Sestini Hlaváčková se Strýcovou si ve Wuhanu zajistily Turnaj mistryň

28. 9. 2018, 12:54
Aktuality 5
WTA WUHAN - Andrea Sestini Hlaváčková a Barbora Strýcová postoupily bez boje do finále čtyřhry ve Wuhanu a zajistily si tak účast na Turnaji mistryň. Cestu do Singapuru jim usnadnily jejich dnešní soupeřky Anastasija Pavljučenkovová z Ruska a Lotyška Anastasija Sevastovová, které k utkání kvůli zranění levého stehna Rusky nenastoupily.
A. Sestini Hlaváčková a B. Strýcová

Sestini Hlaváčková se na Turnaji mistryň představí ve čtyřhře popáté a bude obhajovat loňský triumf, kterého dosáhla s Tímeou Babosovou z Maďarska. O titul si v Singapuru zahrála už v roce 2012 po boku Lucie Hradecké. Dvaatřicetiletou Strýcovou naopak čeká na závěrečném turnaji sezony premiérové vystoupení.

Ve Wuhanu si česká dvojice zahraje ve čtvrtém finále v sezoně a bude usilovat o druhý společný titul. Jejich soupeřky Elise Mertensová z Belgie a Demi Schuursová z Nizozemska si případným triumfem můžou rovněž zajistit start v Singapuru.

• WTA PREMIER 5 WUHAN •
Čína, tv. povrch, 2,746.000 dolarů
páteční výsledky (28. 9. 2018)
• Čtyřhra - semifinále •
Sestini Hlaváčková/Strýcová (2-ČR) - Pavljučenkovová/Sevastovová (Rus./Lot.) / bez boje
Mertensová/Schuursová (6-Belg./Niz.) - Aojamaová/Morozovová (Jap./Běl.) 4-6 6-2 10-3
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
Fransoas
Dnešní vítězství v prvním kole kvalifikace je výborným začátkem k postupu do hlavní soutěže. Další soupeřka bude také nebezpečná, ale věřím Kateřině.
Reagovat
Fransoas
Až se bojovnice Bára a Andrea více sehrají mohou být nebzpečné pro všechny soupeřky včetně páru Siniaková - Krejčíková. To, že soupeřky nenastoupily není jejich chyba a tím pádem gratulace k postupu na TM.
Reagovat
Fandina
Gratulka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
tommr
gratulace, ale postup bez boje je vždycky tak trochu méně hodnotnej takže doufám, že ho holky ještě potvrdí výhrou ve finále. Nebudou to mít ale lehký, protože Mertens/Schuurs jsou ted rozjetý a navíc budou mít velkou motivaci ...
Reagovat
aligo
Mám radost... Tenhle pár mám rád
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist