Sestry Williamsovy a Keninová se odhlásily z turnaje v Cincinnati

11. 8. 2021, 09:25
Aktuality 10
Americké tenistky Venus a Serena Williamsovy a také Sofia Keninová se odhlásily z turnaje v Cincinnati, jenž se bude hrát příští týden. Chtějí se dobře připravit na poslední letošní grandslam US Open, který začne 30. srpna.
Serena Williamsová (© AFP)

"Bohužel nebudu moci hrát na Western & Southern Open, protože se stále zotavuju ze zranění nohy z Wimbledonu. Počítám ale, že se na kurt vrátím velmi brzy," uvedla dvojnásobná šampionka z Cincinnati Serena Williamsová, která musela v červnu na londýnské trávě kvůli zranění vzdát utkání 1. kola.

Také světová čtyřka Keninová řekla, že je ve fázi rehabilitace. "Cítím, že je potřeba další týden zotavení navíc," uvedla loňská vítězka Australian Open, jež také naposledy hrála ve Wimbledonu.

I bez těchto Američanek by měl mít turnaj v Cincinnati hvězdné obsazení v čele se světovou jedničkou Ashleigh Bartyovou. Mezi přihlášenými hráčkami nechybí Češky Karolína Plíšková, Barbora Krejčíková či Petra Kvitová.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

10
Přidat komentář
Tomas_Smid_fan
Spíš to vypadá na doléčení a návštěvu kouzelníkasmile
Reagovat
majkl005
míň Ameriky, více lásky smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
???
Reagovat
majkl005
umíš psát hezké otazníky, šikula smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
akorát ty očividně nechápeš pročsmile
Tentokrát to nebyl chybný smajlíksmile
Reagovat
majkl005
já chápu proč, ale i mírně nadprůměrný lobotom dokáže položit otázku smysluplně a ne jen stylem "???" smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tvoje hláška zabrala tak široké spektrum, že jsem pro ni musel nalézt adekvátní minimalismus.
Btw, přeci si kvůli vymýšlení smysluplné otázky na totální kravinu nenechám prasknout žilku v tom, co mi zbylo po té lobotomiismile
Reagovat
majkl005
tak hlavně, že jsi to přežil smile
Reagovat
brixner
Já bych se zeptal asi taklenc:
"Qurva more, vo co de?"

Ale ten votazník tam jebnout prostě musim, no...
smile
Reagovat
majkl005
qurva dědo :D to je aspoň přesně položená otázka! :D a k otázce otazník patří, takže na tebe nebudu donášet tvé ošetřovatelce z domova důchodců :P :D :D
ať zodpovím, jde o to, že vše co příjde z Ameriky je nepřátelské :D takže čím míň amíků kdekoliv, tím víc lásky pro ostatní smilesmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist