Siniaková rozehrála turnaj v Jürmale dobře, kvůli dešti bude dohrávat v úterý

22. 7. 2019, 23:34
Aktuality 0
WTA JÜRMALA - Kateřina Siniaková dnes vstoupila do nového antukového turnaje WTA v lotyšském Jürmale, dobře rozehraný zápas proti Ukrajince Anhelině Kalininové ale přerušil déšť. Na kurt se tenistky vrátí v úterý za stavu 6-4, 4-3 a 0-30 z pohledu české hráčky, na servis půjde soupeřka.
Kateřina Siniaková

Kateřina Siniaková nedohrála kvůli dešti zápas prvního kola na antukovém turnaji v Jürmale. Třetí nasazená Češka vyhrála nad Anhelinou Kalininovou z Ukrajiny úvodní set 6-4, v druhém vedla 4-3 a při podání soupeřky prohrávala 0-30 ve chvíli, kdy byl duel vinou dště přerušen.

Siniaková po dvou brejcích vedla 5-1, pak ale o podání sama rovněž dvakrát přišla. Set nicméně zachránila a v druhém otočila nepříznivý stav 1-3.

Pokud soupeřku z druhé stovky žebříčku vyřadí, může narazit na nedělní finalistku z Bukurešti Rumunku Patricii Marii Tigovou.

V padesátitisícovém lotyšském městě se okruh WTA zastavil poprvé. V úvodním kole se zatím dohrály tři zápasy.

Z českých tenistek se v největším lázeňském městě Lotyšska představí ještě Kristýna Plíšková, která v úterý vyzve nasazenou dvojku Caroline Garciaovu z Francie.

• WTA INTERNATIONAL JÜRMALA •
Lotyšsko, antuka, 250.000 dolarů
pondělní výsledky (22. 07. 2019)
• Dvouhra - 1. kolo •
Siniaková (3-ČR) - Kalininová (Ukr.) 6-4 4-3* 0-30 / přerušeno kvli dešti
Baraová (Rum.) - Gasparjanová (5-Rus.) 6-4 4-6 4-0 / skreč G.
Marcinkevičová (Lot.) - Rachimovová (Rus.) 6-4 6-3
Jakupovičová (Slovin.) - Bogdanová (Rum.) 6-3 7-6(5)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist