč :-((
Reagovat
smazaný uživatel
To už jsem řešil trochu níž...

Putin mě vůbec nezajímá. Politici obecně jsou přesně typy lidí, kteří při úspěších plácají po zádech, ale v opačném případě se okamžitě odvrátí od kohokoliv. Teď si představ, kdyby Masha dostala 4 měsíce a v Riu získala medaili. To by se s ní ještě chtěl vyfotit... Sice nechci házet všechny do jednoho pytle, ale politici (hlavně ve vysokých funkcích) jsou z mého pohledu hlavně fanoušci úspěchu, ne sportu.
Reagovat
VlS
Jo, jasně, že něco zasklí jednou se dá vzít, že to zasklí ona i její tým 5x je prakticky nemožný, sorry. Skoro bych řek, že na tom co říkal Vlk o modelkách, že se nedokážou závislosti na něčem zbavit,( i když je to závislost vytvořená jen v jejich hlavě), na tom by mohlo i něco bejt. Vlastní hlava je někdy pěkná mrcha, znám to i od sebe samotnýho.
Reagovat
smazaný uživatel
"Rozsudek" prý nejdřív v květnu.
Reagovat
Haitik
Tak tohle je zajímavý >> Nikola Pilic just admitted that, Sasha Zverev is using meldonium, with permission of doctor.

https://twitter.com/forehandonfleek/status/707564027086573569

A Mashy jméno fakt dokáže prodat vše.. :D
https://twitter.com/tennis_updates/status/707579867013865472
Reagovat
tmora
tak to má Masa nového generální sponzora .. NIKE at jde do hajzlu
Reagovat
smazaný uživatel
Slovy klasika: "To bude ještě prdel, vole!" :D
Reagovat
janek_da
A zavedla už ITF šáriu? To by pak byl celkem rychlý trest
Reagovat
VlS
Rok až konec světa čištění kozích chlívků, podle míry pokání.
Reagovat
smazaný uživatel
Šéf antidopingové organizace WADA Dick Pound je k případu Marie Šarapovové nekompromisní. "Buď dobře věděla, co dělá, anebo to prostě nechtěla vědět. V každém případě, omluva pro to neexistuje. Pro náš sport je to obrovská ostuda."

No ty vole. Podle takového vyjádření bych to viděl, že navrhne minimálně rok... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Rok je minimální hranice. Obávám se, že může být i hůř.
Reagovat
smazaný uživatel
Co jsem četl dneska ráno ty dva rozhovory, tak to může to být míň i víc.
Reagovat
blixa
Nechci bejt pesimista ale vidím to na dva roky. Proto jsem psal že se divím Marii, že všechny neposlala do prdele a neukončila kariéru.
Reagovat
smazaný uživatel
Míň spíš ne, ale uvidíme.
Reagovat
janek_da
obáváš :)))
dik nic jiného nežádáš
Reagovat
blixa
On nic nenavrhuje. Ale když se mu to nebude zdát dost vysoké, odvolá se k CAS.
Reagovat
Haitik
Já jsem četl někde článek (možná jsem tomu článku dával i RT), teď nevím, že ten výrobce si myslí, že dostane 4-6 týdnu.. Ale za poslední dva dny jsem četl takových článků na toto téma.. teď fakt nevím.. :DD zkusím pohledat
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi si jistý, že jsi to pochopil správně? 4-6 týdnů je běžná doba užití toho léku. ;-)
Reagovat
Haitik
Možná jo.. :D Já fakt nevím, na toto téma, kolik dostane a tak jsem četl za poslední dva dny fakt asi tak milion článku.. :DD Zkusím najít, pak to sem když tak hodím.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
V tom ti můžu dát za pravdu. Ta hranice odhadů je asi tak od varování do 4 let. :D
Reagovat
Haitik
Tak jsem to pochopil fakt blbě.. :D Máš pravdu..
Reagovat
smazaný uživatel
Ani mi nemluv, mně z toho jde hlava kolem. :D Jednou je to dobrý, podruhý zase průser. Nějaká obecná shoda zatím očividně nepanuje...
Reagovat
Haitik
Jo přesně! Kdyby se aspoň někde shodli.. :D
Reagovat
janek_da
To je ale zástupce WADA. Trestá ITF a to bych chtěl teď vidět ten šrumec mezi WTA-ITF. Páč pro WTA je Maria jedna z nejdůležitějších hráček.
Já bych jí dal trest 4 měsíce nehrát a 200 treninkových hodin v tenisově rozvojových zemích :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo. A 100x napsat "Už nikdy nebudu brát meldonium." :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Z twitterové konverzace Jaroch-Kvěš: https://twitter.com/jjaroch7/status/706988985151832073
Reagovat
spaniel
Teď by měli ještě otestovat Grigorka.
Reagovat
gigin
No našli mu minule Sildenafil Sandox.
Reagovat
George_Renel
Spíš viagru ;-).
Reagovat
gigin
To je to samé. Stejná účinná látka teda.
Reagovat
VlS
No, a Ernest to nebere? Víš ten regulovčickej kamennej pistoj, ten by možná potřeboval podpiřit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ts, ten bere jiné věci, dvě cigára naráz prokládané whiskou.:)
Ví co je zdravé:)
Reagovat
VlS
Ale to dělám běžně, ale tak pěkně regulovčíka neumím :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No protože nemáš talent...:D)
...no, a protože já také ne, tak vím, že mě nepomůže ani sedmiletka z Valašska, a to je úplně jiná liga. To ani to slavné Meldonium dost hodně zaostává:)
Takže možná zkus tu sedmiletku...třebas zabere.
Reagovat
Bob
Dobře, buďme reální. Dejme tomu, že skutečně brala doping nevědomky a vše to byl pouze lidský chybný faktor. Upřímně nevěřím tomu, že by brala doping záměrně. Kolik skutečně může dostat? 4 roky? To je podle mně moc. Je ale pravda, že uvažovat o udílení trestu nad Marií a hráčkou druhé stovky je patřičný rozdíl, i když by neměl být.
Reagovat
smazaný uživatel
Já se naopak obávám toho, aby někdo z Mashy jakožto hvězdy nechtěl udělat exemplární případ. Ale snad takový úmysl nikdo nemá a bude záležet čistě jenom na tom, jak se to vysvětlí...

Abych řekl pravdu, je mi z toho úplně nanic. Je tam čím dál víc spekulací, nejasností a pochybností ohledně toho, co Masha řekla na tiskovce. Já teda furt nechápu, proč by Masha v takové situaci říkala nějaké blbosti. Vždyť to by byla sama proti sobě... Holt to takhle půjde až do 23. března (což pro mě bude hodně dlouhých 14 dní) a pak se uvidí. Pořád doufám v dobrý konec. Snad to nedopadne tak, že tady budu za největšího kreténa, když jsem se jí zastával. To nevím, jestli by mělo smysl sem ještě chodit, protože by mi to bylo furt předhazováno...

Asi bych do toho 23. března měl dělat něco jiného (a že mám co) a pořád to neřešit, ale ono to dost dobře nejde...
Reagovat
smazaný uživatel
No podle me by sis mel dat voraz a nabrat tak trochu dech...trosku zacinas capriovatet:)
Nemyslim to ve zlem...trebas muzes psat o necem jinem, no...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Cože začínám? :D Tak já o něčem jiném píšu (třeba o basketu :D), ale tohle prostě nejde neřešit, navíc když se objevují nové a nové články. Radši ani nechci vědět, kolik jich ještě bude... Přece jenom Mashe fandím už hodně dlouho, hlavně po té operaci ramena dost intenzivně a ty nervy, co jsem kolikrát měl při jejích zápasech, to se prostě nedá jen tak zapomenout. Zároveň si teda nemyslím, že bych tady byl její největší fanoušek, ale v tomhle případu se jí tady zastávám asi nejvíc. Momentálně to považuju za správné, protože za ty roky jsem poznal, že není umění někoho podporovat, když je na vrcholu, ale naopak když se k němu spousta lidí otáčí zády... Zároveň mě ale musí zajímat, jak to celé dopadne, protože to zastávání se musí mít smysl. Jak vidíš, zatím to pro mě smysl má.

Víc k tomu zatím nejsem schopný napsat. Dokud se to nějak neposune, tak na to budu myslet asi pořád. Ale snad aspoň v pátek večer přijdu na jiné myšlenky. Protože: #vPátekToDorazíme :D
Reagovat
George_Renel
Vidíš, operace ramene.
Před operací máš podrobné vyšetření se zvláštním zaměřením na srdíčko a jeho funkci. Také se podrobně rozebírají užívané léky. Takže další z možností se něčeho dopátrat.... Třeba to potvrdí jeji verzi. Nebo...???
Reagovat
janek_da
Ale prdlajs. Jak za nejvěšího kreténa?

Osobně si tipnu, že dostane trest mezi 4m-12m. A jestli to mám odhadnout přesněji, tak 8m.
Reagovat
janek_da
wogo, TP si po mě vyžádal napsat kreténa s dlouhým é
Reagovat
Bob
Přijde mi to všechno přitažený za vlasy. Já si právě taky myslím, že Maria snad věděla, co na tiskovce říká. Bohužel se to asi nedá nijak vyvrátit či potvrdit. Ale existuje nějaké měřítko, které stanoví, jaký doping podléhá jakým trestům? Spousta lidí tvrdí, že by měla dostat trest třeba na již zmíněné 4 roky. Mně to přijde dlouhé. Možná rok je přijatelná volba, samozřejmě nejlepší volba by byla napomenutí.

Exemplární případ mi právě přijde jako nejhorší způsob řešení, i vzhledem k tomu, že Maria je stále jedna z nejlepších tenistek a byla by škoda dostat tak dlouhý trest. Maria je hvězda, která má spoustu fanoušku a je tváří spoustu firem. Jsem zvědavý, jak politika a popularita budou mít vliv na určení výše trestu.
Reagovat
smazaný uživatel
Trest? Ten lék je až příliš pochybný a ta její výmluva až příliš chatrná na to, aby jí to prošlo jen tak s napomenutím. A ITF určitě bude chtít dát najevo, že se drží zásady "padni komu padni", takže to vidím tak, že s velkou pompou oznámí, že dostane rok, možná dva. Ovšem protože Maruš je až moc velká hvězda na to, aby ji na tak dlouho vyšachovali, za pár měsíců jí to v tichosti sníží na polovinu..
Reagovat
smazaný uživatel
Ten lek je tedy o hodne mene pochybnejsi nez nektere tve komenty...

A celkem me jako udivuje, jak tady uz dva dny poskakujes a pri jakekoliv prilezitosti si rad do te Marie kopnes.
hhhm...tomu se rika charakter.
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem to dneska psal giginovi: Uvidíš, jestli se Masha vrátí, jak bude Kvěš vyšilovat, když se na Petru při zápase jenom špatně podívá. :D Na druhou stranu, aspoň už by to nebyla taková nuda jako furt jenom s těmi lajnovými... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Moje komentáře pochybné nejsou, zato ten lék je pochybný až na půdu.

A rozhodně tady do nikoho nekopu a už vůbec ne do Marie, takže laskavě nelži.
Reagovat
slacker
Pochybna je cela tvoje existence mrnavy napoleonsky krecku. Bez si zase precist nejaky casopis a prohlednout nejaky pivovar a neser se do diksuzich se svyma sektarskyma kecama.
Reagovat
janek_da
na půdu, do zádele, bude vostuda, husa

to není rejtřík objektivního komentátora
Reagovat
smazaný uživatel
Ten lék obdržel svou cenu na evropské úrovni. Jako chápu, že jak to není Amerika, nebo úroveň světová, což vyjde na stejno... tak se vám to nezamlouvá.

Faktem je, že prostě mnoha lidem pomohl, a to, že to někdo třeba bere, aniž to potřenuje, ještě není vina přeci léku_? To je jako hodnotit kvalitu léku penicilin, když toho někdo sežere kilo a pozvrací se...tak to asi špatným lékem nebude....že...

Za druhé... operovat slovy, ještě neznamená, že se říká pravda. To ja nepopírám, ale operovat slovem lež také neznamená, že někdo lže.

Také mohu říct, že tu lžeme všichni, neboť ty naše výpovědi jsou zabarveny nějakou emocí, pohledem, zkušeností a občas bohužel i podhledem a občas naštěstí i nadhledem, ale i ten nadhled nemusí být někdy přesný.

Takže štěknout si na někoho, že lže je úplně bezpředmětné...vysvětlit řádně proč to tak není, to je ovšem už jiná...
Reagovat
smazaný uživatel
Ten lék se užívá takřka výhradně v zemích bývalého SSSR. V západních zemích včetně ČR nikoli, dokonce se, alespoň v ČR nepoužívá ani jiný lék se stejnou účinnou látkou. Takže fakt nejde jenom o Ameriku.

Pochybnou pověstí bylo míněno, že byl (a je) zneužíván jako doping, proto byl taky zakázán a dokonce je zařazen do té nejvážnější kategorie. Nakonec ani není žádným tajemstvím, že byl podáván i sovětským/ruským vojákům, byť ti o tom zřejmě nevěděli.

Ne, tohle fakt není úplně standardní lék.
Reagovat
smazaný uživatel
Po prohlášení Šarapovové získalo meldonium nechtěnou reklamu. Ozval se výrobce léku, který se používá na zlepšení krevního oběhu u lidí se srdečními problémy a s nedokrevností. Jeho doporučení, jak s meldoniem nakládat, se radikálně rozchází se způsobem, jakým ho užívala Šarapovová.

[...]

Výrobce však doporučuje zcela jinou aplikaci ? v maximálním rozmezí čtyř až šesti týdnů. Tento cyklus pak lze zopakovat dvakrát až třikrát ročně. ?Pouze lékař může rozhodnout na základě stavu pacienta o prodloužení tohoto období,? uvedl výrobce léku.

***
Pokud jde o jeho stvořitele, který se jmenuje Ivars Kalvins, je to podle mě borec...ale také je problém, že pochází z Lotyšska. Ve válce farmaceutického průmyslu má jen sporadické šance. Nevím, nejsem chemik, ale tenhle lék pomohl lidem, kteří měli problémy...
...nejsem zastáncem farmatyk. No, ale potom, co se mě změnil život, a musím je brát, abych tu byl tak nějak déle...
...mam i k těm lidem respekt, a Rusko neznamená vždy šmejd, krom toho je to Lotyš...:)

V každém případě tady je s ním krátký rozhovor.

https://www.youtube.com/watch?v=CRzjF4GR0aE
Reagovat
smazaný uživatel
Proti jeho "stvořiteli" nic nemám. Dokonce ani nepopírám, že ten lék může někomu pomoci. Ale skutečnost je taková, že zejména ve sportu nemá nejlepší pověst.
Reagovat
smazaný uživatel
Strycova brala neco co je zakazane brat jen na turnajich
Sharapova brala neco co je zakazane brat celorocne
takze je logicke, ze trest tomu odpovidat a o pouhem 1 roku nemuze byt ani rec.
Reagovat
George_Renel
Napomenutí :-))))).
Přitvrdil bych aspoň trochu.
Napomenuti před nastoupenou jednotkou. ;-)
Nebo taky důtku.
A vůbec nejhorší - trojku z chování!
Reagovat
VlS
A stokrát nechat podepsat dědou Mrázem
Reagovat
smazaný uživatel
Víš, proč by měla důvod na tiskovce říkat blbosti? Protože být za hloupou husu obklopenou neschopnými diletanty je sice hrozný, ale pořád o něco lepší než být za podvodnici.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pro někoho je podvodnicí stejně (zdravím fanoušky Sereny) a jestli to vzala úmyslně nebo neúmyslně, to se taky nedá dokázat. Teď jde o to vysvětlení... Ale do roku 2015 je to z mého pohledu absolutně v pohodě, ať už to brala za jakýmkoliv účelem.
Reagovat
smazaný uživatel
V pohodě v tom smyslu, že jí za ta léta nemůžou vzít žádné trofeje, to bezesporu. Ale v celkovém kontextu to polehčující okolnost zrovna být nemusí.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč bys měl být za kreténa? Já tě náhodou do jisté míry obdivuju za to, že se Marie zastáváš i přesto, že snad i tobě musí být jasné, že ta její historka čím dál víc kulhá na všechny čtyři. To je fajn. Vážně, bez ironie.
Reagovat
smazaný uživatel
Minimálně do 23. března mi právě není jasné vůbec nic...
Reagovat
smazaný uživatel
Jasné je minimálně to, že když tvrdila, že za to všechno může neotevřená příloha v e-mailu, tak neříkala pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
Že zmínila zrovna tenhle mail (který byl asi poslední), to ještě nic neznamená. Nijak přece nepopřela, že jich mohlo být víc, ale z jejího pohledu si měla přečíst zrovna tenhle...
Reagovat
tmora
Nechápu Marii s takovým realizačním týmem a řadou právníků proč na tiskovce na sebe napráší , že to bere 10 let??? OK potvrdila, že užívala preparát kvůli aritmii apod.. - to by se ještě dalo.. Podle mě neměla dál zmiňovat užívání 10let - to je to na čem se teď všichni pozastavujou..Doufám, že max do 1 roku po 4 letech nemá cenu se ani vracet..
Reagovat
smazaný uživatel
No právě. Těch 10 let, nad tím se teď pozastavuje asi každý...
Reagovat
Haitik
Tak třeba je to fakt pravda, že to brala od 2006.. Maria je hodně chytrá, její tým to samý, tak kdyby něco chtěla zakamuflovat, tak by neřekla 10 let, že to bere.. To by jí řekli, ať řekne, že to bere kratší dobu.. Já jí 100% věřím a podporuji.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
Haitik
A hodně lidí se zastavuje nad tím, i doktorů kde to tich deset let brala.. Tak Maruš má třeba lidi všude.. Nebo, když jsou peníze, tak jde vše.. A tich má peníze Maria tak na dalších 5 životů.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud jí to opravdu předepsal ruský doktor, tak by mě to ani tolik nepřekvapilo. Jak už jsem psal, třeba hokejisti tam berou pilulky na všechno...
Reagovat
tmora
Možná OK. Mají připravenou verzi, že to užívá dlouhodobě 10 let. Nikde nebylo zmíněný , že to bere 10 let v kuse - mohla to brát v průběhu 10 let. Podle mě jsou na to už připravený a ta tiskovka taky byla připravená.. Doufám max 1 rok, jinak je to špatný..

Podle mě kdyby věděla, že dostane 4 roky zákaz tak nehraje divadlo a ukončí kariéru..
Reagovat
smazaný uživatel
Z isport.cz:
Jasno do případu nevnesl ani právník Šarapovové John Haggerty. "Nechci se teď bavit o tom, proč Maria lék užívala každý den po dobu deseti let. To nemá na tuto událost žádný vliv," říká.

Tak nevím... Taky teda doufám, že to bude max. 1 rok. Ale pořád si přeju, aby Masha hrála v Riu. Bohužel musím říct, že po dnešku tomu věřím o něco míň...
Reagovat
gigin
Podle dnešního vydání britských The Times Maria Šarapovová věděla, že meldonium bude od 1. ledna 2016 na seznamu zakázaných látek. Hráčky byly podle deníku o nových regulích informovány jen v prosinci minimálně pětkrát a navíc různými způsoby komunikace.
Reagovat
Fandina
A co z toho vyplývá?
Reagovat
Krisboy
z toho by vyplývalo, že na tiskovce lhala
Reagovat
gigin
Nereaguj na ní. Ona si z nás utahuje. Přece není možná aby byla tak obrovsky blbá. Já už na ni prostě reagovat nebudu. Nestojí to totiž za to, aby si ze mne někdo utahoval.
Reagovat
gigin
Tak hloupě utahoval. Normální postrkovačky a šťouchačky jsou v poho.
Reagovat
Fandina
Tvůj problém je, že nerozeznáš co je normální pšťuchovačka a co není. Nemáš na to.
Reagovat
janek_da
:D

nemáš na to
Reagovat
Fandina
a má snad?

Normálně jsem se ho zeptala a cítí se dotčen, prý nemá zapotřebí, aby si z něj někdo utahoval? To je těžké tohle, nenáší.
Reagovat
babolat.cz
nelži
Reagovat
gigin
A né snad? Tak na tiskovce Máša řekne, že nevěděla o tom, že meldonium je od začátku tohoto roku na seznamu zakázaných látek, páč si nepřečetla dopis. Teď přijde The Times s tím, že hráčky byly minimálně pětkrát různými způsoby komunikace o tom informovány. Já napíšu, že su z toho šišatý teda a ty na to, co z toho vyplývá? Včera si mi psala, že nejsem intelignetní. Tak pak nevím, co jsi ty.
Reagovat
Fandina
Tvůj problém je, že neumíš komunikovat. Mohls normálně odpovědět, jenže pán se cítí dotčen, že jsem mu napsala, že je málo inteligentní a nemůže to přenést přes srdce.
Reagovat
gigin
Ne ne, vůbec nejsem dotčen, kdyby mi to řekl nějaký chytrý člověk. Ale ty jsi tupan tupanů, špička špiček. Nenechám se tebou už nikdy stáhnout do nějakých diskuzních sraček. Ty jsi tam totiž jako doma a člověk nemá sebemenší šanci. Hezký zbytek dne přeju.
Reagovat
Fandina
V pořádku, každý, kdo neumí s druhým vyjít, tak si řekne je to blb a nebaví se s ním. Normální postup.
Reagovat
babolat.cz
http://designcollector.net/atlas-of-prejudice/atlasofprejudice-00/
Reagovat
Fandina
Já nikam a ty?
Reagovat
babolat.cz
no ke svým spojencům, ne!
Reagovat
Fandina
já ti to neberu
Reagovat
janek_da
:DDD

Já už nemůžu. To je fakt super vlákno.
Reagovat
Fandina
Vážně?
Reagovat
babolat.cz
A co z toho vyplývá?
Reagovat
Fandina
Ty nevíš?
Reagovat
janek_da
To už se tady řešilo v hodně nudlích. No, ale gigin překvapil, že ho Fandina zas vytočila.
Reagovat
Fandina
Co se řešilo ve více nudlích?
Reagovat
gigin
Jencku, tak já nevím no. Se podívej, co tu zase Milostivá od rána předvádí. Pak sem šupneš post, který v podstatě tvrdí, že Mária lže, nebo jak říkají cigorky uvádí nás v omyl, a ona se tě zeptá, co z toho vyplývá. Když jí na takovou pičovinu odmítneš odpovědět, tak ti řekne, že ničemu nerozumíš a máš problémy v podstatě se vším. Už mne to fakt nebaví.
Reagovat
janek_da
gigine. v poho. Fandina perlí. Hej Fandi, mrskni pod tenhle post zas nějakou otázku.
Reagovat
Fandina
úsměv?
Reagovat
Fandina
Chudinko malá, Fandina tu řádí a ty chudáčku nemůžeš nic dělat. Je mi tě líto.
Reagovat
a.magerova
"a máš problémy v podstatě se vším"

Nemáš gigine, TO musím vědět nejlíp... spíš ji štve, že včera odmítla tu trojku.... ;-)
Reagovat
Krisboy
Já vím, psal jsem to tady už asi před rokem. Mě je tím sympatická, mám to podobně, tahle diskuse je pro mě taky především zábava :-)
Reagovat
Fandina
Jsi ubožák. Nic jiného se o tobě říct nedá.
Reagovat
babolat.cz
ale to je realita, gigine
Reagovat
gigin
Možná jo. Po tom co tu dnes zase předvádí, tak je fakt tak brutálně vyleštěná. Až na morek.
Reagovat
Fandina
Nezáviď.
Reagovat
babolat.cz
nelži
Reagovat
Fandina
umíš napsat něco jiného?
Reagovat
babolat.cz
nezáviď
Reagovat
Fandina
upřímně, nevím, co bych ti měla závidět
Reagovat
babolat.cz
inteligenci
Reagovat
Fandina
žádnou nevidím
Reagovat
babolat.cz
u vás v ústavu? to věřím.
Reagovat
Fandina
na tobě
Reagovat
smazaný uživatel
Teď čtu něco podobného na isportu...

Ale sakra, ať ji napřed nechají ke všemu se pořádně vyjádřit a pak ať něco píšou. Takhle to půjde ještě 14 dní, z toho jsem otrávený úplně nejvíc... A znova opakuju: Snad Masha ví, co říká. Pokud jo, tak je to v pohodě. Pokud ne, tak to radši nechci domýšlet... Faktem ale zůstává, že do roku 2016 to bylo povoleno, takže její předchozí úspěchy absolutně nejdou zpochybnit.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že Mária se již nebude vyjadřovat. Že teď už se bude jednat jen o to, kdy bude verdikt.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitě po ní budou chtít vysvětlit další věci. Pochybuju, že se to nedozvíme...
Reagovat
George_Renel
Ono to začíná vypadat, že to její vystoupení na TK bylo tak amatérské, že raději opravdu bude mlčet. Dalšími prohlášeními by ze sebe totiž mohla udělat blbku.
Reagovat
Fandina
Souhlasím. V době vyšetřování je podle mě hloupost vystupovat veřejně. Může to popudit i příslušný orgán, mohou se cítit pod tlakem. Když to udělala, zdálo se mi to podezřelé.
Reagovat
babolat.cz
mně jsi podezřelá ty...
Reagovat
Fandina
Vážně, tak to je tvůj problém.
Reagovat
smazaný uživatel
TADY TO MÁM!!! #vPátekToDorazíme
https://pbs.twimg.com/media/CdGyi_4UkAA0q0P.jpg:large
Reagovat
peggy
Nechapu jak v Cesku odsuzuji Mariu,napr.pan Michal Polak,vim udelala chybu,ale nejvice vadi,ze je Ruska,tak navrhuje ji znemoznit aby nemohla startova na OH.U pani Srycove to byl doplnek?Proste se hodnoti kdo to je a Maria je lepsi nez Cesky,tak at pika a bude odstranena jedna prekazka.
Reagovat
FulnekUltras
do OH je Maria zpátky - sice pošpiněná trochu víc, než by bylo nutné, ale i tak může Rio klidně vyhrát
Reagovat
smazaný uživatel
To by byl solidní výsměch antidopingovým pravidlům.
Reagovat
FulnekUltras
však už to potřebují jak koza drbání - nebo SW řádnou kontrolu v mezidobí
Reagovat
smazaný uživatel
80 % turnajov hrá na terapeutických výnimkách. Preto také opatrné vyhlásenie o hráčke, ktorej nevedela prísť na meno..
Nulovú toleranciu na všetkých a je po probléme. Žerež lieky? Tak vynechaj turnaj!!! A nie aby si dostal výnimku na dopujúci liek a hral proti zdravému a čistému. Žerež pravidelne? Prataj na paraolympiádu..
Reagovat
smazaný uživatel
Otevřu internet a ...
http://sport.aktualne.cz/e-pripad-sarapovova-o-rase-kdyby-pry-dopovala-serena-media-b/r~871f33a0e5bd11e584160025900fea04/

Někteří asi fakt přemýšlejí prdelí...
Reagovat
smazaný uživatel
Houby sračky, popsali to celkem trefně.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle me tedy ten clanek celkem sracka je...;)
Reagovat
gigin
Mi se líbí, jak se iqe snaží skrývat tu radost, že se to Mášeně přihodilo, že bude ze hry venku a Petře ubyde jedna zdatná konkurentka. Přitom z každého jeho příspěvků to jde krásně poznat.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím to stejně. Kvěš je hater Mashy a tohle se mu náramně hodí do krámu. Jen počkej, jestli se Masha vrátí a porazí Petru. To už za to nebudou moct jenom lajnoví, ale i nadopovaná Masha... :D
Reagovat
VlS
Já bych to hlavně ani nenazval článkem, vždyť tam není nic autorského, jen jakýsi výběr tweetů. Takovýho hnoje ještě bude
Reagovat
Fandina
Kdyby někdo skrýval radost z toho, že má druhý problém, tak by mlčel. On o tom píše, to je rozdíl.
Reagovat
smazaný uživatel
A mě se zase líbí, že vám vaše nenávist vůči mě tak zblbla hlavu, že nejste schopni reagovat normálně. Tyhle vaše příspěvky to jenom dokazují.

Že Sereně se předhazuje doping i když jí nic nenašli, to je známá věc. Co asi myslíte, že by se stalo, kdyby fakt dopovala a provalilo se to?
Reagovat
gigin
V tom prvním odstavci máš asi pravdu, kuwa :DDD
Reagovat
Krisboy
Mě zas přijde, že některým tady tahle lápálie dočista zatemnila mozek. Někteří se evidentně nedokážou srovnat s tím, že jejich ultra modla bohyně je krá.va.
Reagovat
Tornes
Stejně tak se doping předhazuje Nadalovi. Je Nadal snad černej? Tohle s rasou fakt nemá nic společnýho a ač obvykle tyhle slova nepoužívám, k tomu článku se opravdu hodí pouze hodnocení "sračka".
Reagovat
Tornes
A btw, tohle je mimo jiné krásný způsob, jak rasismus podporovat.
Reagovat
Krisboy
Jj, přečetl jsem si to. Bulvární sračka.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, ta poznámka s rasismem asi nebyla na místě, to souhlasím.
Reagovat
smazaný uživatel
Co, kdo?
Reagovat
Nola
nekric hop, kym nepreskocis, na teba to plati dvojnasobne
Reagovat
spaniel
Jsou to hypotetické $račky fanoušků...hledají v předstihu rasismus.
Myslím, že by na Serenu byli přísnější, ale spíš pro její mohutný vzhled a dominanci.
Reagovat
smazaný uživatel
...asi tak;)
A myslim, zeby v takovem pripade na twitteru behem jednoho dne se objevilo asi milionkrat jedno slovni spojeni... "ja to rikal" :D)))
Reagovat
smazaný uživatel
dostane tak 3 roky
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/262476/expert-na-doping-sarapovova-ma-obri-problem-trest-bude-tvrdy.html
vlk se nazere koza zustane cela. To ze se priznala neni zadne hrdinstvi, kdyby se priznala PRED odhalenim, pak mozna bych zvazoval jeji odvahu, po chyceni? hahaha to je megaftip.

Jedine o cem je mozne spekulovat je to, kde by cele ty roky hrala kdyby nic nebrala... mozna mimo top10.

Moje reseni na veskere dopingy ve vsech sportech je jednoduche> LEGALIZACE
at si kazdy bere co chce, jak chce a v jakemkoliv mnozstvi..., protoze doping (preparaty zvysujici vykonosti) tu stejne byl, je a bude... vzdy jsou o 2 kroky napred pred tema co to hlidaji. Tak proc s tim delat otrky.
Reagovat
Titan
To je velice naivní představa. Legalizace by velice rychle přinesla plné hřbitovy sportovců... Navíc by musely být všechny za stejnou cenu, jinak má ten s levnějším dopingem nevýhodu a je ho třeba bodově zvýhodnit... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
plne hrbitovy? - osobni riziko sportovcu co si kdo vezme a nevezme...

nuzky levky drahy preparat/doping - to je i ted, zjistitelny vs nezjistitelny..., timto by se ty nuzky naopak trochu privrely...
Reagovat
spaniel
Trest by měla dostat rozhodně. Neznalost zákona neomlouvá a prostě vzala něco, co neměla.

Otázka je výše trestu, na kterou bude mít vliv hlavně to, zda má maldonium pozitivní vliv na výkon. Nechal jsem si pár dní, četl články a spíš se přikláním k tomu, že prostě využívala mezeru v seznamu. Jistě jsou léky, které by mohla získat v USA na její problém, takže je trochu zvláštní, že si lék sháněla na východe. Jen mě zaráží, jak si její tým mohl nevšimnout, že je s tím konec...nebo zda to byl třeba jen zbytek po tak dlouhém užívání.
Reagovat
FulnekUltras
To SW ví naprosto přesně, který turnaj vynechat. ;)
Reagovat
Roger_Federer
podpurne, povolene (zatim nezakazane), berou vsichni..
Berou preparaty o kterych nikdo vzivote neslysel, vyvynute na zakazku, Wada je 2 roky za Firmama..
Marus, nekde udelala chybu..Tiskovka byla akorad dobre takticky vymyslena blamaz.
Reagovat
smazaný uživatel
WADA je tak 10 let za firmama;D)
Reagovat
Roger_Federer
Verim...
Vim, ze se rika, ze napr. Federer ma v tomto smeru brutalni servis(vse povolene, (ne zakazane), veci ktere na trh bud nikdy neprijdou, nebo za x let, napojeni na Francouzko-Svyc.farmaceutickou spol., kterou pry spoluvlastni jeho otec Robert, majitel nekolika patentu.. (chemik).;).
Reagovat
Roger_Federer
Vlk...;)samozdrejme
Reagovat
spaniel
To je známá věc, proto se zavedli biologické pasy, které už jsou konečně i v tenise. Myslím, že s odstupem času se dočkáme pár překvapení.
Reagovat
smazaný uživatel
ja si myslim, ze na tom je asi zavisla, a ma s tim proste problem. Neco ve stylu modelek, bud neji, nebo musi jist nejaky preparat, aby byla hezka a tak, a jak ji to vezmes...dela vsechno, aby ho dostala, nebo dela vse, aby nejedla, ikdyz je to uplne iracionalni...ale navyky dokazi byt svinske...a sportovci s navyky dost aktivne ziji, uplne stejne jak modelky. No a Maria, to je kombinace obou...

Trest by mel dostat hlavne lekar, ktery to povolil, aby to do ni vsazeli, pokud se prokaze, ze to uplne nepotrebovala...(nechavam si tady ten odstup, abych apriori nekoho neobvinoval...je to jen muj odhad)
Reagovat
spaniel
Proč by měl proboha dostat trest lékař? Je to její rozhodnutí.
Reagovat
smazaný uživatel
Proc?
Protoze, aby si dostal takovy lek, potrebujes v normalnim svete recept, ktery ti musi ten lekar vystavit.
Proc?
Protoze uplne stejne je trestany ten, kdo prodava drogu nekomu neoficialne, a ne tolik ten, kdo ji poziva, coz je i celkem spravedlive.
Jen ve sporte je to jaksi vse podvod.
Tak proto.
Reagovat
Tornes
V tom případě nejsme normální svět, protože u nás ten recept pokud vím potřeba není.
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt jo?
Tak u nas bez receptu takove leky fakt nedostanes...
...tak to budu muset asi nakupovat opet v CR;D)))
...a ja si rikal, proc se me nejaka doktorka pta, jestli bych ji neprivezl nejaky leky...ale zase to nebyly na hercnu a tak...

Tedy jestli tomu rozumim...vsechny leky, ktere se tykaji nejakych srdecnich arytmii atd. ruzne tlakovky atd.
chces me rict, ze to dostanes v CR v lekarne za usmev?;)
Reagovat
smazaný uživatel
tedy za prachy jasne, ale bez predpisu...
Reagovat
Titan
No, ale on jí třeba předepisoval lék jako majitelce Sugarpova, ne jako tenistce :-)
Meldonium není droga, manažerka firmy ho může brát naprosto normálně, jen nesmí vykonávat práci v klubu, kde je tento lék zakázán. A na taková členství nemá lékař vliv...
Reagovat
brixner
Monty, jsi silný a trpělivý? Hodně? Jdeš do toho tzv. po hlavě? Jsi opravdový fanda!! Ale teď mi vysvětli-jak, kde a hlavně CO se změní, pokud Ti dojde ta trpělivost? Začneš být netrpělivý a? Pomůžeš mi, aspoň zlehka, nahlédnout do tajů myšlení dobrého fandy?
Reagovat
smazaný uživatel
"Víš co, Sašo?" Právě kvůli takovým jako ty si přeju, aby Masha ještě všem zavřela hubu...
Reagovat
babolat.cz
hlavně že zavřela hubu sobě a na okruhu ubyde hekání...
Reagovat
babolat.cz
a všichni sborově: Maria je geroj!!!
ano, dopovala, byla usvědčena a poté se přiznala! Skvělé! Příklad pro mládež! Dopujte, pak se stačí přiznat (někdo ještě dá 10 otčenášů a 5 zdrávas maria) a je to. I Clinton nakonec přiznal, že mu ho Lewinski hulila a byl v pohodě!
Reagovat
FulnekUltras
Dnes bohužel mnohdy vůbec nezáleží na podstatě věci, ale spíš na tom, kdo může co vytřískat z DOJMU, který ta věc veřejně vyvolá.
Reagovat
Fandina
To ano, ale nelze vařit z vody. Vždycky to musí mít nějaký důvod. Potom se o tom může teprve mluvit.
Reagovat
FulnekUltras
Důvody jsou podružné, podstata druhotná, rozhodují do veřejnosti přenášené dojmy a nálady.
Reagovat
Fandina
To samozřejmě, Rusové lžou o Američanech a o Natu, aby si obspravednili vojsko v Ukrajině. Běžná praxe.
Reagovat
FulnekUltras
Oproti primárním lžím Západu o "revoluci" v Kyjevě a "vůli" ukrajinského lidu po západní "demokracii" jsou totální břídilové.
Reagovat
Fandina
Lžou a to je podstatné.
Reagovat
FulnekUltras
Pravdy mají pořád mnohem víc než zákeřný blok USA-NATO+jejich evropští patolízalové.
Reagovat
Fandina
Pro mě je sympatičtější pracovitější a chytřejší kosmopolitní národ žijící v USA. Rusové mě nerajtují. Nevím, proč bych se jich měla v čemkoli zastávat. Nevěřím jim nic.
Reagovat
FulnekUltras
O normálních lidech nemluvím, ti se většinou domluví, když je potřeba - např. v padajícím letadle. ;) Západním špičkám včetně našich novodobých až na drobné výjimky nevěřím, názory těch východních jsou obvykle mnohem blíž tomu, co kolem sebe reálně vnímám. Takže na rozdíl od Pentagonu, z Putina, Íránu ani Severní Koreje strach nemám.
Reagovat
Fandina
Já zase nemám strach z USA. Nikdy v životě naši zemi neobsadili, nenapadli. Jsou tam naši krajani. Nevěřím Putinovi a východu.
Reagovat
FulnekUltras
No zatím si tady US-Army jezdí a vozí rakety ve vlacích na východ jakoby se nechumelilo. Rozhodně ne v našem zájmu.
Reagovat
Fandina
V mém ano, já jim věřím.
Reagovat
FulnekUltras
Zájem na zvyšování vojenského napětí v Evropě včetně nás tedy nemám.
Reagovat
babolat.cz
ona spamdina věří ve své malé hlavičce,že je to pro naší bezpečnost :-) a že v tom žádné vlastní zájmy USA nemá
Reagovat
Fandina
Jsou to spojenci. Až budou našimi spojenci marťani, tak bude věřit marťanům.
Reagovat
FulnekUltras
spojenci na papíře
Reagovat
Fandina
jsem ráda, že jsou našimi spojenci
Reagovat
FulnekUltras
já měl přece jen radši ty předchozí skutečné
Reagovat
Fandina
každý má rád něco jiného
Reagovat
FulnekUltras
mám rád i Fandinu ;)
Reagovat
Fandina
Já tebe taky, i když mám jiné názory na spoustu věcí ... úsměv

Ale vážně, chápu, že naše malá země potřebuje nějaké spojence. I když máme zkušenosti, jak to dopadlo v roce 1938. A třeba i v roce 1968. Jsem spokojená s tím, že jsme v NATU. Jinak ale je pro mě podstatné moje zdrav a zdraví mých lidí. Tohle jsou jen řeči, které vedu o politice, protože vím, že všechno souvisí se vším. Takže NATO v pohodě. USA také.
Reagovat
FulnekUltras
Tak nejbližší osobní život je přes všechny návaznosti a souvislosti samozřejmě nejdůležitější. Čili zatím jsem spokojený, že mi nepadají žádné bomby na hlavu. ;)
Reagovat
Fandina
Já také a hlavně se tím nezabývám a netrápím. Protože já sama vím, že to neovlivním a věci, které nemohu ovlivnit neřeším.
Reagovat
FulnekUltras
Dneska už fakt není čas ztrácet čas. ;)
Reagovat
Fandina
Hezky se mi s tebou povídá, i když mám názory jiné ... úsměv
Reagovat
FulnekUltras
Mně s Tebou taky, i když mě dneska děsně bolí zub. ;)
Reagovat
Roger_Federer
Ty mas jeste svoje?:)
Reagovat
FulnekUltras
Už to snad s nima nějak doklepu... ;)
Reagovat
Roger_Federer
Uz sis pozadal o to prestehovani?..Severni Korei
Reagovat
FulnekUltras
Zatím jsem obhlížel jenom Írán. ;)
Reagovat
spaniel
Ten se ale opět začal přiklánět k západu, takže smůla.
Reagovat
FulnekUltras
Tak na nějakém papíru o jaderném výzkumu to zas tak úplně nestojí... ;)
Reagovat
Fandina
Je každého věcí, koho si vybere za spojence. USA coby můj spojenec mi vyhovuje. Rusko ne.
Reagovat
babolat.cz
Spamdino, nežiješ už za železnou oponou, jsme v EU a NATO, ty spojenče
Reagovat
Fandina
a americké vojsko je jaké?
Reagovat
Krisboy
americké
Reagovat
Fandina
a ta je součást NATO. Náš spojenec, nebo ne?
Reagovat
babolat.cz
tady nejde o to, zdali někdo patří do NATO, to ví i děti na základce. Jde o to, že snad máme nějaké nepřátelé, naše prťavá země, někdo nás hodlá napadnout ty spojenče
Reagovat
babolat.cz
?
Reagovat
Fandina
Nechápu o čem je řeč. Jsme součástí EU, NATO, to jsou naši spojenci. V čem je problém?
Reagovat
babolat.cz
ano, nevím, proč se tím tak kasáš? však stejně nemáme žádné nepřátelé, nejsme v Africe, i kdybychom nebyli v NATO, nikdo by nás nenapadl...
Reagovat
Fandina
Každý stát má zájem se chránit, mít jistotu. A je jedno, jestli hrozí nebezpečí nebo nehrozí.
Reagovat
babolat.cz
a ty se chráníš při souloži? (tedy pokud víš co to znamená)
Reagovat
Fandina
Trapná reakce.
Reagovat
babolat.cz
ježiši ty jsi blbá
Reagovat
Fandina
vážně?
Reagovat
babolat.cz
ano
Reagovat
Fandina
na tebe nemám
Reagovat
babolat.cz
to skutečně ne
Reagovat
Fandina
a hlavně ani nechci
Reagovat
brixner
No jak jsem už psal-nejlepší obranou je útok!
Reagovat
Nola
ocenujem vyjadrenie niektorych z dievcat, niektore naopak sklamali...
v priebehu tyzdna este ocakavam vyjadrenie tenistov....
slovensky odbornik tvrdi, ze mozno ziadny trest nedostane
http://www.cas.sk/clanok/373879/novy-cas-vyspovedal-odbornika-na-doping-tieto-slova-vam-znicia-vsetky-iluzie-o-sarapovovej-nevinnosti/

kto stoji v pozadi na TP za touto aferou? z ktorej krajiny pochadza tento preparat? prosim otestovat Ostapenko, Gulbisa a celu fans zakladnu :D
Gulbis musel preparat po roku 2012 vysadit, Ostapenko naopak....
Reagovat
gigin
Jj na Gulbisovi teď ta lotyšská firma zkouší nový preparát. Asi rok. Od tej doby hraje špičku špiček.
Reagovat
Fandina
Vážně?
Reagovat
Nola
:D Gulbis to pokakal, ak by nevysadil, dnes by bol v baliku
cez Mashu potrebuju v USA uviest tento preparat na trh, Amerika svet neobmedzenych moznosti... nabali sa farmaceuticka spolocnost, Marus ma isteho noveho sponzora, po liekoch siahame castejsie, ako po roztahanych trickach s fajkou, novych autach, ci novych hodinkach.....
Reagovat
gigin
Mimochodem jsem se dočetl, prej majitel té farmaceutické firmy je spolumajitelem jednoho klubu KHL a tam se to bere po hrstech.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to může být Dinamo Riga (jediný lotyšský klub v KHL). Ale určitě to není jenom tam. Už včera jsem VISovi zmínil tu knížku Rusko, země neomezených možností od hokejové brankáře Bernda Brücklera, který chytal za Torpedo Nižnij Novgorod a Sibir Novosibirsk. Tam právě psal, že normálně zdraví hráči tam od doktorů dostávají pilulky na srdce, imunitní systém a spoustu dalšího. On třeba psal, že to vždycky vyplivnul, ale ruským hráčům to přišlo normální...
Reagovat
gigin
Jj. No když jsem v roce 1982 nastupoval na střední školu do Brna, tak jsem bydlel na internátě. Vedle měli pokoj sportovci atleti. Šli první den do školy, donesli si plnou tašku knížek, druhý den si donesli plnou tašku prášků. Bylo jim 14-15 let. Fakt nekecám, viděl jsem to na vlastní oči. Nevím samozřejmě co to bylo zač, ale měli toho fakt plnou aktovku....
Reagovat
spaniel
Třeba jen lentilky...
Reagovat
smazaný uživatel
14-15 let. to moc neverim, ze v necem jeli...
Mame byvalou prof. atletku v rodine. Do 18cti to celkem hlidali, dost strach s nasledku, ze jsou neplnoleti (nevim jak ted). Ale pochopitelne potom stoji pokud je talentovany atlet pred vyberem....a dost na drsno. Bud budes tzv. brat a my se o tebe postarame, nebo ne...ok, ale od nas moc podporu nedostanes.
Pochopitelne v klubech, ve kterych pripravuji budouci Olympioniky a tzv. mistry sveta...
...mel jsem mezi nema i zname...a dost dobre...a nekteri potom i tem cz-fans delali radost.
Rikam nikdo nebyl cistej. Neco ve stylu, co neni zakazano, je povoleno...a to je norma...asi jak psala sojka. My chodime do lekaren a tak. oni svym zpusobem take...

Ale opravdu moc neverim, zeby v tom jeli uz neplnoleti atleti...
Reagovat
gigin
spaniel, Vuk: Hoši já fakt nevím co to měli, mi to bylo u řiti. Jen říkám, co jsem fakt viděl a utkvělo mi to v paměti.
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))
vpoho...ja jen doufam, ze to nebylo nic strasnyho;) To bych uz prisel i o tu posledni iluzi;D)
Reagovat
Roger_Federer
Tak oni uz to od pulky sezony prej testuji i ve Zline...:), ti Lotysi.
Reagovat
janek_da
Podle toho co ten odborník říká je to téměř superdoping.

Protože každé + má i -, tak jsem si našel možné vedlejší účinky

nepravidelný srdeční tep
změny krevního tlaku
problémy s kůží
alergické reakce
špatné trávení
Reagovat
George_Renel
Srdce měla silné, vždyť na něj léta brala léky :-).
Reagovat
smazaný uživatel
Pravdu mají asi všechny... Líbilo se mi hlavně vyjádření Sereny, jejíž fanoušci se v drtivé většině vyjadřují úplně jinak. Ale to je v Americe asi normální udělat z někoho hned podvodníka (hlavně pokud není od nich)...

Taky je zajímavé si všimnout, kdo z tenisového prostředí zatím opravdu ostře vystoupil proti Mashe: jen bohém Kafelnikov a smažka Capriati.
Reagovat
babolat.cz
no proti LAncemu také nevystoupilo moc cyklistů, asi proto, že berou všichni a ruka ruku myje. Hnus.
Reagovat
smazaný uživatel
Cyklistiku bych do toho vůbec netahal.
Reagovat
babolat.cz
proč ne, je to sport. Olympiáda má také jednotná pravidla. I když je asi fakt, ž ejsou sporty, kde ten doping je téměř nutný (vzpírání, atletika,cyklistika...
Reagovat
Krisboy
Hulička a alkáč...smažka snad ne
Reagovat
Krisboy
...a čórkařka
Reagovat
smazaný uživatel
Tak proti Marii se dost ostre postavila take Karolina Wozniacki.
Takze nechapu, kdyz uz tu Capriati furt vytahujes, proc nevytahnes Karolinu...???
....take nechapu, proc tak utocis na tu Jennifer. Ano...pila, snupala a ja nevim co. Proste neunesla tu tihu, ktera na ni byla navalena....a neni sama v historii....nejen v tenisu.je to nejvetsi promarneny talent asi vubec.
A ikdyz je to nejkontroverznejsi hracka asi vubec, tak nevim proc po ni plivat, ze se negativne vyjadrila k situaci s Marii.
A kdyz uz prskas po tech hracich, tak prosim doplnit o Karolinu Wozniacki!!! neb potom to vypada dost komicky a dostavas se pomalu na tu uroven Jennifer...
Ja te nekritizuji, jen prosim doplnit...kdyz uz po nich jedes, tak pekne vsechny a ne nejaky vyber, libi nelibi;)
Reagovat
misa
Kdyby tak většina tenistek promarnila talent jejím stylem: 3 gs, olympijské zlato a místo světové jedničky :-))
Reagovat
smazaný uživatel
;))
No jo, ale preci vis, ze ji dali stopku, bo byla furt na mol...;))) Tak, kdyby tak neblbla, dosahla by toho mnohem vic.
Ale to je ten pitomy PR USA system...udelaji nesmyslne z hracky hvezdu jakby to byla nejaka Monroe....a vetsina to stejne neunasi...
A nejvic zboznuji ty co pisi, ale preci je svepravna;)))
To jsou presne ti, co by se chovali uplne nejhur, kdyby je nekdo furt vynasel nesmyslne do nebes...a delal s nich bohy na zemi;)
Reagovat
Stan_Borowitz
:-) Trochu zbytečné rejpnutí...
Reagovat
Tornes
Vlku, o negativní vyjádření vůbec nejde. To není problém. A třeba s Kafelnikovem nebo Woznickou nemám žádnej problém. Ale četl sis ty věci, co Capriati psala? To nebylo negativní vyjádření, to bylo nenávistné plivání.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo cetl...vypada to jakby to psala po litru vodky. Ale preci nepujdu na jeji uroven, coz u toho montyho jaksi zacina tak trochu vypadat.
A pokud tedy uz dava i priklad toho Kafelnikova, tak se tedy ptam zakonite, proc mu tam chybi v tom vyctu Wozniacka...
Reagovat
smazaný uživatel
Co řekla Caro o Mashe tak hrozného? V tomhle článku akorát říká, že je potřeba všechno kontrolovat a radši víckrát. Na tom snad není nic, co by nebyla pravda a takhle se tomu u Mashy mohlo předejít... Co jsem včera sledoval tu tiskovku v New Yorku (pravda, chvílemi to nebylo moc slyšet), tak nejdřív o Mashe mluvila Serena a potom Caro, která s ní víceméně souhlasila.

Nebo máš ještě nějakou jinou informaci, kterou nevím?
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.telegraph.co.uk/tennis/2016/03/08/nike-suspends-relationship-with-maria-sharapova/

Maria Sharapova has found less sympathy from former world No1 Caroline Wozniacki, who has sugge.sted that the Russian only has herself to blame. "Any time we take medication we double and triple check, because sometimes even things like nasal spray can be on the banned list," she told reporters in New York. "As athletes, we always make sure there's nothing in it that could put us in a bad situation."
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je to samé, co je tady v článku, akorát to autor jinak uvedl s tím, že je to kritika... Mně včera při té tiskovce přišlo, že Caro se Serenou ve všem souhlasí. A říkám na rovinu, že kdyby o Mashe řekla něco hnusného, tak by si to u mě pěkně podělala. To se ale podle mě nestalo. Caro akorát řekla, že si sportovec (v tomto případě Masha) musí dávat pozor a toho si je přece Masha sama vědoma, že si měla dát větší pozor (a nejenom ona, ale taky její tým)...
Reagovat
spaniel
Proč to řešíte? Za a) jsou kamarádky a za b) kdo ví, jestli taky něco nemají a toto by se jim mohlo vrátit. Jejich řeči nemají žádnou hodnotu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejde me o ne, ale o montyho.
A rozhodne bych tady nekopal do Kafelnikova nebo Capriati...a ani ne z toho duvodu, ktery pises...
Reagovat
turista
Postoj Capriatiové se dá pochopit, postoj Kafelnikova je vyloženě farizejský.
Reagovat
Tornes
Farizejský? Asi ano. Ale na rozdíl od Capriati není nenávistný.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist