Smitková schytala na kurtu Arthura Ashe debakl, Allertová neudržela vedení

2. 9. 2015, 18:15
Aktuality 362
US OPEN - Český tenis dnes zůstane na US Open ve dvouhrách bez vítězství. Tereza Smitková v New Yorku ve druhém kole prohrála při své premiéře na kurtu Arthura Ashe hladce ve dvou setech s domácí favoritkou Madison Keysovou, Denisa Allertová pak neudržela nadějně rozehraný zápas proti Italce Robertě Vinciové.
Tereza Smitková

Tereza Smitková startovala na US Open podruhé v kariéře a po výhře nad Rumunkou Mituovou si dnes poprvé zahrála ve druhém kole. Dál se ale osmifinalistka loňského Wimbledonu nedostala. Ztroskotala na agresivně hrající nasazené devatenáctce Madison Keysové.

Dvacetiletá Češka vyhrála v duelu s Keysovou, která v 1. kole vyřadila Kláru Koukalovou, první game. Ale pak už se na dvorci Arthura Ashe často jen ohlížela po tvrdých míčích Američanky, které má v průměru větší ránu než světová jednička Serena Williamsová. Ve zbytku utkání už Smitková získala jen dva gamy a za 54 minut prohrála 1-6 2-6.

"Vůbec jsem se nedostala do tempa. Buďto mi to přilítlo rychlý, že jsem byla ráda, že jsem to vrátila, nebo to vystřelila, a i když jsme se dostaly do výměny, tak jsem ji většinou neuhrála," komentovala Smitková. Aktuálně stou hráčku světa prý ruka po tvrdých úderech soupeřky nebolela. "Ani ne. Nebylo těch výměn tolik, tak jsem to přežila ve zdraví." 

Smitková si poprvé v kariéře zahrála na jednom z největších tenisových kurtů světa. "Čekala jsem, že budu nervóznější, ale překvapivě to bylo docela v pohodě. Jsem ráda, že jsem měla možnost si tam zahrát. Proto tenis hrajeme," řekla Smitková.

Denisa Allertová na letošním US Open debutovala a hned si připsala premiérový skalp hráčky Top 10. Na výhru nad Španělkou Suárezovou však navázat nedokázala. Ve druhém kole dnes podlehla 6-2 3-6 1-6 Italce Robertě Vinciové

Dvaadvacetiletá Češka měla zápas s o deset let starší Italkou, jež si v New Yorku v letech 2012 a 2013 zahrála čtvrtfinále, dobře rozehraný. Získala první set a v úvodu druhého měla za stavu 1-0 a 40-15 dva brejkboly. Jenže je nevyužila a ztratila na zápasem kontrolu. Začala více chybovat a těžko se prosazovala proti výborné obraně bývalé světové jedenáctky. Nakonec udělala 45 nevynucených chyb a v třetí sadě byla ráda, že odvrátila "kanára". 

"Začala jsem moc dobře, ale na začátku druhého setu jsem nevyužila brejkboly. A to byla škoda. Ona pak zvládla lépe krizové situace a třetí set jsem nezvládla hlavou. Začala jsem se chytat na její hru a hlavou jsem nebyla tak silná," komentovala Allertová. 

77. hráčka světa Allertová tak i na svém čtvrtém grandslamu vypadla ve druhém kole. Stejně jako v New Yorku skončila i letos v Melbourne, v Paříži a v Londýně. I tak by ale měla o pár míst vylepšit své nejlepší umístění ve světovém žebříčku, v němž byla nejvýše na 76. příčce.

"Prohra s Vinciovou teď mrzí. Jsem skleslá, ale musím říct, že se to vydařilo tak i tak, protože jsem první rok ve stovce a vždycky jsem na grandslamu zvládla kolo," pochvalovala si Allertová. 

Ve čtvrtek budou o postup do třetího kola US Open usilovat poslední tři Češky ve dvouhře žen Petra Kvitová, Barbora Strýcová a Petra Cetkovská. Stejný počet zástupců má český tenis ještě i ve dvouhře mužů. ve které jsou ve hře Tomáš Berdych, Jiří Veselý a Lukáš Rosol.

• US OPEN 2015 •
USA / New York, tv. povrch, 20.102.700 dolarů
středeční výsledky českých tenistek (02. 09. 2015)
• Dvouhra - 2. kolo •
Keysová (19-USA) - Smitková (ČR) 6-1 6-2
Vinciová (It.) - Allertová (ČR) 2-6 6-3 6-1
• Čtyřhra - 1. kolo •
Hlaváčková/Hradecká (7-ČR) - Lepchenková/Riskeová (USA) 6-2 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

362
Přidat komentář
smazaný uživatel
Nemáte někdo záznam z toho šíleného zápasu Bencic -Doi
Reagovat
sprchon
A jéje, co se to zase děje?

Druhej set jsem neviděl. Na youtube zatím celý zápas není, tak až bude, tak se na závěr 2. setu podívám... Jinak Misaki hrála skvěle, moc chtěla vyhrát, ale to Belinda chtěla taky. Úplně tu frustraci a emoce chápu, člověk moc chce, ale soupeř hraje úžasně a vy si nemůžete dovolit chybičku. To je pak člověk naštvaný na sebe i na všechny kolem, protože to je nejjednodušší. Že je hysterická? To je spousta lidí... Ale jestli se hádala o jasné míče, tak to fakt přehnala, to jo. A jestli uhádala MB, tak to je chyba rozhodčí.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem zvědavý na celý zápas. 2. set bych si rád pustil. O tom "rozhodujícím" míčku podle záznamu na počítači teda nemůžu říct nic jasnýho... Takže chápu, že se BeBe hádala... - http://www.bing.com/videos/search?q=bencic%20doi%20video&qs=n&form=QBVR&pq=bencic%20doi%20video&sc=0-0&sp=-1&sk=#view=detail&mid=688CBC366A85C413029E688CBC366A85C413029E
Reagovat
sprchon
Dík za video. :) Jediné co Belinda přehnala, tak to tvrzení, že šlo téměř o winner, což nebyla pravda. Misaki to v pohodě vrátila. Ale chápu ty emoce. ;) Jestli se podobná situace (correction) opakovala ke konci setu už poněkolikáté, tak se není čemu divit...
Reagovat
janek_da
hm, a v jednom clanku se pise
"Bencic continued to show great resilience and maturity"
Reagovat
sprchon
S tím "maturity" nevím, no. :D Ale zatím podle toho, co jsem viděl, tak jí nic nemám za zlé. ;)
Reagovat
janek_da
uvidíme
Reagovat
gusticek
Na těch přivandrovalcích z východu se jejich psí původ nezaře. Když je někdo cigán z balkánu nebo pšonek, tak je jen otazka času kdy nám to zase připomene.
Reagovat
blixa
Teda Belinda mi ani do dneška nebyla nějak zvlášť sympatická, ale tímhle u mě spadla skoro na dno. Hysterickej rozmazlenej spratek !!!! Tohle předvést Evža, tak ji novináři sežerou zaživa, stáhnou z kůže a rozčtvrtí. Ale miláčkovi Belindě se vše promine. Tím jsem si jist.
Reagovat
FulnekUltras
Sladkých 18...by akutně potřebovalo seřezat prdel... ;)
Reagovat
lars
promine se, kdyz porazi Sere na tomto USO :)
Reagovat
blixa
No tím by si to mohla drobně vyžehlit ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://2015.usopen.org/en_US/video/2015-09-02/hj0damdpe2oao_x3ozigosbumtna5etp.html
Reagovat
janek_da
Tak já ji měl už napůl v CH, ale todle teda. Já viděl, až poslední set a na Doi jsem nepoznal, že by tam měly být nějaké problémy.
Reagovat
FulnekUltras
Bel po skončení zápasu nepodala ruku vrchní rozhodčí... ;(
Reagovat
smazaný uživatel
protože je to namyšlená kr*va. stejně jako wawrinka. skoro všichni švýcaři jsou k*ti!
Reagovat
FulnekUltras
dneska si to u případných fandů teda podělala fest...
Reagovat
tommr
Bencicová vstala hrobníkovi z lopaty - ve druhým setu prohrávala už 5:6 0:40. Její chování v závěru druhýho setu bylo ovšem skandální. Covala se jako rozmazlenej spratek, kterej nedokáže příjmout, že prohrává - bulela jak želva, vztekala se a hádala se o každej míček i když dala jasnej out. Vrcholem bylo když se jí takhle podařilo uhádat první mečbol Doiový, kterej ustrašená rozhodčí zrušila. Sice se jí podařilo soupeřku rozhodit tak, že ten set nakonec zachránila, ale moje sympatie tím jednoznačně ztratila ... :(
Reagovat
FulnekUltras
Tohle byl opravdu klíčový moment - a jestli z něj Doi prohraje, Bel si tohle vlastně vyvztekané vítězství za rámeček rozhodně nedá...
Reagovat
tommr
už to tak vypadá, že se tím zápas zlomil. Bencicový ale tohle vítězství na kreditu nepřidá ... :(
Reagovat
FulnekUltras
bez jestřába se z toho stalo pískoviště v mateřské... ;)(
Reagovat
janek_da
Jakože když není jestřáb, tak se může hráč provztekat k vítězství?
Reagovat
FulnekUltras
když není jestřáb a rozhodčí ustoupí nátlaku hráčky...
Reagovat
smazaný uživatel
ta doi by měla jít k psychoušovi, děfka
Reagovat
smazaný uživatel
jinak máš pravdu. bencic to vyhádala, mělo to být 0:40 a další balon doi uhrála, takže koenc zápasu. nemám slov. nech pojdou všechny tři. prasnice na umpire, bencic i doi. skandální zápas!
Reagovat
FulnekUltras
sudí vypadá jak příbuzná domácí legendy... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
je to špína tlustá.
Reagovat
FulnekUltras
celý zápas ani její spodní prádlo jsem neviděl, ale na konci druhého setu se znova potvrdilo, že ustupovat vzteklým frackům se prostě nemá...
Reagovat
smazaný uživatel
ona to udělala a díky tomu otočila celý match! špína
Reagovat
kada.tom
souhlasím, ten závěr . setu jsem viděl a nevěřil jsem svým očím, co tam Bencic předvádělo, to hraničilo se vším a korunu tomu nasadila vrchní rozhodčí, která ustoupila a místo 0-40 to bylo pořád 0-30, chudák Misaki ani nevěděla jak ... že prohrála TB jsem tak nějak už čekal ... každopádně Bencic se opravdu vybarvila, je vidět, že ti Švýcaři jsou fakt nějak dementní (vyjma Timey, u které jsem zatím náznak arogance a egoismu nezaznamenal) ... jedna věc je um a úspěch, druhá však chování a tím teda Bencic hodně klesla ... snad jí Venus v pátek vypráčí kožich
Reagovat
FulnekUltras
jj, měla by "hvězdičku" trochu umravnit...
Reagovat
FulnekUltras
ale teď po zvládnutém TB proti rtuťovité Japonce to už vypadá na obrat ve třetím...emoce na pochodu a téměř infantilní vztek se střídá na obou stranách... (čumím jako blázen)
Reagovat
FulnekUltras
no objektivně a už s odstupem po skončení zápasu - Doi byla celkově mnohem disciplinovanější a Bel po dnešku asi ztratí hodně svých dosavadních příznivců...
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-us-open/245532/zpomal-svetobeznice-pliskova-pacha-mnoha-zapasy-harakiri.html
Reagovat
smazaný uživatel
kde se diskutuje? zde?
Reagovat
Frick
Vedle Petry K. je Denisa jediná, která na všech letošních GS vyhrála 1. kolo. Taky ne moc dobré vysvědčení pro ostatní.
Reagovat
smazaný uživatel
Ze současné top 20 vypadly aspoň jednou v 1. kole letos:
Halep
Šafářová
Ivanovic
Plíšková
Suarez (= 5 hráček top 10)
Kerber
Bencic
Bacsinszky
Radwanska
Petkovic

Zas tak strašná tragédie to od Lucky a Karolíny není. Spíš hodně dobrá vizitka pro Denisu.
Reagovat
smazaný uživatel
*na GS samozřejmě
Reagovat
lars
:((
Reagovat
smazaný uživatel
Bencic - Doi 5-7. Taky nečekaná zápletka.
Reagovat
kada.tom
snad to Misaki dotáhne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevadilo by mi to, hlavně kvůli šancím Lucky na TM :)
Reagovat
kada.tom
Cibulková - Bouchard ... to bude terno :-D
velký dilema, si ještě budu muset rozmyslet, který to nepřát míň :-D
každopádně je alespoň jistota, že jedna z nich vyletí :-)
Reagovat
Frick
Souboj zdejších oblínbenkyń :-D
Reagovat
Chrenda
Přesně, že nemůžou vypadnout obě najednou co? Škoda. No tak víc to vypadnutí přeju Pomeji. Genie už trochu zkrotla, tak může dostat novou šanci, hřebínek jí pěkně splihnul.
Reagovat
dadaft
tááák,
Elina má set a brejk.
super.
ale na její zápas s Kaiou fakt nepřišla ani noha.
Reagovat
Fandina
Roger, Rafa, Grigor, super hadry od Nike, opět. Moc hezké.
Reagovat
Fandina
Genie porazila Polonu 6:3 ve třetím, ale suprr úhly a winery obě, pěkný mač.
Reagovat
smazaný uživatel
Game set match Miss Bouchard. Byla by prdel, kdyby zrovna ona dokázala Sereně překazit kalendářní GS :)
Reagovat
kada.tom
taky už mi to napadlo, ale taková katastrofa snad nenastane :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Do semifinále je daleko, Serena by mohla skončit už dřív ;-)
Reagovat
dadaft
Genie - Polona ,,,,,,,,,,,, další skvělý zápas letošního USO.
Reagovat
sprchon
Hezky, snad uz to doklepe. :)
Reagovat
smazaný uživatel
1 break pryč.
Reagovat
Fandina
Gríša prohrál s Kukuškinem dva sety a eď si pořád prohrává podání ve třetím. Tak doufám, že se ještě pochlapí a otočí to. Gríšo go!!!
Reagovat
dadaft
mít Petra pohyblivost Polony (jsou stejně vysoké), tak je neporazitelná.
Reagovat
FulnekUltras
nakonec Pegulu přece jen dorazila...
Reagovat
tommr
ale měla namále. Doufám, že Gibbsová nebude zítra tolik zlobit jako dneska Pegula ...
Reagovat
FulnekUltras
a Petra ji pokud možno ani moc zlobit nenechá...
Reagovat
Fandina
Dominika porazila Pagulu. Super!!!
Reagovat
Fandina
Pegulu
Reagovat
Jabadu
Přiznejte se! Který z vás je Lauren O'Sullivan? :D:D:D

http://sport.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A150902_181938_tenis_bem&razeni=vlakno
Reagovat
smazaný uživatel
Další alter ego Kvitovky, už je s tím fakt trapná.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitovka to není. To je i na ni dost drsný. Ledaže by sám Havlát reagoval na sebe :-)
Reagovat
Fandina
:-))))))
Reagovat
dadaft
Bouchard - Hercog 63 67 ??

je pravda, že obě hráčky sem tam spáchají hloupé chyby, ale celkově moc povedený a vyrovnaný zápas.
(po dvou setech 67-68 na body)
uvidíme, co to teď udělá s Bušičkou,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
hm hm, a začíná hrát Elina, to je na roztrhání,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
nakoplo jí to.
škoda Polono, vypadalo to na obrat,,,
Reagovat
FulnekUltras
a Genie jakoby už zase jela z toho svého letošního kopce...

Jinak na místě až neuvěřitelně tučná hamburger-ballgirl... (kroutím hlavou)
Reagovat
kada.tom
ta byla i na nějakém zápase včera, co jsem viděl ... ale tak co, pokud dělá svou práci dobře, proč ne :-)
Reagovat
FulnekUltras
jj, létá s ručníkem jak o život... ;)
Reagovat
kada.tom
Bouchard prohraným TB potěšila, snad se Hercog vzpamatuje a dootočí to :-)
Reagovat
Frick
Vás to fakt neštve - Člověk se těší na GS s 10 Češkama v MD a 3 v TOP 8 nasazených. Po kole a půl je jich sedm v pitchi a ze zbylých tří má jedna mizivou perspektivu, druhá na jedno, max. dvě kola a poslední je velkým otazníkem.

Asi mne trochu "dožrala" dnes ta Denča. Po těch fackách, co nám včera a převčírem připravila Kája zraněním na hlavě a Lucka zraněním na břiše, jsem tak nějak věřil po tý první sadě v to, že by Denča to mohla nějak narovnat, navíc s tou perspektivou na další postup.

Zatím to tedy vypadá tak, že nejpříjemnějším překvapením na letošních GS od hráček z druhýho sledu bylo třetí kolo Lucky H. v Austrálii a třetí kolo Týny ve Wimbledonu.
Reagovat
Fandina
Šve mě, že Káje se nedařilo a že je Šafi nemocná. Jinak dneska Vinci byla dva sety lepší, zvítězila zkušenost a co s týka Terky, tak proti Keys se těžko hraje každé. Takže hlavní problém je zranění Safi a to, proč Kája se na kurtu nehýbá. Jinak mě nic neštve.
Reagovat
EllNino
štve, ale co s tim uděláš ? bude další grandslam :D
Reagovat
Frick
Jedině, no... Ale čekat skoro měsíců? Fůůůůůůů

Ale je fakt, že ta Austrálie je dobrá. Za oknem tma, (když štěstí dá) chumelí, -5 °C a člověk se v bedně dívá, jak tam lítaj v polednim žáru.

A sezóna je mladá a vše je otevřený. A do toho se o víkendu může těšit na Gábi s Verčou :-D
Reagovat
Frick
*čekat skoro pět měsíců
Reagovat
EllNino
musíš si najít holt jinou zábavu než počítač :D
Reagovat
EllNino
A nevím, cos čekal na US Open, kde naše nikdy dobře nehrály :D ...fakt nevím :D
Reagovat
Frick
No co.... že se to zlomí!
Reagovat
EllNino
Na US Open to bude vždycky bída, naše holky nemaj povahu tam vyhrávat, tak je lepší se s tím smířit a nemalovat si vzdušný zámky, jako to tak rád děláš :)
Reagovat
Frick
No ale co jako jinak. To jsem si měl říct potom, co Lucka vyřachla ve Wimblu proti Coco, že je konec a na další (relevantní) GS si budu muset počkat 7 měsíců?
Reagovat
EllNino
říkám, je to jen tenis, jsou duležitější věci :D
Reagovat
Frick
Jasně, no :o) Člověk byl zkrátka zmlsanej loni ve Wimbledonu a letos v Paříži, že by strašně rád si dal "další chod" (Inu, s jídlem roste chuť) a najednou je frustrovanej z toho, že ta lahůdka nyní nebude...
Reagovat
EllNino
je ale lepší nic neočekávat a pak nebejt zbytečně zklamanej víš :) někdy to přehníš
Reagovat
smazaný uživatel
Mandlíková 1985 vyhrála.
Reagovat
EllNino
Myslel jsem v poslední době :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale psal jsi "nikdy" :)
Reagovat
EllNino
nojono :) tak dlouhodobě tam dobře nehrajou, kdy naposledy byla nějaká Češka v osmičce ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
To nevím, díval jsem se jen na seznam vítězek :) Možná Vaidiška?
Reagovat
EllNino
ta nebyla :)
Reagovat
Frick
Dája v roce 2001
Reagovat
EllNino
:D 14 let neprošla Češka 4. kolem
Reagovat
tommr
Hanka Mandlíková byla navíc i dvakrát ve finále stejně jako Helena Suková. O Navrátilový ani nemluvím. V osmdesátých létech a na začátku devadesátých byly Češky ve finále USO prakticky každý rok ...
Reagovat
EllNino
dobře, tak řekněme v novém tisíciletí se našim na US Open nedaří :)
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych tam byl v SF.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych je holka odkdy?
Reagovat
smazaný uživatel
Kde v té větě je psané něco o holkách?
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, že reagují na Fricka, který ve svém příspěvku zmiňuje POUZE Češky, a navíc EllNino reaguje na tommra, který taktéž mluví VÝHRADNĚ o ženách, je myslím všem, kteří dokáží zapojit aspoň jedno 1 % svého mozku (ti méně obdaření aspoň 2 % slámy) naprosto jasné, že je řeč pouze o ženském pohlaví.
Reagovat
smazaný uživatel
Reaguji na větu "dobře, tak řekněme v novém tisíciletí se našim na US Open nedaří", v ní není o pohlaví ani slovo. Lidé se smyslem pro ironii pochopí. Na VŠB zřejmě není schopnost samostatného uvažování moc potřebná.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, to, že nerozumíš psanému slovu skutečně není můj problém.
Reagovat
smazaný uživatel
A jestli to, co píšeš, je ironie, tak jsem Alžběta II.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak gratuluju k tomu rekordu :) I když teda chybí ještě týden, ale snad to doklepeš.
Reagovat
tommr
jj v novým tisíciletí se našim na USO bohužel vůbec nedaří a ze současný generace našich hráček nejdál došly do čtvrtýho kola Petra Kvitová (dvakrát), Lucka Šafářová a překvapivě i Andrea Hlaváčková ...
Reagovat
kada.tom
Krok druhý rovněž splněn. Ale byla to šichta.

Dneska to bylo urputný, Bertens hrála hodně dobře hlavně v 1. setu, Serena naopak měla velký problémy, ale zase se ukázalo kdo je Nr. 1 - Serena to prostě ubojovala, byť ve 2. setu to už bylo o něco lepší. V rozhovoru přiznala, že to dneska od ní nebylo dobrý. Každopádně slabší okamžik se dal čekat. Snad si ho vybrala dneska a v dalším zápase/dalších zápasech to bude už jenom lepší.

Ve 3. kole čeká Serenu krajanka Bethanie Mattek-Sands, která poněkud překvapuje, dneska smetla CoCo ... no, věřím Sereně, že i tohle kolo zvládne bez ztráty setu a třeba zase možná trochu suverénněji jak dneska.
Reagovat
FulnekUltras
Dnes ještě i těsně po MP vypadala harpyje tak trochu pod tlakem... ;)
Reagovat
FulnekUltras
a je teď lehce v pérdeli...
Reagovat
Fandina
Polona Genie super pestřelky. Geni nedopodávla mač za stavu 5:4.
Reagovat
Fandina
TB Genčo go go go!
Reagovat
dadaft
respekt Kiki

a v souboji dvou výjimečně krásných žen jde Bušička podávat do zápasu.
Reagovat
dadaft
ale nedopodávala.
Reagovat
smazaný uživatel
Nezvládla. Kdyby se šlo do třetího, tak bych věřil spíš Poloně.
Reagovat
FulnekUltras
už je to tady...
Reagovat
kada.tom
Serena :-))
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.usopen.org/en_US/scores/schedule/schedule10.html

Petra Cetkovská jako úplně poslední AAS ...

Petra Kvitová taky jako úplně poslední na LAS ...

Tomáš jako třetí na kurtu 17 ...
Reagovat
kada.tom
to by Petrám mělo vyhovovat :-)

Petra K. bude hrát až docela pozdě, takže nebude takový horko a Petra C. chtěla velkej kurt, má ho mít a ještě v nočním galapředstavení :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo by super, kdyby postoupily obě :) Relativně v pohodě, kdyby postoupila jedna ... A nejhorší, kdyby to nezvládla ani jedna :D Doufám v první variantu, myslím ,že bude druhá :D
Reagovat
slacker
No a do tretiho kritickeho kola ji stjen zase soupnou do poledniho vedra
Reagovat
smazaný uživatel
3. největší favorit Us Open a až na kurtu 17? Snad je to nějakej luxusní plácek s jenom vysokým číslem.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď na něm hraje Dimitrov, se jukni :D
Reagovat
Fandina
:-))))
Reagovat
EllNino
zapomněl jsi na Báru :D ta hraje na sedmičce, Veselka na 6 a Rosi na 13 :)
Reagovat
Fandina
Cibule bojuje a má druhý set s Pegulí. Ještě jeden. Pome.
Reagovat
spaniel
Pomé!
Reagovat
Chrenda
Pomeje!
Reagovat
kada.tom
Barča s Michaellou jsou taky ve 2. kole :-)
Reagovat
FulnekUltras
poooooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
kada.tom
2-1 ... tak, Sereno, máš brejk, tak už to prosím tě nějak dohraj a hlavně soustředěně :-)
Reagovat
smazaný uživatel
vyslyšeno, jen obráceně :) Bertík jede.
Reagovat
kada.tom
však ona servis odevzdá, snad ...
Reagovat
Frick
https://scontent-vie1-1.cdninstagram.com/hphotos-xaf1/t51.2885-15/e35/11881684_1481744248791469_1048222404_n.jpg

Ale všimněte si, jak Tereza se nechává tetovat jen na místech, který nejsou v normálním oblečení (vč. tílka a šortek) vidět. Rozdíl oproti Plíščatum.
Reagovat
slacker
a nejaky piercing na miste ktere neni v normalnim obleceni videt?
Reagovat
VlS
tvoje starosti tak mít
Reagovat
Frick
Tak koukám se na její IG, noo.... https://instagram.com/terezamartinec/

je na tom znát, že to musí být celkem živel narozdíl třeba od takové Denisy, která působí jako slušňačka. Ale jinak si myslim, že bude Terka fajn holka. Bylo by fajn, kdyby se jí podařilo co nejvíce prosadit. Nuda by s ní nebyla.
Reagovat
Mayo
tá Bertensová hrá mietami intergalaktické údery
Reagovat
dadaft
neměl jsem, nemám a nikdy tě nebudu mít rád Sereno.
tečka.
Reagovat
Lunej..
a já tě měla, mám a budu tě mít pořád ráda.. dvě tečky :D:D
Reagovat
dadaft
já tebe taky, tři tečky.
Reagovat
blixa
Jsem rád že se máte rádi děti, žehnám vám, ale živit vás nebudu ;-) :D
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
dadaft
nás živí naše láska, na tvé zlaťáky ti serem.
Reagovat
Lunej..
:D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Hel, Kiki! Kat, als je tenisportal lezen en weten dit. Zeker nu niet kanarie krijgen! Een flip! Dit zal de Nederlandse nacht!
Reagovat
kada.tom
Kamoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon
Reagovat
Lunej..
To je řečí, snad to tak nebolelo ne? :D:D
Reagovat
kada.tom
ale mě to stojí nervy!!
Reagovat
Lunej..
Jéžiš, vždyť je to pořád dokola, nervy, comóny, a pak řežba.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No tvl :D :D :D Já se vůbec nedivím, že třískla raketou :D
Reagovat
sprchon
Ve druhém už asi drtička, co?
Reagovat
FulnekUltras
raket... ;p
Reagovat
dadaft
bože bože, holky moje (nejen Kiki), proč tý Sereně dáváte tolik dárečků?
Reagovat
dadaft
Bušička má první set.
hezký tenis.
Reagovat
Fandina
Výborně
Reagovat
Jabadu
A už se sune k zemi. Oj to je škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Kiki eso z druhého servisu :-O
Reagovat
smazaný uživatel
To byl první servis :D
Reagovat
smazaný uživatel
fakt? tak se omlouvám :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, teda opakovaný první :) Protože byl "net" :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale i tak krásné eso :)
Reagovat
Jabadu
Kiki trhej! Nebo ti zmaluju ten tvůj pihovatej zadek.
:-)
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Serena jaká zpěvačka :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
No tak, Nizozemsko, jedém! Chci vidět Serenu v krajní situaci, to je vždycky nejzábavnější sledovat. Ale teď už to asi nedopadne... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíš ... Ve finále s Petrou, jen si počkej :D
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň tak 0-4 v rozhodujícím setu. To by mohlo jít live kurz i nad 1,5 :D
Reagovat
kada.tom
Kamoooon !!
Reagovat
smazaný uživatel
Serena Karlovičová :D :D
Reagovat
Fandina
:-)))))
Reagovat
Jabadu
Tvl ... ona dá tři dojchyby a ta kráva na druhé straně nevrátí nic. :-)
Reagovat
Lunej..
on tam hraje skot?
Reagovat
Jabadu
Už 4 DF a nic z toho!
Reagovat
Lunej..
Třeba kdyby tam stál nějaký vůl, dovedl by to využít.
Reagovat
slacker
Na jasneeeeeeee. Zase se nedotahlo prekbapeni do konce. Nedoservirovani outsiderky
Reagovat
EllNino
chceš, aby se Radwa dostala daleko a začala tlačit na holky v Race ? :D
Reagovat
slacker
Nejsem Tommr, nechavam to osudu
Reagovat
kada.tom
Kamooooooooooooooooooooooon
Reagovat
Jabadu
Mno, vcelku podle předpokladu se Kiki zesrala, ale to by skoro všechny. :-)
Reagovat
Fandina
Komentátor na ES, Matekové v tom dorém slova smysl bouchly saze, když vyhála i ve druhém kole.
Reagovat
Frick
Nj, je tam teď sama, tak musí se teď soustředit na singla, nó....
Reagovat
Fandina
To je fakt ... úsměv
Reagovat
kada.tom
Sereno, je třeba zabrat na returnu ...
Reagovat
Frick
Myslíte si, že tohle byl ukázkovej vývoj zápasy, kdy by pomohl Denče koučink na kurtu?
Reagovat
EllNino
jistě :) Denisa nikdy nebyla ve 3. kole na GS, proti ní zkušená harcovnice, trenér by určitě povzbudil
Reagovat
VlS
vypekla Coco 2:0. Bětka hrála pěkně, na druhou stranu jí Coco poslala tři vagony dárků.
Reagovat
Jabadu
Serena přepíná na mód TUŽMESE.
Ale kdyby Kiki měla štěstí, třeba by ten první set mohl dopadnout. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Beth oprávněně vítězí a fakt jí to přeju, zvlášť proti nafoukané Coco.
Reagovat
VlS
Mě Coco nepřipadá nafoukaná, drsňačka jo, ale nafoukaná ne. Mám takový holky docela rád, rozhodně to není fiflena.
Reagovat
slacker
Co msa proti fiflenam?
Reagovat
VlS
Fšechno, úplně fšechno.
Reagovat
Lunej..
Dej si Fofolu :D
Reagovat
slacker
http://www.viralsvet.cz/kdo-je-pes-ftefan-kofola-jej-nevymyslela-jmenuje-se-tunak-a-opravdu-existuje/
Reagovat
Frick
Bláznivá Teryna M. si nechala potetovat svou namakanou pr.del :-D

https://instagram.com/p/6VXdgUtVWL/?taken-by=terezamartinec
Reagovat
Frick
zítra prestižní souboj Patty s Jesikou :o)
Reagovat
dadaft
bože jak já to nesnáším, když Serena projede výměnu a soupeřka zkazí poslední míček, který měl být vítězný (teď Bertensová volej do sítě) a ona jí se zatnutou pěstí řve přímo do ksichtu c´mon.
fuj!
Reagovat
kada.tom
a tohle já zase na Sereně miluju :-D
její "kamón" je to nejlepší, co při tenisových zápasech existuje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ne ona ji vyloženě straší
Reagovat
slacker
az po levacke zatacce, fulnecke hokejce a robocop modu :-D
Reagovat
Mayo
Kiki Bertensová zatiaľ fackuje Serenu.
Reagovat
Frick
1. Wozniacki
2. Ivanovic
3. Safarova
4. Pliskova
5. Muguruza
6. Suárez Navarro
7. Kerber
8. Radwanska
9. Svitolina
10. Stosur
11. Bencic
12. Bouchard
13. Giorgi
14. Pavlyuchenkova
15. Diyas
16. Strycova
17. Garcia
18. Mladenovic
19. Gavrilova (#40)
20. (SR)Cibulkova

----------------------------------------

Skutečně VELMI důležitej turnaj pro Lucku i Káju. Bohužel ale toto obsazení nedává mnoho důvodů k optimismu. Pokud nenastanou odhlášky (ne teda od Lucky!), tak to bude masakr od začátku a podle všeho nejde čekat nějakou lehkou cestičku do finále, jakou měla Kája v Birminghamu a Stanfordu nebo Lucka v New Havenu....
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba bude Lucka jako jednička :)

Hm Aničce začínají obhajoby, Tokio, Peking a TM, hm hodně štěstí, třeba se udržíš ve dvacítce :D
Reagovat
smazaný uživatel
Serena zatím v klidu...
Reagovat
smazaný uživatel
Už ne
Reagovat
smazaný uživatel
Taková nudná debata a to nádherná, šikovná, prostě úžasná, Kiki otočila set:)) Jináč mám špatnej dojem z dresů podle firem, v NH to vypadalo jak při chlapeckých tělocviku dřív.
Reagovat
Davor1
Come on Kiki !! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
To je nějaká jiná Kiki, než kterou Petra na W doslova smázla...
Reagovat
Davor1
Tá istá, len tráva je jej jednoznačne najslabší povrch, čo pre Petru platí opačne :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Aby za pár desítek minut nebyla z Bertensové legenda (tím pádem i mnohými lidmi nesnášená osoba, jinými naopak obdivovaná)...
Reagovat
smazaný uživatel
hraje pěkně ale nepředbíhejme :D známe tyhle scénáře
Reagovat
smazaný uživatel
Kiki bych přál, aby Serenu zastavila. Ale spíš to vidím, žen Serena si postup pohlídá...
Reagovat
dadaft
Serena go home
Reagovat
smazaný uživatel
Serena je doma :D
Reagovat
dadaft
teda ta Pegula hraje zatím cca o 240 míst líp než jak si stojí v žebříčku,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
EllNino
Pegula loni odehrála 2 zápasy, letos se vrací, je nebezpečná :)
Reagovat
smazaný uživatel
Cibule dost často zhoří na hráčkách za stovkou.....
Reagovat
dadaft
no, už to na E2 vypli.

tak nic, jdu na Polonu s Bušičkou...
Reagovat
Davor1
Ja som ju nikdy hrať nevidel, GS ešte nehrala, s WTA turnajmi má len minimálne skúsenosti, nikdy nevyhrala ani žiadne ITF... Zatiaľ jej to tam padá, hrá na riziko, to jej nemôže vydržať večne, už postup cez Gasparyan z kvaldy je obrovský úspech, ak by dala dnes aj Dominiku, tak by to bol neskutočný výsledok...
Reagovat
Frick
1) Dohá W 470
2) New Haven F 305
3) Dubai ČF 190
4) Cinci ČF 190
5) Antverpy ČF 100
6) Řím R32 60
7) Stuttgart R16 55
8) Toronto R32 1

Lucka je tedy v tomto o dost lépe...
Reagovat
Frick
1) Dubai F 585
2) Sydney F 305
3) Birmingham F 305
4) Stanford F 305
5) Praha W 280
6) Anverpy SF 185
7) Cincinati OF 105
8) New Haven ČF 100

Takže pokud si chce něco při cestě do Singapuru přičíst, musí na INT dojít do finále, na PRE do semifinále a na P5 do ČF....
Reagovat
Frick
Čili to nevypadá moc dobře. Takový ČF na Premieru nebo OF na Premieru by člověk pokládal za "slušnej výsledek" a přitom Káje je zcela k ničemu :-(
Reagovat
Frick
*OF na Premieru 5
Reagovat
slacker
slusnej vysledek zacina po tretim kole nebo zisku alepson 150 bodu
Reagovat
EllNino
jak pro koho
Reagovat
slacker
Tak nekdo bere jen tituly na premierech, ale to ja se spokojim se skromnejsimi uspechy.
Reagovat
Frick
...samozřejmě - všichni to víme - ty šílený výsledky na povinnejch turnajích Karolínu strašně táhnou dolů.

Jako největší průšvih bych snad viděl to FO, kde se jí to náramně otevřelo a minimálně do ČF by měla "lehkou" práci.
Reagovat
EllNino
to nemá cenu řešit nějaký RG, duležitý je, aby se Týna psychicky srovnala a nenajela na nějakou prohrávací šňůru
Reagovat
Frick
Tak Týna už na ní je :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš 2 prohry v řadě? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
A jo tak :D
Reagovat
EllNino
Sory, Káju :D :D
Reagovat
Frick
...no jako nejrozumnější by se mi snad jevil nějakej ten slabší International, kterej by Kája mohla bejt schopna vyhrát i když by nebyla v úplně TOP formě (viz. Praha)
Reagovat
kada.tom
Agaaaaaaaaaa :-)

A teď Serenka :-)
Reagovat
kada.tom
a dozorovat bude Kader Nouni :-)
Reagovat
dadaft
no nic Deniso.
tenhle zápas měl být tvůj.
tak snad příště.
přesto jsi vystoupala do nejužšího kroužku mých oblíbenkyň.
tenis hraješ skvělý.
Reagovat
Frick
Při 6:2 1:0 a 40:15* si to člověk maloval, jak se to i v tom druhym setu míří do zdárnýho cíle a pak se to najednou celý pos.ralo....

Ještě když člověk vidí toho pavouka a ví, že třetí kolo by bylo velice hratelný...

No, řady prořídly. Už nám tam zbyly jen tři, reálně to vypadá na dvě ve třetim kole (Baruš + Petra K.). Nic moc výsledek pro zemi se třema hráčkama v TOP 8 :-/
Reagovat
Serpens
Asi to zase bude na prd UsOpen, pokud se Petra nezblázní (to tak max na 15% udělá čtvrtfinále)
Reagovat
EllNino
Na to, jak se našim na US Open v minulosti "dařilo" by byly 2 hráčky ve 3. kole fajn :) ...
Reagovat
kada.tom
Denisa out ...
... alespoň že Aga vede :-)

A za chvilku už Serena a její druhý zápas .... :-)
Reagovat
VlS
To by mě zajímalo, proč se Denisa ve třetím úplně složila. Škoda, dobrej začátek, konec špatnej.
Reagovat
slacker
LČT
Reagovat
smazaný uživatel
Legrační České Trumpety?
Reagovat
smazaný uživatel
Legenrádní Červené traktory??
Reagovat
smazaný uživatel
Legendární
Reagovat
EllNino
bohužel no, Denisa na téhle úrovni nemá prakticky žádnou zkušenost, Bobina od stavu 2:6 0:1 a tom výlebu emocí zabrala a pak už to Denisa neunesla ...I tak je to dobrej výsledek, ikdyž mohlbýt i lepší no
Reagovat
sprchon
Přišel jsem na poslední dva gamy... Denisa se mi v nich docela líbila, rozhodně má na víc. :) Ono to půjde. ;)

Teda ale Ana Konjuh to nedala. Proti ní další LL, která toho dobře využívá. :D A ani v dalším kole nebude bez šance...
Nasťa mě teda ale zklamala, to jsem nečekal.
Reagovat
VlS
No, až takový mládě už zas není, tohle beru u Katky Siniakový
Reagovat
sprchon
Denča? Tak ta se trápila se zraněními, to ji docela zbrzdilo. ;)
Reagovat
EllNino
zkušenosti na WTA mají zhruba porovnatelný a na grandlamech taky, Denisa prakticky vynechala jednu sezonu ...
Reagovat
Serpens
Tak zase ty nevyužité brejkboly...
V prvním setu úžasné představení Denisy, bezchybný, přesný výkon, sekačka Vinciová neměla nárok.
Jak víme, na začátku druhého setu dva spálené brejkboly, od té doby postupně přibývalo chyb, Vinciová zjistěla na podání a vše začalo jít špatným směrem.
Ve třetím se na začátku situace opakovala a všechno šlo do kytek.

Dobrý pocit ze hry by tam byl, ale ta hlava, ta hlava...
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře ty, Coco :) A už křapla raketa....
Reagovat
Jabadu
Nejhorší na tom je, že západní mladý pušky by se schopnostmi Denisy Bobinu dávno vypráskaly z kurtu.
Jenomže s jejím sebevědomím to prostě nejde.
Reagovat
Davor1
Jasné, ako napríklad západná sebavedomá mladá puška Bouchard, ktorá pred týždňom ľahla s Robertou 1-6, 0-6 :DDD
Reagovat
EllNino
Beth vede nad CoCo už 4:0 :D
Reagovat
vendulkabendulka
Neuveritelne
Reagovat
Davor1
Vinci bola v posledných týždňoch vo výbornej forme, navyše ten rozdiel v skúsenostiach je enormný, veľmi by som Allertovú nehanil, zápasov na takejto úrovni a s takými hráčkami má odohratých minimum, navyše jej herný strop nie je veľmi vysoko. Pre ňu je druhé kolo GS výborný výsledok a podobný obrat už zažili oveľa väčšie hráčky...
Reagovat
smazaný uživatel
Jedna hloupá páska a jak to člověka rozhodí. :(
Reagovat
dadaft
tak tohle je čistě o hlavě. ((
Reagovat
Dobry-den
Snad aspoň statečně odvrátí kanára :-)
Reagovat
tommr
a je zřejmě po zápase ... :(
Denisa měla na začátku druhýho i třetího setu šance na brejk, který neproměnila a Vinci jí za to vždycky okamžitě potrestala brejkem podle toho okřídlenýho "nedáš - dostaneš" ... :(
Reagovat
dadaft
ach jo...
Reagovat
EllNino
Šílenost
Reagovat
Dobry-den
Tak to se moc nepovedlo. Stejně jako na začátku 2. setu - nedáš, dostaneš :-(
Reagovat
slacker
A dalsi kolaps
Reagovat
EllNino
a ty už jdi taky doptchi
Reagovat
slacker
tebe to nesere?
Reagovat
EllNino
no nevím, já si kolaps představuju jinak, než že ztratím podání
Reagovat
slacker
No kdyz je to po serii 9 (ve druhem setu 7) micku v rade?
Reagovat
EllNino
tak holt jo, vyhráls, spokojenej ?
Reagovat
slacker
no ted uz 12 micu v rade, to neni kolaps?
Reagovat
EllNino
mně to je jedno
Reagovat
slacker
me ne, ja doufal ze leto ceskych kolapsu by uz mohlo konecne skoncit.
Reagovat
EllNino
ale tohle není kolaps tvl, prostě vyhrála první set a Vinci se pak zlepšila, neprohrála z nějakýho výraznýho vedení
Reagovat
slacker
nevim, 4DF z toho 2 na BP jestli je zrovna zlepseni bobiny
Reagovat
Serpens
chybky přibývají...Vinci se zlepšuje na podání
Reagovat
dadaft
ještě mi někdo vysvětlete jednu věc -- pořád běží na Livesportu v sázkách na tento zápas over 22,5 gemu za 2,45 u Fortuny jako LIVE ----- to znamená, že se to dá pořád vsadit?

vždyť to musí být víc než tolik gemů úplně jistě, je odehráno sedmnáct, jde se do třetího setu a tím pádem se nakonec odehraje minimálně 23 gemů.
tak proč na to nevsadit milion???
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to tam zkus vsadit a když budeš potvrzovat tiket, tak už to nepůjde. Klasika :)
Reagovat
dadaft
aha, jsem si říkal.
nicméně kdybych sázel, vsadil bych rozumných 19,5 už po čtvrtém gemu zápasu a byl bych vysmátý.
Reagovat
EllNino
Tak dneska se ječí pro změnu "Forza"
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť umpire musel vidět, že si nejde vyměnit raketu jen tak z nudy. Za co ten warning?
Reagovat
Dobry-den
A ještě k tomu na setbol. Chtěl bych vidět, jestli by si troufnul dát warning za tohoto stavu nějaké větší hvězdě...
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak! Serena by ho shodila pohledem z empajru.
Reagovat
EllNino
Tak jdeme do třetího no ...
Reagovat
dadaft
první servis musí jít nahoru, aspoň k 60%, bez něj se hraje špatně.
Reagovat
smazaný uživatel
Co tý Denise tam dneska spadne to je neskutečný :D
Reagovat
EllNino
teď skvelej míček od Denisy :)
Reagovat
dadaft
ve druhém setu je Denisa s úspěšností 1. servisu pod 50% a na polovině setu prvního,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale to pude i tak.
Reagovat
smazaný uživatel
hop hop hop, ať to nepokoníš....
Reagovat
smazaný uživatel
výborně, mám radost.
Reagovat
slacker
a je tu kolaps
Reagovat
EllNino
kde ? :D
Reagovat
Jabadu
No, no! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zavolej 155 a nepiš to sem.
Reagovat
dadaft
:))
Reagovat
Jabadu
A Bobina má dost. :D:D:D
Reagovat
EllNino
Denisa dneska vyhrála spoustu těsných míčků no :)
Reagovat
smazaný uživatel
celkem neunáší :)
Reagovat
Dobry-den
No trochu jsem se lekl jak zařvala :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Háčka super, ve druhém setu sice 0:2 dole, ale 6 her v řadě to spravilo :D Krásná hra Andy na síti, tam je vždycky super. Lucka to drží zezadu a přijde mi, že už ani nehraje takové bomby na riziko ... Pěkné pěkné, a teď, když už nejsou ve čtvrtině s Luckou a Beth, je mnohem jednodušší rozhodnout se, komu fandit! Hlavně, aby došly dalekooo!!! Jen si vzpomenout na rok 2013 a bude pohoda, klídek a tabáček :D
Reagovat
tommr
Andrea byla dneska jasně nejlepší na dvorci. Lucka nehrála špatně, ale občas hraje strašně nedůrazně na síti a nedokáže zabít ani nalitý míčky ...
Reagovat
smazaný uživatel
Na druhou stranu je podle mě zezadu mnohem jistější, než Andy no. Ale holky se dobře doplňují, většinou ta druhá umí o něco lépe to, co ta první méně :)
Reagovat
Jabadu
Denisa moc hezky. Našim nejlepším odklidila v Race "Karla" a Bobina není tak dobrá.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to super no, Denisa odklidila Carlu, Barča zase Timeu, fakt super :)
Reagovat
VlS
2x 6:2 nad Varvarou s Alison, dobrej start. Osobpně se mi líbila víc Andrea, Lucka tu a tam dělá nepochopitelný věci.
Reagovat
kada.tom
Háčka postupujou :-)
A Denisa má set, jen vydržet a získat i ten druhej :-)
Reagovat
Fandina
Háčka super. Gratulka!
Reagovat
smazaný uživatel
Erakovic/Watson - Krajicek/Strycova -Zrušeno

to bude kvůli Erakovic ne?
Reagovat
kada.tom
patrně jo
Reagovat
Fandina
Denča set. Super. Ještě jeden Denčo. PojD!!
Reagovat
bIbec
Denča zatím ok, snad to udrží.
Reagovat
bIbec
neudržela :-(
Reagovat
historik
má s trochou štěstí první set:-)
Reagovat
dadaft
ne s trochou štěstí, zaslouženě. ))
Reagovat
Frick
6:2 za půlhodky - to asi nebude jen štěstí.
Reagovat
dadaft
winnery 10:1, UE stejně obě dvě.
není co řešit.
Reagovat
historik
vypadlo mi s trochou štěstí na závěr (páska):-) Hraje

Vypadlo mi s trochou štěstí NA ZÁVĚR (prase):-) Zatím hraje dobře, tak snad to vydrží.
Reagovat
EllNino
Denda super ! :)
Reagovat
Frick
čuňačinka na závěr a první set je hotov! Yeah!!!
Reagovat
Frick
druhá Tereza má o něco větší "styl" :o)
Reagovat
dadaft
druhá Tereza je kdo?
Reagovat
Frick
To pokérovaný strašidýlko :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Martincová :)
Reagovat
dadaft
Denisa 5:2 -- velká spokojenost zatím. ))
Reagovat
historik
Denisa skvěle, brejkla. Zatím hraje výborně, nebojácně. Držím palce.
Reagovat
Serpens
Denisa zatím mě dost překvapuje ofenzívou. Takhle útočit jsem ji ještě neviděl :O
Reagovat
dadaft
takhle ona hraje.
zatím jednoznačně lepší hráčka. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Terka vyčmouchla rychlostí světla.... Tak snad lepší, když to nedávali....
Reagovat
tommr
Háčka byla v prvním setu jasně lepší. Líbila se mi hlavně Andrea, která pěkně řádila na síti ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Andrea je na síti celkově naprosto skvělá ... Ale ten její BH ... To se mi zježí všechny vlasy na hlavě, když vidím, že ho chce hrát :D Sice se ho snaží obíhat (což naprosto chápu, je to její totálně nejslabší úder), ale ne vždy se to povede ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já měla strach z Hrádi. Přece jen první podání 22%.....
Reagovat
smazaný uživatel
To bylo včera ... A to už dávno neplatí. Petra taky včera (u nás dnes) servírovala celkem bídně a zítra (možná u nás až pozítří) může servírovat jako bohyně :D
Reagovat
smazaný uživatel
Bídně? Rozhodně né 22%. Zlepšení přijde.
Reagovat
dadaft
řekněme si na rovinu, že Arthur Ashe Stadium umí s některýma labilnějšíma hráčkama pěkně zamávat -- v 2011 měla za sebou Sabine Lisicky první velký úspěch ve Wimbledonu (SF), hrála ve formě a ve čtvrtém kole USO se poprvé dostala na AAS.
a v tom obrovském prostoru se zkrátka ztratila a nebyla schopná trefit kurt,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Věra Zvonareva tehdy nemusela předvést vůbec nic a stejně ji porazila ve dvou v suchým.
Reagovat
dadaft
* Lisicki * :))
Reagovat
smazaný uživatel
A co tím chtěl básník říci? Že holkám do 20 se můžou na AAS rozklepat kolena?
Reagovat
Davor1
Nasťa dnes úplne tragická, nechápem, ako s touto hrou mohla vyhrať vo dvoch s Magdou, ktorá v New Haven hrala dosť dobre. Anett Kontaveit je ale mimoriadne zaujímavá hráčka, ročník 95, ďalší veľký talent, neskutočne razantný FH, agresívna, dobrý servis... Keď naberie trochu viac konzistencie vo výmenách, tak potenciál na top 20-30 určite má, navyše vyzerá super, asi ju začnem sledovať viac...
Reagovat
EllNino
to je škoda :( ....to je děs, Nasťa venku, Jarka venku, Lucka venku, jen ta Petra mi dělá radost :)
Reagovat
EllNino
Nasťa to zase skopala teda, to mě mrzí :( :(
Reagovat
Davor1
V tejto sezóne je úplne marná, jedno finále vo Washingtone, kde ale nepredviedla vôbec nič, okrem toho samé výbuchy, tie minulé roky mala tiež problém s konzistenciou, ale aspoň na pár turnajoch zažiarila, teraz je to celé zle z jej strany :(
Reagovat
janek_da
mi se už právě začala zase líbit, jestli taky není 100% fit
Reagovat
tommr
jsou po vynuceným odstoupení Lucky Šafářový naší jedinou velkou nadějí v deblu ...
Jejich dnešní zápas proti Američankám Lepchenko/Riske je překvapivě k vidění na streamu ...
Reagovat
smazaný uživatel
No vzhledem, že hrají proti Američankám, tak snad ne....
Reagovat
kada.tom
Nasťo ..... :-(((
Reagovat
gusticek
Její problém je v tom, že je nesympatická a nemá moc fanoušků. Tragédů je ve stovce víc.
Reagovat
kada.tom
+1
Reagovat
Davor1
Nesympatická? Práve naopak, mne je dosť sympatická, vyzerá skromne, dáva veľmi inteligentné rozhovory a už ani na kurte to nie je tá urevaná labilka, správa sa úplne normálne...
Reagovat
gusticek
Me teda moc sympatická není. Myslím, že moc fanoušků opravdu nemá. podobný typ jako Voráčová.
Reagovat
Davor1
Je asi pravda, že veľa fanúšikov nemá, pretože nemá veľmi čím osloviť, nie je to žiadna krásavica typu Ivanovič, ktorá má milióny "fanúšikov" len vďaka vzhľadu, skôr obyčajné, tuctové dievča a ani po hernej stránke nie je ničím zaujímavá, proste priemer po každej stránke, to však neznamená, že nie je sympatická, alebo že je dokonca nesympatická...
Reagovat
smazaný uživatel
No, podíval bych se na to, jak hrála FC v Kanadě a rozhodně bych netvrdil, že hrou je nezajímavá.
Reagovat
historik
Jj, při tom Fed cupu v Kanadě se mi líbila přímo neskutečně. Soupeřku naprosto znechutila. Jen škoda, že se v poslední době tak trápí. Ale spíš si myslím, že to bude psychikou. Třeba by nezaškodilo objet jeden dva turnaje nižší kategorie.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
U mě po Luckách a Petře česká No.4. Věřím, že ustálí výsledky.
Reagovat
Dobry-den
Ta holka nemá ve stovce co dělat. Nechápu, jak může s její psychikou vůbec někoho porazit. Kdykoli se dívám na její zápas, tak je buď tragická už od samého začátku (např. dnes nebo na RG proti Bačinské), nebo ji postihne kolaps (jen letos proti Plíškové, Hradecké...)
Reagovat
smazaný uživatel
pokud má navrch,tak soupeřku dokáže umlátit,tak jako Šafářovou na JTB open v Praze,teď ale nedostala prostor
Reagovat
tommr
výhra nad Mitu jí ale bude stačit k tomu, aby se zase nějakej čas ve stovce udržela ...
Reagovat
Dobry-den
Tak ona těží především z toho, že se jí loni povedly 2 turnaje - Wimbledon a Limoges. Body z prvního už jsou fuč až se jí odečte i ten druhý, tak spadne tam, kde byla dříve - do propadliště druhé stovky...
Reagovat
smazaný uživatel
hloupost
Reagovat
smazaný uživatel
Propadliště 2. stovky Terezu snad nečeká - i letos si hlídá 100 a je třeba i před Katkou - http://www.wtatennis.com/road-singles-leaderboard.
Loni sama říkala, že nečekala tak brzký průlom do Top 100.
Reagovat
Pedronegro
no, nějak se do té stovky musela dostat, protekcí asi ne, takže zřejmě něco uhrála, ale taky úplně nechápu jak ...
Reagovat
smazaný uživatel
Do stovky jí dostal legendární wimbledonský zápas s Bojanou Jovanovski, při kterém prolila několik hektolitrů slz, aby nakonec vyhrála 10-8 ve 3. setu.
Reagovat
Pedronegro
tak to jsem propásl, možná je to dobře, dík za info :)
Reagovat
janek_da
Bylo to pěkné. Dávala MP a ještě popotahovala z toho, že musí odvracet BP.
Reagovat
Pedronegro
Dnes jsem viděl jen ten konec a vypadalo to, že to zvládla lépe, tak aspoň něco :)
Reagovat
mahycek
To byl rychlej proces, totální debakl.
Reagovat
FulnekUltras
Rozdíl 80 příček WTA byl znát až příliš...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist