Set mu sebral, mečboly neproměnil. Berdych podlehl Federerovi posedmé v řadě

30. 3. 2017, 21:50
Aktuality 420
ATP MIAMI - Tomáš Berdych poprvé po třech letech a sérii patnácti neúspěchů uhrál set proti Rogeru Federerovi, ale porazit ho poprvé od roku 2013 nedokázal navzdory velmi dobrému výkonu a dvěma mečbolům ani dnes ve čtvrtfinále oblíbeného turnaje Masters 1000 v Miami. Švýcar vyhrál sedmý vzájemný duel v řadě a svou parádní letošní bilanci vylepšil na 17-1. O finále si zahraje s Kyrgiosem.
Roger Federer

Miami je pro Tomáše Berdycha jedním z neoblíbenějších velkých turnajů. Vždyť pátý rok po sobě a posedmé za posledních osm sezon se dostal do čtvrtfinále. Čtyřikrát byl ještě dál a jeho maximem je finále z roku 2010.

Jenže dnes ve čtvrtfinále nastoupil proti Rogeru Federerovi, s nímž v uplynulých třech letech prohrál 14 setů v řadě a který během března vyhrál 16 setů v řadě.

Statistiky zápasu
Federer - Berdych
11 esa 9
5 dvojchyby 4
60 %
1. podání 'in' 54 %
71 %
úsp. 1. podání 78 %
56 %
úsp. 2. podání 48 %
37 winnery 37
22 nevyn. chyby 27
8/13 hra na síti 9/12
3/8 brejkboly 3/5
čas: 1:56

A podle toho také vypadal začátek 24. vzájemného zápasu. Berdych hned v úvodu předvedl, že si na Federera nevěří. V první hře přišel o servis, následně nevyužil brejkbol a ztrátu proti takřka bezchybnému soupeři nedohnal.

V druhém setu se však Berdych osmělil. Dominoval na servisu, nečelil brejkbolu a díky brejku z osmého gamu po hodině hry vyrovnal na 1-1. Sadu proti Federerovi uhrál poprvé od února 2014 a sérii patnácti prohraných setů.

A mohlo být ještě veseleji. V rozhodujícím dějství se Berdych dostal ze stavu 2-5 a po odvrácení mečbolu vyrovnal na 5-5. Vynutil si tie-break a v něm si vypracoval vedení 6-4, jenže při prvním mečbolu poslal těžký forhend do sítě a druhý mečbol Federer zlikvidoval přímým bodem z podání. 

Pak zkušený Švýcar trefil eso a Berdych souboj ukončil svou čtvrtou dvojchybou. Federer nakonec zvítězil po bezmála dvou hodinách boje 6-2 3-6 7-6, přestože ve vyrovnaném zápase uhrál o dva fiftýny méně, a vedení ve vzájemné bilanci zvýšil na 18-6. O čtyři roky mladšího Berdycha porazil posedmé v řadě.



Pětatřicetiletý Federer se letos vrátil po půlroční pauze a z osmnácti zápasů prohrál jediný - v Dubaji po nevyužití pěti mečbolů s Rusem Donským. Jinak jen vyhrává; v lednu na Australian Open oslavil 18. grandslamový titul a předminulý týden v Indian Wells získal 25. titul z turnajů Masters 1000. Lépe na tom v této fázi sezony nikdy nebyl.

Aktuálně šestý hráč světa Federer má v žebříčku jistý posun na páté místo a pomýšlet může i na post světové čtyřky. V Miami dosáhl svých nejlepších výsledků v sezonách 2005 a 2006, kdy v Key Biscayne triumfoval. Od té doby si finále na slunné Floridě nezahrál.

Letos se o něj utká s Australanem Nickem Kyrgiosem, s nímž jediný vzájemný duel předloni na antuce v Madridu po velkém boji prohrál. Odvety s jednadvacetiletým Australanem, který letos už dvakrát porazil Novaka Djokoviče, se měl dočkat před dvěma týdny v Indian Wells, tam ale soupeř kvůli střevním potížím nenastoupil.

Šestnáctý hráč světa Kyrgios včera prodloužil svou neporazitelnost na sedm utkání, když ve pohledném zápase dvou největších talentů současnosti udolal 6-4 6-7 6-3 o dva roky mladšího Alexandera Zvereva. Devatenáctiletého Němce porazil i v prvním vzájemném souboji na okruhu ATP před dvěma týdny v Indian Wells.

Kyrgios v Miami obhájil loňské semifinále a proti o čtrnáct let staršímu Federerovi tak bude usilovat o své první finále na turnajích Masters 1000.

První semifinálovou dvojici vytvořily už ve středu Španěl Rafael Nadal a Ital Fabio Fognini.

• ATP MASTERS 1000 MIAMI •
USA / Florida, tv. povrch, 7.375.695 dolarů
čtvrteční výsledky (30. 03. 2017)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Federer (4-Švýc.) - Berdych (10-ČR) 6-2 3-6 7-6(6)
Kyrgios (12-Austr.) - A. Zverev (16-Něm.) 6-4 6-7(9) 6-3
Semifinálové dvojice: Federer (4-Švýc.) - Kyrgios (12-Austr.), Nadal (5-Šp.) - Fognini (It.)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

420
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
ipko
This is 4th time @RogerFederer has started season with a 17-1 record, 1st since 2006 (also 2004-05). Each time he went on to finish No. 1.
Reagovat
Pe3k
Dobre vedet ;)
Reagovat
a.magerova
Tak tak... kdo je připraven.... není na konci roku překvapen... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Že nech radšej prehrá Roger v semifinále akoby mal prehrat vo finále s Nadalom :)

Silné kafe, zbohom zdravÝ rozum. Čo sa tu človek nedočíta, čo sú toto za ľudia?..:)

Švajčiar vyhrá dvakrát v krátkom čase s Nadalom, naposledy jednoznačne...možno sa stretnú opat na turnaji, ktorý Nadal neznáša, no miesto štipky sebavedomia sú fanatici opäť vyštípaní už id štvrfinále.

Jo a palec hore za ten dopredu pripravený alibizmus s únavou :)...Že sa necítite hlúpo v sranda turnaji na dva sety, navyše Federer za celú
americkú šnúru toho odohral stále menej ako Nadal na ceste do finále v Melbourne. Ale to je určite tým štýlom a silovým tenisom, ktorý Nadal hrá, chýba mu tá ľahkosť, či čo :)..Takže je všetko ok.
Reagovat
babolat.cz
to jsou hateři, ačkoliv podle nich jsou největší hateři fans Rafy...
Reagovat
Kozoroh
Federerovi fanoušci mají ve svých myslích strašák jménem "H2H s Nadalem". A ikdyž se Rogerovi nyní daří, stejně se budou klepat před další fackou od Rafy. Holt Roger není No1e, No1e ví, jak roznést Rafana na kopytech :-)
Reagovat
Tuttovka
Nemyslím si, že by je strašilo H2H. Mě tedy alespoň nestraší :D. Spíše se bojím, aby se Roger neutavil. Myslím si, že je jedno, jestli vyhraje nebo prohraje. Půjde do toho znovu po hlavě, protože ho to baví. Už posledních pár let si vybírá pouze některé turnaje. Obavy mám spíše z nějakého zranění, které by mohlo přijít. Jinak zápas s Nickem bude asi šlágr :). Doufám, že to bude hezký tenis, který neuvidím :D. Možná ještě více jsem zvědavý na Nadala s Fabiem. Tam je to podle mě také dost zajímavé. Fabio je v laufu a může zkusit vystrčit drápky.
Reagovat
smazaný uživatel
To je jak kdyby to psal hotentot, bez hlavy a paty a obsah nula nula nic...
Reagovat
Kozoroh
Roger na letošním AO poprvé v kariéře odehrál tři pětiseťáky, na prvním turnaji po půlroční pauze. Fedex tak dokázal, že i ve svém věku dokáže snášet těžkou cestu turnajem (navíc to potvrdil na podniku nejtěžší kategorie) a proto mi přijdou vaše obavy o únavném Miami bojácné.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snáď Nole príde aj na to, ako vyhrávat s Rafom na GS, nielen na Masters a vsetko bude v cajchu :D
Reagovat
Kozoroh
No1e má Rafovy skalpy ze všech čtyř GS turnajů, můžeš říct to samé v opačném gardu? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na jeho smolu to sú však jeho jediné GS výhry s Nadalom, pokial ma pamat neklame...

Ja by som ich za tých 8-9 určite nemenil :D

Nole aj od roku 2011 nemá s Rafom na GS pozitivnu bilanciu, ak ratame aj finále z NY10, tak dokonca negatívnu. Vsetky ich zápasy boli v podstate vyrovnané, rozhodne si teda nemyslim, ze slová o roznesení na kopytách sú na mieste. Opak je pravdou.
Reagovat
turista
Rogerova h2h bilance s Rafou je stále vysoce nepříznivá. Novak na tom byl podobně, ale jako jediný na světě dokázal stejně nepříznivou bilanci s Rafou obrátit ve svůj prospěch. Přiznal, že to bylo strašně těžké tuhle bilanci obrátit a že mu to trvalo plných 11 sezón na okruhu. Navíc pro něj není nepřekonatelný problém porazit Rafu na antuce.
Reagovat
spaniel
Obrat mu určitě netrval 11 sezón :D
Reagovat
spaniel
Lol, 1% expert, který hodnotí zápasy podle livescore vylezl z nory a jde dávat rozumy.
Že je Roger unavený, řekl i on sám sám.
Že mu Miami nesedí, je jasné každému, kdo tenis sleduje (ne z livescore).
Roger je o 5 let starší, nemá takovou regeneraci a je jedno kolik toho strávil na kurtu Běhal.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer v roku 2015 aj sám povedal, že hrá najlepší tenis kariéry, tiež to budeš považovať za smerodajné, truhlík?...Aspoň konečne pochopis, ze tie jeho uspechy boli konkurenciou a nie jeho tenisom :)

Takže mu Miami nesedí. Ani IW mu nesedí. Predpokladám, ze ani MC, Rím, Madrid, ani Austrália do tohto roku, ani pomalý hard na turnaji majstrov, NY ani Kanada, čo vlastne tomu Federerovi sedí a kde vie ten údajne najlepší hráč hardu vlastne konkurovať?..:))

Regenerace a bla bla, samé seno. V Austrálii odohral tri pätseťáky, ale hral dobre, takže túto barličku fanatici nepotrebovali..Skor sa treba zmierit s myslienkou, ze forma nie je konštantná a može aj klesať. Ale na to nepotrebujem livescore, stačí zdravý rozum ;)
Reagovat
spaniel
Každá věta blbost. Asi si si vtiral moc krému na tělo a napadlo ti to mozek, jinak si to neumím vysvětlit.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mi to skús nejako vyargumentovat, podme postupne..

Únavu a svoj názor obhajuješ tým, že veď to aj on sám povedal. Na čo som ti kontroval tým, že si jeho slová už viackrát znegoval a uviedol som aj príklad. Tým pádom, tvoj argument a jeho priamou rečou nemá význam.

Miami. Vraj mu nesedí. Napriek tomu, že tu už vyhral a hrá sa vo všeobecnosti na harde, kde je údajne považovaný za Goata. Zároveň je vraj najkomplexnejší tenista. Mne ti starec príde, že mu teda dosť turnajov nesedí, na to aký je komplexný :)..Urcite mu povrh sedí viac, než Nadalovi.

V Dubaji bol odpočatý a hneď vypadol. Ako to?..Proste netreba za každým horším výkonom vidieť únavu.
Reagovat
spaniel
To první je subjektivní. Chápeš, že na otázku zda jsem se měl líp na dovolené v Itálii v červenci 2010 nebo srpnu 2015, je hodně subjektivní a nemusím v tom mít jasno, kdežto na otázku zda jsem unavený, je celkem jednoduché odpovědět. Klasický strawman, michas jabka s hruškami. Vlastně klasický forehand, můžou to přejmenovat.

Ty hloupucke kecy o turnajích fakt nemám zájem řešit, snad jen jednoduše, abys to pochopil. Nemá rád pomalé povrchy. Miami je snad nejpomalejší hard + je hned po IW. Vyhrát oba je extrémně náročné (jak se to povedlo Behalovi?). V 35 asi těžko čekat, že dokáže něco, co za posledních 10 let zvládli 2 hráči, kteří v té době dominovali tour.
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiši :)...Zas si veci prisposobuješ na svoj obraz do svojho sveta. V Austrálii odohral viac setov, viac času strávil na kurte za menej dní a neprejavilo sa to, takže aj únava je velmi relatívna..

Nemá rád pomalé povrchy, stredne pomalé, s vysokým odskokom, atd...Nie je ten Federer nejaký vyberavý?...Opat alibizmus ako vystrihnutý z velkej biblie alibizmu sveta...Keď može uspieť antukár na svojom neoblúbenom turnaji na harde, tak snád aj ten údajný capko Federer, nemyslis?...

Áno, Nadalovi sa nikdy nepodarilo vyhrat IW a Miami, ale je to len hard, jeho slabší povrch..Som zvedavý, aké vysledky bude mať capko na antuke a či bude hrat jedno finále za druhým ako Rafa na harde..
Reagovat
smazaný uživatel
Musis se smirit s tim, že Roger byl, je a bude lepším a komplexnějším hráčem než Nadal, a nic, ani tvoje rádoby přechytralý a alibistický výblitky na tom nic nezměněj :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ach tie tvoje pocity....:)
Reagovat
spaniel
Tvl, já ti mám vysvětlovat a dokazovat že je někdo unavený? Řekl to a je to na něm vidět. Kombo Iw+Miami se vyhrává těžce, jsou rozdílné a je to fyzicky náročné. Pokud sis nevšiml, jsou tu mnohem delší výměny než na AO. A Běhala sem netahej, finále se podle tebe přece nepočítají ne?
Reagovat
smazaný uživatel
4 zápasy na dva víťazné za 7 dní, po týždni odpočinku. Ok, beriem..To človeka úplne rozhádže. Kam sa hrabe Rafov 5hod semifinále :)

Finále?..V kontexte celej kariéry asi nie, ale v rámci sezóny určite áno..
Reagovat
spaniel
A že kdo je alibista :D
Psal si že odehrál méně za celou americkou šňůru než Běhal na AO bez finále. Najednou je z toho už jen Miami.a už zase se kroutis, v sezóně je finále cenné, za dvě už je to statistika poražených :D
Jsi komik...ale i v tom jsi špatný.
Reagovat
Roger_Federer
Jiste ze si nevsiml.
Protoze z cisilek na obrazovce se to ani 1% expert nepozna.:)
Reagovat
dappe
Tenhle komentář je jako myšlený vážně?
Reagovat
babolat.cz
já mu rozumím. Roger si neustále vytváří nějaké alibi, pro případ, že by to nevyšlo. Je to jednoduché, proč ne.
Reagovat
spaniel
Musíš o tom něco vědět, jelikož ten váš je v tom mistr světa.
Reagovat
Bee
Tomáš po dlouhé době předvedl výborný výkon. Stejně jako drtivá většina lidí jsem nečekala, že by mohl Rogera takto potrápit. Na vše, co je mu i tady hodně vyčítáno (nemá soupeře čím překvapit, hraje strojově, je předvídatelný...) dal včera zapomenout a za mě hrál tak, jak jsem ho snad nikdy hrát neviděla. I přes "obvyklý" začátek, kdy už jsem čekala, že dostane nakládačku jako vždy od top hráčů se nesesypal a dřel jak kůň. Běhal, nevypustil vůbec nic, přemýšlel a kombinoval... Celou dobu mu bylo na očích vidět, jak moc chce, jak moc je zapálený a jak moc to zkrátka nechce za žádnou cenu vzdát. Naprosto nechápu, kde bere tu motivaci. Jako totální otloukánek všech top hráčů, dostane "nakládačku", otřepe se a druhý den jde zas makat a pracovat. Další týden, další turnaj se tomu opět postaví čelem... Samozřejmě prizemoney jsou motivační dost, ale ta vytrvalost, zarputilost a nekončící chuť se tomu "osudu" postavit a něco změnit je neuvěřitelná. Strašně moc tu jeho pracovitost a houževnatost obdivuju, má můj velký RESPEKT!

Btw. obvykle po Tomových zápasech tu bývá jen pár desítek příspěvků, ale dnes je to jinak... je vidět, že tento výkon na nás všechny zapůsobil ... :-)

Roger je můj veliký oblíbenec, nyní mu přeju z Miami titul, byť to zřejmě bude nelehká mise.
Reagovat
babolat.cz
Tom překvapil a potěšil. Rozhodly maličkosti, nikoliv forma. Snad se tom vyhecuje a forma bude gradovat na antuce.
Reagovat
turista
Klobouk dolů před Berďovým výkonem.
Reagovat
dappe
Jsem zvědavý, jak to dnes Federer zvládne, v Miami to zatím není úplně ono. Na druhou stranu měl dost těžký los, a v kombinaci s tím, že mu to tam nevyhovuje, tak si zatím vede výborně. Snad dokáže ještě odehrát dva zápasy alespoň tak jako včera, což by mohlo stačit na titul. Ale uvidíme, únava se asi začne projevovat víc a víc. Každopádně dnes hraje v dobrý čas, a potom je před finále docela doba na odpočinek.

Obě semifinále se dost těžko odhadují, Fognini rozhodně má na to, aby nevýrazného Nadala porazil.
Reagovat
tito
Já Kyrgiosovi nevěřím. Roger má proti mlaďasovi i ve svém věku podstatně lepší fyzičku a konzistenci úderů. Nick už bude dneska šlapat vodu. Pokud vůbec nastoupí, tak to bude ve dvou. Šance podle mne měl Zverev, ale neprošel. Rafa rozhodně nehraje ideálně, ale i s takovou má letos zatím jen 4 prohry, naopak důležitá vítězství s kvalitnějšími hráči, než je Fabio. Mementem může být neúspěch v Acapulcu či prohra s Fogninim na USO, ale přeci jen poslední 2 duely vyhrál, navíc herně je na tom lépe, než na právě zmíněném USO 2015. Servis zlepšen, minel ubylo. A je to SF, na které se bude koncentrovat více, než na úvodní kola. Přes to všechno jak píšeš, predikovat je těžké, finálové složení může být jakékoliv.
Reagovat
Pavol
Vymenil si už Kyrgios pampersku alebo znova dostane žalúdočné problémy z Federera. Ja vsádzam na Federera na Kyrgiosov psychický blok.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre Palko. A z koho ma Nick ten blok? Z Federera? :-))))
Reagovat
Pavol
Má strach z prehry s Federerom aby si nepokazil skóre. Myslím že nastúpi a keď sa mu nebude dariť tak skrečuje. Ale aj tak to dám na tiket aby ma to bavilo pozerať.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslim si ze sa toho boji. On si hodne veri, podla mna si mysli, ze je lepsi ako hockto z big4 :-)
Reagovat
Pavol
Namyslený je dosť ale lepší ako big 4 zatiaľ nie je a on to vie a preto tie nervičky budú veľké. A aj Federer to vie. Budem rátať zlomené rakety.
Reagovat
Padme
Pár gemů Gyrose se Sašou tak mi problesklo hlavou, jestli se třeba dalších 10let nebudou oni prát o post světové jedničky... Jestli jo, tak za mě teda fandím Sašovi...
Reagovat
a.magerova
Tak tak.... jiná volba vcelku ani není !!!
Reagovat
Padme
Bylo by zajímavé vědět, kolik lidí se přikloní na stranu Šasi, kolik Gyrose a kdo by byl ten třetí eventuálně čtvrtý... Ale třeba to teď chvilku nebude jednoznačné.
Reagovat
tito
Za mne momentálně Saša. Herně i přístupem. Jen ta image...
Reagovat
Fandina
Souhlas, celkově Saša, jestli myslíš image vzhled, tak ten se mi líbí.
Reagovat
Padme
Saša je fešák... Na Rusa i Němce... A ty jeho čelenky jsou taky dobrý retro:)
Reagovat
Fandina
Joooooooooooooooo :-)))
Reagovat
babolat.cz
za 10 let to vidím na Rogera...
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Fandina
konečně rozumné slovo
Reagovat
turista
Možná ano.
Reagovat
a.magerova
http://www2.tennisserver.com/images/photofeed/2010/sony_ericsson_open/100404/Roddick-Berdych/Roddick-Berdych-26.jpg
Reagovat
Krisboy
Reagovat
a.magerova
Tvl.... přesně si TO pamatuju... :-/
Reagovat
peggy
Rogere,moc blahopreji a v Tvoji vyhru jsem verila,ale byla to makacka.
Reagovat
Krisboy
Roger by ti měl poděkovat, pana Berdycha porazil jenom díky tvé víře, herně lepší nebyl :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vždy vyhrává ten lepší.................
Reagovat
janek_da
A proč to píšeš?
Reagovat
Krisboy
Vždycky ne, například i já občas prohraju :)
Reagovat
a.magerova
Jj... to je úděl těch nejlepších z nejlepších, že se na ně občas i nýmand nahecuje a dotáhne TO.... :-)))
Reagovat
Fandina
Což ovšem není tento případ.
Reagovat
babolat.cz
pmm, se nacházíme v nejslabší mužské (a možná i ženské)tenisové éře, kdy titul kdekoliv může získat kdokoliv. Není favorit, není tu terminátor, který by byl jasný, jako svého času Rafa, nebo v nedávné době Novak. Šanci pak získávají paka typu Kyrgiose, průměrní hráči jako Dimitrov, či důchodci...
Reagovat
Krisboy
Á - pan Komplex se ozval :D
Reagovat
spaniel
:D Rafa?
Reagovat
Kozoroh
Na antuce bezpochyby.
Reagovat
a.magerova
Vždyť máš v SF Rafu, tak PROČ ?!!!
Reagovat
janek_da
však píše "titul můžou získat důchodci"
Reagovat
a.magerova
Jo takhleee... mě spíš překvapilo, že nějak pozapomněl napsat jméno toho tenisty (na jméno si teď honem nevzpomenu), co získal 18 GS a 90 titulů.... ;-)
Reagovat
babolat.cz
no přiznám se, že jsem na něj zapomněl, přitom patří mezi ty lepší...
Reagovat
a.magerova
Reagovat
babolat.cz
to už není Rafa jak býval, nemůžeš si být jista o jeho výsledku. Je to takové o ničem. A ještě mě deprimují čeští tenisté...stačí jim být ve 100 a mají asi vyděláno...chybí Korda..
Reagovat
PH94
Tenhle blábol si vymýšlel celou noc a nebo to zvládneš během chvilky?
Reagovat
smazaný uživatel
Prej rafa lol :D moc zaslepenec
Reagovat
MartinPa
Právě pokud jakýkoliv titul může vyhrát kdokoliv, tak to znamená, že všichni jsou vyrovnaní a tituly může vyhrávat kdokoliv = to jsi právě popsal silnou éru
Reagovat
babolat.cz
nic jsi nepochopil Ivane...
Reagovat
babolat.cz
chceš říct, když se pere 100 myší, je to znamení silné éry, nebo znamením silné éry je, když se pere Vetřelec s Predátorem???
Reagovat
spaniel
Roger je v tom případě Arnold Schwarzenegger a Serena je Sigurney Weaver...
Reagovat
babolat.cz
tak nějak ...dříve
Reagovat
Fandina
Silná era je, že je silných hodně, nejen dva.
Reagovat
babolat.cz
ty drž hub.u čechu...
Reagovat
Fandina
ubožáku
Reagovat
Kozoroh
Takoví jako MartinPa zaměňují kvantitu s kvalitou. Není lehké pak jejich omyl vyvrátit, neboť na něm tvrdošíjně trvají.
Reagovat
babolat.cz
no jo, raději si koupím 1kg hovězího v kauflandu než 30dkg hovězího v kvalitním řeznictví. Hlavně, že je toho více.
Reagovat
Fandina
To ale nemění nic na situaci, že když bude dvacet silných hráčů, tak je to pořád víc, než dva.
Reagovat
babolat.cz
ale faktem je, že těch 20 silných jednodušše není.
Reagovat
Kozoroh
Podle této zvrácené logiky je největší konkurence na futurech a challengerech.
Reagovat
babolat.cz
jo, tam se to myškami jen hemží :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
samozřejmě, dva mečboly a tak, to je fajn, na druhou stranu si přiznejme, že za "normálních" okolností by Roger doservíroval a bylo by to 6:3, nebo nemusel mít Tomáš štěstí při tom přeriskovaném druhém podání už při prvním Rogerově mečbolu a skončilo by to 6:4, takže ten výsledek je celkem "spravedlivý".
Reagovat
smazaný uživatel
:-))) na treti stranu je vsak pan Berdulka presto panes.. ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
To jo, hrál hlavně ve druhém setu skvěle. Škoda, že nebyl ve druhé polovině pavouka, mohl si zmenšit mindrák z Rafy a toto mohlo být třeba finále...
Reagovat
ttopi
Zápas jsem neviděl, ale muselo to být dobré drama.
Jen škoda těch matchpointů.
Reagovat
smazaný uživatel
Musi to bejt strasne frustrujici, pro hrace jako je Berdych. Kdyz uz se zdalo, ze Roger je na sklonku kariery a nikdy nic neuhraje, Nadal uz taky daaavno nejni to co byval, Novak ztratil auru neporazitelnosti a tenisu nevěnuje nejspis tolik usili, Andyho trapi zraneni a netusime, v jaky forme se vrati.... Zdalo se, ze silna ctyrka se definitivne rozpadla. Uz to vypadalo, ze se otevira cesta spouste tenistum, kterym chybi jen krucek, tak malo, aby slizli taky nekdy tu sladkou smetanku a zvedli si nad hlavu nejakou tu vazu, nebo pohar. Tak se najednou, z niceho nic vrati Roger, se kterym nikdo nepocital a zacne to tam kosit znova a vsichni jenom cumi a krouti hlavou, kde se to v nem bere... Docela je mi tech kluku lito.... Roger je proste nejlepsi tenista, a dost mozna po Boltovi nejlepsi sportovec vsech dob...
Reagovat
Labi
Bolt je fenomén ale stejně tak můžeš označit Phelpse. Dle mého názoru lze sportovce srovnávat jen v daném sportu, srovnávat to celkově je blbost, každý sport má jinou konkurenci, požadavky organizační systém atd.
Reagovat
Pe3k
Bolt je precenovany, jedine co umi je rychle bezet (ze vsech nejrychleji). Je to takovy medialni sasek. Atletiku mam rad, sprint me vzdy bavil, ale ta celosvetova manie kolem Bolta me nechava zcela chladnym. Podle me takovy Sebrle je 10x lepsi sportovec nez Bolt (stejne tak Federer).
Reagovat
babolat.cz
Bolt je hlavně mediální hvězda. Je to talent, takových je spousta. Takový vytrvalec Bekele je také superman, ale není to tak atraktivní koukat dlouho na jeho běhy. Bolt běží jen pár sekund a pak půlhodiny předvádění...
Bolt je dobrej, ale komediant.
Reagovat
Mayo
Ze Bolt najlepsi športovec :D dobrý vtip. Michael Jordan je stokrát lepsi športovec.
Reagovat
George_Renel
Zklamání z prohry Tomáše určitě je. Tedy pro ty, co nejsou skalní RFovci. Já jsem ale hlavně viděl, že to, že s Goranem i před pomalým koncem kariéry vymýšlejí jak něco změnit, že to co včera říkal Tom na RŽ, že do toho půjde jinak než na AO, tak to že se naplnilo. Tomášův výkon včera snesl hodně přísná měřítka. A pokud bude v takovýchto výkonech pokračovat, nemám o jeho návrat na konec první desítky obavy.
Reagovat
Labi
Trochu mě překvapují ti co tady mluví o Rogerově únavě jakoby pomalu ani chodit nemohl. To co hrál Berdych od 2. setu bylo parádní returny šly k základní čáře, častokrát pod nohy a i výměny hrál tak, že jen těžko byl k přetlačení a dobře zakončoval výměny. S Goranem vymysleli hodně dobrou taktiku a Roger tak odehrál poslední 2 zápasy s hodně kvalitními a nahecovanými soupeři, uvidíme co bude dál ale nedivil bych se kdyby právě poslední 2 zápasy byly třeba i těmi nejtěžšími v cestě za titulem
Reagovat
Stan_Borowitz
Jo. pan Berdych hrál od druhého setu opravdu svůj top tenis, hodně riskoval a vycházelo mu to, o tom žádná, ale zase každý hraje tak, jak mu soupeř dovolí. Včerejší Rogerův výkon se s tím na AO nedá vůbec srovnat, včerejší Roger by s Rogerem u AO prohrál 7:6 6:2 6:3.
Reagovat
panzer.dragon
"ale nedivil bych se kdyby právě poslední 2 zápasy byly třeba i těmi nejtěžšími v cestě za titulem"

tak to občas na turnajích bejvá
Reagovat
Labi
kdyby jsi to nevytrhl z kontext, tak by jsi pochopil, že jsou myšleny poslední dva odehrané zápasy s Bautistou a Berdychem
Reagovat
panzer.dragon
Me to doslo, ale az kdyz uz sem to odeslal :)
Reagovat
brixner
Roger to dal...
Magerka chrní...
Já přišel vod sousedky...
Bábinka jede furt...
Tak dobrou!
:-)
Reagovat
Fandina
Dívala jsem se na mlaďochy a na Báru. Ale nakonec jsem to taky vzdala :-)))
Reagovat
Mac
radost pohledet na kyrgiose kdyz jde podavat na vitezstvi- prvni 3 micky, 3 prvni podani, potom 2krat esa pri shodach a zapas ukonci 2ma viteznejma...a pritom uplne klidnej, zadne zatinani pesticek ci jine vylevy...
Reagovat
Fandina
Úžasný TB od mladíčků. Nick má silnější rány a Saša tenisový cit. Hezky teď přehodil Nicka a nakonec z toho byl set.
Reagovat
Stan_Borowitz
zatím pohoda, úsměvy, záchrana zbloudilé včely a výzva "challenge it", když rusogermánovi (po vzoru "afroameričan") zahlásili aut...
Reagovat
Denis92
https://www.youtube.com/watch?v=B0HbctxYnvU

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/17392892_10210761297322927_1385726194_n.gif?oh=8d811346a31a07d37a22c982173b84e5&oe=58DEF932
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Stan_Borowitz
Dobrý je, že při záběru kamery to v TV nejdřív vypadalo, jako že ten míč trefil blbě a letí tři metry do autu...
Reagovat
smazaný uživatel
take lopticky dokazal snad len Nalbandian,skoda ze potencial nevyuzil
Reagovat
Krisboy
Pan Berdych vůbec nevěděl, co se to děje...chudák.
Reagovat
Stan_Borowitz
Já se nedivím, byl to fakt dobrej úder, i já bych s ním měl co dělat...
Reagovat
Lunej..
Po dlouhe dobe je mi zase neceho opravdu lito..
Reagovat
smazaný uživatel
ja priznavam bez muceni, ze se mi po dlouhe dobe neco nezaujate libilo.. :-)))
Reagovat
Lunej..
To je dobre. Ja dneska nic moc necekala a asi proto me ta Tomova prohra tak mrzi.:)
Reagovat
a.magerova
Vidělas tu vítěznou miamskou vázu ?!!!
Ta nestojí za lítost.... :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
videla, strep.. ;-)
Reagovat
a.magerova
To i Rafa má za porážku hezčí kousek... ;-)

https://i.ytimg.com/vi/-dEHSUzAgcI/hqdefault.jpg
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak snad si to letos neprohodí...
Reagovat
Kytka
Jo, taky je mi to líto. Takový kousíček. I Roger přiznal, že měl štěstí. No dva vyhrát nemůžou. Tohle čtvrtfinále a to včerejší mezi Nishikorim a Fogninim se nedá srovnat. Tam Niši flákal jednu chybu za druhou a Fabiovi stačilo hrát solidně, soustředěně.
Reagovat
Tornes
Zajímavý zápas, z těch co jsem v Miami viděl rozhodně kvalitou i dramatem nejlepší. Roger měl Toma na lopatě, rozhodl se to prodloužit. Tom měl Rogera na lopatě, taky ještě nechtěl končit. A nakonec mi nelze než citovat jeden výrok ze jednoho zahraničního fora: "Fed got outchoked by the master." :(

Tom hrál ty poslední dva sety skvěle, i TB hrál až do stavu 6:4 takřka dokonale, ale v rozhodující chvíli to nedokázal dotáhnout. Škoda, s takovou hrou mu to nešlo nepřát. Pokud bude i dál letos hrát podobným stylem, pořád ještě může zatápět nejlepším. Ta síla jeho úderů tam je pořád a i když to pohybově už není ono, když mu jde podání a return, není vůbec jednoduché na něj něco vymyslet. V tom druhém a třetí setu šlo vidět, jaké pecky občas dáva, Roger se tam po nich jen koukal.

Roger zvláštní výkon, šlo vidět, že už je unavený. První set výborně, druhý i třetí o poznání hůře (ovšem i díky lépe hrajícímu Tomovi). Když podával na vítězství, tak zahrál opravdu velmi, velmi zle. Na druhou stranu se pořád udržel ve hře a byl v ní tak dlouho, aby s mírnou Tomovou pomocí nakonec vyhrál. Takže gratulace.

Tímto se mimochodem Federer osamostatnil na prvním místě v počtu zápasů, ve kterých odvrátil MP a vyhrál. Vede tedy i tento pozitivní žebříček, když odvrátil MP v 17 zápasech, a stejně tak negativní, kdy v 17 zápasech měl MP a prohrál. Prostě Federer očividně chce všechny rekordy :D
Reagovat
spaniel
Tomáš nemá tak zlou sezonu. Poměr vyhraných a prohranych zápasů má lepší, než je jeho kariérní průměr. Prohrál tak 3 zápasy, které měl vyhrát. Uvidí se ale co na rychlejších površích, tam by to podle mě dopadlo stejně jak na AO. Na horší pohyb tam doplatí.
Dík za zajímavé info na konci.
Reagovat
Stan_Borowitz
dnes od druhého setu hrál velmi dobře, klidně mohl vyhrát, ale více štěstí měl holt Roger. Dnes to byla taková ta typická Rafovská výhra...

Nicméně na Rogerovi je už silně vidět únava, dělá spoustu dvojchyb a obíhá bekhend... a to má před sebou ještě (doufejme) dva těžké zápasy. Do finále půjde už notně vyčerpaný po stále těžších zápasech, zatímco Rafa má tréningové soupeře na rozehrání. Ale aj taký je tenis...
Reagovat
Rogers
Tomáš prostě na Féďu umí, dnes to bylo "Vo fous". Na jeho věk velmi slušný výkon. Rogers horší pohyb, nevím, zda zvládne další těžké zápasy.
Reagovat
Denis92
Necakal som, ze by Berdych mohol Rogera potrapit, ale opak bol pravdou. Tomas hral dnes naozaj skvele, urcite najlepsi vykon tejto sezony a na zaver aj trochu smolne prehral.

Trosku mi to pripomenulo Rogerov zapas v Dubaji s Donskojom, kedy v 1.sete vycvicil supera a potom pomaly odchadzal a superovi vsetko vychadzalo. Nakonci nedoservirovany zapas ci nepremeneny MB, a napokon skvely obrat na zaver TB.
Celkovo vsak treba povedat, ze Roger uz ma toho naozaj dost za tuto americku snuru a je to na nom vidiet. Uz trochu nestiha, viac kazi, aj servis je slabsi. Myslim si, ze zajhra ho vystriela Kyrgios ci Zverev.
Reagovat
spaniel
Servis má hrozný celý turnaj. Minulý zápas 49%. Dneska to nebylo o moc lepší.
Reagovat
a.magerova
No i kdyby... furt SF dobrý... ;-)
Reagovat
Kytka
Bohužel, to bylo teprve QF. Když má Berďa formu, vždycky se mu připlete do cesty Roger. Kdokoli jiný na čtvrtfinále by byl lepší než Roger. Je to taky trochu smolař.
Reagovat
a.magerova
Jakože pro Rogera je SF dobrý... ;-)
Reagovat
Denis92
Tak to urcite :) Roger uz ide daleko nad plan, ale aj tak som rad, ze ho uvidime este aspon jeden zapas.
Reagovat
Kytka
Bylo vidět, že Roger má dost. Ty výměny ke konci zápasu byly pomalejší než na začátku - z Rogerovi strany. Místo přiriskování druhého servisu na matchballu to asi chtělo nějak balón uvést do hry. No ale dobře se to radí. Já na tom kurtu nestála.
Reagovat
Stan_Borowitz
Zase je potřeba vidět to, že riskantním druhým podáním Tomáš odvrátil už první mečbol, takže tam si asi vybral svou dávku štěstí a podruhé to prostě nevyšlo...
Reagovat
Jabadu
Co už ... ale bolí to moc.
Reagovat
Roger4EVER
Naopak, velmi sladká výhra.
Reagovat
letityfanousek
Naštěstí to dobře dopadlo. Někdy když hraje vysoký favorit proti slabému hráči, tak ho podcení a ten druhej se vytáhne, něco jako kdysi Rosol, ten to umí.
Reagovat
George_Renel
To chceš říci, že Berdych je jako slabý hráč?
Tak to jdi do háje.
Reagovat
d@ve
Letitým už mnohdy neslouží paměť.. ;)
Reagovat
Kytka
Srovnávat do jedné řady Berdycha a Rosola, to je trochu silné kafe. To už Toma můžeš přiřadit do jedné lajny i k Veselkovi nebo Pavláskovi
Reagovat
Davor1
Tak toto je neskutočne "heartbreake lost" pre Berdycha. Roger dnes postúpil ani netuší ako. Už Bautista ho mal včera v prvom sete na lopate. Berdych dnes po dlhom predlhom čase výkon na jeho maximálnej možnej úrovni, takto som ho naozaj hrať dávno nevidel. Asi prvýkrát v živote som mu to v takom veľkom zápase prial, v samom závere ale klasicky neudržal nervy a pustil do gatí.

Roger sa musí zlepšiť, ak chce turnaj vyhrať, dnes tam bolo veľa výpadkov, ktoré by Nadal mohol vo finále potrestať...
Reagovat
spaniel
Roger nevyhraje. To by musel být jiný povrch. Jak ho měl RBA na lopate? Jinak souhlas, Berdych hrál velmi dobře, ale na druhou stranu, jemu ten povrch sedí, dává mu víc času se stavět k míči.
Reagovat
Davor1
No tak, že podával na set. Nemyslel som celý zápas, len ten prvý set, ktorý mohol lostnúť už včera. Inak jasné, že mu ten turnaj veľmi nesedí, ale napríklad taký Nadal tu nevyhral nikdy, snáď to nezlomí práve v prípadnom finále proti Rogerovi...
Reagovat
spaniel
Podle mě se tam nedostane. Už toho má po krk.
Reagovat
Davor1
Ja sa práve obávam, že finále ešte dá, ale tam sa rozsype. To nech radšej lostne v semi...
Reagovat
spaniel
Já mu dávám větší šanci proti Gyrosovi než Zverevovi. Ale na finále mu nevěřím. Snad mě překvapí (nebude to poprvé).
Reagovat
Davor1
Škoda, že sa to hrá v takom nekresťanskom čase. V IW to bol dosť slabý zápas, dnes by to mohlo byť lepšie. Snáď sa zajtra zase zblázni Fábia :D
Reagovat
a.magerova
Píšu si: "Přál soupeři Rogera"... :-/
Reagovat
spaniel
:D
On nás zradil už s Nishikorim.
Reagovat
a.magerova
Jooooo ?!!!

V tom případě připisuju 3 vykřičníky !!!
Reagovat
Davor1
Ja som neprial proti Rogerovi, len proste mi ten chudák Berdych po posledných rokoch trápenia proti veľkým súperom dnes prišiel konečne na tej správnej vlne a keby vyhral, tak by mi to ani nevadilo, aj keď ho vážne nemám rád. Ináč samozrejme, som rád za výhru Rogera, a fandím mu do konca turnaja! Chum jetze!
Reagovat
a.magerova
Pozdě.... už mám zapsáno... :-P
Reagovat
Davor1
Ale no, nebuď taká... jak moja pani :D
Reagovat
Davor1
Aj ona si všetko zapisuje a pamätá... všetky ste rovnaké... :D
Reagovat
a.magerova
Fááákt?!!!

Tak já si jen pamatuju, na zapisování jsem líná a pak bych ještě musela hledat, kam jsem si TO zapsala... kolikrát LÉPE ZAPOMENOU... bo jinak by musel ženskou z chlapa (chlapů) nejednou trefit šlak... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
to ja nezapomenu nikdy nic... muzu se tak opajet vlastni uslechtilosti.. :-)))
Reagovat
a.magerova
Jakože: "Beru Tě na milost i když si vše pamatuju !!!"
Jo, to je opravdu ušlechtilé... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som Berdycha neznasala ked bol mladsi. Fakt najviac som mu nepriala zo vsetkych, ale jak uz je skoro na konci kariery, tak mu aj dost prajem este nejaky vacsi uspech
Reagovat
Stan_Borowitz
Už je toho na něj prostě moc a začíná být unavený. Jde to pořád víc a víc ztuha, ten smrtící bekhend už není tak smrtící a snaží se ho víc obíhat, často to ale nestihne a zkazí. Jestli to v Miami dotáhne, tak to bude malý zázrak.
Reagovat
Davor1
Vidím to do bodky rovnako :/
Reagovat
Tuttovka
Bautista ho včera na lopatě moc neměl. Roger vyhrál při jeho servisu čistou hrou zahrál tam perfektní balóny, na které RBA vůbec neměl šanci. To je dost zkreslující. Je rozdíl podávat a být třeba 40:30 a být 0:40.
Reagovat
Mac
nevim na co tam ma toho ivanisevice kdyz ani dneska neda prvni na matchpoint...
Reagovat
mahycek
Nakonec se Berdych po.ral. Hrál, ale dobře, snad nejlépe v této sezoně. Byl odvážnej. Fedexovi jakoby došla šťáva. Asi už odpočinek na měsíc. Se štěstím, ale platí to.
Reagovat
bIbec
Škoda. Ale bylo to aspoň drama a zábava :-) Hezký výkon.
Reagovat
Bloody13
Škoda, takovej kousek. Tomáš hrál s Fedexem nejvyrovnanější partii za poslední 3 roky a i přes to paradoxně prohrál.
Reagovat
insanezy_
Klasik Fedex, v dulezitym okamziku vzdy prvni servo
Reagovat
Jabadu
Kdyby prohrál dvakrát 6:2, bylo by to asi lepší.
Reagovat
Jabadu
Jenom mu přidal hvězdičku na groliole. Úplně zbytečně.
Reagovat
Jabadu
gloriole
Reagovat
Kytka
Přála jsem si, aby to byl důstojný zápas a Tom nedostal na zadek jako na AO. A teď nepromění matchball na svém podání. Když prohrál o dva balóny, to naštve. Ale 2x 2:6 bych si nepřála. Dotáhne to z 2:5 do tiebreaku, který začne minibreakem a pak tohle, skončí dvojchybou. To je bohužel pořád ten rozdíl. Minimální, ale je.
Reagovat
Fandina
Byl to pěkný mač, druhý a třetí set byl vyrovnaný a na druhou stranu, Berďa odvrátil MB za stavu 4:5, takže to bylo plus. Bohužel, žádný se svých dvou pak neproměnil. Škoda.
Reagovat
Kytka
Pravda, že po třech letech sebral Rogerovi set a bylo to vyrovnané. Pokud jde o první set, Roger měl i tu výhodu, že na tomhle kurtu odehrál předchozí zápasy. Tom hrál na Granstandu. Jednou ukazovali rozdíl mezi kurty - Grandstaand je nejpomalejší a centr nejrychlejší. ten rozdíl byl poměrně dost procent. Od druhého setu bylo vidět, že se Tom s tím už dobře srovnal.
Reagovat
Fandina
Vloni na AO to bylo taky docela vyrovnané, ten první set se rozhodoval v TB. Letos ne, to hrál Roger úžasně a Berďovi nedal šanci.
Reagovat
lars
nebylo
Reagovat
vrabejka
A pak že existuje spravedlnost :(
Federer dal v posledních 2 gemech asi 8 es to by nedal ani Karlovic.
Ale Berda to fakt pokazil.
Velká škoda evidentně to v sobě ještě má.
Já jen doufám že se Goranuv rukopis začíná pozitivně projevovat a Berda se zase vrátí do top 10.
Snad ho pomstí Rafa ve finále.
Reagovat
spaniel
Existuje.
Zabrat když je třeba, to je umění.
Berdych je jeden z nejméně oblíbených tenistů na svete a 13 titulů za tolik let je na člena top 10 ubohé číslo.
Jak Rafova výhra pomůže Tomášovi? :D Navíc nejspís bude hrát s Gyrosem.
Reagovat
Davor1
Nechápam, načo vôbec na toho trotla reaguješ, stratený čas.
Reagovat
vendulkabendulka
Dobrý výkon
Reagovat
Mayo
Roger dal Berdovi obrovsku šancu po tom ako nedopodaval zapas. Ibaže Berda labilny nevyužil 6-4 v TB a mal podanie. Vamos Roger
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda byl blízko ale dvojchybu na macbolu umí asi jen berdych.:-)
Reagovat
aape
škoda, ale bylo to blízko
Reagovat
Roger4EVER
Jooooooooooooooooooooooooooo!
Děkujeme labilní pane Berdych! :-D
Reagovat
aape
labilni tezko
Reagovat
Roger4EVER
Dvojchyba na matchpointu je co tedy?
Reagovat
Lina
Dvojchyba :)
Reagovat
Roger4EVER
Jistě dvojchyba způsobená labilitou.
Reagovat
lars
tezko, DFs daval i behem zapasu pred MBs
Ale Feder nedopodaval zapas a ztratil to cistou hrou
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, to bylo daleko labilnější, až mne zamrazilo.
Reagovat
Stan_Borowitz
Vůbec ne, naopak to byl risk, chtěl zahrát agresivní druhé podání... při prvním mečbolu to vyšlo, podruhé ne, chybělo víc štěstí. S labilitou to nemá nic společného.
Reagovat
lars
On ten risk. 2. servis nemel hrat, pac se mu zvysila pravdepodobnost , ze ho neda , kdyz ho dal predtim.
Reagovat
Stan_Borowitz
Statisticky ne, ale psychologicky asi jo. Každopádně to byl projev odvahy nebo zbrklosti, ale ne psychické lability.
Reagovat
a.magerova
Tom nedal kůži ZADARA !!!
Reagovat
smazaný uživatel
pekny zapas, gratulka.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Skodaa:(. Ale myslim, ze Nick ho v semi sestreli 100%
Reagovat
spaniel
Gyros tam ještě není...ale Miami mu nesedí, prohrál by i se Zverevem nejspíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, tiez si myslim. A uz je aj unaveny, je to vidno
Reagovat
spaniel
Stylové ukončení.
Reagovat
brixner
No fakt jen vo kozy!!!
Ale Tom dobrý!
Reagovat
Fandina
To je pech a gratulka Rogerovi.
Reagovat
PetaM
Čekal jsem, že dá DF už na první MB Rogera. Tomáš počkal pro jistotu až na druhý ...
Reagovat
Jabadu
Některé věci se nemění. Ale prohrál si to sám. Tak ho měl na lopatě a všechno prosr ..!
Reagovat
EllNino
To je vůl ...
Reagovat
historik
ach bože...ten konec, že já se na to vůbec dívám
Reagovat
aligo
kdo by tu dvojchybu nečekal :D :D
Reagovat
Jabadu
Hmm ... 6:6 ... a bude to 8:6.
To je kok ...
Reagovat
Ondra979
hm tak asi konec, ale Berda to stejne tezko vyhraje..Gyros si na nem posmakne
Reagovat
smazaný uživatel
Pod, zaber Tomaaas
Reagovat
vrabejka
Pojď už nebude mít tolik štěstí
Reagovat
spaniel
Doufám že albin nevyhraje. Bylo by to zbytečné, stejně si nikdy pro titul nedošel.
Reagovat
vrabejka
Federer hnusný haluzak
Reagovat
spaniel
Jj, 18GS, to musely být haluze.
Reagovat
vrabejka
Mluvím o dnesnim zapase
Reagovat
spaniel
Uhrál tak 100 fiftynu, to je nějak moc haluzí...
Reagovat
mahycek
Před lety v Miami měl Roget taky match ball s Berdychem a prohrál.
Reagovat
d@ve
Tak teď to bylo právě naopak.. A Berďa měl MB dva..
Reagovat
a.magerova
Ona ta miamská trofej není nic moc... :-P

http://www.dw.com/image/18363181_303.jpg
Reagovat
EllNino
hele neutěšuj se :D
Reagovat
d@ve
:D
Reagovat
Torn
Je pravdou, že ten křečovitý úsměv Novaka je hrozný. :D
Reagovat
turista
Novak se směje náhodou hezky.
Reagovat
brixner
Jak Ti to tluče nad levým ňadrem?? ;-)
Reagovat
spaniel
Myslíš že má takové věšáky?
Reagovat
brixner
No, když si hoví na zádech, tak asi né...Jen vodhad :-))
Reagovat
a.magerova
Jistě myslel do nitra nikoli po obvodu... :-P
Reagovat
brixner
No, mojí sousedce vomylem v krámu vypad cecek a chlap z vozejkem shodil regál s voplatkama! Už vo tom taky něco vím :-))) Ale klid, mám Tě furt rád ;-)
Reagovat
a.magerova
Heleeeeee, mám Ti poslat fotku !!!
Reagovat
brixner
No určitěéééé! Stačí když za můj nick napíšeš takový to zakroucený "a" a seznam, hotovo!:-)
Reagovat
a.magerova
Celkem klid, viz výše... :-)))
Reagovat
Jabadu
15:30 ... no to snad ...
Reagovat
PetaM
Je 23:33, co kecáš :D :D
Reagovat
Jabadu
Jako on Fedex je taky v prd ... , akorát na něm je to vidět vždy méně, než na soupeři.
.-)
Reagovat
vrabejka
Teď ho doraž!!!
Reagovat
janek_da
teď poškodil Berďu Roger, tou lajnou
Reagovat
spaniel
Zvrhlo se to v pěknou komedii. Samé chyby.
Reagovat
Torn
Já se obávám, že si Tomáš půjčil dneska "haluz" od Káji. :D Nebo mu Ester odepřela noční hrátky. :D
Reagovat
Torn
A ještě hudba z Rockyho. :D:D
Reagovat
janek_da
šílené pecky
Reagovat
mahycek
Snad ne, jako v Dubaji ?
Reagovat
vrabejka
Berdo znič ho!!!!
Reagovat
spaniel
Rogere, charitě se věnuj ve volném čase...
Reagovat
Jabadu
Co to kurv ... ???
Reagovat
misa
Proboha, co to bylo?
Reagovat
EllNino
Labilní Roger ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
chudera pan Berdulka, zrovna hraje vyborne, jenze jako na potvoru nejen proti legende, divakum, ale i proti mne.. :-) A Fedex si ted nadhodil jak Karolina.. :-(
Reagovat
spaniel
Zakřikla si to :) To byl hodně ujetý game. I na Miami.
Reagovat
smazaný uživatel
Goran je hrozne sexy
Reagovat
Jabadu
Nevadí, Tomáš respekt. Musím uznat, že Fedex je v neskutečné formě. Jak je "vysekanej" - tak snad ještě nikdy nebyl. ... ???
Reagovat
mahycek
Jen, aby nepřišel Donskoy z Dubaje.
Reagovat
a.magerova
Tys TO zakřikl !!! :-/
Reagovat
janek_da
nezakřik. přivolal.
Reagovat
smazaný uživatel
Je evidentně vidět že Tomáš má problémy s pohybem asi puchýře škoda...
Reagovat
spaniel
Jj, hnus, 3 roky mít puchýře.
Reagovat
Jabadu
Těžko ho zabít ... a Ten, který se nezpotí.
.-)
Reagovat
spaniel
Druhý game v řadě s BP...je čas!
Reagovat
spaniel
Tak a teď poprosím o hladkou jízdu.
Reagovat
Lunej..
To nikdo nevidi, jak lajnovi Toma poskozuji? :)
Reagovat
spaniel
Lol...iqe 2
Reagovat
Torn
Ale má pravdu. Jakoby nestačilo, že všichni fandí RF.
Reagovat
spaniel
Jo a v čem má pravdu? Že dali jedno špatné rozhodnutí? A on využil challenge, kterou kvůli tomu vymysleli? Jsou zápasy kde se to stane 10 krát. Úplná kravina. Ale typické, Tomášek se musí pohadat s umpirem.
Reagovat
Lunej..
Si delam legraci ne? Co jineho mi zbyva..
Reagovat
misa
V USA určitě ne. A na TP stejně většina lidí přeje Rogerovi :)
Reagovat
spaniel
Teď ho lajnovi brutálně poškodili. Ukradli mu výplet!
Reagovat
Jabadu
Mno, teď ho Fedex asi zlomil, ale Tomáš mu nahnal.
Reagovat
Krisboy
Ten zahozenej volej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
Berďulka je celý uhnaný, Roger proti němu vypadá fit.
Reagovat
EllNino
100kilovej a 2metrovej třicátník a ty mu říkáš jako pětiletýmu prckovi, začínající senilita asi ...
Reagovat
Fandina
Ne, láska.
Reagovat
Torn
:D:D:D +1
Reagovat
Fandina
Můj syn je stejně starý a velký jako Berďa a jak si lebedí, když ho tak oslovím zdrobněle. A všichni mu to závidí :-))
Reagovat
EllNino
Buzík
Reagovat
Lunej..
:D:D ani nevis, jestli vubec nejakeho syna ma:)
Reagovat
Fandina
Zalez krávo
Reagovat
EllNino
:D :D :D ... už tak to je hodně i na mě
Reagovat
Lunej..
Ty jsi uboha. Ale cemu se vubec divim.
Reagovat
Fandina
Nezasloužíš si jiné oslovení, ten, kdo pochybuje o slovech druhého, nic jiného ani není.
Reagovat
Lunej..
Co si dovolujes mi nadavat? Jsi jen jakysi nick, tak se laskave zklidni a nechovej se sama jako krava. A vubec, skoda slov pro tebe. Stala se z tebe jen sprosta primitivka. Kaslu na tebe.
Reagovat
Lunej..
Jsem se prepsala v nazvu dotycne osoby.
Reagovat
EllNino
kdo je Schmidtov ?
Reagovat
Lunej..
Nic, to mi tam blbe skocilo.
Reagovat
Fandina
Co si dovoluješ pochybovat o mých slovech. Nic jiného než kráva nejsi.
Reagovat
EllNino
:O cože ? ... ty už fakt nemáš rozum, říkat o jedné z nejhodnějších niček TP, že je kráva, to akorát vypovídá o tvém pokřiveném charakteru pipino
Reagovat
Fandina
Je to kráva.
Reagovat
a.magerova
Zas se nudí a potřebuje vyprovokovat mnohahodinovou hádku.... :-/
Reagovat
Fandina
nejsem ty
Reagovat
a.magerova
Škoda.
Reagovat
Fandina
Naštěstí, tak hloupá jako ty bych být nechtěla :-)
Reagovat
Fandina
právě naopak, nejněžnější oslovení od ženy, matky, nerozumíš tomu
Reagovat
EllNino
myslíš, že já nemám matku ty blbko ?
Reagovat
Fandina
zřejmě ne, když tě neumí oslovit zdrobněle
Reagovat
EllNino
budeš urážet mojí mamku jo ? už takhle hluboko jsi klesla ? ...
Reagovat
Torn
Co čekáš od medúzy :D
Reagovat
Fandina
až se naučíš slušně odpovídat, tak se ozvi
Reagovat
Fandina
https://www.prozeny.cz/magazin/sex-a-vztahy/laska-a-vztahy/27353-jak-si-doma-rikame-lasecko-i-prasatko
Reagovat
Torn
A jak říkají tobě...? Lásečko nebo prasátko?:D
Reagovat
Torn
Nejsi matka!
Reagovat
Fandina
Tvoje naštěstí ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasim..syn, to je laska na cely zivot. Mam dva,jeden 14 let,druhy 2 roky a oslovuju je nunanci ;)) a verim,ze mi to zustane az do jejich 30ti..
Reagovat
a.magerova
Doufám, že Tě TO přejde... hlavně jim tak neříkej před kamarády !!!
Reagovat
Fandina
Naopak, kamarádi to budou od maminky závidět.
Reagovat
Fandina
Vyzkoušeno a ověřeno.
Reagovat
a.magerova
Nebudou !!!
Ověřeno na kamarádech.
Reagovat
Fandina
Tak jsou hloupí.
Reagovat
smazaný uživatel
Pred kamarady NE :) ten starsi by me asi zabil..ale jinak se proste mame moc radi no :))
Reagovat
Fandina
Nebylo to na mě, ale synovi je 31, tak už tak moc mezi kamarády není, ale když byl mladší, tak jsem mu před nimi říkala zdrobněle a nic se nedělo. Ale fakt je, že můj vnouček, kterému je teď patnáct, tak zhruba před pěti lety mi řekl, abych mu neříkala zdrobněle, protože si skypoval s nějakým kamarádem a nechtěl, aby to slyšel. Ale pak řekl, že je to vlastně jedno a když jsem ho jednou volala k večeři zdrobněle, tak to ten kámoš slyšel a zeptal se, kdo to je a on řekl babička a tím to skončilo. Takže i před kamarády ho oslovuji zdrobněle.
Reagovat
a.magerova
Ve 31 letech nechodí za kamarády ?!!!
Třicátníci se nejvíc druží.... první lásky už vetšinou za sebou.... doma žena a děti... takže kamarádi jsou příjemné vytržení z rodinné rutiny.
Reagovat
Fandina
Proč by měl chodit za kamarády. Má zaměstnání a pak jde domů.
Reagovat
a.magerova
Protože chlapi jsou hraví a ke své hravosti potřebují parťáky.... spolu si zahrají fotbal.. pak na pivo... a pak v klidu domů za ženou a dětmi.... i zaměstnání se jim tam taky vleze... a někteří se i starají o senilní rodiče... to je pak o důvod víc, zajít za kamarády na rozptýlení.
Reagovat
Fandina
Nic o životě nevíš. Žádný chlap nepotřebuje kamaráda, když je spokojený v práci a doma.
Reagovat
a.magerova
Jakože doma a mezi svými jooo, ale mezi cizími puberťáky ne e... ;-)

A potom (ve starším věku) ani mezi kamarády v hospě... ;-)
Reagovat
Fandina
I tam je to v pohodě. Musíš to umět.
Reagovat
a.magerova
Já vidívám, jak se chlapovi ostatní smějí a dlouho si ho pak dobírají nebo ho veřejně litují, když za ním přijde švihá baba a nemíní své úchylné chování korigovat na veřejnosti.
Méně odolný jedinec pak často raději přestane mezi ostatní chodit.... :-/
Reagovat
Fandina
Tak to máš tedy divné kamarády. Nedovedu si představit, že když přijdu za manželem do hospody a řeknu mu zdrobněle, že by se nad tím někdo pozastavil. To musí být pitomci.
Reagovat
a.magerova
Vůbec neznáš chlapy... měla bys vidět (slyšet) co dělaj (říkaj) po tvém odchodu či ve tvé nepřítomnosti.
Reagovat
Fandina
Když uvidí švihlou babu, které se před nimi nakrucuje jak to děláš ty slově tady, tak asi dělají ledacost. Když uvidí mě a normálně se bavím, tak nic po mém odchodu dělat nebudou.
Reagovat
Fandina
A taky nedělají, manžel by mi to řekl, nebo se jim vysmál.
Reagovat
a.magerova
Neřekl, nevysmál.
Reagovat
Fandina
Vůbec tomu nerozumíš. Jsi úplně mimo.
Reagovat
Krisboy
Bez takových dárků Roger nevyhraje.
Reagovat
Jabadu
On mu ty bomby háže do ruky, do pi ..!
Reagovat
Krisboy
Dočíči pan Berdych hraje skvěle, ale ten Kozel podepsal smlouvu s ďáblem, jinak to není možný!!!
Reagovat
Lunej..
Obdivuju Tomuv klid.
Reagovat
EllNino
kde ? :D teď na síti to vyloženě klidně po*ral
Reagovat
Torn
Prej dočíčí...to tu budou všichni řvát, když to Tomáš urve. :D
Reagovat
Jabadu
Ester:
"Do pi.e, jeď!
:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš má trable asi s puchýřema to není dobré
Reagovat
Lunej..
Roger mi zacina lezt na nervy:)
Reagovat
Permonik
Roger na servisu neomylný.
Reagovat
Tuttovka
Tomáš se nám rozjel a bude to ještě zajímavé :D.
Reagovat
spaniel
Po 4 letech set, tož je v laufu. Chtělo by to rychle zchladit.
Reagovat
Lunej..
Bud prejici a nech nam trochu te chvilkove radosti:)
Reagovat
Torn
Mám pocit, že to je jen po 3 :D
Reagovat
spaniel
Jj. Set po 3, 4 od výhry.
Reagovat
lars
v 2014 uhral set proti R.F.
Reagovat
Krisboy
Tomáš = legenda.
Reagovat
Torn
Jako eso za 136 mhp je slušný. :D
Reagovat
Jabadu
219 km/h
:-)
Reagovat
Torn
Jj, taky jsem si to přepočítával. :D
Reagovat
Mayo
Vamos Roger
Reagovat
smazaný uživatel
Kde je spaniel?haloo tady král analýzy
Reagovat
spaniel
Nevšiml jsem si že už je konec...
Reagovat
spaniel
A co ty teď? Tušíš nebo cítíš? :D
Reagovat
Jabadu
Fedex kroutí hlavou!
To jsem dlouho u něj neviděl.
Něco se asi děje ...
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jooo a este jeden. Pod Tomi, mas nanho!
Reagovat
janek_da
Roger jde na to chytře, ví že by si v Miami pokazil šňůru s Rafou
Reagovat
Ereinion
To je ten Berdych, pro kterýho bylo sci-fi čtvrtfinále? :D Parádní zápas...
Reagovat
tito
Wow!
Reagovat
smazaný uživatel
Berda zaslouží pochvalu odvahou dokráčel k druhé sadě
Reagovat
EllNino
Wow tak takhle jsem Tomáše neviděl hrát už hooodně dlouho, eso snad 210 a pak ta výměna no teda že já ho moc nechválím, ale tohle teda zabil :)
Reagovat
Lunej..
Mam druhe vanoce, Tom ma set!!:)
Reagovat
brixner
Nazvali Tě trollem! No není to hnusný?? Dostali by pálkou přes hrby:" Hendikepovaným hoří...hrby..."
Reagovat
Fandina
Znáš to, troll vidí všude trola :-))
Reagovat
Jabadu
Čumíte kritici, co?
Neházet Romanem Skamene předčasně do žita.

Punk's Not Dead, vy volové!
:-)
Reagovat
janek_da
Berďa našel sojčí pírko :)
Reagovat
a.magerova
Abych jí nezakroutila krkem !!!
Reagovat
smazaný uživatel
se nak cape, proc zrovna ja musim takhle trpet, no prooooc? :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
A berda jde podávat na set!!
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
Supeeer, teraz klud a dopodavat :-)
Reagovat
Nola
Tomas nehra vobec spatne, mal by zatvorit oci a predstavit si, ze na opacnej strane stoji Kevin Anderson, inak to bude rychly proces...
Reagovat
Ereinion
Náhodou Berdych hraje dost dobře...
Reagovat
fujtajblick
takže mi stačí hezký zápas, na obou stranách. A také diváci, kteří tleskají dobrým úderům.
Bylo mi líto Karolíny Plíškové za slabý a rozhodně nepovzbuzující potlesk. Bojovala proti soupeřce, proti divákům a nakonec i proti sobě.
Reagovat
Torn
Je zajímavé, jak si v TOP 10 všichni na Tomáše věří, je to chudák otloukánek, ale já mu věřim stejně...doufám, že to vyhraje. :)
Reagovat
Lunej..
Kdyby jen v TOP 10, to by tak nevadilo:)
Reagovat
Torn
Ted se v tom plácá poslední dobu. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Vzdy ked ma Tom hrat s Rogerom si hovorim, ze dnes to uz pride, teraz ho porazi. Dneska som si to tiez mysllela, ze by kludne mohol. A vzdy je ten match jak cez kopirak, Fedex si tam trenuje udery a Tomas cumi jak puk :-)
Reagovat
Lunej..
Letos tech hracu cumi vic.
Reagovat
Lunej..
Snaha se ceni, vydrz, treba panu profesorovi spadnou ruzove bryle:)
Reagovat
Torn
Se obávám, že jak Tomášovi trochu vypadne servis, bude to konečná :(.
Reagovat
Nola
Toma mi je luto, nestiha...Fedex musel uzit nejaky zazracny elixir, akoby sa prehnala cez Tomasa v 1.sete lavina ...
Reagovat
Lunej..
Roger je uz jak Andy, nepracoval Goran taky pro Fedu?:)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
misa
Student Berdych zase na konzultaci u pana profesora :)
Reagovat
Lunej..
Zase holt nuda:)
Reagovat
Lunej..
Tak 3. :)
Reagovat
Pe3k
Elegos tam zas vyucuje magii a kouzla.
Reagovat
spaniel
5m vysoký kraťas...pan Berdych se ani nehnul.
Reagovat
Nola
divis sa? je som mala problem zareagovat pri TV....
Reagovat
Torn
Roger by taky mohl být kámoš a nechat Tomáše urvat Miami. Stejně ve Švýcarsku ty trofeje už nemám kam dávat. :D
Reagovat
Lunej..
Ty jsi taky v zebricku ATP?:)
Reagovat
Torn
Jsem se upsal. :D
Reagovat
Lunej..
Vim, jen jsem neodolala:)
Reagovat
Torn
Ale určitě v žebříčku ATP bych byl rád.:D
Reagovat
Lunej..
Já ne:)
Reagovat
a.magerova
Tato věta by dávala smysl, bylo-li by to finále... :-P
Reagovat
Torn
Tak samozřejmě to je nadsázka. Nestačí jen porazit Rogera, ale kdyby dokázal porazit jeho, mohl by to získané sebevědomí využít.
Reagovat
a.magerova
Ale no táááák.... :-P
Reagovat
Torn
Ty nevěříš panu Bardychovi?:D
Reagovat
a.magerova
Nevěřím v jeho schopnost vyhrát velký turnaj.... navíc jsem FFF... ;-)
Reagovat
Torn
Aháá. Tomáš je v tomhle celkem chudák. Je asi hodně frustrující vědět, že vyhrát může, ale hlava to nedovolí...trochu "syndrom cizí ruky".
Reagovat
a.magerova
Chudák, no... mladý, bohatý, zdravý s krásnou ženu.... :-))

Ale chápu, jak to myslíš.... ;-)
Reagovat
Torn
Tak ono bylo docela smutný, když se Tomáše na nějaké nedávné tiskovce zeptali, v čí kůži by chtěl být jeden den...a on odpověděl v kůži Rogera, aby okusil ještě trochu víc toho úspěchu. To mi příjde na jednu stranu hrozně smutný a jde vidět, že i přes "dokonalý" život se takový úspěšný člověk trápí.
Reagovat
a.magerova
Jakože multimilionář se trápí, že není multimiliardář... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
to bude spis pro nejake to nadobi ci designovy kousek do vitrinky.. :-)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
tak.. :-)))
Reagovat
Torn
Tak víš, jak je to myšleno. :D Já mu to třeba nezávidim, i když chtěl bych umět hrát tenis jako někdo z TOP 10 :).
Reagovat
Fandina
On ale nic o trápení neřekl, řekl, že by chtěl být úspěšnější, ale to není že se trápí.
Reagovat
sprchon
Tak teď to byla velká paráda. :)
Reagovat
smazaný uživatel
pane jo... pan Berdych ted na podani.. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Berda skvele momenty, ale stale je to terenak proti Ferrari, co nadelame, ja jsem spokojena.. ;-)
Reagovat
Lunej..
Treba zapne pohon 4x4 a pojede jak drak:)
Reagovat
d@ve
Zase kdyby to tam na kurtu rozorali... :D
Reagovat
janek_da
nejlepší je stejně babeta ;-)
Reagovat
Lunej..
Jednorychlostni nebo ta z Ruzovky?:)
Reagovat
janek_da
"Je mi smutno bez pérka veselého. Jinými slovy synové moji, vyměním korunu královskou za klobouček s pérkem sojčím. Kdo s Vás přinese klobouček, ten bude nosit mou korunu, bude králem!".

Vzduchem chlazený motůrek ho dovezl až k hospůdce U zapomenutého mládí. Visel tam zapomenutý klobouček s pérkem sojčím
Reagovat
Lunej..
Ja mela dokonce babku s trvalou olejovou nadrzi, ze se olej nemenil, to jsem jinde nevidela:)
Reagovat
Lunej..
Tom ma gem:)
Reagovat
tito
Takto kdyby herně vypadaly všechny, tak se máme na co těšit.
Reagovat
Lunej..
Tomas je zatim pri chuti, snad mu ji Roger hned nezkazi:)
Reagovat
Lunej..
2.:)
Reagovat
tito
no bohužel hned na začátku.... ale Tomáš teď vypadá odhodlaně. Určitě lepší brejk zkraje setu, než na konci.
Reagovat
Lunej..
Jo, neni jen za divaka. Jenze Roger ma fazonu, zacina byt nudny jako Djok, kdyz porad vyhraval:D
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
Lunej..
Tak aspon si Roger nedela trhaci kalendar jen z Rafy :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
tito
To určitě :)
Reagovat
Lunej..
Legrace musi prece byt ne? :) ale Tomas se snazi, uz ma 4 gemy, to jsem fakt necekala:D
Reagovat
tito
Pokud udrží podání a nějakým zázrakem by se mu podařilo dostat Rogera z té herní pohody. Ještě nedohrál.
Reagovat
Lunej..
Aspon se da na dnesni zapas koukat na rozdil od toho posledniho.
Reagovat
tito
Určitě. Škoda jen, že občas přejde do pinkání, když se mu podaří returnovat. To s Rogerem nefunguje.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist