Siniaková skrečovala utkání druhého kola s Kasatkinovou

11. 3. 2018, 06:28
Aktuality 30
WTA INDIAN WELLS - Kateřina Siniaková v Indian Wells nedohrála utkání druhého kola. Česká tenistka prohrála v Ruskou Darjou Kasatkinovou úvodní sadu hladce 2-6, ve druhé si pak dvakrát vyžádala ošetření a nakonec zápas za stavu 2-6 2-5 ze svého pohledu vzdala.
Kateřina Siniaková

Kateřina Siniaková vlétla do letošní sezony finálovou účastí na turnaji v Shenzhenu, na dalších turnajích se však české tenistce příliš nedařilo. V Hobartu a v Dauhá skončila Siniaková v prvním kole, na grandslamu v Melbourne uhrála druhé kolo a v Petrohradu došla do čtvrtfinále.

Do turnaje WTA Premier Mandatory v Indian Wells vstoupila aktuálně 48. tenistka světa ve čtvrtek třísetovou výhrou nad domácí McHaleovou, ve druhém kole už ale dnes Siniaková narazila. Její soupeřkou dnes byla 19. hráčka žebříčku WTA Darja Kasatkinová.

Siniaková si v úvodním setu dvakrát neudržela vlastní podání a nedokázala využít čtyři brejkboly, čímž první sadu prohrála poměrem 2-6 za pouhých třicet minut hry. Ve druhém dějství už se sice české tenistce dvakrát podařilo prolomit podání soupeřky, sama si ale servis ani jednou neudržela. V průběhu sady si navíc Češka dvakrát vyžádala ošetření, a nakonec utkání za stavu 2-6 2-5 ze svého pohledu skrečovala.

• WTA PREMIER MANDATORY INDIAN WELLS •
USA, tv. povrch, 8,648.508 dolarů
sobotní výsledky (10. 3. 2018)
• Dvouhra - 2. kolo •
Kasatkinová (20-Rus.) - Siniaková (ČR) 6-2 5-2 skreč
S. Williamsová (USA) - Bertensová (29-Niz.) 7-6(5) 7-5
V. Williamsová (8-USA) - Cirsteaová (Rum.) 6-3 6-4
Wozniacká (2-Dán.) - Arruabarrenaová (Šp.) 6-4 6-1
Svitolinová (4-Ukr.) - Barthelová (Něm.) 6-4 6-3
Vesninová (24-Rus.) - Bellisová (USA) 2-6 6-1 6-1
Garciaová (7-Fr.) - Bradyová (USA) 6-4 6-4
Collinsová (USA) - Keysová (15-USA) 6-3 7-6(1)
Görgesová (12-Něm.) - Vichljancevová (Rus.) 6-4 6-1
Sasnovičová (Běl.) - Kontaveitová (28-Est.) 6-2 6-4
Suárézová (27-Šp.) - Hsieh (Čín.) 6-4 2-6 6-3
Zhuková (Rus.) - Rybáriková (18-SR) 6-3 2-6 7-5
Gavrilovová (26-Rus.) - Wickmayerová (Bel.) 7-6(3) 6-2
Sevastovová (21-Lot.) - Puigová (Port.) 6-2 2-6 6-1

Komentáře

30
Přidat komentář
slacker
ztezujte si na sazkovky a ne na hrace co zkrecuji, hracum muze byt uplne uprdele jake pravidla maji sazkovky. sazkazky fetak co na tyhle nerovny pravidla pristoupi jeb jen zavisli fetak
Reagovat
Fandina
Proč by si někdo měl stěžovat na sázkovku, když je zápas skrečlý, tak se nepočítá. O nic nejde. Tak co.
Reagovat
slacker
nepocita se ani do H2H? skrecly zapas je to same jako prohrany zapas, ze sazkovky v tom vidi rozdil je problem sazkovek a ne tenisu
Reagovat
tommr
jsem zvědavej jestli po tý skreči nastoupí dneska do debla ...
Reagovat
Dobry-den
Mám Katku rád, ale sorry, skrečovat za stavu 2:6 2:5 je hnusárna, za kterou by měla následovat tučná pokuta. Katka očividně nebyla ve stavu, kdy by na kurtu umírala, takže ty štyry míčky mohla ještě dopinkat. Tohle bych absolutně netoleroval! Hnus!
Reagovat
smazaný uživatel
Gem před koncem to je ještě dobrý... :D
https://twitter.com/WTA/status/968339262692143104
Reagovat
Dobry-den
Nesportovní! Vyloučit z okruhu!

Tohle udělat proti mně, tak dostane takovou slovní nakládačku, že se z toho dlouho nevzpamatuje!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak soupeřce je to asi jedno, ta postoupí tak jako tak. Nejvíc nasraní jsou sázkaři, protože místo výhry se jim vrací vklad...
Reagovat
Dobry-den
Jedno by to nikomu být nemělo. Je to trapné a nesportovní. Úplně typické pro hráčky z východu...
Reagovat
blixa
Jako co je na tom nesportovního ? Právě že ze sportovního hlediska je to absolutně fuk !!! Kvičí jen dementní sázkaři, ti se můžou po.rat a dobře jim tak ! :D
Reagovat
Dobry-den
Pche. Nemáte žadný charakter.
Reagovat
blixa
Jo. Zásadně nesázím !!! :D :D
Reagovat
Kozoroh
Každý tenista ti řekne, že raději postoupí proměněným MP než skrečí soupeře. Katka pokazila soupeřce radost z výhry, ať již úmyslně či neúmyslně.
Reagovat
blixa
Vyhrát na zraněným soupeřem, který mi tam dochodí zápas jen aby neskrečnul, by mě teda netěšilo ani v nejmenším.
Reagovat
letityfanousek
tenhle týden se mi to "povedlo" 4x! Tyurnev-Matsukevitch 76 30 ret. (kurs 1,55), Merckx-Dembek 62 10 ret. (1,40), Boluda-Lo Ch.h. 64 40 ret. (1,12) a Maamoun-Carli 75 57 41 ret. (1,40). To mne totálně na*ralo, protože to vypadalo krutě nadějně. A tyhle prasárny vzdát zápas v posledním gemu jako Siniaková bych krutě trestal peněžní pokutou. Dokud můžeš stát na nohou tak to dohraj a ne vzdát a tím nas*rat zúčastněné osoby. Katko jsi mrcha, nejspíš syndrom ruské rivality.
Reagovat
blixa
Ty seš dobrej dement. Tebe bude těšit, když vyhraješ nad někým kdo je zraněnej a rovné podmínky jsou v tahu ? Jen aby sis uspokojil svoje ubohý ego ? Jakmile je někdo fyzicky znevýhodněn, měl by samozřejmě vzdát a nepokračovat, ať je stav jakýkoliv. Pokračovat jen kvůli sázkařům je ubohost. Na blbečky co sázej z vysoka srát !!!
Reagovat
slacker
ztezuj si a zaluj sazkovku ze to nepovazuje za vyhrany zapas
Reagovat
smazaný uživatel
No, výsledky na ho*no... Viděl jsem akorát CiCi, ale než jsem našel funkční stream, tak byl 1. set pryč a po druhým jsem usnul. Po tom 1. setu se to bohužel úplně otočilo, ale asi není náhoda, že Vesna v IW loni vyhrála... Pak jsem ještě ráno asi třikrát vstával na Viku, než její zápas odložili. :(
Reagovat
Frick
https://twitter.com/TennisChannel/status/972306045371428865

To je fakt šílený. Já jsem bral ATB jednou. V roce 1998. Teplotu jsem měl snad v roce 2009 naposledy.

BeBe nejlepší :o)
Reagovat
Srdjan
Vrat love ty mrcha Ruska!
Reagovat
Pavol
Siniaková je z Ruska ? To som nevedel. Vracajú tí čo vzdajú.
Reagovat
Paseka
Ano. Její otec Siniakov je z Ruska.
Reagovat
blixa
To sice je, ale matka je Češka a narodila se v Hradci. Takže tvrdit že je Ruska je hodně přehnané.
Reagovat
smazaný uživatel
Má ruský kořeny a to bohatě stačí.
Reagovat
blixa
A ty máš jaké kořeny ? Ćistokrevný Árijec ?
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodně ne ruský, ty rusofile.
Reagovat
blixa
Já a rusofil ? Ty seš fakt dement. Někdo, kdo prožil rok 1968 a období po něm za střízliva nikdy nemůže být rusofil. Nicméně ostrakizovat někoho jen proto, že má částečně ruské kořeny může jen naprostý deb.il
Reagovat
smazaný uživatel
Hele ty ruskej kreténe, to že jsi prožil rok 1968 je sice hezké, ale ještě jsi se nepochlubil, na které straně jsi vlastně byl. Jestli jsi nakonec v tom "68" nevítal své bratry mávátkama, když jste si je povolali, aby nás přijeli "osvobodit". Jestli nakonec nejsi jeden z těch, co je tady vítali. Jinak ty blbe ruskej ta tvoje ruská nedoknutelná carevna nenastoupila náhodou potom do debla, který sice prohrála, ale nikterak zdravotně špatně na tom asi nebyla. Opravdu férovej přístup z její strany v tom singlu. Ale takový a ještě horší přístup ke sportu vám Ivánckům přeci není cizí. Stačí se podívat na dalsí sporty a na přístup ruských sportovců.
Reagovat
blixa
Bože ty seš excelentní blb :D :D Možná že dosáhneš i Stalinultrasových kvalit :D Moc už ti nechybí ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nápodobně rusofile. Kdepak vám rusofilúm přijde jákekoliv nesportovní chování od někoho kdo má ruskej rodokmen v normálu. Vždyť vy jste tam vlastně tak vychováni.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist