Skrytá kamera: Cibulková si 'vystřelila' ze zaměstnanců fotolabu

13. 2. 2018, 17:45
Video dne 9
Dominika Cibulková si před časem zahrála v pořadu TV Markíza Nezbedné uško. Ve fotolabu a prodejně s kancelářskými potřebami, kde byly nainstalované skryté kamery, si za pomoci moderátorů Adély Banášové a Danyho , kteří ji naváděly přes skryté sluchátko, 'vystřelila' z místních zaměstnanců. Ti byli zaskočeni nečekanou návštěvou, než je slovenská tenistka svým hereckým výkonem a netradičními přáními dostávala do rozpaků.
Profily hráčů
Dominika Cibulková

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

9
Přidat komentář
George_Renel
Ftipe vylez....
Reagovat
Frick
Já si nedovedu představit, že by jí nepoznali. Si jako nedokážu představit, že by třeba někdo u nás nepoznal Petru nebo Gábi.

Kdyby jí třeba dali tmavou paruku a falešný brejle.
Reagovat
Frick
Teda vlastně Dominika bude mít svoje pravý. Když nosí čočky.
Reagovat
smazaný uživatel
By si sa čudoval kolko ludi ma tenis na háku. A kolko ludi u vas by nespoznalo Jagra, nie to tenistkx.
Reagovat
Fandina
Souhlasím. Hodně lidí tenis vůbec nezajímá a třeba i když slyšeli jméno Kvitová, tak když jí potkají mimo kurt, nemusí jí vůbec poznat.

Pamatuji, když jsme letěli se synem a manželem z Madridu, kde já byla na tenise a oni po památkách a na býčích zápasech. Tak jsme v letadle potkali Petru a oni jí nepoznali. Až když jsem jim řekla, že tam je.

A i ostatní lidi v mém okolí neví, jak tenisti vypadají.
Reagovat
smazaný uživatel
Akorat jsem videl zabery z Doha... Ona je Cibulkova tehotna? Nebo se zacala venovat naplno jidlu? Co to bricho? ;OOO a ty stehna? Jakp sorry, ale takpve bricho jsem v profi tenise nevidel snad nikdy.
Reagovat
Enterprise
To by musela přenášet už hodně dlouho :-) Loni jsem jí viděl v Birminghamu proti Lucce a už tam vypadala jako ve čtvrtém měsíci.
Reagovat
aligo
aspoň něco jí jde
Reagovat
Fandina
Pěkně, super legrace.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist