Siniaková na trávě prohrála i podruhé, v Eastbourne nestačila na Gasparjanovou

23. 6. 2019, 16:26
Aktuality 2
WTA EASTBOURNE - Kateřina Siniaková si v přípravě na Wimbledon, na kterém bude obhajovat 3. kolo ve dvouhře a titul ve čtyřhře, nepřipsala ani jednu výhru. Po nezdaru na Mallorce vypadla v 1. kole i v Eastbourne, kde dnes podlehla dvakrát 3-6 Rusce Margaritě Gasparjanové.
Kateřina Siniaková (© j48tennis.net)

Osmifinalistka Roland Garros Siniaková navázala v Eastbourne na pondělní porážku s Belgičankou Alison Van Uytvanckovou z prvního kola turnaje na trávě na Mallorce.

Dvaašedesátá hráčka žebříčku Gasparjanová se v druhém kole utká s Karolínou Plíškovou, jež měla coby turnajová dvojka na úvod volno.

Podrobnosti připravujeme.

• WTA PREMIER EASTBOURNE •
Velká Británie, tráva, 998.712 dolarů
nedělní výsledky (23. 06. 2019)
• Dvouhra - 1. kolo •
Gasparjanová (Rus.) - Siniaková (ČR) 6-3 6-3
Kontaveitová (16-Est.) - Dartová (Brit.) 3-6 6-4 6-2
Shuai Zhang (Čína) - Swanová (Brit.) 7-6(7) 4-6 6-4
Cornetová (Fr.) - Watsonová (Brit.) 7-5 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
tommr
dneska předvedla další ze svých zkratů. V obou setech šla rychle do vedení o brejk (3:0 resp. 3:1) aby pak zničehonic úplně odpadla a oba sety soupeřce doslova odevzdala ...
Jediný pozitivum vidím v tom, že Karolína nebude muset zase čelit český hráčce a místo toho uvidíme zajímavej souboj s Gasparyanovou, který má co vracet ...
Reagovat
EllNino
Už to začíná být trapné ... na antuce už to začínalo vypadat dobře, teď se zase chová jako dítě, kterému sebrali hračku ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist