Serena se bude připravovat na US Open. V srpnu je přihlášena do Toronta

14. 7. 2022, 20:22
Aktuality 38
Po roční pauze a návratu ve Wimbledonu je Serena Williamsová přihlášena podle organizátorů na turnaj WTA v Torontu. Využila chráněného žebříčku a od 8. srpna se majitelka 23 grandslamových titulů představí v hlavní soutěži.
Profily hráčů
Serena Williamsová (© AFP)

Čtyřicetiletá Američanka před třemi týdny po roční absenci od zranění na loňské wimbledonské trávě odehrála čtyřhru v Eastbourne a poté londýnský grandslam. Po velké bitvě prohrála úvodní zápas s Harmony Tanovou z Francie a svou další tenisovou budoucnost nechala otevřenou. Velkou motivací pro ni je US Open na přelomu srpna a září.

Pokud Williamsová v Torontu nastoupí, vrátí se na tamní betony po třech letech. V roce 2019 se dostala do finále a podlehla domácí Biance Andreescuové. Třikrát odjela z kanadského podniku jako šampionka.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

38
Přidat komentář
Rafaeoli25
Tak to je výborná zpráva. Moc jí přeju, aby se co nejlépe připravila a i když to už asi nebude na boj o titul nebo ani finále, tak i tři čtyři vyhrané zápasy budou rozhodně stát za její účast smile
Reagovat
baba
ne ne, myslím, že US bude její definitivní loučení a chce se rozloučit doma, to chápu. Myslím, že i Venus by to měla letos na US udělat.
Reagovat
Nola
tiez mam podobny nazor, trebars este nieco dokaze vyhrat na domacej pode, ak nie, nic sa nedeje, ma rodinu, je zabezpecena na cely zivot, bola dominantnou hrackou, to nikto nemoze spochybnit, co mi trochu vadi, su tie vynimky, ktore dostala....
Reagovat
George_Renel
Té ženské chybí soudnost.
Reagovat
Rafaeoli25
smile. Nemluv laskavě za nikoho a už vůbec ne za ty, kteří milují to, co dělají. Nedokážeš to pochopit, ok, tak se o to ani nesnaž.
Reagovat
George_Renel
?smile Co si dovoluješ mě tady okřikovat? Co ty o mně můžeš vědět, abys soudil co mohu pochopit. Já to chápu velmi dobře. V USA jsem nějakou dobu strávil, na rozdíl od teoretika politologa, který je pro praktický život nepoužitelný. Mně nemáš co doporučovat.
To je jako bych ti já na základě tvých vpisků sem doporučil, aby sis našel mladší děvče a pak zde nemusel trávit tolik času.
Reagovat
Rafaeoli25
No spíš ty o mně nevíš zhola nic, jsem použitelný ve všech směrech, i manuálně. A ve vztahu jsem skoro čtyři roky. Takže skutečně nevíš nic. Každopádně brát si do úst legendu jako je ona je věc nepochopitelná. Jak můžeš vědět, že se nedostane zpět alespoň do nějaké formy a odsuzuješ jí předem? Zameť si před vlastním prahem.
Reagovat
George_Renel
Tvými slovy: Vůbec nedokážeš pochopit co jsem napsal. Tím diskusi s tebou končím neb nemá cenu. A osobní invektivy, se kterými sis začal si můžeš vyměňovat v debatách o Nadalovi a spol. Mě, prosím, vynech, nejsem na ně zvědav.
Reagovat
Rafaeoli25
Napsal jsi, že jsem teoretik, nepoužitelný pro praktický život, co jsem na tom nepochopil? Nevíš o mně nic, jen špiníš. Toť vše, nicméně tohle je svobodná diskuse a každý tu má právo reagovat na co chce, takže nech na mně, co budu komentovat a co ne.
Reagovat
EllNino
No tak proč mu to právo bereš? Snad může napsat, že nemá soudnost ne? :)
Reagovat
Rafaeoli25
Napsat to může, já mu to přece neberu. Ale cokoli, co se napíše je na diskusi ne?
Reagovat
EllNino
Jistě, ale tys to napsal docela útočně, přitom George to napsal naprosto v klidu :)
Reagovat
George_Renel
Přesně, jájsem komentoval můj názor na Serenu a kolega R komentoval mě.
A jelikož jsem oko za oko, zub za zub, nenechám se urážet.
Reagovat
Rafaeoli25
Útočné to asi bylo, jenže jsou někdy příspěvky, které emoce nutně vyvolají. Nemyslím si, že si zrovna ona zaslouží podobné odsudky. Bezpochyby má touhu a stále i schopnosti, aby se alespoň částečně vrátila na bývalou úroveň. Stejně tak nechápu, když někdo napíše o Rogerovi vždyť on už nemá rozum, že se chce znovu vrátit. Milují tento sport, dali mu vždy vše, tak by si zasloužili maximální respekt, není na místě těchto poznámek. Jen tu bráním legendy.
Reagovat
EllNino
No já jsem si všiml, že všechny bráníš, ale musíš brát v potaz to, že je to názor jako každý jiný :)
Reagovat
George_Renel
Proč by měl mít někdo maximální respekt ve všem, když se chová na dvorci jako při jejím zápasu s Osakou, když vyhrožuje rozhodčím (v tom není sama), když se obléká na kurt jako na potápění nebo na baletění a když kazí svou legendární kariéru vynucenými starty s opakujícími se porážkami, kdy ji, jak říká Berdych, vystřílí z trenek kdejaká třístovka?
Reagovat
EllNino
To nebyla reakce na tebe :)
Reagovat
George_Renel
To bylo jen doplnění.smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Diskuse pochazi s latinskeho discussio, neb byla pouzivana v Rime, zavedli to...da se rict stoici... jenze ten vyznam byl takovy, ze se lide setkali, kazdy rekl svuj pohled, aby si kazdy vnitrne vyjasnil sve postoje a hodnoty pro danou vec. Existovalo pravidlo, ze se nekomentovaly vypovedi, kazdy mel svou chvilku...pak se bez komentaru s vdecnosti za tu ruznorodost rozesli... aniz by chteli neco nekomu tlacit do hlavy atd. presvedcovat uz vubec ne...

Samotny upadek diskuse byl jiz zaznamenan v Rime, a jeho upadku, hlavne na poli politickem, nebot uz neslo o vyjasneni postoje kazdeho jednotlivce, ale o to, aby jeden druheho presvedcil o zajmu jineho, nebo o svem zajmu... coz nam zustalo, upadkova forma...

Nechci nejak poucovat, ale rozhodne tady nevedeme diskusi...:D

Proste kecame... jak kecky:)

Ovsem i v tom plkani jaksi existuje jedno pravidlo... zdvorilostni... ktere tady skoro nikdo nepouziva, a dokonce jsem zjistil, ze pokud ho pouziji, tak jina osoba ani neciti ten rozdil:D a prijde spis facka, nez normalni reakce:D To hodne hovori o lidech...

Takze vlastne ani nekecame, neplkame, ale se proste hadame:D

Proc ne... i hadka, tedy konflikt patril ke kulture rozhovoru, melo to take pravidla... ale ty jak bych tady vypotil, tak by to stejne nicemu neposlouzilo... zustanme u toho, ze tu proste kecame... a nedelejme z toho nejake intelektualni sezenicko v kavarne:D
Reagovat
Rafaeoli25
No diskuse třeba v parlamentu ale mají často ještě horší úroveň bych dodal smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Precti si to jeste jednou:)
Reagovat
Rafaeoli25
Reagoval jsem jen na ten poslední odstavec smile
Reagovat
Rafaeoli25
A i já v zahraničí strávil docela dost času, byl jsem i v Americe pro tvoje info. Nebudu se tím ale vytahovat jako ty smile
Reagovat
Nenela
Ja bych nebyla tak prisna. Ve Wimbledonu sice vypadla v prvnim kole, ale vubec nehrala spatne, konkurenceschona rozhodne jeste je a pokud ji teni naplnuje, proc ne? Par kole by mohla dat a jeji zapasy budou ozivenim turnaje
Reagovat
Rafaeoli25
Přesně tak smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Ja ji i celkem chapu:)
Me take chybi v nekterych vecech soudnost :DDD
Reagovat
JsemProsteBorec
Prosím vás hoďte té opici někdo banán ať už dá pokoj a vrátí se zpátky do zoo.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To, že seš ještě na základce nebo borec ve zvláštní, ještě neznamená, že nemůžeš dostat bansmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ne banán, ala ban, aby bylo jasno.
Reagovat
paddy
Reagovat
Rafaeoli25
Tipuju ho na člena Okamurajugend, to by tak odpovídalo.
Reagovat
Rafaeoli25
Jestli někoho nesnáším, tak rasistické idi.ty jako jsi ty, ty kanále smilesmilesmile
Reagovat
turista
Ne rasismu!
Reagovat
Rafaeoli25
smile
Reagovat
com
zase chce prachy za prvni kolo a pápá smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
už dala všechno jehovistům, že nemá prachy?smile
Reagovat
Orgasmator
smile
Reagovat
Rafaeoli25
Myslím, že její manžel jí bohatě zadotuje, i kdyby přišla o všechny své úspory smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist