Serena Williamsová postoupila do čtvrtfinále

5. 3. 2008, 22:02
Aktuality 0
Serena Williamsová se po delší pauze vrátila na kurty vítězně. V indickém Bengalúru si dnes poradila s Tziporou Obzilerovou a v semifinále může narazit na sestru Venus.
Profily hráčů
Serena Williamsová

Americká tenistka Serena Williamsová se po šestitýdennní pauze úspěšně vrátila na kurty. Bývalá světová jednička, jež naposledy hrála koncem ledna na Australian Open, dnes ve druhém kole na turnaji v indickém Bengalúru porazila 7:5 a 6:0 Tziporu Obzilerovou z Izraele. V úvodu utkání americká favoritka sice ztratila dvakrát servis, ale postuppně se do zápasu dostala a v druhém setu už neztratila ani jeden game.

Mladší ze sesterského dua Williamsových, jež měla v prvním kole volno, se ve čtvrtfinále utká s Ruskou Anastasií Rodionovovou. Na starší sestru Venus může Serena teoreticky narazit o kolo dál.

Devatenáctiletá Maďarka Agnes Szavayová se na úvod sezony potýká se špatnými výkony. V Bengalúru prohrála už v 2. kole s Uzbekistánkou Amanmuradovovou 6-4 6-7 4-6 a nebýt finálové účasti v Paříži a duelů ve Fed Cupu, měla by letošní zápasovou bilanci 1-6. Navíc vždy nestačila na slabší soupeřky.

WTA Bengalúr - výsledky 3. dne:

Dvouhra - 2. kolo:
S. Williamsová (3-USA) - Obzilerová (Izr) 7-5 6-0
Amanmuradovová (Uzb) - Szavayová (5-Maď) 4-6 7-6(4) 6-4
Rodionovová (Rus) - Bammerová (6-Rak) 7-6(5) 6-2
Schnyderová (4-Švý) - Nakamuraová (Jap) 6-7(1) 6-4 6-2

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil. ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist