Slovenka Schmiedlová v Bogotě úspěšně vykročila za obhajobou titulu

9. 4. 2019, 08:54
Aktuality 3
WTA BOGOTÁ - Anna Karolína Schmiedlová na antuce v kolumbijské Bogotě bez ztráty setu porazila Belgičanku Ysaline Bonaventureovou a teprve potřetí v sezoně se dostala do druhého kola. V něm se slovenská obhájkyně titulu utká s Brazilkou Beatriz Haddadovou Maiaovou.
Profily hráčů
Anna Karolína Schmiedlová

Anna Karolína Schmiedlová se loni v Bogotě dočkala první výhry na WTA po roce a půl a triumfem na kolumbijské antuce si zajistila návrat do elitní stovky žebříčku WTA.

Za obhajobou titulu vykročila čtyřiadvacetiletá Slovenka, která si v lednu zahrála finále v Hobartu, ale na dalších šesti turnajích slavila jedinou výhru, úspěšně. V prvním kole letošního ročníku přehrála 6-2 6-4 Ysaline Bonaventureovou z Belgie.

Nasazená čtyřka Schmiedlová byla od začátku zápasu lepší hráčkou. Jediné potíže měla ve druhé sadě, když ztratila vedení 2-0 a prohrávala 2-4, nepříznivý vývoj ovšem dokázala čtyřmi vyhranými gamy v řadě otočit.

Její další soupeřkou bude Beatriz Haddadová Maiaová, s níž se utká poprvé. Brazilská kvalifikantka přehrála 6-2 7-5 Lauru Siegemundovou z Německa.

V Bogotě je letos nasazenou jedničkou Jelena Ostapenková. Předloňská vítězka French Open se na úvod střetne s lucky loserem Kristie Ahnovou ze Spojených států.

• WTA INTERNATIONAL BOGOTÁ •
Kolumbie, antuka, 250.000 dolarů
pondělní výsledky (8. 4. 2019)
• Dvouhra - 1. kolo •
Schmiedlová (4-SR) - Bonaventureová (Belg.) 6-2 6-4
Anisimovová (6-USA) - Lisická (Něm.) 4-6 6-3 6-2
Paoliniová (It.) - Di Lorenzová (USA) 6-2 3-6 6-4
Osoriová (Kol.) - Perrinová (Švýc.) 6-4 6-4
Haddadová Maiaová (Braz.) - Siegemundová (Něm,) 6-2 7-5
Lepchenková (USA) - Kostovová (Bulh.) 6-3 6-1
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
EllNino
http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/9036--kyrgios-v-sukni-byvala-petka-lame-rekordy-v-dvojchybach-fanouskum-je-pro-smich

Dneska se dostala jako LL za Jakupovic a porazila Rumunku Baru i s 18 dvojchybami ... neskutečné, a to jich prý mohlo být více, kdyby nezačala podávat spodem ve 2. setu, dříve to byla slabina ... ale ted nemá v podstatě žádný servis

https://www.tennisforum.com/12-general-messages/1337637-wta-bogota-r1-ll-errani-no-ace-18-dfs-def-q-bara-4-6-6-2-6-3-a.html

Tady je o tom více
Reagovat
Frick
Lepší než mít společenskou roli milenky exmanžela neteře normalizační popové zpěvačky.
Reagovat
Frick
To je tak na úrovni Charlotte Štikový - sestra milenky manžela podřadné televisní moderátorky.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist