Serena vítěznou šňůru v Cincinnati neprodlouží, kvůli zranění odstoupila

17. 8. 2011, 20:59
Aktuality 0
Serena Williamsová, jež v Cincinnati v úvodním kole porazila Lucii Hradeckou, už do dalšího zápasu nenastoupila. Američanka dnes měla proti Samantě Stosurové usilovat o 13. výhru v řadě, další účasti se však vzdala kvůli zranění prstu na pravé noze.
Profily hráčů
Serena Williamsová

Williamsová se v červnu vrátila k tenisu po jedenáctiměsíční pauze zaviněné zdravotními potížemi. Devětadvacetiletá Američanka si proti Hradecké připsala 12. vítězství za sebou, a vyrovnala tak nejdelší sérii v dosavadním průběhu sezony WTA. Díky úspěšné šňůře vyhrála dva předchozí turnaje v Torontu a Stanfordu. 

Ve druhém kole se měla Williamsová v repríze torontského finále utkat se Samanthou Stosurovou. Australanka nyní bez boje prošla do dalšího kola, kde narazí na Číňanku Na Li. Tu před týdnem na Rogers Cupu porazila.

Serena prý cítila bolest už během zápasu proti Hradecká, nebyla však taková, aby musela vzdát. "Nejhorší to bylo, když jsem se dnes ráno probudila. Teď už to tak hrozné není, ale raději jsem se rozhodla své tělo šetřit," řekla Williamsová a dodala, že start na US Open by v ohrožení být neměl.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist