Serena nedala Azarenkové šanci a je první šampionkou na modré antuce

13. 5. 2012, 14:51
Aktuality 95
WTA MADRID - Velká finálová bitva se v Madridu nekonala. Serena Williamsová opět potvrdila, že se jí na Victorii Azarenkovou daří a po hladkém vítězství vyhrála druhý turnaj v řadě. Celkově si připsala 41. titul, víc jich má z aktivních hráček už jen její sestra Venus.
Serena Williamsová

V historicky prvním finále na modré antuce se proti sobě postavily současná světová jednička Victoria Azarenková s bývalou nejlepší hráčkou světa Serenou Williamsovou. Žádná vyrovnaná či dramatická bitva se však nekonala, duel skončil již po 64 minutách hry jasným vítězstvím třicetileté Američanky.

Serena se od úvodu zápasu opírala stejně jako v předchozích kolech o dělový servis. Odvracet musela pouze jeden brejkbol, celkem nasázela 14 es a 26 vítězných úderů a neobvykle chybující Bělorusku zničila po setech 6-1 6-3. 

Serena WilliamsováPřevaha 13násobné grandslamové vítězky je evidentní také ze statistik; Serena vyhrála 14-0 na esa a 26-6 na winnery, přičemž udělala méně nevynucených chyb 11-19 i dvojchyb 3-6. 

Serena dnes potvrdila, že na dvaadvacetiletou Azarenkovou umí. V osmém vzájemném utkání už posedmé vyhrála, poprvé však ve finále. Jedinou prohru totiž s Běloruskou utrpěla před třemi lety v boji o titul z Miami. 

Pro Williamsovou je madridský triumf již celkově 41. titulem v kariéře, kterým se vyrovnala Kim Clijstersové. Z aktivních tenistek nasbírala více trofejí už jen její sestra Venus. 

Ve Španělsku Serena potvrdila, že je ve skvělé formě; po triumfu v Charlestonu a výhrách ve Fed Cupu neprohrála už 13 zápasů v řadě a navíc v nich ztratila jen jeden set. V Madridu ji nezastavila ještě nedávno světová jednička Wozniacká, světová dvojka Šarapovová a dnes ani jednička Azarenková. V semifinále se Serenou držela alespoň v prvním setu krok Lucie Hradecká.

"Jsem moc šťastná. Hrála jsem tu skvělý tenis a cítím se teď opravdu parádně. Už se těším na další turnaje," řekla Serena, která je rázem jednou z hlavních či ne vůbec největší favoritkou blížícího se French Open.

Azarenková měla fantastický vstup do sezony, když během necelých tří měsíců vyhrála čtyři turnaje včetně Australian Open a svou první přemožitelku našla až v 27. utkání sezony. Z posledních tří turnajů ale žádný titul neurvala: v Miami prohrála ve čtvrtfinále s Bartoliovou, před 14 dny na antuce ve Stuttgartu ve finále se Šarapovovou a dnes znovu ve finále se Serenou. Svůj 13. titul tak může přidat nejdříve za týden v Římě kde by na Serenu mohla narazit už v semifinále.

"Z dnešní porážky jsem zklamaná, ale Serena hrála fantasticky," komentovala Azarenková, kterou o loňský titul obrala ve finále Petra Kvitová. "Pro mě to byl dobrý týden, užila jsem si ho. Určitě se sem budu ráda vracet," slíbila rodačka z Minsku, i když si v průběhu turnaje stěžovala na kluzkou antuku. Ve stopách Djokoviče a Nadale ale kráčet nechce.

- WTA PREMIER MANDATORY MADRID -
(Španělsko, modrá antuka, 3,755.140 eur)
nedělní výsledky (13. 05. 2012)

Dvouhra - finále:
S. Williamsová (9-USA) - Azarenková (1-Běl.) 6-1 6-3
esa: 14-0
dvjchyby: 3-6
vítězné údery: 26-6
nevynucené chyby: 11-19
využité brejkboly: 3/4 - 0-1
čas: 1 hodina a 4 minuty

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

95
Přidat komentář
tommr
ale byly to nervy až do posledního míčku ... :)
V dalším kole jí čeká Li Na a to bude pro Ivetu asi konečná. Pokud ale chce Iveta ještě pomýšlet na OH tak se s tím musí nějak porvat a zkusit favorizovanou soupeřku něčím překvapit ... :)
Reagovat
dadaft
tak taktika Aleks je od začátku jasná - všechno přes bekhend Julie.
ale bude to hard work.
Reagovat
dadaft
tak kanár to nebude. pojď Aleks.
Reagovat
dadaft
no ty jo, tak někdy koncem prvního setu jim tam něco luplo a najednou zvuk předchází obraz. hráčka teprve nadhazuje a už je slyšet úder.
špatně se na to dívá...
Reagovat
tommr
měla příležitost odservírovat zápas proti Wickmayerový za stavu 1:0 a 5:4, ale dopadlo to tak jak už je (nejen) u ní tradicí a nezvládla to. Jsem zvědavej na třetí set ...
Reagovat
dadaft
začíná se jí to sypat pod rukama. ((
Reagovat
smazaný uživatel
ríbrejk !!
třeba to ještě zkusí urvat... Iveto, pojď! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kurňa, Iveto!! Stojí Ti to za ty nervy?! To nemůžeš vyhrát jednou taky normálně? Ne, v poho, díky :-)
Reagovat
tommr
už jsem ani nečekal, že se Iveta ještě vzchopí - o to je to příjemnější překvapení ... :)
Reagovat
dadaft
tak zatím velmi větrno. a prašno. Jie Zheng tečou z očí řeky. přesto s Anabel hrají solidní tenis.
Reagovat
dadaft
no, jak to v půlce prvního setu vypadalo, že se Jie chytne, tak nechytla. teď už je to zase dost jednoznačné...
ale fakt je, že občas fouká hodně.
Reagovat
tommr
těch velkejch problémů s vířeným prachem jsem si v Římě všimnul už loni a letos se to zdá bejt ještě horší. Chvílema to vypadá jakoby se hrálo v písečný bouři. To s tím nemůžou pořadatelé něco udělat?
Reagovat
smazaný uživatel
Tentokrát k ní los nebyl moc příznivý. V prvním kole jí čeká Petrova a kdyby prošla do druhého, tak nejspíš Serena.
Reagovat
dadaft
ano. Petrovová je těžká soupeřka. ale snad bude Andrea nabuzená fantastickým úspěchem své kamarádky Lucky a Naďu si poddá. ))
*
z dnešních zápasů jsou pro mě srdcovky:
Ana - Svetlana - - - repete nedávného fedcupového utkání. tehdy to byl moc pěkný tenis. tipuju Anu.
Ekaterina - Francesca - - - jsem zvědavý na Francescu. největší domácí turnaj na milované antuce. o motivaci nebude nouze. chtěl bych jí vidět zase v loňské a předloňské formě. tipuji Francescu.
Aleksandra - Julia - - - doufám, že tenhle zápas poběží na Eurosportu. velmi přeju Aleks, ale obávám se, že pro ni bude Julia příliš velké sousto.
*
samozřejmě přeji Ivetě a Radkovi, i když si myslím, že to oba budou mít hodně těžké.
Reagovat
tommr
Andrea mohla dostat lehčí soupeřku, ale taky těžší. Pokud podá stejnej výkon jako v Madridu proti Azarenkový tak by mohla přes Petrovovou klidně projít ... :)
Co se týče druhýho kola tak tam mají všechny naše hráčky velice těžkej los a s výjímkou Petry Kvitový se asi přes něj žádná nedostane. Už sám postup do druhýho kola je ale na tak velkým turnaji solidní výsledek - zejména pro Andreu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem na Fran taky hodně zvědavá, vypadla v Madridu nečekaně brzy, tak si tu snad spraví chut :-)
Reagovat
tommr
já bych k těm zajímavejm zápasům ještě připočet duel Pavlyuchenkova-Pervak ze kterýho vzejde soupeřka pro Petru Kvitovou. Ani nevím komu mám postup přát víc - obě hráčky budou pro Petru v její současný formě těžký sousto. Postup přes Pervakovovou se ale přece jen zdá o něco reálnější ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já stihnu až odpolední a večerní zápasy, takže teď nevím, ale jestli je tam vítr, je to blbý.
Andree, také celkem věřím, že by si mohla formu z Madridu podržet a přes Petrovou se dostat, určitě o to zabojuje. Druhé kolo by byl úspěch.
Ana vs Svetlana - tipuji také Anu, ale ta Kuznetsova má na ta první kola celkem pech, mohl by to být ale pěkný zápas
Makarova vs Fran. - tipuji Makarovou, Fran. bych to přál, ale myslím, že když se chytne, tak až tradičně na RG:) Domácí prostředí bude možná svazovat...
Alexandra vs Julia - tipuji Julii
Pavlyuchenkova vs Pervak - tam bych si tipl Nasťu, ale nejsem si tím moc jistý, ani jednu jsem neviděl v Madridu live. A i ona není v poslední době nic moc. Každopádně Petra by si s oběma měla poradit.
Také doufám, že na Eurosport budou vybírat zajímavé zápasy a jsem rád, že se tomu tento týden věnují od prvních kol a ne jak minulý týden....
Reagovat
tommr
jj za ty přenosy od prvního kola mají pořadatelé u mě palec nahoru ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, taky jsem příjemně překvapená :-)
Přenosy od prvního kola na pořádné antuce, i když tedy před zápasem měla Julia nějaké připomínky ke kvalitě antuky, snad už to bude dobrý..
Reagovat
dadaft
turnaj jako celek přinesl několik skvělých zápasů.
potěšila svou hrou Na Li, jak proti Kerberové, tak hlavně v prvním setu proti Azarenkové - všechno hráno brzy po odskoku, s vysokou přesností, třemi čtyřmi údery si otevírá kurt a zakončuje. nádhera. doufám, že půjde s formou nahoru.
potěšila taky Sam Stosurová. přes počáteční potíže a porážku od No.105 (ale Lucka hrála brutálně, výkon absolutně mimo žebříčkové postavení), ukazuje, že sv. desítku opouštět nehodlá. a to je pro mě skvělá zpráva.
výkon Lucky Hradecké - bomba!
škoda trochu slabšího finále.
Reagovat
dadaft
vlastně jsem zapomněl na Serenu.
je to velká hráčka, co víc říkat?
Reagovat
pepin
Docela s Tebou souhlasím, tady je prostě vidět, jak je strašně důležitý servis. Pokud bylaLucka v prvním setu zdráva, tak i se Serenou díky servisu hrála vyrovnanou partii. Pokud je to pravda o tom zranění břišního svalu tak zde máme hned vysvětlení o příčině jejího zkolabování ve druhém. Když se podíváme na zápas Sereny se sirénami tak je ude podstatný rozdíl. Ani jedna se servisem nemohla Sereně konkurovat a navíc Vika šla do utkání s jasným respektem a také byla po zásluze odměněna. Když se na to člověk díval, tak Serena nemusela, až na zápas s Luckou ani moc běhat, stačilo ji dobře servírovat a soustředit se na return. Aspon vědí holky, co je čeká pokud bude zdráva.
Reagovat
smazaný uživatel
tak to je snad nějakej rekord, ne .. 0:40 , 3 esa a následně 2 dvojchyby :)
Reagovat
smazaný uživatel
Achjo, už ani Berdych neuzná dvojdopad.....
Reagovat
Roger_Federer
Berdych není zrovna moc fér kluk, tak proč by to uznával??
Reagovat
smazaný uživatel
Njn.
Reagovat
tommr
ten dvojdopad nebyl jednoznačnej ani z opakovanýho tv záběru, takže se dá předpokládat, že ani sám Tomáš si v tý rychlosti nebyl úplně jistej jak to vlastně bylo - v takovým případě je lepší nechat rozhodnutí na rozhodčím... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jasnej byl, cítíš, jak odehraješ míček a víš, že by síťku přelítnout sám nemoh, navíc podle stejný logiky, jakou použil Federer, určitě věděl, že to dvojdopad byl.
Reagovat
spaniel
Taky myslim, ze citit to nemusel v te rychlosti, kdyz tam sotva strcil raketu. Vzdyt to neslo poznat ani z prvni opakovacky. Jedine voditko bylo jak pise Chazy, zpusob jakym to preletelo sit. Kdyby to tesne stihnul, tak by to slo nejspis do site.
Reagovat
smazaný uživatel
To se to kecá, když to v TV 6x zopakujou a navíc zpomaleně, že pánové? :-P
Reagovat
smazaný uživatel
At si rika kdo co chce ale Berdych je zatím lepší o dost Fed. hodně chybuje akorát Berdychovi nevychází 1.servis
Reagovat
Andrew89
jen tak dál....krásně mu to tam padá:)
Reagovat
tommr
postoupila podruhý za sebou z kvalifikace do hlavní soutěže a připíše si minimálně dalších 30 bodů do žebříčku, což by jí mělo pomoct stabilizovat si pozici v první stovce ... :)
Ted by ještě potřebovala trochu štěstí na los, aby měla v prvním kole nějakou hratelnou soupeřku. Hlavně aby ale nedostala Petru Cetkovskou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nestraš, že by na sebe narazily dvě češky zase v prvník kole. Dobré by to měla, kdyby jí nalosovali proti té druhé kvalifikantce. Jinak tam pak jsou proti kvalifikantkám dost těžké soupeřky ( Goerges, Kerber, Petrova, Cibulková)
Akorát by mohla jít ta WC Brianti.
Reagovat
tommr
jj chtělo by to dostat v prvním kole za soupeřku nějakou jinou kvalifikantku. V případě postupu by pak byla relativně hratelná i soupeřka ve druhým kole (bud Kirilenková nebo Pennettaová) ... :)
Reagovat
a.magerova
Na tomto turnaji mě Serena překvapila absencí šperků, jsem spíše zvyklá na její prostorově nepřehlédnutelné přívěsky či náušnice
http://tennis.topbuzz.com/tennis-pics/d/2786-2/Serena+Williams+tennis+analysis.jpg
http://www.barbadospropertylist.com/wp-content/uploads/2009/10/serena_williams_585_637093a.jpg
http://static.culturemap.com/site_media/uploads/photos/2010-06-02/Serena_Williams_tennis_player_tennis.263w_350h.jpg
a dnes
http://cdn.bleacherreport.net/images_root/images/photos/001/697/748/144240656_crop_650x440.jpg?1336835113
Reagovat
tommr
sice jí chyběly "prostorově nepřehlédnutelné přívěsky či náušnice", ale to si víc než vynahradila "prostorově nepřehlédnutelným účesem" ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas s tommrem, ten účes to je fakt děs, alespoň podle mně....Přitom dříve měla na hlavě každou chvíli něco jiného a teď tak dlouho tenhle kokrhel:)
Já myslím, že jí celkem šlo, když měla tu ofinu s těmi melíry a rovné vlasy. Nebo jenom trochu vlnité jako na Wimbl. 2010. Ale tohle má jak nějaký lev hřívu, když jí vidím na tiskovce nebo někde na fotce v civilu.
Ale když se jí to líbí.....
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, v Madridu to Sereně slušelo nejvíc. :) Na těch předchozích fotkách jsem si na první pohled všimnul spíš těch svalů než náušnic. :D

Taky něco přidám... Nejhezčí fotka modré antuky v Madridu. :)
http://img.blesk.cz/img/2/full/1273504-img-sport-tenis-ivanovicova-madrid-antuka.jpg
Reagovat
a.magerova
A co třeba tohle...
http://www.zimbio.com/photos/Serena+Williams/Louis+Vuitton+Love+Party/PQKkQGpJq8D
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlepší je stejně na kurtu a s trofejí v rukách.;-))
Reagovat
smazaný uživatel
velká gratulace Sereně, celej týden hrálá perfektně a úkázala, že se s ní musí i nádele počítat a doufám, že jí taková forma vydrží až do French open...
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem rád, že se ve víru všeho a hlavně dnešního zápasu, ukázal skvělý výkon, bojovnost a pozitivní přístup Lucky Hradecké k včerejšímu zápasu. Ještě jednou gratulace!
Dneska gratulace Šmoulí královně k opravdu originálně vyhlížející trofeji.:)
K zápasu asi tolik, Sereně se podařilo to, co se od ní očekávalo a co věděla asi i Vika, že nesmí dopustit, ale dopustila....
Serena Vice okamžitě sebrala podání, svůj servis potvrdila, dále následoval další break. Za krátký okamžik už vedla Serena 4:0. V páté hře Vika získala poprvé své podání. Ale za stavu 5:1, když šla podávat na udržení se v setu, podání opět prohrála. Nedařilo se jí eliminovat dvojchyby a proti setballu zrovna jednu z celkových šesti vyrobila.
Ve druhém setu získala Serena své podání, následně prolomila podání soupeřce, break potvrdila a ujala se rychle vedení 3:0. Poté si už obě až do konce utkání držely svá podání a Serena za stavu 5:3 podávala na vítězství, šla na stav 0:40 a hned první mečbol proměnila. V druhém setu, co odskočila na 3:0, mi přišlo, že už se na returnu tolik nesoustředí, zahodila pár hratelných míčů, přišlo mi, že si věří, že už to dopodává s jedním brejkem a přestala se snažit. Neměla sice tak vysoké procento úspěšnosti trefování prvního podání, ale v každém setu ztratila po prvním servisu pouze jeden bod, což tuto skutečnost vyrovnalo.
No a Vika dnes zakusila, jak se asi cítí Aga.... Frustrace na ní byla vidět téměř od začátku. Možná na sebe už před zápasem vyvíjela tlak, jak by chtěla Serenu porazit už proto, že je teď Nr.1. Nevím.....
Každopádně i jí patří gratulace za postup do finále dalšího turnaje.

Statistika W/UE:
Vika: 2/10; 4/9
Serena: 11/6; 15/5

Každopádně jsem rád, že tady Serena porazila Caroline, Mashu a Viku, nebyly to lehké soupeřky a dodá jí to sebevědomí. Když vydrží zdraví, mohlo by to pro ni vypadat dobře, ale nesmí polevit a hlavně neztratit motivaci.:)
Reagovat
pepin
Já si myslím, že motivaci má a bude mít, hlavně směrem k olympiádě. To se dnes potvrdilo když ji člověk pozoroval jak opravdu stojí o to, aby vyhrála. S tou ztrátou koncentrace ve 2 setu souhlasím, Vika může být ráda, jinak by si odnesla ještě větší třapec.
Reagovat
smazaný uživatel
"Každopádně jsem rád, že tady Serena porazila Caroline, Mashu a Viku..."

Tak s tím samozřejmě nemohu souhlasit. :D Tři moje oblíbenkyně porazila Serena a Ana prohrála s Vikou... Je to zajímavé, ale není to neobvyklé.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomu rozumím, když jim fandíš.....:) A ta tvá čtvrtá oblíbenkyně je tedy Ana? Abych v tom měl jasno, víš? Nejsem tu tak dlouho, ale Tvé oslavné básně, jsem již četl...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Máš v tom jasno, jak je vidět. :)

Jdu koukat na hokej... ČEŠI JEDEM!!! :)
Reagovat
Andrew89
kdyby tohle byl FB tak dám LIKE:DD...no a už prohráváme..sakra:D:/
Reagovat
smazaný uživatel
jj, máš pravdu. S motivací na GS a OH nebude mít problém. Já jen právě, že jsem si přál, aby nepolevila a dokázala si udržet vysoký počet winnerů s minimem UE, jako např. v Charlestonu. Tam to byl moc pěkný tenis. Jako člověk jsem perfekcionista a tak to přenáším i do toho fandění.:) Ale jako pinkálista, jsem někdy rád, že to přeletí přes síť.:)
Reagovat
pepin
Tak to jsme dva, já také.
Reagovat
smazaný uživatel
Né, že bych Sereně fandil, ale klobouk dolů před ní... Když je na velkém turnaji, obyčejně to dotáhne, když né do turnajového vítězství, tak hodně daleko... Prostě stále umí!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jak já ji nesnáším :/
Reagovat
Andrew89
to máš smůlu:D ...začni si pomalu zvykat:D
Reagovat
pepin
To můžeš, ale tenis hrát prostě umí.
Reagovat
smazaný uživatel
Umí, a to mě štve :D Ale ne, klobouk dolů před ní...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to byla šílenost. Serena je tenisově dost možná pořád nejlepší hráčka na okruhu.
Reagovat
smazaný uživatel
Dost možná určitě. Myslim, že dneska se to jasně potvrdilo. Hlavně ten servis je prvotřídní. Doufam, že bude hrát častěji
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Sereně k titulu a Vice k dalšímu dobrému týdnu! Ani se mi ten zápas nechce moc hodnotit, protože jsem si to (jak asi všichni pochopíte) moc neužil... Bohužel se Vice nepovedlo, co jsem včera psal. Utekl jí začátek zápasu a znovu se nevyvarovala dvojchyb. Když se ve 2. setu chytla na podání, bylo už příliš pozdě. Přesto si myslím, že i kdyby hrála Vika lépe, bylo by ohromně těžké dneska vyhrát. Serena hrála prakticky dokonalý tenis a opět se projevila její obrovská síla na returnu a hlavně při podání. Serena dá dvojchybu a vzápětí dvě esa, to se v Madridu dělo úplně běžně. Úspěšnost prvního servisu má sice jenom nějakých 50 procent (dneska 49), ale když to trefí, je z toho skoro pokaždé eso. Ztratit podání proti Sereně, to je skoro jistě prohraný set... Byl bych ale nerad, kdyby dnešní nepovedený zápas nějakým způsobem zastínil další povedený týden ze strany Viky. V letošním roce hrála sedm turnajů, šestkrát byla ve finále a čtyřikrát vyhrála. To mluví za všechno... Je třeba si taky uvědomit, že Serena je opravdu jednou z nejlepších hráček historie a Vika proti ní měla bilanci 1:6. Masha v Madridu prohrála proti Sereně úplně stejným výsledkem. Lucka Hradecká sice odehrála hodně vyrovnaný první set, ale servis jí nevzala. Nejlepší zápas proti Sereně odehrála v Madridu Caro. Asi do poloviny druhého setu to vypadalo hodně dobře...
Reagovat
Andrew89
se vším souhlasím....akorát bych si dovolil říct, že ten set, kterej vzala Caro Sereně bylo způsobený tim, že se Serena vyhazovala uplně zbytečně a pomalu netrefila kurt.Fakt je ale ten , že sem Caro neviděl hodně dlouho hrát tak agresivně...takže tyhle dvě věci dohromady jí vzaly set....at si říká, kdo chce , co chce...nejlepší zápas s ní sehrála již zmíněná Lucka(z mého pohledu) i když potom dostala kanára..ale všichni víme proč...
Reagovat
pepin
Nechci, aby jsi si myslel, že se do Tebe navážím, ale nezlob se Tvoje jednoznačné vidění Tvých oblíbenkyn je opravdu k zamyšlení. Většina z nás pravděpodobně tento zápas viděla, jen Ty asi ne, protože jak můžeš napsat, že Vice gratuluješ k předvedenému výkonu to opravdu nechápu. Přečti si aspon co se tady píše. Takové spláchnutí by světová jednička mohla dokonce absolvovat, ne vždy se daří, ale to co předvedla co se týče bojovnosti, nasazení a zkusit se o to porvat, to je prostě ostuda hráčky č. 1. Ale Ty jsi schopen ji za to ještě pochválit. Super.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, ale jsou to často spojené nádoby. Když se jedné hráčce nedaří, té druhé se většinou daří... Sereně se v prvním setu nedařilo, ale Caro hrála moc dobře. Šel jí servis, return, snažila se to rozhazovat do stran, aby Serenu rozběhala. Potom se Serena zlepšila, Caro udělala nějaké chyby a bylo to o něčem jiném... Všiml jsem si, že Vika občas dávala příliš krátké returny (třeba i na druhý servis Sereny) a Serena byla po svém podání připravená zahrát winner. To byla další věc, která se bohužel nedařila... Co se dá dělat.

Dneska mě trochu pronásleduje smůla. Caps vypadli ze Stanley Cupu, Vika prohrála ve finále... Tak snad aspoň ten hokej s Ruskem se povede. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tady někdo neumí číst, co? :D Zápas jsem samozřejmě viděl... Nepíšu o povedeném dnešním zápase (ten byl totiž nepovedený), ale o povedeném týdnu (tzn. postup Viky do finále). Taky se do tebe nechci navážet, ale spláchnout bys potřeboval ty a pořádně ledovou sprchou. :D
Reagovat
Andrew89
Mě se dneska mimořádně daří(nechci to zakřiknout) Všechny tikety mi vycházejí (solo Serena za 2ku a poradí formule:D jen pro srandu za kilčo) ted mi hraje ještě pár tiketů, kde Berdych uhraje set a už zas něco beru. Přeju mu vítězství;)..takže at už do dopadne jakkoliv..já mám uspěsný den.:)
Reagovat
Andrew89
jo a ještě bychom mohli porazit Rusáky....na to jsem zapoměl:D
Reagovat
smazaný uživatel
Nechci snižovat výkon Caro, ten první set si jednoznačně vyhrát s takovým skóre zasloužila. Ale Serena byla úplně mimo, vyhazovala co se dalo a co ne, tak naprala do sítě. Vážně se asi myšlenkami toulala kdovíkde.
Myslím, že nejlepší zápas s ní sehrála Lucka. Jedině nebylo možný sledovat jí s Nasťou ve druhém kole, ale tam to podle výsledku bylo jednoznačné.
Nepíši to o Lucii proto, že je Češka, ale proto, že sympaticky bojovala srdíčkem až do konce. A taky jsem na ní ocenil, že zápas dohrála, i přesto, že bylo jasné, že nemá šanci. Projevila se jako sympatická holka. (promiň monty, toto už bylo mimo...)
Reagovat
pepin
Máš pravdu, špatně jsem to přečetl,omlouvám se, ale nebud naštvaný, já vím je to těžké po dnech a týdnech slávy přijde taková sprcha, abych nepoužil ten název spláchnutí, když Tě to tak naštvalo, vyřazení v podstatě všech Tvých oblíbenkyn, to je prostě rána. Co se týče mého spláchnutí, já jsem v pohodě, já nikoho nevynáším do nebes on ten pád zpět je dosti tvrdý.
Reagovat
smazaný uživatel
S poslední větou naprostý souhlas!:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem naštvaný, ale s tou reakcí jsem si prostě nemohl pomoct. :D Tak to se dá očekávat, že všechny turnaje nevyhrajou moje oblíbené hráčky. Prohry patří ke sportu stejně jako výhry a z toho dnešního zápasu nedělám žádnou tragédii. Že vynáším do nebes, to už tady před tebou vymyslel někdo jiný... Prostě mám radost, že se holkám daří. Nic víc, nic míň. :)
Reagovat
freeteepek
Takže jenom připomenu, že zraněná Lucka Hradecká Sereně málem sebrala první set. Uhrála proti ní 6 her, zatímco letos takřka neporazitelná sv.1 Azarenková ve finále jen 4 hry! Serena se potvrdila jako černý Petr v turnajovém pavouku. Vika měla tentokrát kliku, že byla v druhé polovině. Petra Kvitová měla sice štěstí, že na Serena nenarazila už ve druhém kole, ale to že narazila na Lucku Hradeckou žádná výhra nebyla a tak její smolné období dál pokračuje...
V Římě jsou Vika se Serenou naštěstí ma stejné straně pavouka a Petra má přijatelný los. Už bych se strašně rád dočkal souboje Petry se Serenou ve finále:-)
Reagovat
Andrew89
přesně...já čekam vrchol v Semi...ten se nekonal. zápas Serena-Petra prostě chci vidět!:) moje nejoblíbenější hráčky proti sobě....to by byla paráda
Reagovat
smazaný uživatel
No, v Římě Petra má Serenu na druhé staně pavouka, ale tam nepředpokládám, že by na sebe ve finále případně narazily, kdyby se tam Petra probojovala. Serena je přeci jenom už "starší tenisová dáma" a čekám, že tam do toho turnaje nepůjde naplno. Jejich finálový souboj, když nebudou v jedné půlce, bych čekal ve Wimbledonu.
Reagovat
pepin
Jen kdyby jsi měl pravdu, myslím, že bychom to brali.
Reagovat
Andrew89
* čekal

Wimbledon by byl hodně zajímavý:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nechci teď vůbec předjímat nebo analyzovat jiné věci. Ale jedno si myslím. A sice to, že Petra bude patřit mezi hráčky, kterým se bude nejvíce dařit na trávě, třeba jako Venus ( i když samozřejmě nemají úplně stejný styl).
A proto si myslím, že na Wimbl. to propadák nebude.
Reagovat
mardoko
Serena opět ukázala, že pokud hraje ve své nejlepší formě, tak nemá vůbec žádnou konkurenci. Doslova spláchla současnou světovou jedničku i dvojku. Udělala mě radost, nemám rád hráčky, které ječí i při obranných úderech, s cílem rozhodit protihráčku. A ještě horší je, když se Běloruska a Ruska povzbuzuje anglickým pokřikem "Come on", to dělat třeba Petra Kvitová, tak jí okamžitě přestanu fandit. Jinak gratulace Lucce Hradecká, která odehrála perfektní turnaj a Sereně dokázala v prvním setu konkurovat.
Reagovat
smazaný uživatel
proč by si nemohly povzbudit anglickým C´mon ? To mě příjde hloupé, takhle se povzbudím i já když hraju a to nejsem žádnej profík ;) A když ty holky mluví především anglicky? To mi připadá jako hloupý názor... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně to spíš přijde jako nacionalismus... Ten dotyčný určitě ani neví, že Vika se povzbuzuje buď "come on" anebo "allez" (protože má francouzského trenéra). :)
Reagovat
pepin
Aspon ty mladý vidí co jim ještě chybí na starou gardu pokud je v pořádku a má motivaci, což bylo dnes na Sereně vidět. Vice nepomohlo ani to její příšerné hekání, a co hůř ani srdíčko a bojovnost. Prostě to vzdala.
Reagovat
Tominoo
pekne povedane , SUHLAS!
Reagovat
smazaný uživatel
na kurtech byvaji casto (na soklech) k videni mooc pekna auticka, ale Sereno, ty jsi bourak! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Šmoulí korveta :-).

http://wfiles.brothersoft.com/c/corvette-zr1-2009_75027-1280x800.jpg
Reagovat
a.magerova
Takže šmoulí královnu máme :-))
Líbí se mi příspěvky dnes v diskuzi:
"Serena zdravá a ve slušné formě, tak asi rozstřílí kohokoliv !"
"Jj, na modré antuce by si povodila Rafu i Djoka."
Reagovat
smazaný uživatel
pes: skvostna!!!! :-)

a.magerova: kdyz ja to nechci zakriknout... ;-)
Reagovat
a.magerova
Jj tak pšt !!!
V horším případě bude Serena jako anglická královna - ta je také bez krále.
Reagovat
Andrew89
opanuje i Řím?
Reagovat
smazaný uživatel
To nemyslím. Mě osobně by to překvapilo....
Leda, že by chtěla pokořit tu letošní šňůru vítězství Victorie.:)
Reagovat
smazaný uživatel
To už je druhá super korveta, kterou během tří dnů vidím...:)

Já osobně myslím, že "šmoulí" král dnes večer přibude.:)
Reagovat
a.magerova
Máš štěstí, žes TO nezakřikl!!!
http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Roger+Federer+Mutua+Madrilena+Madrid+Open+YN2PPRcxpz3l.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Bez obav, já mám na TO čuch!!!:))
Reagovat
smazaný uživatel
Serena je prostě jedinečná hráčka která se rodí jednou za 100let ona skoro rok nehrála a pak se vrátila a hraje zas jak treminátor a pokud ona chce tak ji nikdo prostě nemůže porazit ale musí mít motivaci což dneska jasně ukázala proti Azarence .Prostě je to tak Serena bude vždy jinde jak ostatní hráčky na okruhu WTA a nepomůže tomu ani Petra .
Reagovat
smazaný uživatel
Co to je prosím tě za výraz ten "treminátor"?
Reagovat
smazaný uživatel
Nedělej ze sebe ferdu zas a nehraj si na slovíčkaření ( beru to tak že hraje jako naprogramovaný robot ).
Reagovat
spaniel
Toto zmiňoval Rochus, že ve WTA se bývalá top hráčka vrátí po roční pauze a všechny drtí jak nic.
Reagovat
Andrew89
jupííí. Serena je z5 a ve formě jako hrom.:) čekal jsem, že vyhraje. Ale že jí takhle zamete...;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist