Siniaková na stovce v Dubaji začala obratem proti hráčce druhé stovky

7. 12. 2020, 13:58
Aktuality 17
ITF W100 DUBAJ - Kateřina Siniaková zahájila své působení na turnaji ITF W100 v Dubaji obratem proti hráčce druhé stovky. Nasazená Češka v prvním kole porazila Ankitu Rainaovou z Indie startující na divokou kartu od pořadatelů a přerušila sérii tří porážek. O čtvrtfinále se utká s lepší ze souboje kvalifikantek mezi Annou Karolínou Schmiedlovou a Ekaterine Gorgodzeovou.
Kateřina Siniaková

Kateřina Siniaková rozhodně nemůže považovat letošní sezonu za úspěšnou. Čtyřiadvacetiletá Češka se letos představila na celkem 14 akcích a pouze jednou dokázala dojít do čtvrtfinále. Chuť by si alespoň částečně mohla spravit na podniku s dotací 100 tisíc dolarů v Dubaji, kde se po více než čtyřech letech objevila na nižším okruhu ITF.

Nasazená pětka začala povinným vítězstvím nad 180. hráčkou světa Ankitou Rainaovou z Indie. Proti divoké kartě, která ve světovém hodnocení figuruje o více než sto míst níže, ale měla potíže a zvítězila až po obratu 1-6 6-2 6-2. Dnešním vítězstvím přerušila sérii tří porážek.

V úvodní sadě se Siniaková srovnávala s podmínkami i rychlým povrchem, příliš chybovala a uhrála jediný game. Od druhého setu však byla na kurtu lepší hráčkou a nakonec po dvou hodinách slavila postup.

Siniaková bude o čtvrtfinále bojovat s lepší ze souboje kvalifikantek mezi Annou Karolínou Schmiedlovou a Ekaterine Gorgodzeovou.

Do Dubaje z českých tenistek přijela ještě její deblová parťačka Barbora Krejčíková. Ta se pokusí potvrdit svou životní formu z posledních měsíců, její úvodní soupeřkou bude lucky loser Viktorija Golubicová ze Švýcarska.

• ITF W100 DUBAJ •
SAE, tv. povrch, 100.000 dolarů
pondělní výsledky (7. 12. 2020)
• Dvouhra - 1. kolo •
Siniaková (5-ČR) - Rainaová (Indie) 1-6 6-2 6-2
Rusová (7-Niz.) - Konjuhová (Chorv.) 6-1 6-2
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

17
Přidat komentář
smazaný uživatel
Asi budete držkovat, ale za mě potenciál Siniaková na větší výsledky na WTA nemá, možná nakonec zůstane primárně u deblu...
Reagovat
tommr
trochu překvapivě to začíná vypadat, že by se v singlu mohla víc prosadit Bára Krejčíková ...
Katka nejspíš skončí jako Bára Strýcová: v singlu jen lepší průměr ale v deblu světová extratřída ...
Reagovat
tommr
tak v osmifinále si smile Katka zahraje se smile Schmiedlovou. To by moh bejt velice zajímavej zápas ...
Reagovat
Vaslab
JJ, už je rozpis - bude to zítra první zápas na kurtu č. 2, takže už v 7:30 našeho času.
Bára Krejčíková, pokud zvítězí nad Golubič, zítra poslední zápas na jedničce proti Galfi, takže kromě ITF streamu nejspíš i na Dubai Sports 2...
Reagovat
tommr
tak to mám smůlu, protože k počítači se zítra dostanu až po poledni ... smile
Zápas Báry s Galfi bude ale určitě taky zajímavej. Pokud Bára bude hrát stejně dobře jako proti Golubicový tak by měla vyhrát ...
Reagovat
Frick
Chtělo by to nějakou více aktuální fotku, estli víte, kam tím mířím...
Reagovat
Frick
Od informace o jeho napojení na plicní ventilaci uběhlo už 18 dní, kdyby to měl nedat, tak by to asi nedal a ta zpráva by se v mediích objevila.

Takže je na tom lépe?
Reagovat
Frick
https://www.vecernikpv.cz/serialy/koronavirus/1157-cernosek-boj-o-zivot-vyhrava

Hm, tak Večrník PV jen jaksi neužívá Twitter.
Reagovat
Frick
Tak možná byl nakonec i na ECMU...
Reagovat
blixa
Chlapče, co je s tebou ? Já měl dojem, že ho nemáš zrovna v lásce a teď to vypadá, že když umře, tak si to rovnou hodíš ... smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
jooo, nová doba ;-)
Reagovat
Krisboy
Zajímalo by mě, jestli by Frick někomu chyběl, kdyby si to opravdu hodil smile
Reagovat
gigin
Černoškovi.
Reagovat
TML
Je zpátky na okruhu, tak držím palce ať restart vyjde
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat
Krisboy
Co jí bylo?
Reagovat
tommr
Katka sice první kolo zvládla, ale výkonem moc nepřesvědčila ...
Snad se ale Katka ještě rozehraje k lepším výkonům, protože i v dalším kole jí čeká hratelná soupeřka a byla by škoda nevyužít dobrýho losu ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist