Serena se po dvou letech vrátí do Fed Cupu. V únoru nastoupí proti Lotyškám

15. 1. 2020, 20:54
Aktuality 6
Serena Williamsová se po dvou letech vrátí do Fed Cupu. Osmatřicetiletá vítězka 23 grandslamových titulů se v týmu USA představí v únorovém kvalifikačním duelu s Lotyšskem o postup na dubnový finálový turnaj v Budapešti. Oznámili to zástupci amerického tenisového svazu.
Profily hráčů
Serena Williamsová

V týmové soutěži Williamsová naposledy nastoupila v únoru 2018, kdy se vracela na kurty po roční mateřské pauze. Ve Fed Cupu, v němž debutovala v roce 1999, má ve dvouhrách stoprocentní bilanci, vyhrála všech 13 zápasů. Ve čtyřhře slavila vítězství ve třech z pěti utkání.

V úvodu letošní sezony se bývalá světová jednička naladila do dobré formy. Minulý týden na turnaji v Aucklandu získala první titul od Australian Open, které v roce 2017 už těhotná vyhrála.

V Melbourne se bude od příštího týdne snažit získat 24. grandslamovou trofej a vyrovnat tak rekordní bilanci Margaret Courtové.

Američanky se s Lotyškami utkají 7. a 8. února v Seattlu. Hrát se bude v hale Angel of the Winds Arena na tvrdém povrchu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
Fandina
A co Venus? Zajímalo by mě, jestli ona také.
Reagovat
tommr
Venus už na to nemá žebříček ani výkonnost a jen by zabírala místo hráčkám, který potřebujou hrát FC kvůli účasti na OH ......
Reagovat
Fandina
Ale kdyby na OH hrála, tak by asi šlo o nějakou rekordní účast.
Reagovat
ttopi
https://www.lidovky.cz/sport/ostatni-sporty/pliskova-zkritizovala-williamsovou-a-poradne-to-schytala-od-sereninych-fanousku.A200114_135647_ln-sport-fotbal_lar

Fanatismus fanoušků Sereny nezná mezí.
Reagovat
com
chce olympijskou medaily no :D
Reagovat
EllNino
tak ta bude asi hodně tvrdá :D to chápu, že se chce vrátit :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist