Serena měla sraženinu na plicích, musela do nemocnice

2. 3. 2011, 16:28
Aktuality 2
Serenu Williamsovou dál pronásledují zdravotní problémy. Pár dní poté, co jí sundali z nohy sádru, musela bývalá světová jednička znovu do nemocnice. Podle magazínu People jí lékaři objevili v plicích krevní sraženinu.
Profily hráčů
Serena Williamsová

Ještě v neděli se Serena Williamsová zúčastnila party nadace Eltona Johna, v pondělí se ale zdravotní stav americké tenistky zhoršil, a proto musela být hospitalizována.

"Serenu Williamsovou ošetřili na pohotovosti s podlitinou, která byla důsledkem léčby daleko vážnějšího stavu," řekla mluvčí Williamsové Nicole Chabotová magazínu People. "Minulý týden Serena utrpěla pulmonární embolii (krevní sraženinu na plicích), kterou objevili po jejím návratu do Los Angeles. Předtím byla v New Yorku kvůli lékařskému vyšetření nohy. Lékaři dál monitorují její stav, aby předešli dalším případným komplikacím," dodala.

Pondělní hospitalizace je posledním ze zdravotních problémů, které bývalé nejlepší tenistce světa komplikují kariéru. Williamsová nehraje od loňského Wimbledonu; jeho vítězka si krátce po něm pořezala chodidlo o rozbitou sklenici a s poraněnou nohou musela na operaci.

V minulých dnech jí lékaři konečně sundali sádru a Američanka oznámila, že se chce vrátit na květnový French Open. "Měla jsem ji na noze tolik měsíců, takže jsem šťastná. Noha vypadá dobře a jsem připravená hned trénovat," uvedla minulý týden Williamsová.

Komentáře

2
Přidat komentář
VlS
To může být pro Serenu konečná, sice teď až do antuky v Římě nic neobhajuje, ale po Wimbledonu může být taky na 0. Venus na tom není o moc líp.
Reagovat
smazaný uživatel
Já Wiliamsky nemám rád, obzvlášť Serenu, ale toto je hrozné, chudák, tak dlouho trpí se sádrou a teď tohle.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist