Serena se na kurty vrátí za dva týdny ve Fed Cupu

24. 1. 2018, 10:44
Aktuality 7
Serena Williamsová se po zářijovém porodu dcery vrátí k zápasům dříve, než původně avizovala. Ještě před březnovým turnajem v Indian Wells bude reprezentovat USA ve Fed Cupu, o čemž informovala americká tenisová asociace. Američanky v prvním kole týmové soutěže přivítají 10. a 11. února Nizozemsko.
Profily hráčů
Serena Williamsová

Šestatřicetiletá Serena Williamsová naposledy hrála před rokem Australian Open a získala v Melbourne už 23. grandslamový titul. Až pak prozradila, že je těhotná a 1. září se stala maminkou Alexis Olympie. Den před Silvestrem odehrála exhibiční zápas v Abú Dhabí, ale na obhajobu v Austrálii se ještě necítila.

V nominaci obhájkyň fedcupové trofeje je také její starší sestra a rovněž bývalá světová jednička Venus, přičemž společně v této soutěži nehrály tři roky. Serena naposledy reprezentovala v dubnu 2015, Venus v únoru o rok později.

Třetí členkou týmu je Coco Vandewegheová. Čtvrté jméno kapitánka Kathy Rinaldiová oznámí příští týden.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

7
Přidat komentář
Holahej
...tak Serena miluje olympiády /i Venus/, bydlí ve vesnici, dává z OH nadšené fotky na soc.sítě, takže očekávaný krok?., horší je to pro týmového ducha, pro ostatní holky, jednou jsou nechtěné, příště, až se bude hrát v neoblíbené destinaci venku zase chtěné?, tak asi se musí kousnout a respektovat sílu a legendárnost sester?., míst na OH je pro tenis víc, kdyby to bylo jako ve vodním slalomu, kde je jen jedno místo v disciplíně za stát a např. jen v kajaku jsou 4 kluci z ČR v absolutní světové špičce...a pojede jen jeden..
Reagovat
Holahej
..ty ? se tam objevily při odeslání samy..
Reagovat
kada.tom
Naprostý ideál. FC takzvaně na rozehrání, přičemž Nizozemky úplně silné protivnice nejsou (snad až na Bertens) a pak vzhůru na turnaje :-)

Případná prohra (případné prohry) tolik bolet nebudou a navíc si Serena splní účast vzhledem k OH :-) To samé Venus.
Reagovat
EllNino
víme, co Nizozemky ve Fed Cupu dokážou :)
Reagovat
kada.tom
jasně, určitě je není radno podceňovat, nicméně ... Američanky budou nesporně velkými favoritkami :-)
Reagovat
janek_da
Vypadá to, že jí ten bolševník asi začne fandit
Reagovat
Fandina
Tak uvidíme, jak na tom Serena bude. Jak se jí bude dařit. V každém případě to může být i strejček na OH.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist