Serena přehrála Keysovou, Venus smetla Kontaveitovou. Ve čtvrtfinále jdou proti sobě

7. 9. 2015, 08:02
Aktuality 117
US OPEN - Cíl? Titul z US Open. Motivace? Zkompletování Grandslamu. Počet překážek? Tři. Ano, už jen tři soupeřky dělí Serenu Williamsovou od dalšího zápisu do historie. Na domácí půdě v New Yorku postoupila do čtvrtfinále a může se v něm těšit na souboj se svou sestrou Venus.
Serena Williamsová a Madsion Keysová

Serena Williamsová řešila v předchozích dvou zápasech s Kiki Bertensovou a Bethanií Matekovou-Sandsovou nečekané potíže. S Nizozemkou se trápila odehrála s ní dva vyrovnané sety, s krajankou musela otáčet nepříznivý vývoj po prohraném prvním setu.

Ve svém patnáctém osmifinále na US Open v řadě však byla suverénní. Třiatřicetiletá Američanka v duelu s devatenáctiletou krajankou Madison Keysovou nečelila brejkbolu, nastřílela 18 winnerů, udělala pouze šest nevynucených chyb a zvítězila snadno dvakrát 6-3.

"Nikdy to není tak jednoduché, jak by se před zápasem mohlo zdát. Madison hrála dobře, ale já dnes nedělala příliš zbytečných chyb a zahrála jsem dost vítězných úderů," komentovala Serena vítězství nad talentovanou svěřenkyní Lindsay Davenportové.



Světová jednička znovu prodloužila své vítězné série. Na grandslamech vyhrála už 32 zápasů v řadě, na US Open šestinásobná šampionka neprohrála od finále v roce 2011 již 25 utkání a jako první po Chris Evertové může vyhrát dvouhru žen ve Flushing Meadows čtyřikrát po sobě. Na domácích betonech vyhrála dokonce už 47 zápasů v řadě a letošní bilanci vylepšila na 52-2.

Majitelka 21 grandslamových trofejí ve dvouhře a vítězka posledních čtyř turnajů 'velké čtyřky' může v New Yorku zkompletovat Grandslam. To dosud dokázaly jen tři tenistky v historii: Američanka Maureen Connollyová (1953), Australanka Margaret Courtová (1970) a Němka Steffi Grafová (1988).

Serena se zamyslela nad otázkou, proč trvalo tak dlouho, než se tomu někdo přiblížil, a odvětila: "Sama nevím, proč mi to trvalo tak dlouho."

Venus Williamsová v New Yorku zvládá souboje generací. Po jednadvacetileté Puigové, pětadvacetileté Falconiové a osmnáctileté Bencicové si poradila i s devatenáctiletou Anett Kontaveitovou. Estonskou kvalifikantku, jež hrála na svém teprve druhém grandslamu a na US Open debutovala, smetla za 53 minut jednoznačně 6-2 6-1.

"Dnes to byl jeden z mých nejlepších zápasů, v každém kole se zlepšuju. Udělala jsem minimum chyb, výborně jsem podávala. Soupeřka je dobrá tenistka, ale dnes bylo vidět, že jí chybí zkušenosti. To se projevilo hlavně v důležitých momentech a mě to situaci dost usnadnilo," komentovala Venus.



Pětatřicetiletá vítězka US Open z let 2000 a 2001 Venus, která má ve sbírce sedm grandslamových titulů, tak podruhé v sezoně postoupila do grandslamového čtvrtfinále a bude usilovat o první semifinále po pěti letech.

Serena: Hrát s Venus? Jako stát před zrcadlem
Ve čtvrtfinále na sebe sestry Williamsovy narazí v celkově 27. vzájemném souboji. Serena v bilanci vede 15-11, naposledy vyhrála letos ve Wimbledonu jasně ve dvou setech. Na grandslamech nynější světová jednička vede 8-5 a na US Open mají vyrovnanou bilanci 2-2.

"Je to jako stát proti zrcadlu," řekla Serena před soubojem s o rok a čtvrt starší Venus. "Je to jednoduché, samozřejmě, musí na kurtu zapomenout, že stojí proti Venus," řekl trenér Sereny Patrick Mouratoglou, jak k zápasu přistoupit.

Pětatřicetiletá Venus, dvojnásobná vítězka US Open, je nejstarší hráčkou turnaje. "Co jiného mám dělat, než se pokusit vyhrát a doufat, že nepřiletí eso," usmála se Venus. Serena sestru chválila, že hraje na turnaji výborně. "Čeká mě těžká práce, musím být připravena. A jedno je jisté, Williamsová bude v semifinále," řekla Serena.

Venus je podle ní nejlepší hráčkou turnaje. "Ví, jak mě porazit. Dokázala to nejvíckrát ze všech. Zná moje slabiny nejlépe ze všech," přiznala Serena, že má ze sestry respekt. 

Matka tenistek Oracene Priceová čtvrtfinále v hledišti sledovat nebude. "Pro obě to bude těžké. Vím, že Venus chce, aby to Serena dokázala," řekla.

Mladenovicová vyhrála své první grandslamové osmifinále
Svou zatím nejpovedenější sezonu v New Yorku vyšperkovává Kristina Mladenovicová. Ve Štrasburku si poprvé zahrála ve finále turnaje WTA, na všech čtyřech grandslamech se poprvé v kariéře dostala minimálně přes první kolo a na US Open si poprvé zahrála grandslamové osmifinále.

A navíc pro ni nebylo konečnou. Dvaadvacetiletá Francouzka v něm v nočním utkání na kurtu Arthura Ashe, které skončilo hodinu po půlnoci a bylo třetím nejdéle ukončeným zápasem žen na US Open, zdolala 7-6 4-6 6-1 loňskou semifinalistku Rusku Jekatěrinu Makarovovou a postoupila do čtvrtfinále.


Kristina Mladenovicová"Nemohu najít slova, kterými bych teď popsala své pocity. Wow," řekla Mladenovicová po utkání na kurtu v rozhovoru s Pam Shriverovou. "Chci poděkovat všem, kteří tu s námi vydrželi takhle dlouho a fandili nám. Tuhle atmosféru miluju!" děkovala prořídlým tribunám tenistka, jež hovoří pěti světovými jazyky.

"Nejsem zvyklá hrát tenis v jednu hodinu v noci. Ale užila jsem si to a hrála jsem pro diváky. Takže jsem o času moc nepřemýšlela, jen jsem prostě bojovala," uvedla Francouzka, jež je letos postrachem favoritek v prvních kolech grandslamů. V Melbourne zaskočila Němku Sabinu Lisickou, na Roland Garros vyřadila Kanaďanku Eugenii Bouchardovou a aktuální US Open odstartovala skalpem bývalé šampionky Rusky Světlany Kuzněcovové.

Mladenovicová už má ve sbírce dva grandslamové tituly ze smíšené čtyřhry, ve které triumfovala s Kanaďanem Danielem Nestorem. Loni si zahrála také finále Wimbledonu ve čtyřhře žen s Maďarkou Timeou Babosovou, se kterou je stále ve hře i v New Yorku.

V úterním čtvrtfinále dvouhry se Mladenovicová střetne v duelu dvou nenasazených tenistek v prvním vzájemném zápase s Robertou Vinciovou, která je mezi osmičkou nejlepších potřetí v kariéře. Během posledních čtyř let to dokázala i potřetí na US Open. Letos bude o své první semifinále usilovat poté, co kvůli otřesu mozku odstoupila Kanaďanka Eugenie Bouchardová

"Všichni víme, co se Genie stalo. Doufám, že se rychle uzdraví. Je mi jí moc líto," řekla Mladenovicová. "Mě teď čeká první čtvrtfinále a musím očekávat těžký zápas. Roberta je skvělá hráčka."

• US OPEN 2015 •
USA / New York, tv. povrch, 20.102.700 dolarů
nedělní výsledky žen (06. 09. 2015)
• Dvouhra - osmifinále •
S. Williamsová (1-USA) - Keysová (USA) 6-3 6-3
Mladenovicová (Fr.) - Makarovová (13-Rus.) 7-6(2) 4-6 6-1
V. Williamsová (23-USA) - Kontaveitová (Est.) 6-2 6-1
Vinciová (It.) - Bouchardová (25-Kan.) bez boje
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

117
Přidat komentář
smazaný uživatel
Nize to mas cerne na bilem. Je to zichr.
Reagovat
Kozoroh
Venuše Serenu neporazí, zaprvé jí nepřekazí možnost zisku kalendářního GS, zadruhé větší šanci porazit Serenu než na newyorském hardu měla Venuše ve Wimbledonu a nakonec z toho bylo jen 7 gemů. Jejich styly jsou podobné, ten Serenin je však agresivnější, větší agresivita Serenina tenisu bude rozhodující.

Větší šance proti Sereně jsem dával Madison Keysové, ale ta nenaplnila mé očekávání (třísetový zápas). Madison umí taky dát ranu jako Serena, ale jejím problémem je nedostatečná konzistentnost výkonů, na tom musí zapracovat, aby jednou tenisu vládla tak jak nyní Serena.
Reagovat
tommr
Keysová nikdy tenisu jako Serena vládnout nebude - tím jsem si naprosto jistej ... :)
Reagovat
COMEON
Madison je vlastne taka americka Kvitova :) zatiaľ.
Reagovat
FulnekUltras
jinými slovy normální ženská... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No nic, už mi začíná být Venuše líto...
Reagovat
smazaný uživatel
Z čehož mi logicky vyplývá, že pokud ta "nejlepší hráčka" Serenu neporazí, tak to bude znamenat, že jí to nechala :D
Reagovat
FulnekUltras
Serča pochopitelně myslela kromě ní samotné... ;)
Reagovat
tommr
Makarovový nakonec k obhajobě lonskýho semifinále nepomohlo ani vypuštění debla ...
Po včerejším vyřazení Makarovový, Keysový a Bouchardový tak výrazně stoupla šance Lucky Šafářový na udržení 5.místa. Předstihnout už jí můžou jen Stosurová, Azarenková a Venus Williams pokud získají titul což je vzhledem k jejich losu dost nepravděpodobný ...
Reagovat
janek_da
a pořád podceňuješ Viku :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Vika-Simča bude famózní zápas :) a pak se klube hned další pokud postoupí Petra do SF
Reagovat
tommr
přes Halepovou nepřejde a i kdyby se nějakým způsobem do finále dostala tak na Serenu nemá ...
Reagovat
EllNino
nevidím jedinej důvod, proč by nemohla porazit Simonu :)
Reagovat
FulnekUltras
souhlas - tenhle případný zápas může být ještě taky óbrlahůdka...
Reagovat
blixa
Já jo. Tohle nemůže vydržet fyzicky. Druhý takový zápas jako proti Angie už nedá. Tomu nevěřím. Fyzikální zákony se nedají porušovat pořád ;-) :D
Reagovat
Fandina
také souhlasím, Vika klidně může Halep dát. Podle mě se vrací do dob své největší slávy. To také jela jako pila.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, že Vika právě jako jedna z mála (možná ještě Petra, Simona) na Serenu má a už dost minulých zápasů to dokázalo..byly to nezřídkakdy perfektní vyrovnané matche a na USO si vybavuju jedno finále, kdy Serena lovila trofej až hluboko ve třetím setu
Reagovat
kada.tom
nesouhlasím, Vika může Halepovou naprosto v klidu přejet a já bych ji osobně favorizoval, pokud by na ten zápas došlo
Reagovat
tommr
na ten zápas zcela určitě dojde, protože Lepchenko ani Lisicki nemůžou favoritky ohrozit ...
Reagovat
smazaný uživatel
Že nemůžou? No Varvara asi ne, ale Sába klidně Simonu vystřílet může..
Reagovat
smazaný uživatel
Že nemůžou? No Varvara asi ne, ale Sába klidně Simonu vystřílet může..
Reagovat
smazaný uživatel
Překvapilo mě, že se už tři roky nestřetly a zápasy z roku 2012 kdy měla Vika top sezonu a Halep měla teprve průlomovou sezonu před sebou, moc o ničem nevypovídají..každopádně věřím, že je Vika schopná vyhrát, i když v porovnání těch dvou fandím spíš Simoně
Reagovat
EllNino
Docela pěkná cesta pavoukem, porazila Vaniu King, 414. hráčku na žebříčku po zranění, otočila zápas s Dendou 77. na žebříku a pak urvala zápas s Marino, 96. na žebříčku ...aby toho nebylo málo, tak jí nenastoupila Genie, takže docela pěkná cestička do GS čtvrtfinále, kde navíc nemá nasazenou soupeřku :) no má to někdo štěstí :D ...
Reagovat
tommr
je to sice klika, ale ona by se tam nejspíš dostala i kdyby Bouchardová mohla hrát. Na USO se Vinciový tradičně daří - ve čtvrtfinále už byla i v roce 2012 a 2013 ...
Reagovat
EllNino
jasně, já spíš myslel ty první 3 zápasy :) škoda, že tam místo ní není Denisa :)
Reagovat
Mayo
Flavia vs Samantha H2H 7-0 ... skoro som padol hore kardanom, ked som to zbadal, to je asi vacsi sok ako tolko tyzdnov Caroliny stravenych na pozícii svet. jednotky :D
Reagovat
FulnekUltras
dneska se to klidně může zlomit...stejně je ale obrovská škoda, že PetraC Italku nedorazila...
Reagovat
smazaný uživatel
Karolíny anebo Jankovic :D vyjde to asi nastejno :D taky jsem si říkal, proč tak všichni perou Flaviu :)) ale Stosur má tady na USO velkou šanci ji ted porazit
Reagovat
tommr
proč tě to tak překvapuje? Pennetta hraje chytrej tenis, kterej na nemyslící ranařky jako je Stosurová platí. Pro mě je dneska Pennetta jasná favoritka na postup ...
Reagovat
EllNino
No gratuluju Kiki ! :) Jsem to nějak po Madison se Seree zabalil, byl jsem nějakej bez nálady, tak aspoň, že mi ji spravila Kiki :)
Reagovat
dadaft
Kikině jsem věřil (dokonce trochu i na dva sety), Káťa hrála proti Elině prd,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale nakonec to prý byl dobrý zápas a winnerů jak máku.

uvidíme, co s Bobinou, Kiki je dost vysoká a míň pohyblivá, ty slajsy a rozhazovaná ji moc chutnat nebudou,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
EllNino
to asi nebudou, musí být trpělivá a počkat si, oběhnout si, zamířit a pálit :)) ...ale Bobi bude chtít vyhrát :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nestraste;)
Reagovat
EllNino
neboj :D nestrašít, ale přeci jen, kolikrát bude ještě Bobča v GS čtvrtfinále :D ..
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče pohybu, tak ho Kiki dost zlepšila.
Reagovat
FulnekUltras
ale bylo tam přece jen - i vzhledem k věku a tomu odpovídající psychické (ne)odolnosti - příliš mnoho chyb, které SW zaslouženě potrestala...

Kiki teď může klidně ještě jedno kolo udělat, Venus je mi vyloženě líto...
Reagovat
Frick
https://www.facebook.com/pages/Slukov%C3%A1-Hermannov%C3%A1-Czech-Beachvolleyball-Team/873213869400525

=

https://www.facebook.com/komunistickastranacechamoravy?fref=ts
Reagovat
Frick
Co do ostudnosti to olajkovat.
Reagovat
FulnekUltras
Převlíkačku kabátu vidím jenom nahoře...
Reagovat
dadaft
nevím co s tím poměrně nudným sportem porád máte.
no, hraje se to venku a sportovní obleček je vskutku miniaturní,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale jinak?
proti šestkovému volejbalu strašná nuda...
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš, já to vidím přesně naopak. Akce v šestkovém volejbale mi kolikrát přijdou jako přes kopírák, naopak v beachvolejbale je pouze ve dvou lidech daleko větší prostor k improvizaci...
Reagovat
FulnekUltras
hlavně při popotahování gatěk... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Neříkám, že to není významné plus... :D
Reagovat
a.magerova
Můžete mi toto nějak uspokojivě vysvětlit....
http://im.tiscali.cz/press/2012/08/02/48329-ceske-beachvolejbalistky-653x367.jpg
http://media.sport.cz/images/gallery/0000000009990665/Cpx3AVik0JDz7kyzRfcYSQ/55852018308eba2f2da30100-198726.jpg?20150620101322
Reagovat
Pedronegro
mně se to zdá vyvážené... zejména barevně;)
Reagovat
a.magerova
Barvy OK, látková vyváženost pokulhává, buď někde ubrat nebo jinde přidat, jinak budu furt remcat :-P

A to ani nemluvím o tom, že mi citelně schází roztleskávači :-/
Reagovat
blixa
Představuješ si něco takového ? ;-)

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/2d/90/34/2d90342ec59ff249cc0429a8d575d816.jpg
Reagovat
a.magerova
No.... a proč ne, i když.... měla jsem na mysli spíše něco takového ;-)
http://www.nedokonala.cz/files/2012/09/barbar-conan.jpg
Reagovat
blixa
Až takhle ? Já myslel že spíš takto :
http://virality.cz/wp-content/uploads/2014/06/asymetricka-tanga1.jpg?644872

;-) :D
Reagovat
a.magerova
Ten vojenský námět mě moc nebere, mám raději barvičky.... ale teda..... no nevím, jsem z domu zvyklá na větší parametry.... ;-)

http://virality.cz/wp-content/uploads/2014/06/asymetricka-tanga4.jpg?644872
Reagovat
a.magerova
Jo ještě toto by mě bralo :-))
Pokrývku hlavy by při hře mít nemuseli ;-)
http://www.fancypantsalley.co.uk/wp-content/uploads/2012/06/36241.jpg
Reagovat
blixa
Ty seš na ty archetypální záležitosti ;-) Předpokládám, že by se to nosilo naostro, co ? :D :D
Reagovat
a.magerova
Ale tak.... nemuselo, zas tak žhavá po tom, co pod plachetkou ukrývaj NEJSEM, takže slipy povoleny, ale nějaké pěkně barevné, žádná nuda :-)))
Reagovat
janek_da
Ale tohle je celkem "sporty" a vydrželo by to i hrubé zacházení v písku
musis odstranit "X"

http://goXo.gl/W9a3Yg
Reagovat
a.magerova
No super, musím ještě pohledat pohled z odvrácené strany..... ale asi to bude něco jako toto a kluci vod tenisu by měli přece co ukazovat, takže já mám vítěze, nutno prohlédnout ze všech stran :-))))
http://www.southpacificunderwear.com/product/aige*ben-mesh-open-back-briefs/
Reagovat
smazaný uživatel
Chlapi by v těch podprsenkách vypadali divně.
Reagovat
a.magerova
No tak by si je nemuseli brát, záleželo by čistě na nich :-))))
Reagovat
tedi
copak nekdo rika, ze je musi mit? :))
Reagovat
dadaft
ne monty, ty máš před očima hlavně ty mini-oblečky. ))
pokud máš na saku tři lidi a v poli tři lidi, je výběr možných akcí přece mnohonásobně vyšší - to je matematika, žádné pocity.

v šestkovém volejbale, když oba týmy sehraně pracují, se dají vidět naprosto nesrovnatelné věci než beach-plácané, kde ani není pořádný povrch pod nohama -- pokud mluvíme čistě o sportovní stránce.
Reagovat
smazaný uživatel
Já teda nevím, ale když mám srovnat nejhezčí výměny v obou sportech, tak se mi víc líbí ty v beachvolejbalu.
Reagovat
a.magerova
http://magazin.atlas.sk/styl/foto-dovody-preco-chlapi-miluju-plazovy-volejbal/848799.html
Reagovat
dadaft
tak určitěěěěěě,,,,,,,,,,,,,,,, nedá se pořádně odrazit a na výběr máš jednoho spoluhráče...
ale proti gustu žádný dišputát, říkávala moje babička.

mezi vánoci a novým rokem dává eurosport každý rok ženský premiový turnaj ze švýcarska, kde sezvou několik špičkových týmů z evropy plus něco z ameriky a japonska.
vloni vyhrály brazilky.
velmi doporučuji všem (ostatním).
(o MS a ME nemluvě)
Reagovat
smazaný uživatel
2 nebo 6...ikdyby jich tam bylo 20, tak proste pro mne ztrata casu...
...a volejbal mne ani nepripominejte...;)))
Nejblbsi zraneni jsem si privodil vzdy pri volejbalu...:D)
Reagovat
smazaný uživatel
To znám. Když se to neumí, tak je to o prsty... :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D))) Ani nemluv...a jeste bych se na to mel koukat...by mne svaclo...
Reagovat
EllNino
noto teda :D
Reagovat
Mayo
Mne sa pacia oba druhy...aj ked halovy je halovy, kazdopadne volejbal je pekný šport
Reagovat
dadaft
+1
Reagovat
spaniel
Idealni by bylo, kdyby vyhrala Venus a pak zahucela taky. Ale s nejvetsi pravdepodobnosti vyhraje Serena a ne proto, ze by ji to Venus pustila.
Reagovat
smazaný uživatel
Idealni by bylo, kdyby proti Serene nastoupila hracka z kterou jeste vubec nikdy nehrala...mne se prave ta KiKi v tomhle zamlouva...na to, aby ji sejmula...hlavne ma celodvorcove pojeti hry a sit je jeji kamaradka;)
...jinak taky moc neverim, ze ji Vee udela,
....ale nadeje furt zije, ikdyz je jednoprocentni (((mame to preci vyzkoesene z Forehandem, ze 1% je furt sance;D)))
,,,,nevidime do toho zakulisi uplne, treba Serena Vee "vzala nejakeho plysaka" bez dovoleni na zapas s Madison...Vee se nastve....a bude;)
Reagovat
Frick
Vona fakt vyhrála už 16 zápasů v řadě? To je dost, ne? By to ale mohlo bejt dnes symbolický - Češkou (Bára Š.) šňůra začala, Češkou šňůra skončí...
Reagovat
FulnekUltras
žádná sranda to nebude, ale Petra už si těch fatálních proher s Káčky vybrala dost...
Reagovat
smazaný uživatel
Tento pořad na Eurosportu se mi hodně líbí. Je to ráno v pro mě dobrém čase, jsou tam stručné highlighty, vždy kousek pozápasového rozhovoru s vítězným hráčem, velký palec nahoru za magazin The Loft, kde člověk pozná tenisty i z jiného než sportovního hlediska (nejlepší matematik je Fognini a nejoblíbenější Berdychova nadávka je ku.va :D ;) ) a vždy se mi líbí na konci ty vtipné klipy. Kyrgios s dudlíkem a plyšákem už tu byl a dnes mě pobavila animace, jak by Gasquet tvrdě narazil, kdyby ten úder kolem sítě proti Tomicovi zahrával na French Open, nebo kdyby byla prodloužená síť. :) Palec nahoru, doufám, že se tento magazín stane pravidlem.
Reagovat
smazaný uživatel
Varvara < Viktorie
Stan >= Donald (tohle by mohla byt slusna ten. pecka:)
Flavia >= Sam
Petra > Johanka (celkem zajimava situace na GS...Petra jeste nenarazila na hracku top30 a Johanka je vubec rada, ze je ve stovce;) ale fakt je, ze na betonech se ji vyjimecne dari...no, ale stejne takovy los by se mel vyuzit...;) Takze by mela Petra do teho QF proplout jak nic....a myslim, ze i tam ji neceka nejaka hrozba...
IzzY >= Roger, takze Night Session s paradnim zakoncenim;) Uz se tesim;)
Sabina < Simona tak uvidime, Sabina nejaky ten pokrok udelala, ale uf...bude to stacit?:)
Kevin < Andy
Rebel >= Richard,,,lehke to nebude;)
Reagovat
kada.tom
Lepchenko < Azarenka
Pennetta =< Stosur
Lisicki < Halep
Kvitová >= Konta

Wawrinka =< Young
Anderson < Murray
Berdych = Gasquet
Isner >= Federer
Reagovat
smazaný uživatel
Tak s tim Izzym jsi mne opravdu potesil;)
Reagovat
janek_da
já ti to přeložím

Kadak

Nemá rád Američanky
Italky má o něco méně radši než Australanky
Nemá rád Němky
Britky nemá rád jenom o trochu více než Češky

Švýcary nemá rád více než Američany
JihoAfričany má hodně nerad
Čechy a Francouze nemá rád stejně hodně
Švýcary nemá rád více než Američany
Reagovat
ta-dah
...
Reagovat
lars
A proto fandi Sere :)
spatny preklad
Reagovat
kada.tom
a nemáš pravdu :-D

Ameriku obecně miluju, takže tímhle to nebude :-)
co se týče GBR, JAR nebpo AUS ... ti mi jsou jedno :-D
Čechy mám rád jak které :-)
SUI .... FUJ !!
GER .... HNUS !!!
Itálie mi je docela sympatická a FRA - hezká země, ale tamní lidi mi nesedí :-)

ale to je k národům ... třeba Sam mám rád, Flavie mi taky nevadí, Andyho mám rád, u zápasu Lepchenko s Vikou je moje preference jasná - Vika je moje favoritka :-) ... a tak dále :-)
Reagovat
janek_da
Sory, trochu se ztrácím v tom koho nemáš rád. Je toho dost.
Reagovat
kada.tom
národy nebo tenisty/tenistky? :-)
Reagovat
dadaft
Lepchenko < Azarenka
Pennetta > Stosur
Lisicki < Halep
Kvitová > Konta
Reagovat
FulnekUltras
Flavia-Sam to teda bude věc...a snad (!!!;)) jedna z nich pozdější soupeřkou Petry...
Reagovat
smazaný uživatel
Poprosil bych jeste tipy na chlapy;)
Reagovat
lars
Izzy =< Fed
Reagovat
spaniel
Anderson > Murray ;)
Reagovat
lars
odvazny
Reagovat
smazaný uživatel
ani ne...;)
Reagovat
kada.tom
a teď tu o Karkulce :-)
Reagovat
lars
Karlik uz vypadnul s Allert :))
Reagovat
spaniel
Zil jednou v Plzni jeden hezky Kadlec, ktery umel fandit za a nejen proti...
Reagovat
dadaft
Wawrinka > Young
Anderson < Murray
Berdych =< Gasquet
Isner =< Federer
Reagovat
smazaný uživatel
To se nemusí ani hrát, Venus určité nezkazi sestře kariérní GS. Kdyby bojovala o svůj první titul na US Open tak nereknu,ale ona už ho má.
Reagovat
smazaný uživatel
Aby ses nedivil;D)
Ale furt by tam mohla byt v zaloze KiKi Mladenovic...;)
Reagovat
smazaný uživatel
To bych se hodně divil. :D Jsem zvědavý, Vlku. SPíš myslím, že ji má šanci sundat Azarenka nebo Kvítí, když se zblázní. :) Nikdo jiný mě nějak nenapadá.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Alize Cornet si take nikdo nedokazal predstavit, a jaka to potom byla supa;)
Spis si myslim, ze Serene budou delat problemy kreativni hracky...
Viktorie je sice dobra na BL...ale do stran to Seree zvlada...Petra na dlouhe vymeny neni, tady by to mohlo Serene i sedet...
...ikdyz GS je proste jiny turnaj...tak nejak citim, ze si Serena jde pro svoje...
...jenze asi je si lepsi zablbnout;)
Treba Venus se zapomene a bude to v cajku;)
...jen musi trochu pozmenit styl hry...
Reagovat
lars
Vím, že Venus chce, aby to Serena dokázala," řekla matka obou
Reagovat
a.magerova
Přesně tak, matka na rovinu řekla co kdo má chtít a tím je to pro mě jasnota :-)))
Reagovat
dadaft
taky mohla matka počkat až po zápase.
ne že by se tím něco měnilo, ale aspoň by to nebylo trapné.
Reagovat
FulnekUltras
asi tak...
Reagovat
Pedronegro
to je teda slepice ... a co že vlk dál nehorlí o sportovním duchu S a V a blabla? :)
Reagovat
smazaný uživatel
matinka si muze rikat co chce, to jsou prave takove kecy, bla, bla bla;)
Vee se stejne musi rozhodnout za sebe na kurtu!

A rozhodne ji nezavidim...
Prohraje = je to behna...
Vyhraje = vybehnou s ni nekteri Amici...
Skrecuje = uz si v NY u divaku neskrtne...jsou schopni vpohode hnat soupere proti Amikovi...
Odstoupi = na Americkych turnajich si u divaku ani neskrtne, a novinari ji rozsvalcuji na hadry...(((a klid muze rano blit a fakt ji bude blbe...)))

A Seree zase z toho vyjde jak svata...

Ja verim, ze jak se dostane na kurt, ze ji pohlti ten sportovni instinkt...
...ona sice na ni asi fakt nema....

ale furt nam zbyva to jedno hezke forehandove % :)P
Reagovat
FulnekUltras
No - spíš to VW bude muset na kurtu zase profesionálně sestersky zmáknout jako v of Wimblu dva měsíce nazad...rozhodně jí tuto pozici nezávidím, když má jednoznačně na finále...
Reagovat
Pedronegro
naopak tohle jsou kecy, podle toho by si snad měla hodit mašli, ale i kdyby to byla pravda z desetiny, tak si za to mohou samy tím, že rodinnou režii už praktikovaly a ne, že ne. Proto se na jejich utkání rozumný člověk dívá s oprávněnými pochybami.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja rozumny moc nejsem:)
Masli si hazet Vee nemusi, nebot tou nejlepsi variantou je Serenu porazit;)
Reagovat
Pedronegro
to máš pravdu,každopádně se těším na to dívadlo;)
Reagovat
pockerface
Otázka je kdy to řekla, pokud po Wimblu OK, jestli teď na USO, tak to matinka trochu pohnojila. Ano řekla nahlas to, co si všichni myslí, ale zrovna ona to říkat nemusela.
Reagovat
janek_da
Jsem chtěl napsat, že to mezi nima bude 6:4, 6:4 a koukám skoro stejný výsledek byl i ve Wimblu. Tak si tipnu něco jako 6:2 a 7:5.

Kurz je 1.15 na S., pro mě je tam obrovská hodnota.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, bude to něco jak ve Wimbledonu, ani "podezřelá" nakládačka, ani zbytečně dlouhej tříseťák.
Reagovat
flex
včera jsem psal: A čekám jen dva sety, pro diváky 6:3 a 7:5. Nejde jen o postup, ale aby ji nesebrala příliš energie. Hrací čas 85 minut, aby diváci nelitovali investici.
Reagovat
FulnekUltras
profesionálně odvedená práce...
Reagovat
pockerface
zápas W+W, tak jako tak bude se o tom mluvit a to buď pro to, že vyhraje Venus a už vidím ty titulky: "Vlastní sestra pohřbila naděje na zisk kalendářního GS" a bude se o tom mluvit ještě hodně dlouho, nebo vyhraje Serena a bude se psát o tom, že Venus nepodala 100% výkon. No řeknu Vám, že té Venus nezávidím, ať udělá co udělá určitě to schytá od obou táborů fanoušků buď za špatný přístup k zápasu nebo za to, že to ségře zku*wila :-). Já osobně si přejí pěkný tenis s vítězstvím Sereny. Vidím to na 3.sety.
Reagovat
pockerface
No možná to holky neschytají ani tak u fanoušků jako u novinářů. To zase budou titulky a konspirační úvahy. To, aby před zápasem ani jedna neotevřela noviny, facebook, twiter a já nevím co všechno :-), jinak se z toho zblázní. Ať vyhraje ta lepší, já doufám, že to bude Serena. Přeji si hezký tenisový zážitek, snad mě ségry nezklamou.
Reagovat
Marduch
Samozřejmě, že vyhraje Serena, ani ten zápas nezapínej;) A vůbec bych se o Venus nebál, jednak spolu obě hodně drží, a krom toho ji Serena její vstřícnost jistojistě dovede náležitě ohodnotit ;)
Reagovat
smazaný uživatel
TWEEN QUEEN! :)
https://twitter.com/TheCauldron/status/640740040574943232
Reagovat
smazaný uživatel
Krásná fotka! :D
https://twitter.com/WTARisingStars/status/640765330961399808
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist