Sluiter: To už je opravdu konec

20. 2. 2008, 16:26
Aktuality 0
Poslední turnaj své kariéry odehrál nizozemský tenista Raemon Sluiter. S dráhou profesionálního hráče se rozloučil doma v Rotterdamu, kde v prvním kole nestačil na Francouze Llodru.
Profily hráčů
Raemon Sluiter

Sluiter, který za dva měsíce oslaví třicátiny, ohlásil svůj odchod z okruhu ATP s úsměvem. "Chtěl jsem ukončit kariéru tady v Rotterdamu, žádné jiné místo nepřipadalo v úvahu. Je to těžké, ale tohle už je opravdu konec," prohlásil na tiskové konferenci.

Posledním soupeřem hráče, který v roce 2003 nakoukl do světové padesátky, byl Michael Llodra. Francouz k lítosti diváků vyprovodil Sluitera ve dvou setech 6-1 7-6. Možná i proto, že před sledovaným zápasem byl Nizozemec nervóznější než obvykle. "Šlo to moc rychle. Necítil jsem žádný velký tlak, ale Llodra prostě odstartoval jako raketa."

Ve druhém setu už se publikum dočkalo vyrovnanějšího průběhu a rozhodnout se muselo až v tie-breaku. "Ve druhém setu už jsem si to užíval. V hledišti skoro nebyla volná místa, a to mě nakoplo. I když jsem nikdy nepatřil k nejlepším hráčům světa, podle toho, jak se ke mně diváci chovali, byste to nepoznali. To je ten moment, kdy vidíte, že jste sportu něčím přispěli."

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist