Serena začala obhajobu rychlou výhrou

25. 6. 2013, 16:17
Aktuality 92
Podobně suverénně jako loňský vítěz mužské soutěže Wimbledonu Roger Federer odstartovala svou letošní obhajobu úřadující šampionka Serena Williamsová. Zdejší pětinásobná vítězka dnes v All England Clubu porazila za necelou hodinu Lucemburčanku Minellaovou a připsala si už 32. výhru v řadě.
Serena Williamsová

Světová jednička Serena Williamsová ovládla před Wimbledonem pět turnajů v řadě včetně Roland Garros a svou rekordní vítěznou šňůru natáhla na 31 výher. V duelu s Mandy Minellaovou dnes podle očekávání přidala další vítězství, kterým nastartovala svou cestu za případným 17. grandslamovým triumfem ve dvouhře.

Letošní Wimbledon začala Američanka rázně: první set vyhrála za 19 minut, když při svém podání neztratila ani jeden fiftýn. Hned v úvodu druhé sady o svůj servis přišla a pustila 92. hráčku světového žebříčku do vedení 2-0. Vzápětí ale skóre otočila na 3-2 a Minellaové sebrala podání i v nejdramatičtějším gamu zápasu, který ukončila druhým proměněným mečbolem.

Pětinásobná šampionka londýnského grandslamu si tak připsala už 32. výhru za sebou. Během své rekordní vítězné šňůry světová jednička ovládla pět turnajů včetně Roland Garros. 



"Na to vůbec nemyslím. Pokaždé když přijdu na kurt, je to pro mě nový zápas," uvedla Williamsová po utkání na Centrálním dvorci, na kterém loni slavila také olympijské zlato. "Být na tomhle kurtu je vždycky úžasné. Mám na něj spoustu skvělých vzpomínek." 

Další soupeřkou největší favoritky travnatého grandslamu bude Francouzka Caroline Garciaová.

Do druhého kola dnes prošla i japonská veteránka Kimiko Dateová-Krummová, která v duelu dvou generací porazila německou teenagerku Carinu Witthoeftovou. Dateová-Krummová, jež je ve 42 letech po Martině Navrátilové druhou nejstarší hráčkou, která ve Wimbledonu vyhrála zápas, zvítězila nad grandslamovou debutantkou hladce 6-0 6-2. Od překonání Navrátilové, která se ve Wimbledonu dostala do 2. kola před devíti lety, ji ale dělí ještě pět let.

Wimbledonská semifinalistka z roku 1996 Dateová-Krummová, jež se vrátila k tenisu v roce 2008 po dvanáctileté pauze, bere souboje s výrazně mladšími soupeřkami jako výzvu. "Hodně to prožívám. V mém věku to není snadné," uvedla někdejší čtvrtá hráčka světa. "Mladé tenistky mají velkou sílu, ale do míče jen tlučou. Nevyužívají celý dvorec," popsala rozdíl oproti dobám, kdy sváděla souboje se Steffi Grafovou či Gabrielou Sabatiniovou.

"Překvapilo mě, jak hrála. Nečekala jsem to vzhledem k tomu, kolik je jí let," přiznala Witthöftová.

Suverénním vítězstvím 6-1 6-1 vstoupila do Wimbledonu jeho loňská finalistka Agnieszka Radwaňská. Polská tenistka, jež minulý týden v generálce v Eastbourne stejně jako před rokem nezvládla hned svůj první zápas sezony na trávě, dnes smetla Rakušanku Yvonnu Meusburgerovou. V dalším zápase se střetne s Francouzkou Mathildou Johanssonovou.

Rusová vyrovnala rekord, prohrála už 17 zápasů v řadě
Nelichotivý rekord ženského okruhu vyrovnala Arantxa Rusová, která v hlavní soutěži turnajů WTA utrpěla už sedmnáctou porážku v řadě. Nizozemská tenistka, jež ještě na loňském French Open hrála v osmifinále a ve Wimbledonu po výhře nad Stosurovou třetí kolo, dnes nestačila na Olgu Pučkovovou. Rusce podlehla 4-6 2-6 a svou černou sérií vyrovnala 26 let starou bilanci Američanky Sandy Collinsové. Rusová, která figuruje v žebříčku WTA na 156. příčce, uspěla naposledy loni v srpnu.

Domácí fanoušky potěšila Laura Robsonová. Devatenáctiletá hráčka, které patří 38. místo v žebříčku, zdolala nasazenou desítku Marii Kirilenkovou 6-3 6-4. Ruska tak nezopakuje čtvrtfinálovou účast z nedávného Roland Garros.

Výsledky - Wimbledon - ženy (tráva, dotace 22,56 milionu liber):
Dvouhra - 1. kolo:
S. Williamsová (1-USA) - Minellaová (Luc.) 6:1, 6:3, A. Radwaňská (4-Pol.) - Meusburgerová (Rak.) 6:1, 6:1, Li Na (6-Čína) - Krajiceková (Niz.) 6:1, 6:1, Kerberová (7-Něm.) - Matteková-Sandsová (USA) 6:3, 6:4, Robsonová (Brit.) - Kirilenková (10-Rus.) 6:3, 6:4, Vinciová (11-It.) - Scheepersová (JAR) 6:2, 6:1, Stosurová (14-Austr.) - Schmiedlová (SR) 6:1, 6:3, Cibulková (18-SR) - Camerinová (It.) 6:4, 4:6, 6:4, Pironkovová (Bul.) - Pavljučenkovová (21-Rus.) 6:0, 6:1, Lisická (23-Něm.) - Schiavoneová (It.) 6:1, 6:2, Šuaj Pcheng (24-Čína) - Medinaová (Šp.) 6:3, 6:2, Cadantuová (Rum.) - Paszeková (28-Rak.) 6:2, 7:5, Barthelová (30-Něm.) - Niculescuová (Rum.) 6:3, 4:6, 7:5, Riskeová (USA) - Oprandiová (31-Švýc.) 6:7 (5:7), 7:5, 3:1 skreč, Garciaová (Fr.) - Čeng Ťie (Čína) 6:3, 6:4, Pučkovová (Rus.) - Rusová (Niz.) 6:4, 6:2, Keysová (USA) - Watsonová (Brit.) 6:3, 7:5, Dateová-Krummová (Jap.) - Witthöftová (Něm.) 6:0, 6:2, Halepová (Rum.) - Govorcovová (Běl.) 6:2, 3:6, 6:3, Erakovicová (N. Zél.) - Moritaová (Jap.) 4:6, 6:0, 7:5, Duqueová-Marinová (Kol.) - Görgesová (Něm.) 6:4, 6:7 (3:7), 7:5, Torrová (Šp.) - Beguová (Rum.) 6:3, 6:4, U. Radwaňská (Pol.) - Burdetteová (USA) 7:6 (7:3), 4:6, 6:2, Kanepiová (Est.) - Mooreová (Brit.) 7:5, 5:7, 7:5, Becková (Něm.) - Bratčikovová (Rus.) 6:3, 6:2, Martičová (Chorv.) - Tatišviliová (Gruz.) 6:1, 1:6, 6:3, Johanssonová (Fr.) - Babosová (Maď.) 4:6, 6:1, 6:3.
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

92
Přidat komentář
smazaný uživatel
"Ach jo, to jsem se toho od tebe moc nedozvěděl. :D Asi budu trochu protivný, ale musím se tě zeptat jako Vlka: Ty se nepodíváš rád na pěknou sportovkyni jako je Mandy? Anebo máš Serenu tak rád, že si fakt všímáš jenom jí? :) Co se týče Monicy: Hele, fakt jí dej šanci. Já ji viděl naživo v Praze a během pár výměn mě dokázala tenisově zaujmout. Navíc je to moc hezká a sympatická holka. :) No jo, tak holt aspoň Lindsey máme společnou. Škoda, že spolu nediskutujeme na nějakém portálu o lyžování. :)"

Odpovím ti na to tady.

Na pěknou sportovkyni a i ženu se podívám rád. Na Mandy jsem se také podíval, neviděl jsem ji poprvé. Ovšem nějak extra krásná mi nepřišla, prostě normální hezká mladá holka. Takových je na okruhu spousta.
Když je zápas, tak se soustředím na tenis, který hráčky předvádí. Zajímá mě hlavně tenis Sereny a výkon protihráčky sleduji v souvislostí s tím, aby Serena vyhrála zápas. Rozhodně si za stavu 30:30 nepomyslím, jak je Mandy krásná. Prostě já na tenis koukám kvůli tenisu, mám rád tu hru. Na hezké holky mohu koukat jinde. A navíc, stejně jako ti psal Vlk, i já si už vybral.:) Jedinou výjimkou je Lucka, která je mi hodně sympatická a má krásné oči. To se kochám. Ana se mi třeba také líbí, ale "kochám" se jen v přestávkách mezi gamy. Kdyby s ní Serena prohrávala, nekochám se ani mezi gamy. Stačí už?
O Monice jsem už psal, že jí mám v hledáčku. Nic jiného z toho zatím nebude.:)
Ono příliš portálů o lyžování není.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, naprosto vyčerpávající odpověď. :) No tak to jsem rád, že se kocháš aspoň v přestávkách mezi gemy. To víš, já si ještě nevybral, tak se můžu kochat pořád (třeba i za stavu 30-30). :D Ale ne, to byla sranda... Díky za odpověď. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Oskare, stojí tyhle dlouhé texty za tu námahu? Že se na něj nevyprdneš. Monty svůj virtuální harém opečovává a chrání. Vypadá to, že rozum hned tak nedostane.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě se vrátím ke dvěma zápasům, které dneska byly k vidění...

Serena - Mandy: Sympatický výkon od Mandy ve 2. setu. Určitě spoustu lidí čekalo, že dostane nějakého kanára, ale ona do toho šla s chutí. Serena je ovšem světová extratřída. Když trefí servis nebo return, tak se proti tomu těžko hledá odpověď... Takže tenistka je Serena skvělá, jen je někdy až moc ukecaná. Už jsem to sem dával v angličtině, tak ještě v češtině. Tím bych to zároveň uzavřel a věřím tomu, že je to mezi Serenou a Mashou v pohodě...
http://sport.idnes.cz/tenis-serena-williamsova-maria-sarapovova-f2d-/tenis.aspx?c=A130624_123647_tenis_vov

Karolína - Nadia: Opravdu skvělý výkon Karolíny! Je fakt, že Nadia byla docela dost bez pohybu (nevím, z jakého důvodu), ale Karolína teda měla svůj den. Hlavně na podání to byla opravdu jízda. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už jsem to četl, jak jsi mě nabádal vedle.

No, opravdu trapné. Za prvé mě zajímá, co se děje na kurtu a neprohrabávám se bulvárním tiskem. Za druhé ty noviny Serenu pěkně pošpinily - už sama vyjádřila, že byly její výroky překroucené a vytržené z kontextu. Možná udělala tu chybu, že tam něco řekla někomu mimo záznam a oni to použili - nevím. Bulvár produkuje hnusnou špínu, po které ale lační lidé - takže jim dodávají to, co chtějí....
Ale aby byla tak naivní, aby veřejně řekla, co si myslí o soupeřce, se mi příliš nezdá.....Každopádně jestli to řekla, tak je to trapné.
Stejně tak je trapné vyjádření Máši směrem k Sereně. Tato záležitost alespoň vykresluje to, že v profi tenise se na nějaké kamarádství nehraje.

A já jsem si zase kolikrát - téměř vždy - všiml při rozhovorech Máši, že ona ani není schopná zmínit jméno soupeřky. Když se jí zeptají na Serenu, Viku atd...., tak stále říká "ona"....
Reagovat
smazaný uživatel
Tady najdeš, jak už jsem o tom psal před třemi dny. Dával jsem ti odkazy na články v angličtině, ale možná sis toho nevšiml. V tom jednom odkazu je video z tiskovky Mashy a ve druhém Serena přímo říká, že se Mashe osobně omluvila. Pak jsme to řešili s Heather... Je to vlákno, které začíná Vlk (předmět: 1GSL, čas 11:19).
www.tenisportal.cz/zpravy/mahut-v-31-letech-slavi-prvni-titul-dosel-si-pro-nej-na-oblibene-trave-12426/

Jinak nevím, jestli je ten Rolling Stone bulvár, protože to neznám. Každopádně je možné, že slova Sereny trochu překroutili... No, "ona" říká dost hráček, nejenom Masha. Taky jsem si toho u ní všiml, ale nevidím na tom nic až tak špatného. Důležité je, že se o holkách vyjadřuje s respektem (jako třeba teď o Kiki). :)
Reagovat
smazaný uživatel
To vlákno, které zmiňuješ, jsem přehlédl. Jo, ten časopis je bulvár.

Tak hlavně u Máši to svědčí o tom, že je tak strašně soustředěná na sebe a nevraživá k soupeřkám (co se týká zaujetí k tenisu), že jí ani nepřejde ve většině případů přes rty jejích jméno.
Ano, i jiné odpovídají "ona", ale i zmíní soupeřky jméno. Máša opravdu málokdy....
A s respektem se vyjadřují o druhých všechny hráčky i všichni hráči (mimo Gulby:D). To neznám pomalu nikoho, kdo by se o někom vyjadřoval s despektem. Ze špičky určitě ne. Teď se mi vybavuje Putinceva.....
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tak u Mashy to taky není úplně pravidlem. Teď jsem si vzpomněl, že když holky dělaly ten kvíz v Indian Wells, tak Masha třeba říkala Caroline. :) Ostatním holkám říkala příjmením, to je fakt. No ale opravdu bych nepoužíval slovo "nevraživost", ani co se týká zaujetí k tenisu. U Mashy to je soustředění a odhodlání, ale nevraživost určitě ne (i když to tak na pohled možná vypadá).

Možná už jsi četl tenhle rozhovor s Mashou (před exhibicí v Praze) a pokud ne, tak ho určitě doporučuju. Masha tam dobře popisuje svůj vztah k ostatním tenistkám. :)
http://q3.cz/images/78magazindnessharapova25.jpg

No a že mezi Mashou a Serenou není kamarádství, to je celkem zřejmé. Zároveň si ale myslím, že se holky navzájem dost respektujou. Z této záležitosti se asi udělala až moc velká aféra...

Jinak tady jsem něco vyhrabal v archivu... Můj příspěvek z 12. 6. 2012: "Co se týče kamarádství, tak na to Masha asi úplně není. Zároveň si ale nemyslím, že by s ostatníma holkama měla nějaký problém. Vím o několika tenistkách, se kterými třeba v minulosti společně trénovala. Nebo jsem si dřív myslel, že se Masha moc nemusí se Serenou. No a letos na AO se stala taková věc, že se Masha a Serena potkaly v šatně a měly na sobě stejné tričko. Vůbec jim nedělalo problém se spolu vyfotit a Masha si z toho udělala srandu, že si teď bude svoje věci radši zamykat. :D Masha nevyhledává mezi tenistkami kamarádky, ale co vím, tak nemá problém s některou z holek občas prohodit pár slov. Taky si všímám, že když mluví o zápase s nějakou soupeřkou, tak vždycky mluví s respektem."

Jediná škoda je, že tu zmiňovanou fotku Mashy se Serenou (ve stejném tričku od Nike) už neumím najít... Ale Masha ji dávala na svůj FB a moc to tam holkám slušelo. :)

Takže tolik asi k tomu všemu. Promiň, jestli jsem tě otravoval něčím, co tě moc nezajímá... Já už jdu spát, protože odpoledne to bude zase náročné. Tak dobrou. :)
Reagovat
a.magerova
http://www.tennisgrandstand.com/wp-content/uploads/2013/05/Serena-Williams-Roger-Federer-Maria-Sharapova-Rafael-Nadal-3.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Já si nemohu pomoct, ale Serena mi prostě nesedí. Já bych se s ní asi nekamarádila. Dost mi vadí, že když chce, tak na ostatní pouští hrůzu. Tedy na kurtu, jinak nevím. Který rok na US Open to bylo, jak slovně ošklivě napadla rozhodčí ? 2010 ? Tenistka výborná, podání excelentní, ale chování ?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne monty, ničím jsi mě neotravoval, to vůbec.:) Prostě to bylo dle mého trapné od obou, může za tím být i něco více - jak už psal vedle J.M.
Serena řekla, že je Máša nudná. Ale ona se hned navezla do jejího soukromí, to bylo také docela silné. Takže ať si to holky porovnají či neporovnají. Je to jejich věc. Alespoň budou k vidění nahecované zápasy.:)) Možná už mezi nimi něco trvá déle a proto se Máša chovala na RG tak, jak se chovala.....Myslím výkřiky téměř po každé UE soupeřky. Následně se přidala bojovnými výkřiky i Serena.:)

Akorát mám pocit, že jí někdo z toho deníku patrně dost úmyslně poškodil - ať už tím, že překroutil její slova, tak třeba tím, že použil něco "mimo záznam". Ale to jsou spekulace a úvahy o soukromí, já se dneska těším na tenis.:)
Reagovat
smazaný uživatel
No, Serena neřekla jenom to, že je Masha nudná. Ona se taky opřela do Grigora a nazvala ho "klukem s černou duší". To už jsem psal v tom starém vlákně a psal to i vedle J.M. V článku na idnesu to není, ale je to v těch anglicky psaných článcích a taky v tomhle článku od Jarocha (i když to je fakt bulvár).
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/175433/valka-slov-hvezdne-tenistky-sarapovova-se-serenou-se-pohadaly.html

Takže Serena s tím začala, Masha na to stejnou mincí odpověděla a Serena se nakonec omluvila... Co vím, tak Grigor taky dřív chodil se Serenou. Tak možná se nerozešli úplně v dobrém a to je důsledek tohoto vyjádření Sereny... Jinak do toho samozřejmě nevidíme. Já si jinak rozhodně nemyslím, že by se holky nějak nesnášely. Jo, ve finále RG byla Masha vyhecovaná (potom i Serena), ale nic osobního bych v tom nehledal. Při vyhlášení byly obě holky moc fajn. Dřív jsem si taky myslel, že se spolu nemusí, ale podle mě se to časem trochu změnilo. Možná i tím, jak se obě vrátily po zdravotních problémech...

Jinak já právě o ty nahecované zápasy moc nestojím, i když to k tomu někdy patří. Chtěl bych, aby se holky respektovaly aspoň tak, jako se my dva respektujeme tady na diskusi. :) Já nemám problém uznat, že Serena je lepší tenistka než Masha (i než kdokoliv jiný, minimálně ze současných hráček). Je nejlepší v současnosti (vede žebříček) a je nejlepší i celkově (podle vyhraných titulů). Jako člověk mi ovšem víc vyhovuje Masha. Podle mě víc přemýšlí, než něco řekne, a přiostří až tehdy, když ji opravdu někdo naštve. :D Serena si právě někdy pustí pusu na špacír. Nevím, do jaké míry ten Rolling Stone překroutil její slova, ale už v minulosti měla Serena trochu prořízlou pusu.... Ale nechám to být. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ono se to odvíjí také i od temperamentu člověka. Serena je temperamentnější než Máša. Ta je introvertní, takže si věci nechává více pro sebe. Ale pokud se Serena opřela do Grigora, tak se neopřela do Máši. To je pak mezi Grigorem a Serenou. Navíc ona vždy zvěsti o tom, že s ním má vztah, dementovala. Takže se neví, zda spolu chodili.

Nemyslím si, že se nerespektují. Slovy, že bude zápas nahecovaný, myslím to, že to bude mít takové grády.:)
Obě jsou natolik profesionální, aby se na kurtu k sobě chovaly tak, jak se sluší a patří.

A asi takhle, hned po tom, co se vyrojilo to, co vyjde v tom časopisu, tak vydala Serena prohlášení o tom, že jsou ty věci značně překroucené a vytržené z kontextu. A i se dá chápat, jak to myslela. Co řekla špatného? To, že se holka, které je 16 let opije tak, že si nic nepamatuje? Že by ji rodiče měli připravit na to, aby nepřijímala alkohol od cizích lidí? Co je na tom špatného? A teď se z toho dělá aféra a Serena je pranýřována, jako by snad tu holku znásilnila ona. Serena platí daň za slávu jako mnozí další.
Nemám problém s tím, abych řekl, že je trapné, co na adresu Máši říkala. Už jsem to psal včera. Nedělám si o ní iluze, že je to nějaký andílek bez chyb a špatných vlastností.

Ale vím jistě, jak by to vypadalo, kdyby byla v podobné situaci některá z tvých favoritek. Vika má také docela prořízlo. Myslím, že bys jí hájil do roztrhání těla, nadával na ten deník a prohlašoval, že není důvod jí nevěřit, když řekla, že jsou její slova vytržena z kontextu. O tom, co bys psal o Jarochovi není třeba se rozepisovat.
Reagovat
smazaný uživatel
No, právě jsem na tebe zareagoval vedle. :D Serena se taky navezla do vztahu Mashy... Jinak o tom znásilnění nemluvím. Tam si taky myslím, že má Serena spíš pravdu, i když to asi mohla říct jinak (zase je otázka, jak to překroutili)...

No, já Sereně nic nevyčítám, ale na taková trochu kontroverzní prohlášení ji podle mě docela užije. :D V tom si myslím, že Masha a Vika nemají problém. Vika je možná emotivní, ale na rozdíl od tebe si myslím, že třeba na tiskovkách a při různých rozhovorech dokáže ty emoce dát stranou a mluvit rozumně... Jarocha vůbec nekomentuju. To je blb, ať napíše cokoliv. Tenhle jeho článek o Sereně a Mashe byl taky dost přitažený za vlasy.
Reagovat
dadaft
tak ve druhém kole se nám narýsovaly hodně husté souboje::
Lisicki - Vesnina
Halep - Li Na
Stephens - Petkovič
Cetkovská - Wozniacki
Kvitová - Shvedova
Bouchard - Ivanovič
(a to jsou jen ty nejzákladbnější pecky))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že zápasy mých favoritek se asi zítra budou krýt...
Reagovat
smazaný uživatel
Poradim Ti...treba zapas Petry C. s Carol si muzes odpustit, to Petra vyhraje v suchym:) a jen by te to rozesmutnilo, tak si prectes jen vysledek...
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, ty už by ses taky potřeboval pěkně spálit, abys pořád neměl takové kecy. :D V Eastbourne to ještě nevyšlo. Tam bych ti pěkně dal sežrat, jak jsi o Jamie psal, že je desetkrát lepší než Caro... Tak by to mohlo vyjít zítra, ne? Jestli Caro vyhraje, tak se připrav! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dneska gratulace Sabči, Karolíně i Lauře k poměrně jednoduchým dvousetovým výhrám a Káji Kanepi k té vydřené..:) Teď ještě aby to Klárka a Bára dotáhly do vítězných konců a byl by to pro mě docela vydařený WTA den..:)
Reagovat
dadaft
http://cache2.asset-cache.net/gc/171494466-tara-moore-of-great-britain-shakes-hands-at-gettyimages.jpg?v=1&c=IWSAsset&k=2
&d=GkZZ8bf5zL1ZiijUmxa7QRgWHaVoigNPg7dT
WgTMN9eccTYfa0y%2F8ScTEUsOf%2FEi2jHjprV6G11TtxmMJTn0WQ%3D%3D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak padl pekny Ding Dong :))) 7:5 - 5:7 - 7:5
A jeste k tomu sedmickovy...:) Takze poradny Battle...
Reagovat
kada.tom
bude na kurtu č. 12 - tj. na streamu!
Reagovat
smazaný uživatel
Báro ach těch šancí :( dva setbolly a teď asi 3BB a nic! :( tak POjĎ Baru máš na ni!! :)
Reagovat
kada.tom
wow, vypráskat Petrovovou za 52 minut - klobouček smekám, Karol :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Karolíně gratulka, i když jsem to zase nedokoukala, ale co jsem viděla, hrála pěkně.. ona se Petrovová nějak blbě chovala? Jsem někde četla...
Reagovat
smazaný uživatel
Petrovová byla ve druhém setu naprosto odevzdaná.. všimla jsem si, že měla i zavázané stehno pod legínama.. musím Karolíně pochválit servis.. ten byl suprovej
PS: Karolíno, nechceš servis půjčit Petře? :-)
Reagovat
PetaM
Tak Petra zítra hraje na kurtu č. 1 jako 3. v pořadí. Před ní jsou zápasy chlapů = F. Verdasco - J. Benneteau, A. Murray - Y-H Lu. Začíná se ve 14:00, takže Petru můžeme čekat až zase nějak k večeru :D (Což je dobrá zpráva pro PetraFans :D :D ) A je aspoň více času psychicky se připravit :D
Reagovat
smazaný uživatel
dík, že sis vzpomněl :D Sice hraje později, než bych si přála, ale aspon, že ji uvidím a doufám, že na fandovi.. trochu mne mrzí, že asi neuvidím Radka, protože v pondělí hrál dobře, tak jsem na něj byla zvědavá.. chjo..
Reagovat
smazaný uživatel
já už se psychicky připravuji od konce minulého Petřinýho zápasu.. :D
Reagovat
Titan
Jak se jmenuje ten úder, který Karolína už dvakrát předvedla? Vypadá to jako stop ball, ale je to míč odehraný nízko od základní čáry a letí nízko přes síť a těsně za ní směrem z kurtu. Je velmi efektní...:-)
Reagovat
Titan
Tím úderem i končila na 3:2 v druhém setu...
Reagovat
Titan
Tak nic, zeptám se jinde...
Reagovat
Fandina
super ... je to tááááááááááááám!
Reagovat
smazaný uživatel
tsveta ji ale dala co?? :D 6-0
Reagovat
smazaný uživatel
Opakuj si Cvetana, Cvetana, Cvetana, Cvetana,...
Česká obdoba jména Květuše, Květa.
Reagovat
smazaný uživatel
... ehm opačně.
Reagovat
smazaný uživatel
Zasadne Cvetuska, jeste toleruji Kvetuska:)
Reagovat
VlS
Já jsem pro Pirožku
Reagovat
Fandina
Karolína Pl. Petrova na Nova sportu!
Reagovat
Titan
A někde online? Už na to čekám hodinu a pořád nic :-(((
Reagovat
Titan
Už to mám...
Reagovat
Fandina
http://norwaysport.co.uk/stream13.html
Reagovat
smazaný uživatel
Dík za tip, asi to na ni přepnu a opustím Toma, ten to snad dokoná :)
Reagovat
Titan
Díky. Karolina hraje místa úžasně, ale Petrova se probouzí...
Reagovat
smazaný uživatel
Hodně se těším na tápas Nasti se Tsvetanou :) budu fandit Bulharce :) vy??
Reagovat
Fandina
Domča ... gratulka a krásné šatky, slušivé. Příště zase Cibule ... podme
Reagovat
smazaný uživatel
zachvliku de hrát Barunka!! Tak Báro šup do stovky kam patříš!! bohužel je jen stream kurt č.15 :)
Reagovat
smazaný uživatel
není stream pardon :D
Reagovat
smazaný uživatel
stream je na utkání Plíšková-Petrovová! Další nesympatická Ruska tak pojd Karo!! :)
Reagovat
Fandina
Kájo, Báro ... pojď pojď pojď
Reagovat
dadaft
hodně napínavé.
Kaia to hraje jako velká bílá holka, servis, return, tvrdě, forhend, tvrdě, bum, bum, bum...
s tím má Tara potíže.
ale její forhend je super.
Reagovat
dadaft
bože Taro, tři setboly, jasný set za tebou, s forhendem proti kterému vypadá ten Kaiin jako dětská stříkací pistolka.............
......................... a ty to necháš srovnat na 5:5!!!!
Reagovat
dadaft
super, rebreak, go Tara!
Reagovat
dadaft
pojď Taro, Kaia je k poražení, teď to pálila ze zoufalství všechno z jedné a nevyšlo...
Reagovat
smazaný uživatel
Tara ti připadá sympatická? Mně ani omylem. Odkud pochází?
Reagovat
dadaft
sympatická? má skvělý forhend. ))
ale jestli chceš, tak ani moc ne. sympatická mi je Hampton.
Reagovat
dadaft
navíc Moore pád a MTO. ((
Reagovat
smazaný uživatel
Jamie moc ne. Z těch tmavších neevropských je nejsympatičtější Heather Watson.
Reagovat
dadaft
bravo!
Reagovat
smazaný uživatel
mečbol!
Reagovat
smazaný uživatel
doprčic!
Reagovat
dadaft
hhhuuuh, 5:5, ale Kaia si šáhla na mečbol................
Reagovat
dadaft
v závěru se Kaia furt a furt cpala do bekhendu Tary a nakonec to urvala. gratulace.
ale bylo to logické - bekhend Moore se jejímu forhendu, který byl ovšem jasně lepší než forhend bývalé No.19, nevyrovná. máš zbraň Taro, tak ji sakra používej!!! v závěru bylo několik příležitostí si oběhnout bekhend na forhend a vzít to do vlastních rukou..........................
no nic.
měla bys dát řeč se Samanthou Stosurovou. ))
Reagovat
Heather_Fedex
"Z těch tmavších neevropských je nejsympatičtější Heather Watson."
WTF? watson nepochazi z evropy?
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha! Heather je snad míšenka. Geneticky má k Evropě daleko. Keothavong je taky díky emigraci rodičů do UK evropská bílá rasa? :-D
Reagovat
Heather_Fedex
heather ze ma geneticky k evrope daleko? no ze strany otce urcite ne, kdyz pochazi z manchesteru ;) jedine mama pochazi z nove guinex
Reagovat
smazaný uživatel
28 stupňů východně: Astra 1N
BBC 1 HD - frekvence 10847 MHz, symbolrate 23000, polarizace V, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 2/3, pilot on
Reagovat
smazaný uživatel
Serena je kost
Reagovat
dadaft
bravo Laura! cenné vítězství.
Julča Goergesů je taky venku a škoda, že to nebylo k vidění - Marinová se mi hodně líbila priti Bartoli na FO... - ale tím pádem je šance ji ještě uvidět.
Bethanie Mattek-Sands ctí bílou tradici Wimbledonu do mrtě, dokonce i raketu má laděnou do bíla, ale stejně vypadá jako punková rebelka. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že Bethanie ještě zabojuje. Zatím to vypadá na mou první ztrátu ve Fantasy lize... Jinak Bethanie je fajn holka. Vždycky něčím zaujme. :)
Reagovat
smazaný uživatel
nesympatická Ruska je venku!! dobře Lauro!! :) jen tak dál!
Reagovat
pepin
Nevím proč, ale mně je také nesympatická, vlastně je to možná kvůli Ovečkinovi, toho nesnáším kvůli našim klukům.
Reagovat
smazaný uživatel
i kvůli tomu. Ale i proto že porazila Petru na OH :D a má hroznou gumičku na noze a ve vlasech! nemám ji rád !! :DD
Reagovat
PetaM
Mě je taktéž nesympatická :D Dokonce z mého úhlu pohledu není ani hezká :D Taková fiflenka a ještě simulantka k tomu. Navíc se mi nelíbí její tenis. Ale to je fuk :D Laura oproti tomu je milá, hezká holka a přeju jí to! Ať doma dojde co nejdále!!! :) :)
Reagovat
pepin
Tak o kráse jsem ani nepsal, protože ona proti jiným holkám pro mě žádnou nemá na rozdíl třeba od "Vlčích očiček".
Reagovat
smazaný uživatel
vstoupila do turnaje sice vítězně, ale zatím nehrála příliš přesvědčivě. Na servisu to bylo celkem v pořádku, ale při hře na příjmu to už bylo horší. A to zejména ve druhém setu, kdy se Mandy trochu více rozjela.
Byla vidět nerozehranost, špatný timing, i práce nohou při některých úderech. A i jsem si místy nebyl jist, zda je Serena myšlenkami plně přítomna na kurtu.
Takže má rozhodně ještě co zlepšovat a pilovat.
Reagovat
pepin
Tak Oskare klídek, Serena viděla kdo proti ni stojí a jak na tom je. Přistoupila k tomu tak jak potřebovala a po prvním zářezu se zdálo, že ubrala na pozornosti i soustředění. Přesně to je ten rozdíl s Petrou včera, první set obě stejně, druhý začátek špatný, ale na rozdíl od Petry to bez problémů dotáhla do vítězného konce bez nervů. Tady se opět potvrdilo, že Petra to v ruce i sobě má, jen ji prostě někdy, a to dost často, vypadne hlava a je zle. Serena také dokáže ztratit koncentraci, mít chvilkový výpadek, ale je schopná to rychle srovnat. Zda je to již léty a zkušenostmi, nebo s ní někdo dobře pracuje. Tak uvidíme.
Reagovat
Bob
"Takže má rozhodně ještě co zlepšovat a pilovat"
Reagovat
smazaný uživatel
Já v klidu jsem. Ale třeba na RG šla míček po míčku s naprostou koncentrací a klidem již od prvního kola, a to se jí také vyplatilo. Dnes to na její poměry prostě nebyl nijak oslnivý výkon a je tam spousta věcí, které ještě musí zlepšit, a které si musí sednout. Samozřejmě, byl to její první zápas na trávě, a ona má ve zvyku zlepšovat se kolo od kola. Jen jsem prostě popsal dnešní situaci.
Já myslím, že jsou to i ty zkušenosti, které pro ni, oproti Petře, hrají.
Co jsem včera viděl, Petra je tradičně na velkém turnaji nahecovanější než jinde, takže se uvidí, na co jí to bude stačit a k čemu se rozehraje.
Reagovat
smazaný uživatel
?
Reagovat
pepin
Tak na RG to byla Serena kapitola sama pro sebe. Ona přece od začátku o ničem jiním nemluvila, jak chce prostě uspět a držela to po celou dobu turnaje. Tady si myslím si více věří a je si jistější, proto to také asi působí trochu jiným dojmem. Ale jsem přesvědčený, že s přibývajícími zápasy se to bude lepšit a vrcholem bude až finále, kde padne s Petulí. Tak si počkáme.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, je to možné, souhlasím. Ovšem až na to, že ve finále padne s Luckou.:)
Reagovat
pepin
Tak dobře, o co to vsadíme?
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě k té Sereně - dobře jsi to vystihl s jejím přístupem na RG a tím, že si tady více věří. To je pravda, ale to by se ji právě mohlo stát osudným. Jednou bude nekoncentrovaná, soupeřka na ni vlétne a už to nedožene.

Sázka - co navrhuješ, měli bychom se o něco vsadit.
Reagovat
pepin
Já piju Jamesona, takže když vyhraji tak o něj, pokud vyhraješ Ty tak si urči trest, pochopitelně pro mě.
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, platí, když prohraju, máš u mě Jamesona. A když vyhraju, mám u tebe nějaký kvalitní bourbon.

A nebo mě napadl dobrý trest - po nějakém prohraném zápase Petry, by sis musel nasadit růžové brýle a hájit ji tu do zemdlení.:)

Tak si vyber.:)
Reagovat
pepin
Dobře víš, že tady jsou od toho jiní, takže dobrý pití vítězí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dobře, domluveno.
Reagovat
a.magerova
Serena má k té tradiční bílé barvě super doplňky, asi se domluvili s Rogerem :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem si toho všiml, že to mají stejné, pěkná barva.:))
Reagovat
a.magerova
Jo mně takové barvy rajcujou a k tomu ještě vlasy Bethanie a nemá to chybu, máš to stejné?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Bětka to je dobrý úlet s těmi vlasy.:) Ale proč ne.:) Rajcujou tě takové barvy, jo? No, mě jak kdy, jak na čem a jak na kom.:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist