Serena se startu v Paříži vzdala, necítí se být připravená

13. 5. 2011, 13:46
Aktuality 1
Bývalá světová jednička Serena Williamsová nestihne kvůli vleklým zdravotním problémům ani druhý grandslamový turnaj sezony French Open. Šampionka z Paříže z roku 2002 se stále nezotavila ze dvou operací pořezané nohy i plicní embolie a na turnajích chybí od loňského Wimbledonu.
Profily hráčů
Serena Williamsová

I když už zhruba měsíc trénuje, podle očekávání se Serena Williamsová vzdala i účasti na French Open. Po deseti měsících bez tenisu se prý na návrat stále necítí být připravená. 

"I když jsem udělala velký pokrok, bohužel na Roland Garros hrát nebudu. Pokračuji v rehablitaci a doufám, že se na kurty vrátím letos v létě," prohlásila devětadvacetiletá Američnka, která má na kontě třináct grandslamových trofejí ze dvouher.

Zatímco mladší ze sester už se z Paříže oficiálně odhlásila, nad účastí Venus visí stále otazník. Sedminásobnou grandslamovou šampionku od lednového Australian Open trápí poranění břicha a naposledy zrušila start na turnaji v příštím týdnu v Bruselu, který je generálkou na French Open.

Pařížský grandslam začne 22. května.Kvůli problémům se zády se turnaje nezúčastní ani Dinara Safinová, jež přerušila kariéru, ani Timea Bacsinczká. Švýcarka laboruje se zraněním levého kotníku.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Já si myslím že Serena se do špičky jeste vratí a příští rok zase bude utočit na post světové jedničky. Venus bych řek že se už asi do TOP 10 už nevratí.ale nechme se překvapit.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist