Siniaková se zranila v tréninku a dá na doporučení lékaře. V Linci se nakonec nepředstaví

8. 2. 2023, 10:42
Aktuality 5
Světová deblová jednička Kateřina Siniaková se nepředstaví kvůli zranění na halovém turnaji v Linci. Šestadvacetiletá Češka a vítězka sedmi grandslamů ve čtyřhře s Barborou Krejčíkovou měla dnes nastoupit v prvním kole proti Rumunce Irině Beguové, ale na Instagramu oznámila, že si v tréninku přivodila menší zranění.
Profily hráčů
Kateřina Siniaková (© AFP)

"Po dlouhém zvažování jsme se s týmem rozhodli poslechnout radu lékaře, abych podstoupila další vyšetření a dala tomu klid. Proto bohužel nebudu moci tento týden hrát," uvedla Siniaková. Její místo v pavouku zabrala šťastná poražená z kvalifikace Clara Tausonová z Dánska.

Siniaková byla jednou ze tří českých účastnic v Linci. V úterý si postup do druhého kola vybojovala Markéta Vondroušová, naopak Linda Nosková vypadla.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Alien
Nééééé! Tak to je obrovská a velice bolestivá ztráta a pro nás její věrné fanoušky i obrovské zklamání! dej se Kačko brzy dohromady - jsme s tebou!
Reagovat
makro99
prohrála smile
Reagovat
tommr
je to škoda protože Katka měla poměrně dobrej los a mohla v Linci dojít daleko ... smile
Hlavně aby to ale nebylo nic vážnýho aby se nám KrejSi nerozpadly kvůli zranění před FO jako loni kdy to postihlo Báru ...
Reagovat
GaelM
Přišlo to v dobrou dobu, kdy se toho tolik nehraje a navíc holky stejně neměly v plánu teď hrát spolu. Snad bude Katka brzy OK.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist