Serena se zasnoubila, o ruku ji požádal internetový magnát

30. 12. 2016, 07:57
Aktuality 83
Nejlepší tenistka posledních let Američanka Serena Williamsová se bude vdávat. Nadcházející sňatek s internetovým magnátem Alexisem Ohanianem, spoluzakladatelem sociální sítě Reddit, oznámila včera stylově - na svém účtu na zmíněné síti a básní.
Profily hráčů
Serena Williamsová

Pětatřicetiletá vítězka 22 grandslamů a současná světová dvojka dlouhou poemu zakončila popisem toho, jak ji o dva roky mladší Newyorčan požádal o ruku. "Pokleknul, vyřkl čtyři slova - a já řekla ano."

Ohanian, jenž má arménské předky po otci a německé po matce, vzal pro zásnuby v romantickém stylu tenisovou hvězdu do Říma do restaurace, v níž se seznámili. A na její souhlas veřejně reagoval: "Stal jsem se nejšťastnějším mužem na zemi."

Budoucí nevěsta dokonce obsáhlou báseň doprovodila kresbou, zachycující onen moment. Datum svatby zatím dvojice neprozradila.

I když je Ohanianova sociální síť zvlášť v zámoří populární, do sňatku přinese výrazně nižší majetek. Zatímco ten Sereny Williamsové odhadují zámořské servery na 130 milionů dolarů, u něj se v kolonce milionů krčí jednomístné číslo.

Serena odehrála poslední turnaj na začátku září na US Open, kde v semifinále prohrála s Karolínou Plíškovou. Kvůli přetrvávajícím problémům s ramenem se pak odhlásila z turnaj v Asii sezonu předčasně ukončila. Na kurty by se měla vrátit už příští týden na Novém Zélandu, kde je přihlášena na podnik WTA International v Aucklandu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

83
Přidat komentář
Fandina
Sereně to na fotce sluší a gratulka k zasnoubení.
Reagovat
Alexandria
Fandim B.Stefkovej,som rada,ze konci 2016 rok uspesnymi vyhrami.Len tak dalej!Nech sa jej dari aj vs silnejsie superky,aby nabrala sebavedomie i hracsku prax!Vsetkym pritomnym fanusikom tennisu vela zdravia v r.2017,
Reagovat
Frick
Tenhle si vezmu tohoto kentaura, Cuknberk zase dosti nehezkou Asiatku. K čemu maj ty prachy, když na ně ani nedokážou zbalit nějakou pěknou holku.

Gregorovi, co bude brzo bohatej, stačilo umět trochu hrát na klavír a má Miss World.
Reagovat
blixa
No což. A kterou máš ty, krasavče ? Pochlub se ;-)
Reagovat
brixner
No, raději ne, možná bychom pukli závistí!
Říkala to Bohuna vod vedle :-)))
Reagovat
blixa
Vona myslela smíchy nad tou krásnou nafukovačkou ;-)
Reagovat
fialka
neviem, neviem, poznajú sa 1 rok a už zásnuby? Pri nej vyzerá ako ucho. Len aby to nebol zlatokop. Tak či tak, ak ona cíti, že je to láska, nech si ju užijú. Veľa šťastia.
Reagovat
pockerface
No dneska je moderní chodit spolu 10 let, mít děti, pak teprve svatba a za rok rozvod. Naši rodiče nebo prarodiče se znali třeba jen 2 měsíce, pak žena otěhotněla a byla svatba a žili spolu třeba 30 let. A to nebyl internet, facebook...., aby byli v kontaktu 24 hod. a dokázali spolu žít roky. Např. moji rodiče už jsou spolu 52 let a brali se po půl roce známosti. Vše je o toleranci, důvěře a kompromisech.
Reagovat
brixner
Jojo, dneska je všechno rychlejší a rychlejší...Znám jednu, potkala ho na netu a prý že jako na celý život a že bude chaloupka a na zahrádce kobzole a nějakej ten čoklík...a když se zadaří, tak i bazének bude a občas třeba ten Egypt...No, štráfek do ní strčil voháňku-po asi týdenní známosti-s teorií o tom ,že čím dřív, tím dřív půjde vydělávat na ten bazén, holčina mu dala za pravdu, jakýpak cavyky s tím, žáno! No, dneska vláčí buben, od fotra dostala přes tlamu, ségra se jí hihňá, prej "sis měla vzít šprcku, krávo!" a profil z FB záhadně zmizel, i třiapůl litru, co měla schované pod kalhotkama ve skříni a z klučíka se stal Kaprfíld a číslo nedostupný a vlastně ani neví, odkud byl, protože strejda Gůgl neprozřetelně vyžvanil, že Strkanice pod Jebom existuje docela možná kdekoli, jen ne v Čechách, asi to do profilu špatně napsal...Takže jakýpak chození 10 let, stačí tejden a pak se uvidí, žijeme jen jednou, no né??
:-))
Reagovat
FulnekUltras
Libuna to prej taky řikala... ;)
Reagovat
janek_da
http://img.topky.sk/big/1399175.jpg/jahody-film-zaujimavosti-seno.jpg
Reagovat
brixner
Nene, Bohuna to byla!
Sem to viděl ta tydle vlastní voči :-))
Reagovat
fialka
Ja som za, aby si pár najskôr vyskúšal spolužitie pokope. Je pekné, ak sú denne v kontakte alebo spolu chodia na kávičku, ale spoločná domácnosť a vzťah k príbuzným je o niečom inom. Tam sa ukáže, ako to bude klapať. Kto pozbiera špinavé ponožky? :D
V dnešnej dobe zohráva úlohu aj kariéra. Mladé ženy už nie sú tak finančne závislé na mužoch ako v minulosti. Vtedy museli zostať pri chlapovi, inak by sa neuživili. Mnohé baby dnes zarábajú viac ako ich spolubývajúci, často majú aj vyššie vzdelanie a viac do toho vidia. "Ak sa ti nepáči, môžeš ísť, tam sú dvere" a je po vzťahu.
Tá tvoja posledná veta je výstižná. Tak by to malo byť, no nie je. Ľudí formuje aj spoločnosť a dnes je iná ako pred 50 rokmi.
Reagovat
fialka
apropo, gratulujem tvojim rodičom.
Reagovat
VlS
Co nepoznáš za půl roku, to nepoznáš třeba nikdy. I po skoro 40 letech jsem ještě pořád tu a tam překvapenej.
Reagovat
kada.tom
Sereně i Alexisovi gratuluji k zásnubám a Sereně přeju, ať se jí sezóna 2017 povede více jak ta letošní :-)
Reagovat
brixner
...takže zkusím své myšlenkové pochody trošku zaobalit, ač dobře vím, že jsou všem u prdele :-)
Sereně přeji vše nejlepší v životě, to mi věřte, nebo ne!
Ale zrovna tahle fotka mi nanejvýš evokuje, z čeho nebo koho jsme vzešli a příjde mi, že tahle Seren/ka aspoň dvakrát! To jsou takoví tvorové, co se houpou na liánách v pralesích, dělají huhu a bhe bhe a jejich evolučních potomků je už tolik, že brzy zamoří celičký svět...A furt se odněkud valí a něco uzurpují a něco zapalují a něco převracejí a něco tasí...No, kulantně řečeno a ovlivněn ztrátou sil při výkonech v zaměstnání - už aby tahle osoba nasadila snubák a plně se vrhla do víru rodinného života i záležitostí s ním souvisejících! Mě chybět nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi kompletni i.diot
Reagovat
smazaný uživatel
Co se ti na tom nelíbí, píše to zcela konkrétně k té osobě a hodně pravdivě.
Reagovat
brixner
Ty asi budeš Novinkář, viď? Tam už se taky bojí všichni napsat, co si myslí...
Reagovat
blixa
No .... u tebe je někdy těžko poznat, co myslíš vážně a co ne ... doufám že tu svoji úvahu si vážně nemyslel ...
Reagovat
Krisboy
Že je rasista dokázal už vícekrát.
Reagovat
brixner
Vysvětlíš mi to?
Anebo jen blbě plácáš?
Reagovat
Krisboy
Nechápu. CO ti mám vysvětlit?
Reagovat
brixner
No, čtu něco o rasistech...
Ale jen zvědavost;-)
Reagovat
Krisboy
Chvílema mám pocit, že už ani sám nevíš, co to blábolíš, Lopuchu.
Reagovat
brixner
Chvílema mám pocit, že jsi míval více rozumu...
Všichni jsme tu Lopuchové, takže i Ty!
Reagovat
Krisboy
Fandina by řekla jen: Trapné. A měla by naprostou pravdu, to už je fakt křeč, co předvádíš.
Reagovat
brixner
Vážně si myslíš, že to myslím vážně? Nebo si vážně nemyslíš, že to myslím vážně? Převážně nevážně...sakra, kde jsem to už vážně četl...A to myslím vážně!
:-)
Reagovat
blixa
No .. myslím že to vážně nemyslíš, ale v tom marastu tady už jeden pochybuje o všem ... ;-)
Reagovat
brixner
Blixa, na zítra mám objednané krásné a nepochybuji o tom, že i dobře vyuzené, kolínko! A až do něj poprvé říznu...Všechen marast asi půjde stranou! Pozval bych Tě, fakt, že jo a asi i Fricka, ten by možná nejlépe věděl, kudy a jak vést ten nejlepší řez :-) A pokud náhodou ne, tak by jistě vyčaroval sáhodlouhou tezi na téma " Jak jen to udělat, aby nikdo nebyl nasranej" Proto mám Fricka rád, ale to koleno víc - tedy aspoň zítra;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jabadu ti dá činkou a budeš mít po kolenu i po Frickovi :-)
Reagovat
brixner
Jojo, Sval je vostrej jako břitvička! Copak Fricek, našel bych si jinýho:-) Ale kolena potřebovat budu, brzy dostanou záhul, takže Jabadu ke kladkostroji přivázat řetězem a jsem v klidu :-)
Reagovat
fialka
No, nechcem vidieť, ako by to vyzeralo, keby si to nezaobalil. Jediné, čo ťa ospravedlňuje je, že si na to vopred upozornil.
Reagovat
brixner
Nechcem vidieť, ako by som písal po slovensky...To by bola jebemtibožka, nie? Preto radšej osteněm na českom webe :-))
Reagovat
fialka
tak, tak, radšej zostaň, nejlepší řešení ;)
Reagovat
brixner
Cibuľa je jebka!
A čo povieš teraz?
:-))))
Reagovat
fialka
K tomu netreba nič dodať. Sám si sa predstavil, čo si zač.
Reagovat
brixner
Všechno, co mě pálí, je jebka, no. Cibule od nás od Větví je zatraceně pálivá, víš? Nemůžu za to, že u Vás se cpou háčky tam, kde u nás ne!
Jestli umíš cizí jazyk, tak Ti to napíšu cize:" Cibule je jebka!"
;.)
Reagovat
Pedronegro
no dobré je, že by tenhle mišung mohl pozitivně naředit "Serenčin" iq handicap, ale podle vzhledu mám obavu, aby to stihl než ho jedním forehandem pošle do kopru :)
Reagovat
FulnekUltras
ale v tomto případě mi je to nějak bezondrs ganc egááál... ;)
Reagovat
letityfanousek
hned bych se s ním oženil
Reagovat
janek_da
Slava v Šenčenu

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/15800002_1430285776990066_2045977658321890756_o.jpg?oh=f4b62aa6910393480ecd5ef0b5795545&oe=58F065BB
Reagovat
janek_da
A na závěr - mluvil jsem s klukama z Prostějova, Petra Kvitová hýbe prstama, cítí, co dělá a měla by se časem vrátit. Bude to sice dlouhá rekonvalescence, ale fce prstů by měla být OK!
Reagovat
janek_da
Už jen pár dní zbývá do startu tenisové sezóny 2017 a na O2 TV tenis budeme vysílat 55 turnajů WTA (celý program), k tomu 14 turnajů ATP a 2 grandslamy (Australian Open a US Open).Bude to nálož, ale tak s Vojtou Bidrmanem, Honzou Homolkou a Jirkou Baumrukem to zvládnem!
Pokud máte O2 TV, tak vám ještě můžu doporučit talk show Tak určitě!, kam jsem pozval Andreu Hlaváčkovou a bylo to super.
A na závěr - mluvil jsem s klukama z Prostějova, Petra Kvitová hýbe prstama, cítí, co dělá a měla by se časem vrátit. Bude to sice dlouhá rekonvalescence, ale fce prstů by měla být OK!
Reagovat
mrafe
Tak to je alespoň malá pozitivní zpráva, že se Petře začínají prsty hojit.
Reagovat
PetaM
Hýbe prstama? Neměla náhodou s prsty několik týdnů vůbec nehýbat?
Reagovat
EllNino
Neposlouchá prostě ! :D
Reagovat
aligo
Já myslel že chodí s Patrikem :D
Reagovat
janek_da
však chodí, ne?
Reagovat
blixa
Lepší mladý hipster než starý trenérský otrapa ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No já si myslela že je lesba, ty jsi byl blíž
Reagovat
Krisboy
S Patrikem chodí jenom na tréninky, možná na tiskovky.
Reagovat
EllNino
V Brisbane byly odehrány první zápasy kvalifikace ...

Alex Krunic trochu překvapivě picla Dodin 2x 7:5

Jednička kvaldy Kateryna Bondarenko měla hned na úvod plné ruce práce s Beky Šrámkovou, ale nakonec vyhrála ve třetím setu TB 8:6 ...

Bulharský souboj Tomova - Kostova pro Elisu KOstovu ve třech setech

Překvapila Saša Sasnovich, která přehrála nasazenou Falconii 7:5 6:4, naopak zklamaní Sam Crawford, která ale měla loni jedinou světlou výjimku sezony a to bylo právě tady, prohra 0:6 4:6 s domácí Aiavou mluví za vše a bude následovat pár žebříčkem za neobhájené semifinále ...

Ayumi Morita hrála s Fran Schiavone naprosto vyrovnanou partii a prohrála první se za 70 minut v TB 6:7, ale nedokáže asi hrát tak dlouho na 100%, protože druhý set opět skrečovala za stavu 0:2, další magnet na zranění ...

Nemálo podobný magnet na zranění Ksenia Pervak sice zápas na 3 sety s Vickery dohrála, ale prohrála 6:2 3:6 2:6 ... tam je aspoň dobrá zpráva, že je schopná odehrát zápas bez zranění ... ale bude to ještě dlouhá cesta nahoru, pevný nervy ..

Rakušanka Barbara Haas přhrála Hsieh Su-Wei 6:3 5:7 7:5 a MJMS udolala Zuzanu Zlochovou, pro kterou to byla premiera na WTA turnaji, 6:2 5:7 7:5 ...

Australský souboj mezi Anastasií Rodionovou a Naiktou Bains zvládla ta zkušenější a protivnější Nasťa :D Z domácích překvapila ještě Cabrera výhrou nad Boserup ...

Sestra Bernieho Sara Tomic poměrně po boji podlehla Kozlově, bohužel tam ten talent jako brácha není ..

Konečně se zase hraje :)
Reagovat
janek_da
dík. Dodin asi Austrálie moc nevoní
Reagovat
Davor1
Dodin nevoní nič mimo haly, možno ešte tá trávička
Reagovat
EllNino
to je pravda, letos vyhrála 60 zápasů a z toho 33 v hale, je pravda, že to byla hlavně ITFka, teď bude mít trochu problém, většina WTA turnajů se hraje pod otevřeným nebem, halových je minimum na konci roku, v průběhu roku jich je jen pár, takže se bude muset naučit hrát i venku, jestli chce nahoru ...
Reagovat
janek_da
Zas tak ultimátní nebudu.
Reagovat
skott
Dodin měla trochu smůlu, že její zápas nedali na kurt 1 nebo 2, které jsou zastřešené a mají skoro halové podmínky.
Reagovat
EllNino
měla, protože povrch je jinak pro ni jako dělaný, Rafter Arena je navíc pěkně uzavřená, tam by se jí taky hrálo dobře :) ...
Reagovat
skott
jo, Pat Rafter Arenu využívají ale myslím až na hlavní soutěž. V každém případě podmínky museli jednoznačně hrát do karet Aleks, ta má vybornou fyzičku.
Reagovat
EllNino
Fyzičku má výbornou, ale v kebuli má občas guláš :D ... ale kdo ne
Reagovat
EllNino
Ale dneska nasázela 17 !! es, to je skoro neuvěřitelný vzhledem k její výšce :)
Reagovat
skott
skvělý číslo, ikdyž je to proti neohrabané Dodin:)
Reagovat
EllNino
to je taky pravda, její reakce nejsou zrovna nejrychlejší :)
Reagovat
skott
doufal jsem, že Vickery by Ksenia mohla dát, ale asi to bohužel bude znova dlouhá cesta, pokud to nevzdá.
Mrzí mě i prohra Naikhty Bains, protože zatím se svými wild cards nakládá opravdu mizerně. A prohra s Nasťou, kterou TA ignoruje jí bude mrzet dvojnásob.
Reagovat
EllNino
Jj taky jsem si myslel, že Kseina vyhraje, začala hned vedením 4:0, ale pak už to nebylo zřejmě ono, škoda, na Brisbane má dobré vzpomínky :)

Bains je škoda, ale jak myslíš to, že TA Rodionovu ignoruje ?
Reagovat
skott
tak, já na livescore nevydržel tak dlouho čekat, ani kvůli Ksenii:)
ať je Nasťa jaká chce, tak je nezpochybnitelný, že je lepší hráčka než drtivá většina Australanek které TA podporuje a dává volné karty na domácí turnaje. vyhrála jim Hry Commonwealthu, vždykcy ochotně reprezentovala, přesto jí i Arinu neberou jako sobě rovné. Všechno si musí vydřít přes domácí kvalifikace.
Reagovat
EllNino
to je pravda, já ji rád nemám, ale je fakt, že Arina dokonce letos místo Brisbane letěla na Nový Zéland
Reagovat
smazaný uživatel
Zadarmo reklama pro Reddit v hodnote mozna milionu dolaru...a ted se Ohania muze klidne rozvest...ne ne , takovy cynik nejsem. Preji ,at plamen dlouho plane a prispeje to k nadhledu na kurte a nasi radosti z tenisu...Prijemne prekvapko, nemel jsem moc pocit, ze Serena je na kluky (o Venus nepochybuji)
Reagovat
smazaný uživatel
tak hodne stesti a at ti radost vydrzi.. ono nejen na kurtu ale i ve vztahu to s tebou bude hodne tezky mac.. :-)) Nekdy chytre i prohraj, co, ne? ;-)
Reagovat
blixa
Oslovení "Serenko" mě stále dostává :D :D Je to prostě diblik, že jo ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
:-))) jsem se musela kvuli tobe znovu prihlasit.. sdilena radost - dvoji radost... :-))) Protivo! :-)))
Reagovat
Lunej..
Porad lepsi Serenko nez kotatko:) taky preju spickove tenistce at se ji dari v osobnim i profesnim zivote:)
Reagovat
blixa
Tsssss, MBSH ! ;-)
Reagovat
bIbec
budou dneska nějaký losy hlavní soutěže?
Reagovat
bIbec
Třeba Brisbane by mohl být venku dnes, ne? Je to premier, začíná se, pokud se nepletu, v neděli..
Reagovat
EllNino
měl by být dneska, možná i za pár minut ne ? :))
Reagovat
bIbec
jo? Hořím zvědavostí :-))

Akorát teda zrovna za "pár minut" musím vypadnout.. tak snad až dorazím, tak to bude :-)
Reagovat
bIbec
mmm, tak že by nic? V Brisbane už bude za dvacet minut jedenáct večer. To už se mi moc nepozdává. Tak kdyžtak do zítřka to ještě nějak přežiju :-))
Reagovat
EllNino
já asi už ne :D
Reagovat
janek_da
meleš z posledního?
Reagovat
EllNino
zdravotně jo :D ale tenisově ne ... koupil jsem si novou raketu a jdu ji dneska vyzkoušet :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist