Siniaková v generálce na Turnaj mistryň skončila ve čtvrtfinále

28. 10. 2022, 07:37
Aktuality 3
WTA 125k TAMPICO - Kateřina Siniaková v generálce na Turnaj mistrů ve čtyřhře, který v Texasu startuje už za tři dny, skončila ve čtvrtfinále. Česká tenistka na podniku WTA 125k v mexickém Tampicu nestačila na Číňanku Lin Zhu a prohrála 4-6 5-7.
Profily hráčů
Kateřina Siniaková (© j48tennis.net)

Kateřina Siniaková po sobotním vypadnutí v semifinále čtyřhry na turnaji WTA 1000 v Guadalajaře 'vyplnila' týden před před Turnajem mistryň singlovou účastí na další akci v Mexiku.

A start na menším podniku WTA 125k v Tampicu účel splnil. Čtvrtá nasazená Češka se udržela v zápasovém rytmu a připsala si dvě vítězství a jednu porážku. Po dvousetových výhrách nad Američankou Alyciou Parksovou a Polkou Magdalenou Frechovou vypadla ve čtvrtfinále s šestou nasazenou Číňankou Lin Zhu.

26letá rodačka z Hradce Králové, jež před měsícem v Portoroži ukončila pětileté čekání na 3. titul z turnajů WTA, v prvním vzájemném duelu přišla šestkrát o podání a využila jen 4 z 13 brejkbolů. Po hodině a tři čtvrtě prohrála 4-6 5-7.

Nyní už se Siniaková přesune do texaského Fort Worth, kde od pondělí 31. října budou s krajankou Barborou Krejčíkovou plnit roli největších favoritek v soutěži deblistek.



Číňanka Lin Zhu se v semifinále střetne s Elisabettou Cocciarettovou. Italská tenistka v Mexiku vyhrála druhou třísetovou bitvu během dvou dnů, po zdolání Marie Bouzkové otočila i souboj s Kolumbijkou Mariou Camilou Osoriovou.

O druhé místo ve finále svedou souboj Polka Magda Linetteová, jež ve čtvrtfinále zastavila nejvýše nasazenou Belgičanku Elise Mertensovou, a Kanaďanka Rebecca Marinová, která vyřadila krajanku Leylah Fernandezovou.

• WTA 125k TAMPICO •
Mexiko, tv. povrch, 115.000 dolarů
čtvrteční výsledky (27. 10. 2022)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Lin Zhu (6-Čína) - Siniaková (4-ČR) 6-4 7-5
Linetteová (5-Pol.) - Mertensová (1-Belg.) 7-5 6-2
Marinová (8-Kan.) - Fernandezová (3-Kan.) 6-3 6-3
Cocciarettová (It.) - Osoriová (7-Kol.) 4-6 7-6(5) 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
Dobry-den
V článku je to popsáno poměrně trefně. Katka jen 'vyplnila' týden před TM, teď už ale nejspíš pospíchala do Texasu, aby stihla předturnajové povinnosti (focení atd.). Stejně tak Mertenska.
Reagovat
com
Tak turnaj v TamPicu skoncil jak pro Bouzkovou, tak i pro Siniakovou naPicu smilesmile
Reagovat
Pavol
Hlavne že pre teba skončil dobre. smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist