Soud odložil Kyrgiosův případ na únor. Jeho právníci chtějí zrušit obvinění kvůli psychickému zdraví

4. 10. 2022, 10:24
Aktuality 4
Právní zástupci australského tenisty Nicka Kyrgiose požadují, aby bylo jeho obvinění z napadení zamítnuto na základě psychického zdraví. Letošní wimbledonský finalista čelí obvinění z domácího násilí kvůli incidentu z loňského prosince.
Profily hráčů
Nick Kyrgios

Kyrgiosův právník Michael Kukulies-Smith požádal soud v Canbeře o odložení projednávání případu, aby měl čas připravit lékařskou zprávu o tenistově psychickém zdraví. Soud mu vyhověl a odložil líčení na únor.

Případ se týká Kyrgiosova konfliktu s bývalou přítelkyní. Sedmadvacetiletý tenisový bouřlivák se měl původně dostavit před soud v červenci, líčení bylo ale odloženo na srpen a poté o dalších šest týdnů. Aktuálně dvacátý hráč světového žebříčku hraje na turnaji v Tokiu.

Talentovaný tenista nechvalně známý výbuchy vzteku letos v únoru uvedl, že v období kolem Australian Open 2019 bojoval s depresemi a užíváním návykových látek. Poté se však jeho život údajně obrátil k lepšímu.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
Krisboy
Takže Nick už je magor i oficiálně? Dostane na to papír?
Reagovat
Ondrej2280
Endlich:)
Reagovat
Petr_Fisk
Něco jako Redl.
Takže teď ho tím pádem čeká nejlepší období a jeden GS za druhým.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To je naprosto v pořádku. Teď bude černé na bílém, co je zač a holky nebudou moci říkat, že to nevěděly.smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist