Söderling má nového kouče, trénovat ho bude Pistolesi

8. 12. 2010, 09:32
Aktuality 1
Švédský tenista Robin Söderling, který se v minulých dnech rozešel s trenérem Normanem, dlouho bez kouče nezůstal. Pátého tenistu světa bude nyní trénovat bývalý hráč a někdejší kouč Moniky Selešové Claudio Pistolesi.
Profily hráčů
Robin Söderling

Söderling trénoval pod vedením Magnuse Normana dva roky a během té doby se vyšplhal až na 4. místo světového žebříčku. Jejich spolupráce ale ztroskotala na plánech někdejšího hráče Normana, který se chtěl víc věnovat rodině a svým projektům.

Jméno svého nového kouče oznámil Söderling během několika dní. Od nynějška ho bude trénovat Ital Claudio Pistolesi, další bývalý hráč, který už trénoval například bývalou světovou jedničku Moniku Selešovou nebo nedávno Němce Michaela Berrera.

"Zkušenost z práce pro Moniku Selešovou mi dodala sebedůvěru," řekl Pistolesi italskému tenisovému magazínu Matchpoint. "Naučil jsem se rozumět hráčům a jejich mechanismům. Robin je velmi profesionální a inteligentní hráč. Jako u všech nových partnerství je zapotřebí zkouškové období, budeme spolupracovat do února, abychom se lépe poznali," dodal.

Komentáře

1
Přidat komentář
weak
...chybí vám tam dost zásadní informace, že PISTOLESI trénoval a hlavně si vzal za ženu izraelku ANNU SMASHNOVOU... ale říkalo se, že její treningove metody byly tak tvrdé, že to anna nevydržela a také se s ním potom i rozvedla... :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist