Sevastovová na US Open vyřadila chybující Šarapovovou

3. 9. 2017, 23:49
Aktuality 217
US OPEN - Anastasija Sevastovová na US Open obhájila své loňské nečekané tažení do čtvrtfinále. Letos se do něj lotyšská tenistka dostala po skalpu Marie Šarapovové a může se tak těšit na zápas o své největší semifinále. Její soupeřkou bude domácí Sloane Stephensová.
Anastasija Sevastovová

Anastasija Sevastovová v roce 2013 kvůli zdravotním problémům přerušila kariéru. Po bezmála dvou letech se však k tenisu vrátila a svého rozhodnutí nemůže litovat. Loni si na US Open zahrála poprvé ve čtvrtfinále grandslamu a letos se do něj dostala podruhé.

Sedmadvacetiletá Lotyška, která v červnu vyhrála travnatý turnaj na Mallorce a získala svůj druhý titul, dnes poprvé ztratila set, proti favorizované Marii Šarapovové se však nevzdala a vývoj otočila. Šamponku z roku 2006 a bývalou světovou jedničku na jejím prvním grandslamu od Australian Open 2016 a dopingovém trestu zdolala 5-7 6-4 6-2.

Světová sedmnáctka Sevastovová zaskočila jednatřicetiletou Rusku díky vyrovnané hře bez výkyvů. Odvrátila při tom pět ze šesti brejkbolů a mnohm méně chybovala. Šarapovová sice zahrála 42 vítězných míčů, ale znovu hodně chybovala - celkem jednapadesátkrát, zatímco Sevastovová jen čtrnáctkrát.

Ve třetí sadě měla Ruska problém s prostředníčkem pravé ruky. Otlačeniny si nechala dvakrát přelepit. Stihla ještě odvrátit díky odvážným ranám tři mečboly, ale při čtvrtém returnovala do autu.

Sevastovová si tak zopakuje v New Yorku loňské čtvrtfinále a její soupeřkou v boji o největší semifinále v kariéře bude v úterý Sloane Stephensová. Ve formě na amerických betonech hrající Američanka, jež se v červenci vrátila po téměř rok dlouhé pauze zaviněné operací nohy, dnes porazila Němku Julii Görgesovou 6-3 3-6 6-1.

Čtyřiadvacetiletá Stephensová postoupila do čtvrtfinále grandslamu potřetí v kariéře a poprvé na domácím US Open. Jejím maximem je semifinále z Australian Open 2013. Americká tenistka na třetím turnaji v řadě vyhrála čtyři zápasy po sobě, pátou soupeřku minulý měsíc v Torontu ani v Cincinnati už zdolat nedokázala.

• US OPEN 2017 •
USA / New York, tv. povrch, 9.480.000 dolarů
sobotní výsledky žen (03. 09. 2017)
• Dvouhra - osmifinále •
Kvitová (13-ČR) - Muguruzaová (3-Šp.) 7-6(3) 6-3
V. Williamsová (9-USA) - Suárezová (Šp.) 6-3 3-6 6-1
Sevastovová (16-Lot.) - Šarapovová (Rus.) 5-7 6-4 6-2
Stephensová (USA) - Görgesová (30-Něm.) 6-3 3-6 6-1
• Čtyřhra - 2. kolo •
Babosová/Hlaváčková (5-Maď./ČR) - Atawová/Lisická (USA/Něm.) 6-3 6-4
• Čtyřhra - 3. kolo •
Šafářová/Strýcová (3-ČR) - L. Kičenoková/Krejčíková (Ukr./ČR) 6-1 5-7 6-2
• Smíšená čtyřhra - 2. kolo •
Hradecká/Matkowski (8-ČR/Pol.) - Atawová/Qúreshí (USA/Pák.) 3-6 6-3 10-4
Hingisová/J. Murray (1-Švýc./Brit.) - Peschkeová/Demoliner (ČR/Braz.) 6-0 4-6 11-9
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

217
Přidat komentář
Pavol
Výborný výkon. Ubehala Máriu ako lasica anglického králika. A potom jej prehryzla miechu. Obrazne.
Reagovat
Pavol
Chudák Stephens zrejme dopadne rovnako.
Reagovat
blixa
A jeje, Stalinultras se probral z hibernace ...
Reagovat
slacker
a modry bolsan zapistel
Reagovat
Krisboy
Skvěle, Nasťo!!!!!
Reagovat
Holahej
Gratulace Petro, vypadalo to, že přeci jen na rozdíl od soupeřky víc chybuješ a vyhraje Mugu, ale výborně si bojovala a i když těch 9 DOUBLE FAULTS a jen 55% FIRST SERVE % IN, tě sráželo, tvoje rychlé, tvrdé údery byly skvělé a platily, Mugu zaskočil vývoj, tvoje hra, ztratila klid, dusila vztek, to bylo dobré znamení, to je vždy porazitelnější, což se v nervní koncovce potvrdilo a zkazila těsně i ten poslední míč do tvého protipohybu, který by si jinak neměla..a znamenal úlevu a výhru, jen tak dál, fandím, dojmů plno, spát se nechce, ale vstávat bude horor...
Reagovat
FulnekUltras
To je snad už lepší ani nespat - kvůli jedné selce, která v Česku poslední roky odsunula fotbal s hokejem do těžkého nezájmu... ;)
Reagovat
Mayo
Super Péťa, prekvapila.
Reagovat
Frick
Petře jsem nevěřil ani na zisk setu, nakonec to byla ona, kdo vyhrál beze ztráty setu. Samozřejmě, Mugu asi nezahrála to, čeho je schopna, ale na to se historie už ptát nebude. Petra vyrovnala svoje maximum z US Open a proti Venus bude mít velkou šanci ho překonat. Dobré pro Petru bude i to, že se bude hrát večer na centru. Pokud pořadatelé nejsou na hlavičku.
Reagovat
FulnekUltras
jo, GS, tam to musí být hlavně v hlavách...až potom v rukách a nohách, pane vachmajstr... ;)
Reagovat
Fandina
Dnes super. Šafi s Bárou, Hráďa v mixu a hlavně Petra vyhrály. Takže nádhera!!!
Reagovat
FulnekUltras
tak teď ještě aby nám Šafi postupovala i v singlu, a je to cajk ;)
Reagovat
Lina
Petra podala skvely vykon. Skvely zapas, skvela atmosfera . Titul by ji slusel.
Reagovat
Fandina
Tak to bezesporu, ale příští zápas s Venus. A jejich zápasy jsou vždycky hodně vyrovnané. Takže hezky postupně.
Reagovat
Bloody13
Uhájení bodů v následujících měsících se rázem nezdá jako mission: impossible
Reagovat
VlS
zírám, jak by řekl Mayo, tak to tam vyhraj celé :-)
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
Pavlis
Petra dneska dobře takticky. Byla aktivní, hrála co nejkratší výměny a ukončovala. Garbine se asi příliš ukolíbala vedením 4-1 v prvním setu, ale Petra to dokázala zdramatizovat a otočit. Převaha v tiebreaku super, 7-3, 7-6 v prvním setu. Petře dnes ale haproval servis, naštěstí Mugu, vývojem situace zaskočená a neunášející stav, začala hrubě chybovat a tím to Petra ve druhém setu tak tak dala. Poslední game nemohl být nervydrásavější.

Mohlo se klidně stát, že by Petra o servis přišla, Mugu by pak srovnala na 5-5. Kvítí by situaci psychicky neunesla a hrál by se třetí set. Garbine k tomuto vývoji, hypoteticky, chyběl jeden míček. Ale jo, odvrátit tolik brejkbolů, to zasluhuje uznání.

Petře gratuluji, dobrá hra, v ráži, velká hráčka, čtvrtfinále, motivace. Definitivně zpět. Zatím na US Open 20117 ani stopy po výkonech na předešlých, amerických turnajích.
Reagovat
tommr
zase je ale třeba vzít v úvahu, že Petře chyběl za stavu 5:3 při servisu Muguruzy taky jen jeden míček k výhře ... :)
Reagovat
EllNino
5:2
Reagovat
Pavlis
Jj, ale Petra se vyházela. Byť je fakt, že mohla vyhrát už prvního mečbolu a o hru dříve, než se dlouho pokoušet o druhý, či být furt jeden míček od mečbolu.
Reagovat
Pavlis
Povedl se mi dobrej překlep. Ta jedna jednička je tam samozřejmě navíc :)
Reagovat
tommr
nám v závěru přece jen trochu zabrnkala na nervy ale jinak to od ní bylo nádherný galapředstavení. Výhra je o to cennější, že Petra jasně přehrála virtuální jedničku o který spousta lidí tvrdí, že je ted v superformě a měla by v budoucnu nahradit Serenu jako suverénní vládkyně WTA. Po dnešku se ta korunovace ale o něco odkládá ... :)
Radost mám dneska dvojnásobnou, protože Petra dneska pomohla nejen sobě ale i Karolíně, která ted má situaci v boji o jedničku zase plně ve svých rukou. Doufám, že toho Karolína dokáže náležitě využít a neudělá si zítra ostudu ... :)
Reagovat
avos
Karolína to měla ve svých rukou i včera. Jen by teda v případě vyhranýho US Open nemusela být jedničkou sama, což by byl taky unikát :)
Reagovat
Frick
Jsou tady Rusové!
Reagovat
FulnekUltras
a tady to začíná vypadat na jeden z nich.
Reagovat
slacker
a co maji radi zaprdeni moravacci?
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
JaQuiLo
Nějak začínám mít pocit, že jedničkou nakonec bude ještě Svitolina :D
Reagovat
tommr
nestraš ... :)
Reagovat
vendulkabendulka
Kvitova: 4 aces, 9 doublefaults, 4 for 7 on break points, 24 winners, 42 unforced errors.
Reagovat
tommr
ten poměr W/UE se mi zdá dost přísnej ... :)
Reagovat
vendulkabendulka
Já to nepočítala :) Ale ta statistika je hodně špatná.
Reagovat
tommr
ono se to posuzování liší turnaj od turnaje. Nedávno jsem na jednom turnaji naopak žasnul, že má Petra aktivní bilanci W/UE i když se vyhazovala jak šílená ... :)
Reagovat
Tornes
Tady jsou za prvé docela přísní (většina zápasů končí s negativním poměrem) a za druhé je prý dost pomalý povrch, což by tomu taky nahrávalo.
Reagovat
Bloody13
se mi bude hezky spinkat :)
Reagovat
aligo
Já jsem se přetáhl, takže nevím jestli usnu :DD
Reagovat
Bloody13
Já možná taky zalehnu až za hodinu nebo dvě, protože jsem ještě napumpovanej adrenalinem.
Reagovat
tommr
mě se naopak bude usínat velice těžko protože jsem šíleně vynervovanej ... :)
Reagovat
vendulkabendulka
RESTEPC!
Reagovat
EllNino
Pohádka :) Mám normálně na krajíčku :) ...neuvěřitelná paráda :D ...

Venus v dalším kole, aneb další souboj legend :) ... moc se těším
Reagovat
tommr
Petra už má po dnešku splněno a překročeno takže bude moct hrát uvolněně a pokud zopakuje dnešní výkon tak nebude bez šance ani proti Venus ... :)
Reagovat
fujtajblick
Radost až do rána
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď!
Doufám, že si zahraje ještě 3 zápasy. Formu má.
Blixa zaslouží pochvalu, jak vycvičil kotě aneb song pro Petru: https://www.youtube.com/watch?v=VlidWA7n7Tg
Reagovat
lvicek
Petulka je úžasná, krása!
Reagovat
misa
Panu doktorovi patří dík za spektakulární opravu zmasakrované packy. Petra má velkou šanci na pohár.
Reagovat
FulnekUltras
a skvělé na tom je vidět, že nemusí, ale MŮŽE... ;)
Reagovat
avos
Tak bylo tam i drama nakonec, aby ten druhej set nebyl tak jednoznačnej :D Velká paráda, taky po dlouhé době nelituju, že jsem zůstal vzhůru na tenis. Naposledy se mi to stalo na Káju proti Lučič-Baroniové, a to jsem si teda nadával dlouho. :)
Reagovat
sprchon
Naprostá senzace! Vždycky si říkám, že mě nemůže ničím překvapit, ale tentokrát se jí to zase jednou povedlo. :D Jeden z jejích nejlepších zápasů, co jsem kdy viděl. Po těch prvních 5 gamech už vydržela hrát skvěle nepřetržitě. Hrála uvolněně, s lehkostí a přitom razantně, všechno jí tam padalo, chodila si pro to na síť. Ano, to všechno známe, ale málokdy to vydrží celej zápas, dneska to bylo něco extra. Po TB v očích jiskra, bylo vidět, že si hodně věří. A porazila tak letošní nejlepší hráčku, která v poslední době působila nezastavitelným dojmem. :)

A na zápas s Venus se moc těším. :)
Reagovat
dadaft
tak tak, hrála fakt dobře. ))
Reagovat
sprchon
A vyšly mi tak vlastně všechny dnešní tipy. Jen jsem je tentokrát nevsadil. :D Ale nevadí, hlavně za tu Petru jsem rád. Stálo to zato, bejt vzhůru. :)
Reagovat
JaQuiLo
Co udělá Sam Sumyk (inicály SS čistě náhodné) Garbině za trest? Snad ne dítě.
Reagovat
FulnekUltras
krásně se nám židokouč postupem času krabatil, když poznal, že ani Tygřice z Koťátka vyrostlá dneska Lvici nepřetlačí... ;)
Reagovat
marcel19752
já to věděl jak projela mečbol za stavu 5:2,že doservírovat bude infarkový stav
Reagovat
PetaM
Joooooooooooooo :D Gratulace! Nelituju, že jsem zůstal vzhůru! :) Díky!
Reagovat
FulnekUltras
Dík Lásko...
Reagovat
milos68
Super!!!
Reagovat
Lunej..
RESPECT!!!!!!:):);)
Reagovat
Bloody13
PETRO, MILUJU TĚ, děláš mi radost po dlouhý době :)
Reagovat
Fandina
Je to tááááááááááááááám!!!

Gratulace veliká. Petra super!!!
Reagovat
slacker
megahruza out, uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf. Huraaaaaaaaaaaaa Petra ale zadrnkala na mou strunu v posledni hre
Reagovat
honza333
Už jsem chtěl napsat že asi bude další článek jak češka navyužila mečbol ! ale ona to zvládla !!!!!
Reagovat
misa
Reagovat
FulnekUltras
přirozený, aniž by jej někdo musel mediálně "vytvářet" ;)
Reagovat
Bloody13
DRAMA JAKO PRASE :)
Reagovat
slacker
to je kolpas
Reagovat
PetaM
Někdy mlčeti zlato ... Snad to Petra doservíruje.
Reagovat
Bloody13
Petra má prostě rychlejší hru a Mugu nestíhá.
Reagovat
avos
Ty kráso ... to jsou dneska údery, Fedex hadr!
Reagovat
MorusRubra
Nechápu, jak si někdo může dobrovolně zvolit Sumyka za trenéra. Ten chlap vypadá, že z vás vysaje veškerý život, veškerou radost. Normální mozkomor. Představa, že bych s ním musela denně trávit hodiny, mě regulérně děsí.
Reagovat
JaQuiLo
Bouchard by mohla vyprávět, až z toho spadla na hlavu.
Reagovat
PetaM
:D :D :D :D Dneska se tady perlí :D :D :D
Reagovat
EllNino
přesně, mozkomor ...totálně nesympatickej člověk a ještě vypadá jako vrah :D ... nebo jako psychopat :D
Reagovat
VlS
Mozkomor ti nestačí?
Reagovat
EllNino
ne :D všechno najednou
Reagovat
VlS
A NEBYL DOST POTRESTANEJ S GENIE? To musela bejt docela hladová dovča, ne?
Reagovat
JaQuiLo
Se bojim, aby Sumyk nevytáhl ještě lepší zbraň než čistění bot od hovínek...
Reagovat
Bloody13
Sumyk už začal radit, ale Mugu hned díky tomu vyfasovala napomenutí.
Reagovat
avos
Při takových winnerech si říkám, jestli to tak fakt chtěla :D
Reagovat
aligo
Asi tak :DD
Reagovat
Lina
Vzdy to chce snad trefit do kurtu, :)
Reagovat
milos68
Mugu je zatím dobře vykolejená, chce to využít . Petro Pojď
Reagovat
marcel19752
ted,už to není o muguruzu
Reagovat
avos
No teď je to hlavně o Mugu. Petra hraje stejně dobře jako v prvním setu, ale Mugu se vyhodí v každé druhé výměně.
Reagovat
JaQuiLo
Je to už i o ni, jelikož je vykolejená a nervózní. To pak Petra už ani nemusí hrát ten "beast" mód.
Reagovat
EllNino
jen at hraje ... muže se chytit
Reagovat
avos
Taks jí dala čuchnout a teď už ji doraž.
Reagovat
Bloody13
Ta páska je dneska prokletá.
Reagovat
slacker
nechaopu paska micek skonci na druhe starne ale fyftyn ma megacuza
Reagovat
EllNino
neskončí
Reagovat
avos
Taky jsem si toho všiml, nešlo to moc vidět kvůli Andersonovi, ale sběrač to bral na polovině Muguruzy. Možná zpětná rotace že se to tam dostalo, moc jsem to nepobral :))
Reagovat
Bloody13
Třeba si ta páska schovává tu nejdůležitější výměnu pro Petru :)
Reagovat
avos
Zatím ji Petra nepotřebuje, tak snad to vyhraje i bez ní :)
Reagovat
Bloody13
Začínám bejt v klidu :)
Reagovat
aligo
A jeje
Reagovat
JaQuiLo
Kevine, nekaž to :)
Reagovat
slacker
tak tuhle Pteru muzu. zapnu to pozde za stavu 1:4. Rikam si a sakra ale pak zacala jizda s drobnym zadrhelem v dopodavani setu
Reagovat
slacker
tak tuhle Pteru muzu. zapnu to pozde za stavu 1:4. Rikam si a sakra ale pak zacala jizda s drobnym zadrhelem v dopodavani setu
Reagovat
JaQuiLo
Tak jo, brouček se snad uvrtal a teď už ji nedat nadechnout. Skvěle!
Reagovat
Pavlis
Fenomenální! Nervy až na krev. Petroo!!!!
Reagovat
avos
Nádhera!!! Tak to ještě jeden set vydržím ... na tohle se dá koukat. Od stavu 1-4 neskutečnej výkon, pár chyb tam bylo, ale jinak je to paráda!
Reagovat
sprchon
Skvost. :) Předčasný finále. A to i další zápas proti Venus, ať už postoupí ta nebo ta.
Reagovat
smazaný uživatel
Nádhera!
Pojď!
Reagovat
Fandina
Super!!!
Reagovat
PetaM
Jedeš vole!
Reagovat
misa
Muguruza už ví, že potkala nejtěžší soupeřku na turnaji. Těžko se jí bude otáčet.
Reagovat
EllNino
měl pravdu :) díky ...

Jj bude to těžký, ale známe Petru :) ...
Reagovat
Fandina
Tak doufám, že celý druhý set si to bude plně uvědomovat :-)).
Reagovat
misa
Už to nedává...
Reagovat
Fandina
Tak tak, nedala.
Reagovat
Dobry-den
Co víc si přát? ;-)
Reagovat
Bloody13
BOMBA!
Reagovat
EllNino
no to sou zase vyhazovačky
Reagovat
EllNino
tvl ta má zase kliku ...
Reagovat
Bloody13
Heeej, Petro, dej jí, tý svini! :)
Reagovat
svetova.dvojka
Fandíme slušně.
Reagovat
EllNino
Super :) TB máme pojištěnej :D
Reagovat
PetaM
Děkuji, nechci :D :D Už tak to jsou nervy jak cip! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Radši bez nervů. Dopodávat, prosím.
Pojď!
Reagovat
EllNino
bohužel
Reagovat
smazaný uživatel
Nervy stály za to :-)
Tak vydržet!
Reagovat
avos
Poooooooooojď!
Reagovat
EllNino
Mugu zatím leváckej servis dost hledá, nebo ho nahodí Petře na raketu ... snad to vydrží a nezačne ho líp číst
Reagovat
sprchon
Joo, kdyby se Petra naučila hrát praváckej, to by jí teprv dostala. :D
Reagovat
JaQuiLo
Docela by mě zajímalo, zda-li si Mugu takhle čistí boty o zem,i když šlápne do lejna.
Reagovat
avos
Už je to tady?
Reagovat
avos
Tak zaplaťpánbůh ne.
Reagovat
JaQuiLo
Škoda těch vyhazovaček, už mohla GM mít toho "brouka v hlavě" hodně hluboko.
Reagovat
PetaM
Ale neeee. Petro ... Na Mugu spadl kůň a místo, abys jí dorazila, půjčíš jí svého :D Kurník. Ne, že si teď prohraješ servis! :D
Reagovat
EllNino
čekám 4:6 :D
Reagovat
PetaM
Já taky :D A SB proměněný DF :D
Reagovat
PetaM
Nevěřím :D No ale za stavu 6:5 taky možnost :D :D :D
Reagovat
misa
7-6
Reagovat
Bloody13
Škodaaaa...!
Reagovat
svetova.dvojka
Nadal v sukni :-)
Reagovat
EllNino
kdo ?
Reagovat
svetova.dvojka
Nevím..., říkal to komentátor na Eurosportu.
Reagovat
JaQuiLo
V "beast" módu na ni nemá ani Muguruza, tak jen ať to vydrží, co nejdéle!
Reagovat
EllNino
v beat modu na ní má jen Petra
Reagovat
EllNino
myslím na Petru
Reagovat
JaQuiLo
Podepisuji :D Bohužel se tak děje velmi často.
Reagovat
EllNino
jj :)
Reagovat
sprchon
Krejsovou.
Reagovat
EllNino
Cetkovskou
Reagovat
Bloody13
Pěkně Petra!
Reagovat
avos
Ty vole, Petra se rozjela. Tak nezastavovat!
Reagovat
Bloody13
Vypadá to, že dneska rozhodne druhej servis a ten má Petra vyloženě tragickej oproti Bubu..teda Mugu.
Reagovat
EllNino
zatím ve všech ohledech lepší, i v šoupání nohama
Reagovat
misa
To je humus, otravný i při sledování přenosu. Natož při podání...
Reagovat
Bloody13
V týhle kategorii má za jedna s hvězdičkou.
Reagovat
JaQuiLo
A to si ještě vzala naschvál ty nejlepší kusy na šoupačku. Jo, Sumyk to vychytal.
Reagovat
EllNino
jj přesně :D ... ale teď ji Petra zatla tipec
Reagovat
EllNino
Muguruza je přeci jen trochu jinde než Petřiny dosavadní soupeřky ...a tím myslím všechny během toho comebacku
Reagovat
sprchon
Mugu je momentálně jinde než všechny ostatní hráčky.
Reagovat
EllNino
jak píská botama na příjmu, to si myslím, že nedělala, je to pěkně nepříjemný :)
Reagovat
JaQuiLo
Z toho šoupání botama na returnu už jsem na prášky.
Reagovat
EllNino
hrozný
Reagovat
Liska-Brno
Takt že to dnes vidím na debakl dobrou noc ????
Reagovat
Bloody13
No jo, a je to tady :(
Reagovat
EllNino
moc chyb ...
Reagovat
EllNino
bože taková minela, stačilo přehodit
Reagovat
Bloody13
Tak jdeme na to, Petro, fandíme ti!
Reagovat
patriks
Petra je v módu "prohrát". Pozná se to podle jejích očí.
Reagovat
PetaM
Hurá :D Je to tam.
Reagovat
PetaM
Pokud se to takhle blbě posouvá, to Petra rupne :D :D Tyhle odložovačky nesnáší :D
Reagovat
avos
Bože to jsou bu*eranti, už přes hodinu to posouvají o 5 minut. To kdybych v jednu věděl, tak už jdu dávno spát.
Reagovat
EllNino
přes hodinu asi těžko, když před pul hodinou teprve dohrála Venus
Reagovat
PetaM
No, Venus skončila kolem 1:20. Protože tam byl čas 1:30 ... Od té doby to posouvají. takže už to bude skoro hodina :D
Reagovat
avos
Jo, tak pardon, třičtvrtě :)
Reagovat
misa
Hrůza, nevím, co tam dělají...
Reagovat
PetaM
Začnou na tom centru ještě dneska?!
Reagovat
EllNino
na co se čeká ?
Reagovat
PetaM
Asi jim prší pod střechou.
Reagovat
PetaM
Už mě to ale nebaví :D Myslel jsem, že v tuhle dobu bude odehraný aspoň set :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jo, to je snad vtip...
https://twitter.com/WTA_insider/status/904480489020563457

Nejsem si úplně jistý, jestli to byla ta situace, kdy Mashy míček letěl tak nějak do rohu, lajnový docela pozdě zahlásil aut a já jsem hned říkal, ať Masha použije challenge... Jestli to byla ta situace (nevím, jaká jiná), tak je to fakt škoda. :(
Reagovat
Dobry-den
Druhý týden bude bez Mařeny, takže můžu sledovat přenosy se zapnutým zvukem beze strachu z ohluchnutí :-)))
Reagovat
svetova.dvojka
Že by další lotyšská vítězka Grandslamu...?
Reagovat
Bloody13
Petra prej snad až ve 2h.
Reagovat
EllNino
no, tak přijdou, rozpinkaj se a jdou na to :)
Reagovat
Bloody13
Však v pohodě, aspoň dokoukám film :)
Reagovat
marcel19752
natočil jsem budíka na 1:10,když měli začnat v 1:00, možná nebude mít smyl jít po zápase spát..pokud to tedy nebude za hodinu hotovo :-)
Reagovat
sprchon
Je královna. :)

Tak a teď Petra na scénu!
Reagovat
patriks
se zdá psychicky velmi slabá, čím víc chce vyhrát, tím více ji údery zrazují. Je tak v začarovaném kruhu, ze kterého se jen tak nedostane.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak už jsem psal: Před turnajem bych osmifinále bral, teď jsem zklamanej. Ale holt je to tak. Masha měsíc nehrála a ty výkyvy tam prostě jsou. Chvíli hraje jako v životní formě a pak zase několik gemů vyhází... Před Sevastovou bylo třeba mít se na pozoru, protože do dnešního zápasu neztratila na turnaji ani set. Proto jsem dneska kámošovi říkal, že "Sevastovou by Masha ještě mohla dát". Schválně jsem řekl "mohla" a ne "měla", ale teď si fakt myslím, že měla. Stačilo vydržet hrát jako do stavu 4:2 a 40-15. Bohužel, zase přišly komplikace jako v předchozích zápasech a přestože ten 1. set ještě Masha zvládla, tak potom už to nešlo a zápas se čím dál víc přeléval na stranu Lotyšky...

Ale nedá se nic dělat, furt Masha došla z mých oblíbených hráček na US Open nejdál (víc mě určitě mrzí vypadnutí CiCi v 1. kole). A hlavně, před tím návratem jsem čekal, že Masha letos odehraje tři GS, místo toho odehrála jeden. Takže plnohodnotný návrat na GS proběhne až v příštím roce. A ten je sudý...
Reagovat
Oin
Asi ji postihla hypoglykemie, to my diabetici známe. Možná by to spravila trocha meldonia.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli Masha na USO v něčem neměla problém, tak to byla fyzická kondice. Ale "nice try"...
Reagovat
tommr
zajímavý je, že Sharapova hrála na turnaji stále hůř místo aby se naopak zlepšovala. Možná, že není po zdravotní stránce ještě úplně v pořádku ...
Reagovat
horska.kraslice
Kondice?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Masha sama řekla, že ještě několik dní před turnajem nevěděla, jestli vůbec bude hrát. Takže asi tak...
Reagovat
kada.tom
spíš není zvyklá na to, že hraje bez podpory meldonia ... jen je mi záhadou, že si ještě nenašla náhradu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A ty jsi její lékař, že to tak víš?

BTW: Přesně, jak jsem říkal. Masha vyhraje a držíš hubu, Masha prohraje a provokuješ. Jsem byl dneska v Plzni, tak mě moc neser (ale tramvají jsem nejel :D)...
Reagovat
sprchon
Káďa je revizor nebo co?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne. I když bůhví co dělá, politolog... :D
Reagovat
misa
V příštím roce bude zase o něco starší a opotřebovanější, tak nebuď naivní :)
Reagovat
smazaný uživatel
Masha sama nedávno řekla, že nebýt toho trestu, tak skončila po OH v Riu. A teď to chce táhnout minimálně do Tokia 2020, takže máš smůlu... :D

Radši se starej o Lucinku, dokud ji tam ještě máš...
Reagovat
EllNino
hele, Máša může říkat, co chce, ale tělu neporučíš :) osobně si myslím, že bude hrát na téhle úrovni tak rok ... ale 3 sezóny, když je neustáe zraněná ? to si nemyslím ...

Lucka je tosamý v bledě modrým možná horší... obě chtějí do Tokya, ale tak nějak mám pocit, že ta ani jedna hrát nebude
Reagovat
smazaný uživatel
By mě zajímalo, co jsi říkal, když šla v roce 2008 na operaci s ramenem. To bylo daleko vážnější než její letošní zranění a dokázala se vrátit na vrchol... A to, že je starší, není vůbec žádná překážka. Hlavně na děti není vůbec kam chvátat... :D
Reagovat
EllNino
to si nepamatuju, to mi bylo jedenáct let ... :) to jsem tenis víc hrál než sledovat ...

Věk nezastavíš ...:)
Reagovat
smazaný uživatel
"Věk je jenom číslo."
Jaromír Jágr
Reagovat
EllNino
Jágrovi se, pokud vím, vyhýbají vážnější zranění :) Maria odehraje turnaj a na druhém je zraněná a nebo ještě hůže odstoupí v průběhu toho prvního turnaje ... a to bylo už před aférou s meldoniem ... rád bych se mýlil, ale prostě mám pocit, že tohle není tím, že neměla zápasové zatížení ... tohle už začíají být chronické vracející se zdravotní problémy ...při jejím agresivním a náročném stylu se to ve 30 letech dá pochopit ... a pokud by skončila před Tokyem 2020, spíš bych se nedivil než divil :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už x let má Masha docela smůlu na zranění, ale pořád hraje. To nejvážnější měla před 9 lety. Pamatuju si, že se taky říkalo, jak Nadal s těma svýma kolenama už moc dlouho nevydrží a on pořád hraje... Já jí prostě furt věřím. Nikdy jsem nepřestal a bylo by blbý, kdybych přestal po grandslamu, na který šla prakticky bez přípravy a stejně na něm vyřadila světovou dvojku a došla do osmifinále. Tak co teprve, až tu přípravu mít bude...
Reagovat
EllNino
ale co když už ani přípravu nezvládne v plné zátěži ... má hodně náročný styl a na ten musí být 100% zdravá, jinak to nepůjde ...já to nepíšu schválně, jako někteří tady, abych tě nasral, jen jak to vidím prostě ...Máša má prostě křehkou shcránku a evím, jestli vydrží ještě 3 roky
Reagovat
smazaný uživatel
No taky jsi psal po semifinále RG 2015, že Ana toho ještě spoustu vyhraje. Takže asi tak...
Reagovat
EllNino
vždycky to vytáhneš, klasika, no nic :) ...neříkám, že se nemužu mýlit bože ... jen je celkem pravděpodobné, že ta zranění se budou nabalovat a roky budou přibývat ... nic víc ...
Reagovat
misa
To bylo krásné semifinále. Taky na něj tak rád vzpomínáš?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne. A stejně, Anička má z RG pohár i talíř, Lucinka jenom talíř... :D
Reagovat
misa
http://jpeg.cz/images/2017/09/04/3yZlL.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Lepší, ne?
https://abload.de/img/masha23c4lmx.jpg
Reagovat
EllNino
tam jde o tu výhru nad Mášou, Lucka nemá tolik talentu jako ona, proto je ta výhra hodně cenná :) a tenkrát jsem si ji opravdu ze srdce vychutnal :D
Reagovat
misa
Talentu bylo třeba dost, jen se Lucka nesměla dostat v mládí do rukou trenérů, kteří ji místo práce na variabilitě hry zesměšňovali, že nezvládne to nebo ono.
Reagovat
VlS
Míšo, bacha ať nechytíš nějakej virus kmene IQ, nebo tak něco. Lucka byla v 18 v QF AO, asi jí nikdo nezesměšňoval, ale měla kopec zdravotních problémů roky a roky a vlastně má furt.
Reagovat
misa
Ale Vladimíre, ty jsi zřejmě neviděl tohle:

http://sport.idnes.cz/rozstrel-s-lucii-safarovou-dfz-/tenis.aspx?c=A170821_155127_tenis_tof

Tam jasně umiňuje, že se díky posměchu nejmenovaného trenéra dokonce bála chodit hrát čtyřhru. A věřím, že se nejednalo jen o tu čtyřhru.
Reagovat
misa
Lucka loni říkala, že v té době už hrát asi nebude. Navíc je na tom zdravotně mnohem líp než Šarapova.
Reagovat
EllNino
no ... momentálně :) u Lucky si vždycky říkáš, že už je v pohodě a pak přijde spálová angína a jede zas od nuly ...
Reagovat
misa
To jsou problémy s imunitou, ale nemá tělo poškozené náročným herním stylem. Jen občas má namožené svaly (břicho, noha). Od června 2005 se nepřetržitě drží ve stovce, což spolu s Luckou zvládá jen Kuzněcova a Jankovičová.
Reagovat
Torn
Tam s nima ještě bude hrát Serena ne? Důchodkyně ever. :D (Venus tam příjede už na kolečkovém křesle).
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist